Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Μπέντζαμιν Φούλφορντ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 έχουν εκδοθεί παγκόσμια εντάλματα θανάτου για τη δολοφονία όλων των μελών της χαζαρικής μαφίας

Σύμφωνα με συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ MI6, CIA, MOSAD, της ρωσικής FSB και άλλων στρατιωτικών και υπηρεσιών πληροφοριών σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι νόμιμο επειδή τα κράτη μέλη προσπαθούν ενεργά να σκοτώσουν το 90% της ανθρωπότητας. Εάν παραδοθούν θα αντιμετωπίσουν το δικαστήριο εγκλημάτων πολέμου της Νυρεμβέργης. Αν δεν το κάνουν αντιμετωπίζουν τον θάνατο.

 ▪️▪️▪️▪️Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι η δικτατορία των δυτικών ελίτ, με στόχο όλες τις κοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων των πολιτών των Δυτικών χωρών, είναι ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ... 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters