Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Ομιλία Τράμπ Που Θα Αλλάξει Την Σκέψη Του Κόσμου Με Το Κίνημα Q


RED CODE 10 Μέρες Σκοτάδι ?

Έγινε η έναρξη του red code σήμερα 31/03/20 οι Q μας είχαν προειδοποιήσει σχετικά με αυτο όταν θα ξεκινήσει η διαδικασία με όνομα κόκκινο κωδικό θα είμαστε για 10 ημέρες στο σκοτάδι ... Μην φοβηθείτε, μείνετε ψύχραιμοι, να είστε Προετοιμασμένοι θα δούμε πολλά ...



Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΡΙΚΗ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ "ΕΛΙΤ" ΤΟΥ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"


Nicos Kastanias
Δεν το μεταφράζω, κάντε το μόνοι σας..

- Αυτός είναι και ο λόγος που όλοι τους δηλώνουν πως προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό, για να εξαφανιστούν από τα μάτια των ανθρώπων, αφού η έλλειψη του "φαρμάκου" τους θα τους κάνει να φαίνονται σαν γερασμένες πατσαβούρες..

«Ευχάριστα έκπληκτος»; Ο Trump δηλώνει ότι η Ρωσία έστειλε πολύ "πολύ μεγάλο" βοήθημα στις ΗΠΑ για την καταπολέμηση της Covid-19

GOOGLE TRANSLATE
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ επαίνεσε τη Μόσχα ότι έστειλε ένα «πολύ μεγάλο πλέγμα πράξεων» για να βοηθήσει στην καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωναϊού και να θεραπεύσει άρρωστους ασθενείς, σημειώνοντας ότι η Κίνα και άλλα έθνη είχαν επίσης περάσει.
"Είχαμε μεγάλες σχέσεις με πολλές χώρες", δήλωσε ο πρόεδρος σε δημοσιογράφους την καθημερινή ενημέρωση Covid-19 τη Δευτέρα, προσθέτοντας: "Η Κίνα μας έστειλε κάποια πράγματα, κάτι που ήταν καταπληκτικό. Η Ρωσία μας έστειλε ένα πολύ, πολύ μεγάλο πείραμα, ιατρικό εξοπλισμό, το οποίο ήταν πολύ ωραίο ".

Vodafone Greece: Όταν είσαι νέος έχεις το μικρόβιο ν' αλλάξεις τον κόσμο! Αν το κολλήσεις, θα ξεκολλήσεις! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 2012

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Η ΦΑΣΗ 4......


ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΦΑΣΗ 5 
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥΙΤ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.....
"Με τα επιτόκια των Ηνωμένων Πολιτειών να είναι στο μηδεν, αυτή είναι η στιγμή να κάνουμε τις πολυαναμενόμενες μας υποδομές εδώ και δεκαετίες. Θα πρέπει να είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ BOLD, δύο τρισεκατομμύρια δολάρια, και να επικεντρωθεί αποκλειστικά σε θέσεις εργασίας και την ανοικοδόμηση της κάποτε μεγάλης υποδομής της χώρας μας! Φάση 4

Επιδότηση 11 εκατ. ευρώ σε εταιρεία διοδίων επειδή έχει «κόψει» η κίνηση


Επιδότηση 10,98 εκατ. ευρώ θα λάβει ο Μορέας (Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη). Ο Μορέας επιδοτείται από το ελληνικό δημόσιο, λόγω χαμηλής κυκλοφορίας οχημάτων, σε σχέση με τις αρχικές προβλέψεις.
Η πληρωμή των 10,98 εκατ. αφορά στην εξαμηνιαία περίοδο υπολογισμού που λήγει την 29η Φεβρουαρίου 2020 (πρόκειται για τον 18ο σχετικό λογαριασμό), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 25.Α της σύμβασης παραχώρησης που έγινε νόμος τον Μάιο του 2007.

Ο ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΓΙΟΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ. ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

 (Μετά τον παγκόσμιο πόλεμο μόνο αυτά θα έχουμε ) 

Κοινοποιεί ο Γεωκών 
Μετά από τον παγκόσμιο πόλεμο, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο αν όχι αδύνατο να υπάρχουν φάρμακα λόγω της παγκόσμιας καταστροφής, φυλάξετε την λίστα με τα αρχαία φάρμακα, θα σας είναι χρήσιμα…

Τα πιο πολύχρηστα φυσικά φάρμακα της αρχαίας ελληνικής ιατρικής θεραπευτικής:

1. Κινάμωμο cinnamomum zeylanicum Nees κοινώς κανέλλα : Χρησιμοποιούνταν για λοιμώδη νοσήματα, βήχα, νεφρίτιδες δυσουρίες, δερματοπάθειες, ως υποβοηθητικό εμμηνορρυσίας, ως εκτρωτικό.

ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Ο πλανήτης μας,η Γη,βρίσκεται στα χρόνια μας σε μυστικό πόλεμο για τον έλεγχο της πλανητικής ενέργειας και προμηνύονται αναπάντεχες εξελίξεις!Ετσι τον τελευταίο καιρό οι "σκοτεινές δυνάμεις" του πλανήτη μας,προσπαθούν με τεχνητές συχνότητες να ελέγξουν τις αστρικές πύλες της Γης,προς όφελός τους!!

Η Μεταφορά του Πλούτου έχει Αλλάξει πορεία. Ο Οικονομικός Έλεγχος έχει αφαιρεθεί.

μετάφραση: Μάρη Λιώκη
Κυριότερα σημεία:
Η αποστολή των Πατριωτών ήταν να κυνηγήσουν τόσο τους κακούς όσο και την Κεντρική Τράπεζα.
  • Οι Πατριώτες και ο Τραμπ βρίσκονται στα πρώτα βήματα της κρατικοποίησης της Federal Reserve.

Κορονοϊός: Τελειώνει η φάση 2 - Τι μέτρα περιλαμβάνουν οι φάσεις 3 και 4


Στο τέλος βρίσκεται η Φάση 2 στην Ελλάδα για τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Φάση 3 του επιχειρησιακού σχεδίου ξεκινά με την πλήρωση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Περιλαμβάνει, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, τη διακοπή συναλλαγών του κοινού με δημόσιες υπηρεσίες, αναβολή προθεσμιών, ελεγχόμενη παροχή καυσίμων, ακόμη και μετακίνησης προς την εργασία και επιτρέπονται μόνο αυτές προς σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και γιατρούς.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters