Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Συγκλονιστική έρευνα: Οι Τούρκοι διαπράττοντας Γενοκτονίες ήταν πιο σαδιστές από τους Ναζί

Μία ανατριχιαστική έρευνα έρχεται να ταράξει τα νερά, από Ισραηλινούς ερευνητές, οι οποίοι  υποστηρίζουν πως μπορεί οι Τούρκοι να σκότωσαν λιγότερους απ΄ότι οι Γερμανοί επί ναζιστικής περιόδου, αλλά η φύση των τουρκικών δολοφονιών ήταν περισσότερο σαδιστική.
Γράφει ο Colin Shindler * –

Σπάνε κόκαλα οι αποκαλύψεις της ερευνήτριας της Λέσχης Μπιλντερμπεγκ για τα σχέδια της παγκοσμιοποιημένης υπερκλάσης- “Ρωμαίος Αυτοκράτορας ο Σόρος”

Καταιγιστική για ακόμη μια φορά η ειδική ερευνήτρια της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ Cristina Martín Jiménez για το ρόλο της περιβόητης ομάδας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε νέα συνέντευξή της ερωτώμενη για την Ισπανία, επεκτάθηκε στις γενικότερες δράσεις της.

“Οι πράξεις της επηρεάζουν όλους τους τομείς όπως η πολιτική, η κοινωνία, ο πολιτισμός και τα μηνύματα που λαμβάνουμε μέσω των μέσων ενημέρωσης” επεσήμανε η Χιμένεθ και συμπλήρωσε:
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters