Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

Ετσι ακριβως εχει η παρουσα κατασταση που σηματοδοτει το μελλον της υπνωτισμενης ανθρωποτητος

Νίκος Πρασσάς
«Εάν θέλεις κάτι να γίνει γράψ’το σε ένα χαρτί και άστο στο συρτάρι σου. Ισοδυναμεί με την προφητεία». Η γιαγιά μου το είχε πει κάποτε μιας και ήταν ο πρώτος μου δάσκαλος όχι μόνον γνώσ(τ)ης, αλλά με πράξεις και γεγονότα στην περαιτέρω ζωή μου, ώστε «να σου σηκώνεται η τρίχα» που λέει κι ο λαός.
– Γιατί νομίζεις πώς γίνονται όλα αυτά; Δεν τους αρέσει η ειρήνη όλους αυτούς τους υψηλά ισταμένους; 

– Σου το είχα πει κάποτε και ακόμη με αμφισβητείς. Την επόμενη φορά δεν θα σου απαντήσω καν. Πρωταγωνιστές στον δικό τους πόλεμο γινόσαστε από την δική σας άγνοια. Υπάρχουν και άλλοι πάνω από αυτούς που θα βγουν αλώβητοι από τον πόλεμο, και όσοι ακόμη θα κατηγορηθούν, θα πάρουν αξιώματα κι οφίτσια και θα εφαρμόσουν «πολιτικές» που κάποτε νικήθηκαν από την αντίδραση του ανθρώπου. 


Βλέπε την εφαρμογή διατροφής από τον Αυστριακό ναζί Hans Frenzel, που τον έβγαλαν από την φυλακή για να πρωτοστατήσει και πάλι στην εφαρμογή του Codex Alimentarius μέσω του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας το 1963, όπου όλα τα έθνη υπέγραψαν στον ΟΗΕ για την μετακίνηση των προϊόντων διατροφής ανθρώπων και ζώων κλπ, ώστε να καταλήξει το σημερινό υποβαθμισμένο προϊόν σε κάθε σούπερ μάρκετ της παγκόσμιας αγοράς. 

Και πάνω από αυτούς υπάρχουν και άλλοι και οι «αόρατοι» που κινούν τα νήματα του κόσμου τούτου με δυνάμεις που δεν μπορείς καν να τις φανταστείς, επειδή σου δίνονται απλόχερα από τον κινηματογράφο ως «φαντασία». Και επειδή η αλήθεια γίνεται πιστευτή στο τέλος λίγο πριν κλείσεις τα μάτια, τότε μόνον και μόνον τότε θα καταλάβεις την διαφορά της με την πραγματικότητα, που σου πλασάρουν.
...
Ο οικονομικός πόλεμος κατά των χωρών όλου του κόσμου έγινε και γίνεται εσκεμμένα σύμφωνα με τα «Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών», γι’ αυτό και μεταφέρθηκε το κέντρο του κόσμου στην Κίνα με το «κομμουνιστικό» καθεστώς για να γίνει ευκολότερη η επιβολή του –«κομμούνα», η κοινή μήτρα/μάνα για τους ανακατεμένους πολίτες (προλετάριους) όλου του κόσμου δίχως γενετικά χαρακτηριστικά, ώστε να εκπληρωθεί το όραμα της κυριαρχίας τους επί του πλανήτου Γη την τάδε μέρα με την τάδε ημερομηνία. 


Πρωταρχικός τους ρόλος η αριθμολογία. Δένει σαν το κλειδί στην μαγεία που χρησιμοποιούν με τους δαίμονες των άλλων επιπέδων, εάν γνώριζες, απλέ πολίτη βασικής μάθησης, κάτι από αυτά που δεν σου επιτρέπουν να μάθεις, για να ασχολείσαι με τα τούρκικα σίριαλ, την καθημερινή πλύση εγκεφάλου των ειδήσεων βοθροκάναλων και τις τσόντες των συνδρομητικών.
Εξ άλλου αυτοί δεν ανακατεύουν το σπέρμα τους με άλλα είδη, γι’ αυτό παντρεύονται τα αδέλφια και εξαδέλφια τους. Θα είναι οι μόνοι εναπομείναντες «λευκοί». 


Επειδή πρωταρχικός ρόλος γι’ αυτούς τους υλιστές του «περιούσιου γένους» που χρησιμοποίησαν τις «ιδεολογίες» και «θρησκείες» είναι να νικήσουν τον άνθρωπο «φιλόσοφο» και να τον καταστήσουν σε ζώο της αστικής πόλης εύκολα διαχειρίσημο, αφού πρώτα τον χωρίσουν με την διαφορά της «διαφωνίας», του δήθεν διαλόγου δίχως αποτέλεσμα και ότι «δημοκρατικό» διαθέτει ο σάκκος της «ελευθερίας – ισότητας – αδελφότητας», αφού στην πράξη δεν ισχύει τίποτα απολύτως. 

Αυτός ο διαρκής πόλεμος συμβαίνει σε όλα τα Σύμπαντα, επειδή θέλουν να πάρουν την εξουσία από τον άνθρωπο «πολίτη» και να τον καταστήσουν δια της «ισότητος μέσω της φτώχειας» σε ένα ταξικό άμοιρο και άβουλο (τηλε)κατευθυνόμενο ον λόγω και της (επιβεβλημένης) «κοινωνικής απόστασης» (κοροδοϊού) σε ένα πλήρες ελεγχόμενο τετράποδο.


 Όπως ακριβώς εξαρτάται από σένα το δικό σου κατοικίδιο, που δεν ζει ελεύθερο, αλλά δεμένο για να γαβγίζει όλη μέρα ή κλεισμένο στο αφύσικο περιβάλλον του το διαμέρισμα για να τρώει την καρκινογόνα τροφή και τα εμβόλια. Στην αρχαία εποχή όμως μπορεί να ήταν «σύντροφοι» του ανθρώπου ο σκύλος ή η γάτα, αλλά είχαν την δική τους ενστικτώδη επιβίωση. 

Η ασφυξία λόγω κατευθυνόμενης πολιτικής εφαρμογής της «μάσκας», η πρόγνωση του «ιού» του «τώρα φεύγει» και «τότε έρχεται» θα καταστήσει τον ήδη τεμπέλη άνθρωπο του ελαχίστου εγγυημένου εισοδήματος της πόλης ευάλωτο στην επιλογή της εργασίας από το σπίτι, την τελείως καταστροφή του από κοινωνικό ον σε ένα ζώο εσώκλειστο στο κλουβί του ζωολογικού κήπου της πόλης, ώστε από μόνο του ελλείψει διαλόγου να παίρνει αποφάσεις και επιλογές μέσα από την προτεινόμενη επιλογή του επιβαλλόμενου «παιχνιδιού» της οθόνης με βατό διέξοδο ή δίχως αδιέξοδο για την πρότερη ανθρώπινη λογική. 


Ο σκεπτόμενος άνθρωπος εθίζεται στις οδηγίες άνευ επιλογών σκέψης εγκεφάλου. Εξ ου και η «τεχνητή νοημοσύνη» σε συνδυασμό με την επίρρεια φαρμάκων και του τσιπ λόγω κοροδοϊού για την διαρκή και εξασφαλισμένη «παρατήρησή» του. 


Πού πηγαίνει, τί κάνει, τί τρώει, αν κάνει σεξ με τον δονητή, «εάν», «τί» και «πώς», για να λαμβάνει και την ανάλογη ποσότητα χαπιών «θεραπείας» καταστολής του. Όπως το ανήλικο παιδί που παρακολουθείται από τους γονείς του. Στις «προοδευτικές» Πολιτείς των ΗΠΑ έχει ήδη εφαρμοστεί το τσιπ. Η κάμερα με το αλάρμ έχει ήδη αντικαταστήσει τους γονείς στο δωμάτιο του βρέφους. 

Η κάμερα αντικατέστησε την ατομική ιδιότητα του ατόμου σε δημόσια παρακολούθηση, όπως και το τσιπ σε βάση δεδομένων άνευ νομικής προστασίας ατομικών δεδομένων, αφού ένα «λάθος» του λογισμικού συστήματος από «ιό» σε καθιστά αυτομάτως υπόλογο σε κάτι που δεν έπραξες. 


Και εάν ξυπνήσεις κατά λάθος κι αποφασίσεις να σωθείς από όλο αυτό τον λαβύρινθο της ζώης του τείχους που έκτισαν γύρω σου, δεν θα μπορείς. Επειδή ούτε το χρήμα που έκρυβες έως τα τώρα σε σώζει για να εξαγοράσεις την ελευθερία σου, αφού θα έχει γίνει «ηλεκτρονικό», αλλά οι «αρχές» θα γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκεσαι, αφού θα φέρεις το χάραγμα πάνω/μέσα σου. 


– Και πώς θα σωθείς από όλα αυτά; 


– Καλύτερα πήγαινε σε μια πρώην κομμουνιστική χώρα και άρχισε να μιλάς με τους παππούδες και τις γιαγιάδες πώς επιβίωναν στο κρύο του χειμώνα με τους λύκους και τις αρκούδες, για να δεις εάν μπορείς να δραπετεύσεις στις απαγορευμένες «πράσινες περιοχές» που φτιάχνουν και στην δική σου ύπαιθρο τόσο μεθοδευμένα ή στις «απαγορευμένες ζώνες» λόγω ανεμογεννητριών στην κορυφή του πλησιέστερου υψώματος του εδάφους για την καλύτερη παρακολούθησή σου, όπου θα απαγορεύεται να πλησιάσει άνθρωπος. 


Φίλε μου, το προκοίλι από την ξάπλα στον καναπέ κι η διαρκής κραιπάλη του πιτσόγυρου, δεν σε σώζουν ούτε με τις πραγματικές οδομαχίες πολέμου των πόλεων από τα ειδικά εκπαιδευμένα στην τρομοκρατία τσομπανόσκυλα «μετανάστες», που σου έφεραν για να σε κυνηγήσουν για να κάτσεις σπίτι σου ως «ελεύθερος πολιορκημένος» παρακολουθώντας το (συντροφικό) προσκύνημα του Ισλάμ στον Χριστιανικό Ναό της του Θεού Σοφίας λίγο πριν το πάντρεμα των θρησκειών σε Μία. 
Τί, μήπως σε απογοήτευσα;
 Έτσι ένοιωσα και γω κάποτε όταν έγινα γνώστης της Αλήθειας, κι όχι επειδή με λέγανε «τρελλό» οι ..φίλοι μου.



πηγη: https://www.facebook.com/nikos.prassas.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters