Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Ανακαλύφθηκε μυστικό δίκτυο υπόγειων σήραγγας, που αποκαλύπτει τα σκοτεινά μυστικά του Pizzagate

Ένα τεράστιο και περίπλοκο δίκτυο υπόγειων σηράγγων αποκαλύφθηκε κάτω από την καρδιά της Ουάσιγκτον DC, που συνδέει ακίνητα που φέρεται να συνδέονται με το περιβόητο σκάνδαλο Pizzagate. Η κρυφή ανακάλυψη έχει προκαλέσει σοκ στην διαδικτυακή κοινότητα, με τρομακτικές αποκαλύψεις διαδρόμων με δεμένα λέιζερ και θαλάμων εξοπλισμένων με αισθητήρες που προσθέτουν ένα ανησυχητικό στρώμα σε αυτή τη σκοτεινή ιστορία.

Το έγγραφο που διέρρευσε: Αποκαλύφθηκε η συνενοχή του Πάπα Φραγκίσκου – Βαθιές βουτιές στο σκάνδαλο της εμπορίας παιδιών στο Βατικανό

Στις απόκοσμες σκιές της Πόλης του Βατικανού, μια ανατριχιαστική αλήθεια παραμονεύει, τυλιγμένη σε μυστικότητα και φρίκη. Προετοιμαστείτε καθώς ξεκινάμε μια βαθιά βουτιά στις οδυνηρές αποκαλύψεις του σκανδάλου του Βατικανού για την εμπορία παιδιών για σεξουαλική εκμετάλλευση. Τα ανακαλυφθέντα οστά, οι ομαδικοί τάφοι και ένας περίπλοκος ιστός διαφθοράς θα αποκαλυφθούν, εκθέτοντας τη συγκλονιστική πραγματικότητα που πολλοί προτιμούν να αγνοούν.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters