Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Τα σκοτεινά μυστικά των παγκόσμιων κολοσσών

Τα σκοτεινά μυστικά των παγκόσμιων κολοσσών
Goldman Sachs , Victoria’s Secret, Apple: iPhones, Google, IBM, Backpage

Ναι αυτοί κυβερνούν τον πλανήτη. Αυτοί και όχι μόνο αυτοί- αποφασίζουν για την ζωή σου, την επιβίωση, εσένα και των παιδιών σου. Η Γερμανική ABWHΕR, οι Ναΐτες, οι Βαυαροί Βασιλείς, ο Φον Κανάρης, η Νέα Τάξη, οι Ρότσιλντ, το Federal Reserve Banking System, οι 300 οικογένειες! Μήπως είμαστε τα πιόνια σε μια παγκόσμια σκακιέρα, στα χέρια άψυχων όντων και μυστικών εταιριών;

Αρτέμης Σώρρας: Τεράστια απορία! Πώς γίνεται το ΑΕΠ να είναι 174,5 Δις Ευρώ και ο προϋπολογισμός του 2017 να προβλέπεται ότι έχει έσοδα - έξοδα 620.818.375.000 δις Ευρώ; Μπορεί κάποιος να απαντήσει;

15419612_437773263278317_8565145461636023168_o
Αλέξανδρος Γεράκης ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΡΙΑ!
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΕΠ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 174,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2017 ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ – ΕΞΟΔΑ 620.818.375.000 ΔΙΣ ΕΥΡΩ;
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;
ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ (2o) PDF ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Anazitisi-Nomothetikou-Ergou?law_id=76e87dd3-8cae-433f-963f-a6c50141de97


Artemis Sorras ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ


ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΟΤΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΕΠ [ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΣ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ] ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ

Ο ΟΟΣΑ ανατρέπει τους μύθους Σόιμπλε για τους… «τεμπέληδες» Έλληνες

Μπορεί αρκετοί Δυτικοευρωπαίοι και κυρίως ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε να θεωρούν τους Ελληνες… «τεμπέληδες» που αμείβονται πλουσιοπάροχα και διάγουν πιο… χλιδάτο βίο σε σχέση με εκείνους, απαιτώντας ολοένα πιο αυστηρά μέτρα μέσω των… Μνημονίων, ωστόσο τα νούμερα δεν τους δικαιώνουν

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα επικαιροποιημένα στοιχεία του ΟΟΣΑ, οι Ελληνες εργαζόμενοι είναι... πρωταθλητές σε ώρες εργασίας στην Ευρώπη, ενώ ακόμη και στην παγκόσμια λίστα βρίσκονται στην τέταρτη θέση!
 
  Στον αντίποδα, αμείβονται σχεδόν με τα μισά από αυτά που αμείβεται ο μέσος εργαζόμενος στις χώρες του ΟΟΣΑ, κάτι στο οποίο, βέβαια, έχει συντελέσει και η μακροχρόνια ύφεση που βιώνει ο τόπος από το 2009 μέχρι σήμερα.
Πιο αναλυτικά, όπως μαρτυρά η βάση στατιστικών δεδομένων του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), οι Έλληνες εργάστηκαν το 2015 κατά μέσο όρο 2.042 ώρες τον χρόνο, πίσω μόνο από τους εργαζομένους στο Μεξικό που εργάστηκαν 2.246 ώρες, την Κόστα Ρίκα με 2.230 ώρες και τη Νότιο Κορέα με 2.113 ώρες.
Λίστα
Σε ό,τι αφορά την Ευρώπη, οι Έλληνες φιγουράρουν στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, με τους Ρώσους εργαζομένους να ακολουθούν με 1.978 ώρες ετησίως, τους Πολωνούς με 1.963 ώρες, τους Λετονούς με 1.903 ώρες και τους Ισλανδούς με 1.880 ώρες εργασίας.
Ακόμα μεγαλύτερη απόσταση, ωστόσο, μας χωρίζει από τους εργαζομένους των άλλων χωρών που ανήκουν στην Ευρωζώνη, και δη αυτούς της Κεντρικής Ευρώπης, οι οποίοι μην ξεχνάμε ότι εφαρμόζουν και τα λεγόμενα… lunch breaks εν μέσω της καθημερινής τους εργασίας, δηλαδή τα διαλείμματα για φαγητό, τα οποία διαρκούν από 2 μέχρι και 3 ώρες.
Οι Γερμανοί, λοιπόν, σύμφωνα και με τα στοιχεία του ΟΟΣΑ, εργάστηκαν το 2015 μόλις 1.371 ώρες, ακολουθούμενοι από τους Ολλανδούς (με 1.419 ώρες), τους Νορβηγούς (με 1.424), τους Δανούς (με 1.457), τους Γάλλους (με 1.482), τους εργαζομένους στο Λουξεμβούργο (με 1.507), τους Βέλγους (με 1.541) και τους Ελβετούς με 1.590 ώρες.
Ακόμη και σε σύγκριση με τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη του Νότου, που αντιμετώπισαν (και εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν) σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αντίστοιχα με τα δικά μας, οι Ελληνες εμφανίζονται σαφώς πιο…εργατικοί. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι οι Ισπανοί δούλεψαν το 2015 κατά μέσο όρο 1.691 ώρες, οι Ιταλοί 1.725 και οι Πορτογάλοι 1.868 ώρες. Στον υπόλοιπο κόσμο οι Γιαπωνέζοι και οι Αμερικανοί κυμαίνονται κοντά στον μέσο όρο του ΟΟΣΑ (1.766 ώρες) με 1.719 και 1.790 ώρες αντίστοιχα τον χρόνο.
Και ενώ οι Ελληνες δουλεύουν περισσότερες ώρες από κάθε άλλο Ευρωπαίο εργαζόμενο, η αμοιβή τους για κάθε ώρα εργασίας είναι η χαμηλότερη στην Ευρωζώνη και μία από τις χαμηλότερες παγκοσμίως. Ειδικότερα, όπως προκύπτει πάλι από τα στοιχεία του ΟΟΣΑ, οι μέσες ετήσιες αμοιβές στη χώρα μας ανήλθαν το 2015 σε 25.211 δολάρια, όταν ο μέσος όρος στον ΟΟΣΑ ήταν 41.253 δολάρια.
Η μέση αμοιβή ανά ώρα εργασίας υπολογίζεται σε 12,34 δολάρια, στο μισό σχεδόν του παγκόσμιου μέσου όρου (των χωρών του ΟΟΣΑ), δηλαδή των 23,36 δολαρίων.
Στο Λουξεμβούργο καταγράφεται η υψηλότερη μέση αμοιβή ανά ώρα εργασίας (40 δολάρια περίπου) και ακολουθούν η Ελβετία (με 36,73 δολάρια), η Νορβηγία (με 35,75 δολάρια), η Δανία (34,33 δολάρια), οι ΗΠΑ (32,8 δολ.), η Γερμανία (32,77 δολ.), το Βέλγιο (30,95 δολ.), η Αυστραλία (30,13 δολ.) και η Αυστρία (με 28,36 δολάρια).

πηγή: Έθνος
 

Τράπεζα της Ανατολής... Καθίστε καλά στην καρέκλα σας και δείτε το βίντεο!!!

ΥΠΟΘΕΣΗ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ALTER ''ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ"
 
 
 

Να γιατί η Ελλάδα δεν έχει μηλίτη!

Γιατί η Ελλάδα δεν παράγει μηλίτη ενώ έχει τόσα μήλα; Έπρεπε να τον μάθουν οι Έλληνες με εισαγωγή από ξένη πολυεθνική;

Την αναγκαιότητα να καταργηθεί ο νόμος 2963/1922, ο οποίος απαγορεύει στην ελληνική ζυθοποιία τη χρήση ελληνικών φρούτων, επισημαίνει με ερώτησή της στη Βουλή, η νέα τομεάρχης Ανάπτυξης της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη και ζητά να πληροφορηθεί αν υπάρχει... σχεδιασμός για την κατάργησή του από τον αρμόδιο υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δήμο Παπαδημητρίου.

Η Ντόρα Μπακογιάννη ζητά να καταργηθεί ο νόμος του 1922 ο οποίος απαγορεύει τη χρήση ελληνικών φρούτων –νόμος 95 ετών, δηλαδή μόλις 4 χρόνια ‘μικρότερος’ από τον πατέρα της που υπήρξε πρωθυπουργός της χώρας
 
Η βουλευτής της ΝΔ σημείωσε πως η ελληνική ζυθοποιία αποτελεί πλέον έναν από τους δυναμικότερους κλάδους ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, καθώς συνεισφέρει ετησίως με έσοδα 1,9 δις ευρώ στο δημόσιο , συντηρεί 2.000 θέσεις εργασίας και δημιουργεί νέα προστιθέμενη αξία  ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. Όπως σημειώνει η τομεάρχης Ανάπτυξης της ΝΔ ενώ οι Έλληνες ζυθοποιοί εξακολουθούν να επιχειρούν και να δημιουργούν ποιοτικά προϊόντα με υψηλό εξαγωγικό δείκτη διάταξη από το υπουργείο Ανάπτυξης απαγορεύει στη ζυθοποιία να κάνει χρήση ελληνικών φρούτων  στην παραγωγή μπίρας και να παράγει και να εμφιαλώνει ποτά από ζύμωση, όπως ο μηλίτης.
«Αυτή η παράλογη και αναχρονιστική διάταξη ισχύει από το 1922 και ουσιαστικά επιβάλλει τη χρήση αποκλειστικά εισαγόμενων φρούτων, καθώς και την εισαγωγή ποτών ζύμωσης. Στην ουσία, η απραξία του υπουργείου ν΄ αλλάξει αυτήν την παρωχημένη πολιτική εμποδίζει την ανάπτυξη της ελληνικής ζυθοποιίας, καταδικάζει περαιτέρω την ελληνική παραγωγή φρούτων και φυσικά δυσχεραίνει τη διατήρηση ή αύξηση των θέσεων εργασίας στις ζυθοποιίες, που είναι και το μεγάλο ζητούμενο για την ελληνική οικονομία», τονίζει στην επίκαιρη ερώτησή της.
Αξίζει να ερωτηθεί η ίδια, ο πατέρας της και οι λοιποί νεοδημοκράτες πρωθυπουργοί γιατί δεν τον άλλαξαν τόσα χρόνια;
Επίσης καλό είναι να πληροφορηθεί η κα Μπακογιάννη ότι ο μηλίτης παρασκευάζεται με δυο τρόπους – είτε ως μπύρα, είτε ως αφρώδης οίνος. Υπάρχει και για τον δεύτερο απαγόρευση;
www.i-gata.gr

«Γ@μώ την Ολυμπία Οδός σας» – Κλειστά και τα δυο ρεύματα λόγω της χιονόπτωσης! Θα εγκλωβιστούν να πεθάνουν σαν τα ποντίκια στο χιονιά δεκάδες οδηγοί!

 
Ολυμπία Οδός…

Ένα έργο που κόστισε στον Έλληνα φορολογούμενο εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και πολλά χρόνια αναμονής, αποτυγχάνει παταγωδώς με την πρώτη χιονόπτωση, λόγω μηδενικής πρόληψης…

Φρακαρισμένη είναι...
αυτή τη στιγμή η εθνική οδός, λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης με δεκάδες οδηγούς εγκλωβισμένους μέσα στη δίνη του χιονιά, χωρίς καμία διαφυγή. Είναι κλειστά και τα δυο ρεύματα και υπάρχει φόβος να αποκλειστούν οι οδηγοί πάνω στην Εθνική οδό!!!

Δεν έχει περάσει κανένα εκχιονιστικό εδώ και ώρα, με αποτέλεσμα να έχουν ακινητοποιηθεί δεκάδες οχήματα και στα δυο ρεύματα, περιμένοντας ένα θαύμα…

Και ρωτάμε την πολιτεία:

Πως θα απεγκλωβιστούν αυτοί οι οδηγοί; Που βρίσκονται τα εκχιονιστικά μηχανήματα; Δεν γνωρίζατε ότι θα χτυπήσει τη χώρα τρομερός χιονιάς; Τι προβλέψατε για την ασφάλεια του πολίτη;

Τα εκατομμύρια που δίνει κάθε χρόνο ο Έλληνας φορολογούμενος, τα διόδια που πληρώνουν χιλιάδες οχήματα καθημερινά, ΠΟΥ ΠΑΝΕ;

Υπάρχει κανείς να απαντήσει υπεύθυνα;

www.makeleio.gr
http://epanastatikanea.blogspot.gr/2017/01/blog-post_89.html

Προσοχή!!!!! Εγκυρη Πληροφορία που αφορά όλους τους Συνέλληνες!!!

Φωτογραφία της Ελένη Κίτσου. 
ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ /ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ..

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ:

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ...

(Ν. 3691/2008), ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ:

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ( ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, Δ.Ο.Υ ΚΛΠ)ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΠΙΤΑΓΗΣ/ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗΣ Η/ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ἀΝΩ ΝΟΜΟΥ), ΠΟΥ ΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ.


ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΙΖΟΜΕΝΟ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟ Η/ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΠΟΣΟΝ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ Η/ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΝΟΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ, ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ Η ΚΛΑΠΕΝ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΦΕΙΛΕΙ, ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΕΝΤΟΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ, ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΤΗ (ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΑΡΘΡΑ 208 ΚΑΙ 386 ΖΠ.Κ.).


ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΜΙΣΤΗ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΠΑΡΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΦΟΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ.



Γ.Γ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"
Γεωργία Βαγενά
ΟΛΟΣ Ο ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! 
ΕΣΕΝΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ!
 
 

ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΕΧΕΤΕ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ Α Ρ Χ Η Σ ; ; ;

Γιάννης Καλογερόπουλος
ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΩΡΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ???

.... ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ 766 .... 27 - 12 - 1945 ! ΦΕΚ 315 Α

 Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΕΚ 315 Α

 

 ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ :
Ο ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΧΕΙ 4% ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ... ΤΟΚΟΦΟΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ !!
ΑΥΤΟ ΤΟ 4% ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ! ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ 4% !!


 

Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ..... ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ .... ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ....
ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ !!
ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ !!!

 
ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ 67650/13 ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ !!!
ΕΝΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ .....
 

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ???

..... ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ???


ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ???
.... ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΥΨΟΥΣ 2.300.000.000.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ???
 

ΤΑ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΧΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ....
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΑΚΟ ΑΡΙΘΜΟ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ Η ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ???
.
.... ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΣΩΡΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ...... ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 18 ΩΡΕΣ ???
ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ .........


ΜΕΤΕΧΕΤΕ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ Α Ρ Χ Η Σ ???


ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
 Δ2863 10.05.2016


… ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600δις 

 



SVRRAAAAAAAAAAA
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΛΗΘΗ, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, 09/ 05/ 2016, ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ:-

Α) ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ, ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,

Β) ΩΣ ΝΟΜΕΑΣ, ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ (2) ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΚΑΙ

Γ) ΩΣ ΦΕΡΩΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΕΚΚΛΗΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.

ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΝΕΡΓΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΙ Ο ΕΠΙΒΛΗΘΕΝΤΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙ ΕΠΤΑ (27) ΔΙΣ €, ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΚΤΩ (8) ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΡΟΣ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ- ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΙΣ ΟΛΟΣΧΕΡΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗΝ ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΙΣ 09/ 05/ 216, ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.
ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΦΑΚΕΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ … 4 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΥΨΟΣ!!!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ « Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».
ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

…………………
Viky Charalambous Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ .
ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΜΕΤΟΧΟΣ..

ΟΙ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ..

ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ, ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΝΟΗΤΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ.

ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΤΑ ΛΕΧΘΕΝΤΑ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ, ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΙ.

ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ..
ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ.

ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΤΕ ΤΟ ΑΥΣΤΗΡΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ.
Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.
Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ.
Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..

ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ.
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ.
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ., ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΟΜΑΔΕΣ.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΠΕΤΑΙ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ 12 ΑΞΙΕΣ, ΤΙΣ 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ.
ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
…………………………..

ΕΛΛΗΝΕΣ .... ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ < < ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ > > ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ( υπουργειο δικαιοσυνης )
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ( υπουργειο οικονομικων )

ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ !!!!!!!!!!

...ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!
ΚΑΝΕΤΕ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ !!!!

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ...ΕΙΝΑΙ ... ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΣΑΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ !!!
.... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΗ [ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ] ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ
[ ΧΡΗΣΗ ] ΕΣΕΙΣ !

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
.ΦΤΙΑΞΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ - ΓΡΑΦΕΙΑ
< ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ > ...ΠΑΝΤΟΥ !
.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΟΡΚΙΣΤΟΙ ....
ΦΤΙΑΞΤΕ .. ΔΟΜΗΣΤΕ .. ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ - ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΚΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΑΣ ΚΑΦΑΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ !!!!
.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!! ΟΤΙ :
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ειχατε και ΕΧΕΤΕ .....
ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ [ δλδ την διαχειρηση και την χρηση ] ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ
.
ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ < < Ε Ν Τ Ο Λ Η > > ΩΣ ΝΟΜΕΙΣ ΝΑ ΕΞΩΦΛΗΘΕΙ :
ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΕ :
ΕΦΟΡΙΑ [ δημοσιο κατα κεφαλην χρεος, φορους, ΦΠΑ ]
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ [ ικα, τεβε/οαεε, ογα, νατ, κλπ ]
ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ [ καθε μορφη δανειου ]
ΠΡΟΣ ΔΕΗ
ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΥΣ [ τελη και νερο ]

Ο ΦΟΡΕΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ < < ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ > >
ΜΕ Δ Ι Α Τ Α Γ Η ΤΟΥ Α Μ Ε Τ Α Κ Λ Η Τ Η και ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ
...ΔΙΕΤΑΞΕ :
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ !!!
.
< ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ !!! >
...... ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ......

 ΠΡΕΠΕΙ :
ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙΤΕ ΝΟΜΙΚΑ και ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ( μεσω της εφοριας ) ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΝΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ .. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ...... ΕΙΣΤΕ !!!!
< ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ-ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ !! >
ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ < ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ >
ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!
ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ [ πρωτοδικειο ] ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ( εφορια ) !
ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ < ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ > ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ( διαχειρησης και χρησης ) !!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ...
< ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ και ΑΟΡΚΙΣΤΟΙ >
.
ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!
.
Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ... ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ .... ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ...
ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ 9 - 5 - 2016
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ
[ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ]
ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΤΟΛΗ ... Ο Λ Ω Ν ... ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ
< ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ >
ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗΣ ΤΟΥΣ !!!
< < ΧΩΡΙΣ ... ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ >>
.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΟΡΚΙΣΤΟΙ ....
ΦΤΙΑΞΤΕ ΔΟΜΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΚΡΟΣΩΠΙΣΗΣ !!!!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ !!
.
< ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >
.
ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΗΔΗ ΤΗΣ .... ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΟΘΗΚΕ :
< < ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ,> > !!!!!!!!!!!!!!!!



 ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ .. ΟΣΑ ΕΛΕΧΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΒΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ...
...ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ( ηταν παρουσα και η προεδρος δικαστων και εισαγγελεων και μεταπειτα ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΘΑΝΟΥ .... η οποια υπεγραφε ως μελος της διεθνους ενωσης ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ τους ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ στον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ καθε χρονο ) .....
.
ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ( ηταν παρων και ο πρωην πρυτανης του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ κ. ΒΑΒΟΥΡΑΣ ) ..... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ .. ..
ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ....
ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΚΡΩΠΙΑΣ ...
.
.... ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ......
.
< < ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ > >
.
ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ....
ΟΥΤΕ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΑ ΛΕΧΘΕΝΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ !!!!!!!!



ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ;;;

Σημαινει οτι το Συνολο της Ε Θ Ν Ι Κ Η Σ μας Π Ε Ρ Ι Ο Υ Σ Ι Α Σ περιήλθε στην κατοχή μας ως προϊόν μιας κληρονομικής σχέσης με τους ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ  οι οποίοι μας το κληροδότησαν ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ!

Με τη ΔΕΣΜΕΥΣΗ δηλαδή να το παραδώσουμε ΑΚΕΡΑΙΟ στους απογόνους μας!

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 28 του Αστικού Κώδικα, το
είδος αυτό της περιουσίας μας «διέπεται από το ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ που
είχε ο κληροδότης όταν πέθανε και εξ αυτου μας ερχετε η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ .»
Κατά συνέπεια ακόμη και αν εμείς δηλώσουμε μη Έλληνες, το είδος της
περιουσίας μας, ιδιωτικής και ΕΘΝΙΚΗΣ... 

ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ....χρυσο, ακινητα, μετρητα, κτηματα, βουνα, παραλιες, εδαφος, υπεδαφος [ με οτι αυτο περιεχει ].εναεριος και υποθαλασσιος χωρος .. που περιηλθε σε εμας ....
ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ με κληρονομικη σχεση ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ
διέπεται από το ΔΙΚΑΙΟ των προγόνων μας << και γεννηθηκαμε με την υποχρεωση της ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ επι καθε εθνικου περιουσιακου στοιχειου και την φυλαξη του με καθε μεσον και τροπο και ΔΕΝ μπορουμε να παραιτηθουμε απο αυτην την υποχρεωση !
Και επειδη ΔΕΝ μπορουμε να παραιτηθουμε απο την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ να υπερασπισουμε καθε ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΛΗΡΟ-ΔΟΤΗΜΑ .......την ιδια μας την πατριδα δλδ ...
ΔΙΝΟΝΤΑΣ ακομα και την ΖΩΗ ΜΑΣ ! >>
 
ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΟΥΜΕ !!

ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ .. ΘΑΝΑΤΟΣ ..!!!

ΔΙΟΤΙ Η ΛΙΠΟΤΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ !! >>

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ .......ΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΙ .... ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ????
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ [ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ δηλ ]

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ .... ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ ???

ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ... ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ????
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ !!! ...

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΝΟΙΚΙΑΡΗΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ !!!!!

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ .. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΧΗ .. Η ..ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
.
.. Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ !!!!!!

ΦΕΚ Α 262 / 2014 της 17 /12 /2014 τροποποιητικης του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ .σελις 8035-36.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΚΕΙ : ...
. ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ
<< ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ >>
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΟΛΑ ???
Αποτέλεσμα εικόνας για δικαιο των εθνων

Αποτέλεσμα εικόνας για δικαιο των εθνων


ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ
 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205935830788470&set=p.10205935830788470&type=1&theater







 

Ραδιουργίες που οδηγούν στο … σχέδιο «Ανάν βήτα»

Του Κώστα Μαυρίδη*


Στο περασμένο άρθρο συνδέσαμε τα «έγγραφα Ντάουνερ» (2009), με την  πρόσφατη διαρροή των εγγράφων wikileaks. Και στις δύο περιπτώσεις καταγράφονται σχεδιασμοί και μεθοδεύσεις για εξαπάτηση των Ε/κ για το σχέδιο λύσης. Μάλιστα, στο μυαλό «δικών μας»  επικρατεί η εξεύρεση μεθόδων και λεκτικού για εξαπάτηση αντί η βελτίωση της ουσίας, μέχρι τι πρέπει να προβάλλεται και τι δεν πρέπει, ώστε η κοινή γνώμη άλλα να νομίζει (π.χ. για το συμφωνημένο σχέδιο των «δύο ηγετών») και να οδηγείται αλλού, στο σχέδιο Ανάν βήτα!
Για τα «έγγραφα Ντάουνερ», οι πρώτες αντιδράσεις στις τότε αποκαλύψεις, ήταν σιωπή. Όταν οι αποκαλύψεις αυξάνονταν, η σιωπή μετατράπηκε σε αμφισβήτηση της γνησιότητας των εγγράφων. Και όταν διογκώθηκε και έφτασε μέχρι και την Βουλή, η αυθεντικότητα των εγγράφων … έγινε παραδεκτή. Στην περίπτωση των wikileaks, Ν. Αναστασιάδης και Αβ. Νεοφύτου φέρονται να υποβάλλουν απόψεις/εισηγήσεις στον Αμερικανό πρέσβη, για το πως να γίνει αποδεκτό το σχέδιο Ανάν π.χ. έγγραφο: 08NICOSIA766 – 23 Μαΐου 2006, παρ. 6: «Ο Αβ. Νεοφύτου πρότεινε όπως … Οι Ε/Κ θα πρέπει να καθησυχαστούν ότι η ΕΕ παίζει κεντρικό ρόλο ακόμα και αν αυτό δεν ισχύει». Αλλού, αναφέρεται σκέψη για κυβέρνηση εθνικής ενότητας, που θα είναι όμως συγκάλυψη συνεργασίας ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ κ.ά. Για όλα όμως επικρατεί σιωπή. Μάλλον είμαστε στο πρώτο στάδιο της αντίδρασης. Μέσω πίεσης ίσως κάποιοι μιλήσουν για όσα τους αφορούν.

Στην παρούσα φάση των διαπραγματεύσεων, οι εμπλεκόμενοι γνωρίζουν ότι  ασφάλεια και ευρωπαϊκή νομιμότητα (επεμβατικά δικαιώματα και εγγυήσεις, τουρκικός στρατός, έποικοι, λειτουργικό κράτος) είναι αδιαπραγμάτευτα για τους Ε/κ που απαιτούν τερματισμό της κατοχής με αποκλεισμό της Τουρκίας από οποιονδήποτε παρεμβατικό ρόλο. Τις προάλλες, «κυκλοφόρησε» στις Βρυξέλλες η εκπεφρασμένη αλλαγή της Τουρκίας: οι εγγυήσεις δεν θα είναι εμπόδιο στο σχέδιο λύσης “των δύο ηγετών”, όπως γνωστοποιήθηκε σε ανώτατους ευρωπαίους αξιωματούχους την προ-περασμένη βδομάδα και προφανώς διαβιβάστηκε στο Προεδρικό στην Λευκωσία. Γιατί στο Προεδρικό, όσο και οι “δύο ηγέτες”, συμπεριφέρονται για το θέμα των εγγυήσεων ως να μην γνωρίζουν οτιδήποτε;  Εύλογη εξήγηση είναι πως κρατείται για το τέλος της διαδικασίας, οπόταν θα εμφανιστεί ως μέγιστη υποχώρηση της Τουρκίας στο κεφάλαιο της … ασφάλειας. Αν η πρόσφατη δήλωση του κ. Γιούνκερ, περί «στήριξης προς τους δύο ηγέτες», θεωρήθηκε ως «θετικότατο μήνυμα» (!), κατ΄αναλογίαν για τις εγγυήσεις θα παίξουν τις καμπάνες.

Πάντως, στο Προεδρικό ξέρουν από αποκρύψεις. Το 2013, για εξίσου σοβαρό θέμα για την οικονομία  είχαμε παρόμοια απόκρυψη. Το πολυδιαφημιζόμενο «πρώτο κούρεμα» που πρότεινε η Κυβέρνηση -περιελάμβανε και τις εγγυημένες καταθέσεις κάτω από €100.000 σε όλες τις τράπεζες-, προβάλλεται ως η μεγάλη και σωστική επιλογή που χάθηκε! Μερικές βδομάδες μετά τα συμβάντα, ο Μ. Ντράγκι, Πρόεδρος της Ευρ. Κεντρ. Τράπεζας (ΕΚΤ), εξήγησε ότι το «πρώτο κούρεμα» που περιελάμβανε τις εγγυημένες καταθέσεις, απορρίφθηκε από την ΕΚΤ την επόμενη μέρα. Η ΕΚΤ επέμβηκε την επόμενη μέρα, αλλά η Κυπριακή Κυβέρνηση ουδέποτε ενημέρωσε για την ακύρωση την κυπριακή κοινωνία. Μέχρι σήμερα υπάρχουν πρόσωπα (π.χ. πρώην Πρόεδρος Γ. Βασιλείου) που επιμένουν να θεωρούν σωστική επιλογή το «πρώτο κούρεμμα», ενώ στην πράξη είχε απορριφθεί και εκφράζονται ως να ξέρουν τα γεγονότα καλύτερα από τον ίδιο τον Μ. Ντράγκι! Ίσως θεωρούν τον Ντράγκι απορριπτικό… Αξιοσημείωτο που τον Μάρτιο 2015, δύο χρόνια μετά τα συμβάντα, ένας εκ των συμβούλων του Προέδρου Αναστασιάδη ο οποίος ήταν μαζί του στο δεύτερο Γιούρογκουπ, αναγνώρισε δημόσια την πραγματικότητα όπως ακριβώς την περιέγραψε ο Μ. Ντράγκι.

Επανερχόμενοι στο Κυπριακό, η απάντηση στο γιατί οι εξαπατήσεις στοχεύουν μόνο τους Ε/κ, είναι απλή. Οι Ε/κ απέρριψαν συντριπτικά το σχέδιο Ανάν και πρέπει να εξαπατηθούν για να το δεχτούν.

*Ευρωβουλευτής ΔΗΚΟ (S&D) – costas.mavrides@europarl.europa.eu


http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2017/01/blog-post_576.html#more

Είδηση-ΣΟΚ: Σε άμεσο κίνδυνο τα Ελληνόπουλα από τους «στοκ ανθρώπους»

 
Μουσουλμάνοι παράνομοι «μετανάστες» από το Αφγανιστάν,  οι οποίοι φυσικά ήρθαν από την Τουρκία έχουν δημιουργήσει κύκλωμα στην Βουλγαρία και δεν αποκλείεται το ίδιο να έχει ξεκινήσει να συμβαίνει και στην Ελλάδα.  Η συγκεκριμένη είδηση είναι πάρα πολύ σοβαρή...
και πρέπει να ληφθεί υπόψη από τις ελληνικές Αρχές.  
 
Οι μουσουλμάνοι στην γειτονική μας χώρα είναι πρώτοι στα κυκλώματα ναρκωτικών αλκοόλ και πορνείας σε μια βουλγαρική πόλη, όπου φεύγουν από το hot spot όπου βρίσκονται και αλωνίζουν.  Μεταξύ άλλων βιάζουν ομαδικά ανήλικα αγόρια!  
 
Το παρακάτω βίντεο αποτελεί καμπανάκι για την Ελλάδα αλλά και δικαίωση του Λιακόπουλου, ο οποίος έχει προειδοποιήσει πως οι «στοκ άνθρωποι» μεταφέρονται από την Νέα Τάξη στην Δύση και μετά ρίχνονται στην εγκληματικότητα, τα ναρκωτικά, το εμπόριο οργάνων και την πορνεία!
 
 
 
 

Ασφυξία..

     Ασφυξία είναι η αίσθηση που αποκόμισε το blog διαβάζοντας το εξαιρετικό άρθρο  " Προς μιά οργουελιανή "πλαστική" κοινωνία;", που μπορείτε να βρείτε εδώ: http://teddygr.blogspot.gr/.
     Διαβάστε το και είναι σίγουρο πως θα νοιώσετε κι εσείς

τόσο ανήμποροι και λυσσασμένοι που το μυαλό σας θα πάει στην άμεση εξέγερση.
     Φαίνεται πως ο φασισμός της Παγκοσμιοποίησης έχει κάνει άλματα, έχει καλπάσει πολύ περισσότερο απ' ό,τι είχαμε αρχικά νομίσει.
     Με αιχμή του δόρατος διάφορους ξεπουλημένους "επιστήμονες" οικονομολόγους, και την απαραίτητη βοήθεια από τα ανά τον κόσμο (και εδώ) πολιτικά καθάρματα, και οχήματα τις τράπεζες,
     ..η εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας της Νέας Τάξης (οικονομικών στην αρχή, αλλά σύντομια πιό...γενικευμένων) πραγμάτων, είναι πολύ πιό κοντά από ποτέ άλλοτε.
     Δεν αργεί η μέρα που ο εργαζόμενος, είτε μισθωτός, είτε αγρότης, είτε ελεύθερος επαγγελματίας, τεχνίτης κλπ,
     ..δεν θα έχει πρόσβαση στην αξία των κόπων του, δηλαδή στην αμοιβή του, στα ίδια του τα χρήματα,
     ..παρά κατά όσο θα ορίζει και θα επιτρέπει μιά αόρατη πλην υπαρκτή υπερκυβέρνηση του τεράστιου καεφαλαίου και των τραπεζών.

     Ήδη τα τελευταία χρόνια οι πρόβες σε μικρότερη κλίμακα, και αλλού, αλλά προπαντός εδώ στην χώρα μας, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
     Δεν αφορά όμως μόνον την χώρα μας, κι ας μας φαίνεται εμάς έτσι.
     Απλώς εμείς είμαστε οι πρώτοι που θα καταστραφούμε ολοσχερώς, ως ακραίο πείραμα, του μέχρι πόσο μπορεί να τραβήξει στα άκρα ο φασισμός της Παγκοσμιοποίησης,
     ..και μέχρι πού μπορεί να αντέξει ή πόσο να αποχαυνωθεί μία κοινωνία πολιτών οργανωμένου κράτους, μη τριτοκοσμικού, δυτικού τύπου.

     Ακριβώς γι αυτή την παγκοσμιότητα του καλπάζοντος φασισμού
     ..μιά οποιαδήποτε εξέγερση σε όποιοδήποτε μέρος του πλανήτη θα ήταν απολύτως χρήσιμη.
     Θα σταματούσε για λίγο την επεκτατική ορμή της Νέας Τάξης, και θα έδινε μιά ανάσα, μιά ανάπαυλα και χρόνο στα έθνη και στους λαούς να σκεφτούν το πού οι "ηγέτες" τους, αυτά τα ιδιοτελή καθάρματα, τους οδηγούν.
     Και θα ήταν ακόμη χρησιμότερη, απολύτως χρησιμότερη (ακούς χοντροφασίστα; εδώ ταιριάζει το "απολύτως") αν η ποθούμενη εξέγερση γινόταν εδώ, στον τόπο που έχει επιλεγεί για το ακραίο πείραμά τους.
     Θα ήταν σημειολογικά τέλειο.
     Άλλωστε δεν θα ήταν και η πρώτη φορά που η φυλή μας βάζει φρένο στα επεκτατικά σχέδια ενός φασιστικού παγκοσμιοποιημένου ιμπεριαλισμού.
     Έχει ξανασυμβεί πριν 25 αιώνες με το σταμάτημα και την ταπείνωση των Περσών. 

     Αν όμως η εξέγερση δεν έρθει ούτε εδώ ούτε αλλού,
     ..το μέλλον για την ανθρωπότητα θα είναι χειρότερο από ο,τιδήποτε έχει ζήσει ως τώρα στην καταγεγραμμένη ιστορία της.
     Κι όσο νερό και αν πάρουμε μαζί μας αγαπητέ Μιχάλη Κατσαρέ,
     .."το μέλλον μας θα έχει πολύ ξηρασία".

     Τόση ώστε να μας σκοτώσει όλους!..   



mandatoforos
https://ideopigi.blogspot.gr/2017/01/blog-post_17.html

Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΡΕΠΤΗ: OTAN TO ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ «ΚΑΛΩΝ-ΚΑΚΩΝ»

 

ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 3 ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ (ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΡΑΚΟ…ΚΙΝΕΖΙΚΟ) ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕΝ ΤΗΝ ΚΡΥΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΛΩΝ-ΚΑΚΩΝ…

1) ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ – Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΤΕ…
ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ-(ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ)-ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΣΗΜΗ ΤΑΙΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ «ΚΑΛΟΣ» – «ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ» – «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ» Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΗΝΤ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΩΣ «ΚΑΚΟΣ» Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ «ΦΑΣΙΣΜΟΥ» ΠΟΥ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΤΕ ΜΕ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ!!!.
ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ «ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ» ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟ-ΚΙΝΕΖΟ-ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ,

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:
ΤΖΕΝΤΑΪ Ή ΤΖΕΗΝΤ = Ο ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΚΙΝΕΖΟΣ – ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΗΣ – ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΛΕΜΟΥ «ΣΕΛΗΝΗ-ΛΕΒΑΝ» ΜΕ ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΡΙΝ 13500 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΣΠΕΙΡΕ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ. ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΕΥΚΗΣ+ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΟΙ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ …
ΩΣ ΗΜΙΑΙΜΗ …»ΕΚΛΕΚΤΗ» ΦΥΛΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΦΥΛΗ (ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΙ ΣΕΦΑΡΑΔΕΙΜ + ΣΑΞΟΝΕΣ), ΩΣ ΛΕΥΚΟ-ΚΙΤΡΙΝΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΤΗΣ ΧΑΒΡΑΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΤΟΥ ΧΑΛΔΑΙΟΥ ΣΕΛΗΝΟΛΑΤΡΗ ΑΒΡΑΑΜ – ΧΑΒΡΑ – ΧΑΝ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΗΝΤ-ΙΟΥΔΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ «ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ» – ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΑΝ (ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ) ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΩΣ Η ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ «ΚΟΡΕ» ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» Ή «ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 888» (ΒΛ. ΠΟΛΛΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ) , ΔΗΛΑΔΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΕΖΟ-ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ. (ΒΛ. ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΟΡΡΈ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ)
ΒΛ. ΛΗΜΜΑΤΑ ΣΤΗ WIKIPEDIA «ASIAN CENTURY», «PAX SINICA», «CHINESE CENTURY».

Ο ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΗΝΤ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΩΣ «ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΤΖΕΗΝΤ» (JADE DRAGON)…ΒΛ. ΠΟΛΛΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ.
Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ «ΚΑΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ» ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ STAR WARS… ΠΟΥ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΤΕ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ 70 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2000 Μ.Χ. ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΤΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ 960 ΟΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥΣ (ΝΕΤΡΙΝΙΚΟΥΣ) ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ 70 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ.

ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ Η Ο.Ε.Α. – Ο.ΠΛ.Α. – ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ & ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΗΜΗ ΤΑΙΝΙΑ STAR WARS ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΑΡΩΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΗΓΚΑΝ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’80 ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ «ΟΗΕ» ΚΑΛΕΣΕ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ «ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΑΠΕΙΛΗ» («ΕΚΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ», OUT OF THIS WORLD ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ!!!)…ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ Ο ΡΗΓΚΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ «SDI» ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (STAR WARS) – ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ (!!!)…ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ Η ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟ-ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ – ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΗΓΚΑΝ ΤΟΤΕ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ «ΕΣΣΔ» (ΑΜΦΟΤΕΡΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΗΠΑ&ΕΣΣΔ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ» – ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΒΑΡΟΥΧ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ – BENEN BERITH – OLAM BERITH) ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η «ΑΣΠΙΔΑ» ΤΟΥ «ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ» ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ «ΣΕΛΗΝΗΣ-ΛΕΒΑΝ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ «ΚΟΙΝΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ» ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΕ Ο ΡΗΓΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΥ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΩΣ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΤΟΥ…Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ.
Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΡΗΓΚΑΝ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ YOUTUBE. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ.

2) THEY LIVE – ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ
ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ’80 Ο ΠΡΩΤΑΓΟΝΙΣΤΗΣ ΦΟΡΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ «ΜΑΥΡΑ ΓΥΑΛΙΑ» ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΖΟΥΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΕΡΑΤΑ, ΔΟΙΗΚΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΩΣ – ΚΟΠΑΔΙ ΣΚΛΑΒΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΥΠΝΩΤΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΥ. ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ «ΕΛΙΤ» ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ – ΤΕΡΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΑ «ΜΑΥΡΑ ΓΥΑΛΙΑ» ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ…Ο ΠΡΩΤΑΓΟΝΙΣΤΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΥΠΝΩΤΙΚΟ ΠΟΜΠΟ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΤΟΥΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΕ.
ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΕΡΑΤΑ» ΠΟΥ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ (!!!)

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:
ΟΙ ΕΡΠΕΤΙΚΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ (ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΗΙΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ-ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΗΝΤ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ) ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ (ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ) ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ+ΜΑΥΡΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΟΠΑΔΙ-ΣΚΛΑΒΩΝ-ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΩΝ (ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ: «ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ» ΚΑΙ «Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΓΥΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΥΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ»)…ΚΑΙ ΑΦΟΥ OI ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΔΟΥΛΟΙ-ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΟΙ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΝΑΧΩΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕΛΗΝΗ-ΛΕΒΑΝ ΜΕ «ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΗ ΣΕΛΗΝΗΣ» (ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ) ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΖΩΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΙΜΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝΑ – ΚΟΚΚΥΓΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (ΑΠΟΣΤΑΣΗ: ΜΟΛΙΣ 8 ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ) ΩΣ 2ου ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΟΛΟΥ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΠΥΚΝΩΣΕΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.
ΑΡΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ «ΚΑΛΩΝ-ΚΑΚΩΝ» ΟΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ STAR WARS ΞΑΝΑ ΩΣ «ΚΑΚΟΙ» ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ» (!!!)…ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ» (ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ-ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΓΗΙΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ) ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΙ..
ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΑ «ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ» ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΟΝΙΣΤΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΡΥΜΕΝΗ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΘΗΤΙΚΩΝ ΔΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΠΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ ΝΕΤΡΙΝΩΝ-ΝΕΙΖΕΡ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η Ο.Ε.Α. – Ο.ΠΛ.Α. – ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ & ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ.

3) MATRIX
ΣΤΗΝ 3η ΑΥΤΗ ΚΛΑΣΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΣΕ ΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΞΑΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ «THEY LIVE» ΜΗΧΑΝΕΣ-ΚΑΚΟΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΩΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ-ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (!!!) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ «MATRIX» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΝΕ ΟΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Ο ΠΡΩΤΑΓΟΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ «ΝΙΟ» ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΔΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ «MATRIX» ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΥΜΕΝΗ ΠΟΛΗ-ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΣΙΩΝ»!!!
Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ «ΝΙΟ» ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ «ΣΙΩΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ MATRIX ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.
ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ «ΚΑΛΩΝ-ΚΑΚΩΝ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΤΟΥ O.T.O.!!!) ΟΠΟΥ ΩΣ «ΚΑΛΟΙ» ΚΑΙ «ΘΥΜΑΤΑ» ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΙ(Ω)ΝΙΣΤΕΣ!!!
ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:

ΤΟ MATRIX – ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΓΗ, ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΣΕΛΗΝΗ-ΛΕΒΑΝ ΜΕΣΩ ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ «LUNA PARKS» ΠΟΥ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΣΤΗ ΓΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΕΡΑΝΤΟΥ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟΥ «LUNA-TIC ΖΟΜΠΙ» ΜΕΣΩ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ MIND-MOOD CONTROL : LINK-LAP-MASER, ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΥΣΤΕΡΙΑΣ (ΒΛ. ΟΡΟΛΟΓΙΑ «ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΣ-ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΟΣ», ΚΑΙ ΛΑΪΚΕΣ ΡΗΣΕΙΣ – ΑΣΜΑΤΑ «ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ» , «ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΟΥ», ΚΛΠ,ΚΛΠ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΟΥΝ ΑΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΑΙΑ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΓΗ ME ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΕΠΑΝΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ, Ή ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΩΣ «ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕΛΗΝΗ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ MATRIX.

Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ MIND CONTROL – ΜEDIUM – ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΗΙΝΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΕΩΣ 888-777-666 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΟΠΑΔΙΟΥ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ-ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ (ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ) ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ (ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ 666-777-888).

ΟΙ ΨΥΧΟΠΑΓΙΔΕΣ («ΜΥΓΟΠΑΓΙΔΕΣ») ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, LUNA PARKS, ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ-HEAVENS «ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΗΧΟΥΣ» «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ» ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ (ΠΑΡΚΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ), ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΑΒΟΥΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΨΥΧΩΝ TOY KYBOY (ΚΑΑΜΠΑ) ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ….

Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΣΕΛΗΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΙΩΝ» ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η «ΑΝΩ ΣΙΩΝ» (ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ) Ή Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ-ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟ-ΜΑΣΩΝΙΚΟΣ «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ»…(ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΩΣ ΑΝΕΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ) ΟΠΟΥ Η ΓΗΙΝΗ «ΚΑΤΩ ΣΙΩΝ» ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ «ΝΙΟ» ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ (!!!), ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΣΙ(Ω)ΝΙΣΜΟΣ Ή ΣΙΝΙΣΜΟΣ ΚΙΝΑΣ Ή ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΙΝ=ΣΙΩΝ=ΣΙΝΑ(ΒΟΥΝΟ ΣΙΝΑ)=ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΣΙΝ ΤΟΥ ΧΑΛΔΑΙΟΥ ΧΑΒΡΑ-ΧΑΝ=ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ !!!!

ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ!!!

http://katohika.gr/

https://ellasellas.wordpress.com

Στα χέρια ξένων funds μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις

Μυστικά ραντεβού στην Αθήνα με τραπεζίτες – Τελειώνουν το ελληνικό επιχειρείν. «Φωτιά» πήραν τις τελευταίες εβδομάδες του 2016 τα γραφεία των Ελλήνων τραπεζιτών αλλά και της Τράπεζας της Ελλάδος...
Οι συναντήσεις στην Αθήνα με εκπροσώπους μεγάλων ξένων funds ήταν συνεχείς καθώς εκτιμάται ότι τους πρώτους μήνες του νέου έτους θα γίνουν οι πρώτες μεγάλες αγοραπωλησίες «κόκκινων» επιχειρηματικών δανείων.

Οι τομείς που παρουσιάζουν μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες και θεωρούνται ιδιαίτερα εξελίξιμες στην Ελλάδα, είναι αυτές που έχουν μπει στο στόχαστρο των ξένων επενδυτών οι οποίοι βλέπουν ότι μπορούν να αποκομίσουν τεράστια κέρδη στη χώρα μας.
 Την ίδια στιγμή φαντάζει ως μοναδική διέξοδος για εκατοντάδες υπερχρεωμένες ελληνικές επιχειρήσεις μεσαίου και μεγάλου μεγέθους, η είσοδος στο μετοχικό κεφάλαιο ξένων εταιρειών οι οποίες είναι οι μοναδικές που μπορούν να προσφέρουν αυτή τη στιγμή «ζεστό» χρήμα προκειμένου να ανακάμψουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Η», από το Νοέμβριο εντάθηκαν οι επαφές των εκπροσώπων των funds ή δικηγορικών γραφείων που τους εκπροσωπούν, τόσο με τους επικεφαλής των τεσσάρων συστημικών τραπεζών όσο και με στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδος.
Επαφές έγιναν επίσης και με τον επικεφαλής της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτη Κουρμούση, ο οποίος διαχειρίζεται τον τεράστιο όγκο των κόκκινων δανείων.
Οι ξένοι ζητούσαν να μάθουν λεπτομέρειες για το νέο θεσμικό πλαίσιο σχετικά με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, εξέφραζαν τις αντιρρήσεις τους για κάποια σημεία του ενώ ήθελαν να πληροφορηθούν πότε θα ξεκινήσει ουσιαστικά η λειτουργία της δευτερογενούς αγοράς «κόκκινων» χορηγήσεων.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα funds είχαν φτιάξει συγκεκριμένους φακέλους για κάθε έναν από τους τομείς ενδιαφέροντος. Εκεί υπήρχαν τα οικονομικά στοιχεία κάθε εταιρείας με χρέη στις τράπεζες,

πληροφορίες για τον ανταγωνισμό αλλά και ένα business plan για το σύνολο του κλάδου όπου υπήρχαν προβλέψεις για την πορεία του.
Η ακτοπλοΐα, το real estate ? κατασκευές, ο ξενοδοχειακός τομέας, οι τηλεπικοινωνίες και κατ’ επέκταση τα μέσα ενημέρωσης και τέλος η χαλυβουργεία βρίσκονται στο στόχαστρο των ξένων.
Σε ειδική κατηγορία βρίσκεται ο κλάδος των τροφίμων και το λιανεμπόριο γενικότερα καθώς εκείς συμβαίνουν ήδη μεγάλες ανατροπές.
Η περίπτωση του Μαρινόπουλου, που βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, το πρόσφατο deal για την Νίκας και μια σειρά κινήσεων που είναι στα σκαριά, δείχνουν ότι ο συγκεκριμένος κλάδος των τροφίμων, ποτών θα αποτελέσει την προμετωπίδα των μεγάλων ανατροπών του επιχειρηματικού χάρτη της χώρας.

Κάποιοι πάντως εκφράζουν φόβους για πλήρη αφελληνισμό των επιχειρήσεων καθώς μόνον οι ξένοι μπορούν να προσφέρουν στην παρούσα φάση χρήματα μπαίνοντας στο μετοχικό κεφάλαιο και πολλές φορές διώχνοντας τους παλαιούς μετόχους.
«Τα ξένα funds που έχουν έρθει προσφέρουν από 30 έως και 50 σεντ για κάθε ένα ευρώ δανείου.
Δείχνουν ότι θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα, να συμβάλουν στην «ανάσταση» υπερχρεωμένων επιχειρήσεων και όταν φύγουν να πουλήσουν σε τιμές που θα τους προσφέρει ένα σημαντικό κέρδος.

Όμως, θα έχουν βάλει το λιθαράκι τους για να σωθούν βιώσιμες εταιρείες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ρευστότητας και πιέζονται από υπέρογκα δάνεια.
Ταυτόχρονα δεν θα? σκάσουν τα χαρτοφυλάκια των τραπεζών και οι ζημιές που θα εγγράψουν θα είναι πολύ μικρότερες από την περίπτωση γενικευμένων χρεοκοπιών.
Αφήστε που υπάρχει και το κοινωνικό και πολιτικό αντίκτυπο αν βγουν στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενοι».
Αυτό τονίζει στην «Η» κορυφαίο τραπεζικό στέλεχος που βλέπει με καλό μάτι τις κινήσεις που γίνονται, όσο αυτές βεβαίως δεν θυμίζουν? καταδρομική επίθεση «γερακιών» ή «γυπών» των αγορών που θέλουν να βγάλουν γρήγορο χρήμα από χώρες που έχουν μεγάλα «ανοίγματα» όπως η Ελλάδα.
 Αλλωστε, τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια στη χώρα μας έχουν ξεπεράσει τα 110 δισ. ευρώ ενώ εκτιμάται ότι πάνω από 50 δισ. ευρώ είναι τα ανοίγματα των μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων για τις οποίες υπάρχει το ενδιαφέρον των ξένων.

 Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκπρόσωποι των τουλάχιστον 40 funds που έχουν έρθει στην Ελλάδα μέσα στο 2016 καταθέτουν προτάσεις κυρίων για δάνεια επιχειρήσεων που έχουν εγγυήσεις ακίνητα (κυρίως εμπορικά και βιομηχανικά) αλλά και στεγαστικά δάνεια με υποθήκη το σπίτι.
Στις περιπτώσεις αυτές προσφέρουν ένα ποσό μεταξύ 30% έως και 50% επί της πραγματικής αξίας, ανάλογα με τα καλύμματα που υπάρχουν.
Δίνουν δηλαδή 30 έως 50 ευρώ ανά 100 ευρώ δανείου με σκοπό στη συνέχεια να διαπραγματευτούν τα funds με τους δανειολήπτες την αποπληρωμή τους, όχι βεβαίως στο 100% αλλά στο 60% έως 80%.
Υπάρχουν βεβαίως και τα «κοράκια» που δίνουν για ακάλυπτα καταναλωτικά δάνεια τιμές ακόμη και 5 ως και 10 σεντ για κάθε ευρώ. Αυτή είναι η περίπτωση των κερδοσκοπικών κεφαλαίων που θέλουν γρήγορο χρήμα.
Στην περίπτωση των επιχειρήσεων, πάντως, φαίνεται να γίνεται πιο σοβαρή δουλειά και πιο αξιόπιστες προτάσεις κι εκτιμάται ότι σύντομα θα αρχίσουν να γίνονται και οι πρώτες πράξεις.

Αλλωστε, μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου θα πρέπει να κλειδώσουν όλες οι θεσμικές αλλαγές για τα «κόκκινα» δάνεια, μεταξύ των οποίων και το ακαταδίωκτο των στελεχών τραπεζών αλλά και του Δημοσίου που υπογράφουν αναδιαρθρώσεις δανείων που προβλέπουν και «κούρεμα».
Ποια funds - Τι θέλουν Εντονο είναι το ενδιαφέρον της Pimco, της Carval, της Oak Hill αλλά και της Varde ενώ τόσο η EDRD δηλαδή η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης όσο και η Παγκόσμια Τράπεζα μέσω του International Finance Corporation, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια.

Καθόλου τυχαία δεν είναι η ενεργός συμμετοχή της EBRD στις πρόσφατες ανακοινώσεις για το Ταμείο Συμμετοχών που θα βοηθάει μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
H EBRD συμμετέχει άλλωστε στο fund KKR, το πρώτο που πήρε άδεια για τη διαχείριση κόκκινων δανείων που σε πρώτη φάση θα είναι της τάξης του 1,2 δισ. ευρώ.
Αυτό που φαίνεται προς το παρόν, είναι ένα έντονο ενδιαφέρον κυρίως για τον ξενοδοχειακό κλάδο ο οποίος παρουσιάζει «κόκκινα» δάνεια άνω των 4 δισ. ευρώ σε σύνολο τουλάχιστον 10 δισ.

Ο τουρισμός αποτελεί επενδυτικό μαγνήτη» για τα ξένα κεφάλαια λόγω των συνεχόμενων ρεκόρ στις αφίξεις κάθε καλοκαίρι.
Εκτιμάται ότι μπορούν, μέσω των τραπεζών, να περάσουν στα χέρια ξένων μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες ενώ το ίδιο μπορεί να γίνει και με σημαντικά ακίνητα από εταιρείες real estate και κατασκευαστικές οι οποίες αντιμετωπίζουν υψηλό δανεισμό άνω των 5 δισ. ευρώ, ήτοι το 55% του συνόλου.

ΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και των μέσων ενημέρωσης τα κόκκινα δάνεια ξεπερνούν πλέον τα 2 δισ. ευρώ ενώ μεγάλο είναι το πρόβλημα στο σύνολο του εμπορίου όπου υπάρχουν ανοίγμα πάνω από 16 δισ. ευρώ.
Η είσοδος στο μετοχικό κεφάλαιο υπερχρεωμένων επιχειρήσεων θα γίνει με αυξήσεις κεφαλαίου από πλευράς τραπεζών.

Οι ξένοι θα βάλουν «ζεστό» χρήμα, σε πολλές περιπτώσεις θα αποκτήσουν τον έλεγχο των εταιρειών με τους σημερινούς βασικούς μετόχους είτε να κρατούν ένα μικρό ποσοστό είτε να αποβάλλονται σε περίπτωση που δεν συναινούν στο σχέδιο αναδιάρθρωσης.
Η περίπτωση της «Νίκας» και το μοντέλο που ακολουθήθηκε μπορεί να αποτελέσει τον «μπούσουλα» και σε άλλες περιπτώσεις.
Δηλαδή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με ταυτόχρονη απομείωση του δανεισμού, είσοδος στρατηγικού επενδυτή αλλά και παραχώρηση περιουσιακών στοιχείων στις τράπεζες.

Η «Νίκας» για παράδειγμα παραχωρεί μεγάλο ακίνητο στον Αγιο Στέφανο έναντι 17 εκατ. ευρώ προς την Alpha Επενδυτική με αντάλλαγμα βελτίωση της καθαρής δανειακής θέσης της αφού τα ανοίγματά της θα «κουρευτούν» έως και 38 εκατ. ευρώ.
Τόσο η υπόθεση αυτή όσο και του Μαρινόπουλου είναι δύσκολα και περίπλοκα εγχειρήματα, αλλά θα αποτελέσουν το «πείραμα» για τις μαζικές αναδιαρθρώσεις που θα γίνουν σύντομα.
Τι ζητούν οι ξένοι «Να αρθεί το πολιτικό και οικονομικό ρίσκο Η Ελλάδα συνεχίζει να αποτελεί επενδυτικό ρίσκο για τους ξένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Η» οι ξένοι ζητούν στις συναντήσεις τους με τους Ελληνες τραπεζίτες εγγυήσεις για το πολιτικό και οικονομικό κλίμα στη χώρα. Ρωτούν συνέχεια για τα οικονομικά στοιχεία που δείχνουν βελτίωση, για την αξιολόγηση καθώς και για τη βιωσιμότητα του χρέους.

Οι σοβαροί επενδυτές, κι όχι τα «κοράκια», θέλουν να επενδύσουν μεσομακροπρόθεσμα και γι’ αυτό θέτουν θέμα πολιτικής σταθερότητας καθώς και να μην υπάρξει «διατάραξη» της προσπάθειας που γίνεται για να βγει η οικονομία από το τέλμα.
Αναφέρουν ότι θέλουν να ρίξουν χρήμα για να «γυρίσει σελίδα» η χώρα, όμως, τηρούν στάση αναμονής ενόψει των κρίσιμων αποφάσεων για την αξιολόγηση και τα μέτρα για το χρέος. Στις συναντήσεις στην Αθήνα, το Λονδίνο αλλά και στο πρόσφατο Capital Forum στη Νέα Υόρκη το κλίμα ήταν θετικό μεν, επιφυλακτικό δε. Υπήρχε μάλιστα μια διάχυτη ανησυχία μήπως υπάρξει ρήξη με τους δανειστές και επιστρέψει ο εφιάλτης του 2015.

Αλλωστε, η βιωσιμότητα των ελληνικών επιχειρήσεων συνδέεται άμεσα με την πορεία της οικονομίας με τους ξένουν «παίκτες» να θέλουν να μπουν και να κερδίσουν αλλά σε μια αγορά που δεν θα παρουσιάζει συνεχείς αναταράξεις και θα βρίσκεται υπό το φόβο χρεοκοπίας. «Να φύγει ο πολιτικός κίνδυνος από τη χώρα» είναι η βασική πρόταση των ξένων θεσμικών επενδυτών που βλέπουν ότι η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει σελίδα αλλά που τονίζουν ότι πρέπει ακόμη να γίνουν πολλά.
 Με 30 σεντς για κάθε ευρώ δανείου «Τα ξένα funds που έχουν έρθει προσφέρουν από 30 έως και 50 σεντ για κάθε ένα ευρώ δανείου. Δείχνουν ότι θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα, να συμβάλουν στην «ανάσταση» υπερχρεωμένων επιχειρήσεων και όταν φύγουν να πουλήσουν σε τιμές που θα τους προσφέρουν σημαντικό κέρδος.

Ανοιγμα πάνω από 16 δισ. Στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και των μέσων ενημέρωσης, τα κόκκινα δάνεια ξεπερνούν πλέον τα 2 δισ. ευρώ ενώ μεγάλο είναι το πρόβλημα στο σύνολο του εμπορίου όπου υπάρχει άνοιγμα πάνω από 16 δισ. ευρώ.


http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/01/funds.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters