Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

«Ευχάριστα έκπληκτος»; Ο Trump δηλώνει ότι η Ρωσία έστειλε πολύ "πολύ μεγάλο" βοήθημα στις ΗΠΑ για την καταπολέμηση της Covid-19

GOOGLE TRANSLATE
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ επαίνεσε τη Μόσχα ότι έστειλε ένα «πολύ μεγάλο πλέγμα πράξεων» για να βοηθήσει στην καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωναϊού και να θεραπεύσει άρρωστους ασθενείς, σημειώνοντας ότι η Κίνα και άλλα έθνη είχαν επίσης περάσει.
"Είχαμε μεγάλες σχέσεις με πολλές χώρες", δήλωσε ο πρόεδρος σε δημοσιογράφους την καθημερινή ενημέρωση Covid-19 τη Δευτέρα, προσθέτοντας: "Η Κίνα μας έστειλε κάποια πράγματα, κάτι που ήταν καταπληκτικό. Η Ρωσία μας έστειλε ένα πολύ, πολύ μεγάλο πείραμα, ιατρικό εξοπλισμό, το οποίο ήταν πολύ ωραίο ".

Άλλες χώρες μας έστειλαν πράγματα που μου εξέπληξε πολύ, με μεγάλη έκπληξη.
Το Trump δεν διευκρίνισε τι είδους βοήθεια είχε παράσχει η Μόσχα ή το Πεκίνο και απέτυχε να ονομάσει κάποια από τις "άλλες χώρες" που είχαν επίσης αποστείλει προμήθειες.
Το σχόλιο ήταν κάπως αινιγματική, δεδομένου ότι οι Ρώσοι αξιωματούχοι έχουν ακόμη ανακοινώσει καμία τέτοια αποστολή βοήθειας προς τις ΗΠΑ, και ένα email Στέιτ Ντιπάρτμεντ έστειλε πρόσφατα στην αμερικανική διπλωμάτες που σταθμεύουν στην Ευρώπη, σε αναζήτηση προμηθειών - που λαμβάνονται από το περιοδικό Foreign Policy την περασμένη εβδομάδα - ρητά αποκλειστεί έξω από τη Ρωσία, τονίζοντας ότι το αίτημα ισχύει για τις χώρες που φιλοξενούν τις αμερικανικές πρεσβείες "μείον τη Μόσχα".
ΕΠΙΣΗΣ, ΣΤΟ RT.COM«Έχουμε πολλούς φίλους στον κόσμο»: η ιταλική FM λέει ότι δεν υπάρχει κανένα τελικό κίνητρο για τη βοήθεια της ρωσικής Covid-19, την αποκαλεί «πράξη αλληλεγγύης»,
Ωστόσο, η σχετική παρατήρηση του προέδρου σχετικά με την ενίσχυση ακολούθησε μια κλήση με τον Ρώσο ομόλογό του, τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, όπου οι δύο συζήτησαν την αμοιβαία ανησυχία τους για τον ταχύτατα διαδεδομένο ιό. Ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Ουάσινγκτον Αντόλυ Αντόνοφ είχε επίσης προηγουμένως δηλώσει ότι η χώρα του ήταν "έτοιμη να βοηθήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες" εάν χρειαζόταν.
Η Μόσχα έστειλε την περασμένη εβδομάδα περισσότερους από 100 ιατρικούς εμπειρογνώμονες και σχεδόν δώδεκα αεροσκάφη φορτωμένα με εξοπλισμό στην Ιταλία - συμπεριλαμβανομένων ανεμιστήρων, απολυμαντικών προμηθειών, μάσκες προσώπου και άλλων προστατευτικών εργαλείων - για την καταπολέμηση της ίδιας της χώρας, μεταξύ των πιο σοβαρών στην Ευρώπη. Αν και οι ιταλικές ανακοινώσεις των μέσων ενημέρωσης είχαν βλάψει την βοήθεια ως «άχρηστη» και μιλούσαν ότι ήρθε με κακόβουλες και κρυφές προθέσεις, ο υπουργός Εξωτερικών Luigi Di Maio επέμεινε ότι η βοήθεια ήταν μια καθαρή «πράξη αλληλεγγύης».
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗ RT.COM Ηρωσική στρατιωτική υποστήριξη «χρειάζεται πολύ» στην «κρίσιμη» μάχη της Ιταλίας εναντίον της Covid-19 - Lombardy VP


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters