Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Μετεωρίτες χτύπησαν τη Ρωσία – Καταστροφές και τραυματισμοί . ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ.

Βροχή μετεωριτών συντάραξε τα Ουράλια και την κεντρική Ρωσία νωρίς την Παρασκευή.

Οι κάτοικοι των περιοχών Chelyabinsk και Sverdlovsk ανέφεραν ότι είδαν «φλεγόμενα αντικείμενα» στον ουρανό.


Ένας άνδρας από το Chelyabinsk δήλωσε ότι άκουσε μια ισχυρή έκρηξη τις πρώτες πρωινές ώρες, η οποία ταρακούνησε το κτήριο που διαμένει, στο κέντρο της περιοχής.

Από την έκρηξη σημειώθηκαν τραυματισμοί, καταστροφές σε κτήρια, ενεργοποιήθηκαν συναγερμοί αυτοκινήτων και επηρεάστηκαν οι τηλεπικοινωνίες.

«Οι αρχικές ενδείξεις συνηγορούν στο ότι πρόκειται για βροχή μετεωριτών. Έχουμε πληροφορίες για μια έκρηξη σε υψόμετρο 10.000 μέτρων», δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο RIA-Novosti αξιωματούχος της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο Reuters ότι εντόπισε κομμάτι μετεωρίτη που έπεσε στην περιοχή Yekaterinburg, 200 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Chelyabinsk.









ΠΗΓΗ

http://www.triklopodia.com/2013/02/blog-post_6090.html
 
метеортиный дождь челябинск белый дым 
 
http://www.pentapostagma.gr/2013/02/blog-post_6036.html?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters