Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΑΣ.....

Νικόλαος Γεωργιάδης
ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΓΙΟΙ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΑΣΒΕΣΤΗ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ..... ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ........ ΗΤΑΝ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΤΩΝ ΟΠΛΑΡΧΗΓΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ........

ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.... ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ......

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ…

… ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ. 
ΣΙΔΝΕΪ: ΣΑΝ ΠΑΡΙΣΙ, ΛΟΝΔΙΝΟ, ΤΟΡΟΝΤΟ, ΜΙΤΣΙΓΚΑΝ, ΟΣΛΟ, ΑΘΗΝΑ,.. (βίντεο)
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΙΔΝΕΪ…

Παγκόσμια αίσθηση προκάλεσε ο Ελληνικός Στρατός: Η «εξωπραγματική» ΕΙΚΟΝΑ που θα κάνει τον γύρο του πλανήτη και κάνει την Τουρκία να «ΤΡΕΜΕΙ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ελληνικός Στρατός είναι ο πρώτος παγκοσμίως που κατάφερε να απογειώσει ένα τανκ 63 τόνων και να κάνει βολή στον αέρα, την ώρα που κατέγραφε ο τηλεοπτικός φακός.
Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους
Οι εικόνες που θα δείτε, προέρχονται από την επιχειρησιακή εκπαίδευση της 25ης επιλαρχίας μέσων αρμάτων στο πεδίο βολής Πετροχωρίου.

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΟΜΙΛΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΕΛΛΑΣ 20-4-2019

ΓΙΑΓΚΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΥΠ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Μαργαρίτης Σχοινάς: Η Ελλάδα είναι η χώρα με το καλύτερο προφίλ εξυπηρέτησης χρέους στον κόσμο

Ελληνίδα και Ελληνα Πολίτη!
Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο νου διαβάζοντας αυτήν την συνέντευξη του εκπροσώπου της Ευρωπαικής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά, στο Αθηναικό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ήταν “Τι θέλει να πει ο ποιητής;”
Είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελλήνων Συνέλευσις και έχω ορκιστεί ότι θα εκπροσωπήσω με τιμή και σεβασμό τα συμφέροντα του Ελληνισμού και της Ελληνικότητας οπουδήποτε μου ζητηθεί και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και κόστος.

Σαν σήμερα (24/4) Η Γενοκτονία των Αρμενίων: Η κτηνωδία που αρνούνται οι Τούρκοι

Στις 24 Απριλίου 1915, οι οθωμανικές αρχές της Κωνσταντινούπολης συλλαμβάνουν 300 εξέχοντα μέλη της αρμενικής κοινότητας της Πόλης τα οποία εκτοπίζονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης κοντά στην Άγκυρα. Eίναι το σημείο εκκίνησης ενός από τα πιο φρικτά εγκλήματα που διαπράχθηκαν στη σύγχρονη Ιστορία- της Γενοκτονίας των Αρμενίων.

Το Μεγαλύτερο Κράξιμο Του Σαλβίνι Στο Ευρωκοινοβούλιο.


Ομολογία Της CIA: Επεμβαίνουμε Στις Εκλογές Της Ελλάδος Από Το 1947

Μαστορέματα εκλογικών συστημάτων, πατρονάρισμα και προώθηση υποψηφίων, ενίσχυση των φίλων προς την ξένη δύναμη και δυσφήμηση και συκοφάντηση των μη φίλων της εντός του κράτους.

Αυτό, ίσως περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι το τραγικό επίτευγμα της ξένης εκλογικής παρέμβασης.

Χρεωκοπεί και διαβρώνει.

O μελετητής της CIA, ο Loch K. Johnson, περιγράφει τις μεθόδους τέτοιων παρεμβάσεων:

Προσοχή ενεργοποιείται ο κωδικός: «Μενέλαος»! Γιατί διέρρευσε απόρρητη έκθεση της CIA για πόλεμο Ελλάδας – Τουρκίας;


ΚΩΔΙΚΟΣ: "ΜΕΝΕΛΑΟΣ"

Πριν 1 μήνα από την παρούσα ιστοσελίδα έγινε μια προσπάθεια να αποκωδικοποιήσουμε κάτι πολύ σημαντικό που έχει σχέση με το σήμερα και με όλα αυτά που γίνονται στην Κύπρο και γενικότερα στην Μεσόγειο με τον ορυκτό πλούτο που έχει τίτλο: 

Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

TΟ ΦΥΤΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Κίστος – Λαδανιά -Κουνούκλα -Cistus incanus Bookmark and Share cistusΤου Ulrich Arndt
Στη χερσόνησο της Χαλκιδικής, o μύθος λέει ότι έγινε ένα συμβούλιο πάνω στον Όλυμπο όπου οι Θεοί καθόρισαν ποια φυτά θα είναι θεραπευτικά. Οι θεοί όρισαν ότι ο Κίστος θα θεραπεύει τους πολεμιστές που πληγώθηκαν στη μάχη. Αυτό ενόχλησε τις θεές, επειδή ήταν σίγουρες ότι το φυτό με τα λεπτά ρόδινα άνθη θα ήταν καταλληλότερο για την ομορφιά – εσωτερικά και εξωτερικά.
Το αποτέλεσμα ήταν ότι στον Κίστο δόθηκαν και οι δύο στόχοι, η θεραπευτική και η καλλυντική δράση.

ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.... ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ....!!!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters