Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 9 ΛΕΠΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ///ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΡΩΣΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ///// ΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ


Το σύστημα Soros

Η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας συμβαδίζει απόλυτα με τις αντιλήψεις του δισεκατομμυριούχου και με την αντιπαλότητα του απέναντι στη Ρωσία,  ενώ είναι ιδανική η ύπαρξη αριστερών κυβερνήσεων στην Ελλάδα και στα Σκόπια – με την εισροή μεταναστών στην ΕΕ που επίσης διευκολύνεται από αριστερές κυβερνήσεις να είναι μέρος της επίτευξης της «ανοιχτής κοινωνίας» που υποστηρίζει.

Απαγορευμένη τεχνολογία που δεν τις επιτρέπετε να υπάρχει..!! [Βίντεο]


Η τεχνολογία είναι απαγορευμένη όταν δεν τις επιτρέπετε να υπάρχει. Είναι πολύ εύκολο να απαγορεύσει κάποιος την ύπαρξη της τεχνολογίας για την αρχαιότητα επειδή το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να την αρνηθεί. 
Το να εφαρμόζεις την απαγόρευση σημαίνει απλά πως γίνεσε κουφός μουγκός και τυφλός. Και οι περισσότεροι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να γίνουν και τα τρία όταν αυτό κριθεί απαραίτητο. 

Πρόβλεψη Rothschild για το 2018 σε περιοδικό του 1988 ! [Βίντεο]

Ο Rothschild σε περιοδικό του 1988 κάνει τρομακτική πρόβλεψη για το 2018! και δεν είναι καλη για την Αμερική και τον υπολοιπο κοσμο!

«Βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας παγκόσμιας μεταμόρφωσης. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η σωστή μεγάλη κρίση και τα έθνη θα δεχτούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. «- Δαβίδ Rockefeller.
«Σήμερα οι Αμερικανοί θα ήταν εξοργισμένοι εάν στρατεύματα του Ηνωμένου Βασιλείου εμπαιναν στο Λος Άντζελες για να αποκαταστήσουν την τάξη. αύριο θα είναι ευγνώμονες. «- Χένρι Κίσινγκερ.
Όπως υπονοεί ο Κίσινγκερ, η νέα παγκόσμια τάξη δεν θα έρθει με ένα πραξικόπημα σε στυλ τρίτου κόσμου με την κατάφωρη επιβολή στρατιωτικής δύναμης. Αντ ‘αυτού, οι περιστάσεις πρέπει να είναι ετσι στριμωγμένες ώστε η νεα παγκοσμια ταξη να φανει οτι είναι ο «σωτήρας» της ανθρωπότητας.
Θα ήταν εκπληκτικό εάν γινόταν αποδεκτή οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση. Πάντα ήταν πρακτική των Η.Π.Α. να φέρνουν ενθουσιασμό στην κοινή γνώμη ωστε να συμφωνει με τα έργα τους σε παγκόσμιο επίπεδο.
«Θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση, είτε μας αρέσει είτε όχι. Το μόνο ερώτημα είναι εάν η Παγκόσμια Κυβέρνηση θα επιτευχθεί με κατάκτηση ή συναίνεση ». – Paul Warburg, μιλώντας στη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών, 17 Φεβρουαρίου 1950.
Εάν νομίζετε ότι ο κόσμος είναι κακός τώρα πρόκειται να γινει , πολύ πολυ χειρότερος κάτω από την εξουσια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Η ελευθερία, η θρησκεία, η υγειονομική περίθαλψη, η διατροφή και η παιδεία θα είναι όλα υπό τον έλεγχο μιας ανώτερης ελίτ, και εσείς και εγώ θα το καταλάβουμε πολυ αργα.
Θα σας ειπωθεί τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε, πού να στείλετε τα παιδιά σας στο σχολείο, ποιον γιατρό να επισκεφθείτε και αν η ζωή σας είναι «άξια» να κρατηθει εδω στον κοσμο μας σε περίπτωση που αρρωστήσετε.
Εκείνοι με το καλύτερο DNA θα γλιτώσουν και εκείνοι που βρίσκονται στο βάθος του βαρελιού -όπως και να μιλήσουν οπως και αν φερθουν- θα μεινουν έξω για να «στεγνώσουν».
Η εξέλιξη θα γινει με πλύση εγκεφάλου στις μάζες για να πιστέψει το ψέμα ότι όσοι είναι ακατάλληλοι για να ζήσουν στην κοινωνία θα πρέπει να εξαλειφθούν για να βελτιώθει το γονιδίο της ανθρωπινης φυλης.
Η εικόνα της ζωής στη Νέα Παγκόσμια Τάξη δεν θα είναι πια φωτεινή, αλλά φοβάμαι ότι μπορούμε να είμαστε τα «πραγματα¨της νέας τάξης για Όλα αυτά και πιο πολλά στο βίντεο που ακολουθεί…

Τα Σκόπια δημοσιοποίησαν το απαγορευμένο βίντεο του Κ.Γκλιγκόροφ: «Είμαστε Σλάβοι – Δεν έχουμε σχέση με Μ.Αλέξανδρο» [Βίντεο]

Eίναι σαφές πλέον ότι τα Σκόπια προκειμένου να ενταχθούν σε ΕΕ και ΝΑΤΟ αποφάσισαν να σταματήσουν την επιχείρηση αρπαγής της ελληνικής Ιστορίας και ήδη έχουν ξεκινήσει την «απομακεδονοποίηση» της σλαβικής πλειοψηφίας της χώρας δημοσιοποιώντας το βίντεο-ντιοκουμέντο με την δήλωση του αείμνηστου Κίρο Γκλιγκόροφ -πρώτου προέδρου του σκοπιανού κρατιδίου- το 1992 προς τα ΜΜΕ με την οποία ξεκαθαρίζει ότι «είμαστε Σλάβοι και δεν έχουμε καμία σχέση με τους αρχαίους Μακεδόνες και τον Μέγα Αλέξανδρο»

Μοναδικής ποιότητας εύρημα σε Μυκηναϊκό τάφο με χαρακτηριστικά σχεδόν αόρατα στο γυμνό μάτι


Ένας ασύλητος, λακκοειδής τάφος ανακαλύφθηκε το Μάιο του 2015, από διεθνή ομάδα αρχαιολόγων, πλησίον του μυκηναϊκού ανακτόρου του Νέστορος, στον Άνω Εγκλιανό, στη Χώρα του Δήμου Πύλου-Νέστορος, με πλούσια ευρήματα όπως χρυσά δαχτυλίδια και κύπελλα, ένα χάλκινο σπαθί με επιχρυσωμένη λαβή από ελεφαντόδοντο κτλ.
Ένα μικροσκοπικό εύρημα όμως, έμεινε στα «αζήτητα» για σχεδόν δύο χρόνια, μέχρι που οι αρχαιολόγοι αποφάσισαν να ασχοληθούν μαζί του, ανακαλύπτοντας μια μοναδική σφραγίδα σκαλισμένη σε αχάτη.
Πριν από δύο χρόνια, οι αρχαιολόγοι που ανάσκαψαν τον αρχαίο τάφο στην Πύλο, ανακάλυψαν ένα επικαλυμμένο με βρωμιά αντικείμενο, λιγότερο από 3,5 εκατοστά μήκος, που έμοιαζε με ένα είδος μεγάλης χάντρας. Το έβαλαν στην άκρη για να επικεντρωθούμε σε πιο εξέχοντα αντικείμενα, όπως τα χρυσά δαχτυλίδια και τα άλλα εντυπωσιακά ευρήματα που ανακαλύφθηκαν στο τάφο.
Λίγο καιρό  αργότερα, ένας συντηρητής απομάκρυνε το χώμα από το εύρημα και ανακάλυψε κάτι σπουδαίο. Ένα σφραγιδόλιθο από αχάτη που έφερε μια μοναδικής ποιότητας εγχάραξη, που αναπαριστά έναν πολεμιστή  σε μάχη με άλλους δύο.
Η εικόνα της σφραγίδας είναι σκαλισμένη με εξαιρετικά λεπτή λεπτομέρεια, με μερικά χαρακτηριστικά που είναι ελάχιστα ορατά με γυμνό μάτι. Η εικόνα είναι ευκολότερη να εκτιμηθεί σε ένα σχέδιο μεγάλης κλίμακας του πρωτοτύπου.
mykinaikos sfragidolothos 1
«Η λεπτομέρεια είναι εκπληκτική, ειδικά δεδομένου του μεγέθους. Αισθητικά, είναι ένα αριστούργημα μικροτεχνίας», δήλωσε ο John Bennet, διευθυντής του αρχαιολογικού ινστιτούτου της Βρετανικής Σχολής Αθηνών.
«Η εκπληκτική σκηνή μάχης στην πέτρα αχάτη, είναι ένα από τα σπουδαιότερα αριστουργήματα της τέχνης του Αιγαίου και συγκρίνεται με τα έργα του Μιχαήλ Άγγελου που παρουσιάζονται τώρα στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης«, δήλωσε ο Malcolm H. Wiener, ειδικός στην προϊστορία του Αιγαίου και επίτιμος καθηγητής του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης.
Η σφραγίδα παρουσιάζει δύο μυστήρια. Το πρώτο είναι πως χαράχτηκε με τόση λεπτομέρεια και το δεύτερο, εάν απεικονίζει κάποια πραγματική μάχη που πέρασε προφορικά στη κουλτούρα των αρχαίων και οδήγησε τον Όμηρο στη συγγραφή της Ιλιάδας και της Οδύσσειας.
Ο ενταφιασμένος ιδιοκτήτης της σφραγίδας, γνωστός ως Πολεμιστής Γρύπας, από το μυθικό ον που απεικονίζεται στον τάφο του, θάφτηκε γύρω στο 1450 π.Χ. Ζούσε σε μια κρίσιμη περίοδο, όταν ο μινωικός πολιτισμός της Κρήτης, άρχισε σταδιακά να παρακμάζει και οι πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας γνώριζαν ανάπτυξη. Στον σκελετό δόθηκε το όνομα «Γρύπας Πολεμιστής» λόγω μιας πλάκας από ελεφαντόδοντο που βρέθηκε στον τάφο και απεικόνιζε ένα μυθικό τέρας που έμοιαζε με μισό λιοντάρι και μισό αετό.
mykinaikos sfragidolothos 2
Οι τοπικοί αρχηγοί, όπως ο Πολεμιστής Γρύπας, ίσως είχαν χρησιμοποιήσει πολύτιμα αντικείμενα από την Κρήτη για να διαφημίσουν την ένταξή τους στην ελληνόφωνη ελίτ του αρχαίου μυκηναϊκού πολιτισμού, τον πρώτο στην ηπειρωτική Ευρώπη. Οι απόγονοί τους, έναν αιώνα περίπου αργότερα, έχτισαν τα μεγάλα παλάτια στην Πύλο, τις Μυκήνες και την Τίρυνθα.
Ο Dr Davis και η Dr Stocker πιστεύουν ότι ο σφραγιδόλιθος, όπως και άλλα αντικείμενα στον τάφο του Πολεμιστή Γρύπα, κατασκευάστηκε στην Κρήτη. Εργασίες τέτοιας ποιότητας δεν παράγονται καθόλου στην ηπειρωτική Ελλάδα την εποχή εκείνη. Η λεπτομέρεια είναι τόσο σπουδαία που φαίνεται ότι ο χαράκτης θα χρειαζόταν ένα μεγεθυντικό φακό, όπως και οι θαυμαστές του έργου του για να μπορέσουν να διακρίνουν τις λεπτομέρειες. Ίσως ο χαράκτης να ήταν μυωπικός, σύμφωνα με τους δύο αρχαιολόγους.
Ο Fritz Blakolmer, εμπειρογνώμονας αιγαιακής τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης, υποστηρίζει ότι η σφραγίδα είναι ένα μικροσκοπικό αντίγραφο ενός πολύ μεγαλύτερου πρωτοτύπου. Ίσως ήταν αναπαράσταση από μαρμαροκονίαμα και φιλοξενούταν στο τοίχο κάποιου παλατιού στη Κνωσσό. Η σφραγίδα πρέπει να έχει χαραχθεί από κάποιον με μεγεθυντικό φακό, αν και κανένας δεν έχει βρεθεί, και απέρριψε την πιθανότητα ότι οι άνθρωποι εκείνης της εποχής είχαν πιο έντονη όραση από σήμερα.
mykinaikos sfragidolothos 3
Η σφραγίδα, σκαλισμένη σε σκληρό αχάτη, δείχνει έναν νικηφόρο ήρωα που σκοτώνει έναν αντίπαλο ενώ ένας τρίτος πολεμιστής βρίσκεται νεκρός στο προσκήνιο. Οι δύο ηττημένοι πολεμιστές φαίνονται να ανήκουν στην ίδια ομάδα, επειδή και οι δύο φορούν παρόμοιο ένδυμα, ενώ ο ήρωας φοράει ένα κάλυμμα καβάλου. Η σφραγίδα είναι φτιαγμένη έτσι ώστε να μπορεί να φορεθεί στον καρπό, και πράγματι ο ήρωας φοράει ακριβώς ένα τέτοιο αντικείμενο, σαν να ήταν ένα ρολόι χειρός.
Η Stocker είπε ότι το εύρημα θέτει νέα ερωτήματα σχετικά με την κατανόηση της ελληνικής τέχνης την εποχή του Χαλκού και μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές στα βιβλία της ιστορίας και της τέχνης. «Αυτή η σφραγίδα θα πρέπει να συμπεριληφθεί σε όλα τα μελλοντικά βιβλία της ιστορίας της τέχνης και θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε την προϊστορική τέχνη«, δήλωσε ο Stocker.

ΑΦΩΝΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ από τα Ευρήματα της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ» ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ στην ΒΟΣΝΙΑ !!!

 
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Μετρήσεις επιστημόνων στην Πυραμίδα της Βοσνίας έδειξαν εντυπωσιακά αποτελέσματα που άφησαν τους ερευνητές άφωνους ! ! !

Όπως οι Πυραμίδες στην Αίγυπτο, οι Πυραμίδες της Βοσνίας έχουν έναν απίστευτο προσανατολισμό, δεδομένου ότι η μεγαλύτερη Πυραμίδα της Βοσνίας, έχει προσανατολισμό προς το Βορρά με σφάλμα μόλις 0, 0΄, 12΄΄

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ότι οι Έλληνες Προηγήθηκαν Χιλιάδες Χρόνια των Αιγυπτίων!!!

 
ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΘΕΟΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ!!!
«Όπως σήμερα θεωρείται αυτονόητη η ενσωμάτωση στην Ελληνική ιστορία του Κρητομυκηναϊκού κόσμου, έτσι αύριο θα αποδεχθούν όλοι μιαν αλήθεια, που από τώρα διαφαίνεται: ότι δηλαδή στην Προϊστορία έχουν τεθεί οι βασικές καταβολές του ελληνικού Έθνους και τα κύρια συστατικά του Ελληνικού Πνεύματος.» ( Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, τομ. Α’, σελ. 9, Εκδοτικη Αθηνων..

Αν η Ελλάδα έχει πολύ μεγάλη Ιστορία, τότε όπως θα δείξουμε έχει ακόμα μεγαλύτερη Προϊστορία και οι διάφοροι πολιτισμοί των λαών της Μεσογείου και της Ασίας γονιμοποιήθηκαν από τον προϊστορικό πολιτισμό των Ελλήνων «Διογενών».

Καταρρίπτονται όλες οι Θεωρίες για την Καταγωγή των Ελλήνων (video)

 
Άλλο ένα «ινδοευρωπαϊκό» παραμύθι κατέρρευσε καθώς πριν λίγους μήνες αποδείχτηκε η συνέχεια και η αυτοχθονία του Ελληνισμού κάτι που φυσικά δεν βολεύει τους εχθρούς που με διάφορους τρόπους επιχειρούν να «κοντύνουν» την Ιστορία του.
Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Φως στον μυστηριώδη αρχαίο μινωικό πολιτισμό της Κρήτης, αλλά και στον αντίστοιχο λαό στην ελληνική ηπειρωτική χώρα, τους Μυκηναίους.

Η «Ελιά της Όρσας»: Το Δέντρο 2500 ετών στη Σαλαμίνα που Έζησε τη Μεγάλη Ναυμαχία του 480 π.Χ

 
Ο μοναδικός ζωντανός οργανισμός που επιβιώνει από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας μέχρι σήμερα!

Στη Σαλαμίνα, στην Κοινότητα Αιαντείου, υπάρχει μια γέρικη, πολύ μεγάλη ελιά, γνωστή ως «Ελιά της Όρσας». Πριν από ένα χρόνο περίπου το δέντρο χρονολογήθηκε από τους ειδικούς του Ινστιτούτου Klorane, στα πλαίσια της αναζήτησης και βράβευσης των αρχαίων ελαιοδένδρων στην Ελλάδα, οι οποίοι υπολόγισαν πως η ηλικία του είναι 2.500 χρόνια.

ΕΚΤΑΚΤΟ: O Τραμπ αποσύρεται από τη Συνθήκη Πυρηνικών με τη Ρωσία – «Οι ΗΠΑ πρέπει να αναπτύξουν τον στρατιωτικό εξοπλισμό τους»


Ραγδαίες εξελίξεις λαμβάνουν χώρα στην παγκόσμια σκακιέρα καθώς ο Ντ. Τραμπ δήλωσε ότι θα αποχωρήσει από τη Συνθήκη Πυρηνικών Δυνάμεων με τη Ρωσία, καθώς και ότι οι ΗΠΑ πρέπει να αναπτύξουν τον στρατιωτικό τους εξοπλισμό.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι θα αποσυρθεί από τη Συνθήκη Πυρηνικών Δυνάμεων Μέσου Βεληνεκούς με τη Ρωσία, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ.

Ο οποίος ακούσει ολο αυτό το βίντεο και εξακολουθεί να υποστηρίζει Χρυσή Αυγή καλά θα είναι να αρχίσει να ανησυχεί για τη νοημοσύνη του.

ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!!!!!!!! ΣΤΙΣ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ ’’Ο ΣΠΑΣΑΡΧΙΔΑΣ’’ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΟΡΧΕΩΝ.. ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!!!

Γεώργιος Κοσμόπουλος
Μέγας ιατρός ο άγιος Αρτέμιος ο Σπασαρχίδας!!!! 

Έσφιγγε τα δίδυμα (κοινώς αρχίδια) όσο εδύνατο, και με το σπάσιμο αυτών θεράπευε τους ασθενείς του. 
Ήταν Ρωμαίος αξιωματικός και έζησε στα μέσα του 4ου αιώνα. 
Η μνήμη του Άγιους Αρτέμιου εορτάζεται από την Ορθόδοξη Εκκλησία στις 20 Οκτωβρίου και τιμάται ως «προστάτης των… όρχεων» και της Ελληνικής Αστυνομίας!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters