Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Λαθρομεταναστης σπάει την σιωπή του – ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Περισσότεροι από 4.000 μαχητές του ISIL έχουν ήδη μεταφερθεί λαθραία στις χώρες της Ευρώπης χρησιμοποιώντας κρυβόμενοι ανάμεσα σε δυστυχισμένους πρόσφυγες.

Την μεγάλη αποκάλυψη έκανε με αρκετό θράσος στέλεχος της ISIL o oποίος μάλιστα χαρακτήρισε την «επιχείρηση διείσδυσης» απόλυτα επιτυχημένη.

«Απλά περιμένετε» είπε χαμογελώντας

Έγκυες Και Με Χρυσά Σκουλαρίκια Στα Ευαίσθητα Σημεία Πάνε Στα Νοσοκομεία Οι Αλλοδαπές


Μιλούσα με μαία που «εργάζεται»σε δημόσιο νοσοκομείο. Εχει φρικάρει.

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ… ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Όλες,
μου λέει, είναι γκαστρωμένες δεν ξέρουμε τι να κάνουμε.
Είναι από 2 εβδομάδων εως να ξεγεννήσουν, πολλές είναι ήδη με ένα μηνών στην αγκαλιά και κυοφορούν και άλλο λίγων εβδομάδων που υποτίθεται εκείνο των καιρό ζούσαν υπό άθλιες συνθήκες και ήταν προς φυγήν.

Στα άδυτα του Facebook στο Μοσχάτο


Διαχειριστές περιεχομένου του Facebook που εργάζονται στο Βερολίνο.
Αντίστοιχο τμήμα, μόνο για τον έλεγχο των διαφημίσεων,
λειτουργεί στην Αθήνα Στο Μοσχάτο.
Efi Efraimidou

ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ …ΠΩΣ ΤΟ MATRIX ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΔΕΝ “ΠΕΦΤΟΥΝ” ΠΟΤΕ ΟΣΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙΣ;;;




ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ


Nicos Kastanias
ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ, ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ. ΤΟΥΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ.
ΩΡΑΙΟ ΚΛΙΜΑ, ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΑ, ΠΑΧΥΛΟ ΕΠΙΔΟΜΑ, ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΕΓΗ ΕΣΤΩ ΣΕ ΣΠΙΤΑΚΙ Ή ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ.

Η ανακοίνωση Πούτιν άφησε τον πλανήτη άναυδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ρωσικός στρατός στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο...
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 
«Τα εξοπλιστικά σχέδια του ρωσικού στρατού θα ξεπεράσουν ακόμη και τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας».
Αυτό αναφέρει το ρωσικό Sputnik, επικαλούμενο τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος είχε αφήσει πρόσφατα τον πλανήτη άναυδο, με αυτό που ανακοίνωσε μπροστά στις κάμερες, λέγοντας πως τα οπλικά συστήματα »λέιζερ» της Ρωσίας θα μοιάζουν μόνο με αυτά που βλέπουμε στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

«Γιγαντώνονται» οι αντιδράσεις των Ελλήνων: «Χίτλερ και Κεμάλ» το ίδιο – Χαμός στην Γερμανία

Γιγαντώνονται οι ελληνικές αντιδράσεις, απέναντι στην προσπάθεια που γίνεται να δοθεί το όνομα του Μουσταφά Κεμάλ σε δημόσιο χώρο, στην Περιφέρεια του κέντρου του Αμβούργου, θέμα που είχε αναδείξει από τους πρώτους, το el.gr (ΕΔΩ)!
 Υπάρχει τεράστια αγωνία και αναμονή για την επίσημη απόφαση.

Με σχέδιο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και νησιά – Συγκλονιστικές εικόνες ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιο είναι το «καλό» και το κακό σενάριο...
Οδοιπορικό στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ξεκίνησε το OPEN TV για να καταγράψει τις εξελίξεις στο μεταναστευτικό, με πρώτο σταθμό την Λέρο, όπου βρίσκονται περισσότεροι από 3.000 «πρόσφυγες και μετανάστες», όπως τους ονομάζουν.
Όπως μαρτυρά το ρεπορτάζ, το κέντρο υποδοχής πλέον δεν χωρά τις χιλιάδες των μουσουλμάνων, ενώ η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί, καθώς οι ροές στο νησί συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Για αυτούς δεν δίνει λεφτά ο Τζορτζ Σόρος; – Εικόνες «ντροπής» έξω από Εκκλησία στην Αθήνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ζευγάρι ηλικιωμένων στο παρακάτω βίντεο χρωστούσε πολλά ενοίκια με αποτέλεσμα να τους κάνουν έξωση!
Ο παππούς και η γιαγιά ζουν εδώ και 42 ημέρες σε προαύλιο εκκλησίας στον Κεραμεικό.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1, o κ. Φίλιππος και η σύζυγός του Ελένη βρέθηκαν στον δρόμο, αφού τους έκαναν έξωση επειδή χρωστούσαν πολλά ενοίκια, με αποτέλεσμα πλέον να κοιμούνται στις παγωμένες πλάκες του προαύλιου χώρου του ναού.

Το σπάνιο μανιτάρι της αθανασίας φυτρώνει στην ελληνική γη



Eyanthia Anagnostou
Το σπάνιο για τη χώρα μας είδος μανιταριού, γανόδερμα το λαμπερό, βρίσκεται δύσκολα στην Ελλάδα, υπάρχει σε αφθονία μόνο στο Πήλιο, και καθώς δεν τρώγεται –επειδή είναι πάρα πολύ σκληρό, σαν ξύλο–, εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορεί με τη μορφή κάψουλας ως συμπλήρωμα διατροφής, ή ως αποξηραμένες φέτες στα Γρεβενά.

Το μανιτάρι της αθανασίας, ή ganoderma lucidum, όπως είναι η λατινική του ονομασία, έχει πλήθος ευεργετικές ιδιότητες.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters