Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

68.128 αλλοδαποί έλαβαν ελληνική ιθαγένεια


Συνολικά 68.128 αλλοδαποί απέκτησαν ελληνική ιθαγένεια από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως και τον Δεκέμβριο του 2018, σύμφωνα με στοιχεία της Διεύθυνσης Ιθαγένειας του υπουργείου Εσωτερικών. Τα συνολικά αιτήματα που κατατέθηκαν σε αυτό το χρονικό διάστημα φτάνουν τις 89.293, ωστόσο εκκρεμούν ακόμα 21.165 αιτήματα.

ΤΑΛΜΟΥΔ ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!!!



1. Από το βιβλίο Ζοχάρ 11,64 β: Οι Έλληνες μοιάζουν με αγελάδες και γαϊδούρια.
2. Ο Δαυίδ παρομοιάζει τους Έλληνες με ακάθαρτα κτήνη. Οι ψαλμοί του Δαυίδ είναι ψαλμοί του Ορφέως, διότι στην εβραϊκή γλώσσα ψαλμοί του Δαυίδ δεν υπάρχουν, θα ήθελα να μας φέρουν οι εβραίοι το πρωτότυπο κείμενο να το δούμε και εμείς.

3. Από το Σαμχρεντίν 974 β: Η σεξουαλική συνουσία του Έλληνος είναι ακριβώς όπως του κτήνους.

Προειδοποιεί τους Ελληνες ο Ρώσος πρέσβης στην Αθήνα Α.Μάσλοβ: «Έρχεται αποσταθεροποίηση στα Βαλκάνια λόγω Πρεσπών»

ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ  Ή ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΝΑ  ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Ή Η ΤΟΥΡΚΙΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΚΔΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. 
Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ  ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΣΥΝΤΡΙΒΗ .
ΑΥΤΟΣ ΜΕΝ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΟΠΩΣ Ο ΓΑΠ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ 

Το μεγαλύτερο αρχηγείο μυστικών υπηρεσιών στον κόσμο άνοιξε στο Βερολίνο. Το μεγαλύτερο αρχηγείο μυστικών υπηρεσιών στον κόσμο άνοιξε στο Βερολίνο


Η Άνγκελα Μέρκελ και ο Μπρούνο Καλ, ο πρόεδρος της Γερμανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών BND.
Δεν υπάρχουν κινητά τηλέφωνα. Δεν υπάρχουν ιδιωτικοί φορητοί υπολογιστές. Δεν ελέγχετε προσωπικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και στο τέλος της ημέρας, όλες οι κάρτες πρόσβασης πρέπει να κλειδώνονται σε ένα χρηματοκιβώτιο.

ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕΣ ΤΟΝ …. «ΒΙΑΣΤΗ» ΣΟΥ;;;


Όλοι έχουμε δει την γνωστή ταινία «Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΖΟΡΟ» με τον Αντόνιο Μπαντέρας. Υπάρχει μια σκηνή που διαδραματίζεται στο παράνομο και μυστικό ορυχείο χρυσού, όπου ένας από τους κρατούμενους και εργάτης του ορυχείου, ξεσπά στη θέα των πλουσίων, καλοντυμένων Δον και ξεστομίζει αλήθειες που κανονικά θα έπρεπε να τους ενοχλήσουν.

Βασανιστήρια και θανατώσεις στο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ Βυζάντιο

Κάποιοι ίσως ακόμα να νομίζουν ότι μόνο οι καθολικοί βασάνιζαν, ενώ στο Βυζάντιο «…ελαμπε η επιδημία του Σωτήρα και επικράτει γαλήνη και δικαιοσύνη αντί αδίκων έργων που εξεπλήρωνε όσα προλέχθησαν δια των προφητών». Ήρθε η ώρα λοιπόν να μάθουμε κι αυτή την πλευρά της ιστορίας που με δόλο, στα σχολεία, μας απέκρυψαν! Το Βυζάντιο δεν έλαμπε από τις ουράνιες και αστράπτουσες θεϊκές ακτίνες αλλά μάλλον ήταν τόπος σκοτεινός και για τους περισσότερους μαρτυρικός, που αν ήσουν αρτιμελής μάλλον είχες την τύχη με το μέρος σου!
ΠΗΓΗ: Απόστολος Λυμπερίδης
«ΧΑΛΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ»
Εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ

Φόρος τιμής στη Μόσχα, από Έλληνες και Ρώσους, για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Τιμή στο μνημείο των αδερφών Λειχούδη στη Μόσχα
Μια ειδική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας διοργανώθηκε στη ρωσική πρωτεύουσα από την Πρεσβεία της Ελλάδος στη Ρωσία, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας και τον Σύλλογο Ελλήνων Μόσχας.

Πυρηνικό θρίλερ: MI6, CIA και Mossad φυγάδευσαν στην Ελλάδα Ιρανό ατομικό επιστήμονα

Βρετανοί κατάσκοποι, Αμερικανοί πράκτορες της CIA και στελέχη της ισραηλινής Mossad αλώνιζαν στη Λέσβο στις αρχές του έτους, συνεςργαζόμενοι για να φέρουν στην Βρετανία μέσω Ελλάδας ένα Ιρανό πυρηνικό επιστήμονα ως «μετανάστη», απο τους χιλιάδες που καταφθάνουν κάθε μήνα.
Αυτό αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ λέγοντας ότι ο 47χρονος επιστήμονας ε’ίχε βρει κάλυψη ανάμεσα σε άλλους μετανάστες οι οποίοι πέρασαν ανενόχλητοι (όπως συμβαίνει συνήθως) στην Ελλάδα και από εκεί κανονίστηκε η μεταφορά τους στη Βρετανία.

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: Τούρκος είναι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, απο χωριό στο Κιρκλαρελί

Αποκαλυψεις απ τις Τουρκικες φημεριδες...... Ετσι εξηγειται ο Ανθελληνισμος του... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ 2015 ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ! ! !

Sabah: Ο Αλέξης Τσίπρας κατάγεται από την Τουρκία
«Υπάρχουν αναφορές ότι ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας είναι από τη βορειοδυτική Τουρκία» γράφει στην αγγλόφωνη έκδοσή της η τουρκική εφημερίδα Sabah.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters