Τρίτη 20 Απριλίου 2021

«Χείμαρρος» ο καθηγητής Γ. Ιωαννίδης: «Ανοίξτε τα όλα! – Έχουμε 80 θανάτους με το πιο σκληρό lockdown – Πλήρης αποτυχία»

«Χείμαρρος» σε μία ακόμη παρέμβαση του ο καθηγητής επιδημιολογίας και πληθυσμιακής Υγείας στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο καθηγητής, του οποίου οι προβλέψεις έχουν επαληθευτεί, τόνισε πως πρέπει να ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις για το Πάσχα, αλλά και η εστίαση, ενώ στράφηκε κατά της στρατηγικής της κυβέρνησης, καθώς η Ελλάδα αν και έχει το πιο αυστηρό lockdown μετράει καθημερινώς δεκάδες νεκρούς. 

Βόμβα! Καθηγητής Επιδημιολογίας του Yale: Το 60% των νέων εισαγωγών με Covid, είναι άτομα ήδη εμβολιασμένα!

Date: 20/04/2021 Time: 12:10

Ο διάσημος Καθηγητής Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Yale, Harvey Risch, μίλησε στην εκπομπή του Steve Bannon για τα εμβόλια, τα φάρμακα, την ανοσία αγέλης, τα καταστροφικά lockdown, τα πολιτικά και οικονομικά παιχνίδια στο όνομα της πανδημίας.

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα των όσων είπε στη συνέντευξη:

Πανεπιστήμιο Στάνφορντ: Οι μάσκες είναι άχρηστες κατά του Covid. ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΣΤΑΝΦΟΡΝΤ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΘΟΡΥΒΑ ΣΤΟ NIH.GOV

Μελέτη του Στάνφορντ που δημοσιεύθηκε αθόρυβα στο NIH.gov αποδεικνύει ότι οι μάσκες προσώπου είναι απολύτως άχρηστες κατά του Covid.

Οι μάσκες που οι περισσότεροι από εμάς φοράμε στο πρόσωπό

ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ...

Ο Jacques Attali ήταν σύμβουλος του François Mitterrand (πρώην πρόεδρος της Γαλλίας) και έγραψε τα εξής το 1981:
"Στο μέλλον θα βρούμε έναν τρόπο μείωσης του πληθυσμού. Θα ξεκινήσουμε με τους ηλικιωμένους, επειδή όταν οι άνθρωποι είναι άνω των 60-65 ετών, καταναλώνουν περισσότερο από ό, τι παράγουν, και αυτό κοστίζει ακριβά στην κοινωνία" .
Τότε οι αδύναμοι και έπειτα οι άχρηστοι, που δεν συνεισφέρουν τίποτα στην κοινωνία επειδή

Τελικά τι είναι στραβό? ΕΜΕΙΣ ή ο ΓΙΑΛΟΣ??

Τεστ χωρίς πιστοποίηση...
Κρούσματα χωρίς συμπτώματα...
Εμβόλια πειραματικά...
Θάνατοι χωρίς νεκροψίες...
Μέτρα χωρίς λογική...
Επιστήμη χωρίς διαφορετική άποψη...
Αναβολή Χειρουργείων...
Υγεία χωρίς ενίσχυση...
Πανδημία χωρίς αρρώστους...
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters