Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΙΔΟΥ το μεγάλο όπλο με ΛΕΪΖΕΡ του ΥΠΑΜ των ΗΠΑ… «ΑΘΗΝΑ» που έρχεται να μας κάψει όλους! Πίσω από τις φωτιές στην Καλιφόρνια ΤΟ ΙΔΙΟ!

ΙΔΟΥ το μεγάλο όπλο με ΛΕΪΖΕΡ του ΥΠΑΜ των ΗΠΑΙΔΟΥ το μεγάλο όπλο με ΛΕΪΖΕΡ του ΥΠΑΜ των ΗΠΑ…«ΑΘΗΝΑ» που έρχεται να μας ‘κάψει’ όλους ΑΝ ΔΕΝ ‘ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΎΜΕ’!!!

Πίσω από τις φωτιές στην Καλιφόρνια ΤΟ ΙΔΙΟ!!!…

ΟΧΙ Αγάπη μου, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ…
Παρακολουθήστε αυτά τα λέιζερ να καίνε… μέσα από τους κινητήρες φορτηγών!!!!…

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡ/ΡΕΙΑΣ Κ. ΕΛΛΑΔΟΣ -ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ»: Σας γνωστοποιούμε τα εξής… Προκειμένου να αποφύγουμε νομικές ενέργειες εναντίον σας…

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΦΟΡΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ1 
ΕΣΤΑΛΕΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ SITE ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΑΡΘΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ -ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Α.Φ.Μ. 997343310, Δ.Ο.Υ. Ε΄ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ 132545107000 > ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 9, Τ.Κ. 41221, ΛΑΡΙΣΑ, ΕΛΛΑΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΑΝΤ1


Απάντηση προς το E LIVE NEWS ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ 11-12-2017Και στο ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ στον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ 12-12-2017
Απαντώντας στην πάγια τακτική, της λασπολογίας,της ανακρίβειας, του διαποτισμού τρόμου και ανασφάλειας των πολιτών της χώρας μας ,η οποία έχει παραδωσει την Εθνική της κυριαρχία στους δανειστες ιδιωτες από τους κομματικους υπαλληλους της τραπεζοκρατιας, και συγκεκριμένα:
Στην εκπομπή E LIVE NEWS δημοσιογραφος ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ 11-12-17 και ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ δημοσιογραφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, αναφέρθηκαν γεγονότα που υπέπεσαν ΔΗΘΕΝ στην αντίληψη του κ. Ευαγγελάτου και του κου Παπαδακη, από την εφημερίδα«ταχυδρόμος του Βόλου», όπου, ενώ ο ίδιοι δεν έχουν ιδία αντίληψη του γεγονότος, δεν δισταζουν να αναπαράγουν χωρίς προηγουμένως να έχουν ερευνήσει, όπως επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία.

Η Αττική κατοικείται, τουλάχιστον εδώ και 42.000 χρόνια!

Ομοίωμα φαλλού. Προφυλακτικό περίαπτο γονιμότητος .
Αρχ. Μουσείο Λαυρίου.
Φωτ. Γ. Λεκάκη.
Κάποιοι διατείνονταν με στόμφο δέκα καρδιναλλίων, ότι η Αττική ήταν… ακατοίκητος μέχρι που ήρθαν οι… «Ινδοευρωπαίοι» (λαός-πλάσμα αρρωστημένης φαντασίας), περί την…2α χιλιετία π.Χ. και την κατοίκησαν… Και από εκεί ξεκινούσε, έλεγαν, η ιστορία της Ακτικής/Αττικής…
Όταν όμως ήρθαν τα πρώτα ευρήματα της νεολιθικής εποχής της Αττικής, άρχισαν να καταπίνουν τα λόγια τους…
Όταν, ήρθε και το μεγάλο ράπισμα: Κατοίκηση εδώ και 42.000 χρόνια (και) στην Αττική…

Ποιός εἴπαμε προεδρεύει ἑταιρείας διαχειρήσεως τῶν κόκκινων δανείων τῶν φτωχοποιημένων Ἑλλήνων; Ὦ,ναί,ὁ πρόεδρος τῆς Ἰσραηλιτικῆς Κοινότητος Ἀθηνῶν, Άβραάμ Μωϋσῆς !

Ποιός εἴπαμε προεδρεύει ἑταιρείας διαχειρήσεως τῶν κόκκινων δανείων τῶν φτωχοποιημένων Ἑλλήνων; Ὦ,ναί,ὁ πρόεδρος τῆς Ἰσραηλιτικῆς Κοινότητος Ἀθηνῶν, Άβραάμ Μωϋσῆς ! Μία ἑταιρεία μέ τήν ἐπωνυμία «Ροή Ἐννιαία Εἰδική Ἐκκαθάριση Ἀνώνυμη Ἑταιρεία,Εἰδικός Ἐκκαθαριστής Πιστωτικῶν Ἱδρυμάτων» ἤ ἁπλῶς «Ροή Ἐννιαία Εἰδική Ἐκκαθάριση Α.Ε.», ἔχει ἀναλάβῃ τίς ἐκκαθαρίσεις τῶν κόκκινων δανείων τῶν φτωχοποιημένων κατοίκων τῆς ἑλλαδικῆς.

Άρον-άρον εγκαταλείπουν τους Δήμους οι εργαζόμενοι τους Προτιμούν την μετακίνησή τους στο «στενό» Δημόσιο!


Χωρίς την συμμετοχή δήμων και περιφερειών ως φορείς υποδοχής «έκλεισε» ο πρώτος κύκλος κινητικότητας στο Δημόσιο, καθώς οι ΟΤΑ δεν μερίμνησαν ώστε να επικαιροποιήσουν και να αναρτήσουν τα ψηφιακά οργανογράμματά τους, μία από τις πιο βασικές προϋποθέσεις για την συμμετοχή των φορέων στο νέο σύστημα μετατάξεων.

Οι ειδήσεις βλάπτουν σοβαρά την υγεία

Άρθρο του Rolf Dobelli, συγγραφέα του βιβλίου «the art of thinking clearly» («Η τέχνη της καθαρής σκέψης») dobelli.com

Οι ειδήσεις κάνουν κακό στην υγεία. Οδηγούν σε φόβο και επιθετικότητα, μειώνουν τη δημιουργικότητα και την ικανότητα σας να σκεφτόμαστε. Η λύση; Σταματήστε να τις καταναλώνετε.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters