Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Εύβοια: Από άλλο πλανήτη οι Ρουμάνοι πυροσβέστες

Εύβοια: Από άλλο πλανήτη οι Ρουμάνοι πυροσβέστες

Οι Ρουμάνοι πυροσβέστες που ήρθαν στην χώρα μας για να ενισχύσουν τις πυροσβεστικές δυνάμεις και να καταπολεμήσουν τις φωτιές μοιάζουν πραγματικά να ήρθαν από άλλον… πλανήτη.

Η ταχύτητα, η οργάνωση, η σχολαστικότητα και τα ενστικτώδη αντανακλαστικά είναι εκπληκτικά.

Με το που έφτασαν στην Εύβοια οι Ρουμάνοι πυροσβέστες έστησαν ανεξάρτητο στρατηγείο εν μία νυκτί με τροφοδοσία και επιμελητεία.

Εμείς οι ανεκδιηγητοι, απλά ΕΚΚΕΝΩΣΗ. Οι Ρουμάνοι πυροσβέστες στην Εύβοια:

✅ Σε μια νύχτα έστησαν δικό τους ανεξάρτητο κέντρο επιχειρήσεων με τροφοδοσία και οργάνωση.
✅ Με το πρώτο φως της ημέρας σήκωσαν drones και χαρτογράφησαν τα ρυάκια και τους δασικούς δρόμους της ζώνης ευθύνης που τους ανατέθηκε.
✅ Το ίδιο πρωί το κέντρο επιχειρήσεων τους, υπολόγισε τον άνεμο και είδαν τα πιθανά σενάρια εξάπλωσης της φωτιάς.

Έτσι Κλείστηκε Η Αντεθνική Συμφωνία Μέρκελ – Κυριάκου Που Έφερε Τα Αιολικά Πάρκα Στην Ελλάδα... Πως σώθηκε η γερμανική βιομηχανία ανεμογεννητριών, απολύθηκαν οι Έλληνες και κάηκε η Ελλάδα!

Ανηφορίζει προς τον ένατο δακτύλιο της κόλασης του Δάντη, εκεί που οι επίορκοι πολιτικοί, όπως ο πατέρας του, είναι χωμένοι στον πάγο με ανάστροφα κεφάλια. 

Όταν μεγαλώνεις με Γερμανίδες νταντάδες, η οικογένειά σου έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τους Γερμανούς από την Κατοχή, ο πατέρας σου έχει “μαγειρέψει” στο πατρικό σπίτι την ανατροπή της Δημοκρατίας που έφερε την Απριλιανή τυραννία και τον Αττίλα στο νησί της Αφροδίτης,
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters