Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Γνωρίζατε πως WWW = 666 ;




(Στα Εβραϊκά): www=666 (w=6)..Και στα Ελληνικά ομοίως, διότι βάσει των αρχείων που παραθέσαμε πριν, το w θεωρείται σαν δίγαμα (=2*3=6). Μην φοβάστε όμως. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι το internet είναι του Αντιχρίστου, αλλά της εποχής που θα φέρει τον Αντίχριστο. Διότι κάθε 666άρι δεν έπεται ότι είναι κακό! Εξαρτάται από τον τρόπο που χρησιμοποιείται.

Υπάρχουν κακά παραδείγματα: Το 1993 τρεις μοναχοί στο ξακουστό μοναστήρι της Όπτινα, στην κεντρική Ρωσία, που από το 14ο αιώνα είναι το πνευματικό κέντρο της Ρωσίας, δολοφονήθηκαν άγρια με αμέτρητες μαχαιριές, το βράδυ της Αναστάσεως. Το ματωμένο μαχαίρι που βρέθηκε είχε χαραγμένο το 666. Όπως ομολόγησε ένας από τους δράστες...
που συνελήφθη αργότερα, επίτηδες σκότωσαν τους μοναχούς στα πλαίσια σατανικής λατρείας.


Ο νέος ιερομάρτυρας Ιωάννης της Santa Cruz (5/18-5-1985), μερικούς μήνες πριν από την δολοφονία του, είδε στην εκκλησία του ότι άγνωστοι οπαδοί του σατανά, χρωμάτισαν το 666 και το σατανικό αστέρι (πεντάλφα) στη μπροστινή είσοδο του ναού. Όταν όμως, προ Χριστού, ο Σολομών έπαιρνε 666 τάλαντα το χρόνο από τους γύρω λαούς, αυτό δεν γινόταν με τρόπο κακό, διότι οι λαοί τα έδιδαν από μόνοι τους, αναγνωρίζοντας και μόνο από τη σοφία του Σολομώντος, ότι πράγματι ο αληθινός Θεός ήταν αυτός για τον οποίο χτιζόταν ο ναός.

Εξ άλλου αναγνώριζαν την ειρηνική διάθεση του Σολομώντος, και αυτός ήταν πολύ βασικός λόγος για τον οποίο δεν επέτρεψε ο Θεός στον πατέρα του τον Δαβίδ να χτίσει εκείνος το ναό, παρά την ιδιαίτερη αγάπη του σ' αυτόν, διότι είχε βάψει τα χέρια του με αίμα. Και αν πάτε σε μια διεύθυνση που έχει το Νο 666 αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος μένει εκεί είναι Αντίχριστος.Το ίδιο μπορεί να γίνει σε ένα ξενοδοχείο κ.ο.κ.

Υπάρχει όμως ένα ιδιαίτερο στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπ' όψιν μας για να κρίνουμε αν πρέπει να λάβουμε σαν σημείο (σημάδι) των καιρών το γεγονός ότι διαφημίζεται στις ημέρες μας όχι μόνο το 666, αλλά επί πλέον ότι υπάρχει αντιστοιχία μεταξύ www και 666. Και αυτό είναι, ότι μέσω ιντερνέτ διεξάγεται ένα πολύ σημαντικό μέρος του εμπορίου! Και όσο πάει αυτό αυξάνει λογαριθμικά. Επομένως όταν επίσημα δεν θα μπορεί κανείς να αγοράζει και να πωλεί, παρά μόνο όσοι έχουν το 666, τότε ούτε μέσω ιντερνέτ θα μπορεί να υπάρξει αγοραπωλησία για τους Χριστιανούς, επειδή ο Αντίχριστος θα έχει μπλοκάρει για τον εαυτό του και το ιντερνέτ.

Μπορεί μάλιστα πριν προχωρήσει κάποιος σε αγοραπωλησία να ερωτάται αν αποδέχεται να δώσει ισόθεες τιμές, μέσω της φωτογραφίας του, στον Αντίχριστο, και μετά να του επιτρέπεται η εμπορική πράξη. Όπως όλα τα σφραγισμένα προϊόντα φέρουν το "666" και θα είναι προσιτά μόνο στους αντίχριστους ανθρώπους της εποχής εκείνης, το ίδιο θα γίνεται και με το ιντερνέτ.

Το χρήμα που θα διακινείται μέσω ιντερνέτ θα είναι για όσους έχουν σφραγισθεί, και έχουν έτσι ένα έγκυρο αριθμό συναλλαγής, που μπορεί να ελέγχεται με σκανάρισμα του χεριού ή του μετώπου πριν ή και κατά την παραλαβή των παραγγελμένων προϊόντων. Επομένως είναι σοβαρή, και καθόλου δεν απορρίπτεται, η προειδοποιητική πλευρά της αντιστοιχίας μεταξύ www και 666.

Μάλιστα το www δεν είναι τρία απλά γράμματα που πατάμε πριν μπούμε στο internet. Είναι μια ολόκληρη υπηρεσία η οποία καλείται με αυτόν τον κωδικό για να μας επιτρέψει την χρησιμοποίηση του internet. (Δείτε σχετικό swf ) Και επί τη ευκαιρία για το πρωτόκολλο του internet: Γενικά όταν ευφημίζεται το 666, τότε αυτό σημαίνει ότι μπήκαμε στην τελική περίοδο των γεγονότων της Αποκαλύψεως, όχι αναγκαστικά όμως στα χρόνια της εμφάνισης του τελικού Αντιχρίστου.
Οι προειδοποιήσεις μέσω της εμφάνισης στο προσκήνιο του συστήματος barcode, ή όπως αλλιώς λέγεται "συστήματος 666" λόγω της ύπαρξης επάνω του των τριών εξαριών οδηγών, ιδιαίτερα εμφανών στο Ευρωπαϊκό πρότυπο, όπως εξηγείται στις προφητείες, είναι σοβαρές για τους εξής κυρίως λόγους: Δεν είχε ποτέ μαζικά χρησιμοποιηθεί αυτός ο αριθμός, όπως τώρα που χρησιμοποιείται σε όλα σχεδόν τα προϊόντα και τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Όταν το χρήμα μάλιστα, όπως λέγεται, γίνει πλαστικό, χωρίς μετρητά, και κατόπιν μέσα σε εμφυτευμένο υποδόριο τσιπ, η εξάπλωση του 666 θα είναι συντριπτική. Για να συνηθίσει ο κόσμος, αρχίζει από την Ασία να προβάλλεται μια νέα μορφή συναλλαγής, μέσω "έξυπνων καρτών" (μόνο στην Ιαπωνία δραστηριοποιούνται πάνω από 500 εταιρείες) που θα χρησιμοποιούνται από την κινητή τηλεφωνία για συναλλαγές μικρού ύψους (αρχικά μικρότερες των 25$), χωρίς υπογραφή κατόχου ή pin.

Και τώρα στην Ευρώπη η Visa προωθεί το ίδιο σύστημα με μικροδιαφορές: «Κινητά τηλέφωνα που πληρώνουν, πιστωτικές κάρτες με ενσωματωμένο μηχανισμό δημιουργίας κωδικού μιας χρήσης, πληρωμή εισιτηρίου με κάρτα...» Δείτε: Visa από το μέλλον Κατά την Αποκάλυψη, την εποχή του Αντιχρίστου, το 666 θα είναι απαραίτητο σφράγισμα, όχι μόνο τότε στα προϊόντα, αλλά και στους ανθρώπους που θα θέλουν να συναλλαγούν.

Δηλαδή έχομε διαρκώς αυξανόμενη χρήση, μέσω βέβαια της ανάλογης άσκησης ψυχολογικής πίεσης, του αριθμού αυτού, ή μάλλον συστήματος αριθμήσεως. Διότι ο γραμμωτός κώδικας είναι σύστημα αριθμήσεως. «Και ποιεί πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών, και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού.

Ώδε η σοφία εστίν. ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου. αριθμός γαρ ανθρώπου εστί. και ο αριθμός αυτού χξστ’».(Αποκ. ΙΓ 16-18). Κατά τους Πατέρες όμως, όπως τον άγιο Εφραίμ το Σύρο, ο ’γιος Ιωάννης ο Θεολόγος ήξερε το όνομα του θηρίου (Αντιχρίστου), αλλά σε μας έδωσε μόνο τον αριθμό του. Αυτό αποδεικνύει ότι πριν την εμφάνιση του Αντιχρίστου έχει μεγάλη σημασία για μας ο αριθμός του ονόματός του, που θα είναι και ο αριθμός του σφραγίσματος, δηλ. το 666 !

Σημειώστε ότι όπως παρατηρήσατε παραπάνω, ο χξστ΄ αναφέρεται στο 18ο στίχο (6+6+6=18), του 13ου κεφαλαίου, που αποτελεί σαν νούμερο (13) το "γούρι" των Εβραίων και τη "γρουσουζιά" των Χριστιανών! Στην πραγματικότητα βέβαια ο Αντίχριστος και το νούμερό του, θα είναι πανωλεθρία για όλη την Οικουμένη.


http://www.apocalypsejohn.com


http://okloios.blogspot.com/2012/05/www-666.html

Μέθοδοι προπαγάνδας κατά των εθνών. Έχουν εφαρμοσθεί ήδη στην Ελλάδα;



H αποκάλυψη των μεθόδων και των τεχνικών της προπαγάνδας, η επί το πλέον εύηχο , των ψυχολογικών επιχειρήσεων σίγουρα εντυπωσιάζει άπαντες, ακόμη και ανθρώπων που έχουν.... μερική η αρκετή σχέση με το αντικείμενο. Ιδιαίτερα δε αν πρόκειται για χώρες μετρ του είδους, όπως συνήθως ήταν και είναι τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, που έχουν ανάγκη των μεθόδων αυτών, αφενός για ¨αιτιολογήσουν¨ το καθεστώς που έχουν επιβάλλει στους λαούς, χωρίς δημοκρατικές διαδικασίες φυσικά και αφετέρου με σκοπό να υπονομεύσουν τα κράτη-αντιπάλους των και να διαβρώσουν το φρόνημα και τις ηθικές αξίες των κατοίκων των κρατών αυτών. Βέβαια ψυχολογικές επιχειρήσεις χρησιμοποιούνται και από τις Ένοπλες Δυνάμεις μιας χώρας, φυσικά κατά την περίοδο των επιχειρήσεων και ιδιαίτερα στους κατοίκους της αντίπαλης εμπόλεμης χώρας, για τον...
έλεγχο του φρονήματος και την μείωση της αντίστασης και της θέλησης για συνέχιση του αγώνα. Για αυτό τον λόγο παρατηρούμε ότι κατά την διάρκεια πολεμικών συρράξεων να βομβαρδίζονται «κατά λάθος» και άμαχοι. Είδαμε πολλά τέτοια περιστατικά με αποκορύφωμα τους τελευταίους βομβαρδισμούς στην Λιβύη. Τελευταία είδε το φως της δημοσιότητας μία συνέντευξη ενός ειδικού πράκτορα, υπεύθυνου σε θέματα προπαγάνδας, της τότε Σοβιετικής Ένωσης. Η συνέντευξη δόθηκε πριν 25 χρόνια, αλλά όπως θα δούμε παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σε πολλά σημεία διαπιστώνουμε διάφορες ομοιότητες που έχουν σχέση με μας, με την πατρίδα και τα συμβαίνοντα γύρω μας σήμερα, ιδιαίτερα στη μεθοδολογία και τα εμφανή αποτελέσματα. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Yuri Alexandrovich Bezmenov, ήταν γιός υψηλόβαθμου σοβιετικού αξιωματικού και γεννήθηκε το 1939 στην Μόσχα. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην Novosti Press, ως ειδικός πράκτορας στην KGB ,αλλά και στο Κεντρικό Κομμουνιστικό Συμβούλιο, τα χρόνια της Σοβιετικής Ένωσης. Εκπαιδεύτηκε και η ειδικότητα του ήταν η προπαγάνδα. Λόγω διαφωνίας του με το σοβιετικό καθεστώς, τον Φεβρουάριο του 1970 διέφυγε στη Δύση και μάλιστα από την Αθήνα όπου είχε έρθει ως τουρίστας. Μετά την παραχώρηση ασύλου από την πρεσβεία των ΗΠΑ, εγκαταστάθηκε μόνιμα στη χώρα αυτή, Σε συνέντευξη που έδωσε το 1985, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η διαφωτιστική ανάλυση των τεχνικών προπαγάνδας που εφάρμοζαν οι σοβιετικοί την εποχή που υπηρετούσε στην KGB. Τεχνικές που μέσα από την συνέντευξη, διαπιστώνουμε έκπληκτοι ότι ομοιάζουν καταπληκτικά ή ότι έχουν εφαρμοστεί κατά γράμμα και για την προετοιμασία της δικής μας κρίσης, που βιώνουμε όλοι μας σήμερα . Σκοπός των Σοβιετικών, κατά τον πράκτορα Bezmenov, ήταν η οικονομική αποσταθεροποίηση των ΗΠΑ, του κυρίου αντιπάλου και μεγάλου εχθρού τότε της ΕΣΣΔ. Το ενδιαφέρον όμως, όπως βγαίνει από συνειρμούς με την σημερινή κατάσταση στην χώρα μας , μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι παρόμοιες τακτικές και μεθοδεύσειςφαίνεται να εφήρμοσαν και στην περίπτωση της Ελλάδος αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης, προφανώς κάποια άγνωστα, σκοτεινά και υπερεθνικά κέντρα αθέατης της παγκόσμιας εξουσίας. Για να αντιληφθούμε περί τίνος πρόκειται παραθέτουμε μερικά χαρακτηριστικά σημεία της συνέντευξης, αναφορικά με την τεχνική αυτή του ψυχολογικού πολέμου μέσω χειρισμού των συνειδήσεων, που οι Σοβιετικοί έχουν ονομάσει προπαγάνδα , όπως παρακάτω: Η κύρια δραστηριότητα των μυστικών υπηρεσιών καλύπτει μια ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία, την οποία ονομάζουν ιδεολογική υπονόμευση. · Βασικός στόχος της είναι ο ‘εχθρικός’ πληθυσμός να αλλάξει την αντίληψη που έχει για την πραγματικότητα σε τέτοιο βαθμό, ώστε κανείς να μην μπορεί να βγάλει λογικά συμπεράσματα για να προστατεύσει τον εαυτό του, τους δικούς του και την χώρα του · Πρόκειται για μια πολύ αργή διαδικασία πλύσης εγκεφάλου η οποία χωρίζετε σε τέσσερα 4 στάδια : Α. Το πρώτο από αυτά λέγεται ‘υπονόμευση του ηθικού’ και διαρκεί 15 με 20 χρόνια!! Αυτό θεωρήθηκε το ελάχιστο απαιτούμενο διάστημα για να εκπαιδευθεί μια τουλάχιστον γενιά νέων (μαθητών), ώστε να στραφεί εναντίον της επικρατούσας τοπικής νοοτροπίας και ιδεολογίας της πατρίδος. Μετά την εν λόγω υπονόμευση, το άτομο δεν επηρεάζεται πλέον από την επαφή με γεγονότα, που αφορούν πραγματικές καταστάσεις. Καθίσταται ανίκανο να διακρίνει την πραγματική πληροφορία, έστω και μετά από καταιγισμό αυθεντικών αποδείξεων και ντοκουμέντων, σε φωτογραφίες ή βίντεο!!! Κάτι μας θυμίζει και σε μας αυτή αργή διαδικασία τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Β. Το 2ο στάδιο λέγεται ‘Αποσταθεροποίηση’ και διαρκεί 2 με 5 χρόνια. Εδώ ο στόχος είναι η Οικονομία, οι Διεθνείς Σχέσεις και τα Αμυντικά Συστήματα. Στο στάδιο αυτό, η αποσταθεροποίηση επέρχεται μέσα από την επιρροή και την επίδραση των Μαρξιστικών – Λενινιστικών θεωριών της τότε ΕΣΣΔ (εν προκειμένω αναφέρεται στις ΗΠΑ ως στόχο !), καθώς και διαφόρων ¨προοδευτικών¨ και προχωρημένων αντιλήψεων για πολλά και διάφορα θέματα. Εδώ η μνήμη μας είναι ισχυρότερη και θυμόμαστε πολλά που συνέβησαν στην χώρα μας τελευταίως. Γ. Το 3ο στάδιο είναι η Κρίση η οποία επέρχεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. (αναφέρεται στις ΗΠΑ του 1985 όπου η κρίση επήλθε μέσα σε 6 μόλις εβδομάδες) ! Στην Ελλάδα, όλοι θυμόμαστε πλέον ότι η οικονομική κρίση επήλθε σε διάστημα λίγων μηνών , εντός του 2010. Δ. Το 4ο στάδιο λέγεται ‘Εξομάλυνση’ με απροσδιόριστη διάρκεια,όπου επιβάλλονται δυσβάστακτα και καταδυναστευτικά μέτρα, με σκοπό την δήθεν επαναφορά στο κανονικό επίπεδο ποιότητας ζωής, αλλά με πραγματικό στόχο την απόλυτη οικονομική υποδούλωση της χώρας και των κατοίκων της. Έχετε καμιά αμφιβολία ότι το στάδιο αυτό μας αφορά, αφού το βιώνουμε και μάλιστα με δυσβάσταχτο και απαξιωτικό τρόπο, χάνοντας εκτός από την αξιοπρέπειά μας και την υπερηφάνειά μας και την εθνική μας κυριαρχία, το χειρότερο όλων; Έχει σημασία να παρατηρήσουμε ότι η συνέντευξη αυτή, αν και δίδεται πριν από 25 ολόκληρα χρόνια, μοιάζει να αναφέρεται σε καταστάσεις που βιώσαμε και βιώνουμε και εμείς και άλλες χώρες, τόσο στην Ευρώπη, όσο και αλλού στον κόσμο. Και φυσικά όταν η χώρα ολοκληρώσει το 3ο στάδιο, τότε το 4ο στάδιο φαίνεται αναπόφευκτο για την χώρα αυτή, και οι προσπάθειες που κάνει η κυβέρνηση της χώρας αυτής είναι τρομακτικά δύσκολες και πολλές φορές ανεπιτυχείς. Επίσης ενδιαφέρον έχει στο τέλος της συνέντευξης, όπου ο πρώην πράκτορας επισημαίνει πως όλοι αυτοί οι φορείς των αριστερών ιδεολογιών στις ΗΠΑ, των ανθρωπιστικών ιδεών του πανεπιστημιακού κατεστημένου και οι ‘προστάτες’ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σε μια τέτοια διαδικασία, καθίστανται ακούσια όργανα της υπονόμευσης, που αναφέρεται στο 1ο στάδιο, (έπαιξαν άθελα τους δηλαδή, το παιχνίδι των Σοβιετικών), με μοναδικό σκοπό από πλευράς του ‘επιτιθεμένου’ την αποσταθεροποίηση του κράτους αυτού, δηλαδή των ΗΠΑ. Σας θυμίζει τίποτε αυτό, σε σχέση με την στάση ορισμένων Ελληνικών κομμάτων ή φορέων ή Οργανώσεων, ή πνευματικών ταγών, σε παρόμοια θέματα τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας; Είναι προφανές ότι όλοι αντιλαμβανόμαστε κάποια πράγματα, ενθυμούμαστε γεγονότα πρόσφατα και παλαιότερα (π.χ. περίπτωση κατάληψη της Νομικής από λαθρομετανάστες κλπ.) και δεν θα ήθελα να γίνω αναλυτικότερος η πιο συγκεκριμένος. Αν και ο επηρεασμός ενός αποσκιρτήσαντος κατασκόπου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος από τη χώρα που τον φιλοξένησε -με ότι αυτό συνεπάγεται-, μοναδική για μας σημασία έχει η μεγάλη ομοιότητα των λεγομένων του σε καταστάσεις που βιώσαμε και βιώνουμε όλοι εδώ στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια και το σπουδαιότερο με τα τελευταία τραγικά γεγονότα , πολιτικά , οικονομικά, κοινωνικά, ηθικών αξιών και άλλων ακόμη, που συμβαίνουν στη χώρα μας σήμερα. Και διερωτώμεθα αν όλα αυτά είναι τυχαία καθώς διαπιστώνουμε ότι η μεθοδολογία είναι ίδια, η υπάρχει όντως ένα διεθνές κέντρο σκοτεινών αποφάσεων, που στοχοποιούν χώρες, έθνη, κοινωνίες, ποιοι είναι και τι συμφέροντα υπηρετούν, που κατά την άποψή μας είναι κατά βάση οικονομικά. Εκτός των ποικίλων άλλων παραλληλισμών με την δική μας Κρίση (οικονομική, πολιτική, κοινωνική και αξιών), οι ομοιότητες με την ασύμμετρη ‘ανθρωπιστική’ υστερία υπέρ των λαθρομεταναστών και διαφόρων άλλων παρεμφερών θεμάτων, που βιώσαμε και βιώνουμε ακόμη και διαπιστώσαμε ιδίως τα τελευταία χρόνια, οι ομοιότητες λοιπόν είναι κάτι παραπάνω από προφανείς. Και το τελικό ερώτημα που προκύπτει με όλα αυτά είναι: Καλά τότε ήταν οι Σοβιετικοί που σχεδίασαν τις μεθόδους αυτούς κατά των ΗΠΑ. Τώρα ποιά είναι αυτά τα σκοτεινά κέντρα, ποιοικαι γιατί τα σχεδίασαν και τα υλοποιούν, έχουν Έλληνες συνεργάτες εκούσιους ή ακούσιους, σε τι αποβλέπουν και γιατί η πατρίδα μας (πέραν των δικών μας ευθυνών) έγινε ο υπ’ αριθμόν 1 οικονομικά και όχι μόνο, παγκόσμιος στόχος; Τι αμαρτίες πληρώνουμε και για πόσο ακόμη;


http://ksipnistere.blogspot.com/2012/05/blog-post_5040.html

Οι διαδικτυακές επιθέσεις στον αγωγό φυσικού αερίου συνδέονται με την Κίνα

Οι επιθέσεις phishing, που έχουν πλήξει τη βιομηχανία του φυσικού αερίου στις Η.Π.Α., φαίνεται ότι προέρχονται από την ίδια ομάδα hackers, που επιτέθηκε πέρυσι στην RSA. Οι επιθέσεις, που σημειώνονται από τα τέλη του περασμένου Μαρτίου, έχουν βάλει στο στόχαστρο αρκετές από τις εταιρείες φυσικού αερίου της χώρας.
Σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους, δεν είναι σαφές αν μια ξένη δύναμη προσπαθεί να .....
χαρτογραφήσει τα συστήματα φυσικού αερίου ή αν οι hackers προσπαθούν να βλάψουν τους αγωγούς. Οι προηγούμενες επιθέσεις<…>
στο τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου φαίνεται να προέρχονται από την Κίνα.
Η ομάδα εθνικής ασφάλειας των Η.Π.Α. παρείχε στις εταιρείες, που επλήγησαν από τις επιθέσεις, πληροφορίες σχετικά με τους επιτιθέμενους. Οι πληροφορίες αυτές περιελάμβαναν ονόματα αρχείων, διευθύνσεις IP, ονόματα τομέα (domain names) και άλλες σημαντικές πληροφορίες, που σχετίζονται με τους διαδικτυακούς «κατασκόπους», έτσι ώστε οι εταιρείες να ερευνήσουν τα δίκτυά τους για τυχόν «ίχνη» από τις επιθέσεις.
Η ομάδα εθνικής ασφάλειας ενημέρωσε τις εταιρείες ότι συνεργάζονται με το FBI, για να εντοπίσουν ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τις κακόβουλες εισβολές και τα e-mail. Οι ερευνητές πιστεύουν τώρα ότι οι νέες επιθέσεις συνδέονται με τις περσινές, που στόχευαν την εταιρεία RSA, και οι οποίες οδηγούν στην Κίνα.
Η ομάδα, που ήταν υπεύθυνη για τις επιθέσεις της RSA, έχει επίσης συνδεθεί με διάφορα προηγούμενα περιστατικά hacking σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι πρόσφατες επιθέσεις, σε συνδυασμό με την καταστροφική έκρηξη αγωγού φυσικού αερίου το 2010 στην Καλιφόρνια, αποδεικνύουν τους κινδύνους, που εγκυμονεί η ραγδαία επέκταση των δικτύων φυσικού αερίου.
Ο τομέας του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, υπήρξαν και στο παρελθόν στόχοι των hackers. Τον Φεβρουάριο του 2011 η εταιρεία McAfee, ανακάλυψε μια διαδικτυακή «εισβολή» επονομαζόμενη » Night Dragon», που εντοπίστηκε στην Κίνα. Στο πλαίσιο αυτής της επίθεσης, οι hackers προσπάθησαν να αποκτήσουν ευαίσθητα δεδομένα και οικονομικά έγγραφα από τις εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου για προσφορές και τα μελλοντικά σχέδια γεώτρησης.

http://www.secnews.gr


http://ksipnistere.blogspot.com/2012/05/blog-post_4870.html

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ: ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Γράφει ὁ Κοσμᾶς Ἀθανασόπουλος, Ἀναλυτῆς Πληροφοριῶν - Διεθνολόγος - Ἕνα ζήτημα Ἐθνικῆς σημασίας ποὺ ἀπασχολεῖ δεκαετίες τὴν Ἑλλάδα, τὰ ἁρμόδια ὑπουργεῖα, τὶς Ἐθνικὲς ἀρχὲς ἀσφαλείας καὶ πληροφοριῶν, ἀποτέλεσε μὲ τὴν βοήθεια καὶ «ἄλλων ἐξωτερικῶν» παραγόντων ἀντικείμενο ἐσωτερικῆς πολιτικῆς ἀντιπαράθεσης, ἐξεταστικῶν ἐπιτροπῶν, ἀνεξέλεγκτης πολυλογίας, τὶς συνέπειες τῶν ὁποίων ἐνδεχομένως νὰ ὑποστεῖ ὁ Ἑλληνισμὸς σὲ βάθος χρόνου. Τὸ πρόβλημα ξεκινᾶ ἀπὸ τὸ Οἰκουμενικὸ Πατριαρχεῖο τῆς Κωνσταντινούπολης καὶ τὴν τύχη του. Οἰκουμενικὸ γιὰ ὅλους τους Ὀρθόδοξούς του κόσμου. Ὄχι γιὰ τοὺς Τούρκους.
Τὸ πρόβλημα ποὺ ἀντιμετωπίζει τὸ Πατριαρχεῖο στὴν Πόλη εἶναι γνωστό: Δὲν ἀναγνωρίζεται ἀπὸ τὸ τουρκικὸ κράτος ἡ οἰκουμενικότητά του, θεωρεῖται ἕνα ἵδρυμα ποὺ ἀπευθύνεται σὲ ὀρθόδοξους Τούρκους, καὶ ὡς ἐκ τούτου οἱ ἱεράρχες τοῦ πρέπει νὰ εἶναι Τοῦρκοι ὑπήκοοι. Ἡ θέση αὐτὴ τῆς Τουρκίας παραβιάζει τὴ συνθήκη τῆς Λωζάννης καὶ στερεῖ ἀπὸ τὴν οἰκουμενικὴ ὀρθοδοξία τὴ δυνατότητα νὰ διαχειριστεῖ τὰ τοῦ οἴκου τῆς ὅπως θὰ ἔπρεπε. Γιατί, σὲ συνδυασμὸ μὲ τὴν ἐξάλειψη τῆς πολίτικης ρωμηοσύνης καὶ τὴν κλειστὴ Σχολὴ τῆς Χάλκης, ποὺ συστηματικὰ ἐπεδίωξε ἡ Τουρκία, δὲν ὑπάρχει παραγωγὴ νέων ντόπιων στελεχῶν γιὰ τὸ Πατριαρχεῖο, καὶ εἶναι ὁρατὸς ὁ δὶ' ἀσφυξίας θάνατός του.
Σὲ περίπτωση λοιπὸν ποὺ ὁ Προκαθήμενος τοῦ Οἰκουμενικοῦ Θρόνου ἀντιμετωπίσει...αἰφνίδιο ἢ φυσιολογικὸ «πρόβλημα» τότε χηρεύει ἡ θέση του. Ἐκτιμήθηκε λοιπὸν ἰδιαίτερα ἀπὸ τὸ 2000 (ἐπὶ ΠΑΣΟΚ καὶ ὀρθῶς) ὅτι εἶναι σφοδρὰ πιθανὸν σὲ περίπτωση χηρείας, νὰ διεκδικήσει ἡ Ρωσία τὴν ἕδρα τοῦ Οἰκουμενικοῦ Θρόνου κυρίως λόγω του ὅτι σὲ αὐτὴ τὴ χώρα κατοικεῖ ἡ πολυαριθμότερη συμπαγὴς μάζα ὀρθοδόξων στὸν κόσμο.
Ἤδη ὅμως ἀπὸ τὸ 1978 τὸ ζήτημα εἶχε ἐντοπισθεῖ σὲ ἄλλη ὅμως βάση. Τότε ἡ Τουρκία (καὶ ὄχι ἡ Ρωσία) ἀποτελοῦσε τὴν κύρια ἀπειλή. Λίγα μόλις χρόνια μετὰ τὴ μεταπολίτευση, ἡ Ἑλλάδα ζοῦσε τὴ νέα μεταβατική της περίοδο . Ὁ πρωθυπουργὸς Κωνσταντῖνος Καραμανλὴς κάλεσε τὸ νεαρὸ τότε ὑπουργὸ Παιδείας Ἰωάννη Βαρβιτσιώτη στὸ γραφεῖο του καὶ τοῦ ἔδωσε ἐντολὴ νὰ ἀναζητήσει ἕνα χῶρο γιὰ νὰ στεγαστεῖ τὸ Πατριαρχεῖο τῆς Κωνσταντινούπολης, σὲ περίπτωση ποὺ ἄλλαζε τὸ status quo στὴν Πόλη μὲ τρόπο μοιραῖο καὶ μὴ ἀναστρέψιμο. Τὸ 1978 ἀπεῖχε μόλις 4 χρόνια ἀπὸ τὰ γεγονότα τῆς Κύπρου καὶ ἡ Τουρκία εἶχε ἤδη σκληρύνει «ἐπικίνδυνα» τὴ στάση τῆς ἔναντί του Οἰκουμενικοῦ Πατριαρχείου. Τὰ γεγονότα τῶν προηγούμενων δεκαετιῶν στὴν Πόλη ἦταν ἀκόμη νωπὰ καὶ οἱ σχέσεις τῶν δύο χωρῶν στὸ ναδὶρ τῆς διπλωματικῆς σφαίρας.
Ἐκεῖ ἐντοπίζεται ἡ πρώτη ἀφετηρία μίας ἄγνωστης σὲ πολλοὺς ἱστορίας, ἡ ὁποία ἐκτυλίχθηκε καὶ ἔφτασε μέχρι τὸ γνωστὸ -πλέον- καὶ ὡς «σκάνδαλο» τοῦ Βατοπεδίου. Σκάνδαλο ποὺ σὲ οἰκονομικὸ ἐπίπεδο δὲν στοιχειοθετεῖται ἀκόμα καὶ σήμερα. Στὴν ἁρμόδια Ἐξεταστικὴ Ἐπιτροπὴ τῆς Βουλῆς ὅλοι οἱ εἰδικοὶ (Γκρόζος, Μαντούβαλος, Γούσιος) μέλη τῆς «Ἐπιτροπῆς Καταπολέμησης τῆς Νομιμοποίησης Ἐσόδων ἀπὸ Παράνομη Δραστηριότητα» κατέθεσαν ὅτι «δὲν ὑπάρχει τίποτε μεμπτό, τίποτε παράνομο, καμία δωροδοκία» στὴν ὑπόθεση Βατοπαιδίου.

Ὁ βουλευτὴς Β' Θὲς/νίκης τῆς ΝΔ κ. Σάββας Ἀναστασιάδης, μέλος τῆς Ἐξεταστικῆς Ἐπιτροπῆς, δήλωσε σὲ συνέντευξή του ὅτι ἡ ὑπόθεση Βατοπαιδίου δὲν εἶναι σκάνδαλο ἀλλὰ μία «συνήθης, νομικὴ ὑπόθεση».
Παρόλα αὐτὰ ἡ ὑπόθεση στὴν συνείδηση τῶν περισσοτέρων Ἑλλήνων (καὶ μὲ τὴν βοήθεια πληροφοριακῶν ἐπιχειρήσεων ξένων ὑπηρεσιῶν) ἀκόμα καὶ σήμερα παραμένει περίπλοκη συσκοτισμένη κι ἴσως καὶ νὰ συνέβαλε σὲ μεγάλο βαθμὸ στὴν ἀνατροπὴ τῆς Κυβερνήσεως Καραμανλῆ.

Τὸ 1978 λοιπόν, ἐκτιμήθηκε ὅτι οἱ ἐξελίξεις θὰ ὁδηγοῦσαν ἀργὰ ἢ γρήγορα στὴν ἐξορία τοῦ Πατριαρχείου ἀπὸ τὴν Κωνσταντινούπολη. Ἀκόμη κι ἂν δὲν προχωροῦσαν οἱ Τοῦρκοι σὲ μονομερῆ πράξη, φοβούμενοι κυρίως τὴν ἀντίδραση τῶν Ἀμερικανῶν, ἡ λειψανδρία μεταξὺ τῶν μελῶν τῆς ἑλληνικῆς κοινότητας θὰ ἀναδείκνυε σὲ βάθος χρόνου τὴ δυσκολία ἐκλογῆς νέου πατριάρχη καὶ θὰ καθιστοῦσε ἀναπόφευκτη τὴν ἀναζήτηση νέας στέγης γιὰ τὸ «Βατικανὸ» τῆς ὀρθοδοξίας. Ὁ ἴδιος προβληματισμὸς ἀλλὰ μὲ κινητήριο μοχλὸ τὴν πολιτικὴ τῶν ΗΠΑ πλέον ἀναπτύχθηκε καὶ γύρω στὸ 2000.



Τὸ 1978 ὑπῆρξε ἡ σκέψη νὰ χρησιμοποιηθεῖ ἡ ἀκίνητη περιουσία ποὺ διαθέτει τὸ Πατριαρχεῖο στὴ Γενεύη, ἀλλὰ ἡ λύση αὐτὴ γρήγορα ἐγκαταλείφθηκε, ἀφοῦ θεωρήθηκε ὅτι αὐτόματα τὸ Πατριαρχεῖο θὰ ἔχανε τὸ γεωγραφικό του προσδιορισμὸ ὡς Ἀνατολικὴ Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία. Τὸ ἑπόμενο σενάριο ποὺ ἐξετάστηκε ἦταν ἐκεῖνο τοῦ Ἁγίου Ὅρους, ἀλλὰ τὸ ἱερὸ ἄβατο ἀποτέλεσε σοβαρὸ ἀνασταλτικὸ παράγοντα. Ἐξετάστηκε καὶ ἡ περίπτωση τῆς Πάτμου, ἀλλὰ κι αὐτὴ γρήγορα ἀπορρίφθηκε λόγω ἔλλειψης ὑποδομῶν. Ὁ κ. Βαρβιτσιώτης ἐξέτασε τότε τὴν πιθανότητα τοῦ Μυστρὰ καὶ ἡ πρόταση αὐτὴ ἄρεσε καὶ στὸν Κωνσταντῖνο Καραμανλή. Μὲ τὸν Μυστρὰ ὑπῆρχε κι ἕνας ἐθνικὸς συμβολισμός, καθὼς ἦταν τὸ καταφύγιο τῶν Παλαιολόγων ἀμέσως μετὰ τὴν πτώση τῆς Κωνσταντινούπολης.

Τὸ θέμα ἔπεσε χαμηλὰ σὲ προτεραιότητα ἰδίως μὲ τὴν μεταπήδηση τοῦ Ἐθνάρχη στὴν Προεδρία τῆς Δημοκρατίας.

Ἤδη ὅμως τὸ 1993 ἐκτιμήθηκε ὅτι ὑπῆρχε ζήτημα ἄμεσης ἐξεύρεσης ἐναλλακτικῆς λύσεως γιὰ τὸν Οἰκουμενικὸ Θρόνο ἀφενὸς διότι εἶχαν περιέλθει ἀρκετὲς πληροφορίες στὶς ὑπηρεσίες πληροφοριῶν τῆς Χώρας μᾶς σχετικὰ μὲ ἀπειλὲς κατὰ τῆς ζωῆς τοῦ Πατριάρχη, ἀφετέρου ἄνοιγε μέτωπο καὶ κατὰ τοῦ Ἑλληνορθόδοξου Πατριαρχείου τῶν Ἱεροσολύμων (ἀπὸ ἄλλο Κράτος καὶ ἄλλες Ὑπηρεσίες πληροφοριῶν) ὅπου ἐκεῖ μάλιστα ὁ μετέπειτα σχεδιασμὸς καὶ ἐκτέλεση τῆς ἀποστολῆς προστασίας του, ἀντιμετώπισαν ὑπονομευτικὲς διαρροὲς ποὺ συνετέλεσαν δυστυχῶς στὴν ἀπόλυτη ἐπιτυχία τῶν ἐπιχειρήσεων ὀργάνων τῶν ξένων Ὑπηρεσιῶν. (Πολὺ ἀργότερα ἕνα ἀξιόλογο στέλεχος τῶν Ἑλληνικῶν Ὑπηρεσιῶν ὁ γνωστὸς Βαβύλης ἀποκαλύφθηκε ἀπὸ ξένες ἐπιχειρήσεις ἀντιπληροφοριῶν καὶ ἡ ὅλη Ἑλληνικὴ ἀποστολὴ θεωρήθηκε ὡς ἕνα ἀκόμη σκάνδαλο, ὅπως σήμερα τὸ ἀντίστοιχό του Βατοπεδίου ποὺ ἀκόμα θεωρεῖται ἀπὸ μερικοὺς σκάνδαλο).

Ἡ ἀνάδειξη τοῦ Βαρθολομαίου στὸ θρόνο τοῦ Πατριάρχη ἐπανέφερε τὸ ζήτημα ξανὰ στὴν ἀτζέντα. Αὐτὴ τὴ φορὰ ἐπελέγη τὸ Ἅγιο Ὅρος καὶ ὁ στόχος ἦταν ξεκάθαρος, νὰ ὑπάρχει ἡ ὑποδομὴ γιὰ νὰ μεταφερθεῖ σὲ περίπτωση ἀνάγκης ἐκεῖ τὸ Πατριαρχεῖο. Κρίθηκε ὡς ἡ καλύτερη λύση, μολονότι ὑφίσταται τὸ «ἀγκάθι» τοῦ ἄβατου. Κι αὐτὸ διότι τὸ Ἅγιο Ὅρος ἔχει τὸ αὐτοδιοίκητο καὶ ταυτόχρονα ἀποτελεῖ πνευματικὸ σημεῖο ἀναφορᾶς γιὰ τὴ χριστιανοσύνη. Τὸ ΠΑΣΟΚ ἐκτίμησε καὶ ὀρθὰ ὅτι ἡ καλύτερη ἀντιπρόταση στὴ Ρωσία σὲ περίπτωση ποὺ διεκδικοῦσε γιὰ λογαριασμὸ τῆς τὴν μεταφορὰ σὲ αὐτὴν τοῦ Οἰκουμενικοῦ Θρόνου ἦταν τὸ Ἅγιο Ὅρος.

Ἐπελέγη ἀπὸ τὴ τότε Κυβέρνηση τοῦ ΠΑΣΟΚ μία μονὴ ἐγκαταλελειμμένη καὶ ἑτοιμόρροπη καὶ ἀποφασίσθηκε αὐτὴ ἡ μονὴ νὰ ἐνισχυθεῖ ἄμεσα οἰκονομικὰ καὶ μὲ ἀξιόλογο προσωπικὸ μοναχῶν (μὲ πολλοὺς μεταπτυχιακοὺς τίτλους). Ἡ προσπάθεια ξεκίνησε μεθοδικὰ μὲ ὁρίζοντα πενταετίας.

Δὲν εἶναι τυχαῖο τὸ γεγονὸς ὅτι οἱ πρῶτες ἀνταλλαγὲς οἰκοπέδων γιὰ τὴ Μονὴ τοῦ Βατοπεδίου ξεκίνησαν ἐπὶ διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ καὶ τὶς χειρίσθηκαν οἱ κοὶ Φωτιάδης καὶ Δρῦς. Καὶ ὀρθὰ ἔπραξαν. Ἂς μὴν ξεχνᾶμε τὶς ἄριστες σχέσεις της τότε κυβέρνησης μὲ τὸ Πατριαρχεῖο καὶ τὴν ἀντίστοιχη «κόντρα» τῆς κυβέρνησης μὲ τὴν Ἑλλαδικὴ Ἐκκλησία. Ἡ βασικὴ ἰδέα ἦταν ὅτι θὰ ἔπρεπε νὰ βρεθεῖ ἕνας τρόπος γιὰ νὰ ἐνισχυθεῖ οἰκονομικὰ ἡ ἐπιλεγεῖσα μονὴ (Βατοπεδίου), ἔτσι ὥστε νὰ ὑπάρχει ἡ ἀπαραίτητη οἰκονομικὴ βάση στὴν περίπτωση ποὺ θὰ χρειαζόταν νὰ φτάσουμε στὸ ἀπευκταῖο σενάριο τῆς ἐξορίας τοῦ Πατριαρχείου ἀπὸ τὸν φυσικό του χῶρο ἢ διεκδίκησής του ἀπὸ τὴν Ρωσία.

Τὸ 2004 ἡ κυβέρνηση τοῦ ΠΑΣΟΚ ἔπεσε. Ὅταν ἄλλαξε ἡ κυβέρνηση ἡ ἐπικοινωνία μεταξὺ κεντρικῆς Κρατικῆς διοίκησης καὶ ἐκκλησίας ἔγινε εὐκολότερη, διότι ἄμεσοι συνεργάτες τοῦ πρωθυπουργοῦ, ὅπως ὁ κ. Ρουσόπουλος καὶ ὁ κ. Ἀγγέλου, εἶχαν οὐσιαστικὴ καὶ προσωπικὴ σχέση μὲ τὴ μονὴ τοῦ Βατοπεδίου, ἴσως σὰν ἀποτέλεσμα μίας στρατηγικῆς ποὺ χτιζόταν στὸ προηγούμενο διάστημα σὲ Ἐθνικὸ ἐπίπεδο.

Ἡ Κυβέρνηση τῆς ΝΔ συνέχισε καὶ ὀρθῶς μία πολιτικὴ ποὺ εἶχε ξεκινήσει τὸ ΠΑΣΟΚ δεδομένου μάλιστα ὅτι τὸ διεθνοπολιτικὸ πεδίο εἶχε διαμορφωθεῖ ἀκόμα πιὸ ἀπειλητικὸ γιὰ τὸ Πατριαρχεῖο τῆς Κωσταντινούπολης. Πιὸ συγκεκριμένα οἱ «θρησκευτικοὶ μηχανισμοὶ» (ὅπως τὰ Πατριαρχεῖα) προκαλοῦσαν ἀνέκαθεν ἀπροσδιόριστο φόβο στὶς ὑπηρεσίες τῶν ΗΠΑ διότι ἐκτιμοῦν πὼς ἡ ἔκφραση τῆς θρησκευτικότητας μὲ τὴν ἀνατολικὴ ὀρθόδοξη μορφὴ μπορεῖ νὰ ἀναδείξει πολιτικὲς ἐκφράσεις καὶ πρότυπα στὶς χῶρες ὅπου ἐπικρατεῖ πλειοψηφικὰ τὸ ὀρθόδοξο δόγμα. Δηλαδὴ ὅτι θὰ μποροῦσε νὰ ἀναδείξει πολιτισμικὰ πρότυπα τὰ ὁποῖα ἀργὰ ἢ γρήγορα θὰ γίνουν ἐκφράσεις ἐφαρμοσμένης πολιτικῆς ποὺ θὰ ἀπευθυνθοῦν στοὺς λαοὺς αὐτοὺς σὰν ἐναλλακτικὴ πρόταση στὴν κυριαρχία τῆς προτεσταντικῆς ἀντίληψης γιὰ τὶς κοινωνικὲς δομὲς ποὺ ἐπικρατοῦν τώρα σὲ ὅλη τὴν χριστιανοσύνη.

Ἡ ἐκτίμηση αὐτὴ ἔχει κάποια βάση ἂν μπορέσει κανεὶς νὰ συνδυάσει τὸ γεγονὸς ὅτι «ἔσκασε» ἕνα τέτοιο θέμα σὲ μία μονὴ μὲ μεγάλη διορθόδοξη δράση καὶ μὲ πολλοὺς μοναχοὺς ἀπ' ὅλο τὸν ὀρθόδοξο καὶ ὄχι μόνο κόσμο. Ἡ ἀμερικανικὴ ἀντίληψη γιὰ τὰ πράγματα εἶναι ὅτι πρέπει νὰ ἐνισχυθεῖ τὸ δικό τους πρότυπο ζωῆς ποὺ δίχως τὴν ὕπαρξη ἐξωτερικῶν ἐχθρῶν εὐδοκιμεῖ στὴν Βόρεια Ἀμερική. Στὴν συγκεκριμένη ὅμως γεωγραφικὴ περιοχὴ μὲ τὴν ὕπαρξη τοῦ μωσαϊκοῦ λαῶν εἶναι νομοτέλεια ὅτι αὐτὸ τὸ πρότυπο θὰ ἐνισχύσει τὶς διαλυτικὲς τάσεις στὸ ἐσωτερικῶν αὐτῶν τῶν κοινωνιῶν χωρὶς ἕνα ἰσχυρὸ κεντρικὸ κράτος. Παράδειγμα ἀποτελεῖ ἡ διάλυση τῆς Γιουγκοσλαβίας καὶ ἡ ἐξακολουθητικὴ ἀποσύνθεση τῆς Σερβίας ποὺ συνεχίζεται μέχρι τὶς μέρες μας. Ὁ ρόλος δὲ τοῦ Βατικανοῦ στὸ ὅλο ζήτημα ἐλέγχεται.

Ἔτσι ἀπὸ τὸ 2004 ἄνοιξε ὁ δρόμος γιὰ νὰ ὁλοκληρωθεῖ ἀπὸ τὴ ΝΔ τὸ ἐθνικὸ σχέδιο ποὺ εἶχε ξεκινήσει τὸ ΠΑΣΟΚ σὲ ἀκόμα πιὸ σύντομο χρονικὸ διάστημα. Κι ἐδῶ ἔγινε ἴσως τὸ μεγάλο σφάλμα:

Τὸ γεγονὸς ὅτι ἡ ἀμεσότητα ἐπικοινωνίας καὶ τὸ ἐπεῖγον δημιούργησαν τὴν αἴσθηση ὅτι τὰ πάντα θὰ ἦταν πιὸ εὔκολα καὶ ἔτσι ὅλοι ἔγιναν ἐπιρρεπεῖς στὰ λάθη καὶ ἀβλεψίες ποὺ προκάλεσαν ξένες ὑπηρεσίες πληροφοριῶν καὶ ἐπέτρεψαν σὲ συνεργάτες τους ποὺ ἐπιχειροῦν στὴν Ἑλλάδα νὰ ἀναλάβουν δράση ἀναστολῆς καὶ ἐξάρθρωσης τοῦ σχεδίου.

Ἤδη ὁ Καραμανλὴς εἶχε ἐνοχλήσει τόσο μὲ τὸ ΟΧΙ στὸ σχέδιο Ἀναν, μὲ τὸ ΟΧΙ στὸ ζήτημα εἰσόδου τῶν Σκοπίων στὸ ΝΑΤΟ καὶ ἡ χαριστικὴ βολὴ ἦταν ἡ συνεργασία τῆς Ἑλλάδας μὲ τοὺς Ρώσους στὸ θέμα τῶν ἀγωγῶν. Τότε ὁ κύβος ἐρρίφθη καὶ μὲ ἕνα σμπάρο θὰ ἐπετύγχαναν δύο τρυγόνια: θὰ ἐμποδιζόταν ἀφενὸς ἡ Ἑλλάδα νὰ προετοιμάσει διάδοχη κατάσταση γιὰ τὸ Πατριαρχεῖο παράλληλα δὲ τὸ διεθνὲς σύστημα θὰ ἁπαλλασσόταν ἀπὸ τὸν μόνο μεταπολεμικὰ Εὐρωπαῖο Πρωθυπουργὸ ποὺ τόλμησε νὰ ἀντιταχθεῖ σὲ δημόσια ἐκπεφρασμένη ἄποψη Προέδρου τῶν ΗΠΑ: «Τὰ Σκόπια θὰ εἰσέλθουν στὸ ΝΑΤΟ». (οὔτε ὁ ντὲ Γκὼλ δὲν εἶχε τολμήσει νὰ ἀντιταχθεῖ σὲ Πρόεδρο τῶν ΗΠΑ).

Ἦταν πράγματι προκλητικὲς οἱ ἀνταλλαγὲς τῆς λιμνοθάλασσας μὲ τὰ οἰκόπεδα στὸ Μαρούσι ἢ σὲ ἄλλα κεντρικὰ σημεῖα τῶν Ἀθηνῶν. Ὁ κοινὸς Ἐθνικὸς σκοπὸς ὅμως σὲ συνδυασμὸ μὲ τὸ μυστικιστικὸ περιβάλλον τῶν μονῶν τοῦ Ἁγίου Ὅρους συντελοῦσαν στὸ νὰ ἀποκοπεῖ κάθε ἀντίληψη κοινῆς λογικῆς. Εἶναι ἐπίσης σαφὲς ὅτι μόνο μὲ τὴν ἐπίκληση ἑνὸς «ἐθνικοῦ λόγου» θὰ μποροῦσαν τόσοι πολλοὶ ἄνθρωποι νὰ συναινέσουν σὲ μία τόσο ἐξωφρενικὴ ἱστορία.

Δὲν εἶναι δυνατὸν δύο τουλάχιστον Κυβερνήσεις καὶ ἀριθμὸς ἀξιωματούχων καὶ τῶν δύο, νὰ παραφρόνησαν ἢ νὰ συνωμότησαν ξαφνικὰ ἕνα πρωί.

Τελικὰ μία διαδικασία Ἐθνικῆς σημασίας ἐξελίχθηκε σὲ μία φούσκα ποὺ ἔγινε ἕνα ««σκάνδαλο»». Μέσω ἀτέρμονων καὶ ἀνερμάτιστων δηλώσεων ὕποπτων ἀτόμων καὶ ΜΜΕ ποὺ εἴτε κινούμενα ἀπὸ προσωπικὲς στρατηγικές, εἴτε κὰτ΄ἐντολὴ ξένων προϊσταμένων. Ἀντὶ νὰ ὑπερασπίσουν μία Μονὴ ποὺ προορίζεται (ἀπὸ πολλὲς διαφορετικὲς χρονικὰ Κυβερνήσεις) νὰ ἀποτελέσει θεματοφύλακα τῆς Ὀρθοδοξίας καὶ τοῦ Ἔθνους δημιούργησαν τὴν εἰκόνα σκανδάλου ποὺ τελικὰ δὲν στοιχειοθετεῖται πουθενὰ καὶ γιὰ κανέναν παρόλες τὶς ἔρυενες.

Ὁμιλοῦν οἱ «ἐπικριτὲς» γιὰ «παρακράτος». Ἡ Μονὴ Βατοπαιδίου ὡς Νομικὸ Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου συνεργάστηκε μὲ τὰ ἁρμόδια ὄργανα τοῦ Κράτους (Νομικὸ Συμβούλιο τοῦ Κράτους, Γνωμοδοτικὸ Συμβούλιο, ΚΕΔ, στελέχη Κυβερνήσεων κλπ).

Τὸ μόνο σφάλμα τοῦ Κώστα Καραμανλῆ εἶναι ἐνδεχομένως τὸ ὅτι ἔδωσε λευκὴ ἐπιταγὴ χειρισμοῦ τοῦ θέματος σὲ ἄτομα ποὺ δὲν εἶχαν τὴν ἐμπειρία νὰ ἀντιμετωπίσουν στοχευμένες ἐπιχειρήσεις ἀντιπληροφοριῶν ποὺ ἐκδηλώνονται ἀπὸ ξένες ὑπηρεσίες πληροφοριῶν στὴν Ἑλλάδα μὲ καταιγιστικὸ πλέον ρυθμό. Ὁ ἴδιος σὲ πρόσφατη συνέντευξη τοῦ εἶχε δηλώσει μὲ νόημα: «Ἦταν ἕνα προσωπικό μου λάθος».

Αὐτὴ εἶναι ἡ ἀληθινὴ ἱστορία τοῦ Βατοπεδίου. Στὶς πληροφοριακὲς ἐπιχειρήσεις ὅμως ἡ ἀλήθεια δὲν ἔχει σημασία. Σημασία ἔχει ἡ εἰκόνα ποὺ προβάλλεται καὶ οἱ ἐντυπώσεις ποὺ δημιουργοῦνται. Ἡ ἀλήθεια εἶναι σὰν ἕνα δάσος ποὺ καίγεται σὲ λίγα λεπτὰ καὶ μετά... ἀπαιτοῦνται πενήντα χρόνια γιὰ νὰ ξαναγίνει.
orthodoxia-ellhnismos
 
 
http://greeknation.blogspot.com/2012/05/blog-post_8374.html

Mυστικό σχέδιο της λέσχης Μπίλντερμπεργκ για διάσωση του ευρώ


Η ελίτ της παγκοσμιοποίησης φοβάται έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη και σχεδιάζει οικονομική ανάκαμψη "ως δια μαγείας"



Του Paul Joseph Watson, συντάκτη του ιστολογίου Prison Planet
15 Μαΐου 2012
Η Λέσχη Bilderberg δείχνει να έχει τρομοκρατηθεί για την πιθανότητα της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη και την συνακόλουθη εντυπωσιακή οικονομική της ανάκαμψη, πράγμα που θα δώσει το παράδειγμα και σε άλλες χώρες να κάνουν ακριβώς το ίδιο. Μια τέτοια έκβαση είναι βέβαιο ότι θα απειλήσει το ενιαίο νόμισμα της ευρωζώνης και, το σημαντικότερο, το όλο σχέδιο για την οικοδόμηση ενός ευρωπαϊκού ομοσπονδιακού υπερκράτους.
Ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης στην επικείμενη ετήσια σύνοδο της Λέσχης Bilderberg στο Chantilly της πολιτείας Virginia θα είναι ο τρόπος με τον οποίο οι παγκοσμιοποιητές της οικονομικής ελίτ θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που απειλεί να καταστρέψει την ατζέντα τους για μια παγκόσμια διακυβέρνηση: την κρίση της ευρωζώνης.
Ο ολοένα αυξανόμενος κίνδυνος αθέτησης της υπόσχεσης της Ελλάδας ότι θα τηρήσει τους δρακόντειους όρους "διάσωσης" που της έχουν επιβληθεί από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο και η απειλή εξόδου της από την ευρωζώνη ανάγκασαν χθες το βράδυ την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ να παραδεχθεί για πρώτη φορά ότι η Ελλάδα ίσως και να βγει από την ευρωζώνη, εκτίμηση που προκάλεσε απότομη "βουτιά" του ευρώ, αλλά και των χρηματοπιστωτικών αγορών.
Η κρίση της ευρωζώνης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο πιο καίριο σημείο που βίωσε ποτέ η Ευρώπη, και έχει αποδειχθεί πολύ χειρότερη από άλλες κρίσεις, που όλως τυχαίως ξέσπασαν και εκείνες λίγο πριν από τις ετήσιες συνόδους της Λέσχης Bilderberg, το 2010 και το 2011.
Και στις δύο εκείνες περιπτώσεις, η πολιτική συναίνεση που υπήρξε ανάμεσα στα μέλη της Λέσχης Bilderberg ήταν αρκετή για να δοθεί η ευκαιρία στην ευρωζώνη να αναπνεύσει - έστω και με μάσκα οξυγόνου - για άλλους 12 μήνες, και το 2010 αλλά και το 2011. Φέτος, τα ίδια αυτά άτομα, που η κοινή γνώμη αναγνωρίζει πλέον ως διαχειριστές της παγκοσμιοποίησης, θα προσπαθήσουν και πάλι να χαράξουν μια στρατηγική κεκλεισμένων των θυρών, η οποία θα διασώσει το "μονάκριβο" κατασκεύασμά τους: το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα.
Στη προπερσινή σύνοδο της λέσχης το 2010 στην Ισπανία, "το μέλλον του ευρώ" βρέθηκε στο επίκεντρο, καθώς ο Ισπανός πρωθυπουργός Luis Rodriguez Zapatero, πλαισιωμένος από αρκετούς οικονομικούς εγκεφάλους, κατέβαλε προσπάθειες να επιλύσει την κρίση, την ίδια ώρα που τα μέλη της Bilderberg πανικόβλητα συνεδρίαζαν, εξετάζοντας σενάρια σε περίπτωση κατάρρευσης του ενιαίου νομίσματος.
Ένα χρόνο αργότερα, το 2011, κατά τη διάρκεια της συνόδου στο St Moritz της Ελβετίας, η κρίση του ευρώ ήταν και πάλι στην κορυφή της ατζέντας της Λέσχης Βilderberg. Οι παγκοσμιοποιητές εξέφρασαν φόβους ότι η διάλυση της ζώνης του ενιαίου νομίσματος θα μπορούσε, μεταξύ άλλων, να τορπιλίσει τις ελπίδες για την δημιουργία πολλών περιφερειακών νομισμάτων.
Η Λέσχη Bilderberg δεν φοβάται απλά ότι η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ, αλλά ότι με την έξοδό της θα βιώσει τεράστια οικονομική ανάκαμψη και θα αποτελέσει παράδειγμα για άλλες χώρες της Ευρωζώνης να ακολουθήσουν την ίδια πορεία.
Ο φόβος αυτός διακρίνεται καθαρά σε άρθρο που δημοσίευσε σήμερα το φερέφωνο της Λέσχης Bilderberg, η ελεγχόμενη από την εν λόγω λέσχη εφημερίδα "Financial Times" με τίτλο "Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα την μετατρέψει σε πρότυπο για άλλες χώρες".
"Αν η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη, θα μπορούσε να αποδειχθεί πιο επικίνδυνη για το σύστημα από ό,τι ήταν ποτέ όσο βρισκόταν μέσα σε αυτήν, δίνοντας το παράδειγμα της αποτελεσματικής αντίδρασης", σχολιάζει ο Arvind Subramanian.
Ο Subramanian δεν είναι τυχαίος αναλυτής. Είναι επίτιμο μέλος του γνωστού "Peter G. Peterson Institute for International Economics", ανάμεσα στα κορυφαία μέλη του οποίου συμπεριλαμβάνονται πολλά μέλη της Λέσχης Βilderberg. Ανάμεσα σε αυτά είναι και ο πρώην πρόεδρος της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve), Paul Volcker, ο πρώην υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ, Lawrence Summers, και το διαχρονικό έμβλημα της Βilderberg, ο David Rockefeller.
"Ας υποθέσουμε ότι από τα μέσα του 2013 θα αρχίσει μια ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, ενώ το υπόλοιπο της ευρωζώνης θα παραμένει σε ύφεση. Η επίδραση μιας τέτοιας εξέλιξης στην Ισπανία και την Πορτογαλία, που μαστίζονται από την λιτότητα, αλλά ακόμη και στην Ιταλία, θα είναι ισχυρή. Οι ψηφοφόροι εκεί αποκλείεται να μην επηρεαστούν από τη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των Ελλήνων, των γειτόνων τους που σήμερα έχουν γίνει αντικείμενο περιφρόνησης. Θα αρχίσουν να διερωτώνται για ποιό λόγο και οι δικές τους κυβερνήσεις δεν ακολουθούν τις ίδιες πολιτικές επιλογές με των Ελλήνων και θα απαιτήσουν την έξοδό τους από την ευρωζώνη. Με άλλα λόγια, η ελληνική εμπειρία μπορεί να μεταβάλει ριζικά τα κίνητρα της παραμονής αυτών των χωρών στην ευρωζώνη, κυρίως εάν οι οικονομικές συνθήκες εξακολουθήσουν να είναι ζοφερές", γράφει ο Subramanian, προσθέτοντας τα εξής:

"Η δυνατότητα εξόδου της Ελλάδας μπορεί να αποδειχθεί κάτι σαν μεταδοτική νόσος και να οδηγήσει στη διάλυση της ευρωζώνης και ίσως και του όλου ευρωπαϊκού σχεδίου".
Η Bilderberg δείχνει κάτι παραπάνω από πρόθυμη να σώσει την ευρωζώνη, αφού αντιπροσωπεύει την ίδια την βάση της παγκόσμιας οικονομικής ατζέντας των νεοταξιτών για τη δημιουργία περιφερειακών νομισμάτων και προσεκτικά σχεδιασμένων ομοσπονδιών σε διάφορες ηπείρους, που θα βασίζονται στο ίδιο μοντέλο με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Εάν τελικά η ευρωζώνη αποτύχει, η προοπτική της επίτευξης του τελικού στόχου ενός παγκόσμιου νομίσματος νεκρώνεται για τουλάχιστον άλλα 100 χρόνια.

Η πρόεδρος της Bilderberg, Etienne Davignon, καυχήθηκε κάποτε σε συνέντευξή της ότι η Bilderberg συνέβαλε τα μέγιστα στη δημιουργία του ευρώ, συντάσσοντας πρώτη την ατζέντα των πολιτικών που θα έπρεπε να ακολουθήσουν οι χώρες της ΕΕ προκειμένου να υπάρξει ένα ενιαίο νόμισμα στις αρχές της δεκαετίας του 1990, το οποίο αργότερα επισημοποιήθηκε μέσω της Συνθήκης του Μάαστριχτ το 1992.
Αυτό που δεν γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος είναι ότι οι πρώτες συζητήσεις για την δημιουργία ενιαίου νομίσματος έλαβαν χώρα περίπου τέσσερις δεκαετίες πριν, στη συνεδρίαση της Bilderberg στο Garmisch-Partenkirchen της Δυτικής Γερμανίας το 1955.
Έγγραφα από εκείνη την σύνοδο, που διέρρευσαν αργότερα, αποκαλύπτουν ότι οι σύνεδροι της λέσχης - και ήδη γνωστοί νεοταξίτες - μίλησαν για την ανάγκη "να εισέλθει ο γερμανικός λαός σε μια κοινή ευρωπαϊκή αγορά το συντομότερο δυνατό", προσθέτοντας ότι "το μέλλον του θα είναι αμφίβολο χωρίς μια Ενωμένη Ευρώπη"!
Η ατζέντα αυτή περιλαμβάνει "την ανάγκη να επιτευχθεί ένα κοινό νόμισμα", καθώς και η δημιουργία μιας "κεντρικής πολιτικής εξουσίας".
Δεδομένου του γεγονότος ότι η συνομωσία που οδήγησε τελικά στην θέσπιση του ευρώ διήρκεσε τουλάχιστον 50 χρόνια, δεν υπάρχει πιθανότητα η παγκόσμια ελίτ να εγκαταλείψει το "πόνημά" της αμαχητί.
Αλλά να είστε βέβαιοι ότι η κρίση της ευρωζώνης θα βρεθεί στο επίκεντρο της φετινής συνόδου της Λέσχης Bilderberg και πάλι, καθώς τα μέλη της θα προσπαθούν να συναινέσουν σε άλλη μια μεγάλη προσπάθεια να διασώσουν το ενιαίο νόμισμα.

Σχόλιο ιστολογίου

Τα σημεία που έχουν τονιστεί με κόκκινο δεν είναι μόνο σκέψεις του αρθρογράφου. Είναι πληροφορίες που περιέχονται σε αρκετά βιβλία για τα σχέδια της Νέας Τάξης. Το σχέδιό τους είναι να γίνουν διαφορετικές "ενώσεις" στο στυλ της Ε.Ε., με ξεχωριστό νόμισμα η κάθε μία. Ήδη έχει γίνει η Αφρικανική Ένωση (με 19 χώρες και μαριονέτες ηγέτες) και άλλες είναι στα σκαριά. Η NAFTA (ένωση ΗΠΑ-Καναδά-Μεξικού) έγινε, αλλά απέτυχε, λόγω ασυνεννοησίας με το Μεξικό, που τους την "έκανε" στο τσακ. Ο απώτατος στόχος είναι σε κάποια στιγμή αυτές οι ενώσεις να απορροφηθούν η μία από την άλλη, μέχρι στο τέλος να μείνει ένα κράτος και μια κυβέρνηση. Γι' αυτό είναι να απορείς με τόσους Έλληνες που δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει ευρώ και ευρωζώνη!

Επίσης, το σημείο που μιλάει για τα 100 χρόνια είναι χαρακτηριστικό. Τα σχέδια της ΝΤΠ έχουν πάντα πνοή 100 χρόνων και ό,τι καταφέρουν. Ό,τι δεν καταφέρουν πάει για τα επόμενα 100 χρόνια. Αυτό το έχει πει και ο Κίσινγκερ πολλές φορές και ξέφυγε μια φορά και στον ΓΑΠ.
Το ζήτημα είναι, τι θέλει να μας πει το έντυπο όργανο της Bilderberg αυτή τη φορά και γιατί; Δεν υπάρχει τίποτε που να τυπώνεται στους Financial Times και να μην έχει έναν σκοπό απώτερο. Ό,τι γράφουν οι Financial Times δεν έχει απλά σκοπό να μας δώσει μια εντύπωση, αλλά να κατευθύνει τις επόμενες σκέψεις και πράξεις μας. Γι' αυτό απορούμε με την άνεση που αναπαράγουν τα άρθρα αυτής της εφημερίδας τα ιστολόγια (ειδικά τα ιστολόγια) έτσι σκέτα, χωρίς ένα συλλογισμό ή ένα σχόλιο. Στην Αμερική λένε: "Αν δεν μπορείς να ερμηνεύσεις ένα άρθρο των Financial Times και αν δεν μπορείς να βρεθείς δυό τουλάχιστον κινήσεις μπροστά του, τότε μην το διαβάσεις. Θα σου κάνει κακό". Και απορώ: Είμαστε τόσο αφελείς εμείς οι Έλληνες;
Εσείς τι βλέπετε σε αυτό το άρθρο; Γιατί ανοίγει η εφημερίδα της λέσχης με τόση ευθύτητα τα χαρτιά της Νέας Τάξης, ενώ υποτίθεται πως ό,τι σχεδιάζουν μένει κρυφό και το αντιλαμβανόμαστε μόνο αφού είναι σε εξέλιξη η εκτέλεσή του; Εμάς πάντως μας γεμίζει υποψίες.
Τέλος, αν θέλουν κάτι να περάσουν στους Έλληνες, αν μας θέλουν κάτι να νιώσουμε διαβάζοντας το άρθρο τους, αν μας θέλουν στους δρόμους τις επόμενες εβδομάδες για να πετύχουν κάτι, τότε πρέπει να συλλογιστούμε το γιατί.
 
http://kostasxan.blogspot.com/2012/05/m.html

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ... Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ


 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ > Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που “τάχα” πάει για φούντο….

1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης.
Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).
Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.
2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι,
Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.
3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία.
4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια
σημαντική τουριστική βιομηχανία.
5. Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν κάθε είδος πλοίου .
6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.
7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά πλοία είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες -5οι στον κόσμο.
8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι
παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.
9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνα.
10. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!
11. Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη, τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι – κρατηθείτε – 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΆΡΙΑ !) όπως αναφέρει τοΓεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το ΥΣΓΣ.
Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ~ Κατοχικά Νέα

«Ένα εκατομμύριο υπογραφές για την Ευρώπη»

«Ένα εκατομμύριο υπογραφές για την Ευρώπη»
SEISACHTHEIA: GREECE'S DEBT RELIEF MOVEMENT
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Κίνηση για τη Διαγραφή του Απεχθούς Ελληνικού Χρέους ‘’ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ-ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ’’
ΣΚΟΠΟΣ
Συλλογή ενός (1) εκατομμυρίου υπογραφών σε ηλεκτρονική μορφή. Οι υπογραφές, θα πρέπει να καλύπτουν γεωγραφικά και πληθυσμιακά, όσο το δυνατόν, περισσότερες περιοχές της Ευρώπης. Το κείμενο με τις υπογραφές, θα σταλεί στη συνέχεια στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
ΝΟΗΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ στην οικονομική εξαθλίωση και την ατομική και εθνική υποδούλωση. Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη. Αυτή, αποτελεί τεράστιο χρέος και ευθύνη.
ΖΗΤΟΥΜΕ
ΔΙΑΓΡΑΦΗ του επαχθούς Χρέους. Όταν οι Χώρες βρίσκονται σε «κατάσταση ανάγκης» (κατάρρευση υγείας, παιδείας, μισθών και συντάξεων), η πληρωμή του απεχθούς χρέους παραμερίζεται. Και προηγούνται οι ανάγκες επιβίωσης και αξιοπρέπειας του ατόμου.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Το άρθρο 8 της Συνθήκης της Λισσαβώνας, περί ενός (1) εκατομμυρίου υπογραφών, θα τεθεί επίσημα σε ισχύ την 1/4/2012. Από τότε, θα μπορούν να υποβάλλονται από τους Ευρωπαΐους πολίτες, αιτήματα για ψήφιση Νόμων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
ΑΝΑΓΚΗ.
Μέχρι τότε Η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ, πρέπει να έχει συγκεντρώσει ένα (1) εκατομμύριο Ευρωπαΐους πολίτες! Για να διεκδικήσει και να καθιερώσει και νομοθετικά την ισχύ της κατάστασης ανάγκης. (Όταν ο Λαός δεινοπαθεί, δεν πληρώνεται ο τοκογλύφος).
ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ‘’ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ’’

Προς Κύριον José Manuel Barroso,
President of the European Commission
1049 Brussels, Belgium.

Κύριε Πρόεδρε,
θεωρείται σκληρή διαπίστωση, πως η Ευρώπη έχει συστήσει τοκογλυφικές σχέσεις, έναντι της Ελλάδας (και των άλλων κρατών). Τα επιτόκια δανεισμού, με τα οποία η Τρόΐκα δανείζει στην Ελλάδα, είναι πολλαπλάσια από εκείνα που δανείζονται τα Κράτη-δανειστές. (Η Γερμανία , δανείζεται η ίδια με 0,25 και στη συνέχεια δανείζει στην Ελλάδα με 5%). Η κρίση στην Ελλάδα, γίνεται αιτία ανεπίτρεπτου πλουτισμού των Κρατών-εταίρων.
Τούτο, συμβαίνει σε πλήρη άρνηση της κοινοτικής αλληλεγγύης. Ο οικονομικός κανιβαλισμός, κατά κράτους-μέλους, συνιστά τον ύψιστο κίνδυνο για τις αξίες της Ευρώπης.

ΙΙ. Οι λύσεις που δίνονται ΔΕΝ είναι βιώσιμες,για την Ελλάδα. Και γενικώτερα, για το Ευρωπαϊκό οικονομικό οικοδόμημα. Τα δάνεια στην Ελλάδα, με εξοντωτικό επιτόκιο, γεννούν μεγαλύτερο χρέος. Και βέβαια τον εκτροχιασμό κάθε ομαλής λειτουργίας της Ευρωζώνης. Η κατάσταση ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ.

Σας καλούμε , κατά το άρθρο 8 της Συνθήκης της Λισσαβόνας, να εισάγετε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή τις ακόλουθες προτάσεις, προς ψήφιση :

-Να διαγράφει κάθε μέλος μονομερώς το μέρος του δημοσίου χρέους, που εμπίπτει στην κατηγορία του «επονείδιστου χρέους». Τέτοιο είναι και το «ελληνικό» .

Το μεγαλύτερο μέρος αυτού συνίσταται στην κεφαλαιοποίηση τόκων, που γυρίζουν πολλές δεκαετίες πίσω. Το κεφάλαιο των δανείων, έχει καταβληθεί. ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ, δηλαδή.

-Nα καθιερωθεί η Αρχή της « κατάστασης ανάγκης».
Όταν η οικονομική και πολιτική υπόσταση του Κράτους κινδυνεύει από την εξυπηρέτηση του απεχθούς χρέους ( καλπάζουσα ανεργία, κατάρρευση μισθών-συντάξεων, κλείσιμο νοσοκομείων , σχολείων , κοινωνικών υπηρεσιών, ατομική εξαθλίωση κλπ) η άρνηση πληρωμής του είναι αναγκαία και δικαιολογημένη.

Υπογράψτε εδώ

ΩΠΑ ΒΡΕ ΥΠΟΥΡΓΕ! ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ! Τρομοϋστερία Χρυσοχοΐδη: Θα έχουμε εμφύλιο και αλληλοσκοτωμό!!

Τρομοϋστερία Χρυσοχοΐδη: Θα έχουμε εμφύλιο και αλληλοσκοτωμό!!

Σε ένα απίστευτο κρεσέντο τρομοϋστερίας, που δύσκολα εξηγείται, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης …προανήγγειλε σήμερα εμφύλιο και αλληλοσπαραγμό!! Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm ο μέχρι χθες υπουργός προστασίας του πολίτη,.. αφού παραδέχθηκε ότι η χώρα έχει απολέσει μέρος της Εθνικής κυριαρχίας της εξαιτίας της πολιτικής που ακολούθησε η δική του κυβέρνηση (!), συμπλήρωσε τα εξής απίστευτα:
Μ. Χρυσοχοΐδης : Είναι προφανές και δεν αναφέρομαι σε αυτό ότι έχουμε χάσει ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας, εξαιτίας του γεγονότος ότι έχουμε μπει σε ένα μονόδρομο που έχει σχέση την οικονομική μας πραγματικότητα – υποθηκεύεται το μέλλον της χώρας. Από την άλλη μεριά όμως, εγώ δεν αναφέρομαι σε αυτό, αναφέρομαι στην ατομική ελευθερία του καθενός. Τις δημοκρατικές ελευθερίες. Ότι μπορεί να καταργηθούν οι θεσμοί και να κυριαρχήσουν οι συμμορίες με όπλα… αυτές είναι μειοψηφίες…. Και ο καθένας θα κάνει συμμορίες με όπλα και θα επιτίθεται στους άλλους. Αντιλαμβάνεσθε τι σημαίνει αυτό. Φαντάζεστε τι σημαίνει αυτό; Πού οδηγούμαστε; Θα οδηγηθούμε σε εμφύλιο! Έτσι, με αυτή την πόλωση την κοινωνική. Εκεί αναφέρομαι και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Και αυτό δεν είναι υπερβολή.

Η μόνη πιθανή εξήγηση που μπορεί κανείς να δώσει για τις απίστευτες δηλώσεις, είναι οτι πρόκειται για την τελευταία προσπάθεια κάποιων να διασωθούν πολιτικά προκαλώντας τρόμο στους πολίτες!! 
http://www.briefingnews.gr/politiki/item/24414
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/05/blog-post_491.html

SOS Αντιρατσισμός


Κάποιος, κάποια στιγμή, θα πρέπει να ενημερώσει τους αντιρατσιστές κατ'επάγγελμα ότι στην Αφρική οι άνθρωποι σφάζονται μεταξύ τους επειδή η φυλή τους είναι κάτι το διαφορετικό από άλλες Αφρικανικές φυλές. Κάποιοι από τους Αφρικανούς που έρχονται στην Ελλάδα παρανόμως και λαμβάνουν την προστασία Συριζαίων και άλλων ώστε να προστατευθούν από τους κακούς Ελληνες Χρυγαυγίτες, έχουν σφάξει με τα χεράκια τους κόσμο και κοσμάκη στην πατρίδα τους.

Xαρακτηριστικά είχα ακούσει παλαιότερα από Έλληνα που υπηρέτησε στις ένοπλες δυνάμεις της Νοτίου Αφρικής ότι συγκεκριμένες φυλές υπηρετούσαν κανονικότατα στον Νοτιοαφρικανικό στρατό αποκαλώντας άλλες φυλές μαύρων ως ... κάφρους.
Αυτά είναι ψιλά γράμματα βέβαια για τους Αριστρεβλούς.
JB - AΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
 
http://taxalia.blogspot.com/2012/05/sos.html#more

Καληνύχτα Κεμάλ…είσαι ο «μόνος προετοιμασμένος» σ’ αυτόν τον τόπο…

ή«Νάτος! Έλληνας Μόνος του… Σφάξτον (2)…»

Προ ημερών σε κάποιο κείμενό μου («Νάτος! Μόνος του…Σφάξτον») χρησιμοποίησα μια «εικόνα». Μια σκληρή εικόνα. Έναν 12άχρονο αφρικανό (παιδί) στρατιώτη που έκοβε το λαιμό ενός αιχμαλώτου. Κάποιοι ένοιωσαν φρίκη μ’ αυτή την εικόνα. Το θεώρησαν «υπερβολικό». Τα έβαλαν με τη «νοσηρή φαντασία» του συγγραφέα.
Διαβάστε λοιπόν τώρα το....
«πραγματικό περιστατικό» που «ενέπνευσε» εκείνη την εικόνα. Καθώς η «πραγματική ζωή» είναι πολύ σκληρότερη από την «νοσηρότερη φαντασία».

(απόσπασμα από το βιβλίο-αυτοβιογραφία ενός Αφρικανού γι’ αυτά που είχε κάνει ως 12άχρονο παιδί - στρατιώτης, «Επιστροφή στη ζωή», του Ισμαήλ Μπεά, σ. 180 – 182).

«…Το πρωί, μετά την ομιλία του υπολοχαγού, αρχίσαμε να σκοτώνουμε τους αιχμαλώτους με τον τρόπο που το είχε κάνει ο υπολοχαγός. Υπήρχαν πέντε αιχμάλωτοι και πολλοί πρόθυμοι υποψήφιοι εκτελεστές. Έτσι, γι’ αυτή τη δολοφονική επίδειξη ο δεκανέας διάλεξε μερικούς από μας – μαζί κι εμένα. Οι πέντε άνδρες ήταν παραταγμένοι στο πεδίο εκπαίδευσης, σε μια σειρά μπροστά μας, με τα χέρια δεμένα. Υποτίθεται ότι θα τους σκίζαμε το λαιμό με την ξιφολόγχη, όπως είχε κάνει νωρίτερα ο υπολοχαγός. Εκείνος του οποίου ο αιχμάλωτος πέθαινε πιο γρήγορα, κέρδιζε τους άλλους. Είχαμε βγάλει τις ξιφολόγχες μας και υποτίθεται ότι θα κοιτούσαμε τους αιχμαλώτους στο πρόσωπο, ενώ θα τους στέλναμε στον άλλο κόσμο. Είχα ήδη καρφώσει τα μάτια μου στον δικό μου κρατούμενο. Η φάτσα του είχε πρηστεί από το ξύλο που είχε φάει…Δεν είχα κανένα συναίσθημα απέναντί του, ούτε και πολυσκεφτόμουν τι έκανα. Περίμενα μόνο την εντολή του δεκανέα. Ο αιχμάλωτος δεν ήταν παρά άλλος ένας αντάρτης, που είχε ευθύνη για το θάνατο της οικογένειάς μου, όπως είχα καταλήξει να πιστεύω…
…Ο δεκανέας έδωσε το σύνθημα με έναν πυροβολισμό. Άρπαξα το κεφάλι του τύπου και του έκοψα το λαιμό με μια αβίαστη κίνηση. Το καρύδι του μπήκε εμπόδιο στην πορεία του κοφτερού μαχαιριού μου. Του το έβγαλα με την οδοντωτή πλευρά της ξιφολόγχης. Τα μάτια του γύρισαν ανάποδα και με κοίταξαν κατάματα, πριν παγώσουν σε μια φοβισμένη έκφραση, σαν από έκπληξη. Ο κρατούμενος έριξε το βάρος του πάνω μου, ενώ άφηνε την τελευταία του πνοή. Τον έριξα στο χώμα και σκούπισα την ξιφολόγχη μου πάνω του….Αναφέρθηκα στο δεκανέα που κρατούσε χρονόμετρο. Τα κορμιά των υπόλοιπων αιχμαλώτων πάλευαν στα χέρια των άλλων αγοριών και μερικοί έτρεμαν για λίγο ακόμη στο έδαφος…Με ανακήρυξαν νικητή και μου έδωσαν το βαθμό του μικρού υπολοχαγού. Γιορτάσαμε τις επιτυχίες εκείνης της μέρας με περισσότερα ναρκωτικά και περισσότερες πολεμικές ταινίες….»(σ.180-182).

Σκληρό κι αυτό; Σαφέστατα. Μόνο που αυτό είναι η «πραγματικότητα» τώρα.
Και μην βιαστεί κάποιος να πει ότι το συγκεκριμένο βιβλίο είναι «φασιστική προπαγάνδα». Εκδόσεις Κέδρος είναι. Των οποίων η ιδιοκτήτρια είναι ιδρυτικό και υψηλόβαθμο στέλεχος των Οικολόγων Πράσινων.

Αυτοί είναι λοιπόν οι Αφρικανοί λαθρομετανάστες.
Κι αυτούς θα έχετε απέναντί σας αύριο όταν γίνει η «Μεγάλη Έκρηξη». (Για πιο πολλές «μελανές λεπτομέρειες» περί του «τι σημαίνει Αφρικανός παιδί-στρατιώτης δείτε το «Ειρηνικοί Αφρικανοί (λαθρο) Μετανάστες; Ή πρώην «παιδιά στρατιώτες» έτοιμοι για όλα;»
http://aegeanhawk.blogspot.com/2011/06/250210.html )

Φυσικά, δίπλα τους θα πρέπει να βάλετε και «κάποιους» άλλους ακόμη «αιματοβαμμένους εθελοντές»…
τους «Μουτζαχεντίν του Ισλάμ» που «συρρέουν στην Ελλάδα» από παντού…Β. Αφρική, Μέση Ανατολή, Καύκασο, αλλά και τις λοιπές «κοιτίδες ταλιμπαν». ( Για να έχετε όλο το «τραγικό κάδρο» ρίξτε μια ματιά στο «Νάτος! Μόνος του…Σφάξτον!» http://aegeanhawk.blogspot.com/2012/04/blog-post_30.html ).

Αλλά δεν τελειώσαμε εδώ. Σωστά; «Κάποιους» ξεχάσαμε….
Τσάμηδες και Ουτσεκάδες….
Εξίσου εκπαιδευμένοι και αδίστακτοι με τους προηγούμενους κι επιπροσθέτως «το έχουν πάρει προσωπικά με την Ελλάδα» - «γιατί» άραγε; «Που αποσκοπούν» τάχα; ( για «λεπτομέρειες» δείτε το «Θα μπείτε, θα βιάσετε, θα σκοτώσετε, θα τρομοκρατήσετε…» http://aegeanhawk.blogspot.com/2012/04/blog-post_28.html ).

Και δεν πιστεύει βεβαίως κανείς ότι τα παραπάνω «αιματοβαμμένα φυντάνια» είναι «μόνα» τους, έτσι; Πόσους «διεθνείς καλοθελητές» μπορεί να σκεφτεί ο καθένας ότι βρίσκονται «πίσω και δίπλα» τους; Πόσοι «συγκεκαλυμμένοι στρατιωτικοί σύμβουλοι» άραγε είναι ήδη στο πλευρό τους; Και πόσοι περισσότεροι τάχα θα βρεθούν δίπλα τους την «κρίσιμη ώρα»;

Κι ο Έλληνας; Τι κάνει; Νάτο πάλι το «κομβικό ερώτημα»….

Λογικά θα έπρεπε να είναι «πλήρως προετοιμασμένος». Είναι όμως;

Η «Παλλαϊκή Άμυνα» είναι επίσημος όρος της Πολιτείας που (με τον έναν ή τον άλλον τρόπο) προβλέφθηκε ήδη από τον πρώτο νόμο περί Επιστράτευσης και Πολιτικής Άμυνας του ’74. Και δεν είναι κάτι άγνωστο διεθνώς. Κάθε κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (και όχι μόνον) διαθέτει τέτοιες οργανωμένες από την Πολιτεία Στρατιωτικοποιημένες Δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας. Παρ’ όλα αυτά, στην Ελλάδα, ένας τόσο «κρίσιμος» για την Εθνική Ασφάλεια Θεσμός αφέθηκε να σαπίσει στα «αζήτητα» και στον «κάλαθο των αχρήστων». Από ποιους αφέθηκε; Δεν θέλει και ρώτημα. Δείτε στο τέλος του κειμένου πως την «αχρήστευσαν» κάποιοι (πολλοί) προδότες του Έθνους και της Εθνικής Ασφάλειας.

Γεγονός είναι πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σήμερα ένας «Πολιτειακός Μηχανισμός Παλλαϊκής Άμυνας» που θα μπορούσε να στηρίξει ΚΑΙΡΙΑ την Ασφάλεια του Πληθυσμού (έναντι μιας εκτεταμένης ασύμμετρης (και μη) εσωτερικής επίθεσης εναντίον του από «ξένους εισβολείς») στο πλευρό των Δυνάμεων Ασφαλείας και του Στρατεύματος και υπό την Αιγίδα τους βεβαίως.

Το μόνο που υπάρχει είναι κάποιος «υποτυπώδης μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας» σύμφωνα με τον οποίο το κάθε Αστυνομικό Τμήμα σε συνθήκες Εκτάκτου Ανάγκης «επιστρατεύει» έναν αριθμό πολιτών με σκοπό την υποστήριξη των Δυνάμεων Ασφαλείας. Μόνο που τέτοια «ημίμετρα» απλώς θα πρόσφεραν ένα «σκορποχώρι», ένα «ανοργάνωτο, ανεκπαίδευτο κι ασύντακτο μπουλούκι πολιτών», μη ικανό συνεπώς «επιχειρησιακά».

Το ίδιο «οικτρά ανεπαρκές» αποτέλεσμα θα φέρει και η «εσπευσμένη ενεργοποίηση» την «τελευταία στιγμή» (και κατόπιν «εορτής» βεβαίως) της Νομοθεσίας περί (ολικής) «Παλλαϊκής Άμυνας».

Η μόνη επιλογή που απέμεινε είναι ο κάθε Έλληνας Πατριώτης να φροντίσει μόνος του, εθελοντικά, για την συντήρηση και αύξηση της «επιχειρησιακής του ικανότητας». Υπάρχουν οι «σχετικές δυνατότητες» με ικανοποιητική παρουσία μάλιστα στο διαδίκτυο. Και να εύχεται η Ελληνική κοινωνία να «προλάβει». Γιατί δεν νοείται ενώ οι «παραπάνω εισβολείς» είναι ήδη «έτοιμοι» κι «απλωμένοι επιχειρησιακά» μέσα στην ενδοχώρα μας, οι Έλληνες ακόμη να κάνουν «θεωρητικές συζητήσεις» επί του «αν πρέπει ή όχι».
Εν πάση περιπτώσει, έστω και την τελευταία στιγμή, ο Έλληνας Πολίτης οφείλει να προσπαθήσει. Όσο ανεπαρκές πια κι αν είναι ετούτο.
Αν μη τι άλλο, την «τελευταία κρίσιμη στιγμή», όταν θ’ αναγκαστούν εκ των «εθνικών έκτακτων καταστάσεων» οι Πολιτικοί να «λύσουν τα χέρια» των Δυνάμεων Ασφαλείας και του Στρατεύματος, θα υπάρχει πληθώρα «εκπαιδευμένων και συντεταγμένων Πολιτών – Οπλιτών» για να τεθούν υπό την Αιγίδα τους. Ακόμη κι έτσι, θα «έχει κερδηθεί κάποιος χρόνος».

Άλλωστε, ο «πνιγμένος απ’ τα μαλλιά του πιάνεται», σωστά;

Και καλή μας τύχη έτσι όπως τα κατάφεραν οι κυβερνώντες μας….

Ιδού λοιπόν οι «οικτρές λεπτομέρειες» του πως αφέθηκε να «καταρρεύσει» - ή μήπως «μεθοδεύτηκε»; - εν τη γενέσει του αυτός ο τόσο «ζωτικός θεσμός» αυτοπροστασίας του πληθυσμού μας :

Παλλαϊκή Άμυνα: Το Χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου

Αρχές δεκαετίας του ’90 το ΠΑΣΟΚ (με την εκλογή του από το ’81) παρίστανε τον Πατριώτη. Επειδή δίωκε πεισματικά κι ασύστολα το Εθνικό φρόνημα του Στρατεύματος χρειάζονταν κάτι που θα ισορροπούσε αυτή την «αντεθνική/αντιστρατιωτική» του επαίσχυντη τακτική. Ένα «κοινωνικό αντίβαρο».
Ταυτόχρονα χρειάζονταν «λαϊκές ενισχύσεις» έναντι του ενδεχόμενου κάποιου στρατιωτικού κινήματος. Την λύση την «σκαρφίστηκε» στην «Παλλαϊκή Άμυνα». Ο Λαός θα κάλυπτε το κενό του «προδοτικού στρατού που εξ’ αιτίας του (Απριλιανοί) απωλέστηκε η Κύπρος». Αυτή ήταν η τότε «επικοινωνιακή πολιτική» του ΠΑΣΟΚ.
Παρ’ όλα αυτά δίσταζαν. Μεγάλο πράγμα βλέπεις να δώσεις «στρατιωτική ισχύ» στον Λαό. Όποιος ήλεγχε αυτή την «Παλλαϊκή Άμυνα» θα μπορούσε να μετατραπεί σε «κίνδυνο του συστήματος»…Του «Συστήματος» που οι Πασόκοι ανακάλυπταν τότε ως «Κότα με τα χρυσά αυγά». «Η κατάληξη; Η ιστορία έδειξε πως απλά όλα αυτά ήταν παχιά λόγια χωρίς αντίκρυσμα….Σιγά μην έφτιαχναν μια militia και να έβγαζαν τα μάτια τους.
Ατέλειωτες συζητήσεις επί χρόνια, οικονομικές δυσπραγίες, καθημερινότητα έδωσαν την «απαραίτητη προκάλυψη» για να καταχωνιάσουν το θέμα…
Τα πράγματα εξακολουθούσαν να ρυθμίζονται από το Ν.Δ. 17/1974 Περί Πολιτικής Σχεδιάσεως Εκτάκτου Ανάγκης. Μέχρι που ήρθε ο Μάρτης του ’87 και η Ελληνοτουρκική κρίση στο Αιγαίο.
Εκεί είδαν πως πλέον ήλεγχαν το Στράτευμα. Εξ’ ου και παραχώρησαν προδοτικά στους Τούρκους το δικαίωμα να θέσουν πλέον το «γκρίζο χρώμα του Αιγαίου». (Θυμίζουμε ότι ο Μάρτης ’87 έληξε με την «αμοιβαία συμφωνία να μην κάνουν έρευνες Τούρκοι ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στο Αιγαίο»!!!Δηλαδή, δέχτηκαν οι καθεστωτικοί να μην κάνουμε έρευνες στην ΔΙΚΗ ΜΑΣ θάλασσα! Κι αυτό το χαρακτήρισαν ως Μεγάλη Εθνική Νίκη!) Τι χρειάζονταν λοιπόν η Παλλαϊκή Άμυνα; Μπορούσε να παραμείνει στο συρτάρι.
Μέχρι που ήρθε το 1996 και τα Ίμια. Η λαϊκή οργή για την τεράστια αυτή εθνική απώλεια εξ’ αιτίας των εγκληματικών χειρισμών της τότε κυβέρνησης ξανάβγαλε στην επιφάνεια την «ανάγκη να εκτονωθεί επικοινωνιακά το λαϊκό δυσμενές αίσθημα περί εθνικής ασφάλειας». Νά’ σου λοιπόν και ξαναβγαίνει από το συρτάρι η «καραμέλλα της Παλλαϊκής Άμυνας».
Τους πήρε άλλα δύο χρόνια για να ψηφιστεί τελικά ο Ν.2641/1998. Όριζε την ανάγκη ύπαρξης μιας «εκτεταμένης ανά την επικράτεια Παλλαϊκής Άμυνας» που θα τηρούσε οργανικά τη δομή και τους κανονισμούς του στρατεύματος και που θα «οργανώνονταν και εκπαιδεύονταν» ανελλιπώς, λεπτομερώς και επιστάμενα κατά την διάρκεια της ειρήνης ώστε να είναι έτοιμη τον καιρό του πολέμου.
Φευ όμως! Είναι γάτες οι καθεστωτικοί πολιτικοί. Σιγά μην επέτρεπαν την ίδρυση ενός τέτοιου «επίφοβου για τις λαμογιές τους» (οιονεί) ένοπλου (παρα)στρατιωτικού σώματος (αυτός είναι ο «προσφιλής όρος της Αριστεράς για την Παλλαϊκή Άμυνα όταν δεν την «ιδρύει και ελέγχει αυτή»).
Ήρθε και το ’99, είδαν με την «υπόθεση Οτσαλάν» από τη μια, του Χρηματιστηρίου από την άλλη, ότι τους «έπαιρνε να κάνουν ότι γουστάρουν» (δηλαδή πως ο «Λαός έχει έφεση στο να κοιμάται στα Εθνικά Θέματα» - και όχι μόνο) και το άφησαν απλά να… «αραχνιάζει» σε κάποιο συρτάρι.
Μέχρι που τρία χρόνια αργότερα με το Ν.3013/2002 ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ εν ψυχρώ τα τμήματα του Νόμου περί Παλλαϊκής Άμυνας εν καιρώ ειρήνης. Αδιαφορώντας για το ότι ένας τέτοιος γιγάντιος μηχανισμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να συσταθεί, να οργανωθεί, να εκπαιδευτεί και να αποδώσει καρπούς έτσι ξαφνικά με το ξέσπασμα ενός πολέμου. Χώρια που οι πόλεμοι έχουν πάψει προ πολλού να κηρύσσονται. Απλά ξεσπάνε στο κεφάλι του ηλιθιωδώς απροετοίμαστου θύματος σαν θύελλα έτσι ξαφνικά και συντριπτικά εν μια νυχτί.
Κι έτσι, φτάνουμε στο σήμερα. Και στο αμείλικτο ερώτημα:

Ζούμε στο ιστορικά πιο πολεμικό σταυροδρόμι της υφηλίου. Το Στράτευμα και τις Δυνάμεις Ασφαλείας τα έχουν απονευρώσει σημαντικά οι εθνοπροδότες πολιτικοί. Η έσχατη γραμμή ανασχέσεως μιας «εκτεταμένης ασύμμετρης επιθετικής κατάστασης» θα ήταν μόνον μια «εξίσου εκτεταμένη», απολύτως οργανωμένη, εκπαιδευμένη, συντεταγμένη, πειθαρχημένη κι εξοπλισμένη Παλλαϊκή Άμυνα (υπό την αιγίδα και διοίκηση του Στρατεύματος βεβαίως). Η οποία όμως – βάση του σχετικού Νόμου – ενεργοποιείται ΜΟΝΟΝ εν καιρώ Πολέμου.

Γιατί δεν «υλοποιήθηκε»;

Επειδή ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ! Λένε οι καθεστωτικοί…επειδή η Ελλάδα άφησε πίσω της τον πόλεμο και ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ πλέον από κανέναν εξωτερικό ή εσωτερικό κίνδυνο πολέμου….

Άραγε όμως ο πόλεμος πρέπει να εννοείται μόνον με την «κλασσική του ιστορική έννοια» της εν θερμώ σύγκρουσης με εξωτερικό εισβολέα;
Οι εκτεταμένες Ασύμμετρες Απειλές (στις οποίες έχει μετατραπεί πλέον η «Ακραία Εγκληματικότητα») δεν αποτελούν προγκρόμ κατά του Ελληνικού πληθυσμού;
Η Ελλάδα και η Εθνική της Ασφάλεια αντιμετωπίζουν καιρό τώρα χείμαρρο ολόκληρο από τέτοιες Ασύμμετρες Απειλές.

Δεν τελούμε εν καιρώ πολέμου λοιπόν;

Κανένας Πατριώτης Νομικός με "κότσια" (αλλά και τίποτα ένστολοι εξίσου με ανάλογα "κότσια") να το "θέσουν" και να το στηρίξουν το θέμα" τόσο σε επίπεδο ΜΜΕ όσο και Δικαιοσύνης δεν υπάρχουν;

Το σίγουρο είναι πως την «ύστατη στιγμή» όλο και κάποια «εσπευσμένη» επιστράτευση Παλλαϊκής Άμυνας θα κάνουν οι καθεστωτικοί. Μόνον που εκείνη η «Δύναμη» δεν θα είναι τίποτε άλλο από «σκορποχώρι». Ανοργάνωτα μπουλούκια της τελευταίας στιγμής που λόγω έλλειψης εντατικής και χρόνιας εκπαίδευσης και οργάνωσης απλά θα πάνε σαν πρόβατα στη σφαγή. Όσοι βεβαίως απ’ αυτούς αποδεχτούν την επιστράτευσή τους και δεν φύγουν για το εξωτερικό.
Αυτό θέλει τάχα η Ελληνική κοινωνία;
Ελλείψει «Πολιτείας» λοιπόν, ας αναλάβει ο κάθε «Έλληνας Πατριώτης» τις ευθύνες που του αναλογούν.
Προτού είναι απολύτως αργά για οτιδήποτε...

Αντί επιλόγου

Εάν το ’74 στην Κύπρο υπήρχε οργανωμένη στα παραπάνω στρατιωτικά πρότυπα εκτεταμένη Παλλαϊκή Άμυνα, δεν θα είχε χαθεί η Βόρεια Κύπρος….ακόμη κι αν η Πολιτειακή Ηγεσία της Ελλάδας δεν έστελνε «τακτικές ενισχύσεις» (όπως και έκανε)…

Αύριο, στη θέση της Κύπρου ίσως βρίσκεται η Θράκη, τα νησιά του Αιγαίου, η Ήπειρος…

Καληνύχτα Κεμάλ….είσαι ο «Μόνος προετοιμασμένος» σ’ αυτόν τον τόπο…


Γιώργος Ανεστόπουλος

http://aegeanhawk.blogspot.com
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/05/blog-post_7509.html

NIGEL FARAGE: " OI EΛΛHNEΣ ΔYΣTYXOYN ΓIATI EINAI ΜΕΣΑ ΣTO EYRΩ"

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΔΙΛΛΗΜΑ ΕΥΡΩ Η ΔΡΑΧΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ:
Η ΔΡΑΧΜΗ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕ Ή ΤΟ ΕΥΡΩ;

Δείτε αυτό το βίντεο, διότι όλη αυτή την προεκλογική περίοδο θα μας πρήξουν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ τρομοκρατώντας μας ότι θα....
πεινάσουμε αν πάμε στην δραχμή.



Ο Nigel Farage τολμά να πεί αυτά που οι άθλιοι προδότες δωσίλογοι μνημονιακοί πολιτικοί είχαν κάνει γαργάρα τα τελευταία δύο χρόνια...

Ότι δηλαδή η Ελλάδα δεν είναι μια Α. Ε. που πτωχεύει αλλά ένα έθνος υπερήφανο, που υποφέρει επειδή είναι στο ευρώ!!!


Και εμείς να προσθέσουμε οτι


ΜΕΣΩ ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΜΕΝΗ ΔΡΑΧΜΗ!!!


Εμείς δεν θα κουραστούμε να λέμε ότι η μόνη εθνική λύση είναι


Η ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ ΙΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΔΕΙ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΦΑΜΦΑΡΕΣ ΠΕΡΙ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

http://oimos-athina.blogspot.com

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/05/nigel-farage-oi-ehne-ytyxoyn-iati-einai.html

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για το non paper προανήγγειλε ο Π. Καμμένος.

«Δεν είναι δικό μας το έγγραφο. Πολλά περίεργα πράγματα έχουν γίνει. Ο κ. Μπίτσιος μας είπε ψέματα», είπε ο κ. Καμμένος και υποστήριξε ότι «παίχτηκε ένα παιχνίδι απο την Προεδρία της Δημοκρατίας» σε βάρος του κόμματός του.

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για να διερευνηθεί το θέμα με το επίμαχο non paper, το οποίο διένειμε η Προεδρία της Δημοκρατίας και στο οποίο φέρεται να προτείνει σενάρια για τη συνεργασία του σε σχηματισμό κυβέρνησης, προανήγγειλε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Σε δηλώσεις του στο Real Fm επανέλαβε ότι το κείμενο δεν είναι δικό του και δεν ανταποκρίνεται στις θέσεις του κόμματός του, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εστάλη ηλεκτρονικά στο κόμμα, από φίλους των Ανεξάρτητων Ελλήνων ως πρόταση και από λάθος «να βρέθηκε στη συζήτηση».

«Δεν είναι δικό μας το έγγραφο. Πολλά περίεργα πράγματα έχουν γίνει. Ο κ. Μπίτσιος μας είπε ψέματα», είπε ο κ. Καμμένος και υποστήριξε ότι «παίχτηκε ένα παιχνίδι απο την Προεδρία της Δημοκρατίας» σε βάρος του κόμματός του. Ειδικότερα, είπε ότι ο κ. Παπούλιας ίσως παραπλανήθηκε και χαρακτήρισε «περίεργη» τη στάση του κ. Μπίτσιου.

«Θα καταφύγουμε στη Δικαιοσύνη. Συκοφαντούν κάθε αντιμνημονιακή φωνή. Τα ίδια έκαναν και προεκλογικά με το πλαστό κείμενο σε βάρος υποψήφιου βουλευτή του κόμματος μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κάλεσε τα κόμματα να καταθέσουν το κυβερνητικό τους πρόγραμμα, με σαφείς θέσεις ώστε «να ξέρει ο κόσμος τι θέλει να κάνει ο καθένας»



naytemporiki

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/05/non-paper.html

Απίστευτα ψεύδη του Γερμανού υπ.Άμυνας για την Ελλάδα! "Έχουν παραγγείλει 60 αεροπλάνα"!

Το ψέμμα και η συκοφαντία των Γερμανών κατά της Ελλάδας δεν έχει όριο και τέλος! Και να αυτά προέρχονται από λαϊκές φυλλάδες ,μπορεί κάποιος να τα “δικαιολογήσει”.Όταν όμως ο ίδιος ο Γερμανός Άμυνας από τη μία …βγάζει το “πόνο” του για τα αμερικανικά άρματα μάχης Abrams που οι ΗΠΑ δίνουν δωρεάν στην Ελλάδα και από την άλλη ψευδέστατα αναφέρει για…παραγγελία 60 μαχητικών αεροσκαφών από τη Γαλλία,τι μπορείς να πεις;
‘Ελεος!!!

Είναι βέβαιο ότι οι πιέσεις προς την Ελλάδα και η προσπάθεια να εμφανιστεί παντελώς αναξιόπιστη στους εταίρους της θα ενταθεί κατά τη διάρκεια της πορείας προς τις εκλογές.Όλα όμως πρέπει να έχουν ένα όριο.

Ο υπουργός Άμυνας της Γερμανίας Τόμας ντε Μεζιέρ, σε συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα "Die Zeit" ενόψει της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Ο κ. Ντε Μεζιέρ τονίζει ότι η Ελλάδα της κρίσης διαθέτει χρήματα για έναν στρατό με 1.400 τεθωρακισμένα και, όπως λέει, έχει παραγγείλει, εν μέσω των δημοσιονομικών δυσκολιών, εξήντα νέα μαχητικά αεροσκάφη από τη Γαλλία. «Όταν μια χώρα διατηρεί δυσανάλογο εξοπλισμό, πρέπει να κάνει μειώσεις. Στην περίπτωση της Ελλάδας, αυτό αποτελεί επείγουσα ανάγκη» εκτιμά.

Ο Γερμανός υπουργός Άμυνας διαφώνησε ακόμη με τη δήλωση του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Άντερς Φογκ Ράσμουσεν, ότι το νόημα της "Έξυπνης Άμυνας" (Smart Defence), δηλαδή η ένωση δυνάμεων και η κατανομή στρατιωτικών δυνατοτήτων, εξοικονομεί χρήματα στα κράτη-μέλη.

«Υπάρχει, πιθανόν, μια παρεξήγηση. Το γεγονός ότι η Γερμανία είναι ηγετική δύναμη στην Ευρώπη και στο ΝΑΤΟ, το γνωρίζει ο καθένας» σημειώνει και προσθέτει ότι η "Έξυπνη Άμυνα" δεν έχει ως στόχο να περιορίσει τις στρατιωτικές δαπάνες μιας χώρας, με κόστος για άλλους. «Όποιος πιστεύει ότι άλλα κράτη είναι διατεθειμένα να αναλάβουν για κάποιον δωρεάν, επιπλέον στρατιωτικές δυνατότητες, τις οποίες ο ίδιος μόλις κατάργησε για λόγους οικονομίας, ζει στον παράδεισο» δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Ντε Μεζιέρ.





onalert

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/05/60.html

ΤΣΙΠΡΑΜΜΕΝΟΣ ο νέος πρωθυπουργός

του Αριστοτέλη Βασιλάκη

Ο κύβος ερρίφθη… Η Ελλάδα η χώρα του Αριστοτέλη και του Σωκράτη απέκτησε επιτέλους υπηρεσιακό πρωθυπουργό. Και το όνομα αυτού Παναγιώτης Πικραμμένος!!! Βέβαια ο κανονικός πρωθυπουργός θα έρθει μετά τις 17 Ιουνίου και το όνομα αυτού θα είναι Αλέξης Παναγιώτης Τσιπραμμένος!!! Η ψήφος του Ελληνικού λαού είχε ΕΝΑ και....
ΜΟΝΑΔΙΚΟ μήνυμα. Είπε ιστορικό ΟΧΙ στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Όσοι το έλαβαν το μήνυμα (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΚΚΕ-ΔΗΜΑΡ) έχουν καλώς… Όσοι δεν το έλαβαν (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΣΥ-ΔΡΑΣΗ) ΚΑΚΟ του κεφαλιού τους…
Πάνω και πέρα από οποιαδήποτε αμφιβολία ο τόπος χρειάζεται κυβέρνηση κι έναν πρωθυπουργό «καθαρό» από την όποια υποτακτική υπογραφή, στους εταίρους μας, η οποία είναι προϊόν εκβιασμού, ο οποίος κατέστη δυνατός λόγω διεφθαρμένου παρελθόντος…
Τώρα, αν αυτός είναι αριστερός ή δεξιός μικρή σημασία έχει στην παρούσα φάση. Σημασία έχει ο νέος πρωθυπουργός, κατά το ελάσσον να λειτουργήσει με γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού και όχι με βάσει τα συμφέροντα των δανειστών και των τραπεζιτών…
Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε θετικά τη «σφαλιάρα» που ρίξαμε στους αναιδείς Ευρωπαίους που, αν δεν υπήρχε αυτή η εκκωφαντική ετυμηγορία, θα είχαν εύκολα μετατραπεί από δανειστές, σε δυνάστες. Να ανατρέψουμε τους όρους πλήρους εκχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας.
Είναι σαφές ότι το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαϊου, πολλώ δε μάλλον, το κατά πολύ ενισχυμένο της 17ης Ιουνίου κατέδειξαν σε όλο τον πλανήτη πως όταν οι διεθνείς τοκογλύφοι πράττουν απάνθρωπα και αβασάνιστα, υπάρχει τρόπος να ματαιωθούν όλα τα σχέδια τους…
Οι Έλληνες εκτός όλων των άλλων αποφασίσαμε πως θέλουμε μιαν άλλη Ευρώπη, όχι αυτή την κατεχόμενη από την νέο – χιτλερική Γερμανία, Ευρωπαϊκή Ένωση. Περιορίσαμε ακόμη στο όριο του ελάχιστου το δικαίωμα των δυο παλαιών κομμάτων εξουσίας να διεκδικούν ρόλο εγχώριου τσιφλικά. Στείλαμε μήνυμα πως το Ευρώ ως νόμισμα θα συνεχίσει να είναι ισχυρό, όταν θα εξυπηρετεί όλους τους «εταίρους» του. Αυτή τη στιγμή είναι ένα κεκαλυμμένο Μάρκο, που εξυπηρετεί απόλυτα τη Γερμανία, σε βάρος όλου του Ευρωπαϊκού Νότου…
Είναι προφανές πως η ίδια η Ευρώπη βρίσκεται μπροστά σε ένα πολύ δύσκολο σταυροδρόμι. Αν θέλει να συνεχίσει να υπάρχει, δεν πρέπει να διαχωρίζει τους πολίτες της σε δύο κατηγορίες. Στους «πρωτευουσιάνους» Βόρειους και τους «επαρχιώτες» Νότιους. Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία σάπισε, λόγω της συγκεκριμένης λογικής… Όλ’ αυτά πρέπει ν’ αλλάξουν ΧΤΕΣ… Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει όλα αυτά να αρχίσουν να συμβαίνουν. Το μαντάτο εστάλη τον Μάιο και ο Μαντατοφόρος δεν θα διστάσει να το ξαναστείλει και τον Ιούνιο. Ύστερα όλοι θα σταθούν γυμνοί μπρος στις ευθύνες τους… Και οι μέσα, αλλά κυρίως οι ΕΞΩ…

http://stamparismata.blogspot.com/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/05/blog-post_5492.html

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ

Ο Ελληνικός λαός μίλησε.

Αποφάσισε ότι δε θέλει το μνημόνιο και την πολιτική που απορρέει από αυτό (η οποία εφαρμόζεται με μεγάλη αποτυχία τα τελευταία δυόμισι χρόνια) και ότι θα πάρει την εξουσία από τα δυο μεγάλα κόμματα και θα τη μοιράσει αλλού και ότι δεν έχει ενδοιασμό να τη δώσει και σε πολιτικές δυνάμεις που ....
πρεσβεύουν ακραίες πρακτικές και μεθόδους και ότι δε θα δώσει απόλυτη εξουσία σε καμία από τις πολιτικές δυνάμεις, διότι δεν εμπιστεύεται απολύτως καμία από τις δυνάμεις αυτές.

Ο λαός δε μίλησε πουθενά για την πρόθεση του να παραμείνει στο ευρώ ή τη δραχμή, αν θέλει να είναι στην Ευρώπη ή όχι, αν θέλει να περιθάλψει ή να παλουκώσει τους παράνομους μετανάστες, αν θέλει να πουλήσει τη ΔΕΗ ή τις εταιρίες ύδρευσης ή τα λιμάνια, αν θέλει ή όχι τη βουλευτική ασυλία ή οτιδήποτε άλλο και όσοι διαλαλούν από τηλεοράσεως ότι "έλαβαν τα παραπάνω μηνύματα" και ότι έχουν αλλάξει αντιλήψεις και μας υπόσχονται ότι θα αγωνιστούν και θα διαπραγματευτούν σκληρά, είναι υποκριτές και ψεύδονται, όπως έκαναν τόσες και τόσες φορές στο παρελθόν.  Απόδειξη ότι ο λαός δεν απάντησε για όλα αυτά, είναι το γεγονός ότι ο λαός δεν ερωτήθηκε από κανέναν για όλα αυτά.

Πλήθος επαγγελματίες πολιτικοί ως εξειδικευμένοι μεταφραστές εκλογικών μηνυμάτων, πηγαινοέρχονται από παράθυρο σε παράθυρο και λένε τη γνώμη τους για το τι θέλει ο λαός και για το πως θα πρέπει να διοικηθεί η χώρα. Ακόμα και αυτοί που την κατέστρεψαν έχουν το δικαίωμα να μιλάνε και να εκφέρουν άποψη. Ο μόνος που δε δικαιούται να εκφέρει άποψη, είναι ο λαός. Κανείς δεν τον ρωτά στα ίσια. Ποτέ. Γιατί αν μιλήσει ο λαός, ο ρόλος όλων αυτών τελειώνει. Και πάει η μαρμίτα. Φοβούνται. Για να ξεπεραστεί ο φόβος, τα κόμματα προτείνουν λύσεις. Και όχι μόνο λύσεις, αλλά πακέτα λύσεων. Κι όχι μεμονωμένα, ανα ζήτημα, αλλά λύσεις πακέτο, ή ένα πολιτικό προϊόν τέλος πάντων που θα περιλαμβάνει σίγουρο πακετάρισμα. Το πρόγραμμα ανακούφισης των ασθενέστερων του Τσίπρα, παραδίδεται σε πακέτα, που τα ξεφορτώνουν μελαψοί αδερφοί υπό την επίβλεψη του Τατσόπουλου. Στο πακέτο περιλαμβάνονται οι μελαψοί και ο Τατσόπουλος.  Κουβέλης, αναμνημόνιο, Ρεπούση, τρία σε ένα. Προσφορά ανάπτυξη, μνημόνιο, κόρη απέθαντου, κωλοτούμπας ξανα μέσα στη βουλή.  Σούπερ προσφορά, αντιμνημόνιο, νεοφιλελευθερισμός, πατριωτισμός. Ολα τα κόμματα, έχουν συνθέσει λύσεις για τη σωτηρία μας, με πρώτες ύλες το αμνημονιακό οξύ, το απαγκιστρέλαιο, αναπτυξίνη, λαθροπαλουκάλευρο,  σαν μικροί σεφ σε διαγωνισμό κέικ, που το φτιάχνουν με φρέσκο αλεύρι, φρέσκο βούτυρο και φρέσκα αυγά, και αφού ανακατέψουν τα υλικά, προσθέτουν μέσα και μια κουράδα για γέμιση.  Και όλοι μας ζητούν να φάμε το κέικ που φτιάξανε ειδικά για την περίσταση.Και όχι μόνο να το φάμε, αλλά να συμφωνήσουμε κι όλας ότι είναι καλό. Αλλιώς δε μας σώζουν.

Και έρχεται το μαύρο φάντασμα της ακυβερνησίας στην περίπτωση που το επόμενο εκλογικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο και το πιο αστείο είναι, ότι αυτό είναι το καλό σενάριο, διότι το κακό είναι ο λαός να φοβηθεί και να υποκύψει στην ψυχολογική βία που του ασκείται και να επιστρέψει στο δικομματισμό και να συγκυβερνήσουν με εκατόν ογδόντα έδρες το πασόκ και η νέα δημοκρατία.

Αλλά ας είμαστε αισιόδοξοι.

Η από ιστορικής σκοπιάς μεγαλειώδης ανακάλυψη της δημοκρατίας δε θα πρέπει να θεωρηθεί τυχαίο γεγονός, αλλά προϊόν ζυμώσεων σε ένα πολιτικό περιβάλλον για να καλυφθεί η ανάγκη της εποχής και κρίνοντας υπο το πρίσμα των σημερινών εξελίξεων, είναι μάλλον πολύ πιθανό η δημοκρατία να εφευρέθηκε από τους Ελληνες για την αντιμετώπιση της ασυνεννοησίας, και της αδυναμίας λήψης αποφάσεων από μια πολιτεία που αδυνατεί να συμφωνήσει. Η λύση για τα μυαλά της εποχής, ήταν απλή. Θα ψηφίζανε όλοι ανα θέμα και όλοι θα δεσμευόντουσαν ότι θα σέβονταν και θα εφάρμοζαν την απόφαση της πλειοψηφίας.  Με τον τρόπο αυτόν παύουν τα αδιέξοδα. Παύουν οι διχασμοί και τα διλήμματα. Οι πολίτες, μπορεί να έχουν διαφορετικές αντιλήψεις που προσπαθούν να επιβάλλουν, αλλά με επιχειρήματα, ενώ παράλληλα σέβονται την πλειοψηφία. Και η κοινωνία είναι ήρεμη και ενωμένη. 

Σήμερα βέβαια, κανείς από αυτούς που συνωστίζονται και αλληλοκατηγορούνται στα τηλεπαράθυρα και ορκίζονται πίστη στη δημοκρατία και στη θέληση του Ελληνικού λαού, δεν προτείνει, να ληφθούν αποφάσεις με δημοψήφισμα και η στάση τους αυτή εξηγείται από το γεγονός ότι αν ο λαός αποφάσιζε τι θέλει να γίνει για όλα τα σοβαρά θέματα, τα κόμματα δε θα είχαν πια ιδεολογίες να μας πουλήσουν, αφού το μόνο που θα κρίνονταν στις εκλογές θα ήταν το ποιον εμπιστεύεται ο Ελληνικός λαός ότι θα εφαρμόσει τις πολιτικές που ο ίδιος επιθυμεί και όχι ποιανού κόμματος η ιδεολογία είναι πιο κοντά στα πιστεύω του κάθε ψηφοφόρου. Ενα δημοψήφισμα, θα απαξιώνε απότομα το πολιτικό τους εμπόρευμα, την ιδεολογία τους, που δε θα είχε πλέον καμιά αξία, και κανένας λόγος δε θα υπήρχε να συσπειρώνονται γύρω τους οπαδοί και ιδεολόγοι και όλα αυτά θα γίνουν με τρόπο φυσικό.  Είναι στη φύση της δημοκρατίας να αφαιρεί εξουσία από τις πολιτικές δυνάμεις και τα συμφέροντα και να την δίνει στο λαό.

Το δημοψήφισμα είναι μέσο εφαρμογής δημοκρατίας. Πείτε την άμεση, πείτε την πραγματική, πείτε την όπως θέλετε, δεν έχει σημασία. Δημοκρατία υπάρχει όταν αποφασίζουν οι πολλοί. Οχι όταν οι πολλοί αποφασίζουν ποιοι λίγοι θα πάρουν τις αποφάσεις.  Και οι πολλοί αποφασίζουν με δημοψήφισμα. Οχι με εκλογές. Με τις εκλογές, οι πολλοί μπορούν να αποφασίζουν κάθε τέσσερα χρόνια ποιοι από τους λίγους θα λαμβάνουν τις αποφάσεις και ποιοι θα γκρινιάζουν για τις αποφάσεις αυτές, όμως θα διαλέξει ανάμεσα στους εγκεκριμένους λίγους που έχουν πρόσβαση στο βήμα, αυτούς που έχουν αποδείξει την αφοσίωση τους στους χρηματοδότες τους, και που μπορούν με άνεση να υπόσχονται προεκλογικά ευημερία και ασφάλεια, και με την ίδια άνεση κάθε φορά να αθετούν τις υποσχέσεις τους, χωρίς να μπορεί ο λαός που τους ψήφισε να τους ανακαλέσει. Ολα αυτά, μέσα σε ένα πολιτικό περιβάλλον που είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να εμποδίζονται νέοι άνθρωποι και πολιτικές δυνάμεις να εισέλθουν στην κλειστή λέσχη. Για να διεκδικήσει κάποιος την εξουσία,  πρέπει να προβάλει τις θέσεις του από το βήμα, που σήμερα είναι η τηλεόραση, και για να εμφανιστεί κάποιος στην τηλεόραση σήμερα, χρειάζονται χρήματα πολλά, τόσα που κανείς ιδιώτης πολίτης δεν μπορεί να διαθέσει, παρά μόνο μπορεί να τα δανειστεί από αυτούς που τα έχουν, υποσχόμενος προφανώς ότι θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντα τους σε περίπτωση που αναλάβει την εξουσία. Στις τελευταίες εκλογές, το βήμα ήταν διαθέσιμο για μια ώρα στους νέους υποψήφιους σχηματισμούς και κόμματα, ενώ την ίδια ώρα πρόβαλε ασταμάτητα τους παλιούς, εγκεκριμένους πολιτικούς της ολιγαρχίας. Δεν είναι δημοκρατία αυτό. Είναι ολιγαρχία.

Σε ένα τέτοιο πολιτικό περιβάλον, το δημοψήφισμα, είναι ο μοναδικός τρόπος να εκφράσει την άποψη του και να επιβάλλει τη θέληση του ο Ελληνικός λαός, και γι αυτό το πολέμησαν και το πολεμούν οι πολιτικές δυνάμεις και τα συμφέροντα.  Γι αυτό φρόντισαν αυτοί που διαμόρφωσαν το σύνταγμα η απόφαση για τη διενέργεια δημοψηφίσματος να λαμβάνεται από τα 2/3 της βουλής και όχι με συλλογή υπογραφών ή άλλο τρόπο που να εξαρτάται από το λαό.  Γι αυτό χρησιμοποίησε το δημοψήφισμα ο μέγιστος των υποκριτών τέως πρωθυπουργός μας στο μεγάλο του φινάλε, διαστρεβλώνοντας το και χρησιμοποιώντας το σαν μέσο αξιοπρεπούς αποχώρησης από το πολιτικό προσκήνιο, (παραιτούμενος από ευθιξία που οι μεγάλοι της Ευρώπης τον μάλωσαν και δεν του επέτρεψαν να εφαρμόσει την αμεσοδημοκρατία που πάντα ονειρεύονταν).


Και αν όλα αυτά είναι ψέμματα και έχουμε όπως λένε δημοκρατία, και όλοι αυτοί που εμφανίζονται στην τηλεόραση είναι δημοκράτες και ο τρελός είμαι εγώ, τότε σας παρακαλώ, ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Με το δημοψήφισμα, η θέληση του λαού θα καταγραφεί, δε θα υπάρχουν πια αριστεροί και δεξιοί, μνημονιακοί και αντι-μνημονιακοί, πατριώτες και προδότες. Θα υπάρχουν αυτοί που σέβονται τον Ελληνικό λαό και τις αποφάσεις του και αυτοί που δεν τις σέβονται.  Και κανένας δε θα μπορεί να μεταφράζει τη θέληση του λαού κατα πως τον συμφέρει.

Αν όλα εσείς τα "μικρά" κόμματα πραγματικά θέλετε το καλό του λαού μας, κάντε ένα δημοψήφισμα, καταγράψτε τις αποφάσεις, και μετά καθίστε να συμφωνήσετε στο ΠΩΣ θα εφαρμόσετε τις αποφάσεις του λαού, μοιραστείτε τις αρμοδιότητες και τις εξουσίες, και κάντε ότι χρειάζεται για να τηρήσετε τις αποφάσεις του λαού, χωρίς να σας χωρίζουν ιδεολογίες και διλήμματα.  Σε όλους εσάς τους "μικρούς", δίνεται μια τεράστια μοναδική ευκαιρία να γράψετε ιστορία και να κρατήσετε στα χέρια σας αναμμένη τη δάδα της δημοκρατίας.  Τώρα που πήραμε την εξουσία από τους κακούς, και στη βουλή είστε πολλοί, και η πολυφωνία έχει απογυμνώσει τις λύσεις και τα πακέτα, σας δίδεται η ευκαιρία να ξανακάνετε την Ελλάδα λίκνο της δημοκρατίας και του πολιτισμού.

Κι αν κι εσείς γίνετε εχθροί του λαού, για να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα σας τα ιδιοτελή, και  συναινέσετε στην καταδίκη του Ελληνικού λαού σε θάνατο πολιτικό, ηθικό, πνευματικό και φυσικό, μάθετε πως θα χάσετε τον πόλεμο αυτό, γιατί ο λαός πολεμάει για δίκαιο σκοπό, που είναι το δικαίωμα του σε μια αξιοπρεπή ζωή, και έχει και όπλο δυνατό, που του το χάρισαν οι πρόγονοι του οι καλοί και το λένε δημοκρατία.

Το δίλημμα μας πια δεν είναι το ευρώ ή η δραχμή, η Ευρώπη της Μέρκελ ή η Ελλάδα η τριτοκοσμική, το δίλημμα μας είναι,


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ
 
 
http://thalamofilakas.blogspot.com/2012/05/blog-post_16.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters