Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Ξεχάσαμε τοὺς πραγματικοὺς ἥρωες

Τόν βλέπετε αὐτόν τόν νεαρό;
Δημήτρης Σιμίτας τὸ ὄνομά του…

Ἦταν ἀπὸ αὐτοὺς ποὺ ἀπολύοντο καὶ ἐπέστρεψαν στὸ Στρατόπεδο τῆς ΕΛΔΥΚ τὸ χάραμα τῆς 21ης Ἰουλίου 1974, μέσῳ Πάφου – Τρόοδος – Γερόλακκος.

Ἀπὸ ὅ,τι ξέρω δὲν εἶχε κάποιον ζώντα συγγενὴ γιὰ νὰ τὸν μνημονεύῃ.
Θὰ τὸν μνημονεύω λοιπὸν ἐγὼ ἐσαεί…!!!

Αὐτὸ τὸ παλληκάρι λοιπόν, κράτησε, μαζὺ μὲ τὸν συμπολεμιστή του καὶ φίλο του Βαρελτζῆ, περὶ τοὺς διακοσίους (200) ἀλλαλάζοντες Τούρκους, ποὺ
πλαγιοκόπησαν τὸν Λόχο Διοικήσεως, στὸ Ὕψωμα Β΄.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters