Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Το έγγραφο που διέρρευσε: Αποκαλύφθηκε η συνενοχή του Πάπα Φραγκίσκου – Βαθιές βουτιές στο σκάνδαλο της εμπορίας παιδιών στο Βατικανό

Στις απόκοσμες σκιές της Πόλης του Βατικανού, μια ανατριχιαστική αλήθεια παραμονεύει, τυλιγμένη σε μυστικότητα και φρίκη. Προετοιμαστείτε καθώς ξεκινάμε μια βαθιά βουτιά στις οδυνηρές αποκαλύψεις του σκανδάλου του Βατικανού για την εμπορία παιδιών για σεξουαλική εκμετάλλευση. Τα ανακαλυφθέντα οστά, οι ομαδικοί τάφοι και ένας περίπλοκος ιστός διαφθοράς θα αποκαλυφθούν, εκθέτοντας τη συγκλονιστική πραγματικότητα που πολλοί προτιμούν να αγνοούν.



Καθώς εμβαθύνουμε στα ανησυχητικά βάθη του σκανδάλου Εμπορίας Παιδιών του Βατικανού για Σεξουαλική Εκμετάλλευση, ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε το αδιανόητο. Αυτό δεν είναι απλώς μια ιστορία. είναι ένα ανατριχιαστικό έπος με κόκκαλα, προδοσία και μια θεσμική συγκάλυψη που εκτείνεται σε δεκαετίες. Κουμπώστε καθώς ξετυλίγουμε την απαίσια αλήθεια πίσω από τις σκιές του Βατικανού.


Τα οστεοφυλάκια της πόλης του Βατικανού: Μια ταφική αποκάλυψη


Θυμάστε την ανακάλυψη που προκαλεί ανατριχίλα τον Ιούλιο του 2019, όταν χιλιάδες οστά ανακαλύφθηκαν σε δύο οστεοφυλάκια μέσα στα αγιασμένα τείχη του Βατικανού; Αυτή η αποκάλυψη ήταν μέρος μιας συνεχιζόμενης έρευνας για ίχνη που σχετίζονται με τη μυστηριώδη εξαφάνιση ενός 15χρονου κοριτσιού το 1983. Το Βατικανό, μια πόλη συνώνυμη με την ιερότητα, τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες ότι είναι κέντρο αναπαραγωγής για « Εμπορία παιδιών για σεξουαλική εκμετάλλευση .»


Παιδικά οστά κατά μήκος της ισραηλινής ακτής: Αποκαλύφθηκε ένα παγκόσμιο δίκτυο


Το ταξίδι μας στο σκοτάδι συνεχίζεται με μια συγκλονιστική αποκάλυψη στο αρχαίο λιμάνι της Ashkelon του Ισραήλ, όπου ανακαλύφθηκε ένας ομαδικός τάφος γεμάτος με οστά παιδιών το 2014. Πόσο βαθιά πηγαίνει αυτό το παγκόσμιο δίκτυο εκμετάλλευσης παιδιών και τι διασυνδέσεις έχει με το Βατικανό? Τα νήματα αυτού του απαίσιου ιστού απλώνονται μακριά και ευρέως, εγείροντας άβολα ερωτήματα σχετικά με την έκταση της συνενοχής.


Η τραγωδία των ιθαγενών στο Σασκάτσουαν: 751 τάφοι χωρίς σήμανση


Σε μια ανησυχητική τροπή των γεγονότων, μια ομάδα ιθαγενών ανέφερε την ανακάλυψη τάφων χωρίς σημάδια, που κρατούσαν τα λείψανα έως και 751 ανθρώπων, κυρίως παιδιών, σε ένα πρώην οικοτροφείο στο Σασκάτσουαν. Η συγκλονιστική αποκάλυψη μας ωθεί να αμφισβητήσουμε τον ρόλο των θεσμών και των ατόμων στη διαιώνιση τέτοιων αποτρόπαιων εγκλημάτων κατά των πιο ευάλωτων.


Μην το χάσετε αυτό:

Το έγγραφο που διέρρευσε: Αποκαλύφθηκε η συνενοχή του Πάπα Φραγκίσκου


Σε μια εκπληκτική διαρροή εγγράφου 2.300 σελίδων, ο κόσμος βρέθηκε αντιμέτωπος με καταδικαστικά στοιχεία της συνενοχής του Πάπα Φραγκίσκου στην απόκρυψη ενός κυκλώματος παιδεραστών του Βατικανού. Πόσο βαθιά πηγαίνει αυτή η συνωμοσία και ποια είναι τα θύματα που μένουν στο πέρασμά της; Οι σκιές αρχίζουν να σηκώνονται, αποκαλύπτοντας μια συγκλονιστική αφήγηση κακοποίησης, χειραγώγησης και προδοσίας.


Αεροπορικό δυστύχημα των Χιλιανών ιερέων: Ένα βολικό τέλος στην αλήθεια


Η ιστορία παίρνει μια τραγική τροπή καθώς 20 Χιλιανοί ιερείς, τολμώντας να αποκαλύψουν τη σύνδεσή τους με το Δαχτυλίδι των Παιδοφίλων του Βατικανού, βρίσκουν ένα άκαιρο τέλος σε ένα μυστηριώδες αεροπορικό δυστύχημα λίγο μετά την ακροατηρία τους με τον Πάπα Φραγκίσκο. Ήταν μια σύμπτωση ή μια υπολογισμένη κίνηση για να φιμώσουν όσους τόλμησαν να μιλήσουν; Ο ιστός της εξαπάτησης σφίγγει, χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας για τα μήκη που είναι διατεθειμένοι να πάρουν ορισμένοι για να προστατεύσουν τα σκοτεινά μυστικά τους.


Απόφαση του Διεθνούς Κοινού Δικαίου του Δικαστηρίου: Ένοχος ως κατηγορούμενος


Στις 20 Ιουλίου 2014, το Διεθνές Δικαστήριο Κοινού Δικαίου στις Βρυξέλλες εξέδωσε μια ιστορική ετυμηγορία, κρίνοντας τον Πάπα Φραγκίσκο Μπεργκόλιο, τον Καθολικό Ιησουίτη Ανώτατο Στρατηγό Adolfo Pachon και τον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury Justin Welby ένοχους για βιασμό, βασανιστήρια, δολοφονίες και εμπορία ανθρώπων. παιδιά. Οι απόηχοι αυτής της κρίσης αντηχούν μέσα από τους διαδρόμους της εξουσίας, αμφισβητώντας την αντιληπτή ιερότητα των ανώτατων θρησκευτικών θεσμών.


Μαρτυρίες Survivor: Φρίκη στην αγροτική Ολλανδία, το Βέλγιο, την Ουαλία και τη Γαλλία


Καθώς το δράμα του δικαστηρίου ξετυλίγεται, δύο θαρραλείς γυναίκες προχωρούν, περιγράφοντας λεπτομερώς τις φρικτές εμπειρίες τους από βιασμό από τον Πάπα Φραγκίσκο κατά τη διάρκεια θυσιών παιδιών στην επαρχία της Ολλανδίας και του Βελγίου τις άνοιξη του 2009 και του 2010. Συγκλονιστικά, ένας πρώην υπάλληλος της Curia στη Ρώμη αποκαλύπτει ότι παρόμοιες θηριωδίες συνέβησαν στο Κάστρο Carnarvon στην Ουαλία και σε ένα άγνωστο γαλλικό πύργο. Οι μαρτυρίες των επιζώντων δίνουν μια ζωντανή, στοιχειωμένη εικόνα των φρικαλεοτήτων που διαπράχθηκαν κάτω από το πέπλο της θρησκευτικής εξουσίας.

Ένορκες βεβαιώσεις εισαγγελέα: Μάρτυρες επιβεβαιώνουν τα εγκλήματα του Βατικανού


Η εισαγγελία εισάγει συμβολαιογραφικές ένορκες βεβαιώσεις από οκτώ μάρτυρες, που πιστοποιούν τα ίδια εγκλήματα που οργάνωσε το Βατικανό. Οι λογαριασμοί τους ενισχύουν περαιτέρω τους ισχυρισμούς για βιασμό, βασανιστήρια και εμπορία παιδιών, αποκαλύπτοντας το βάθος της διαφθοράς που μολύνει τα υψηλότερα κλιμάκια εξουσίας. Η αίθουσα του δικαστηρίου γίνεται πεδίο μάχης μεταξύ αλήθειας και εξαπάτησης, με επιζώντες και μάρτυρες να αντιμετωπίζουν γενναία έναν θεσμό αιώνων.


Συνδέσεις Βρώμικου Πολέμου : Ο ρόλος του Francis στις φρικαλεότητες της Αργεντινής


Ένας μάρτυρας προχωρά μπροστά, ρίχνοντας φως στην εμπλοκή του Πάπα Φραγκίσκου στη διακίνηση 30.000 παιδιών αγνοουμένων πολιτικών κρατουμένων στο κύκλωμα παιδεραστών του Βατικανού κατά τη διάρκεια του βρώμικου πολέμου της Αργεντινής τη δεκαετία του 1970. Οι δεσμοί μεταξύ του θρησκευτικού ηγέτη και της στρατιωτικής χούντας εγείρουν ερωτήματα σχετικά με την έκταση της συνενοχής του σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Η σκοτεινή ιστορία επανεμφανίζεται, αναγκάζοντάς μας να αντιμετωπίσουμε δυσάρεστες αλήθειες για όσους έχουν την ηθική εξουσία.


Συμπέρασμα: Αποκάλυψη του σκότους και απαίτηση λογοδοσίας


Στον απόηχο αυτών των συγκλονιστικών αποκαλύψεων, ο κόσμος βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι. Θα συνεχίσουμε να κλείνουμε τα μάτια στη φρίκη στο Βατικανό ή θα ξεσηκωθούμε μαζί για να απαιτήσουμε δικαιοσύνη για τα θύματα; Ο καιρός της σιωπής έχει τελειώσει. Είναι καιρός να αποκαλύψουμε το σκοτάδι, να αποκαλύψουμε την αλήθεια και να διασφαλίσουμε ότι οι υπεύθυνοι θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους.

Η εκπληκτική σήραγγα μήκους 1500 μιλίων: Το Βατικανό προς την Ιερουσαλήμ αποκαλύπτει μια συγκλονιστική αποθήκη χρυσού! 

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη που θα έκανε να πέφτουν τα σαγόνια ακόμη και των πιο άγριων θεωρητικών συνωμοσίας, ανακαλύφθηκε μια υπόγεια σήραγγα που εκτείνεται απίστευτα 1500 μίλια από την πόλη του Βατικανού ως την Ιερουσαλήμ. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Αυτό το απίστευτο εύρημα διαθέτει επίσης έναν εντυπωσιακό θησαυρό χρυσού, τόσο τεράστιο που χρειάστηκε μια αρμάδα 650 αεροπλάνων για να το μεταφέρει έξω! Ετοιμαστείτε να εμβαθύνετε στα μαγευτικά βάθη αυτής της αινιγματικής και αμφιλεγόμενης ανακάλυψης.


Σε έναν κόσμο όπου τα μυστικά κρύβονται στις σκιές, αυτή η απίστευτη ιστορία θα σας αφήσει να αμφισβητήσετε όλα όσα νομίζατε ότι ξέρατε. Φωλιασμένο κάτω από τα αγιασμένα εδάφη του Βατικανού, μια δυσδιάκριτη σήραγγα περνάει κάτω από ωκεανούς, βουνά και εδάφη, συνδέοντας δύο από τις πιο σεβαστές πόλεις στον κόσμο: την  πόλη του Βατικανού και την Ιερουσαλήμ.  Αυτό που βρίσκεται μέσα σε αυτό το δαιδαλώδες θαύμα δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτικό!



Πηγή: https://twitter.com/JackStr42679640/status/1743034245092937966




ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ: https://amg-news.com/the-leaked-document





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters