Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

AΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΜΠΟΜΠΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ – ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΟΙ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θέλεις να μάθεις όλη την αλήθεια για το μυστικό της Ντόρας και του Χρυσού; Πάρε σήμερα το Μακελειό από τον Στέφανο Χίο


Άκρως αποκαλυπτική ήταν η παρέμβαση του Στέφανου Χίου στο κανάλι ΑΡΤ και στο Εκρηκτικό Δελτίο.

Δείτε το βίντεο:

Η μέλισσα έχει δηλωθεί το πιο σημαντικό έμβιο ον στον πλανήτη


Το κεντρί της πονάει πολύ, αλλά εάν επρόκειτο να εξαφανιστούν, θα βλάψει πολύ περισσότερο.
Το Earthwatch Institute που συνήφθη κατά την τελευταία συζήτηση της Βασιλικής Γεωγραφικής Εταιρείας του Λονδίνου, ότι οι μέλισσες αποτελούν το σημαντικότερο ζωντανό ον στον πλανήτη, ωστόσο,  οι επιστήμονες έχουν κάνει μια ανακοίνωση: Οι μέλισσες έχουν ήδη τεθεί σε κίνδυνο εξαφάνισης.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters