Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Η αιχμαλωσία της Αριστεράς από τον οίκο Ρότσιλντ

Η αιχμαλωσία της Αριστεράς από τον οίκο Ρότσιλντ.
Διόδωρος Ράμμος
Ο πολιτικός χώρος της Αριστεράς συνδέεται με το εργατικό κίνημα που εμφανίστηκε τον 19ο αιώνα στην Ευρώπη, το οποίο δυστυχώς δεν κατάφερε να εξαπλωθεί με φυσικό τρόπο και να βελτιώσει τη ζωή των φτωχών Ευρωπαίων, όπως ήταν ο αρχικός σκοπός του κινήματος, αλλά

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ G20 ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ: Η ΝΤΠ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ.

Αυτό είναι που όλοι περιμένουμε.....Όμως πόσο γρήγορα αυτό θα έρθει όταν οι νεοταξίτες μπορούν με τέτοια ευκολία να παίζουν με το μυαλό μας;. 
Γιατί το λέω αυτό; Πόσοι άνθρωποι στον κόσμο θεώρησαν πως τα έκτροπα στο Αμβούργο προκλήθηκαν από τους "καλούς";

Πάπας Φραγκίσκος: «Επικίνδυνη συμμαχία» μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας

«Οι ηγέτες των δύο αυτών κρατών έχουν μία στρεβλή οπτική για τον κόσμο», τόνισε ο επικεφαλής του Βατικανού

Για μία «επικίνδυνη συμμαχία» που διαμορφώνεται μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών (του Ντόναλντ Τραμπ) και της Ρωσίας (του Βλαντιμίρ Πούτιν) έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο Πάπας Φραγκίσκος, εκτιμώντας πως οι δύο υπερδυνάμεις έχουν μία «στρεβλή οπτική για τον κόσμο».

ΤΟΟΟΟΣΟ ΑΠΛΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ .. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΗΣ "ΠΑΡΕΑΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΛΑΙΝΕΙΣ ΜΩΡΕ;;

Φωτογραφία του Εμμανουήλ Εμμανουήλ.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Τάγματα - μισθοφόροι των Ναζί (αποτελούμενα από Πακιστανούς, Αφρικανούς κ.λπ.), έσφαζαν τους Έλληνες, στην κατοχή, 1941-1944.

Ο διάσημος Στρατηγός Ρόμμελ επιθεωρεί ναζιστικά τάγματα Μαροκινών - Πακιστανών - Μπαγκλαντεσιανών...
ΖΗΤΩ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!!!

Ο μύθος της προπαγάνδας των “Αντιρατσιστών” και των “Ρατσιστών”, των “Λαθρολάγνων” και των “λαθρομεταναστο-διωκτών”, ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ!!

"Δολοφονήθηκε ο David Rockefeller και κατά σύμπτωση ο Jacob Rothschild είναι σε κώμα - Σε πανικό ο Σιωνισμός!!"

Τα όρνια έχουν αρχίσει ήδη να τρώγονται μεταξύ τους!!!
Πρόσφατες πληροφορίες δείχνουν ότι ο David Rockefeller πέθανε στις 24 Ιουνίου. Γεννήθηκε στις 12, Ιουνίου 1915 στη Νέα ΥόρκηΉταν ένας από τους προϊσταμένους των Illuminatiτων κεντρικών λειτουργιών της διαχείρισης και λήψης πολλών οργανισμών - ιδρυμάτων όπως η Λέσχη Bilderberg, η Τριμερής Επιτροπή, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, αλλά και πολλές από τις εταιρείες πετρελαίου - Chevron - χημικές-φαρμακευτικές, αγροδιατροφικός τομέας, τραπεζικός κ.λπ.

Στις φυλακές Χαλκίδας ο επιχειρηματίας Γιάννης Καρούζος

Στις φυλακές Χαλκίδας ο επιχειρηματίας Γιάννης Καρούζος

Εκκρεμούν σε βάρος του έξι καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης 19 ετών

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters