Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕΣ ΤΟΝ …. «ΒΙΑΣΤΗ» ΣΟΥ;;;


Όλοι έχουμε δει την γνωστή ταινία «Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΖΟΡΟ» με τον Αντόνιο Μπαντέρας. Υπάρχει μια σκηνή που διαδραματίζεται στο παράνομο και μυστικό ορυχείο χρυσού, όπου ένας από τους κρατούμενους και εργάτης του ορυχείου, ξεσπά στη θέα των πλουσίων, καλοντυμένων Δον και ξεστομίζει αλήθειες που κανονικά θα έπρεπε να τους ενοχλήσουν.

Τους ονομάζει αρπακτικά που βγήκαν βόλτα λες και είναι άνθρωποι και τους καλωσορίζει εκεί όπου οι εξαφανισμένοι κατά κόσμο,συνεχίζουν να ζουν και να υπάρχουν δουλεύοντας σαν ζώα,χωρίς να υπολογίζει κανείς τη ζωή τους αρκεί να βγάλουν το χρυσάφι των πλουσίων.  Τους χαρακτηρίζει ένα μάτσο φονιάδες και χλευάζει το εκλεπτυσμένο ντύσιμο τους με τα πλουμιστά μπιχλιμπίδια. 
Ο αξιωματικός τον αποκαλεί κλέφτη κι ο εργάτης απαντάει πως μπορεί αυτός να είναι ένας κοινός κλέφτης που κλέβει κοσμήματα και λεφτά ,όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με τον αξιωματικό που κλέβει ανθρώπινες ζωές.   Τον χαρακτηρίζει ψηλολέλεκα και τη στιγμή που τον καταριέται, ο αξιωματικός τον πυροβολεί.       
Μπροστά σε όλη αυτή την τόσο αληθινή και σοκαριστική σκηνή, ο Άρχοντας επαναλαμβάνει ειρωνικά τη λέξη «ψιλολέλεκας;;;» και όλοι μαζί αρχίζουν να γελάνε… Είναι μια σκηνή που σοκάρει τον θεατή αλλά που δημιουργεί και μια τεράστια απέχθεια προς τους πλούσιους, τους άρχοντες,τους σημερινούς πολιτικούς, κάνοντας την αλήθεια ολοφάνερη για την ποιότητα της ψυχής και του μυαλού τους.

Κι ενώ όλοι θα θέλαμε να αφήναμε τέτοιες σκηνές «απείρου κάλους» στην οθόνη των κινηματογράφων, δυστυχώς, συμβαίνουν μπροστά μας, με ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας μας, που εμείς εκλέξαμε για να παίξουν τον ρόλο του βουλευτή και να μας αντιπροσωπεύσουν στη βουλή. 
Απέτυχαν παταγωδώς στο έργο τους κι αντί να ντρέπονται και να παραιτηθούν ζητώντας συγνώμη από τον κόσμο που τους ψήφισε, αυτοί πασχίζουν να κρατήσουν «τη θέση δόξας και χλιδής».
Ο κόσμος τους χαρακτηρίζει ΠΡΟΔΟΤΕΣ, βάζοντας το ως τίτλο κάτω από τη φωτογραφία τους και αυτοί, βλέποντας το τους δημιουργείται μια γαργαλιστική διάθεση για γέλιο και χλευασμό… Ακριβώς όπως στην ταινία.

Κάκιστη η ποιότητα της ψυχής τους; Αν ήταν έτσι από πάντα, με ποια λογική ο κόσμος τους ψήφισε ως βουλευτές;;;
Ποια είναι εν τέλη, τα μέτρα και τα σταθμά που ο απλός άνθρωπος πολίτης λαμβάνει υπόψιν του για να ψηφίσει έναν πολιτικό;;;

Το κόμμα;;; Μα εν έτη 2019, όλα τα κόμματα δοκιμάστηκαν κι όλα απέδειξαν πόσο ανίκανα είναι να οδηγήσουν τη χώρα σε ανέλιξη και τους πολίτες σε ευημερία…Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι εκεί έξω που επιλέγουν με βάση το κόμμα;;; Δυσκολεύομαι να το φανταστώ…

Μήπως επιλέγουν λαμβάνοντας υπόψιν την οικονομική κατάσταση των υποψηφίων ή την ιδιότητα τους;;; Ναι, φυσικά ….το επάγγελμα του ιατρού,του στρατηγού ή αυτό του δικηγόρου έχει μια «υπνωτιστική» επίδραση στον απλό, επιπόλαιο πολίτη,που ποτέ δεν σκέφτηκε σε βάθος ποια θα ήταν τα κριτήρια επιλογής αυτού,στα χέρια του οποίου παραδίδει τη χώρα, τη Γη του, την οικογένεια, τα παιδιά του, την ιστορία και τα κόκκαλα των προγόνων του, την αξιοπρέπεια, την τιμή και την ίδια την ελευθερία του.

Νιώθει ο ίδιος μειονεκτικά με τον εαυτό του, επειδή δεν κατάφερε να σπουδάσει κάτι τόσο τρανό όπως η Νομική και νομίζει πως ένας δικηγόρος θα είναι και καλός πολιτικός…

Φυσικά , ένας σκεπτόμενος πολίτης, δεν θα επηρεαστεί καν ούτε από το επάγγελμα , ούτε από την οικονομική κατάσταση του υποψηφίου, αλλά θα λάβει υπόψιν του πόσο έντιμος είναι αυτός ο άνθρωπος στον καθημερινό του βίο. Πόσο σέβεται την ίδια την οικογένεια του,τη σύζυγο, τα παιδιά του, τους γονείς του, την ιστορία και τους προγόνους, ποιες είναι οι Αρχές και οι Αξίες που κουβαλάει ως άνθρωπος.

Αλήθεια, όλα αυτά τα κόμματα πρόβαλλαν ποτέ κάποιο συγκεκριμένο Αξιακό;;;Δεσμεύτηκαν να επαναφέρουν Αξίες και Αρχές που μόνον με αυτές ευημερεί και προκόβει μια κοινωνία;;;
Εκτός από την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ υπάρχει κάποιος άλλος που να μιλάει για Αξιακά πρωτόκολλα , που με βάση αυτά να έχει δημιουργήσει ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣκαι να έχει δεσμευτεί καταθέτοντας τες στον ΆΡΕΙΟ ΠΑΓΟ;;;

Τελικά… θέλουμε εμείς οι απλοί πολίτες να βγει κάποιος εκεί, σ’αυτές τις θέσεις εξουσίας και να ασχοληθεί επιτέλους και με εμάς, τους απλούς ανθρώπους ;;;;

Ή μήπως έχουμε εθιστεί να παριστάνουμε τα θύματα και να είμαστε πάντα οι χαμένοι για να έχουμε έναν λόγο να κλαίμε τη μαύρη μοίρα μας;;;
Μήπως ο ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ έγινε το φετίχ μας;;;
Μήπως ερωτευόμαστε τους «βιαστές» μας, παραδίδοντας στις κτηνώδεις ορέξεις τους ό,τι απόμεινε από τον πολιτισμό των υγιών προγόνων μας;;;
ΑΝΘΡΩΠΟΙ…. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ … ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΑΡΚΙΩΝ ΣΑΣ;;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ;;; ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
Α.Κ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters