Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Η.Κασιδιάρης: "Αυτά είναι τα ντοκουμέντα της συνωμοσίας που έχουμε στα χέρια μας" ΒΙΝΤΕΟ

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ

Τα ... μισά απ'όσα είπε τα ξημερώματα σήμερα ο Η.Κασιδιάρης στην εκπομπή του Γ.Τράγκα να είναι
αλήθεια η κυβέρνηση απλά δεν στέκεται.

Τα συγκεκριμένα ντοκουμέντα δεν βρίσκονται μόνο στα χέρια του Ηλία Κασιδιάρη, αλλά και σε άλλα στελέχη του κόμματος, όπως και σε άτομα που βρίσκονται εκτός Ελλάδος από υον φόβο να επιχειρηθεί η φυσική εξόντωσή του.

Ας δούμε τα βασικά σημεία των όσων είπε τόσο αυτός, όσο και ο σύζυγος του γ.γ. του κόμματος βουλευτής Ε.Ζαρούλια, ο βουλευτής και υποψήφιος Περιφερειάρχης Η.Παναγιώταρος και ο βουλευτής Αχαΐας δικηγόρος Μ.Αρβανίτης.

"Θα σηκώσω εντός των ημερών ερώτημα προς τον Σαμαρά ποιον ανώτατο δικαστικό που αποκαλεί Παναθηναϊκάκια τον ελέγχει απόλυτα και άμεσα χωρίς παρέμβαση Αθανασίου και δεν τον αποκαλεί με το όνoμά του λόγω του φόβου των συνακροάσεων, το όνομά του είναι τρισύλλαβο και έχει την ίδια κατάληξη με του Μπαλτάκου.

Ποιός είναι αυτός τι σχέση έχει με το παραδικαστικό νο 2, ή μάλλον γιατί κρατάει την υπόθεση αυτή στο συρτάρι του και σε ποιο γραφείο είχε κάνει ο συγκεκριμένος την άσκησή του, και αυτό σχετίζεται με το παραδικαστικο, τελεία και παύλα."

"Παίρνει τηλέφωνο τον Παναθηναϊκάκια και του λέει να κλείσει τους βουλευτές της ΧΑ φυλακή. Θα το σηκώσω αυτό το θέμα προσεχώς όπως είπε ο κ.Μπαλτάκος ο Σαμαράς ελέγχει την Δικαιοσύνη.

Θα σηκώσω το θέμα με τον Παναθηναϊκάκια.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι υπογραφές για τις προφυλακίσεις των βουλετών της ΧΑ, Μπούκουρα, Γερμενή, Ηλιόπουλο έπεσαν τρεις μέρες πριν.Καταθέσαμε μήνυση την υπόθεση ανέλαβε η κ.Νταγιάντα, και την έβαλε αμέσως στο αρχείο.Η ίδια έχει αναλάβει τώρα την υποτιθέμενη υποκλοπή.

Η κ.Νταγιάντα μου είχε πει όταν συλληφθήκαμε την πρώτη φορά ότι έχει το φάκελο της δικογραφίας δίπλα της και μέσα σε αυτόν υπάρχουν προγενέστερες συνακροάσεις (από την δολοφονία Φύσσα), για εθνικους λόγους!Παραδέχτηκε δηλαδή ότι γινόντουσαν πάρανομες υποκλοπές εναντίον μας!Την επόμενη μέρα όταν λάβαμε την δικογραφία επειδή κατάλαβαν το λαθος τους, οι συνακροάσεις αυτές αφαιρέθηκαν, γιατί αυτόματα θα είχαν ποινικές ευθύνες, υπουργοί και διοίκηση της ΕΥΠ."

Αμέσως ακολούθησε νέα βόμβα από την κ.Ζαρούλια. "Να μας πει ο Τ.Μπαλτάκος τι δουλειά είχε και συνατιόταν με τον σταθμάρχη της CIA και για ποιο λόγο! Να μας πει αυτός γιατί αν δεν μας πει... περισσότερες λεπτομέρειες στο μέλλον!"

Η Κασιδιάρης: "Στο άμεσο μέλλον"

Και τότε ο Γ.Τράγκας ρώτησε πως τα γνωρίζει όλα αυτά η ΧΑ;

Η κ.Ζαρούλια απάντησε: "Μου το είπε ένα πουλάκι στο κλουβι!"

Τράγκας: "Μα για να τα ξέρετε όλα αυτά πρέπει να έχετε πράκτορες παντου"

Η.Κασιδιάρης (μεταξύ σοβαρού και αστείου;): "Της Κα Γκε Μπε"

Και τότε ήρθε η ερώτηση από Γ.Τράγκα

"Πως έφτασαν αυτα στους Ρώσους; Τι σχέση έχετε με τον Πούτιν;"

Η.Παναγιώταρος (κάνει πλάκα;): "Κα Γκε Μπε"

Η.Κασιδιάρης : "Το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό, απλά είδα ότι ανέβηκε στο δίκτυο rutube, ανέβηκε και στο youtube, αλλά το ρωσικό ειναι ανεξάρτητο, το άλλο ελέγχεται, ήδη έχει κάνει μισό εκατομμύριο θεάσεις."

"Εμείς θα ζητήσουμε προκαταρκτική επιτροπή, την περιφημη προανακριτικη που με βάση το νομο περι ευθύνης υπουργών θα οδηγήσει στο ειδικό δικαστήριο τους επίορκους υπουργούς. Ήδη έχει τεκμηριωθεί το αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας, και μενει να δούμε εάν έχει παραβιαστεί το άρθρο 134 του Ποινικου Κώδικα περί εσχάτης προδοσίας τουλάχιστον για 2 υπουργούς, και θα διερευνηθούν και οι ευθύνες Α.Σαμαρά. Σας δινω το λόγο της τιμής μου ότι θα καθίσουν στο σκαμνί.Για να ανοίξουν τα τηλέφωνα του Αθανασίου και των ανακριτών"

"Μίλησα με βουλευτές όλων των κομμάτων όχι μόνο της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ"

Σε ερώτηση εάν υπάρχουν και άλλα βίντεο "το πότε θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας το ξέρουμε εγώ και τα στελέχη της ΧΑ"

"Σε ερώτησή μου στον κυριο Αθανασίου για το εαν κάλεσε την προισταμένη των ανακριτών κυρία Τσάμη, μου απάντησε "Ναι την κάλεσα για ενημέρωση" είχα γνώση της συνομιλίας του και του τι ακριβώς είπε, για αυτό τον ρώτησα. Ήξερα ακριβώς τους διαλόγους του Αθανασίου με την Τσάμη, αλλιώς δεν θα ρώταγα, δεν την κάλεσε για ενημέρωση αλλά για παρέμβαση.Έχω απόλυτη γνώση του διαλόγου και ξερω ακριβώς τι ειπώθηκε."

"Συνομίλησα με βουλευτές όλων των κομμάτων δεν θα πω ονόματα γιατί θα τρίξει το πολιτικο σύστημα,με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ που έχουν αποδεχτεί ότι αυτό που έγινε είναι εκτροπή."





defencenet.gr
http://www.triklopodia.gr/2014/04/blog-post_5.html

Σοσιαλιστική Προοπτική : Δελτίο Τύπου Για την Yυπόθεση Μπαλτάκος

Η Σκιά της υπόθεσης Μπαλτάκου πέφτει βαριά πάνω στην Κυβέρνηση αλλά και στο καταρρέων ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ της Χώρας.

Τα όσα φέρετε να λέει ο υπ’ αρθμόν δύο της Κυβέρνησης για τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και
Προστασίας του Πολίτη καθώς και για ορισμένους δικαστικούς, αλλά και για τον ίδιο των Πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με τον Κασιδιάρη αποδεικνύουν την σχέση του Πρωθυπουργικού Περιβάλλοντος με το Ναζιστικό Μόρφωμα της Χρησής Αυγής και συνιστούν ευθεία παραβίαση του Συντάγματος και κατάλυση της διάκρισης των εξουσιών στη Χώρα μας.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει με τον πιο κραυγαλέο τρόπο ότι η Ελλάδα έχει καταστεί μια ανυπόληπτη Αποικία Χρέους του χρηματοπιστωτικού Κεφαλαίου και των Γερμανών.

Ο κ Σαμαράς και η Κυβέρνησή του έχουν τεράστιες ευθύνες για το κατάντημα αυτό. Η συνέχιση της διακυβέρνησης της Χώρας από μια δράκα ακροδεξιών και νεοφιλελεύθερων οπαδών της σχολής του Σικάγου συνιστούν άμεση απειλή για τον τόπο.

Ο κ Βενιζέλος και τα απομεινάρια του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ οφείλουν έστω και τώρα να διαχωρίσουν τη θέση τους και να πάψουν να στηρίζουν αυτή την Κυβέρνηση. Είναι το μόνο καλό που μπορούν να προσφέρουν από εδώ και πέρα στη Χώρα και τον πολύπαθο Ελληνικό Λαό.
http://www.triklopodia.gr/2014/04/y.html

Επείγονται για επιζήμια "λύση" στο Κυπριακό

Από τη στιγμή που Κύπρος και Ελλάδα αποδέχθηκαν ως συνομιλητές Τουρκοκύπριους, αυτοί γίνονται πλέον δεκτοί και από άλλες χώρες για να εκθέσουν τις απόψεις τους, ενώ μέχρι τώρα αυτό δεν γινόταν επισήμως

Αυξάνονται οι στρατηγικοί παίκτες που επείγονται για τη λύση στο Κυπριακό, ο καθένας φυσικά για δικούς τους λόγους. Το αρνητικό είναι, ότι από τη στιγμή που Κύπρος και Ελλάδα αποδέχθηκαν ως συνομιλητές Τουρκοκύπριους, αυτοί γίνονται πλέον δεκτοί και από άλλες χώρες για να εκθέσουν τις απόψεις τους, ενώ μέχρι τώρα αυτό δεν γινόταν επισήμως.

Ο κ. Ν. Αναστασιάδης, με την σύμπραξη της ελληνικής κυβέρνησης -δεν λαμβάνω υπόψη τα διοχετευόμενα πως ο κ. Α. Σαμαράς δυσαρεστήθηκε από την πρωτοβουλία του κ. Ευ. Βενιζέλου, επειδή αν η δυσαρέσκειά του ήταν πραγματική, θα την ακύρωνε- ικανοποίησε το πάγιο, από δεκαετίες, αίτημα της τουρκικής κυβέρνησης να πραγματοποιηθούν τετραμερείς συνομιλίες.

Έτσι, μετά την επίσκεψη του Τουρκοκύπριου διαπραγματευτή στην Αθήνα και τις συνομιλίες με εκπρόσωπο του ελληνικού ΥΠΕΞ, προχθές έγινε δεκτός και από την ρωσική κυβέρνηση. Εξέφρασε μάλιστα, ο κ. Κουντρέτ Οζερσάι, την ικανοποίησή του που «άνοιξε ο δρόμος για να ενημερώνει τις ξένες κυβερνήσεις για τα προβλήματα των Τουρκυπρίων». Εύγε, στους Ελλαδίτες και Κυπρίους πολιτικούς που οδηγούν στην εφαρμογή ενός σχεδίου τύπου «Ανάν».

Η Ρωσία, που ενδιαφέρεται για διαφορετικούς λόγους από ό,τι η Δύση για το κυπριακό ζήτημα, δέχθηκε τον κ. Οζερσάι -όπως έγραψε σε πρωτοσέλιδο η τουρκοκυπριακή εφημερίδα "Κίπρις", προσθέτοντας ότι υπάρχει ψυχρότητα στις σχέσεις Ρωσίας-Κύπρου, λόγω των αποφάσεων της ΕΕ, στις οποίες συμφώνησε η Λευκωσία, για τη λήψη μέτρων εναντίον της Μόσχας μετά τα γεγονότα στην Κριμαία, ενώ αναφέρεται και στις δηλώσεις του Ρώσου Πρέσβη στην Κύπρο, που δεν έκρυψε την δυσφορία του για τον πιο ενεργό ρόλο των ΗΠΑ στο Κυπριακό.

Ποιος είναι αυτός ο ρόλος, και γιατί επείγονται οι ΗΠΑ για οριστική διευθέτηση του ζητήματος, με τρόπο που θα τις ικανοποιεί, μας τον κάνει γνωστό ο κ. Κ.Ν. Σταμπολής αντιπρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής του Ινστιτούτου Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ), σε παλαιότερο άρθρο του, μετά την έκδοση του κοινού ανακοινωθέντος Αναστασιάδη-Έρογλου, τον παρελθόντα Φεβρουάριο:
«Οι προτεραιότητες (των ΗΠΑ) έχουν δύο σοβαρές συνιστώσες. Η πρώτη συνιστώσα έχει να κάνει με την ανάγκη δημιουργίας ενός σταθερού άξονα οικονομικής λειτουργίας και ανάπτυξης στην περιοχή με την συμμετοχή της Τουρκίας, του Ισραήλ, της Κύπρου και της Ελλάδας.

» Η συνύπαρξη και αρμονική συνεργασία μεταξύ των τεσσάρων αυτών κρατών όπου αύριο, μετά την κατάπαυση του πυρός στη Συρία, μπορεί να προστεθεί και ο Λίβανος, αποτελεί πλέον ύψιστη προτεραιότητα της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης Ομπάμα και κατ’ επέκταση του Ευρωϊερατείου των Βρυξελλών και του Βερολίνου.

» Η δε δημιουργία ενός σταθερού οικονομικού χώρου στο νοτιο-ανατολικό άκρο του ΝΑΤΟ, που θα περικλείει όλη την Ανατολική Μεσόγειο, αποτελεί ένα απαραίτητο όρο για την σταδιακή απεμπλοκή, ή έστω μείωση της παρουσίας των ΗΠΑ στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής (ΜΕΝΑ)».

Με αυτά ως δεδομένα, είναι φυσικό η Κύπρος με το ασαφές καθεστώς της έναντι της Ε.Ε. (αφού το Ευρωπαϊκό δίκαιο εφαρμόζεται κατ’ επιλογή μόνο στο ελληνόφωνο τμήμα, δηλ. στην Κυπριακή Δημοκρατία) παραμένει στα μάτια των ΗΠΑ-ΕΕ, βοηθούντος και της αρνητικής στάσης της Τουρκίας, μια ανορθογραφία εάν όχι παραφωνία και αγκάθι στην διαμόρφωση του νέου σκηνικού.

Άρα, πρέπει να υπάρχει μια Κύπρος ενιαία. Ουδόλως ενδιαφέρεται ο διεθνής παράγοντας εάν η Κύπρος θα αποτελεί ανεξάρτητο δυτικό κράτος -όσο ανεξάρτητα δηλαδή, είναι και τα άλλα δυτικά κράτη, ιδίως τα αδύναμα-, ή εάν ισλαμοποιηθεί κι αυτή σε σύντομο διάστημα. Ο σκοπός είναι να εξομαλυνθούν οι διαφορές των τεσσάρων κρατών (Τουρκίας, Ελλάδας, Ισραήλ και Κύπρου), ώστε ενταγμένες ή συνεργαζόμενες με το ΝΑΤΟ να αποτελέσουν το δόρυ για την περαιτέρω προώθηση της "αραβικής άνοιξης" προς την κεντρική ή βόρεια Ασία.

Όλα αυτά σημαίνουν, πως ο κ. Αναστασιάδης θα είναι μάλλον ο άνθρωπος που θα υλοποιήσει τους σχεδιασμούς, μη υπάρχοντος μέχρι στιγμής ισχυρού ρεύματος που θα τον αποτρέψει. Και φυσικά, μια τέτοια προοπτική θα φέρει προς την Ευρώπη το κυπριακό και ισραηλινό αέριο, μέσω Τουρκίας. Λαμπρά.

Ο Μακεδών
http://www.triklopodia.gr/2014/04/blog-post_6402.html

Οι 30.000 επιπλέον κάλπες προμηνύουν εθνικές εκλογές;

Έντονες υποψίες προκαλούν οι 30.000 κάλπες που παρήγγειλε το υπουργείο Εσωτερικών, ότι η κυβέρνηση μάλλον προσανατολίζεται και στο ενδεχόμενο τριπλών εκλογών, δηλαδή τοπικής αυτοδιοίκησης, ευρωεκλογές και εθνικές -παρά τις διαψεύσεις.

Όπως έγραψε η εφημερίδα «Kontranews», από την πλευρά των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», αρχικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νότης Μαριάς, στη συνέχεια δε και ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, επεσήμαναν μια «πονηρή» διάταξη, στο εκλογικό νομοσχέδιο, στην οποία υπήρχε πρόβλεψη δαπάνης, για τρίτη κάλπη.

Την υποψία ότι κάτι ετοιμάζεται, πίσω από τις διαψεύσεις, ενίσχυσε η αποκάλυψη της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου, ότι το υπουργείο Εσωτερικών παρήγγειλε 30.000 επιπλέον κάλπες, με πρόβλεψη για περαιτέρω αύξηση.

Η ίδια βουλευτής αποκάλυψε, επίσης, ότι στο ίδιο νομοσχέδιο υπάρχει πρόβλεψη, για την περίπτωση ταυτόχρονης διεξαγωγής και εθνικών εκλογών, ότι αυτές θα διεξαχθούν στα ίδια εκλογικά τμήματα.

Ύστερα από όλες αυτές τις επισημάνσεις, ακολούθησε η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, που άφηνε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο «τριπλών» εκλογών, για να υποχρεωθεί, λίγο αργότερα, να… απαρνηθεί τον εαυτό του.

Μάλλον, όμως, δεν έπεισε, όπως δεν ήταν πειστική και η εξήγηση, πως η τελευταία διάταξη, για τα ίδια εκλογικά τμήματα, ίσχυε από το 1981.
ΠΗΓΗ
http://www.triklopodia.gr/2014/04/30000.html

Στάθης Παναγούλης: "Θα δείτε και πολύ χειρότερα πράγματα, αν βγάλουν και τα υπόλοιπα βίντεο"

"Η ΝΔ ΕΠΕΔΙΩΚΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ,ΜΕΣΣΗΝΙΑ,ΚΟΡΙΝΘΙΑ"

Σε μια αποκάλυψη βόμβα όπως προκύπτει από τα πρακτικά της Βουλής, προχώρησε ο βουλευτής του
ΣΥΡΙΖΑ, Ευστάθιος Παναγούλης, ο οποίος τόνισε ότι "πρόκειται να γίνουν σοβαρές αποκαλύψεις σε λίγο καιρό, θα δείτε και πολύ χειρότερα πράγματα" είπε συγκεκριμένα ενώ αποκάλυψε ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος εκβιαζόταν με προφυλακίσεις σε περίπτωση που δεν συνεργαζόταν με τη Νέα Δημοκρατία, και ουσιαστικά του ζητήθηκε να μην κατέβει σε ορισμένες εκλογικές περιφέρειες.

O Στάθης Παναγούλης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ουσιαστικά πίεζε την Χρυσή Αυγή να αποχωρήσει εκλογικά από τους νομούς Αττικής, Κορινθίας, και Μεσσηνίας, με τόν όρο να σταματήσουν οι προφυλακίσεις. Φυσικά εκ του αποτελέσματος ο Λαϊκός Σύνδεσμος δεν έκανε πίσω.

Φυσικά το θεμα δεν "φωτίστηκε" κατάλληλα από τα ΜΜΕ τα οποία έχουν επικεντρωθεί, στο "παράνομο" της πράξης Κασιδιάρη (που ο κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να κάνει ότι χρειάζεται για να αποδέιξει την αθωότητά του), και όχι στην ουσία και το περιεχόμενο του βίντεο της καταγεγραμμένης συνομιλίας ΜΠαλτάκου - Κασιδιάρη.

Μάλλιστα ο Στ.Παναγούλης αναφέρεται και σε επικείμενες εθνικές εκλογές στις 25 Μαϊου, τις οποίες για να τις κερδίσει η ΝΔ ήθελε εξω από τα πόδια της τον Λαϊκό Σύνδεσμο, που της έκοβε ψήφους για να περάσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στ.Παναγούλης ισχυίζεται ότι ο Τ.Μπαλτάκος είπε στην ΧΑ: «Ελάτε να τα βρούμε, γιατί θα προφυλακίσω και τους υπόλοιπους, εκτός αν δεχθείτε να βοηθήσετε ώστε να μην έρθει πρώτη δύναμη ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Εφόσον βοηθήσετε, δεν θα προφυλακιστείτε οι υπόλοιποι και μετά τις εκλογές θα αποφυλακιστούν οι άλλοι».

Μάλλιστα θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο απόσπασαν από την Χρυσή Αυγή τον πρώην βουλευτή της Ευστάθιο Μπούκουρα, τον οποιο επειδή θεωρουσαν ότι μπορούσαν να τον "σπάσουν" πιο εύκολα, τον πήγαν στις φυλακές Ναυπλίου, προς "ψήσιμο". Βέβαια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σφάλει δεν αποφυλακίστηκε ο Στ.Μπούκουρας (τουλάχιστον όχι ακόμα).

Παραθέτουμε το απόσπασμα από τα πρακτικά της Βουλής όπως αναρτηθηκαν στο antinews.gr.

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ, Εισηγητής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Αυτό το αναφέρω ξανά για ένα και μόνο λόγο, κ. Πρόεδρε. Η ιστορία του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης δεν είναι τυχαία και θα γίνουν σοβαρές αποκαλύψεις σε λίγο καιρό. Ο κ. Μπαλτάκος δεν ήταν ένας τυχαίος άνθρωπος. Ήταν το «μάτι» της Κυβέρνησης μέσα και έξω από τη Βουλή.

Ο κ. Μπαλτάκος, ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης, είχε καθημερινές επαφές με Βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής, και στο γραφείο του στη Βουλή αλλά και αλλού, και εκβίαζε τη Χρυσή Αυγή με προφυλακίσεις. Τους είχε πει:

«Ελάτε να τα βρούμε, γιατί θα προφυλακίσω και τους υπόλοιπους, εκτός αν δεχθείτε να βοηθήσετε ώστε να μην έρθει πρώτη δύναμη ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Εφόσον βοηθήσετε, δεν θα προφυλακιστείτε οι υπόλοιποι και μετά τις εκλογές θα αποφυλακιστούν οι άλλοι».

Η πρόταση ήταν συγκεκριμένη και θα την καταλάβετε όλοι. Είναι σημαντική και προσέξτε την. Γι’ αυτό σας λέω ότι είναι ύποπτο το άρθρο 9 παρ. 3, γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού η Κυβέρνηση έχει εκλογές και για τις 25 Μαΐου. Ήταν ένας ωμός εκβιασμός. Τους είχε προτείνει ότι με κάποιο τέχνασμα δεν θα κατεβάσει η Χρυσή Αυγή στο νομό Αττικής, στην Α΄ Αθηνών, στην Κορινθία και στη Μεσσηνία.

Και δεν είναι καθόλου τυχαίο, κ. Πρόεδρε, το γεγονός ότι ο πρώην Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, κ. Ευστάθιος Μπούκουρας, δεν πήγε όπως οι άλλοι στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά τον πήγαν στο Ναύπλιο για να τον - θα μου επιτρέψετε τη λαϊκή έκφραση - ψήσουν, όπως και πράγματι έγινε και αποφυλακίστηκε. Καταγγέλλω το συγκεκριμένο γεγονός. Είχε συχνές επαφές και μέσα και έξω από τη Βουλή.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ (Ειδικός Αγορητής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.): Αυτό είναι προσωπική σας άποψη ή η εισήγηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.;

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ: Είναι πληροφορίες και στοιχεία που έχω εγώ. Τι εννοείτε εισήγηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.; Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., δηλαδή, υιοθετεί αυτές τις μεθοδεύσεις του κ. Μπαλτάκου; Θα δείτε και πολύ χειρότερα πράγματα, αν βγάλουν και τα υπόλοιπα βίντεο.

Υπήρχε επιτελείο, κύριοι συνάδελφοι, αν θέλετε να τα πούμε έξω από τα δόντια, στο οποίο ήταν επικεφαλής ο κ. Μπαλτάκος, ο κ. Δένδιας, ο κ. Βορίδης και ο κ. Γεωργιάδης.

Οι δύο τελευταίοι τουλάχιστον προέρχονται από τον "ακροδεξιό φασιστικό χώρο". Το επιτελείο αποτελούνταν και από άλλα στελέχη της Ν.Δ., τα οποία ήταν παλαιότερα συναγωνιστές με τη Χρυσή Αυγή. Αυτό που σχεδίαζαν ήταν πώς θα έπαιρναν ψήφους από τη Χρυσή Αυγή. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
defencenet.gr
http://www.triklopodia.gr/2014/04/blog-post_2819.html

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΦΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ! ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ… Αυτά τα παιδιά που οι μπόμπολες εξαργύρωσαν το μέλλον τους.

ΚΑΤΑΠΥΣΤΟΙ!

Όπως είναι αναμενόμενο, μία κάστα που ξεπούλησε το μέλλον ενός έθνους, είναι λογικό να μην έχει ηθικούς φραγμούς.

Αύριο λοιπον ο κύριος Μπόμπολας προσπάθησε να ξεπεράσει και την προηγούμενη χυδαιότητα του, όπου αποκαλούσε “μαχητή” τον ναζιστή σφαγέα εβραιόπουλων της Τουλούζης, παρουσιάζοντας φωτογραφίες παιδιών στο πρωτοσέλιδο.

Ναι. Ο κύριος αυτός παρουσιάζει χωρίς αιδώ πρόσωπα παιδιών στο πρωτοσέλιδο του, με πρόσχημα τα κομματικά λάβαρα που έντυσαν κάποιοι ανεγκέφαλοι. Όπως εδώ και δεκαετίες κάποιοι πνευματικά δολοφονημένοι από τους μπόμπολες έντυναν τα παιδιά τους με εμπριμέ λάβαρα “δεξιάς” και “αριστεράς” ώστε σε μία κοινωνία σπαρασσόμενη, να μπορούν οι νταβατζήδες επικυρίαρχοι να ασελγούν ελεύθερα.

Και όμως θα βρεθούν αύριο συμπολίτες μας να αγοράσουν αυτό το κατάπτυστο έντυπο. Χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι έτσι γίνονται συνένοχοι στο έγκλημα.
olympia
http://www.triklopodia.gr/2014/04/blog-post_3203.html

Ξεφτίλα σαμαρά ... ότι θέλει κάνει ο παχύσαρκος του 1.5% Επιστρατεύουν αντιρατσιστικό, μεταναστευτικό για να ξεχαστεί το Μπαλτάκος - gate

Πιέσεις ΠΑΣΟΚ να μην είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Φ. Κρανιδιώτης
- Αντιρατσιστικό, μεταναστευτικός κώδικας, νόμος για την ιθαγένεια και... έξοδος στις αγορές οι πρωτοβουλίες Σαμαρά - Βενιζέλου μετά το video "βόμβα" με τη συνομιλία Μπαλτάκου - Κασιδιάρη

- Μαξίμου: «ο Μπαλτάκος απομακρύνθηκε από το κυβερνητικό σχήμα ως εκ τούτου το θέμα για την κυβέρνηση θεωρείται λήξαν»

- Στελέχη του ΠΑΣΟΚ πιέζουν να μην είναι ο Φαήλος Κρανιδιώτης υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

- Πως αντιδρά η Συγγρού

Μετατόπιση της πολιτικής ατζέντας στο πεδίο της οικονομίας αλλά και τήρηση της προγραμματικής συμφωνίας σύγκλισης των κυβερνητικών εταίρων σε θέματα που «απενεχοποιούν» την κυβέρνηση από το «σύνδρομο Μπαλτάκου» συμφώνησαν Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος – έντονη ανησυχία από το Μαξίμου για νέες υποκλοπές της Χρυσής Αυγής, που θα καθηλώσουν την κυβέρνηση εκ νέου σε θεωρίες συνωμοσίας.

"Και ο Μπαλτάκος και ο Παναγούλης και οι Καμμένοι συνομιλούσαν... μαζί τους" έγραψε σήμερα στο twiiter ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Την αποφασιστικότητα τους να αναλάβουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να μην αφήσουν την πολιτική ζωή του τόπου έρμαιο στις ορέξεις των Χρυσαυγιτών διατράνωσαν οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση τους στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου διαπιστώθηκε πλήρης ταύτιση απόψεων τόσο για την τακτική αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής όσο και τις κινήσεις, που πρέπει να γίνουν εφ εξής στην πολιτική σκακιέρα, ώστε να απεγκλωβιστεί η κυβέρνηση από τις θεωρίες συνωμοσίας και να ανασταλεί η επιχείρηση του νεοναζιστικού μορφώματος αποσταθεροποίησης της χώρας.

«Δεν θα επιτρέψω να γίνει μια εγκληματική οργάνωση ρυθμιστής της πολιτικής ζωής του τόπου» διεμήνυσε στις χθεσινές του δηλώσεις ο πρωθυπουργός, ενώ επετέθη και κατά των δυνάμεων της αντιπολίτευσης επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση στηρίζει απόλυτα την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και ότι όσοι ζητούν την παραίτηση των δύο υπουργών ταυτίζονται με τις θέσεις και τις απόψεις της Χρυσής Αυγής.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν τον στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά υποψήφιο στις ευρωεκλογές - Διαψεύεται ότι το θέμα απασχόλησε τη συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος επεσήμανε ότι ουδείς μπορεί να υπονομεύσει ή να θίξει την κυβερνητική σταθερότητα άμεσα ή έμμεσα και επανέλαβε ότι ακόμη και το τελευταίο περιστατικό με την υποκλαπείσα συνομιλία δικαιώνει στην πράξη τον αγώνα του ΠΑΣΟΚ, που καλούσε επί μακρόν όλες τις δυνάμεις του συνταγματικού τόξου να συγκροτήσουν μέτωπο κατά της Χρυσής Αυγής.

Χαρακτηριστική του κλίματος, που επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου είναι η φράση, που αποδίδεται σε στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, ότι «ο Μπαλτάκος απομακρύνθηκε από το κυβερνητικό σχήμα ως εκ τούτου το θέμα για την κυβέρνηση θεωρείται λήξαν».

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες βγαίνουν από τα... συρτάρια το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ο νόμος περί ιθαγένειας και ο μεταναστευτικός κώδικας

Επιπλέον Σαμαράς και Βενιζέλος αποφάσισαν να αποδεχθούν το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για το θέμα, ώστε να μην υπάρχει καμία σκιά πάνω από τον κυβερνητικό συνασπισμό. Άποψη του κυρίου Βενιζέλου είναι ότι αυτή πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό, ωστόσο, ο κύριος Σαμαράς επικαλείται το νομοθετικό φόρτο αλλά και την επίσκεψη Μέρκελ την ερχόμενη Παρασκευή, γεγονός, που τοποθετεί την ημερομηνία της συζήτησης μάλλον μετά το Πάσχα.

Την ίδια ώρα, στην κυβέρνηση μελετούν σοβαρά να ενεργοποιήσουν πτυχές της προγραμματικής συμφωνίας σύγκλισης των κυβερνητικών εταιρών, που θα αποφορτίζουν το αρνητικό κλίμα και θα πιστοποιούν στην πράξη ότι η κυβέρνηση και δη η Νέα Δημοκρατία απομακρύνονται από την πολιτική ρητορική και την πρακτική Μπαλτάκου. Συνεπώς, σε λίγες εβδομάδες αναμένεται να έλθουν εκ νέου στο προσκήνιο το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ο νόμος περί ιθαγένειας και ο μεταναστευτικός κώδικας, ζητήματα, που προκαλούσαν ενδοκυβερνητικές τριβές εξ αιτίας εν μέρει και της επικράτησης απόψεων, συναφών με αυτές του κυρίου Μπαλτάκου στη Νέα Δημοκρατία.

Δεν επιβεβαιώνεται, εξάλλου, ότι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος συζήτησαν και για τον αποκλεισμό υποψηφιοτήτων από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, που ενισχύουν την εντύπωση ύπαρξης ακροδεξιών θυλάκων εντός του κόμματος, ωστόσο, στελέχη του ΠΑΣΟΚ ασκούν έντονες πιέσεις μέσω δημόσιων τοποθετήσεων τους για μη συμπερίληψη λ.χ. του Φαήλου Κρανιδιώτη πολιτευτή της ΝΔ στη Β Πειραιώς και στενού πολιτικού φίλου του πρωθυπουργού. Υψηλόβαθμες πηγές της Νέας Δημοκρατίας δηλώνουν, πάντως, με νόημα ότι η συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.
newsit.gr
http://www.triklopodia.gr/2014/04/15-gate.html

ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!

Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ
Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ
ΩΣ ΣΥΝΕΚΤΙΚΟ ΚΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Ο Ιωάννης Καποδίστριας συνειδητοποιώντας τη θέση και το ρόλο της Ορθόδοξης χριστιανικής αγωγής του Ελληνικού λαού, μέσα στο γενικότερο εκπαιδευτικό και πολιτικό του έργο, ο πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδος σε οδηγίες του προς τους δασκάλους της Επικράτειας τόνιζε :

«Θέλετε καταβάλει θεμέλιον της παιδείας εις τας απλάς ψυχάς των παίδων τον φόβον του Θεού, που είναι η αρχή της σοφίας, και στοιχειούντες αυτούς εις την αληθινή παιδεία, την ευσέβειαν, θέλετε τους διδάσκει την ιεράν κατήχησιν, εκ της οποίας μυούμενοι τα αληθινά του χριστιανού χρέη, θέλουν διδάσκεσθαι και τα του αγαθού πολίτου καθήκοντα δια της ηθικής προσαρμοζόμενης εις τον ουράνιον νόμον του ιερού Ευαγγελίου».

Αναφερόμενος ειδικά στο ρόλο της ορθόδοξης χριστιανικής αγωγής τον καιρό της ανασύστασης του νεοελληνικού κράτους, έγραφε το 1827 : «Πρώτον και σπουδαιότερον των καθηκόντων της Ελληνικής Κυβερνήσεως θεωρώ την θρησκευτικήν αγωγή του Έθνους».

Αγωνίσθηκε να πείσει τους ξένους, διότι με αυτούς πάλεψε περισσότερο παρά με τους Τούρκους, για πόσο δίκαιος ήταν ο αγώνας των Ελλήνων. Χαρακτηριστική ήταν η απάντηση που έδωσε στον Ουίλλμοτ Όρτον, υφυπουργό του Πολέμου, όταν εκείνος έθεσε το ερώτημα: «Τι θα πρέπει να εννοήσουμε σήμερα όταν μιλάμε για την Ελλάδα;».

Ο Καποδίστριας τότε απάντησε: «Το Ελληνικόν Έθνος αποτελείται από ανθρώπους, οι οποίοι από την άλωση της Κωνσταντινουπόλεως δεν έπαυσαν να ομολογούν την πιστότητά τους στην ορθόδοξη πίστη τους, δεν σταμάτησαν ποτέ να ομιλούν την γλώσσα των πατέρων τους, την ελληνική, και παρέμειναν ακλόνητοι υπό την πνευματική ή κοσμική δικαιοδοσία της εκκλησίας τους, σε οποιοδήποτε μέρος της τουρκοκρατουμένης πατρίδας τους και αν ευρίσκονταν».
oimos-athina
http://www.triklopodia.gr/2014/04/blog-post_4382.html

Συμβολισμοί Illuminati και Νεφελίμ στην «Σατανική» σύνοδο – τελετή της ομάδας των G7; ΒΙΝΤΕΟ

Οι μεγαλύτερες βιομηχανικές χώρες στον κόσμο – μια ομάδα γνωστή ως Ομάδα των 7-συγκεντρώθηκαν σε μια σύνοδο κορυφής για την πυρηνική ασφάλεια και την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία με τον Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα ανάμεσα στους παρευρισκόμενους.

Ο όμιλος ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει πλέον στην προγραμματισμένη σύνοδο της G8 στη Ρωσία τον Ιούνιο. Αντ ‘αυτού τα έθνη δήλωσαν ότι θα συναντηθούν στις Βρυξέλλες χωρίς τη Ρωσία.

Όλοι οι παγκόσμιοι ηγέτες συγκεντρώθηκαν στη Σύνοδο Κορυφής για την πυρηνική ασφάλεια και φορούσαν κάτι παράξενες πινέζες illuminati (εκτός από τον Ομπάμα) με την πυραμίδα στο πέτο, ενώ συγκεντρώθηκαν γύρω από ένα γιγάντιο μάτι με μια ολογραφική πυραμίδα να αιωρείται από πάνω τους, και με Αιγυπτιακά ιερογλυφικά των Νεφελίμ περιμετρικά της αίθουσας.

Το βίντεο προβλήθηκε από το Reuters.



makeleio
http://www.triklopodia.gr/2014/04/illuminati-g7.html

Το πουλάκι τσίου..

Και πάνω στην τούρλα του χαμού και του αίσχους, με τις αποκαλύψεις (λες και δεν το ξέραμε!) για την κατάργηση του δημοκρατικού πολιτεύματος στην χώρα μας,
..μας διέφυγε να σχολιάσουμε την νέα επικοινωνιακή μπαρούφα των φωστήρων της
''πρωθυπουργάρας''!

Στήσανε λοιπόν τον λεβεντάκο στον ειδυλλιακό κήπο του Μαξίμου να κάνει τις δηλώσεις του περί ''εξόδου εις τας αγοράς(!)'' (Αντωνάκη, μη ξεχάσεις αυτά που είπαμε: πάρ' τους τώρα ό,τι παραπάνω μπορείς γιατί μετά τις εκλογές θα κάνουν ότι δεν σε ξέρουν! Ειδικά μετά την ''σφαλιάρα'' που θα φας, δεν θα θέλει να σε ξέρει κανείς..), και τσούπ!..
..πάνω στις δηλώσεις, να και τα πουλάκια να τιτιβίζουν χαρούμενα με την επιτυχία του μεγάλου!

Εδώ η επιστήμη της επικοινωνίας(προπαγάνδας) σηκώνει τα χέρια ψηλά!
Κατακτήθηκαν νέες δυσθεώρητες κορυφές γελοιότητας!
Μιλάμε για απρόσιτα ύψη σαχλαμάρας!

Αισθητική και έμπνευση συγκρινόμενη μόνον με εκείνη της επταετίας, όπου και τότε το κίτς είχε βρεί μιάν άλλη έκφραση, μιάν άλλη δικαίωση!
Τί έχει να ζηλέψει άραγε το παραπάνω σκηνικό με τα ''υπονοούμενα'' και την σημειολογία του (πςςςςς!),
..από τις αλήστου μνήμης εκείνες γιορτές στο καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο για την ''Πολεμική αρετή των Ελλήνων'',
..όπου ο Κολοκοτρώνης πολέμαγε δίπλα-δίπλα με τον Μεγαλέξανδρο για να διώξει τους ινδιάνους από τα πατρώα εδάφη;!!
Απολύτως τίποτα!

Ετούτη η κυβέρνηση με τον ''πρωθυπουργό'' της και το επικοινωνιακό επιτελείο του μπορεί στην πολιτική να έχει μόλις φθάσει τους συνταγματάρχες,
..αλλά στην προπαγάνδα και στο στύλ είναι χιλιόμετρα μπροστά!

Τί κρίμα Αντωνάκη που τα πολιτικά ψωμιά σου είναι μετρημένα και δεν θα προφτάσεις να τους ξεπεράσεις και στον φασισμό!
Αν και πολλοί υποστηρίζουν, ότι κι εκεί βρίσκεσαι μπροστά!..
mandatoforos
http://www.triklopodia.gr/2014/04/blog-post_2737.html

Ναυτία προκαλούν οι αμοιβές των πτωχευμένων τραπεζιτών που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι: Από 375.000 έως 1.000.000+ ευρώ!

Σοκάρουν οι αμοιβές των τραπεζιτών σε μία χώρα που έχει πτωχεύσει και μία κοινωνία που βιώνει μια απίστευτη εξαθλίωση! Μήπως θέλετε να μάθετε τους μισθούς των τραπεζιτών (ναι, αυτών που πτωχεύουν τράπεζες, και εν συνεχεία δανείζονται από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και τα λεφτά τα εξοφλούν οι φόροι των πολιτών);

Σύμφωνα με τους νέους κανόνες περί κρατικών ενισχύσεων που ισχύουν στην ΕΕ από την 1η Αυγούστου 2013 (Οδηγία 2013/36/ΕΕ) οι απολαβές κάθε τραπεζίτη δεν θα πρέπει να ξεπερνούν το 15πλάσιο του εθνικού μέσου μισθού του κράτους στο οποίο λειτουργεί το πιστωτικό ίδρυμα ή το 10πλάσιο του μέσου μισθού των εργαζομένων του πιστωτικού ιδρύματος.

Βάσει του 15πλάσιου του εθνικού μέσου μισθού η οροφή στις ανώτατες αποδοχές των τραπεζικών διοικήσεων μπαίνει στις 335.000 ευρώ, δηλαδή 44% χαμηλότερα σε σχέση με σήμερα.

Ωστόσο, εάν επιλεγεί το 10πλάσιο του μέσου μισθού των εργαζομένων της κάθε τράπεζας, οι αμοιβές είναι σχετικά υψηλότερες, με τις οροφές να κυμαίνονται από τις 313.000 ευρώ έως και τις 547.000 ευρώ!

Πρέπει να σημειωθεί πως σήμερα τα ανώτατα όρια αποδοχών του προσωπικού των τραπεζών ακολουθούν τις ανώτατες ονομαστικές αποδοχές του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, οι οποίες ανέρχονται στις 600.000 ευρώ ετησίως!

Και όλα τα παραπάνω χωρίς bonus κλπ

Σύμφωνα με το άρθρο 67 του νομοσχεδίου η Τράπεζα της Ελλάδος ή η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα πρέπει να συγκεντρώνει και να διαβιβάζει στην Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών τις, ανά ίδρυμα, πληροφορίες για τον αριθμό των φυσικών προσώπων με αποδοχές ύψους τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ, ανά οικονομικό έτος, με κατηγοριοποίηση σε διαστήματα του 1.000.000 ευρώ και μνεία του τομέα απασχόλησής τους και των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Πολλοί είναι οι τραπεζίτες των πτωχευμένων τραπεζών που επανακεφαλαιοποιήθηκαν με χρήματα του ελληνικού λαού οι οποίοι εισπράττουν 1 εκατ. ευρώ (και περισσότερα) ετήσιες απολαβές,

Θα πρέπει δε να αποστέλλουν και ανάλυση των βασικών στοιχείων των αποδοχών, των πρόσθετων μεταβλητών αποδοχών, των μακροπρόθεσμων επιβραβεύσεων και των συνταξιοδοτικών εισφορών.

Αιδώς Αργείοι (ή αχρείοι;)!
defencenet.gr
http://www.triklopodia.gr/2014/04/375000-1000000.html

ΡΕΖΙΛΙ η ΝΔ και η Ελληνική δικαιοσύνη στην Ευρώπη.‏

Financial Times..."Η ελληνική κυβέρνηση βυθίζεται στο χάος"
BBC..."Η ελληνική Δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη"
Die Zeit...“Ο Σαμαράς φέρεται να επηρέασε τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής..Υπουργοί της
ελληνικής κυβέρνησης φαίνεται πως έδωσαν οδηγίες στη δικαιοσύνη της χώρας να ασκήσει δίωξη κατά του ακροδεξιού κόμματος της Χρυσής Αυγής για πολιτικούς λόγους.”
New York Times....“Το περιστατικό φέρνει σε δύσκολη θέση την κλονισμένη κυβερνητική συμμαχία του Σαμαρά η οποία διαθέτει ισχνή πλειοψηφία...

Την ώρα που τα ελληνικά ΜΜΕ προσπαθούν να στρέψουν τα βλέμματα του ελληνικού λαού στο δένδρο (Χρυσή Αυγή) και όχι στο δάσος (επηρεάζεται ή οχι η δικαιοσύνη από τους υπουργούς της κυβέρνησης) τα διεθνή ΜΜΕ που δεν έχουν ιδιοκτήτες "εθνικούς προμηθευτές" και "εθνικούς εργολάβους" έχουν «ξεσκίσει» τη ΝΔ και την Ελληνική δικαιοσύνη αντίστοιχα..

Διαβάστε...
Η ελληνική κυβέρνηση βυθίζεται στο χάος, γράφουν σε δημοσίευμα τους οι Financial Times, αναφερόμενοι στην υπόθεση του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκου, ενώ τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο του Κασιδιάρη.

«Ο Αντώνης Σαμαράς αρνήθηκε οποιαδήποτε γνώση των γεγονότων» επισημαίνουν οι FT, οι οποίοι εκτιμούν ότι η υπόθεση αυτή πιθανόν να κοστίσει πολιτικά στη ΝΔ, η οποία θα χάσει ψήφους ενόψει των Ευρωεκλογών, μια και «αποκαλύπτονται οι σχέσεις του ακροδεξιού τομέα της ΝΔ που εκπροσωπείται από τον Μπαλτάκο με την Χρυσή Αυγή».

Μάλιστα, οι Financial Times αναφέρουν πως το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την Χρυσή Αυγή με αφορμή την άρση της ασυλίας ακόμη πέντε βουλευτών του κόμματος, μεταξύ αυτών και του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος έχει βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος Αθηναίων δηλώνοντας μάλιστα ότι στην περίπτωση εκλογής του, θα ασκήσει τα καθήκοντά του και από το κελί.

Από την πλευρά του το δίκτυο Euronews, αναφερόμενο στην υπόθεση Μπαλτάκου, εκτιμά ότι «οι πραγματικές πολιτικές συνέπειες θα φανούν στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Ευρωκοινοβούλιο» ενώ το Associated Press εκτιμά ότι ο κυβερνητικός συνασπισμός στην Ελλάδα, ο οποίος ήδη είναι αντιμέτωπος με σωρεία προβλημάτων, έρχεται σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

Το BBC εκτιμά ότι η υπόθεση αυτή «πέρα από ντροπή για την ελληνική κυβέρνηση, αποτελεί και απόδειξη ότι η ελληνική Δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη», υπογραμμίζοντας ότι εάν καταρρεύσει το κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής, τότε θα επέλθει ένα ακόμα σημαντικό πλήγμα για την κυβέρνηση.

“Ο Σαμαράς φέρεται να επηρέασε τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής”, είναι ο τίτλος του άρθρου της γερμανικής εφημερίδας Die Zeit σχετικά με την υπόθεση Μπαλτάκου. Οπως γράφει η εφημερίδα, “υπουργοί της ελληνικής κυβέρνησης φαίνεται πως έδωσαν οδηγίες στη δικαιοσύνη της χώρας να ασκήσει δίωξη κατά του ακροδεξιού κόμματος της Χρυσής Αυγής για πολιτικούς λόγους”,ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στην ισχνή πλειοψηφία από την οποία κρέμεται η κυβέρνηση.

Για δυνητικά σοβαρό πλήγμα στην κυβέρνηση συνασπισμού του Αντώνη Σαμαρά κάνουν λόγο και οι New York Times. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά παραιτήθηκε μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο όπου φαίνεται να κατηγορεί τον πρωθυπουργό για επιρροή στις έρευνες της δικαιοσύνης, προκειμένου να κερδίσει ψήφους.

“Το περιστατικό φέρνει σε δύσκολη θέση την κλονισμένη κυβερνητική συμμαχία του Σαμαρά η οποία διαθέτει ισχνή πλειοψηφία και δέχεται πιέσεις ενόψει των ευροεκλογών του Μαϊου από το αριστερό κόμμα του Σύριζα που αντιτίθεται στη λιτότητα”, σχολιάζει με τη σειρά της και η αμερικανικη εφημερίδα Washington Post, αναπαράγοντας σχετικό δημοσίευμα του Associated Press.
eglimatikotita.gr
elnewsgr.blogspot.com
http://www.triklopodia.gr/2014/04/blog-post_4354.html

ΒΟΜΒΑ Καπερνάρου ! Το βίντεο μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Το βίντεο μπορεί να αποτελέσει αποδεικτικό υλικό,», υποστήριξε με δηλώσεις του στον realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Βασίλης Καπερνάρος.

«Θα διακριβωθεί μετά από έρευνα, εάν αυτά τα οποία καταγγέλλει και κατονομάζει ο κ. Μπαλτάκος είναι αληθή. Κι αυτό το λέω γιατί ο απαγορευτικός νόμος εννοεί ιδιωτική συνομιλία που προστατεύει την ιδιωτική ζωή και το άσυλο της κατοικίας», σχολίασε αρχικά ο κ. Καπερνάρος και συνέχισε:

«Εδώ όμως έχουμε δημόσιους άνδρες, δημόσια πρόσωπα, τα οποία συζητούν σε δημόσιο χώρο, εκφέρουν δημόσιο λόγο, ο οποίος αφορά στο δημόσιο βίο και συνεπώς στο δημόσιο συμφέρον. Άρα προκαλείται το δημόσιο ενδιαφέρον».

«Όλα τα επινοήματα του Βενιζέλου είναι άστοχα. Ότι είναι υπέρ του κατηγορουμένου, το έχει δεχθεί κατά κόρων ο Άρειος Πάγος, ως ελαφρυντικό. Έχουν υπάρξει εισαγγελικές διατάξεις όπου αιτιολογούν την δικαιολόγηση της ύπαρξης αυτών των μέσων, που επιτρέπει να χρησιμοποιηθούν, διότι δεν αφορούν ιδιωτική ζωή.

«Ο κ. Μπαλτάκος υπήρξε υπερυπουργός. Με νόμο είχε πρόσθετες προνομίες. Προσυπέγραφε υπουργικές τροπολογίες, προέβαινε σε νομοτεχνικές βελτιώσεις. Υπάρχει ένα σουπερ θεσμικό πρόσωπο όπως ήταν μέχρι προχθές ο κ. Μπαλτάκος».
enikos
http://www.triklopodia.gr/2014/04/blog-post_330.html

TO TEΛEYTAIO MHNYMA TOY MIKΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ - «Ή τώρα ή ποτέ»

του Μίκη Θεοδωράκη

«Ή τώρα ή ποτέ»! Κι όταν λέω «ποτέ», το εννοώ. Γιατί εάν ο ελληνικός λαός δεν αδράξει αυτή την τελευταία ευκαιρία, θα είναι χαμένος, γονατισμένος, εξαθλιωμένος και ντροπιασμένος για πάρα – πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. ϊσως και για αιώνες».

Είσαι νέος. Διάβασε καλά! Αν θες διαφώνησε, αλλά μην αδιαφορείς! Η πατρίδα εκπέμπει σήμα κινδύνου. Δεν ακούς; Ποιόν περιμένεις να τη σώσει; Ποιόν περιμένεις να σε σώσει; Κατάλαβέ το.
Η λαίλαπα του πολέμου, του ακήρυκτου πολέμου που ζούμε, είναι
ανεξέλεγκτη. Ο εχθρός έχει ήδη περάσει το κατώφλι του σπιτιού σου. Όσο κοιτάμε, βέβαια, την τηλεόραση δεν το αντιλαμβανόμαστε. Δεν θα βγει, όμως, από εκεί κανένας σωτήρας…

Ο σωτήρας είσαι εσύ, γιατί η πατρίδα είσαι εσύ ! Αν κάτσεις με τα χέρια σταυρωμένα, πολύ σύντομα θα δεις τα παιδιά σου σκλαβωμένα. Θα δεις τον εαυτό σου να δουλεύει για ένα πιάτο φαΐ, δουλικά, ώρες ατελείωτες. Θα δεις την περιουσία σου να παραδίδεται στους ξένους επειδή έτσι το θέλησαν κάποιοι. Θα δεις μια Ελλάδα ανοχύρωτη να σκίζεται σε κομμάτια και να μοιράζεται στους εχθρούς της. Κι όλα αυτά επειδή δεν αντέδρασες όταν είχες τη δυνατότητα να το κάνεις.

Η ένδοξη χώρα των Ελλήνων, η ποτισμένη από αίμα ηρώων και μαρτύρων, το λίκνο της Ρωμηοσύνης, στα βάρβαρα χέρια του 4ου Ραΐχ και των συνεργατών του. Αμαχητί. Τι τραγική ειρωνεία

Έλληνα αδελφέ μας, δεν υπάρχει, πια, η πολυτέλεια της αδιαφορίας. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Μην απελπίζεσαι. Δράσε! Μην το σκέπτεσαι άλλο, ξεσηκώσου! Τώρα. Αύριο θα είναι αργά. Η αρχή του ξεσηκωμού βρίσκεται πάντοτε, στην πνευματική αφύπνιση, στην αναζήτηση και συνειδητοποίηση της αλήθειας.

Η Ελλάδα, η πατρίδα σου, αναλογικά με την έκταση της και τον πληθυσμό της, είναι η πιο προικισμένη χώρα του κόσμου.

Mάθε, λοιπόν, ότι τα αποθέματα του υπεδάφους μας είναι αμύθητης αξίας. Η αξία του ορυκτού μας πλούτου ανέρχεται σε τρισεκατομμύρια ευρώ. Πρόσφατα, σε μεγάλη εκδήλωση που όλα τα μέσα απέκρυψαν (Ίδρυμα Κακογιάννη, 7-11-2012), ειδικοί επιστήμονες βεβαίωσαν, για πρώτη φορά σε ευρύ κοινό, ότι μόνο τα άμεσα αξιοποιήσιμα κοιτάσματα υδρογονανθράκων εκτιμώνται σε ένα τρισεκατομμύριο ευρώ.

Κι εκτός του ανυπολόγιστης αξίας, υπεδάφους μας, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η γεωγραφική μας θέση, μας καθιστά παγκόσμιο κόμβο εμπορίου. Πως η ναυτιλία μας είναι η μεγαλύτερη παγκοσμίως κι΄ η αξία του τουρισμού μιάς τέτοιας, νησιωτικής , κι όχι μόνον, χώρας είναι ανυπολόγιστη. Πως θα ανεχθείς να δεσμεύονται όλα αυτά τα έσοδα σε ένα «Ταμείο Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας» με στόχο την -ες αεί- αποπληρωμή τού μεθοδευμένα υπέρογκου χρέους; Αντιλαμβάνεσαι τώρα την έσχατη προδοσία που συντελείται; Κατανοείς γιατί οι «σύμμαχοί» μας, μας… «σώζουν» μέσω Μνημονίων από την κρίση που αυτοί δημιούργησαν;

Για να μας κατακτήσουν χωρίς να υποψιαστούμε και να καταφέρουν το μεγάλο ξεπούλημα της γης μας. Βλέπεις γιατί τα παπαγαλάκια του συστήματος κάνουν ό,τι μπορούν, χρόνια ολόκληρα τώρα, να σε πείσουν ότι όλα γίνονται «για το καλό σου»; Για να σε κατακτήσουν αδιαμαρτύρητα. Για να σε κατακτήσουν ολοκληρωτικά. Γιατί όποιος κατακτά τις συνειδήσεις, κατακτά ολοκληρωτικά.

Έκρυψαν τα όπλα, τα αντικατέστησαν με γραβάτες. Τα τάνκς, μετατράπηκαν σε απεσταλμένους της τρόικας, οι βόμβες λέγονται τώρα δάνεια. Σ” έκαναν να προσκυνάς τους Εφιάλτες σου, για μια θεσούλα στο Δημόσιο, που τώρα θα στην πάρουν. Η προδοσία μετονομάστηκε σε σωτηρία, η αντίσταση σε ανοησία. Έτσι, μεταμφιεσμένοι, «Έλληνες» και ξένοι κατακτητές απεδείχθησαν πολύ αποτελεσματικοί.

Σε έπιασαν στον ύπνο, σε κορόιδεψαν και συνεχίζουν ξεδιάντροπα να το κάνουν. Μας υποδούλωναν ενώ εμείς θαυμάζαμε τη «δημοκρατία» που μας σέρβιραν. Και θα αποθρασύνονται περισσότερο όσο τους αφήνεις. Δεν αργεί η ώρα που θα στρέψουν εναντίον του συμπατριώτη σου, όπως καλά ξέρουν να το κάνουν. Για να ισοπεδώσουν τα πάντα στον πολύπαθο τούτο τόπο, κι ύστερα να “ρθούν ως ελευθερωτές να τους δοξάσεις υπηρετώντας τους. Το ίδιο ιστορικό σκηνικό για άλλη μία φόρα.

Mην τους αφήσεις ! Θυμήσου τους αγώνες των προγόνων σου και τίμα το αίμα που χύθηκε ως τα σήμερα. Εμπνεύσου απ” το φρόνημα των αγωνιστών του Ελληνικού Έθνους.

«Να “ρθει ένας να μου ειπή ότι θα πάγη ομπρός η πατρίδα, στέργομαι να μου βγάλει και τα δυο μου μάτια. Ότι αν είμαι στραβός, και η πατρίδα μου είναι καλά με θρέφει. Αν είναι η πατρίδα μου αχαμνά, δέκα μάτια να “χω, στραβός θε να είμαι», έλεγε ο Μακρυγιάννης , απηχώντας το διαχρονικό ανυπέρβλητο πνεύμα του Ελληνισμού .

Αγάπα την πατρίδα σου! Αγάπα την άδολα, μακριά από μισαλλοδοξία. Αγκάλιασε τον συμπατριώτη σου αληθινά, ό,τι κι αν πρεσβεύει «ιδεολογικά». Δεν είναι αυτός ο εχθρός σου. Αυτοί που σε σαγήνευσαν με τις υποσχέσεις τους και θέλησαν να σε κάνουν συνένοχο με τα ρουσφέτια τους, αυτοί είναι οι αντίπαλοί μας. Αυτοί που σ” αποκοίμισαν όσο θαύμαζες τον εκσυγχρονισμό τους, σ” είχαν προγραμματίσει να ξυπνήσεις μέσα σε εμφύλιο σπαραγμό.

Ξύπνα αδελφέ πριν το μοιραίο! Μην περιμένεις τίποτα απ” όσους διαχειρίζονται «πολιτικά» την κατάσταση. «Αλίμονο στους αγώνες που κρέμονται από τα χαρτιά. Το γένος δεν χρειάζεται τα χαρτιά κανενός για τη λευτεριά του. Έχετε πίστη; Έχετε καρδιά; Αλλιώς καθίστε εκεί που κάθεστε. Ραγιάδες εσείς, ραγιάδες και τα παιδιά σας, ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών σας», έκραζε πριν δύο αιώνες ο Παπαφλέσσας.

Τώρα είναι η σειρά σου! Να πεις το νέο «ΟΧΙ»! Να πεις το νέο «Μολών Λαβέ»! «Η Λευτεριά δεν χαρίζεται, κατακτιέται»!

Δεν είσαι μόνος σου στον αγώνα αυτό. Πολλοί είμαστε αυτοί που αρνούμαστε πεισματικά να γίνουμε οι πρώτοι Έλληνες στην τρισχιλιετή ιστορία αυτού του Έθνους που θα σκύψουν, ομοθυμαδόν, το κεφάλι στον κατακτητή. Έστω και καθυστερημένα, ξεσηκωθήκαμε, πολεμάμε και θα νικήσουμε! Ένωσε τη σπίθα του αγώνα σου μ” αυτήν του διπλανού σου. «Μέχρι η σπίθα να φουντώσει και να γίνει η καθαρτήρια φωτιά που θα μας σώσει». Για μια ανεξάρτητη Ελλάδα, μ” αληθινή δημοκρατία και υγιή πατριωτισμό !

Και μη ξεχνάς το πού χρωστάς.
«Χρωστάμε σ” όσους ήρθαν, πέρασαν, θα “ρθούν, θα περάσουν. Κριτές, θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι, οι νεκροί». ( Κωστής Παλαμάς ).
olympia.gr
http://www.triklopodia.gr/2014/04/to-teeytaio-mhnyma-toy-mik.html

3 ημέρες μετά.


3 ημέρες μετά την απίστευτη ομολογία του Γενικού Γραμματέα (!) της Κυβέρνησης της Ελλάδος ότι ο πρωθυπουργός και δυο υπουργοί ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, κι ακόμη
κανείς δεν έχει παραιτηθεί, κι ακόμη δεν έχει ασκηθεί καμία δίωξη!

3 ημέρες μετά την ομολογία στενότατου συνεργάτη του ίδιου του πρωθυπουργού, ότι ο Σαμαράς ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ καθώς η δικαστική εξουσία είναι βάσει συντάγματος ανεξάρτητη από την εκτελεστική, και δεν έχει ασκηθεί καμιά δίωξη!

3 ημέρες μετά, και το «ελληνικό» κράτος αποδεικνύει περίτρανα πόσο προτεκτοράτο και πόσο μπανανία είναι!
Γιατί παρόμοιες καταστάσεις συναντώνται μόνον σε χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής ή της Λατινικής Αμερικής και όχι στην Ευρώπη.

3 ημέρες μετά την ομολογία του Γενικού Γραμματέα (!) της Κυβέρνησης της Ελλάδος ότι ο πρωθυπουργός δρα ως κοινός πράκτορας παίρνοντας εντολές από την Αμερικανο-Εβραϊκή Επιτροπή και κανείς δεν έχει ασχοληθεί!

3 ημέρες μετά, και η μόνη δίωξη είναι γι' αυτόν που τόλμησε να αποκαλύψει την αλήθεια έστω και με ανορθόδοξο τρόπο.

3 ημέρες μετά, και τα «ανεξάρτητα» ΜΜΕ απέδειξαν περίτρανα πόσο ελεγχόμενα είναι από τους ίδιους που ελέγχουν και την παράνομη κυβέρνηση.

3 ημέρες μετά, και η αντιπολίτευση (πλην εξαιρέσεων) αποδεικνύει ότι είναι εξίσου παράνομη και εξίσου συνένοχη με την κυβέρνηση.

3 ημέρες μετά και αποδεικνύεται περίτρανα η βρώμικη διαπλοκή Κυβέρνησης - Δικαιοσύνης - Βουλής - Αντιπολίτευσης - ΜΜΕ.

3 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!

Μια ημέρα (σύντομα) όλοι θα λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα τους.
Για καταπάτηση του Συντάγματος και των νόμων.
Για κατάλυση του πολιτεύματος και εσχάτη προδοσία.

Η.Θ.
yiorgosthalassis
http://www.triklopodia.gr/2014/04/3.html

Ετοιμάζουν αστικό πόλεμο στην Ελλάδα;

Οι περίπλοκες γεωπολιτικές στρατηγικές και οι κινήσεις των υπερδυνάμεων πάνω στη γιγάντια σκακιέρα του πλανήτη Γη δεν αφήνουν ανεπηρέαστο το εσωτερικό πολιτικό σκηνικό των χωρών-«κλειδιά». Κάτι το απολύτως λογικό. Μία τέτοια χώρα-«κλειδί» είναι αναμφίβολα η
Ελλάδα.

Ευρισκόμενη στη μία όχθη του κρίσιμου γεωστρατηγικά Αρχιπελάγους του Αιγαίου και στις πύλες της αχανούς ευρασιατικής ενδοχώρας, πάντοτε η Ελλάδα είχε νευραλγική σημασία για το μεγάλο σκάκι που παίζεται εδώ και αιώνες στην πλάτη λαών και ανθρώπων. Πρόσφατα, στον Ψυχρό πόλεμο, κατόπιν στα νέα πλανητικά δεδομένα που προέκυψαν από την πτώση της ΕΣΣΔ...

Τώρα η ανθρωπότητα εισήλθε πια στην περιβόητη Νέα Εποχή. Ζούμε χωρίς αμφιβολία το εισαγωγικό μόνο στάδιο της Νέας Εποχής. Και οι υπερδυνάμεις έχουν πλέον καταλάβει γεωπολιτικές θέσεις μάχης. Το ίδιο και οι περιφερειακές δυνάμεις. Στη γειτονιά μας η Ρωσία έδειξε πια τη διάθεσή της να παίξει κυρίαρχο ρόλο στην Ανατολική Μεσόγειο.

Προσπαθεί να επανακτήσει τη χαμένη το 1991 επιρροή της σε μέρος της πρώην ΕΣΣΔ (Κριμαία, Λευκορωσία, Καύκασος κτλ.), με απώτερο στόχο της να βγει στις ζεστές θάλασσες της Μεσογείου και του Ινδικού. Σ’ αυτή την τάση της Μόσχας προσπαθούν να αντιδράσουν οι ΗΠΑ, ανεπιτυχώς όμως, διότι η Ουάσιγκτον βρίσκεται σε σημαντική οικονομική ύφεση. Οι περιφερειακές δυνάμεις της περιοχής μας, π.χ. η Τουρκία και το Ισραήλ, αποπειρώνται να ενδυναμώσουν τις θέσεις τους.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε μεγάλη κρίση, όχι απλά οικονομική, αλλά βαθύτατα πολιτική και ηθική. Ο ελληνικός λαός έχει χάσει τον προσανατολισμό του, ενώ παράλληλα συρρικνώνεται πληθυσμιακά, λόγω της φοβερής υπογεννητικότητας των Ελλήνων. Είναι εμφανές ότι χάθηκε η ευκαιρία για τον ελληνισμό να ξεπεράσει την κρίση με μέσα ειρηνικά. Το «τρένο» έφυγε για πάντα. Μόνο μία ελπίδα απομένει: η ριζική αλλαγή κράτους, νοοτροπίας και υποδομών! Και εκεί είναι που πολλοί φοβούνται ότι κάτι τέτοιο (αναπόφευκτο έτσι κι αλλιώς) θα γίνει με τρόπο εξαιρετικά βίαιο και αιματηρό.

Την κατάσταση αυτή προσπαθούν να εκμεταλλευτούν στο παρασκήνιο εξτρεμιστικές ομάδες. Οι αρμόδιες αρχές της χώρας (π.χ. η ΕΥΠ) έχουν γνώση αυτών των προσπαθειών. Ήδη στα Εξάρχεια παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό ανάλογες ύποπτες κινήσεις. Αναρχικοί κύκλοι προσεταιρίζονται ισλαμιστικούς πυρήνες.

Στόχος: μία μαζική εξέγερση, κατά το πρότυπο του Δεκέμβρη του 2008, για την αποσταθεροποίηση του συστήματος! Οι ευρωεκλογές πλησιάζουν και πιθανό αποτέλεσμά τους σε βάρος των κομμάτων της «συγκυβέρνησης» να φέρει απίστευτη ανισορροπία σε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα της χώρας. Αυτό θα το εκμεταλλευτούν οι ως άνω κύκλοι. Η νύχτα του «Αγίου Βαρθολομαίου» είναι τελικά πολύ πιο κοντά απ’ όσο πίστευε μέχρι πρότινος και ο πλέον απαισιόδοξος...

Ησαΐας Κωνσταντινίδης 
http://www.triklopodia.gr/2014/04/blog-post_5673.html

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ “ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ” ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ “ΣΤΕΓΝΑ”. ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΟ “ΜΠΑΟΥΛΟ” ΤΗΣ Χ.Α . ΠΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ “ΥΛΙΚΟ” ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ “ΜΟΛΟΤΟΦ”

Αποχρώσες ενδείξεις που οδηγούν στο αυτονόητο συμπέρασμα ότι οι βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» δεν αυτενεργούν «για να σώσουν το τομάρι τους και να μην πάνε φυλακή», όπως διατείνονται κομματικά τους στελέχη αλλά έχουν και «πλάτες» για να τα βάζουν με τους «Σκύλους της Μέρκελ»
και το αδίστακτο σύστημα που τους κλείνει φυλακή, έχουν τινάξει στον αέρα το σάπιο πολιτικό κατεστημένο μιας χώρας που βουλιάζει στη φτώχεια, στα σκάνδαλα και στην παρακμή. Μια σειρά από πληροφορίες, υπαινιγμούς, λέξεις και υπονοούμενα του παρασκηνίου αλλά και κλεφτές ματιές στον αθόρυβο αλλά επικίνδυνο κόσμο των μυστικών υπηρεσιών, έχουν πια πείσει και τους πιο δύσπιστους ότι οι περιώνυμες και διατεινόμενες «καλωδιώσεις» του μισού Κοινοβουλίου(όπως διαλαλούν τις τελευταίες 3 μέρες οι Χρυσαυγίτες), δεν έχουν γίνει από «μπρελόκ» της αγοράς και κάμερες-κουμπιά που κυκλοφορούν στο παραεμπόριο, όπως βλακωδώς υποστηρίζουν ακόμα και δημοσιογράφοι-μαθουσάλες ετών. Κάτι άλλο συμβαίνει. Λέγονται πολλά αυτές τις ώρες:

-Για «Βαθύ Λαρύγγι» του κυβερνητικού συνασπισμού που τους έχει «δώσει» στεγνά. Το θέμα είναι ποιος μπορεί να είναι. Για ανθρώπους που αδίκησε ο άφιλος Σαμαράς, για πρώην ΝΔμοκράτες που μεταπήδησαν στο στρατόπεδο του “εχθρού”, για αξιωματούχους που ενώ ευνόησαν, βοήθησαν και στήριξαν τον άφιλο, αυτός τους πούλησε. Όπως έκανε μια ζωή με παλιούς φίλους ο Τσολάκογλου: Πούλαγε όσους τον στήριζαν. Μια ματιά στο παρελθόν του και κουβέντες με πολλούς “παλιόφιλους” θα πείσει. Τον κάρφωσαν στον σταυρό του μαρτυρίου του πριν το Πάσχα και τώρα ετοιμάζονται να τον “σουβλίσουν” αφού πρώτα τον χορέψουν Καλαματιανό. Ο Σαμαράς θα πέσει από το παρελθόν του και τον παλιοχαρακτήρα του. Και γιατί συνεχίζει παρά τα πολλά παθήματα να το παίζει ψευτο-μάγκας. Θα ξαναγυρίσει στα χρόνια της λήθης. Το τσάκισμα από τον ουρανοξύστη δεν θα το αντέξει. Θα ακουστεί πολύ θόρυβος με την πτώση του. Και υπάρχει και η κληρονομικότητα. Το “τέλος” δεν θα είναι καλό…

ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ

Μια σειρά από ατάκες φανερώνουν ότι κάποιος έχει κελαηδήσει. Κάποιος ή κάποιοι. Για διαβάστε τα παρακάτω:

-«Υπάρχει συγκεκριμένο υλικό ότι έχουν διαπράξει κακούργημα κατάχρησης εξουσίας και εσχάτη προδοσία…», αναφέρει ο Κασιδιάρης στη Βουλή για καταγγελλόμενη συνομιλία και SMS του πρωθυπουργού με ανώτατο δικαστικό. «Δεν τον αποκαλεί με το όνομά του. Τον αποκαλεί “Παναθηναϊκάκια”. Του μεταβιβάζει και μέσω τρίτων εντολές. Το κοινό του με τον Μπαλτάκο είναι πως κι αυτός είναι Παναθηναϊκός, έχει τρισύλλαβο όνομα και την ίδια κατάληξη» δήλωσε ο Κασιδιάρης για τις φερόμενες ως «συνομιλίες» πρωθυπουργού και εφέτη και κάλεσε όλα τα κόμματα να συνταχθούν και να υπογράψουν κείμενο για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής. Είπε χαρακτηριστικά στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης: «Θα καταθέσουμε συγκεκριμένη πρόταση (σ.σ. την οποία ζητά να υπογράψουν όλα τα κόμματα) να στηθούν τρείς κάλπες για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου. Υπάρχει συγκεκριμένο υλικό ότι έχουν διαπράξει κακούργημα κατάχρησης εξουσίας και εσχάτη προδοσία…». Το μέγα ερώτημα είναι πως τα ξέρει(ή λέει ότι τα ξέρει, εάν έχουν το παραμικρό ψήγμα αλήθειας), ο Κασιδιάρης. Από το μπρελόκ της αγοράς; Μάλλον όχι…

-Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν διέψευσαν δημόσια την πληροφορία που διατυπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι δηλαδή υπάρχουν καταγεγραμμένες και συνομιλίες, στις οποίες «γίνονται αναφορές σε πρόσωπα και καταστάσεις που πραγματικά προκαλούν σάλο. Υπάρχουν έξι -επτά βίντεο, το ένα είναι 28 λεπτά στα οποία ο Μπαλτάκος μιλά για δικαστές ακόμη και στις συζύγους τους». Πως τα ξέρει αυτά η «Χρυσή Αυγή»; Από κάμερες-κουμπιά;

-Το βίντεο του Ηλία Κασιδιάρη με τον Τάκη Μπαλτάκο καταγράφηκε πριν από δυο μήνες, ισχυρίστηκε ο Ηλίας Παναγιώταρος σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή. Παράλληλα, είπε πως είχε κι ο ίδιος συνομιλήσει με τον τέως γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου στο κυλικείο της Βουλής, χωρίς όμως να καταγράψει τη συνομιλία. «Για κάποιο λόγο ο κύριος Μπαλτάκος τα είχε εκμυστηρευτεί και σε εμένα. Ακριβώς τα ίδια, με κάποιες μικρές παραλλαγές», είπε, ενώ κατηγόρησε τον Μάκη Βορίδη ως “ενορχηστρωτή” των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής. Και πως ξέρει ο κ.Παναγιώταρος τι λέει ο κ.Βορίδης στα τηλέφωνά του; Από τον ψιλικατζή της γειτονιάς;

-«Αν ήμασταν πονηρεμένοι θα είχαμε καταγράψει πολλές ιστορίες που έγιναν από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στη Βουλή και είχαν προσεγγίσει βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τους έδωσαν μεγάλα χρηματικά ποσά για να φύγουν ή να ανεξαρτητοποιηθούν», υποστήριξε ακόμα ο Ηλίας Παναγιώταρος και πρόσθεσε πως οι συνομιλίες αυτές δεν έχουν καταγραφεί. Τόνισε δε ότι ο Τάκης Μπαλτάκος έχει δηλώσει για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Αλεξόπουλο Βαλάντη, ο οποίος έχει ανεξαρτητοποιηθεί, ότι «έγινε συνεννόηση με μεγάλο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και άλλον βουλευτή Λάρισας ή όμορου δήμου, έγινε οικονομική συναλλαγή. Πήρε λεφτά για να φύγει από τη Χρυσή Αυγή. Θα το αναδείξουμε τις επόμενες ώρες». Μάλιστα στη Βουλή, είχε πει: « Ετοιμαστείτε και για άλλες ανοησίες» , σχολιάζοντας τα όσα του είχε πει, νωρίτερα, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, ότι «πρέπει να αντιμετωπιστεί η κίνηση Μπαλτάκου ως ανοησία και ατομική ευθύνη». Ο κ.Παναγιώταρος-κατά τις πληροφορίες μας- γνωρίζει πολλά. Πάρα πολλά. Πως τα ξέρει;

Τέλος μένουμε σε κάτι ακόμα σοβαρό που εγείρει πολλές υποψίες για την «πηγή» των γνώσεων του Κασιδιάρη και των άλλων, για Αθανασίου: «Έπαιρνε αυτό το ρεμάλι τηλέφωνο την προϊσταμένη του Πρωτοδικείου και της έλεγε διάφορα πράγματα. Το ομολόγησε. Τι έλεγε; Είναι βαρυσήμαντα. Δεν δένει, του έλεγε αυτή. Να την δέσετε. Να κόψετε το λαιμό σας να την δέσετε. Αυτός είναι ο διάλογος». Το ερώτημα είναι ακόμα πιο σοβαρό: Που τα ξέρει αυτά ο Κασιδιάρης και οι άλλοι; Από τις κάμερες στα πέτα του κοστουμιού του;

makeleio
http://www.triklopodia.gr/2014/04/blog-post_6964.html

ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ !!! Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ γραμμη για ΙΣΟΒΙΑ! Άδειαζαν το ταμειο χωρις παραστατικά!

ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ!
Απίστευτη ρεμούλα του πολιτικου απατεώνα! ΕΒΓΑΖΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ!!!

Ο Σαμαρας έκοψε τον Πεπόνη για να μην ολοκληρώσει την δικογραφία που…
θα έστελνε τον Παπανδρεου φυλακη.

Εαν οι διάδοχοι δεν κανουν τα δέοντα μετα την δημοσίευση, τοτε θα εχουμε υπόθεση Μπαλτακου νούμερο 2.
olympia
http://www.triklopodia.gr/2014/04/blog-post_6734.html

Το "μυρμήγκι" προειδοποιεί και απειλεί την "αρκούδα"...

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ απείλησε σήμερα τη Ρωσία με την επιβολή νέων κυρώσεων, οικονομικών αυτή τη φορά, σε περίπτωση νέας προσβολής της "ακεραιότητας της Ουκρανίας".

"Αν το χέρι απλωθεί και πάλι στην εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, θα πρέπει να προχωρήσουμε σε οικονομικές κυρώσεις", δήλωσε η Μέρκελ, με την ευκαιρία της συνόδου του κόμματός της, της CDU, για τον καθορισμό του προγράμματός του για τις ευρωεκλογές.

Η καγκελάριος δήλωσε πως "κανείς δεν πρέπει να κάνει λάθος" για την ικανότητα των ευρωπαϊκών χωρών να συμφωνήσουν σε τέτοια μέτρα.

Αναφέρει, ότι "αφού προσάρτησε τον περασμένο μήνα την Κριμαία, έπειτα από τη διεξαγωγή ενός δημοψηφίσματος που δεν αναγνωρίστηκε από την Ουκρανία και τους δυτικούς, και αφού συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες στα σύνορα με την Ουκρανία, η Ρωσία ξεκίνησε στη συνέχεια την άσκηση οικονομικών πιέσεων διπλασιάζοντας σχεδόν την τιμή του φυσικού αερίου που παρέχει στη γειτονική της χώρα".

"Κανείς δεν μπορεί να διακόψει τις συνομιλίες" με τη Ρωσία, είπε ωστόσο, επίσης, η Άνγκελα Μέρκελ, προσθέτοντας πως "μάχεται κάθε μέρα" για την επιδίωξη αυτών των συνομιλιών. "Όμως το δίκαιο του πιο ισχυρού δεν πρέπει να τίθεται πάνω από το νόμο", συνέχισε.

Με ποια "προσόντα" απειλεί, αυτό η ίδια το ξέρει, όντας σχεδόν πλήρως αφοπλισμένη. Πάντως ο ανώτατος διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη υποστηρίζει ότι οι Ρώσοι μπορούν να φτάσουν στην Γερμανία σε μία εβδομάδα!
defencenet.gr
http://www.triklopodia.gr/2014/04/blog-post_804.html

Αποκάλυψη σοκ: Τρεις φορές κάλεσαν τον στρατό να κατέβει ΒΙΝΤΕΟ

Και θα το ξανακάνουν, προκειμένου να κρατήσουν τις καρέκλες της εξουσίας τους και τις μίζες που παίρνουν πουλώντας την Ελλάδα. 

Αμφιβάλει κανείς, ότι έχουμε να κάνουμε με στυγνούς δικτάτορες;
Με ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ;
Σε μία φοβερή αποκάλυψη προέβη ο επίτιμος Αρχηγος ΓΕΝ, Κοσμάς Χριστίδης μιλώντας στο onalert.gr και στον δημοσιογράφο- στρατιωτικό συντάκτη Πάρη Καρβουνόπουλο.
Σύμφωνα με τον κύριο Χριστίδη σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις υπήρξε πολιτική εντολή για να διατεθεί προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων ως υποστηρικτικός μηχανισμός των σωμάτων ασφαλείας....Ο επίτιμος αρχηγός σε συνέντευξή του επιβεβαίωσε τις πληροφορίες οτι είχε λάβει τέτοια εντολή η οποία αφορούσε την παρέλαση τον Οκτώβριο του 2012 στη Θεσσαλονίκη όπου και το αίτημα μερικώς ικανοποιήθηκε.
«Το αίτημα αφορούσε ο στρατός να βρίσκεται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για παν ενδεχόμενο. Υπουργός Άμυνας εκείνη την περίοδο ήταν ο κ. Παναγιωτόπουλος, υποθέτω οτι το αίτημα έχει έρθει ακόμα πιο ψηλά» δηλώνει στο Κόκκινο ο δημοσιογράφος Πάρης Καρβουνόπουλος.
 
 
tribune.gr
Πηγή
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/04/blog-post_8092.html

ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΖΟΥΓΚΛΕΡΙΣΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο δυικός αριθμός που αγνοεί ο παριστάνων τον δημοσιογράφο:
Στον αισθητό κόσμο που ζούμε οι αξίες γίνονται καλύτερα κατανοητές ανάμεσα σε δίπολα. Στο ένα άκρο του δίπολου βρίσκεται η παντελής έλλειψις της εκάστοτε αξίας και στο άλλο άκρο η υπερβολή της. Παράδειγμα: η αξιοπρέπεια του “εγώ” μας κινείται ανάμεσα στην έλλειψι – δειλία, αναξιοπρέπεια – και στον άκρατο εγωισμό. Και τα δύο άκρα είναι μη επιθυμητά, ενώ το ζητούμενο για την χάραξη πορείας της ψυχής του ανθρώπου είναι ο μέσος όρος, η χρυσή τομή ή άλλως η ορθή δόξα (ορθή γωνία 90 στο μοιρογνωμόνιο από 0 έως 180 μοίρες).
Σκεφτείτε τώρα τι έπραξε ο Τρανταφυλλόπουλος με την επιλογή του στην προβολή της προχθεσινής βραδυνής του εκπομπής: να δείξει την ξεκάθαρη επιλογή του ακριβώς στο άκρο του διπόλου: προτίμησε αντί να παρουσιάσει την αλήθεια (το μέσον του διπόλου, την ορθή δόξα) και να ξεσκεπάσει τις δολοπλοκίες και τα ασύστολα ψεύδη των καθεστωτικών της 7κομματικής χούντας, να συνταχθεί απολύτως μαζί τους.

Είχε μαγνητοσκοπημένες τρεις περίπου ώρες με τον Αρτέμη Σώρρα και γνώριζε απολύτως την αλήθεια (είναι αδύνατον να δεχθεί λογικός άνθρωπος ότι η αλεπού της δημοσιογραφίας δεν γνώριζε την αλήθεια από χρόνια τώρα – θυμηθείτε ότι κι αυτός μίλησε από πολύ νωρίς για το τι συνέβη με τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής),  αλλά προτίμησε να δώσει βήμα και να συμπορευθεί απολύτως με τα ασύστολα ψεύδη των Αντίνοων.  Απορίας άξιον το γιατί επέλεξε να πράξει κάτι τέτοιο, αλλά δύο τινά θα μπορούσαν να συμβαίνουν:  α. έχει ανάγκες ή εκκρεμότητες (χρηματιστικές ή άλλες) τις οποίες βρήκε ευκαιρία να καλύψει αποκρύπτοντας ή πουλώντας στους τοκογλύφους και τους αχυράνθρωπους της κομματοκρατίας το βίντεο με τον Αρτέμη Σώρρα και προβάλοντας τα ψέματα των καθεστωτικών  ή   β. δοκιμάζει τις αντοχές του πάνω στο τεντωμένο σχοινί της δημοσιογραφικής αντινόησης για να διαπιστώσει αν είναι καρός να εγκαταλείψει την πολιτική του δίπολου (να στέκεσαι με τα πόδια ανοιχτά σε δύο βάρκες δηλαδή) και εξαφανιστεί από το γυαλί.
Το σίγουρο είναι ότι ξεσκεπάστηκε για άλλη μια φορά το προσωπείο που πάντοτε φορούσε ο Τριανταφυλλόπουλος και ο βρώμικος ρόλος του στην απόκρυψη της αλήθειας από τους θεατές του όταν κάποιος μπορεί να πληρώσει/εξαγοράσει την υπηρεσία αυτή. Μόνον καθεύδοντες και καθεστωτικούς αγγίζουν πλέον τα πανικόβλητα τερτίπια του.
Γνωρίζει ασφαλώς ότι “άγει προς φως την αλήθειαν χρόνος” αλλά ακόμα θεωρεί ότι μπορεί να εγκααλείψει με ασφάλεια το σκάφος των καθεστωτικών.  Του αξίζει μόνον η χλεύη όλων μας και η παραπομπή του στην Δικαιοσύνη σύντομα για την απόκρυψη της αλήθειας και την εξαπάτηση των θεατών του.
Χ.Τ.

ΠΗΓΗ
http://olixnos.blogspot.gr/2014/04/blog-post_5.html

Βίντεο κλαμπ η άμοιρη Ελλάς

Tεράστιες είναι οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης και προσωπικά του κ. Α. Σαμαρά για το σκάνδαλο Μπαλτάκου, που έχει μετατρέψει την Χρυσή Αυγή σε ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων. Στο πανικόβλητο Μέγαρο Μαξίμου έχουν βάλει λυτούς και δεμένους για να μάθουν τι άλλα βίντεο κρατάει στα χέρια του ο Κασιδιάρης και τι έχει "κελαηδήσει" ο Μπαλτάκος, στον οποίο ο πρωθυπουργός απέφυγε να αναφερθεί στην χθεσινή δήλωση του, όταν επιτέθηκε στην Χρυσή Αυγή χωρίς...
να πει τίποτα για την "ταμπακιέρα".
Τα σχέδια πανηγυρικής εξόδου στις αγορές έχουν επισκιαστεί από τις αποκαλύψεις για τις στενές σχέσεις του πανίσχυρου γενικού γραμματέα με την Χρυσή Αυγή. Η χθεσινή απόφαση του οίκου Moody's να αναβάλλει την αξιολόγηση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας για 4 μήνες αποτέλεσε ένα ακόμη σοβαρό πλήγμα. Το Μέγαρο Μαξίμου αρκέστηκε στο να ζητήσει από τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων να περάσουν την εξέλιξη στα ψιλά και αντίθετα να προβάλλουν ότι η έξοδος θα γίνει κανονικά, αλλά η επιχείρηση "αλλαγή ατζέντας" -από τον Μπαλτάκο στο success story- μπορεί να ακυρωθεί από την κάθε υποκλαπείσα συνομιλία που θα βγει στην δημοσιότητα.
Στους διαδρόμους της Βουλής κυκλοφορούσαν χθες πληροφορίες ότι σε άλλες κασέτες ο Μπαλτάκος, υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται σε ειδική αποστολή από τον πρωθυπουργό, προτείνει την απόσυρση της Χρυσής Αυγής από κάποιες εκλογικές περιφέρειες, ώστε να επαναπατριστούν ψήφοι στην ΝΔ, με αντάλλαγμα την μη προφυλάκιση των Κασιδιάρη- Παναγιώταρου και την αποφυλάκιση των έγκλειστων νεοναζί μετά τις εκλογές. Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, είναι βέβαιο ότι η κυβέρνηση θα καταρρεύσει, καθώς η υπόθεση Μπαλτάκου έχει δυναμώσει τις φυγόκεντρες τάσεις και μέσα στο ΠΑΣΟΚ.
Στην χθεσινή του αγόρευση στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης είπε σχετικά, σύμφωνα με τα επίσημα πρακτικά:
Η ιστορία του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης δεν είναι τυχαία και θα γίνουν σοβαρές αποκαλύψεις σε λίγο καιρό. Ο κ. Μπαλτάκος δεν ήταν ένας τυχαίος άνθρωπος. Ήταν το «μάτι» της Κυβέρνησης μέσα και έξω από τη Βουλή. Ο κ. Μπαλτάκος, ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης, είχε καθημερινές επαφές με Βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής, και στο γραφείο του στη Βουλή αλλά και αλλού, και εκβίαζε τη Χρυσή Αυγή με προφυλακίσεις. Τους είχε πει: «Ελάτε να τα βρούμε, γιατί θα προφυλακίσω και τους υπόλοιπους, εκτός αν δεχθείτε να βοηθήσετε ώστε να μην έρθει πρώτη δύναμη ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Εφόσον βοηθήσετε, δεν θα προφυλακιστείτε οι υπόλοιποι και μετά τις εκλογές θα αποφυλακιστούν οι άλλοι»...
Τους είχε προτείνει ότι με κάποιο τέχνασμα δεν θα κατεβάσει η Χρυσή Αυγή στο νομό Αττικής, στην Α΄ Αθηνών, στην Κορινθία και στη Μεσσηνία. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο, κ. Πρόεδρε, το γεγονός ότι ο πρώην Βουλευτής(Κορινθίας-ΣΣ) της Χρυσής Αυγής, κ. Ευστάθιος Μπούκουρας, δεν πήγε όπως οι άλλοι στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά τον πήγαν στο Ναύπλιο για να τον - θα μου επιτρέψετε τη λαϊκή έκφραση - ψήσουν, όπως και πράγματι έγινε και αποφυλακίστηκε.
Ας σημειωθεί ότι στη συνέντευξη του στον Ν. Χατζηνικολάου την Πέμπτη, ο κ. Μπαλτάκος παραδέχθηκε ότι μπορεί να έχει πει και χειρότερα πράγματα από τα όσα τρομερά λέει στην γνωστή βιντεοκασέτα.
Γράφει ο Στέλιος Κούλογλου από tvxs
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/04/blog-post_1232.html

Αποκαλύψεις που προκαλλούν δέος ! Οι Ρώσοι κατέρριψαν Αμερικάνικα βλήματα που είχαν στόχο την Συρία.

Γράφει ο Άρης Ιχθύς Συνωμοσιολόγος

Από το τέλος Αυγούστου του 2013 οι Ρωσσικές Δυνάμεις ήταν σε.....


κατάσταση συναγερμού λόγω της απειλούμενης επίθεσης των ΗΠΑ στην Συρία .

Επίθεση που δεν έγινε ποτέ. Γιατί όμως ;

Σύμφωνα με το Αραβικό συγκρότημα μέσων ενημέρωσης Αλ-Άκμπαρ το οποίο έχει άριστες σχέσεις με την κυβέρνηση Άσαντ της Συρίας το πρωινό της 3ης Σεπτεμβρίου του 2013 ο Ρώσος Πρόεδρος βρισκόταν με ανώτατους στρατιωτικούς στα υπόγεια στρατηγεία της διοίκησης Στρατηγικών πυραύλων σε άγνωστη τοποθεσία.

Οι Ρώσοι είχαν πληροφορίες πως οι Αμερικάνοι θα προχωρούσαν σε εκτόξευση βλημάτων για να δοκιμάσουν την Συριακή Αεράμυνα.

Ώρα 10 το πρωί εκτοξεύθηκαν Δύο βλήματα από Αμερικανικό πλοίο τα οποία και έλαβαν πορεία προς το έδαφος της Συρίας, στο οποίο όμως ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΘΑΣΑΝ !!!

Ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν είχε δώσει εντολή να καταστραφούν από άγνωστα, όπως αναφέρει το Αραβικό Δίκτυο, Ρωσσικά Αντιπυραυλικά Συστήματα τα οποία και είχαν μεταφερθεί τις προηγούμενες ημέρες στην Δαμασκό

Ταυτόχρονα ο Ρώσος Πρόεδρος επικοινώνησε με τον Μπασάρ Αλ Άσαντ και του διεμύνησε πως η Ρωσία ήταν έτοιμη να τον στηρίξει ενόπλως εώς και το τέλος , ενώ τα Ρωσσικά πλοία έλαβαν θέσεις μάχης και διασυνδέθηκαν με τις ένοπλες Δυνάμεις της Συρίας για την ενημέρωση σχετικά με τις κινήσεις των Αμερικάνων σε πραγματικό χρόνο !!!

Οι Αμερικάνοι δεν κατάλαβαν από την αρχή τι συνέβει.

Θεώρησαν φυσιολογική την μη καταστροφή των στόχων ως απώλεια υλικού , κάτι που είχε συμβεί και στον πόλεμο της Σερβίας.

Εκ των Υστέρων αντιλήφθηκαν τι συνέβη και προσπάθησαν να στρέψουν αλλού την προσοχή , ανακοινώνοντας κοινές ασκήσεις βαλλιστικών βολών με τους Ισραηλινούς , με τους οποίους δεν έλεγαν ειδικά εκείνη την περίοδο λόγω του Ιράν ούτε καλημέρα !!!

[ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!]

Ο αποχαρακτηρισμός των διαβαθμισμένων αυτών πληροφοριών και η διοχέτευση τους στον τύπο αυτή την συγκεκριμένη στιγμή , σίγουρα δέν είναι τυχαίος.

Έγινε με την άδεια της Μόσχας για να πιέσει ακόμη περισσότερο την Αμερική και να μην σκεφθεί αντίποινα στην Συρία λόγω ... Ουκρανίας.

Οι ΗΠΑ τότε έλαβαν το μήνυμα πως ένα χτύπημα κατά της Συρίας θα σήμαινε το ξέσπασμα του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου... και δέν ήταν έτοιμη για αυτό...

Η Παγκόσμια Ηγεμονία τους από εκείνο το πρωινό είχε παρέλθει οριστικώς...

Αποκλειστικό : Πολεμικό Ημερολόγιο

http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/04/blog-post_2140.html

Βενιζέλος: τα παραμιλητά ενός ετοιμοθάνατου…

Ευρηματικός στις παραφουσκωμένες αρλούμπες ο Βενιζέλος: Εδώ ξεπερνάει και τον Άδωνι…
Ο Άδωνις είναι ένας κοινός, αγοραίος πλασιέ της αρλούμπας. Τσιρίζει σαν λαχαναγορίτης, παραμιλάει σαν αυτιστικός και σε καθημερινή βάση από τα κανάλια: Κοιμάται και τρώει εκεί…
Το ΚΙΤΣ στον άδωνι είναι ακατέργαστο, σε πνίγει σαν να καταπίνεις γουρουνότριχες, σε …
δολοφονεί επί τόπου…
Ο Βενιζέλος είναι «καλλιτέχνης»!
Συνθέτει τα χαρακτηριστικά του Άδωνι, αλλά και όλης της δωσίλογης κυβερνητικής κακουργίας, δίνοντας σε όλα αυτά και τις ανάλογες δουλεμένες («καλλιτεχνικές») φόρμες: Την έπαρση της μπουρδολογίας, του ψεύδους, του αποτρόπαιου αμοραλισμού, της στραταρχικής αυθάδειας, της αχαλίνωτης φαυλοηλιθιότητας και μοχθηρίας…

Ο Βενιζέλος είναι ο «ποιητής» της μπούρδας και της μοχθηρίας: Ο «ποιητής»- ανδρείκελο του δωσιλογισμού, ο «ποιητής» του 4ου Ράιχ…

Τώρα ξεστόμισε ένα νέο «ποιητικό» ανέκδοτο που μας …απογειώνει εντελώς.

Διαβάζουμε:

«O αντιπρόεδρος της ανθ-ελληνικής κυβέρνησης κ. Βενιζέλος δήλωσε σήμερα στα καναλοκόπρανα ότι "η πολιτική σταθερότητα της χώρας (δηλ. η σταθερότητα της κυβέρνησής του, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα το "σωτήριο έργο") είναι...εθνικό αγαθό"»(!!!!!!!)

Το ανέκδοτο και ο σχολιασμός του ΕΔΩ:
http://antidras.blogspot.gr/2014/04/blog-post_6095.html

Τα δικά μας σχόλια περιττεύουν…

Εμείς απλώς να επισημάνουμε ότι ο άνθρωπος, μέσα στο μεγάλο του πανικό, έχει απογειωθεί τελείως…

Γνωρίζει ότι οι μέρες του είναι μετρημένες και παραμιλάει…

Βρυχάται σαν το θεριό λίγο πριν ξεψυχήσει. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι τη χαριστική βολή θα του τη δώσει ο ΓΑΠ: Αυτό δεν θα το αντέξει…

http://resaltomag.blogspot.gr/
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/04/blog-post_1993.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters