Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

Αμερικανικό Πεντάγωνο για UFO: «Έχουμε στην κατοχή μας σκάφη που δεν είναι από τη Γη!»


Αμερικανικό Πεντάγωνο για UFO: «Έχουμε στην κατοχή μας σκάφη που δεν είναι από τη Γη!»Σύμφωνα με τους New York Times η μονάδα UFO του Πενταγώνου θα δημοσιοποιήσει για πρώτη φορά κάποια ευρήματα,  ενώ πρώην σύμβουλοι αλλά και γερουσιαστές ισχυρίζονται ότι «οχήματα που δεν κατασκευάστηκαν σε αυτήν τη γη» βρίσκονται σε αποθήκη της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Ετσι ακριβως εχει η παρουσα κατασταση που σηματοδοτει το μελλον της υπνωτισμενης ανθρωποτητος

Νίκος Πρασσάς
«Εάν θέλεις κάτι να γίνει γράψ’το σε ένα χαρτί και άστο στο συρτάρι σου. Ισοδυναμεί με την προφητεία». Η γιαγιά μου το είχε πει κάποτε μιας και ήταν ο πρώτος μου δάσκαλος όχι μόνον γνώσ(τ)ης, αλλά με πράξεις και γεγονότα στην περαιτέρω ζωή μου, ώστε «να σου σηκώνεται η τρίχα» που λέει κι ο λαός.

Αμερικανοί και Ρώσοι κατεβαίνουν στη Μεσόγειο...

Προς την Κρήτη πλέει, το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ «Αϊζενχάουερ» με τη συνοδεία 12 πολεμικών πλοίων.  Παράλληλα ο ρωσικός Στόλος κάνει και αυτός αισθητή την παρουσία του σε μία περιοχή από το Καστελόριζο μέχρι τις συριακές ακτές, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα στην Τουρκία ότι αποτελεί μία ισχυρή δύναμη στην περιοχή, με την Άγκυρα να προσπαθεί να απαντήσει με δικές της ασκήσεις στα ίδια ακριβώς σημεία.

Στην Κρήτη καταπλέει το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Αϊζενχάουερ – Θα συνοδεύεται από 12 πολεμικά πλοία των ΗΠΑ


 
Θα πραγματοποιηθούν κοινές ασκήσεις ΗΠΑ με την ελληνική Πολεμική Αεροπορία  
Τη διώρυγα του Σουέζ αναμένεται να περάσει σήμερα, το αμερικανικό πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ», σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. Το Αϊζενχάουερ αναμένεται να βρεθεί στην Κρήτη.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το αεροπλανοφόρο θα διασχίσει τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο για περίπου δύο ημέρες, ενώ θα συνοδεύεται από 12 πολεμικά πλοία των ΗΠΑ.

Άρθρο Eβραίων Αρχαιολόγων Πoυ Πρέπει Να Διαβάσoυν ΟΛΟΙ Οι ΕΛΛΗΝΕΣ

Ένα άρθρο Eβραίων αρχαιολόγων πoυ πρέπει να διαβάσoυν ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ…
Οι Φιλισταίοι ήταν Έλληνες λένε Εβραίοι αρχαιολόγοι στο Ισραήλ…

Εβραίοι, εθελοντές και αρχαιολόγοι, εργάζονται στις ανασκαφές στο Τελ ελ- Σάφι, στο νότιο Ισραήλ.
Στα ερείπια μιας αρχαίας μητρόπολης στο νότιο Ισραήλ, οι αρχαιολόγοι συνθέτουν την ιστορία ενός λαού που θυμόμαστε κυρίως ως τους «ΚΑΚΟΥΣ» της εβραϊκής Βίβλου.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters