Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

ΤΩΡΑ. Στο Κυνήγι της Φ/Γ F-244 «Barbaros» από τα Στενά της Χίου …Η Φ/Γ F-465 «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ» ( video)

Την Επομένη της Κρίσης των Ιμίων ενώ όλοι μίλαγαν για «αποκλιμάκωση» ένα θρίλερ παιζόταν στο Αιγαίο με το Πολεμικό Ναυτικό να έχει απλώσει τις Δυνάμεις του στο Κεντρικό Αιγαίο! Αν πολλοί αναρωτήθηκαν που ήταν η Δύναμις «Δ» που είχε τεθεί σε Συναγερμό …

Η Τουρκική εξέδρα εξόρρυξης υδρογονανθράκων πάει πρός Κύπρο περνώντας απο τα Ίμια, η Ζουράφα χάθηκε απο το χάρτη και ο Παυλόπουλος μιλάει περί ελαίας…

Σε ποιό πλανήτη ζεί ο ΠτΔ; Κρατήσαμε τον πετυχημένο στο Λιμενικό έμαθα, αυτόν πού έστειλε το κότερο να κάνει πόλεμο στα Ίμια. Ούτε στροφή δεν μπόρεσε να κάνει ο κυβερνήτης του πλοίου, που το στραπατσάρανε οι Τούρκοι (βλέπετε τα ρεζιλίκια του λιμενικού εδώ).

Μιλάει σήμερα πάλι ο Πρόεδρος για Ελληνικό πολιτισμό και για τη σημασία της ελαίας ενώ στο λιμενικό δεν ξέρουν να οδηγήσουν πλοίο.

Ο Υπολογιστής που θα αποφασίζει ποιος θα ζει και ποιος θα πεθαίνει ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τον υπολογιστή που θα αποφασίζει ποιος θα ζει ή θα πεθάνει παρακάμπτοντας τους γιατρούς στα νοσοκομεία.

Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι ότι ο υπολογιστής έχει το όνομα Thomas Watson,

του ανθρώπου που εφηύρε τους υπολογιστές που έκαναν το ίδιο στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης!!!

Vadoma: Μια παράξενη φυλή

 
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Στην ZIBABUE υπάρχει μια παράξενη αλλά συνάμα αινιγματική φυλή που ονομάζεται  VADOMA ή WADOMAαυτή η φυλή μαύρων ιθαγενών βρίσκεται στην περιοχή CHIRUMA HILLS κοντά στους ποταμούς ZEMBOSI, στην κοιλάδα URUNGE και στον νομό SIPOLILO.

ΒΟΜΒΑ!!! ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΘΕΑΤΑ όπλα που χτυπάνε την ΜΝΗΜΗ των ανθρώπων προκαλώντας ΑΜΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!!!''Τotal control''(ολοκληρωτικός γενικός έλεγχος του ΝΟΥ ΤΟΥ ανθρώπου)!!!ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!! ΒΟΜΒΑ!!!ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΘΕΑΤΑ

 
ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΘΕΑΤΑ όπλα που χτυπάνε την ΜΝΗΜΗ των ανθρώπων προκαλώντας ΑΜΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!!! ''Τotal control'' (ολοκληρωτικός γενικός έλεγχος του ΝΟΥ ΤΟΥ ανθρώπου)!!!  ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!! 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΔΙΑΠΑΝΤΟΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ


Μια συσκευή που θα παρέχει ανεξάντλητη ενέργεια με μηδαμινό κόστος είναι το ενεργειακό όνειρο του πλανήτη.

Η μετεξέλιξη του «Υπερίωνα»: Από την πειραματική του διάταξη, αριστερά, στο μοντέλο της αναμενόμενης γεννήτριας 45KW με 9 αντιδραστήρες.

ΕΡΕΥΝΑ: 20 ΝΗΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Ιταλικοί χάρτες-φωτιά που πρέπει να δείτε ...

 
Χαστούκι-τρόμου για την τουρκική επιθετικότητα αποτελούνΙταλικοί Χάρτες - ντοκουμέντα, που όχι μόνο επιβεβαιώνουν περίτρανα τα εθνικά μας δίκαια, όχι μόνο κατοχυρώνουν απόλυτα την ελληνική κυριαρχία επί των Δωδεκανήσων, όχι μόνο καθορίζουν σαφέστατα την θαλάσσια συνοριακή γραμμή Ελλάδας - Τουρκίας, αλλά και καταδεικνύουν ότι οι Τούρκοι μας χρωστούν από πάνω είκοσι νησιά, νησίδες και βραχονησίδες που βρίσκονται πλάι στις Μικρασιατικές ακτές!

Η πέμπτη μακεδονική φάλαγγα

Ελπίζω να μη βρίσκεται ο δήμαρχος Μπουτάρης σε διατεταγμένη υπηρεσία κάποιων που επιβουλεύονται την περιοχή, τον πολιτισμό και την ιστορία μας, όπως ο κ. G. Soros που όλοι γνωρίζουμε πως χρηματοδοτεί τα Σκόπια.

Επικαιρότητα

Ενώ η Ελλάδα βιώνει το «δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται», όπου στην υφαρπαγή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας της από τους

Έβαλαν πρόστιμο στην μοναδική κάτοικο της ακριτικής Κινάρου...

Μόνη της ζει στην Κίναρο πλέον η Ρηνιώ Κατσοτούρχη, στην ακριτική βραχονησίδα του Αιγαίου.
Η γυναίκα που ασχολείται με την κτηνοτροφία είναι απόγονος της οικογένειας που κρατά το νησάκι εδώ και δεκαετίες, βρίσκεται αντιμέτωπη με τη γραφειοκρατία, που ...
έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια του επιδόματός της και το αίτημα καταβολής από μέρους της ενοικίου.

Εχθρός εκ των έσω: Αυτό που συνέβη στην Κρήτη είναι μόνο η αρχή


 

Του Άρη Δημόπουλου
Όπως πληροφορηθήκατε νωρίτερα από το el.gr (Δείτε ΕΔΩ), ένα άκρως ανησυχητικό περιστατικό που μας έρχεται από το Ρέθυμνο, ξυπνά άσχημες μνήμες από εποχές που ακόμη και στην Ελλάδα οι Χριστιανοί (και δη οι Ελληνορθόδοξοι) σφαγιάζονταν για τα πιστεύω τους.
Οι…”επενδυτές” , όπως τους αποκαλούν στην κυβέρνηση, που έχουν κατακλύσει εξ ανατολάς την χώρα μας,

ΒΙΝΤΕΟ - ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ.... Τα άπλυτα έκαψαν Αμερικανική Σημαία, Οι Πατριώτες ήταν λιγότεροι αλλά... ΕΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ...!!!

4 - 5 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ... ΕΔΕΙΡΑΝ ΑΚΙ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ...
Δημήτριος Αναγνωστόπουλος
ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters