Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Αποκάλυψη σοκ: Τρεις φορές κάλεσαν τον στρατό να κατέβει ΒΙΝΤΕΟ

Και θα το ξανακάνουν, προκειμένου να κρατήσουν τις καρέκλες της εξουσίας τους και τις μίζες που παίρνουν πουλώντας την Ελλάδα. 

Αμφιβάλει κανείς, ότι έχουμε να κάνουμε με στυγνούς δικτάτορες;
Με ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ;
Σε μία φοβερή αποκάλυψη προέβη ο επίτιμος Αρχηγος ΓΕΝ, Κοσμάς Χριστίδης μιλώντας στο onalert.gr και στον δημοσιογράφο- στρατιωτικό συντάκτη Πάρη Καρβουνόπουλο.
Σύμφωνα με τον κύριο Χριστίδη σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις υπήρξε πολιτική εντολή για να διατεθεί προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων ως υποστηρικτικός μηχανισμός των σωμάτων ασφαλείας....Ο επίτιμος αρχηγός σε συνέντευξή του επιβεβαίωσε τις πληροφορίες οτι είχε λάβει τέτοια εντολή η οποία αφορούσε την παρέλαση τον Οκτώβριο του 2012 στη Θεσσαλονίκη όπου και το αίτημα μερικώς ικανοποιήθηκε.
«Το αίτημα αφορούσε ο στρατός να βρίσκεται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για παν ενδεχόμενο. Υπουργός Άμυνας εκείνη την περίοδο ήταν ο κ. Παναγιωτόπουλος, υποθέτω οτι το αίτημα έχει έρθει ακόμα πιο ψηλά» δηλώνει στο Κόκκινο ο δημοσιογράφος Πάρης Καρβουνόπουλος.
 
 
tribune.gr
Πηγή
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/04/blog-post_8092.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters