Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΠΕΙΡΑΜΑ 17 - ΝΑΖΙ-ΠΥΛΕΣ

Συμφωνα με την προφητεια του Αγιου Ανδρεα, ο Μέγας Αλέξανδρος εξεστράτευσε στην Ανατολή με αποστολή να κλείσει τις “πύλες” που είχαν ανοίξει.
Ο Καλλισθένης κάνει λόγο για μια χάλκινη πύλη που διέταξε ο Αλέξανδρος να κατασκευάσουν και να την αλείψουν με Σιακήνθη (ένα υλικό τόσο ανθεκτικό που ούτε ο σίδηρος τον καταστρέφει αλλά ούτε η φωτιά) ώστε να κλειστούν για πάντα και οι 17 μιαρές φυλές μέσα στη σπηλιά στην οποία κατέφυγαν για να γλυτώσουν από αυτόν.

 Σύμφωνα με ένα θρύλο των Συρίων ο Αλέξανδρος, όπως αφηγείται στη μητέρα του, παρακάλεσε το Θεό να φέρει κοντά τα δύο βουνά, ανάμεσα στα οποία έχτισε ένα τείχος από σίδηρο, ώστε να εμποδίσει τις ορδές των Gog και Magog απ’ το να εισβάλουν στη γη.
ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΠΥΛΕΣ...ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΣ....
ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΟΙ Ναζί είχαν ένα γενικότερο ενδιαφέρον για το χώρο της απόκρυφης γνώσης. Χαρακτηριστικό είναι ότι έγιναν διαδοχικές απόπειρες κλοπής από μουσείο της Βραζιλίας των κρυστάλλινων κρανίων που βρέθηκαν σε ανασκαφές στην περιοχή των Μάγια του Μεξικού απʼ τον άγγλο αρχαιολόγο Albert Mitchell-Hedges το 1927. Τα κρανία αυτά αποτελούν ακόμα ένα μυστήριο αυτού του πολιτισμού.
Το 1943 μέλη της “Ahnenerbe” προσπάθησαν ανεπιτυχώς να κλέψουν αυτά τα κρανία. Στις ανακρίσεις δήλωσαν ότι στάλθηκαν ειδικά για να κλέψουν αυτά που αποκαλούσαν «κρυστάλλινα κρανία της Θεάς του Θανάτου» και στα οποία απέδιδαν Ατλάντια καταγωγή.

 Το Soldbuch του Χέλμουτ Koch, το βασικό σχήμα στο δεύτερο σετ πειραμάτων (πειράματα 12-17).
[Ιστορικού Αρχείου, Βερολίνο, Γερμανία]
Ένα έγγραφο που αποστέλλεται στο Koch το 1941 πριν από το Πείραμα 1 έγινε, δείχνοντας τη συμμετοχή του, ακόμη και στο στάδιο αυτό.
[ΗΠΑ Records, Freedom of Information Act, DJ αρχείο # 146-7-51-1538]
Helmut Koch και η σύζυγός του, Σοφία, circa 1942. Λίγα είναι αλλιώς γνωστά για την πολιτική ζωή του Koch ή της οικογένειάς του.
[Ιδιωτική συλλογή, Wannsee, Γερμανία]
Koch με τρεις άλλους στρατιώτες, οι οποίοι συμμετείχαν σε πείραμα 17.
[Ιδιωτική συλλογή, Wannsee, Γερμανία]
Λεηλασία της Bibliotheque Nationale από Βέρμαχτ στρατιώτες το 1941. Ο αξιωματικός στο προσκήνιο κρατά το Necronomicon.
[Ιδιωτική συλλογή, Ρέικιαβικ, Ισλανδία]
Βέρμαχτ στρατιώτης κρατώντας το Necronomicon, βρίσκονται στην ηλεκτρονική τοποθεσία δημοπρασιών ePier .
Photo δείχνει Βέρμαχτ αξιωματικός Helmut Koch, κρατώντας το Necronomicon, circa 1943
[Ιδιωτική συλλογή, Wannsee, Γερμανία]
Το πραγματικό δοχείο για το 16 χιλιοστά τροχούς. Η ταινία βρέθηκε σε μια αποθήκη στο Ανατολικό Βερολίνο το 1989, κατά τη διάρκεια έρευνας για την επιβεβαίωση της Στάζι σε εγκλήματα κατά των πολιτικών αντιφρονούντων στην Ανατολική Γερμανία.
[Ιστορικού Αρχείου, Βερολίνο, Γερμανία]
Photostat του εγγράφου που αποδεικνύει το ενδιαφέρον του Χίτλερ στην Necronomicon ένα χρόνο πριν από την κατάκτηση της Γαλλίας.
[Ιστορικού Αρχείου, Πράγα, Τσεχία]


ΚΑΙ ΗΝΟΙΞΕ ΤΟ ΦΡΕΑΡ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ,ΚΑΙ ΑΝΕΒΗ ΚΑΠΝΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΦΡΕΑΤΟΣ.... ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΕΞΗΛΘΟΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ….
ΚΑΙ ΕΡΡΕΘΗ ΑΥΤΑΙΣ ΙΝΑ ΜΗ ΑΔΙΚΗΣΩΣΙ ΤΟΝ ΧΟΡΤΟΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΥΔΕ ΠΑΝ ΧΛΩΡΟΝ ΟΥΔΕ ΠΑΝ ΔΕΝΔΡΟΝ,ΕΙ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙΤΙΝΕΣ ΟΥΚ ΕΧΟΥΣΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ….
ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ.
πηγη
 
http://www.katohika.gr/2013/02/megas-aleksandros-peirama-dekaefta.html

Xαμός στη σύνοδο Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας στη Μόσχα, από τον δήθεν μετεωρίτη. ΒΙΝΤΕΟ

Έγινε το έλα να δεις στη σύνοδο των Αδελφοτήτων στη Μόσχα, όταν μαθεύτηκε ότι "αγνώστου ταυτότητος" και μεγάλων διαστάσεων αντικείμενο εξεράγη πάνω από τη Ρωσία στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας και τα τμήματα στα οποία διαλύθηκε μπαίνοντας στα χαμηλά στρώματα της ατμόσφαιρας συνέχισαν να εκρήγνυνται προκαλώντας πανικό στους κατοίκους τουλάχιστον έξη πόλεων, ενώ πάνω από 500 άτομα τραυματίστηκαν από θραύσματα και από τις εκρήξεις που προκλήθηκαν από την πτώση τμημάτων στο έδαφος.
Άρχισαν να κατηγορούν ο ένας τον άλλο και προς στιγμήν κινδύνευσε η ίδια η συνέχιση της συνόδου.
Εντωμεταξύ oi ρωσικές αρχές άρχισαν έρευνες για ραδιενέργεια στην περιοχή (γιατί άραγε;) και είπαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος.
Από άλλη πηγή είπαν πάλι ότι η ρωσική αεράμυνα έπληξε τον "μετεωρίτη".
Η επίσημη θέση, κλασικά είναι ο ένας μετεωρίτης, ή πολλοί τέλος πάντων μετεωρίτες έπεσαν στη Γη και το κουλουβάχατο των δηλώσεων και των διαψεύσεων συνεχίζεται.
Για τους γραφικούς και τους συνωμοσιολόγους λέμε, ότι μεσαίου μεγέθους σκάφος Λοσντβέχ από την Αράκουλα 1 χτυπήθηκε από σκάφος Μπαχομέχ, ενώ προσέγγιζε με πορεία τη Μόσχα και τελικά κατέπεσε στην περιοχή των Ουραλίων. Αυτά, μόνο για γραφικούς και συνωμοσιολόγους.
Για τους άλλους, που δεν ασχολούνται με γραφικότητες, κάποιοι μετεωρίτες έκαναν βόλτες, βγάζοντας κρότους και ...καπνούς και ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ





http://www.prisonplanet.gr

http://www.katohika.gr/2013/02/russia-meteor-xamos-sti-synodo-leykis-kai-mavris-adelfotitas.html

Γιατί τα δικά μας προϊόντα τα αγοράζουμε ακριβότερα

Γιατί τα δικά μας προϊόντα τα αγοράζουμε ακριβότερα
Είχα πολύ έντονη την απορία πώς γίνεται και σαν χώρα με πλούσιο έδαφος και τέλειο κλίμα, που -λόγω αυτών- ευδοκιμούν τα πάντα ΚΑΙ ευλόγως με ευκολία, έχουμε ακριβότερα προϊόντα από ότι έχει πχ η γερμανία (στην οποία δεν ευδοκιμεί τίποτα!!)

Κι άλλη απορία, πώς γίνεται να αγοράζει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ φέτα ο γερμανός φθηνότερα απ’ ότι εμείς;

Κι άλλη απορία, πώς γίνεται και έχει επάρκεια προϊόντων (κι άρα την υπεροχή) ο γερμανός κι εμείς να μην έχουμε; 
Να είναι υποχρεωτική η ένταξή μας στην ευρώπη γιατί αλλιώς θα ψοφήσουμε. Χρειαζόμαστε τους «καλούς γείτονες» γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είμαστε τίποτα.

Οι εξαγωγές πρέπει είναι προαιρετικές όχι αναγκαίες….

Έχουμε υπογράψει ως χώρα, με τα παπαροσυμβόλαιά τους, τα πλέον παράνομα, ό,τι παράγουμε να βγαίνει έξω!!! Και σε εμάς να μένει ή ό,τι υπολείπεται (τα του πεταματού) ή να μην έχουμε και/για να αγοράζουμε από άλλες χώρες προϊόντα, απείρως χειρότερα από τα δικά μας.

Τρώμε τελευταίας ποιότητας προϊόντα, ακριβότερα, γιατί είναι εισαγόμενα!!!!!

ΚΑΙ

Από τις προδοτικές συμφωνίες τους αυτές, φυσικά δεν βγάζει κέρδος ούτε η χώρα ούτε οι πολίτες της!!! Έχουν υπογράψει οι προδότες (αποδεχτεί) να αγοράζουν τα θεσπέσια προϊόντα μας οι «καλοί μας γείτονες», κοψοχρονιά!!! Σε εξευτελιστική τιμή. Εμείς κανένα κέρδος!!

Αγοράζουν την φέτα μας οι γερμανοί 10 για να μας την πουλάνε 20 (αυξάνει το κόστος η μεταφορά!!) γιατί έχουν υπογράψει συμβόλαιο υποταγής/παραχώρησης οι προδότες στους δυνάστες.



Στεφανία Λυγερού

Ευτυχώς που υπάρχουν τέτοιες προσπάθειες - όαση στο διαδίκτυο κόντρα στα Τούρκικα φθηνιάρικα σήριαλ που σερβίρουν τα κανάλια...

Λάβαμε μια ενδιαφέρουσα παράκληση για δημοσίευση ενός μπλογκ (seiroula.blogspot.gr) που παρουσιάζει αγαπημένες ξένες σειρές με ελληνικούς υπότιτλους....Υπόψη κανονικές ξένες σειρές και μάλιστα επεισόδια που προβάλλονται τώρα στην Αμερική και όχι Γκιαουρ Γιουνάν Τελεβιζιόν αλά MEGA και ANT1 !

seiroula.blogspot.gr Δείτε πρώτοι τις αγαπημένες σας σειρές με ελληνικούς υπότιτλους σε livestream....

...Τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε online τα τελευταία επεισόδια των αγαπημένων σας σειρών προσφέρει τοseiroula.blogspot.gr. Το blog αυτό κατάφερε και συγκέντρωσε έναν ικανοποιητικό αριθμό ξένων, δημοφιλών τηλεοπτικών σειρών με ελληνικούς υπότιτλους διαθέσιμο στο κοινό με livestream. 


Ανάμεσα στις σειρές τουseiroula.blogspot.gr φιγουράρουν τα the bing bang theory, spartacus, fridge, how i met your mother, arrow, supernatural, game of thrones, greys' anatomy και πολλά άλλα.
 

Η ομάδα του seiroula.blogspot.gr ανανεώνει καθημερινά τα επεισόδια των εν λόγω σειρών και προσθέτει νέες γνωστές και άγνωστες στο ευρύ κοινό σειρές για όλα τα γούστα. Δεν απαιτείται εγγραφή στη σελίδα και η προβολή των σειρών είναι άμεση χωρίς κατέβασμα και αναμονή. Παράλλληλα η ενσωμάτωση των υπότιτλων σας απαλλάσει απο το ατελείωτο σαφάρι για την εύρεση αξιόπιστου και συγχρονισμένου υποτιτλισμού.
 

Τέλος μια νέα εφαρμογή μέσω Facebook σας δίνει τη δυνατότητα κάνοντας ένα απλό Like στην σελίδα, να βλέπετε αυτόματα στην κεντρική σελίδα του Facebook σας τις τελευταίες αναρτήσεις του blog!
Στις πρώτες μέρες λειτουργίας το blog σημείωσε πάνω απο 10000 προβολές σελίδων και συνεχίζει με μεράκι και διάθεση! Μία δοκιμή θα σας πείσει...


 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/02/blog-post_1396.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΙ..!!!

Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής

Συνεχίζω να παρουσιάζω την εφαρμογή του σχεδίου  της παγκόσμιας διακυβέρνησης και συγκεκριμένα τον τομέα που αφορά την εξεύρεση φτηνών εργατικών χεριών που θα αξιοποιηθούν απο τις επιχειρήσεις των δανειστών μας  οι οποίες  θα.....
εγκατασταθούν στις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ  που θα δημιουργηθούν στην περιοχή της ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Το σχέδιο έχει τα παρακάτω στάδια:


Είσοδος
Πρώτο στάδιο είναι η  αλόγιστη είσοδο των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε σήμερα πόσοι ακριβώς υπάρχουν ενώ από πρόχειρους υπολογισμούς φτάνουν τα 2.000.000.

Μάζεμα
Το δεύτερο στάδιο είναι η είσοδος τους σε  στρατόπεδα για να τους αξιολογήσουν  και αφού τους ξεκαθαρίσουν να τους κατηγοριοποιήσουν και να τους κατανείμουν όπως λέγαμε στον στρατό σε ειδικότητες. (ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ)

Γενική εκπαίδευση
Το τρίτο στάδιο  είναι να τους εκπαιδεύσουν ανά εθνικότητα και να τους εντάξουν στην Ελληνική κοινωνία μαθαίνοντας τους βασικά πράγματα όπως, συμπεριφορά, λίγη Ελληνική – Ευρωπαϊκή  ιστορία, λίγη Ελληνική – Ευρωπαϊκή  νομοθεσία και λίγη Ελληνική Γλώσσα, κάτι σαν να λέμε Δημοτικό Σχολείο , και για να υλοποιηθεί αυτό το στάδιο απαιτούνται χώροι διδασκαλίας. (ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ - ΤΕΙ)

Νομιμοποίηση
Το τέταρτο στάδιο προβλέπει ξεκαθάρισμα στο πόσοι  θα μείνουν και αφού περάσουν τις παραπάνω διαδικασίες θα ημινομιμοποιηθούν σαν Ευρωπαίοι – Έλληνες εργαζόμενοι όπως προβλέπεται στη συνθήκη (ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2).

Ένταξη στην αγορά εργασίας
Το πέμπτο στάδιο προβλέπει την σταδιακή τους ένταξη στην αγορά εργασίας με την απορρόφηση τους σε πρώτη φάση στις μεγάλες ξένες Επιχειρήσεις με την μορφή ενοικιαζόμενων, είδη σήμερα σε πολύ γνωστές ξένες επιχειρήσεις έχουν ενταχθεί περίπου 50.000 λαθρομετανάστες και εργάζονται  με συνθήκες τύπου MATRIX..!!!

Αξιοποίηση στις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ
Το τελευταίο και έκτο στάδιο είναι η δημιουργία λαθρομεταναστευτικών οικισμών στις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ στις οποίες θα έρθουν να μετεγκατασταθούν από τις Ανατολικές χώρες οι επιχειρήσεις των ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ και θα τους αξιοποιήσουν σαν εργαζόμενους με ΜΙΣΘΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ 380 ευρώ.

Για να επανέλθω στο θέμα μας πιστεύω ότι είναι πλέον «ηλίου φαινώτερον» γιατί συρρικνώνουν τα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα και εκκενώνουν ακόμα και καινούργια κτίρια.

Τέλος να σημειώσω ότι για αυτό το σχέδιο είναι γνώστες όλοι οι πολιτικοί όλων των κομμάτων και περί του θέματος ποιούν την νήσσα πλην μερικών ψευτοκραυγών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

http://thoureios.blogspot.gr/

http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/02/blog-post_8039.html

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ END KΥΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ 15/2/13

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ END KΥΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΜΕ ΤΙΜΗ ΙΑΣΩΝΑΣΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ END KΥΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΜΕ ΤΙΜΗ ΙΑΣΩΝΑΣ












http://kiwi6.com/file/idy6fn26wk  

http://kiwi6.com/file/ooi5es1axi 


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/02/15-2-13-h-ekpomph-me-thn-ekproswpo-ths-end-kyrias-iwannoy-ston-s.html

ΣΑΜΑΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΣΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ; ΓΙΑΤΙ;


Ερώτηση προς τους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης
και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης,Εργασίας και Κοινωνικής
Ασφάλισης και Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, με θέμα : « ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΗΜΕΤΕΡΩΝ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ», είχε υποβάλλει στις 26/11/2012 η βουλευτής Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή.

Αφορμή για την ερώτηση ήταν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία, οι εργαζόμενοι στο Υπουργείο καταγγέλλουν ότι ενώ η κ. Πηνελόπη Παπαϊωάννου,
η σύζυγος του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην Υπουργού κ . Λοβέρδου Ανδρέα, ήταν στην αρχική λίστα των υπαλλήλων για διαθεσιμότητα, εξαιρέθηκε. Η συγκεκριμένη υπάλληλος μεταφέρθηκε σύμφωνα με το ΦΕΚ 1782/12-11-2010 Τεύχος Β στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με σχέση
εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση εκπαιδευτικής βαθμίδας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και Ειδικότητας Διοικητικού, με κοινή Υπουργική Απόφαση σύμφωνα με
τον Ν. 3717/2008 περί μεταφοράς των υπαλλήλων της Ολυμπιακής Αεροπορίας στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα.

Το ζητούμενα στην ερώτηση ....που αφορούσαν στην κ. Πηνελόπη Παπαϊωάννου, σύζυγο του κ. Λοβέρδου, ήταν :

Τα δικαιολογητικά που οι υπάλληλοι κατέθεσαν και με τα οποία κατέστη δυνατή η μη υπαγωγή τους στο καθεστώς της
διαθεσιμότητας, στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Η.Δ.

Αν εξαιρέθηκε (σύμφωνα με τα δημοσιεύματα) και γιατί από τη διαθεσιμότητα η κ. Πηνελόπη Παπαϊωάννου, υπάλληλος του συγκεκριμένου Υπουργείου, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία του σχετικού ΦΕΚ της μεταφοράς της στο υπουργείο από την Ο.Α. , εμπίπτει στην κατηγορία των υπαλλήλων για διαθεσιμότητα;
pinelopi-papaioannou

Εάν η υπάλληλος Πηνελόπη Παπαϊωάννου (όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα) έλαβε με μόλις 16 χρόνια υπηρεσίας, ως εφάπαξ το ποσό των 50.000 ευρώ, κατά την αποχώρησή της από την Ολυμπιακή Αεροπορία.

Στην ερώτηση της κ. Μακρή το υπουργείο Εργασίας δήλωσε αναρμόδιο, το Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων απάντησε σε μια ερώτηση....
ενώ ο καθ ύλην αρμόδιος υπουργός κ. Μανιτάκης κάνει την πάπια....και δεν απάντησε στα τεθέντα ερωτήματα που αφορούν στην σύζυγο του κ. Λοβέρδου....

Απαξιεί ο κ. Μανιτάκης να απαντήσει...δεν ξέρει την απάντηση...ή μήπως πρέπει να ρωτήσει τον κ. Σαμαρά..πρώτα ;;;


Η κυβέρνηση καλύπτει την σύζυγο του κ. Λοβέρδου...γιατί άραγε ;;;
http://exomatiakaivlepo.blogspot.com
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/02/blog-post_4848.html

Πόσος είναι ο κατώτατος μισθός στον δυτικό κόσμο; Ρίξτε μια ματιά! Και προσπαθήστε να μην μελαγχολήσετε!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Μετά το σάλο από τα σενάρια περί νέας μείωσης του κατώτατου μισθού, δείτε τι ισχύει διεθνώς με τον κατώτατο μισθό! Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Στις χώρες της Ευρωπαικής Ενωσης, την πρωτοκαθεδρία την έχει το Λουξεμβούργο (βεβαίως-βεβαίως) με 1.758 ευρώ μικτές απολαβές, δηλαδή περίπου 1.640 καθαρά. Στο γειτονικό (του Λουξεμβούργου) Βέλγιο, το ποσό κατεβαίνει κατά τι, δηλαδή στα 1.500 ευρώ μηνιαίως.

Λίγο πιο κάτω βρίσκεται η ...Ιρλανδία (ναι,ναι, αυτή των μνημονίων όπως εμείς!) στα 1.462 ευρώ μηνιαίως! Ακολουθεί κατα πόδας η Ολλανδία με 1.429 ευρώ και λίγο πιο κάτω, η Γαλλία με 1.365 ευρώ!

Απίστευτα νούμερα ε;

Και μη μου πείτε για...ακριβό κόστος ζωής εκεί, γιατί το γάλα στην Ολλανδία για παράδειγμα, έχει 0.65 σέντς το λίτρο (!), ενώ στο Βέλγιο στα 0.73 σέντς! Τα ενοίκια των σπιτιών κυμαίνονται περίπου μεταξύ 350 και 600 ευρώ, ενώ το μέσο κόστος ζωής για έναν 25άρη που φεύγει απο το σπίτι του είναι περίπου στα 1000 ευρώ (ενοίκια, κοινοχρηστα, είδη πρώτης ανάγκης!)

Αν δε πάμε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, δηλαδή στις ΗΠΑ, εκεί έχει πέσει πολύ βαρύς ο πέλεκυς! Εκεί όπου το κοινωνικό κράτος είναι σχεδόν ανύπαρκτο, ο κατώτατος μισθός βρίσκεται στα 869 δολλάρια, αρκετά πιο χαμηλά απο τον μέσο όρο της Ε.Ε. (Λέτε γι αυτό να έχουν λυσσάξει εκεί στο ΔΝΤ με τα τεκταινόμενα στην Ευρώπη και θέλουν να μας κάνουν...ίσα κι όμοια με δαύτους;)

Η...βασίλισσα (ακόμη) του κατώτατου μισθού σε ύψος, δεν είναι άλλη απο την ...Αυστραλία, όπου ο πρώτος μισθός για έναν δάσκαλο π.χ. σε δημοτικό σχολείο, ξεκινάει απο τα 45.000 δολλάρια το χρόνο, ήγουν ...3.500 δολλάρια Αυστραλίας, δηλαδή το ...απίστευτο νούμερο των 2,720.34 ευρώ, ενώ ο πρώτος μισθός ενός κατώτερου, ανειδίκευτου δηλαδή εργάτη, είναι κατά τι ...μικρότερος του πρωτοδιοριζόμενου δασκάλου, δηλαδή κινείται στα 18 δολλάρια την ώρα καθαρά με 8ωρη απασχόληση και πενθήμερο, ήγουν 2.880 δολλάρια ζεστά-ζεστά στο χεράκι, που σε ευρώ μεταφράζονται σε ...2.280 ευρουλάκια!

Τι έγινε; Σπάσατε τον υπολογιστή; Κακώς αγαπητοί μου, πάρα πολύ κακώς! Τα κεφάλια αυτών που ψηφίζετε τόσα χρόνια, αυτών που σας έχουν φέρει σε αυτό το σημείο θα πρεπε να σπάσετε, αντί να κάθεστε στους καναπέδες σας και να περιμένετε το...μοιραίο!

Ελεος πια δηλαδή!

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/02/blog-post_4634.html

ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ... ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ - ΜΑΡΑΘΩΝ 2013


Κείνο που χρειάζεται σήμερα ο κάθε άνθρωπος, σε τούτο τον τόπο, η χώρα ολόκληρη..
είναι τούτο..
να μπορεί να ονειρεύεται..


θα μου πεί κανείς, "πώς μπορώ να ονειρεύομαι όταν το στομάχι μου παίζει ταμπούρλο?"
θα απαντήσω κάπως έτσι..

Nυχτερινός επισκέπτης (1972) Τάσος Λειβαδίτης

Σαν τον τρελό που, κλειδωμένος στο κελί του, ζωγράφισε στον τοίχο μια πόρτα κι έφυγε.

πρίν χρόνια, ανακάλυψα έναν τρόπο, να ζεσταίνομαι ακόμη κι αν βρίσκομαι στα χιόνια..
δεν έγινε εύκολα, δεν έγινε άκοπα..
θέλει πρακτική και πνευματική εξάσκηση..

πώς λοιπόν?
σκεφτόμουν πως "ανοίγω" ένα εσωτερικό καλοριφέρ και το διοχετεύω σε όλο μου το σώμα..
τα χέρια μου είχαν παγώσει και ξαφνικά άρχισαν να ζεσταίνονται!
ναι, είναι αλήθεια..
και είναι μετρημένο τούτο που λέω..
έβαλα μάλιστα στην σκέψη μου να υποβάλει τον εαυτό μου σε ακόμη δυσκολότερη δοκιμασία..
σκέφτηκα να ζεστάνω περισσότερο το δεξί μου χέρι, να "στείλω" δηλαδή περισσότερη θερμότητα απο το εσωτερικό μου "καλοριφέρ" σε κείνο απο οτι στο αριστερό..
και ναι! όντως όταν ζήτησα απο τους παρευρισκόμενους να αγγίξουν τα δυό μου χέρια, διαπίστωσαν την διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ των δύο..

το όνειρο λοιπόν, η πρακτική και η πνευματικότητα, μπορούν να οδηγήσουν στο ακατόρθωτο!

έτσι χθές βράδυ,έλαβα ένα μεηλ απο έναν φίλο που με οδηγούσε σε μιά σελίδα διαδικτυακή και θυμήθηκα τούτο το περιστατικό με την διοχέτευση της θερμότητας.. μιάς ικανότητας, που για τον κάθε συμβατικό άνθρωπο, δεν είναι πιστευτή..

η σελίδα είναι αυτή..

http://2013marathon.org


είμαστε σαν την θερμότητα..
εδώ κι εκεί σκορπισμένοι..
δίχως κατεύθυνση.. πολλές μικρές μονάδες θερμότητας..

κι όμως, το σώμα έχει παγώσει..
μένουμε ακίνητοι στον καναπέ, στην δουλειά, στην ανέχεια, στο σχολειό, στα πανεπιστήμια, στις υπηρεσίες..

ΠΡΕΠΕΙ να βρούμε τον τρόπο να ζεστάνουμε τούτο το σώμα που λέγεται Πατρίδα μας, να το ανα-στήσουμε..

δεν είναι εύκολο καθώς είπα, ούτε άκοπο..
θέλει κόπο, προσπάθεια, πρακτική και εξάσκηση..

ο ΜΑΡΑΘΩΝ 2013 είναι μιά τέτοια πρακτική και προσπάθεια..

ελάτε λοιπόν όλοι, να δοκιμάσουμε να ξαναβάλουμε το σώμα στην θερμοκρασία που του πρέπει..
να γεννήσουμε Φωτιά Δημιουργίας Ιδεών..

απο εκεί που υπάρχουν πολλά μικρά ρεύματα που ενδιαφέρονται για την πατρίδα, να γίνουν/γίνουμε όλοι Ένα μεγάλο ποτάμι..

πολλές φορές έχω γράψει εδώ πως δεν μου αρέσει η κοινωνία όπως έχει καταντήσει..
ποιός είναι η κοινωνία?
εγώ κι εσύ φίλε μου..

κι αν αποτύχαμε σαν μονάδες, πώς να πετύχουμε σαν σύνολο?

τί χρειάζεται λοιπόν?

αλλαγή πλεύσης, προτύπων, ιδανικών..

ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ..

να ξεφύγουμε λίγο απο την κυριαρχία του Ενός και να πάμε στην κυριαρχία του Όλου-συνόλου..

γιατί η κοινωνία έφτασε εδώ?
ένας είναι ο λόγος..
ο μαθητής, κάνει ό,τι βλέπει απο τον δάσκαλο..

και ο δάσκαλος ήταν κακός..
έκλεψε, βολεύτηκε, υποτάχτηκε..

έτσι κι ο μαθητής, έπαψε να ονειρεύεται..

μην ρωτάς για μένα..
εγώ παρέμεινα δίχως δασκάλους..

κι έτσι έγινα ένας τρελός του χωριού που ακόμη ονειρεύεται..


θέλω να σας δώ όλους στον Μαραθώνα την Πρωτομαγιά..

άλλωστε έχω δικαίωμα στο όνειρο..

μέχρι τότε, μπείτε στην σελίδα του και διαδώστε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της πατρίδας μας τα νέα..

χρόνος υπάρχει για να πάψουμε να είμαστε χώρια και να γίνουμε επιτέλους "όλος ο κόσμος μια αγκαλιά.."

Ευρύνοος
ο τρελός του χωριού..

http://www.triklopodia.gr/2013/02/2013_15.html

Στους Δελφούς η πρώτη επέμβαση εγκεφάλου


Η πρώτη γνωστή μέχρι σήμερα νευροχειρουργική επέμβαση στην Ελλάδα, έγινε γύρω στο 1900 π.Χ. στην περιοχή των Δελφών. Την ανακάλυψη αυτή έκαναν έλληνες επιστήμονες που μελέτησαν το κρανίο ενός άντρα από την περιοχή της Κίρρας στη Φωκίδα.


Μάλιστα όπως αναφέρουν στην έρευνα τους οι ειδικοί, η οποία δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση World Neurosurgery, μετά την επέμβαση, ο άντρας έζησε για κάποιους μήνες ή χρόνο μέχρι που τελικά πέθανε σε ηλικία 30 έως 35 χρονών.

Ο κ. Μανώλης Ι. Παπαγρηγοράκης, ορθοδοντικός και επίκουρος καθηγητής στο πανεπιστήμιο Αθηνών, είναι ειδικός σε θέματα παλαιοπαθολογίας. Όταν η αρχαιολόγος κα. Δέσποινα Σκορδά του έδειξε το κρανίο, πρόσεξε μία οπή στο δεξί κροταφικό οστό.

Από το μυαλό του πέρασε το ενδεχόμενο η οπή αυτή να προήλθε από χειρουργική επέμβαση με τρυπανισμό καθώς αν επρόκειτο για θανάσιμο τραύμα από βέλος, «τότε το κρανίο θα έφερε κατάγματα», όπως λέει ο ίδιος στα ΝΕΑ. Οι κρανιογκεφαλικές επεμβάσεις με τρυπανισμό, γίνονταν όπως έχει αποδείξει η επιστημονική έρευνα πολύ παλιότερα σε άλλες περιοχές της Γης, όπως στη Γαλλία, την Ινδία, τους πολιτισμούς της Κεντρικής Αμερικής.

Η πρώτη όμως επιστημονική περιγραφή του τρυπανισμού ανήκει στον Ιπποκράτη ο οποίος τη συστήνει ως θεραπεία για τραύματα του κεφαλιού και ιδίως κρανιακά κατάγματα.

Στους Δελφούς, κατά τη Μέση Εποχή του Χαλκού, οι αναθυμιάσεις από αέρια που αναδύονταν μέσα από το έδαφος, προϊδέαζαν την περιοχή ως ιδανικό τόπο για να γίνει μία τέτοια επέμβαση.

Πολύωρη επέμβαση

«Ο ασθενής έπρεπε να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης, σε αναλγησία, και εκείνη την εποχή στο βαθμό που γνωρίζουμε δεν υπήρχαν οι γνώσεις για την παρασκευή κάποιας ουσίας που να προκαλεί αναισθησία», λέει ο κ. Μ. Παπαγρηγοράκης, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας. Επομένως είναι πολύ πιθανό η επέμβαση να έγινε κοντά σε κάποιο γεωλογικό σχηματισμό απ’ όπου αναδύονταν αναθυμιάσεις.

Οι έλληνες επιστήμονες πιστεύουν ότι ο άντρας που υποβλήθηκε στην επέμβαση, έπασχε μάλλον από κάποια μορφή επιληψίας. «Η διάνοιξη οπής στο κρανίο φάνταζε στα μάτια των θεραπευτών ως η ιδανική λύση για την απαλλαγή των ασθενών από “κακά πνεύματα”. Η επέμβαση άνοιγε κατά την πεποίθησή τους, ένα παράθυρο για να διαφύγουν από το κεφάλι».

Οι έλληνες ειδικοί, εξέτασαν το κρανίο σε αξονικό τομογράφο για να μελετήσουν τη δομή του οστού όπου είχε γίνει η επέμβαση. Η οπή είχε σχήμα ωοειδές με διαστάσεις 8 επί 7,5 χιλιοστά και τα άκρα της ήταν κυρτωμένα, υποδεικνύοντας ότι η διαδικασία της επούλωσης είχε ξεκινήσει μετά την επέμβαση.

Ήταν σίγουρα μια πολύωρη επέμβαση και επώδυνη για τον ασθενή, παρά την κατάσταση μέθης που βρισκόταν. Η μορφολογία του σχήματος της οπής, κάνει τους ειδικούς να πιστεύουν ότι η επέμβαση πραγματοποιήθηκε τρίβοντας πάνω στο κρανίο κάποιο λίθινο, κατά πάσα πιθανότητα, εργαλείο.

Με τον τρόπο αυτό γινόταν ο τρυπανισμός του κρανίου, το οποίο στη συνέχεια επουλωνόταν. Οι επιστήμονες δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα τι είδους ασθένειες (εκτός από επιληψία) επεδίωκαν να γιατρεύουν οι θεραπευτές με τη μέθοδο του τρυπανισμού.


Στην επιστημονική ομάδα που έκανε την ανακάλυψη, μετείχαν ακόμη ο κ. Παναγιώτης Τούλας, νευροακτινολόγος, ο κ. Μανώλης Τσιλιβάκος, ανθρωπολόγος, ο κ. Αντώνης Κουσούλης, ιατρός, ο κ. Γιώργος Ορφανίδης, νευροχειρουργός, και ο κ. Φίλιππος Συνοδινός, ορθοδοντικό.

Πηγή: tanea.gr
enikos.gr
http://www.triklopodia.gr/2013/02/blog-post_4001.html

Μεγαλοεπιχειρηματίας χρημάτισε πολιτικό και κόμμα!


Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr βόμβα μεγατόνων αναμένεται να σκάσει εντός των ημερών, συγκλονίζοντας σύσσωμο τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο της χώρας.
Πρόκειται για υπόθεση χρηματισμού πρωτοκλασάτου πολιτικού που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή
της λήψης αποφάσεων από μεγάλο επιχειρηματία.

Πώς έχουν τα πράγματα, πάντα σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που έλαβε το newsbomb.gr.
Ο επιχειρηματίας, όντας σε απόγνωση τους τελευταίους μήνες, δεδομένου του πλήγματος λόγω στοχευμένων αποφάσεων εναντίον της επιχείρησής του-όπως ο ίδιος ισχυρίζεται-με πρόφαση τα μέτρα που λαμβάνονται λόγω οικονομικής κρίσης, οδηγήθηκε στην εσχάτη των λύσεων, τον χρηματισμό πρωτοκλασάτου πολιτικού όπως και του πολιτικού φορέα στον οποίο αυτός ανήκει.
Ουσιαστικά, ο επιχειρηματίας έπαιξε τα ρέστα του προκειμένου να σώσει ότι με τόσο κόπο είχε χτίσει τόσα χρόνια.

Ο πολιτικός, εκμεταλλευόμενος τη στιγμή αδυναμίας του επιχειρηματία, έλαβε σημαντικό ποσό ως αμοιβή, προκειμένου να εκπληρώσει όλα τα αίτηματα του επιχειρηματία.
Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε υψηλότερα κλιμάκια του πολιτικού φορέα, μέλος του οποίου είναι και ο εν λόγω πολιτικός.

Μάλιστα, οι πληροφορίες μας λένε, ότι ο επιχειρηματίας είχε πάει "οργανωμένος" στα ραντεβού και ότι κυκλοφορεί στην πιάτσα ήδη σχετικό βιντεάκι, το οποίο το newsbomb.gr δεν έχει στην κατοχή του.
Το newsbomb.gr έφερε ως όφειλε τις πληροφορίες στο φως της δημοσιότητας, χωρίς να τις υιοθετεί και με την επιφύλαξη για το αν η ιστορία είναι πραγματική.
Όπως και να έχει, ελπίζουμε να μην επιβεβαιωθούν τα παραπάνω, γιατί η βόμβα που θα σκάσει θα συμπαρασύρει μαζί της κόσμο και κοσμάκη!

 
http://www.triklopodia.gr/2013/02/blog-post_1414.html

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΔΕΙΤΟ ΤΟ ΣΠΟΤ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑΝ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!



ΜΑΥΡΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

Σε προχθεσινή ανακοίνωσή της η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης αναφέρει πως «η συγκεκριμένη διαφήμιση διαδραματίζεται στο μέλλον και παραθέτει εικοτολογίες και όχι τεκμηριωμένα γεγονότα καθώς
παραπέμπει σε καταστάσεις που δεν έχουν ακόμα συμβεί. Εξάλλου είναι προφανές ότι χρησιμοποιεί τη μέθοδο της σύγκρισης με σαφή στόχο τους πολιτικούς αντιπάλους του κ. Λιλλήκα. Η Αρχή κρίνει ότι η διαφήμιση στοχεύει στην ατεκμηρίωτη, δυσμενή προβολή αντιπάλου».

«Καλούνται όλοι οι τηλεοπτικοί οργανισμοί όπως τερματίσουν άμεσα την μετάδοση της εν λόγω πολιτικής διαφήμισης» καταλήγει η ανακοίνωση της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης. [ΕΜΕΙΣ όμως δεν παίρνουμε εντολές]

Για αυθαίρετη, παράτυπη και παράνομη παρέμβαση του Ανδρέα Πετρίδη, Προέδρου της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης για διακοπή της προβολής τηλεοπτικού διαφημιστικού μηνύματος της Παγκύπριας Κίνησης Πολιτιών, μίλησε ο Πρόεδρός της, Άντης Χριστοφορίδης, λέγοντας πως ο «Εφιάλτης», όπως έχει ονομαστεί, είχε ήδη προβληθεί 3 φορές από το SigmaTV, δύο φορές από το Mega και μια φορά από το ΡΙΚ 1.

Σε δηλώσεις στο επιτελείο του υποψηφίου Προέδρου, Γιώργου Λιλλήκα, ο κ. Χριστοφορίδης ανέφερε ότι ο κ. Πετρίδης ανέστειλε την συνέχιση της προβολής του τηλεοπτικού μηνύματος χωρίς προηγουμένως να το έχει παρακολουθήσει ο ίδιος, όπως του ομολόγησε χθες το βράδυ, μετά από σχετική ειδοποίηση που πήρε, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, από κάποιο λειτουργό της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης.

Ο Γ. Λιλλήκας στο ΚΥΠΕ για το «κόψιμο» του spot

Με στεναχώρησε η απόφαση, φαίνεται κάποιοι θέλουν να επιστρέψουμε σε άλλες εποχές. Η ίδια η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης όταν πριν πέντε χρόνια το επιτελείο του κ. Κασουλίδη παρουσίαζε τον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο ως Πινόκιο, δεν έκανε τίποτα. Το φιλμάκι που κόπηκε ετοιμάστηκε από την Παγκύπρια Κίνηση Πολιτών. Το έχω δει και δεν κατονομάζει κανέναν υποψήφιο. Είμαι περίεργος να ακούσω το σκεπτικό της Αρχής, μάς επιστρέφουν στην εποχή της λογοκρισίας. Μπορούν να σκαρφιστούν πολλά για να αναστρέψουν τη δυναμική της υποψηφιότητας μας, αλλά με τέτοια τεχνάσματα δεν πρόκειται να αναχαιτιστεί η κοινωνική δυναμική που έχει δημιουργηθεί, αντίθετα είμαι πεπεισμένος ότι το ρεύμα της αλλαγής θα ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο μέχρι την Κυριακή.

Δικαιοσύνη: Με σχέδιο η πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή


-Ενοποίηση του φακέλου των Δεκεμβριανών, του σχεδίου δολοφονίας του Κ. Καραμανλή και των υποκλοπών -Όλο το παρασκήνιο και η εμπλοκή των ξένων κέντρων

Το σχέδιο που οδήγησε στη μεγαλύτερη ληστεία της χώρας έρχεται σιγά σιγά στο φως και μάλιστα
από τα πιο επίσημα χείλη, αυτά της Δικαιοσύνης.
Το παρασκήνιο της πτώσης της κυβέρνησης Καραμανλή μέσα από μια αλληλουχία «ύποπτων» εξελίξεων έρχεται πλέον στη δημοσιότητα και αποκαλύπτει τη δράση πρακτόρων ξένων δυνάμεων που συντέλεσαν στην αποσταθεροποίηση της χώρας εκείνη την περίοδο.
Με μια ιστορική απόφαση η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προχωρά στην ενοποίηση της δικαστικής έρευνας που εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται σε εξέλιξη, για την υπόθεση των υποκλοπών σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή, του φερόμενου σχεδίου δολοφονίας του και της απόπειρας αποσταθεροποίησης της χώρας.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα το περιοδικό «Επίκαιρα», η ηγεσία της Δικαιοσύνης αποφάσισε την ενοποίηση των φακέλων, για τους οποίους διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση, καθώς από την πορεία των ερευνών που πραγματοποίησαν ο εισαγγελέας Εφετών κ. Δ. Δοσούλας και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Ν. Ορνεράκης αλλά και από την αξιολόγηση των μαρτυρικών καταθέσεων προέκυψαν στοιχεία ικανά για να συνεχιστούν σε πρώτη φάση οι τρεις φάκελοι.

Οι εξελίξεις αυτές αποδεικνύουν πλέον πως η κυβέρνηση Καραμανλή έπεσε με σχέδιο. Εξάλλου μόνο ένας ηλίθιος θα πίστευε ότι όλα όσα συνέβησαν εκείνη την περίοδο, Δεκεμβριανά, υποκλοπές, πυρκαγιές, σχέδιο Πυθία (περί δολοφονίας του Κ. Καραμανλή), ήταν όλα συμπτώσεις.
Η συγκεκριμένη δικαστική εξέλιξη αναμένεται να αποκαλύψει αν ξένοι διπλωμάτες ή πράκτορες - Αμερικάνοι ή και άλλοι – κρύβονται όχι μόνο πίσω από τις υποκλοπές της περιόδου 2004 – 2005 εις βάρος της κυβέρνησης Καραμανλή, αλλά και πίσω από το σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας το 2008 και της ενδεχόμενης δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού.

Η αναφορά ονομάτων συγκεκριμένων στελεχών της αμερικάνικης πρεσβείας στοπ πόρισμα Δοσούλα για τις υποκλοπές σε συνδυασμό με τις πληροφορίες για νέες υποκλοπές στο τηλέφωνο του πρώην πρωθυπουργού την περίοδο που διαβουλευόταν με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, αποτελούν ενοποιητικούς παράγοντες που οδήγησαν τη Δικαιοσύνη στη συσχέτιση των υποθέσεων.
Η δικαστική αυτή εξέλιξη έχει αντίκτυπο στις διεθνείς σχέσεις της χώρας και κανείς προς το παρόν δεν μπορεί να προβλέψει τα μελλούμενα σε περίπτωση που πιστοποιηθεί η βασιμότητα των ενδείξεων.

Η αποκαλυπτική κατάθεση του Ι. Κοραντή
Καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη των ερευνών της Δικαιοσύνης έπαιξε η κατάθεση του πρώην διοικητή της ΕΥΠ κ. Ιωάννη Κοραντή ο οποίος παρά το γεγονός της πικρίας του για την κυβέρνηση Καραμανλή η οποία τον αντικατέστησε, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως, οι ρωσικές πηγές που ενημέρωσαν την ΕΥΠ για την απόπειρα υποκλοπής των τηλεφωνικών επικοινωνιών Καραμανλή – Πούτιν – Παρβάνοφ, καθώς και ότι παρακολουθείτε ο πρωθυπουργός από ξένους πράκτορες και Έλληνες κακοποιούς, ήταν απολύτως αξιόπιστες. Λέγεται μάλιστα ότι – αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι το είπε ο κ. Κοραντής – ότι η ρωσικές μυστικές υπηρεσίες της KGB (νυν FSB) ενημέρωσαν την περίοδο διακυβέρνησης ΝΔ για την τοποθέτηση βόμβας σε χώρο όπου γευμάτιζαν εφοπλιστές στο Ναυτικό Όμιλο Πειραιά, πληροφορία που τελικά αποδείχθηκε αληθής.

Ο κ. Κοραντής επιβεβαίωσε και τις πληροφορίες που ήθελαν τον κ. Κώστα Καραμανλή να αλλάζει – λόγω του σχεδίου δολοφονίας του – το πρόγραμμά του και να περιορίζεται σε ένδον παραμονή στο σπίτι του. Του απαγόρευσαν μάλιστα και τους περιπάτους στη Ραφήνα ή στο Νέο Βουτζά που συνήθιζε ο πρώην πρωθυπουργός.

Ανοίγει ο δρόμος
Η ενοποίηση και η συσχέτιση φακέλων από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου ανοίγουν το δρόμο για να διερευνηθεί αν πίσω από το σχέδιο «Πυθία 1» για τη δολοφονία του Κ. Καραμανλή κρύβονται πράκτορες της ίδιας δύναμης. Στο πλαίσιο αυτής της έρευνας θα αναζητηθούν σε πρωταγωνιστές της εποχής εκείνης και σε απόρρητα δημόσια έγγραφα πληροφορίες για το αν τη «σκηνοθεσία» για το ξετύλιγμα της υπόθεσης του Βατοπεδίου αλλά και άλλων κρίσιμων υποθέσεων (τρομοκρατία, επεισόδια στο Αιγαίο) την έγραψαν διπλωμάτες ή πράκτορες δυτικής δύναμης, με στόχο την παραίτηση του Κ. Κώστα Καραμανλή.

Στο πλαίσιο της έρευνας ενδέχεται να κληθεί να καταθέσει και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος θα αναγκαστεί να αποκαλύψει πτυχές εκείνης της περιόδου.
Η δικαστική αυτή εξέλιξη έρχεται να προστεθεί στην ποινική δίωξη που άσκησε η ελληνική δικαιοσύνη στον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ κ. Ανδρέα Γεωργίου για την εσκεμμένη παραποίηση του ελλείμματος του 2009.
Το μόνο βέβαιο είναι πως οι αμφιβολίες και οι αυταπάτες για την περίοδο διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή λαμβάνουν τέλος.
Το βρώμικο παιχνίδι της παραπλάνησης ενός ολόκληρου λαού θα δει το φως της δημοσιότητας και όλοι θα αντιληφθούν τα «ύπουλα» σχέδια των ξένων δυνάμεων.
Προς το παρόν το μεγαλύτερο βήμα έγινε. Η Δικαιοσύνη παραδέχεται ότι ο Κ. Καραμανλής και η κυβέρνησή του έπεσαν με σχέδιο!

 
 
http://www.triklopodia.gr/2013/02/blog-post_43.html

Πίσω στο μαντρί τα πρόβατα ! Δικαίωση Καμμένου


Αν η επιστροφή της Ελίζας Βόζεμπεργκ στη Ν.Δ, ήταν για πολλούς μία αναμενόμενη εξέλιξη, αφού η πρώην Βουλευτής είχε επιλέξει να μείνει εκτός πολιτικής μετά τη διαγραφή της, δεν συμβαίνει το ίδιο με μία σειρά άλλων πολιτικών που είχαν προχωρήσει σε σκληρή
αντιπαράθεση με τον Α.Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία.

Οι συνθήκες πόλωσης που διαμορφώνονται αργά αλλά σταδιακά στο πολιτικό σκηνικό, αναγκάζουν πολλούς να κάνουν δεύτερες σκέψεις.
Το δίπολο Ν.Δ-Σύριζα θα κυριαρχήσει, όλο και περισσότερο, το επόμενο χρονικό διάστημα και θα συρρικνώσει άλλους πολιτικούς χώρους.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλος έχει διακρίνει αυτό τον κίνδυνο για αυτό και επιδιώκει την κοινή κάθοδο με τη ΔΗΜΑΡ και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονται εκτός πολιτικής, στις επικείμενες εκλογές. Στόχος να αποσπάσει ένα αξιοπρεπές ποσοστό που θα του επιτρέψει να παίξει το ρόλο του ρυθμιστή.
Στο μετάξυ ο Κ. Μαρκόπουλος δεν προχώρησε ούτε συμμετείχε στην ίδρυση νέου κόμματος, όπως κάποιοι περίμεναν, ενώ έχει αραιώσει της επαφές τους με σκληρούς αντιμνημονιακούς , όπως ο Γ.Μανώλης.

Απέχει από δηλώσεις που στρέφονται προσωπικά εναντίον του Α.Σαμαρά και αποφεύγουν τις δημόσιες τοποθετήσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν τοποθετήθηκε για θέματα όπως το πρίφημο ''λάθος'' του ΔΝΤ και οι δηλώσεις Μέργου και Ρεν για τη μείωση του κατώτερου μισθού.
Σε άλλες εποχές θα είχε επιδείξει ταχύτατα αντανακλαστικά. Την ίδια στιγμή, ψήφισε στη Βουλή την κυβερνητική τροπολογία για την δυνατότητα εκμίσθωσης ελληνικών νησιών.

Όπως όλα δείχνουν, θα υπάρξουν εξελίξεις.
Είναι φανερό ότι υπάρχουν υπόγειες διεργασίες προς αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να διευκολυνθεί η επιστροφή στη Ν.Δ, σε πρώτη φάση, του κ.Κώστα Μαρκόπουλου και της Βουλευτού Δωδεκανήσου κ. Ιατρίδη.
Ρόλο γεφυροποιού για την επιστροφή του κ.Μαρκόπουλου παίζουν στενοί συνεργάτες και φίλοι του Α. Σαμαρά ενώ η κ. Ιατρίδη συνδέεται με κουμπαριά με την Υπουργό Τουρισμού κ.Όλγα Κεφαλογιάννη.
Τους έχουν γίνει συστάσεις να αποφεύγουν τοποθετήσεις, που συνιστούν ευθείες επιθέσεις κατά του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, προκειμένου να αμβλυνθούν με τον καιρό οι αντιστάσεις και να μπορέσουν να επανέλθουν στη Ν.Δ.

Στο μεσοδιάστημα θα γίνουν από την πλευρά τους και κάποια ανοίγματα στήριξης των κυβερνητικών επιλογών, όπως η ψήφιση της χθεσινής τροπολογίας.
Στο δρόμο της επιστροφής στη Ν.Δ είναι και η ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ κ.Νίκη Τζαβέλλα, η οποία στις δημόσιες τοποθετήσεις της στηρίζει την πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά.
Η υλοποίηση των παραπάνω - φυσικά - θα αποτελέσει προσωπική δικαίωση για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο και όσα υποστήριζε όλους αυτούς τους μήνες.

 
http://www.triklopodia.gr/2013/02/blog-post_6243.html

Γεωργαντά- Στρόμπλος στο έλεος του Θεού και των διαρρηκτών-τρομοκρατών!


Η Πολιτεία να προστατέψει τους μάρτυρες της υπόθεσης της ΕΛΣΤΑΤ. Κάποιοι τρομοκράτες έχουν τις καταθεσεις στα χέρια τους!
Η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, μετά την προχθεσινή διάρρηξη του
αυτοκινήτου της από το οποίο πήραν όλη την δικογραφία, καλεί εκ νέου τους μάρτυρες να υπογράψουν τις καταθεσεις τους. Η ανακρίτρια έχει κρατήσει στον σκληρό δίσκο του κομπιούτερ της όλες τις καταθέσεις, με αποτέλεσμα να πηγαίνει προς τα πίσω χρονικά η διαδικασία, αφού είναι υποχρεωμένη να βάλει τους μάρτυρες να τις ξαναϋπογράψουν. Και όπως είναι φυσικό αυτό θα πάρει μερικές ημέρες, διότι και οι μάρτυρες με τη σειρά τους, για τον φόβο των Ιουδαίων, θα ξαναδιαβάσουν από την αρχή όλες τις καταθέσεις τους.

Γεγονός πάντως είναι οτι οι διαρρήκτες έχουν στα χέρια τους όλες τις καταθέσεις των μαρτύρων, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τους κινδύνους που μπορεί να διατρέχουν. Βρίσκονταν που βρίσκονταν σε κίνδυνο, όσοι θέλουν να φιμώσουν την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, είναι σαφές ότι έχουν στοχοποιήσει περισσότερο τους μάρτυρες.

Καλείται η Πολιτεία να τους προστατέψει. Δεν μπορεί να κινητοποιούνται 100 αστυνομικοί για την προστασία του Παπουτσή και βασικοί μάρτυρες σαν τους κ.κ. Γεωργαντά- Στρόμπλο να είναι στο έλεος του Θεού και των διαρρηκτών-τρομοκρατών!
 
http://www.triklopodia.gr/2013/02/blog-post_4876.html

ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ! ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ν. ΣΤΡΟΜΠΛΟΥ!


Πρώτα αυτό... ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ;

Δεν είχαμε μόνο το σπάσιμο του αυτοκινήτου της δικαστικής λειτουργού που διεξάγει τις
ανακρίσεις στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ. Είχαμε και τη διάρρηξη στο σπίτι του Νικόλαου Στρόμπλου, πρώην Διευθυντού Εθνικών Λογαριασμών της Στατιστικής Υπηρεσίας και βασικού μάρτυρα στην υπόθεση της αλλοίωσης των στοιχείων του ελλείμματος!
Ο κ. Στρόμπλος, Δόκτορας διεθνώς αναγνωρισμένος για τις δημοσιεύσεις του, ο οποίος υπήρξε ο καθ' ύλην αρμόδιος στην ΕΛΣΤΑΤ, ξηλώθηκε από τον κ. Γεωργίου αμέσως μετά την αμφισβήτηση που εξέφρασε για την ορθότητα των στοιχείων, για να αντικατασταθεί από τον κ. Μολφέτα. Ο κ. Μολφέτας σήμερα είναι συγκατηγορούμενος με τον κ. Γεωργίου.

Για τον κ. Σόμπλο να θυμίσουμε ότι ξηλώθηκε από τον κ. Γεωργίου επειδή αρνήθηκε να υπακούσει στις επιταγές της Eurostat η οποία επιθυμούσε να συμπεριληφθούν στο έλλειμμα και συγκεκριμένες ΔΕΚΟ από τον Μάιο του 2010. Εκείνος αντιτάχθηκε με το επιχείρημα ότι οι επιχειρήσεις κατατάσσονται στους πέντε θεσμικούς τομείς της οικονομίας κάθε πέντε χρόνια και συνεπώς (για να υπάρχει αμεροληψία και αντικειμενικότητα) η αναταξινόμηση θα έπρεπε να γίνει βάσει των στοιχείων του 2005 και όχι μεσούσης της πενταετίας όπως ζητούσε η Eurostat!!! «Ενδιαμέσως μπορούσαν να μεταβληθούν τα στοιχεία στις αρχές του 2011 που θα κοινοποιούσαμε στη Eurostat τα αποτελέσματα της αναθεώρησης του 2005», ειχε επισημάνει ο κ. Στρόμπλος.

Μετά από αυτή την άρνησή του ο κ. Στρόμπλος με απόφαση του κ. Γεωργίου μετατέθηκε αιφνιδίως στις 10 Σεπτεμβρίου του 2010 σε άλλο τομέα. Μετά από λίγες ημέρες η νέα διοίκηση της ΕΛΣΤΑΤ ικανοποίησε πλήρως τις εξωφρενικές απαιτήσεις της EUROSTAT!!! Η διοίκηση που έκανε τα χατίρια της Εurostat απάρτιζαν οι κ.κ. Γεωργίου, Ξενάκη (γενική διευθύντρια της Διεύθυνσης Στατιστικών Ερευνών) και Μολφέτας (νέο διευθυντή Εθνικών Λογαριασμών».
Όπως γίνεται αντιληπτό την υπόθεση αυτή που συγκλονίζει το Πανελλήνιο και θα καταδείξει τους πραγματικούς ενόχους της εθνικής καταστροφής κάποιοι προσπαθούν να την σταματήσουν και να ενσπείρουν τρομοκρατία!


 
http://www.triklopodia.gr/2013/02/blog-post_5934.html

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ: Οι Ρώσοι κατέρριψαν με πύραυλο μετεωρίτη ισχύος 300 Κt. πριν φτάσει στην Γη


H ρωσική στρατηγική αεράμυνα για πρώτη φορά στην ιστορία του ανθρώπου πέτυχε απ'ευθείας πήγμα σε ένα τεράστιο τμήμα του αστεροειδούς πρν πλήξει τις πόλεις της Σιβηρίας (ακούγεται ότι μπορεί να έπεφτε και στα περίχωρα της αχανούς Μόσχας) αναφέρουν στρατιωτικές πηγές που
μίλησαν στο πρακτορείο Russia Today.

Το τμήμα αυτό επλήγη από προηγμένο ρωσικό αντιβαλλιστικό σύστημα, πριν ακόμα εισέλθει στην ατμόσφαιρα και πρέπει να είναι ένα από τα νέα συστήματα που έχουν εγκαταστήσει οι Ρώσοι το τελευταίο έτος γύρω από την Μόσχα, τα οποία αναχαιτίζουν τα οχήματα επαν-εισόδου πριν ακόμα αυτά μπουν στην ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με πηγές της διοίκησης στρατηγικής αεράμυνας της Ρωσίας μετά το πλήγμα "Ο μετεωρίτης διασπάστηκε πάνω από τα Ουράλια και ανεφλέγη στα κατώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας. Κομμάτια του μετεωρίτη έπεσαν σε αραιοκατοικημένες ζώνες της περιοχής του Τσέλιαμπινσκ", ανακοίνωσε το τοπικό γραφείο του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων.

Aν κτυπούσε σε κατοικημένη πόλη θα την κατέστρεφε ολόκληρη και θα σκότωνε κάθε ζωντανό οργανισμό, καθώς υπολογιζόταν η ισχύς πρόσκρουσης σε 300 Kt.

Ιδού και το βίντεο με το απ'ευθείας πλήγμα του ρωσικού βλήματος.





Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://www.triklopodia.gr/2013/02/300-t.html

Ζιρινόφσκι: Δεν έπεσε μετεωρίτης στη Ρωσία, οι Αμερικανοί δοκίμασαν νέα όπλα


Λίγες ώρες μόνο μετά το χτύπημα μετεωρίτη στην Ρωσία, ξεκίνησαν οι θεωρίες συνωμοσίας δια στόματος του γνωστού για τις ριζοσπαστικές του απόψεις, εθνικιστή Ρώσου πολιτικού, Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, ο οποίος υποστήριξε ότι οι λάμψεις και οι δονήσεις που έγιναν αισθητές στην χώρα δεν προκλήθηκαν από την πτώση μετεωριτών, αλλά από τις δοκιμές των ΗΠΑ σε νέα όπλα.

«Αυτοί δεν είναι μετεωρίτες που πέφτουν, αλλά οι Αμερικανοί που δοκιμάζουν νέα όπλα» δήλωσε μιλώντας σε δημοσιογράφους ο Ζιρινόφσκι, επικεφαλής του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος, σύμφωνα με τη Ria Novosti.

«Τίποτα δεν θα πέσει εκεί πέρα ποτέ. Και αν πέσει, θα το έχουν προκαλέσει άνθρωποι. Οι άνθρωποι είναι οι υποκινητές των πολέμων, αυτοί που ξεκινούν τις προκλήσεις» τόνισε ο Ρώσος πολιτικός.

Μάλιστα προς επίρρωση των λεγομένων του, πρόσθεσε ότι ο νέος ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, επιχείρησε να ενημερώσει για την «πρόκληση» τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ, αλλά δεν μπορούσε να τον βρει.

 
 
http://www.triklopodia.gr/2013/02/blog-post_6251.html

Γελάει ο κόσμος ...


Δεν βρέχει παιδιά 

Αν δεν βρίσκομασταν σε μία τόσο κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα και το λαό μας, θα τους αντιμετωπίζαμε ως γραφικούς γελοτοποιούς.


Όμως, η κρισιμότητα της κατάστασης μας αναγκάζει να τους αντιμετωπίζουμε ως επικίνδυνους.

Κυκλοφορούν ανάμεσά μας κάποιοι παρατρεχάμενοι του Αντώνη Σαμαρά, εκείνοι που τους περιμάζεψε από το πανέρι την περίοδο που ο ίδιος βρισκόταν στην πολιτική απομόνωση και διακινούν διάφορες απόψεις οι οποίες αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι ο Αντώνης Σαμαράς παλεύει μόνος του, ότι δεν φέρει ευθύνη διότι υλοποιεί τις αποφάσεις της κυβέρνησης Παπαδήμου και άλλα τέτοια γραφικά. Κάποιοι εξαντλούν τον πατριωτισμό τους στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, την στιγμή που ο "ηγέτης" τους δίνει γη και ύδωρ στους Γερμανούς και την ώρα που στο Κατάρ συμφωνεί με τον Ταγίπ Ερντογάν για συνεκμετάλλευση, όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι πληροφορίες. Το χειρότερο είναι ότι πριν από δύο χρόνια, όλος αυτός ο θίασος των παρατρεχάμενων του πρωθυπουργού ασκούσε κριτική στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ενώ σήμερα επικροτούν το ξεπούλημα της πατρίδας και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Εμείς δεν είχαμε ποτέ αμφιβολία ότι ο πρώην πιτσαδόρος, δεν είναι δυνατόν να διοικήσει αυτή τη χώρα. Αυτό, όμως, ελάχιστη σχέση έχει με το επικίνδυνο γεγονός κάποιοι την στιγμή που ο ελληνικός λαός λιμοκτονεί, την στιγμή που η χώρα ξεπουλιέται, θέτουν το ζήτημα πως θα διασωθεί ο Αντώνης Σαμαράς ... για να μην χάσουν τον "μεγάλο ηγέτη", με τον οποίο έχουν αναπτύξει σχέση λατρείας. Δεν αφορά κανέναν η πολιτική διάσωση του Αντώνη Σαμαρά. Όσο για το αν δεν είναι "θεσιθήρας" και "εξουσιολάγνος", αφήστε τον ελληνικό λαό να κρίνει. Και ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν τήρησε καμία υπόσχεσή του. Γνωρίζει, ο ελληνικός λαός, ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν διαπραγματεύτηκε ποτέ. Γνωρίζει ότι πραγματοποίησε θεαματική κυβίστηση και πέρασε από το αντιμνημονιακό στρατόπεδο, σε εκείνο των εντολοδόχων του Βερολίνου. Γνωρίζει, ο ελληνικός λαός και κρίνει, αν ο κύριος Σαμαράς είναι πατριώτης ή όχι. Και κυρίως ο ελληνικός λαός θυμάται ... Οπότε ας αφήσουν κάποιοι τις δήθεν νουθεσίες προς τον ηγέτη τους. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι πράττει ... και εκείνοι γνωρίζουν ότι πράττει ότι έπραττε πάντοτε στην πολιτική του διαδρομή και οι νεοδημοκράτες το γνωρίζουν καλύτερα από τον κάθε ένα.

Λοιπόν ξεχάστε το. Η ιστορία θα καταγράψει τον Αντώνη Σαμαρά, όπως ακριβώς του αξίζει. Δεν σώζεται η υστεροφημία του. Δεν μπορεί παιδιά ο Αντώνης Σαμαράς να αλλάξει την πορεία της χώρας, διότι δεν τον αφήνει η κυρία Μέρκελ, για την οποία μαθαίνουμε ότι εκφράζει και τον μεγάλο του θαυμασμό. Ο λίγος χρόνος που του λέτε ότι έχει απομείνει ... δεν υπάρχει πια. Επί οκτώ μήνες υλοποιεί το πρόγραμμα φτωχοποίησης του ελληνικού λαού. Επί οκτώ μήνες το Μέγαρο Μαξίμου, δίνει εντολές να δέρνονται ανηλεώς οι Έλληνες από τους πραιτοριανούς της ελληνικής κυβέρνησης. Οκτώ μήνες, τσαλαπατιέται η αξιοπρέπεια των Ελλήνων.

Η κλεψύδρα έχει αδειάσει ...

ΥΓ: Γελάει ο κόσμος και δεν βρέχει
 
http://www.triklopodia.com/2013/02/blog-post_9606.html

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ > Έρευνα για βαριά αδικήματα! - Από υποκλοπές μέχρι απόπειρα κατά Καραμανλή

Η αλυσίδα των δραματικών γεγονότων από το το 2004, όταν ο Κ.Καραμανλής ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας μέχρι την διάλυση της έννομης τάξης τον Δεκέμβριο του 2008 πλέον αποτελούν μια ενιαία προς διερεύνηση ποινική υπόθεση από την ελληνική δικαιοσύνη.
Συγκεκριμένα θα ερευνηθούν τα γεγονότα από το 2004 όταν η μισή κυβέρνηση της εποχής μαζί με τον ίδιο τον πρωθυπουργό έπεφταν θύματα υποκλοπών πρακτόρων που αποδεδειγμένα έδρευαν στην αμερικανινή πρεσβεία (να υποθέσουμε ότι ήταν Αμερικανοί και ότι οι ΗΠΑ δεν φιλοξενούς στην πρεσβεία τους πράκτορες από άλλες χώρες που παρακολουθούν τα τηλέφωνα των πολιτικών μιας άλλης χώρας), μέχρι τη απόπειρα δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή τον χειμώνα του 2008 και τα τραγικά γεγονότα στα "Δεκεμβριανά" της ίδιας χρονιάς, είναι "συγκοινωνούντα δοχεία"!

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι παράλληλες εισαγγελικές έρευνες και πλέον οι τρεις υποθέσεις ενιοποιούνται ως προς την αναζήτηση των υπευθύνων. Και να κρίνουμε ότι στην περίπτωση των υποκοπών οι υπεύθυνοι (Αμερικανοί πράκτορες) έχουν εντοπιστεί και πρόκειται να αναζητηθούν με διεθνές ένταλμα σύλλησης, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά
Γιατί οι δικαστικές αρχές προφανώς έχουν στα χέρια τους στοιχεία διασύνδεσηςαυτών των υποθέσεων, κάτι για το οποίο υπήρχαν σαφείς ενδείξεις, αλλά όχι αποδείξεις που να οδηγούν στην συνένωση των υποθέσεων
Περισσότερα στοιχεία θα έχουμε στα χέρια μας για το θέμα εντός των επόμενων ωρών...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
http://greeknation.blogspot.gr/2013/02/blog-post_7534.html

ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Ανακοίνωση της NASA σκορπίζει ανησυχία "Δεν ξέρουμε τι κτύπησε την Ρωσία" - O DA14 live

Σιμόπουλος: Ο μετεωρίτης θα περάσει ξυστά από τον πλανήτη . ΒΙΝΤΕΟ (Ανανέωση 18:50) Πριν λίγα λεπτά η ΝΑSA επιχειρώντας ακριβώς να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτουμε, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση η οπoία περισσότερο περιπλέκει παρά ξεκαθαρίζει τα πράγματα:

«Η τροχιά του μετεωρίτη που έπεσε στη Ρωσία ήταν σημαντικά διαφορετική από την τροχιά του αστεροειδή 2012 DA14 γεγονός που δεν συνδέει με κανένα τρόπο τον πρώτο μετεωρίτη με τον DA14.

Οι πληροφορίες εξακολουθούν να συλλέγονται σχετικά με τον μετεωρίτη που έπεσε στη Ρωσία και οποιαδήποτε ανάλυση του γεγονότος  είναι πρόωρη για να γίνει προς το παρόν.

Στο οπτικό υλικό του μετεωρίτη φαίνεται ότι περνά από αριστερά προς δεξιά σε σχέση με τον Ήλιο που ανατέλλει, κάτι που σημαίνει ότι ταξιδεύει από το βορρά προς το νότο. Η τροχιά του DA14 κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση: Από το νότο προς το βορρά». (Πηγή spaceweather)

Με άλλα λόγια η NASA περιορίζεται στο να πει ότι δεν γνωρίζουμε τι είναι αυτό που έπεσε στη Ρωσία ούτε έχουμε νεότερα στοιχεία και ο DA14 έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση. Τώρα ησυχάσαμε!

Μα΄λιστα μιλά για έναν μετεωρίτη, ενώ αυτό που είδε όλος ο πλανήτης είναι πολλά τμήματα μετεωρίτη, ενισχύοντας φυσικά την αρχική δαρροή ότι το σώμα κτυπήθηκε από βλήμα και εν συνεχεία διαλύθηκε.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(Αρχικό κείμενο)

Κρίσιμα ερωτήματα από το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση ούτε από τη ΝASA, ούτε από την Roscosmos για τους μετεωρίτες που κτύπησαν σήμερα την περιοχή Τσέλιαμπινσκ των Ουραλίων και κυρίως από τον ισχυρισμό τους ότι δεν έχει σχέση το κύμα των μετεωριτών με τον αστεροειδή 2012DA14 ο οποίος σήμερα πρόκειται να περάσει απόσταση "τρίχας" από τη Γη.

Αυτό που ισχυρίζονται NASA και Roscosmos έχει πιθανότητα πολύ χαμηλότερη του ενός δισεκατομμυρίου: Δηλαδή μετεωρίτες να κτυπήσουν τη Γη από άλλη κατεύθυνση και τευτοχρόνως ένας αστεροϊδής να περάσει σε τόσο μικρή απόσταση από την Γη. Τι θέλουμε να πούμε: Προφανώς απέκρυψαν για ευνόητους λόγους ότι ο DA14 έχει "συνοδά σώματα", δηλαδή ότι υπάρχει νέφος μετεωριτών γύρω του, το οποίο προηγείται του αστεροϊδή, αλλά και έπεται αυτού.

Σστα νεότερα χρόνια, είναι η πρώτη φορά που προκαλούνται τόσες ζημιές σε έξι συνολικά πόλεις και τουλάχιστον 800 άνθρωποι τραυματίζονται.

Όλες οι προβλέψεις της NASA για τον DA14 ο οποίος ανακαλύφθηκε στις 23 Φεβρουαρίου του 2012 από ερασιτέχνες αστρονόμους του αστεροσκοπείου OAM Observatory, στην La Sagra της Ισπανίας –και όχι από τη NASA- όταν βρισκόταν σε απόσταση 4,32 εκατ. χλμ λένε πως ο αστεροειδής δεν πρόκειται να χτυπήσει τη Γη, και ότι αυτός θα περάσει σε απόσταση 27.500 περίπου χιλιομέτρων στις 19:24 σήμερα το βράδυ την ώρα που θα βρίσκεται πάνω από την Ινδονησία.

Το ίδιο εξακολουθούν να λένε και τώρα επιμένοντας πως παρακολουθούν τον αστεροειδή και η τροχιά του δεν έχει μεταβληθεί με κίνδυνο αυτός να συγκρουστεί με τη Γη. Μπορεί αυτό να είναι ορθό –σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα που παρουσιάζουν- και όντως ο αστεροειδής να προσπεράσει τη Γη, πόσο όμως τυχαίο μπορεί να είναι η βροχή των μετεωριτών αυτών με τον DA14;

Πόσο πιθανό είναι να συμπέσουν δύο σώματα ένα των 50 έως και 70 μέτρων και 180.000 τόνων όπως είναι ο DA14 και ένα σαν αυτό – που ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς ήταν- την ίδια ημέρα; Κάτω από απειροελάχιστες.

Ένα σώμα τουλάχιστον σαν τον DA14 εμφανίζεται κάθε 40 με 50 χρόνια και συντρίβεται στη Γη, κάθε 1200 χρόνια. Περιττό δε, να προσθέσουμε πως ένα τόσο κοντινό πέρασμα στα 27.000 χλμ. είναι εξίσου σπάνιο.

Έτσι εάν ρωτούσατε τον οποιοδήποτε ειδικό πόσο πιθανό είναι έχουμε πτώση μετεωριτών και την προσέγγιση ενός αστεροειδή των 60 μέτρων ταυτόχρονα την ίδια ημέρα είναι σίγουρο πως θα γέλαγε. Και όμως αυτός ο μετεωρίτης που έπεσε στα Ουράλια και ήρθε σύμφωνα με δηλώσεις των Ρώσων από το πουθενά από την πλευρά του Ήλιου χωρίς να γίνει αντιληπτός έρχεται την ίδια ημέρα με τον DA14. 

Απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα πλην αυτής της απιθανότητας της συνάντησης δύο μετεωριτών πάνω από τη Γη, δεν μπορεί να υπάρξει. Τουλάχιστον όχι ακόμη.

Υπάρχουν όμως και άλλα ερωτήματα:

Γιατί η NASA με το περίφημο πρόγραμμα NEO (Near Earth Objects) όπου σε αυτό καταγράφονται όλα τα επικίνδυνα σώματα τα οποία πλησιάζουν τη Γη απέτυχε να καταγράψει την νέο αυτό μετεωρίτη και την είσοδό του στην ατμόσφαιρα;

Γιατί ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το τι ακριβώς –και το κυριότερο- τι μεγέθους ήταν το σώμα που έπεσε στα Ουράλια; Γιατί ακόμη δεν έχει απαντήσει στο ερώτημα εάν ο DA14 έχει άλλα «σώματα» που το συνοδεύουν;

Και εν τέλει τι πιθανότητες υπάρχουν και άλλοι μετεωρίτες να κτυπήσουν τη Γη σχετιζόμενοι με την άφιξη του DA14;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://ektos-alektor.blogspot.gr/2013/02/nasa-o-da14-live.html

Η ΕΡΗΜΟΣ ΤΑΚΛΑ ΜΑΚΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ


Ποια η αναζήτηση του Μ.Αλεξάνδρου στην σκληρότερη έρημο του κόσμου; Μήπως εκπλήρωνε μια θεϊκή αποστολή; Πέτυχε;

Μέρος Α-B


Έχουν ειπωθεί πολλά για την εκστρατεία του Μ. Αλεξάνδρου συνολικά και πιο ειδικά για το τμήμα της εκείνο που έλαβε χώρα στην κεντρική Ασία. Πιο συγκεκριμένα αυτό το τμήμα που πραγματοποιήθηκε στην έρημο της Τάκλα Μακάν! Ποιος ήταν ο πραγματικός στόχος του όταν τόλμησε να διασχίσει μια από τις σκληρότερες ερήμους του πλανήτη (κατά πολλούς η σκληρότερη). Τι ήταν αυτό που τον οδήγησε να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια και να αψηφήσει τις πλέον αντίξοες συνθήκες, για να κάνει αυτή τη διαδρομή; Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν μια τρέλα και μια προσπάθεια να αποδείξει την στρατιωτική του αξία. Μα αυτό το είχε κάνει ήδη κάνει πάρα πολλές φορές, μία ακόμα δεν θα του προσέφερε τίποτα! Οπότε το ερώτημα για την αιτία που τον οδήγησε σε αυτό το εγχείρημα παραμένει αναπάντητο; ή μήπως όχι;

Η αμμώδης έρημος της Τάκλα Μακάν
Πριν προχωρήσουμε στη διερεύνηση του πραγματικού σκοπού αυτής της εκστρατείας, ας μιλήσουμε λίγο….για την φύση της συγκεκριμένης ερήμου. Η έρημος Τάκλα Μακάν βρίσκεται στην αυτόνομη κινέζικη επαρχία Σινκιάνγκ – 0υιγούρ. Στο βορρά φτάνει μέχρι τον ποταμό Ταρίμ, στους πρόποδες της οροσειράς Τιεν Σαν και στο νότο μέχρι τα βουνά Κουνλούν. Αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα ψυχρής ερήμου καθώς δέχεται πολύ ψυχρές αέριες μάζες από την Σιβηρία, οι οποίες κατεβάζουν τη θερμοκρασία σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Μερικές φορές φτάνουν σε τιμές κάτω των -20οC. Εξαιτίας της θέσης της, ακριβώς στην καρδιά της Ασίας και των χιλιάδων χιλιομέτρων απόστασης από οποιαδήποτε πηγή νερού, παρουσιάζει πολύ ψυχρές νύχτες ακόμα και το καλοκαίρι. Δηλαδή είναι ουσιαστικά αδιάβατη για οποιονδήποτε άνθρωπο!

Αυτή είναι η πραγματικότητα για την έρημο της Τάκλα Μακάν και φυσικά είναι ιδιαίτερα σκληρή! Άρα ήταν λογικό για έναν τόσο ευφυή στρατηλάτη να οδηγήσει το στρατό του να αντιμετωπίσει τέτοιες αντίξοες συνθήκες, αν δεν υπήρχε ένας ανώτερος σκοπός; Αν δεν είχε εντολή από κάπου για να εκτελέσει μια τέτοια αποστολή, θα το έκανε; Προφανώς και όχι! Ποια όμως μπορεί να ήταν η αποστολή που ίσως είχε ο Μέγας Στρατηλάτης και οδηγήθηκε στις πράξεις αυτές και αντιμετώπισε τόσους κινδύνους. Ήταν μια αποστολή που ορίσθηκε κατά την διάρκεια της εκστρατείας ή είχε εκπαιδευτεί από την παιδική του ηλικία για κάποιον σκοπό. Πιστεύω, όπως και πολλοί συνέλληνες, ότι προετοιμάζονταν για έναν ιερό σκοπό! Για μια αποστολή που είχε ως τελικό στόχο τη σωτηρία του πλανήτη γη και την αποκατάσταση της τάξης και της εύρυθμης λειτουργίας πάνω σε αυτόν!

Η εκστρατεία του Μ. Αλέξανδρου στην Τάκλα Μακάν έγινε περίπου το έτος 326 π.χ. , όταν είχε ολοκληρώσει την κατάκτηση της Περσικής Αυτοκρατορίας και προχωρούσε για την κεντρική Ασία.


Οι αρχαίοι συγγραφείς αναφέρουν ότι δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να υποτάξει τις άγριες φυλές της περιοχής και χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να το πετύχει. Ίσως με αυτές τις αναφορές να προσπαθούν, στην πραγματικότητα, να συγκαλύψουν το γεγονός της εκστρατείας! Βρίσκονταν τότε στη επαρχία της Βακτριανής και ακολουθώντας πορεία παράλληλη με τον Ώξο ποταμό έφθασε στα όρια της ερήμου. Ουσιαστικά ακολούθησε την πορεία του Α΄ εκστρατευτικού σώματος του Διονύσου, ο οποίος είχε πρώτος πραγματοποιήσει μια ανάλογη εκστρατεία περίπου 2000 χρόνια πριν τον Μ. Αλέξανδρο. Πέρασε από τα ίδια δύσβατα μονοπάτια για να εισέλθει στην επαρχία Ξιν Γιάνγκ, στην οποία δεσπόζει η έρημος. Τις πληροφορίες για το γεγονός αυτό τις αντλούμε από κείμενα αρχαίων που κάνουν νύξεις για αυτά που συνέβησαν. Επίσης αναφορές για ανθρώπους με λευκά ή πυρόξανθα μαλλιά υπάρχουν και σε κάποιους κινέζικους μύθους. Και επειδή μιλάμε για μύθους, ο μύθος πάντα κρύβει ψήγματα μιας αλήθειας πολύ παλιάς, οι αναφορές για τέτοιους ανθρώπους αφορούν αρχαιότατους χρόνους της κινέζικης ιστορίας και άρα ταιριάζουν χρονικά με την πραγματοποίηση της Διονυσιακής εκστρατείας.

Την απόδειξη ότι πραγματοποιήθηκε αυτή η εκστρατεία μας τη δίνουν σήμερα τα ευρήματα που έρχονται συνεχώς στο φως, από τις ανασκαφές που πραγματοποιούνται στην περιοχή. Οι ανασκαφικές αυτές προσπάθειες έχουν αποκαλύψει ερείπια ολόκληρων πόλεων, οι οποίες είναι χτισμένες με αρχαίο ελληνικό ρυμοτομικό σχέδιο. Υπάρχουν θεμέλια κτιρίων με αρχαιοελληνική κατασκευή, με εσωτερική αυλή και ιδιαίτερο χώρο για την κεντρική εστία της οικίας. Τα σημαντικότερα ευρήματα όμως δεν ήταν τα κτίρια, αλλά οι μούμιες που βρέθηκαν στους δεκάδες τάφους της περιοχής. Ήταν πάρα πολλές μούμιες ηλικίας χιλιετηρίδων, τέλεια διατηρημένες από την ξηρασία της ερήμου. Και το πιο παράδοξο…οι μούμιες δεν έμοιαζαν με κινέζους!

Τα μουμιοποιημένα σώματα ανήκαν σε ψηλούς, κοκκινομάλληδες και με ανοιχτόχρωμα μάτια. Προφανώς δεν ήταν κινέζοι οι νεκροί! Οι πιο παλιές ανάγονταν στον 19ο – 18ο αιώνα π.χ. και οι πιο πρόσφατες γύρω στον 4ο αιώνα π.χ.. Ανάμεσα στα σώματα βρίσκονταν και ένα μωρό, το οποίο στη θέση των ματιών του είχε γαλάζιες πέτρες και κάποιες γυναίκες που φορούσαν μυτερά καπέλα όπως οι Αμαζόνες. Ποιοι ήταν τελικά αυτοί οι άνθρωποι και πως διαβιούσαν σε μια τόσο άνυδρη περιοχή; Το δεύτερο ερώτημα απαντάτε με βάση γεωλογικές παρατηρήσεις, οι οποίες εξηγούν την πιθανότητα η έρημος να ήταν κάποτε εύφορη κοιλάδα, λόγω της υψομετρικής διαφοράς από το επίπεδο της θάλασσας. Οι άνθρωποι όμως;


Τα πορίσματα των ερευνών του DNA απέδειξαν ότι οι μούμιες δεν ανήκουν σε κινέζους ή σε κάποιον άλλο λαό της περιοχής ( όπως οι Ουιγούροι Τούρκοι). Έδειξαν ότι προέρχονται από ανθρώπους της αρχαίας Σκυθίας ή της Ανατολικής Μεσογείου.

Όμως εδώ υπάρχει και ένα άλλο στοιχείο που καταδεικνύει την ελληνικότητα των ευρημάτων(αποκλείοντας με αυτόν τον τρόπο Σκύθες και άλλους λαούς της Α. Μεσογείου) και άρα το πέρασμα του Μ Αλεξάνδρου από εκεί. Οι αρχαιολόγοι αναφέρουν ότι σχέδια των ρούχων των νεκρών έχουν αρχαιοελληνικά μοτίβα. Ιδιαίτερα ένα εγχάρακτο σύμβολο σε ένα τάφο, είναι το αρχαιοελληνικό σύμβολο της σβάστικας. Μήπως είναι αλήθεια το πέρασμα των Ελλήνων από εκείνη την περιοχή και αν ναι, τότε τι αναζητούσαν σε μια τέτοια έρημο;

Η Τάκλα Μακάν, στο πάνω μέρος της δορυφορικής φωτογραφίας
Μέρος Β᾽



Η ύπαρξη πόλεων με ελληνική αρχιτεκτονική και περισσότερο η ανακάλυψη των νεκρών με τα ελληνικά στοιχεία αποδεικνύουν ότι δεν πέρασαν απλώς οι Έλληνες από εκεί, αλλά πραγματοποίησαν μόνιμη εγκατάσταση. Ποιος ο λόγος μιας τέτοιας πράξης σε εκείνη την περιοχή, αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος σκοπός και συγκεκριμένος ρόλος που θα πρέπει να παίξουν αυτοί που θα εγκαθίσταντο εκεί; Μήπως τελικά οι πόλεις αυτές ήταν φρούρια και φυλάκια και οι άνθρωποι φύλακες κάποιου μυστικού. Ποιο ήταν αυτό το μυστικό που οδήγησε τον Μεγάλο Στρατηλάτη να πραγματοποιήσει αυτό το σκέλος της εκστρατείας του; Τα ερωτήματα αυτά μας οδηγούν πίσω στην σχολή της Μιέζας και τις διδασκαλίες του Αριστοτέλη προς τον διάσημο μαθητή του! Αναρωτιέμαι τι ακριβώς πληροφορίες του μετέφερε για τις παλιές εκστρατείες των Ελλήνων και το τι έψαχνε τότε ο Διόνυσος. Τι του είπε για τα μυστικά που έκρυβε η έρημος και ποιες οδηγίες του έδωσε για να φτάσει εκεί. Επίσης πρέπει να του έδωσε οδηγίες για το τι έπρεπε να κάνει όταν θα έφτανε εκεί και αυτό εξηγείται εύκολα με την ύπαρξη των πόλεων-φυλακίων.

Είναι σίγουρο ότι του ανέφερε για την εκστρατεία του Διονύσου και του πρότεινε αυτή τη διαδρομή ως πιο ασφαλή για να προσεγγίσει την έρημο. Η εκστρατεία του Διονύσου μπορεί να αποδειχθεί( σε πείσμα όσων μελετητών τη θεωρούν φαντασίας γέννημα) από την ύπαρξη νεκρών με ηλικία σχεδόν 4000 χρόνων, ανάμεσα στις μούμιες που ανακαλύφθηκαν στην Τάκλα Μακάν. Η ηλικία τους πλησιάζει αυτή της χρονολογίας που αναφέρεται από την αρχαία γραμματεία ως η δόκιμη για την εκστρατεία του Διονύσου. Οπότε ένα πρώτο συμπέρασμα που μπορεί να εξαχθεί από τα παραπάνω στοιχεία, είναι ότι ο Μ. Αλέξανδρος επιχείρησε αυτό το κομμάτι της εκστρατείας του για να επιθεωρήσει τα έργα που άφησε ο Διόνυσος και να τα ενισχύσει με δικά του όπου υπήρχε ανάγκη.


Το πιο δύσκολο σημείο είναι ο εντοπισμός της αιτίας για την δημιουργία αυτών των έργων. Ποια ανάγκη οδήγησε να χτιστούν πόλεις στη μέση της ερήμου και να επανδρωθούν από ικανό προσωπικό, έτοιμο να δώσει μάχες! Θα είναι δύσκολο να μάθουμε τι ακριβώς προστάτευαν αυτοί οι φύλακες ή τι ακριβώς εμπόδιζαν να διαφύγει από αυτή την περιοχή. Είναι λογικό να σκεφτεί κάποιος ότι μια τόσο σκληρή περιοχή, στην οποία φτιάχνει κάποιος φυλάκια-φρούρια, παίζει το ρόλο ενός τύπου φυλακής και έχει μέσα της πολύ ιδιαίτερους/επικίνδυνους κρατούμενους. Τι όμως έκρυβε μέσα της αυτή η φυλακή της ερήμου; Εμείς μπορεί ποτέ να μην το μάθουμε με βεβαιότητα, αλλά ο Αριστοτέλης το είχε πει σίγουρα στον Μ. Αλέξανδρο και αυτό του έδωσε την καταπληκτική ορμή που επέδειξε κατά την διάρκεια της εκστρατείας του.


Γίνεται φανερό, λοιπόν, ότι η έρημος Τάκλα Μακάν κρύβει πολλά και επικίνδυνα μυστικά! Τα στοιχεία που έρχονται στο φως αποκαλύπτουν ιστορικά γεγονότα που φαίνονται ικανά να ανατρέψουν θεμελιωμένες θέσεις για την ιστορία της περιοχής και ίσως την παγκόσμια ιστορία! Εκστρατείες και εγκαταστάσεις πληθυσμών σε εποχές παλαιότερες από ότι πιστεύονταν μέχρι τώρα και οι οποίες έγιναν από λαούς με υψηλό πνευματικό επίπεδο. Λαούς που δεν είχαν σχέση στην εμφάνιση με τους ιθαγενείς και ούτε στα ήθη και έθιμα τους! Και τέλος κεντρικό σημείο σε όλα αυτά είναι οι Έλληνες και οι ενέργειες τους, με αρχηγό τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Διόνυσο!

…Το τρίτο μέρος μάλλον θα το γράψουμε εμείς.

Πηγή: http://olympia.gr
http://www.triklopodia.gr/2013/02/blog-post_2058.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters