Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Massive UFO JUST AFTER Major Earthquake Japan! Shocks The WORLD! 11/21/2016

Δύο διαστημικά σκάφη διαφυγής της Cabal κατερρίφθησαν. Ένα πάνω από την Φλώριδα και ένα πάνω από την Φουκουσίμα..
ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ
- Οι 44 πυρκαγιές στις νότιες πολιτείες των ΗΠΑ, στην Γεωργία, το Τενεσί, το Κεντάκι και τη Βόρεια Καρολίνα, έχουν ξεκαθαρίσει και πετάξει έξω από τις υπόγειες βάσεις τους κρυμμένους εγκληματίες της Cabal, καθιστώντας σαφές ότι είναι σε εξέλιξη μια πραγματική κάθαρση
Πηγές του Πενταγώνου αναφέρουν πως διαστημικό σκάφος διαφυγής της Cabal καταρρίφθηκε πάνω από την Florida στις 21 Νοεμβρίου. Ακόμα ένα τέτοιο σκάφος καταρρίφθηκε στα ανοικτά των ακτών της Φουκουσίμα στις 22 Νοεμβρίου, μετά την εξαπόλυση νέου σεισμού κατά της Ιαπωνίας. Η πληροφορία επιβεβαιώνεται από πηγές της White Dragon Society στην Ασία..
Bίντεο κατάρριψης του σκάφους μπορείτε να δείτε εδώ:



Πηγές του Πενταγώνου αναφέρουν επίσης πως ο στρατός πιέζει να διοριστούν στρατηγοί στα υπουργεία Άμυνας και Εξωτερικών. Ειδικότερα, πιέζουν όπως ο στρατηγός των Πεζοναυτών John Kelly διοριστεί υπουργός εξωτερικών. Επίσης αναφέρουν πως ο Τραμπ διαθέτει έναν ιδιωτικό στρατό 2 εκατομμυρίων από βετεράνους, με τους οποίους θα αντιμετωπίσει τυχόν αντίδραση της Κλίντον κατά την εγκατάσταση του στην Washinghton DC.
Η νεοδιορισμένη υπουργός Παιδείας Betsy Devos θα είναι ένας άλλος "στρατηγός" στο υπουργικό συμβούλιο του Trump, δεδομένου ότι έχει δικό της στρατό που διοικείται από τον αδελφό της Erik Prince, ο οποίος χρηματοδοτεί με τα λεφτά της την Blackwater. Αυτό σημαίνει ότι οι μισθοφόροι της Blackwater δεν θα αναλαμβάνουν πλέον υποεργολαβίες για την Μαφία των Χαζάρων.
Πληροφορίες από διαφορετικές πηγές αναφέρουν πως ενδέχεται να γίνουν μεγάλες οικονομικές ανακοινώσεις πολύ σύντομα, πιθανότατα την 1η Δεκεμβρίου, οι οποίες θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην αγορά χρυσού.

Nicos Kastanias + galacticconnection
 
http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2016/11/blog-post_487.html

Αγρογλυφικά: Παράξενα & Μυστηριώδη

Αγρογλυφικά: Παράξενα & Μυστηριώδη 
Με τον όρο αγρογλυφικά -ο όρος δεν αντιστοιχεί ακριβώς στον αγγλικό όρο “Crop Circles” μα ένα υπερσύνολο στο οποίο ανήκουν και τα Crop Circles. Άλλος ίσως πλέον δόκιμος όρος μπορεί να είναι ο εδαφογλυφές– αναφερόμαστε σε τεραστίων διαστάσεων -για τα ανθρώπινα μέτρα- σχέδια, χαραγμένα σε μεγάλες εκτάσεις γης, μερικές φορές άγονες και ακατοίκητες.

Τα πιο γνωστά αρχαία αγρογλυφικά, βρίσκονται στο Περού τη χώρα των Ινκας, στη πεδιάδα της Νάζκα και στην Αγγλία των Κέλτικων παραδόσεων. Τα σχέδια της Νάζκα, ερευνήθηκαν, παρατηρήθηκαν και καθαρίστηκαν με επίπονες προσπάθειες από την Μαρία Ράιχε, αρχαιολόγο ειδικευμένη στα μαθηματικά και τη γεωγραφία, που αφιέρωσε 36 χρόνια (1940-1976) στη μελέτη του πολιτισμού Νάζκα, μέρος του Ινκαικού πολιτισμού.

Τα μυστηριώδη σχέδια βρίσκονται στο άγονο και πετρώδες έδαφος του λεκανοπεδίου του Ρίο Γκράντε στις επαρχίες Νάζκα και Πάλκα, στις πλαγιές της Κορδιλλιέρας, της οροσειράς των Ανδεων. Η αρχαιολόγος αποδίδει τα σχέδια στην κλασική περίοδο του πολιτισμού αυτού, που αντιστοιχεί στην πρώτη χιλιετία μ.κ.ε. Τα σχέδια αυτά αποτελούσαν ένα ουσιαστικό στοιχείο για την ημερολογιακή και αστρονομική επιστήμη των σοφών και των ιερέων της εποχής εκείνης. Οι διαφορετικές νοοτροπίες των σχεδίων, μπορούν να ταυτιστούν χρονολογικά με τις διαφορετικές περιόδους της κεραμικής, στοιχείο που σχετίζεται με την ιστορία των πολιτισμών της περιοχής. Τα σχέδια έχουν μήκη που ποικίλουν απο 46μ έως 188μ ή και 2 χιλιόμετρα. Είναι γεωμετρικά ή έχουν μορφές ζώων, όπως σκύλου, ερπετού, πιθήκου, ιγκουάνας ή ψαριού. Κάποια σημεία δείχνουν την ανατολή του ήλιου στο χειμερινό ή θερινό ηλιοστάσιο.

Τα σχέδια αυτά είναι χαραγμένα επιφανειακά και θα έπρεπε λογικά να έχουν εξαφανιστεί κάτω απο το πέρασμα του χρόνου. Η περιοχή αυτή, όμως, χαρακτηρίζεται από τη ξηρασία της και χαρακτηριστικά θα λέγαμε οτι βρέχει μισή ώρα κάθε δύο χρόνια. Οι άνεμοι τα κάλυψαν με σκόνη, αλλά έμειναν ανέπαφα. Από το 1968 βρίσκονται εκτεθειμένα στις επελάσεις των τουριστών, οι οποίοι χρησιμοποιώντας αυτοκίνητα για τις μετακινήσεις τους κινδυνεύουν να αλλοιώσουν τις χαραγμένες γραμμές. Ο ιστορικός Πώλ Κόσοκ χαρακτήρισε την περιοχή σαν «το μεγαλύτερο βιβλίο αστρονομίας του κόσμου»

Ο Εριχ Φον Νταίνικεν έχει ασχοληθεί στις μελέτες του, με τα αγρογλυφικά της περιοχής, αλλά αποδίδει την αιτία και προέλευση τους σε εξωγήινα όντα, όπως συνηθίζει, κάτι που δεν συμφωνεί με τις αρχαιολογικές μελέτες, αλλά ούτε και με αυτές των εσωτερικών παραδόσεων. Αλλα γνωστά αγρογλυφικά, αυτά της Αγγλίας, αποδίδονται στην Κέλτικη λατρεία, των παιδιών της Θεάς Ντανού ή Τουάθα ντε Ντανάν. Γνωστά σχέδια είναι, ο γίγαντας του Τσέρνι Αμπας, στο Ντόρσετ της Αγγλίας, που πιθανολογείται ότι δημιουργήθηκε στον 1ο αι. π.κ.ε. και το λευκό άλογο του Ούφφινγκτον, στο Οξφορντσάιρ της Αγγλίας, πιθανόν στον 1ο αι μ.κ.ε.

Ο γίγαντας έχει μήκος πάνω απο 55μ, κρατάει ρόπαλο, σαν τον Ηρακλή και έχει έντονα τα φαλλικά στοιχεία. Ειναι Θεός γονιμότητας, συνδέεται με αγροτικές τελετές με ετήσια παιχνίδια (γαιτανάκι) και γλέντια. Καθαρίζεται κάθε επτά χρόνια, την ημέρα της πρωτομαγιάς και ζευγάρια κοιμούνται μέσα στο περίγραμμα του γίγαντα, για να θεραπεύσουν την στειρότητα. Ακόμα και σήμερα, οι παλιές λατρείες κρατούνται στις λαϊκές παραδόσεις.

crop-circles-41 
Το λευκό άλογο χαρακτηρίζει ενα τόπο αφιερωμένο σε κέλτικη αλογόμορφη θεότητα και ίσως ως τοποθεσία κανονικών τελετουργικών αγώνων και συναθροίσεων της φυλής. Ειναι 111μ μήκος απο τη μύτη ως την ουρά. Πιθανολογείται οτι κατασκευάστηκε απο Βέλγους Κέλτες, οι οποίοι έφθασαν το 300 π.κ.ε. στην Νότια Βρετανία και Ιρλανδία. Κοντά στο άλογο, βρίσκεται ενα ανάχωμα, γνωστό σαν λόφος του Δράκοντα, που συνδέεται με απόκρυφες δυνάμεις της Γής. Το άλογο υπήρχε σαν μορφή και στα νομίσματα της εποχής. Στην περιοχή της Αγγλίας έχουν παρατηρηθεί κι άλλα αγρογλυφικά, πολλά από τα οποία σύμφωνα με τις επιστημονικές θεωρίες της αεροδυναμικής, οφείλονται στις κινήσεις των στροβίλων των ανέμων και σε άλλα φυσικά φαινόμενα. Από το 1989 άρχισαν να πληθαίνουν σε αριθμό και μετά το 1994 έγιναν ακόμα πολυπληθέστερα. Εκδόθηκαν βιβλία πάνω στο θέμα και διάφοροι ερευνητές, όπως ο Κόλιν Αντριους, ο Πάτ Ντελκάντο, ο Τζόν Μακνίς ασχολήθηκαν με το φαινόμενο. Λόγω του μυστηρίου που εγείρεται με τα αγρογλυφικά και τις εξωγήινες επισκέψεις, αποκαλύφθηκε ότι διάφοροι φιλόδοξοι, σχεδίαζαν με σύγχρονα μέσα, συμβολικά σχέδια στα χωράφια με τα σπαρτά.
Αφότου τράβηξαν το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης την δεκαετία του 1970, τα αγρογλυφικά έχουν γίνει αντικείμενα διαφόρων υποθέσεων από διάφορους ερευνητές φυσικών και παραφυσικών φαινομένων. Οι εξηγήσεις που δίνονται κυμαίνονται από εκκεντρικά μετεωρολογικά φαινόμενα (!!!) και μηνύματα από εξωγήινα όντα, έως το “δεν γνωρίζουμε τι είναι και πως κατασκευάζονται”. Μερικοί έχουν συσχετίσει τα αγρογλυφικά με την υπόθεση της Γαίας, υποστηρίζοντας ότι, η γη είναι ζωντανή και ότι τα αγρογλυφικά είναι μηνύματα ή αντιδράσεις σε ερεθίσματα όπως η υπερθέρμανση του πλανήτη και η ανθρώπινη ρύπανση.
Η κύρια κριτική της μη ανθρώπινης δημιουργίας των αγρογλυφικών είναι ότι ενώ η απόδειξη της προέλευσης αυτής, εκτός από μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων, είναι ουσιαστικά απούσα, μερικές περιπτώσεις διαπιστώθηκε ότι ήταν έργο φαρσέρ με κακοσχεδιασμένες κατασκευές. Απαντώντας στις τοποθετήσεις ότι τα «εξωγήινα όντα» ή ΑΤΙΑ ήταν υπεύθυνα για τα αγρογλυφικά που εμφανίζονται στην Ινδονησία, η κυβέρνηση και η Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος (Lapan) τα χαρακτήρισε σαν ανθρώπινα κατασκευάσματα. Ο Thomas Djamaluddin, ερευνητής και καθηγητής της αστρονομίας και αστροφυσικής στο Lapan δήλωσε: «Αυτό το «κάτι» δεν μπορεί να αποδειχθεί επιστημονικά»

crabwoodcropcirclea1
 
Πως ξεχωρίζουν τα γνήσια από τα ψεύτικα αγρογλυφικά
Κυρίως από την ανίχνευση ηλεκρομαγνητισμού στα γνήσια Όπως σε πολλούς αρχαιολογικούς χώρους αλλά και σε συγκεκριμένους καθεδρικούς ναούς, έτσι και γύρω από γνήσιους αγρογλυφικούς σχηματισμούς ανιχνεύεται ηλεκρομαγνητική ενέργεια, κάτι που θα μας έκανε δικαιολογημένα να σκεφτούμε ότι οι σχηματισμοί αυτοί προφανώς αποτελούν (γεωγραφικώς) κάποια παρεμβαλόμενα σημεία του γενικού αόρατου ενεργειακού γήινου πλέγματος. Η συχνότητα της ενέργειας αυτής σχετίζεται άμεσα με αλλαγές στην εγκεφαλική λειτουργία και επηρεάζει το βιοφυσικό ρυθμό του ανθρώπινου σώματος. Έτσι δεν είναι καθόλου περίεργο το να βλέπεις ανθρώπους να πειραματίζονται μέσα σε χωράφια με αγρογλυφικά πάνω σε ανώτερες καταστάσεις εγρήγορσης ή ακόμα και κάποιες μορφές θεραπειών. Κάποιοι άλλωστε ερευνητές πειραματίζονται εκεί πάνω στα αποτελέσματα ναυτίας, ζάλης και ιλίγγου που προκαλεί η παρατεταμένη έκθεση σε συχνότητες μικροκυμάτων ή υπερήχων.

Στους γνήσιους «θερισμένους κύκλους» έχει παρατηρηθεί αλλαγή της κρυσταλλικής δομής των φυτών. Έχει επίσης παρατηρηθεί μια διαστροφή του εμβρύου των σπόρων καθώς και εξογκώματα των κλαριών, σαν τα φυτά θα θερμάνθηκαν από μέσα προς τα έξω. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, τα φυτά δεν υπέστησαν καταστροφή, αλλά συνέχισαν να αναπτύσσονται και να ωριμάζουν υπό τη γωνία που είχαν διπλωθεί. Τα γνήσια αγρογλυφικά αναπτύσσονται σπειροειδώς ακολουθώντας τις μαθηματικές αναλογίες που εκφράζονται με τη Χρυσή Αναλογία, τη σπείρα δηλαδή που χρησιμοποιεί η Φύση για να κατασκευάσει οργανισμούς όπως το κοχύλι, το ηλιοτρόπιο, τους γαλαξίες, τη σχέση των αποστάσεων στα κόκαλα του ανθρώπινου χεριού, το σκελετό κάποιου είδους ψαριού που βρέθηκε στις θάλασσες της Σουηδίας, κλπ. Μαθηματικώς, οι γνήσιοι αγρογλυφικοί σχηματισμοί εμπεριέχουν κώδικες και θεωρήματα που βασίζονται στην ευκλείδεια γεωμετρία, όπως επίσης και αμετάβλητους κανόνες της απόκρυφης γεωμετρίας.

Έχουν την ικανότητα να μεταβάλουν το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της περιοχής εις τρόπον ώστε οι πυξίδες να μην καταφέρνουν να εντοπίσουν το Βορρά. Κάμερες, κινητά, και μπαταρίες δυσλειτουργούν, όπως επίσης και τα όργανα αεροπλάνων που πετούν από πάνω. Η ακτινοβολία στην περιοχή ανεβαίνει 300% πάνω από το κανονικό όριο, ενώ το σύνολο των ζώων που βρίσκονται εκεί κοντά αποφεύγουν να πλησιάσουν την περιοχή.

terrapapers.com_crop circles (2)
»Επειδή η ηλεκτρονική κουρτίνα που έχει τοποθετηθεί πάνω από τον Άνθρωπο και τη Γη είναι τόσο διάχυτη και ισχυρή όπου άλλα μεταδιδόμενα μηνύματα από τις δυνάμεις των ΑRI–AN και των ASA–RRR εμποδίζονται ή αλλοιώνονται. Σε μία προσπάθεια να επικοινωνήσουν με τους Ανθρώπους, ειδικά εκείνους που είναι ικανοί να να θυμηθούν ή να αποκρυπτογραφήσουν τα «σημάδια», στέλνονται ορατές ενδείξεις. Ονομάζονται «Crop Circles» (Αγρογλυφικά).

Τα αγρογλυφικά που απευθύνονται στις υπόγειες δυνάμεις από το Σείριο έχουν μία καταπληκτική ομοιότητα με τα αρχαία αιγυπτιακά ιερογλυφικά. Τα αγρογλυφικά που απευθύνονται στις δυνάμεις του Κυρίου RA έχουν συχνά σχήμα σαν το μέγεθός ενός γηπέδου ποδοσφαίρου (το «στόμα του RA») ή έναν κύκλο με μία τελεία στο κέντρο του (ο «Θεός-Ήλιος RA»). Οι κύκλοι θυμίζουν τον Κέλτικο Σταυρό και άλλες «Σταυροειδείς» μορφές που απευθύνονται στους αντάρτες από το Σείριο για να ξέρουν ότι δεν τους έχουν ξεχάσει. Οι κύκλοι που απευθύνονται στις δυνάμεις των ARI–AN έχουν συνήθως μορφή φιδιού. Έντομα ή πλάσματα που μοιάζουν με έντομα είναι επίσης μέρος της προσπάθειας επικοινωνίας.

Οι μαθηματικοί σχηματισμοί (πχ. το Σύνολο Manderlbrot, Τρίγωνα κτλ.) είναι μηνύματα από τον Πρίγκιπα ΕΑ προς το θηρίο για να «κάνει υπομονή». Δεν ξεχνάει το «ρηξικέλευθο πείραμά του».

Μερικά αγρογλυφικά είναι «γκραφίτι» που έχουν τοποθετηθεί από «περαστικούς» θέλοντας να «παίξουν εκ του ασφαλούς». Κάποιοι έχουν εσκεμμένα αλλάξει τα αγρογλυφικά: είτε έχουν αλλοιωθεί από τις κυβερνήσεις, είτε από από κάποια άλλη υπηρεσία με σκοπό να εμποδίσουν την κυκλοφορία «περισσότερων πληροφοριών» διαθέσιμων για το κοινό. Ο κόσμος του Ανθρώπου-Θηρίου βομβαρδίζεται από τέτοια μηνύματα αυτού του συνεχούς πολέμου. «Σοκ μνήμης» με τη μορφή ταινιών, βιβλίων, διαφημίσεων, κόμικς, και διαφημιστικών υπάρχουν καθημερινά και είναι αντιληπτά, αρκεί ο Άνθρωπος –Θηρίο να κοιτάξει και να ακούσει. Είναι ενοχλητικό αυτό για την Ανθρωπότητα των Επικυρίαρχων; Ναι.

TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη
crop-circles-15
crop-circles-5
crop-circles-16
crop-circles-1
crop-circle
crop-circles-2
crop-circles-3
crop-circles-4
crop-circles-6
crop-circles-7
crop-circles-8
crop-circles-9
crop-circles-10
crop-circles-11
crop-circle
crop-circles-12
crop-circles-13
crop-circles-14
crop-circles-17
crop-circles-18
crop-circles-19
crop-circles-20
crop-circles-21
crop-circles-28
crop-circles-29
crop-circles-30
crop-circles-31
crop-circles-32
crop-circles-22
Spiral Crescents
crop-circles-24
crop-circles-25
crop-circles-26
crop-circles-27
crop-circles-33
crop-circles-34
crop-circles-35
crop-circles-36
crop-circles-37
crop-circles-38
crop-circles-39
crop-circles-40

Χιώτες, πολεμήστε για τον τόπο σας όπως κι αν σας πει ο Μουζάλας!

Το «Δεν πάει άλλο» του Χιώτη και του Μυτιληνιού, πρέπει να γίνει και δικό μας, πριν να είναι πολύ αργά…

Ο Νίκος Συρίγος γράφει…


Οι Χιώτες δεν αντέχουν πια. Δεν αντέχουν. Τόσο απλά. Και δεν μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει γι’αυτό. Η φύση δεν νικιέται. Κι είναι άλλο να βιώνεις μια κατάσταση στο πετσί σου κι άλλο από τον καναπέ του σπιτιού σου. Από εκεί που δηλώνεις ανθρωπιστής χωρίς κόστος. Από εκεί που μπορείς να δείχνεις με το δάχτυλο και να λες «φασίστα» αυτόν που βαρέθηκε να περιμένει τη λύση.
Οι Χιώτες, οι Μυτιληνιοί, όλοι οι νησιώτες βοήθησαν όπως έπρεπε όλον αυτόν τον κόσμο που έστελνε ο Τούρκος για να τον ξεφορτωθεί... Έδωσαν φαί, νερό, την ψυχή τους έδωσαν, στον πρόσφυγα… Ότι είχαν. Γιατί έτσι είχε μάθει ο Έλληνας από τα… πάντα του.

Αλλά για στάσου. Όταν εκεί που πρέπει να είναι 1.000 άνθρωποι έχουν μαζευτεί 5.000, όταν μαζί με τους πρόσφυγες έχουν κατακλύσει τα νησιά τύποι που δεν τραβάνε ζόρι να βιάσουν παιδάκια, να κλέψουν, να ρημάξουν και να μετατρέψουν ένα ελληνικό νησί σε… Αφγανιστάν κι όταν εν γνώσει σου βάζεις στο ίδιο μέρος Πακιστανούς, Αλγερινούς και Αφγανούς, άνδρες, γυναίκες, παιδιά, οικογενειάρχες και εγκληματίες, τότε δεν ασκείς πολιτική αλλά εκτελείς σχέδιο. Το πιο βρώμικο στην Ιστορία αυτού του τόπου. Πλέον και με αποδείξεις. Όχι ότι τις είχαμε ανάγκη αλλά για να μην μας λένε τρελούς. 

Πριν λίγο, όχι ανώνυμα αλλά επωνύμως, ο αντιδήμαρχος Χίου, Γιώργος Παπαδόπουλος, κατήγγειλε ότι ο Μουζάλας απείλησε τους Χιώτες ότι «θα προκαλεί τα ΜΜΕ να αμαυρώνουν το όνομα της Χίου», αν το νησί επιμείνει να μπει ένα τέλος στο σκηνικό τρόμου που βιώνουν εδώ και μήνες κάθε μέρα, οι άνθρωποι που φυλάνε Θερμοπύλες, απλά ζώντας στον τόπο τους.

Αυτοί που έσκιζαν τα ρούχα τους ότι οι μετανάστες δεν έφυγαν για τα ηπειρωτικά όπως ΨΕΥΔΩΣ έλεγε ο Μουζάλας αλλά πολλαπλασιάζονται. Αυτοί που φώναζαν ότι οι διάφοροι που έρχονται με την ταμπέλα του πρόσφυγα δεν λιάζονται, όπως έλεγε η Χριστοδουλοπούλου, αλλά κλέβουν και απειλούν. Αυτοί που δεν πιστεύουν ότι το πρόβλημα θα λυθεί με 10-15 αστυνομικούς που στέλνει ΤΩΡΑ η κυβέρνηση, γιατί πολύ απλά δεν φτάνουν…

Επαναλαμβάνω. Η φύση δεν νικιέται. Κι αυτό έχει πια διπλή ανάγνωση και σημασία. Και για τους μεν και για τους δε. Ότι κι αν πει, όσο κι αν απειλήσει ο Μουζάλας και οι λοιποί απάτριδες που προσπαθούν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε Ελλαδιστάν, ο Χιώτης, ο Μυτιληνιός, όποιος νιώσει πως απειλείται γιατί έκανε το λάθος να μείνει και να ζήσει στον τόπο του, θα αντιδράσει. Θα φυλάξει τη φαμίλια και το βιός του, όχι φασίστα να τον πει ο υπουργάκος, αλλά κανίβαλο.
Φαντάζομαι ότι κι ο Μουζάλας ξέρει ότι το ένστικτο προηγείται του πολιτισμού. Ειδικά αν αυτός ο πολιτισμός εξαντλείται από τον κάθε Μουζάλα, φορτώνοντας το πρόβλημα στις πλάτες του κοσμάκη…

Κι αυτό το «ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ»  μαζί με τους Χιώτες και τους Μυτιληνιούς, πρέπει να το πούμε όλοι οι Έλληνες… Τώρα. Μετά θα είναι αργά. Αν δεν το πιστεύετε, ρωτήστε τον σουλτάνο, που ετοιμάζει πάλι καραβιές από απέναντι… Αλλά ξέχασα. Θα μας σώσει η Ευρώπη. Θα μας δίνει δάνεια για να συντηρεί τη Σπιναλόγκα της…
 
 
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2016/11/blog-post_29.html

«Σχίσμα» στην Τράπεζα Πειραιώς: Ο Μ.Σάλας πήρε την Παγκρήτιο Τράπεζα

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΤΑ FUNDS ΤΟΥ Τ.ΠΟΛΣΟΝ ΔΕΝ «ΧΩΡΟΥΣΑΝ» ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.   
Με ποσοστό 15% επί του συνόλου των Συνεταιριστικών μερίδων θα συμμετέχει πλέον ο Μιχάλης Σάλλας στο Συνεταιριστικό Κεφάλαιο της Παγκρήτιας Τράπεζας ως Στρατηγικός Επενδυτής....
αναλαμβάνοντας το managemento και oποίος φαίνεται πως δεν «χώραγε» στην ίδια τράπεζα με τον Τ.Πόλσον
«Σύμφωνο Αμοιβαίας Κατανόησης και Εμπιστευτικότητας (MoU) υπεγράφη την Τρίτη 29/11/2016 μεταξύ του κ. Μιχάλη Σάλλα και της Παγκρήτιας Τράπεζας, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αύξησης κεφαλαίου της Τράπεζας. 
Στο Moυ ρητά εκφράζεται η επιθυμία της συμμετοχής του Μ. Σάλλα στο Συνεταιριστικό Κεφάλαιο ως Στρατηγικός Επενδυτής, με ποσοστό τουλάχιστον 15% επί του συνόλου των Συνεταιριστικών μερίδων. 
Η συμμετοχή του στρατηγικού επενδυτή αναμένεται να ενισχύσει και να θωρακίσει περαιτέρω την κεφαλαιακή επάρκεια της Παγκρήτιας» σημειώνει η Τράπεζα στην ανακοίνωσή της. 
Παράλληλα, τόσο η Διοίκηση της Τράπεζας όσο και ο κ. Σάλλας πιστεύουν ότι με την συνεργασία αυτή δημιουργούνται οι δυνατότητες για την ενδυνάμωση, ανάπτυξη και αναβάθμιση των δραστηριοτήτων της Τράπεζας, προς όφελος των υφιστάμενων και μελλοντικών συνεταίρων της.
Η συμμετοχή θα υλοποιηθεί σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τις Συνεταιριστικές Τράπεζες και θα διασφαλίζει το συνεταιριστικό χαρακτήρα της Παγκρήτιας.
Στόχος και των δύο πλευρών είναι το σύνολο της διαδικασίας με βάση τα προβλεπόμενα από τον Νόμο, τις Εποπτικές Αρχές και το MOU, να έχει ολοκληρωθεί μέχρι 31 Ιανουαρίου 2017.
Επί της ουσίας επαναλαμβάνεται το εγχείρημα δημιουργίας μαι αμιγώς ελληνικής τράπεζας από την στιγμή που οι τέσσερις συστημικές τράπεζες (Alpha, Eurobank, Πειραιώς και Εθνική) έχουν περάσει σε ξένα χέρια. Αυτό είχε επιχειρηθεί με την Αttica Βank την οποία έκλεισε τότε για μια ημέρα η ΤτΕ μην αφήνοντας τον σχηματισμό ελληνικής διοίκησης
Ο ίδιος ο Μ.Σάλας βέβαια ήθελε να αποκτήσει την δική του τράπεζα πάλι από τότε που ο Τ.Πόλσον τον εκδίωξε από την θέση του Προεδρου και Διεθύνοντος Συμβούλου της Πειραιώς.
Η δήλωση του Μιχάλη Σάλλα 
«Γνωρίζω την Τράπεζα από την ίδρυσή της και έχω παρακολουθήσει στενά την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια.
Θεωρώ την Παγκρήτια Τράπεζα άρρηκτα δεμένη με την οικονομία της Κρήτης, έχω εμπιστοσύνη στη Διοίκηση και στα στελέχη της και πιστεύω ότι η νέα προσπάθεια όλων μας θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξή της και θα διευρύνει τις προοπτικές της προς όφελος των συνεταίρων και των πελατών της.»
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/11/blog-post_4490.html

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ: ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ HOTSPOTS ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ – ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»!

Απάντηση στην απόφαση του δήμου Χίου, που δεν αποδέχεται τις προτεινόμενες από την συγκυβέρνηση «λύσεις», έδωσε με συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Λαθρομετανάστευσης Μουζάλας.
Ξεκίνησε με μια… έκκληση  προς τους νησιώτες («να πάψουν να ακούνε λαϊκίστικες λύσεις και να υποστηρίξουν τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσης των προσφύγων») και τελείωσε με μια… απειλή:

«Επιβολή λύσεων σημαίνει ότι η κυβέρνηση έχει ένα πρόγραμμα, το πρόγραμμα αυτό πρέπει να εφαρμοστεί, άρα θα πρέπει να δημιουργηθούν στα νησιά καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, που στη Χίο για παράδειγμα σημαίνει καινούριο camp και χώρος κράτησης- και αν συνεχίσει η Εκκλησία να μη δίνει το Μερσινίδι θα πρέπει να γίνει ένας άλλος, δεν θα αναζητήσουμε κατ’ ανάγκη τη συμφωνία του Δήμου. Πιστεύουμε ότι οι νησιώτες θα καταλάβουν.»
 
Τέλος, διαπίστωσε «την ανάγκη αλλαγής του νομοθετικού πλαισίου για την απόδοση ιθαγένειας, ώστε να είναι περισσότερο αντικειμενική, στα πρότυπα των συστημάτων της Γαλλίας και της Γερμανίας». Το οποίον σημαίνει σε απλά ελληνικά, να δίνεται σωρηδόν και με συνοπτικές διαδικασίες η ελληνική ιθαγένεια στα «προσφυγάκια» – εκτός των άλλων και για να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ!
 
Αλήθεια, περιμένατε τίποτα διαφορετικό από τα κομμούνια και τους ψεκασμένους συνοδοιπόρους τους; Ή μήπως περιμένετε τίποτα διαφορετικό από τους επίδοξους διαδόχους τους, Κούληδες και κλεφτοπασοκαρία;
 
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2016/11/hotspots.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ--ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ KAI Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!! EΣΥ TV


EΣΥ TV--ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ--
ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ,,,,ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!!
ΜΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ,, Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters