Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Εύβοια: Από άλλο πλανήτη οι Ρουμάνοι πυροσβέστες

Εύβοια: Από άλλο πλανήτη οι Ρουμάνοι πυροσβέστες

Οι Ρουμάνοι πυροσβέστες που ήρθαν στην χώρα μας για να ενισχύσουν τις πυροσβεστικές δυνάμεις και να καταπολεμήσουν τις φωτιές μοιάζουν πραγματικά να ήρθαν από άλλον… πλανήτη.

Η ταχύτητα, η οργάνωση, η σχολαστικότητα και τα ενστικτώδη αντανακλαστικά είναι εκπληκτικά.

Με το που έφτασαν στην Εύβοια οι Ρουμάνοι πυροσβέστες έστησαν ανεξάρτητο στρατηγείο εν μία νυκτί με τροφοδοσία και επιμελητεία.

Στη συνέχεια προχώρησαν στη χαρτογράφηση των δασικών δρόμων με drones, υπολόγισαν τη φορά του ανέμου και επιστράτευσαν ενδοεπικοινωνία τελευταίας τεχνολογίας.

Την ίδια στιγμή, εκμεταλλεύτηκαν τα δεκάδες ρυάκια που περνάει νερό και με τις 60μετρες μάνικες έσπευσαν να κατασβέσουν τις Φωτιές.

Επίσης, κινούνταν από δρόμους όπου δεν υπήρχαν Ι.Χ ώστε να μην εμποδίσουν την κυκλοφορία.

Η έκπληξη των Ρουμάνων πυροσβεστών ήταν στην απάντηση που έλαβαν όταν ρώτησαν για ποιο λόγο δεν έσβηναν οι Φωτιές και τα μέτωπα ένα – ένα, ενώ είναι διεθνής πρακτική σε όλες τις μεγάλες πυρκαγιές.

Η πρακτική λοιπόν των Ρουμάνων πυροσβεστών όχι μόνο είναι αξιοθαύμαστη, αλλά σίγουρα αποτελεί καθρέφτη μιας εξελιγμένης χώρας και όχι μιας υπανάπτυκτης, όπως πολλοί έχουν στο νου τους.

Συγκεκριμένα το σχέδιο των επιχειρήσεων του έχει ως εξής:

  • Σε μια νύχτα έστησαν δικό τους ανεξάρτητο κέντρο επιχειρήσεων με τροφοδοσία και οργάνωση
  • Με το πρώτο φως της ημέρας σήκωσαν drones και χαρτογράφησαν τα ρυάκια και τους δασικούς δρόμους της ζώνης ευθύνης που τους ανατέθηκε.
  • Το ίδιο πρωί το κέντρο επιχειρήσεων τους, υπολόγισε τον άνεμο και είδαν τα πιθανά σενάρια εξάπλωσης της φωτιάς.
  • Τα μηχανήματα και τα ερπυστριοφόρα ήταν ήδη σε πλήρη ετοιμότητα και αναπτύχθηκαν αμέσως βάσει των οδηγιών του δικού τους κέντρου επιχειρήσεων.
  • Οι 112 πυροσβέστες είναι απόλυτα οργανωμένοι και φοράνε υπερσύγχρονες στολές με ενδοεπικοινωνία τριών συχνοτήτων.
  • Με τα drones καθοδηγούν τους ντόπιους και τους δασοπυροσβέστες για το που πρέπει να κάνουν διανοίξεις με μπουλντόζες σε στρατηγικά σημεία
  • Με βάση τα στοιχεία της χαρτογράφησης που έκαναν, ξεδίπλωσαν μάνικες και παίρνουν νερό με οχήματα αντλίες από ρυάκια και τοπικές δεξαμενές νερού.
  • Για να μην καταστραφούν οι μάνικες από τα αυτοκίνητα σε σημεία που διασχίζουν δρόμους, τις κάλυψαν με ειδικά προστατευτικά.

Με την ελληνική σημαία τα ρουμάνικα πυροσβεστικά

Ρουμανία: Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα μόνη μπροστά στις φλόγες

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Video






https://www.grland.info

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters