Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Η Τουρκική εξέδρα εξόρρυξης υδρογονανθράκων πάει πρός Κύπρο περνώντας απο τα Ίμια, η Ζουράφα χάθηκε απο το χάρτη και ο Παυλόπουλος μιλάει περί ελαίας…

Σε ποιό πλανήτη ζεί ο ΠτΔ; Κρατήσαμε τον πετυχημένο στο Λιμενικό έμαθα, αυτόν πού έστειλε το κότερο να κάνει πόλεμο στα Ίμια. Ούτε στροφή δεν μπόρεσε να κάνει ο κυβερνήτης του πλοίου, που το στραπατσάρανε οι Τούρκοι (βλέπετε τα ρεζιλίκια του λιμενικού εδώ).

Μιλάει σήμερα πάλι ο Πρόεδρος για Ελληνικό πολιτισμό και για τη σημασία της ελαίας ενώ στο λιμενικό δεν ξέρουν να οδηγήσουν πλοίο.
Αυτή η αποχή απο τα τεκτενόμενα δεν τον αθωώνει. Ολόκληρη εξέδρα πάει στη Κύπρο, την ελιά θυμήθηκε;
Στη φωτογραφία διάφορες πλατφόρμες εξόρρυξης. Η Τουρκική μοιάζει με την Floating Production. Οι πεπέδες ετοιμάζονται να πούν οτι η εξέδρα αυτή δεν είναι για εξόρρυξη αλλά ότι είναι τουριστικό πλοίο της γραμμής. Σήμερα έχουν συγκέντρωση άκουσα και κάπου. Ψάχνουν το τρόπο, πως να σας το πασάρουν.
Η συγκεκριμένη πλατφόρμα σταθεροποιείται με σύστημα υπολογιστών σε συγκεκριμένη θέση ενώ στον πυθμένα υπάρχει ένα σύστημα για μη διαρροή. Το σύστημα αυτό δεν θεωρείται επιτυχημένο (Κόλπος του Μεξικού).
H Τουρκία θα βγάλει φυσικό αέριο γρηγορότερα απο την Ελλάδα στο Αιγαίο. Ο Πάκης, έχει κάτι ελιές στη Κρήτη που θέλουν κλάδεμμα… ο τεμπέλης.
Ο Κοτζιάς. Τί διπλωματία…!!! Τί σφενδόνη!!!
ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΖΟΥΡΑΦΑ
Τα Τουρκικά πλοία παρέα μέχρι το Πειραιά έφεραν τα Ελληνικά και τραγουδώντας!

Όσον αφορά εσάς τους υπόλοιπους, ΑΝ σας βαστάει η πλάτη σας βάλτε το Κούλη…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters