Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Fox News: Ο Τραμπ επιστρέφει στα social media "με τη δική του πλατφόρμα"

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα επιστρέψει στον κόσμο της κοινωνικής δικτύωσης (social media) τους επόμενους μήνες, με μια δική του πλατφόρμα.

Όπως μετέδωσε το Media Buzz του Fox News, επικαλούμενο δηλώσεις του κορυφαίου συμβούλου του Τραμπ, Τζέισον Μίλερ, η επιστροφή του τέως POTUS στα social media αναμένεται τους επόμενους δύο με τρεις μήνες και "θα επανακαθορίσει το παιχνίδι".

«Αμερικανός πρόεδρος»: Με την δήλωσή του ισοπέδωσε την Επανάσταση του 1821!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μίλησε για την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και μάς άφησε με το στόμα ορθάνοιχτο!!!

Τι είπε; "Οι Έλληνες αγωνιστές του 1821 εμπνέονταν από τα ιδανικά και τη δράση της Αμερικανικής Επανάστασης"!!!

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο ZAP-X Radio Surgery τις επόμενες εβδομάδες, εγκατάσταση, βαθμονόμηση και τεστ θα διεξαχθούν από ειδικούς ακτινοβολίας, φυσικούς και γιατρούς στις ΗΠΑ και Γερμανία.

Το Bonifatius Lingen Hospital θα είναι η πρώτη κλινική στην Ευρώπη που θα προσφέρει καινοτόμο στερεοτακτική χειρουργική ακτινοβολία (SRS) ZAP-X ®. Αντιπροσωπεύει εναλλακτική λύση ή συμπλήρωμα στην κλασική χειρουργική και ακτινοθεραπεία.

Όγκοι και μεταστάσεις στον εγκέφαλο μπορούν να είναι ακίνδυνες μέσω υψηλής και ακριβούς ακτινοβολίας, ενώ προστατεύουν τον περιβάλλοντα υγιή ιστό όσο το δυνατόν περισσότερο.

Φρειδερίκη ή βασίλισσα «Φρίκη» Η Γερμανίδα πριγκίπισσα του Ανόβερο

Υπήρξε ένα από τα πιο μισητά πρόσωπα της ελληνικής Ιστορίας. Η Γερμανίδα πριγκίπισσα του Ανόβερο Φρειδερίκη που έγινε βασίλισσα της Ελλάδας από το 1947 ως το 1967 και συνέδεσε το όνομά της με τις πιο μελανές σελίδες της ιστορίας της χώρας μας.

Η Φρειδερίκη – Λουίζα – Τύρα – Βικτώρια – Μαργαρίτα – Σοφία – Καικιλία – Ολγα – Ισαβέλλα – Χριστίνα, γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1917 στον μεσαιωνικό πύργο Μπλάνκεμπουργκ της Γερμανίας. Ηταν κόρη του Δούκα του Μπραουνσβάιχ Ερνέστου Αυγούστου Γ’, αρχηγού του Οίκου του Ανόβερου, και της πριγκίπισσας

Η επιστολή του καθηγητή Γ.Ιωαννίδη στον Κ.Μητσοτάκη το 2017 που περιέγραφε την ωμή αλήθεια - Τι του έγραφε

Ο υψηλού κύρους επιστήμονας, που συγκαταλέγεται στους δέκα πιο επιδραστικούς του πλανήτη, Ιωάννης Ιωαννίδης, είχε στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το 2017, με την οποία το περιέγραφε την ωμή αλήθεια που επικρατούσε και επικρατεί στη χώρα μας. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters