Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ: ΘΑ ΣΤΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙΣ !!!

ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ-ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ "ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΔΟΛΟ"...
Όσοι οφειλέτες όμως έχουν και αδυνατούν να ρυθμίσουν, θα πλειστηριάζεται η κινητή+ακίνητη περιουσίας τους και εάν(μετά τη ρευστοποίηση) υπολείπονται ακόμα οφειλές, τότε το υπόλοιπο θα υπάγεται σε ρύθμιση !!!

Εν ολίγοις δεν υπάρχει καμιά "δεύτερη ευκαιρία" παρά μόνο το τελικό σφίξιμο στη θηλιά στον λαιμό των οφειλετών+δανειοληπτών !!!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ: ΦΟΡΟΣ 1%=ΠΛΟΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!

Του Ηλία Παπαγεωργιάδη*

Όταν τον Δεκέμβριο του 2016 εξελέγη η κυβέρνηση των σοσιαλιστών στη Ρουμανία υποσχέθηκε να αυξήσει το ΑΕΠ της χώρας για να φτάσει μέσα σε μόλις 4 χρόνια από τα 160 δισ. ευρώ στα 220 δισ. ευρώ το 2020. Το ΑΕΠ της Ρουμανίας το 2017 πέρασε το ελληνικό (187 έναντι 175 δισ.), το 2018 άγγιξε τα 200 δισ. ευρώ, το 2019 έφτασε στα 220 δισ. και φέτος στοχεύει στα 235 – 237 δισ. ευρώ.

Η ανάπτυξη διαχύθηκε σε όλη την κοινωνία, εκατομμύρια άνθρωποι βγήκαν από τη φτώχεια και εντάχθηκαν στη μεσαία τάξη. Πώς το πέτυχαν αυτό οι Ρουμάνοι; Φορολογώντας και τον αέρα που αναπνέουν οι πολίτες;

Αυτά είναι ΛΕΦΤΑ! Κάργα "Χουβαρνταλίκια" του Δήμου Αθηναίων ΥΠΕΡ των ...ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! Of course!




Σε προσλήψεις με μισθούς έως 3.500 ευρώ τον μήνα (!!!) προχωρά ο δήμος Αθηναίων για να στελεχώσει την ανοιχτή δομή Φιλοξενίας Αιτούντων άσυλο και Ευάλωτων Ομάδων Πολιτών Τρίτων Χωρών στον Ελαιώνα.

Τι κάνουμε σε περίπτωση σεισμού; ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΣΑ ΞΕΡΑΤΕ! 10 οδηγίες επιβίωσης!

Στα σχολεία άραγε μαθαίνουν ακόμη στα παιδάκια τις απαρχαιωμένες τακτικές; ΔΙΑΔΩΣΤΕ αυτό το μήνυμα και σώστε ζωές!
Το όνομά μου είναι Doug Copp. Είμαι ο Αρχηγός Διάσωσης και Διευθυντής Καταστροφών της Αμερικανικής Ομάδας Διεθνούς Διάσωσης (American Rescue Team International, ARTI), η πιο έμπειρη ομάδα διάσωσης του κόσμου.
Οι πληροφορίες που περιέχονται σ' αυτό το άρθρο θα σώσουν ζωές...

στο ενδεχόμενο ενός σεισμού. Το πρώτο κτίριο στο οποίο μπουσούλισα στα τέσσερα ήταν ένα σχολείο στη πόλη του Μεξικού κατά τη διάρκεια του σεισμού του 1985. Όλα τα παιδιά ήταν κάτω από τα θρανία. Όλα τα παιδιά κυριολεκτικά καταπλακωθήκανε σε σημείο ισοπέδωσης.

ΙΜΙΑ 1996: Η πιο ολοκληρωμένη τηλεοπτική έρευνα που στην Ελλάδα δεν την είδαμε! ΒΙΝΤΕΟ


Όσοι το ΄χουν παρακολουθήσει λένε ότι πρόκειται για την καλύτερη τηλεοπτική έρευνα που έχει γίνει για τα Ίμια. Οι κριτικοί δεν είναι τυχαίοι. 

Πρόκειται για Αξιωματικούς των ΕΔ, κυρίως του ΠΝ. Συνεπώς νομίζουμε ότι αξίζει να παρακολουθήσετε το διάρκειας μιας ώρας ντοκιμαντέρ, που στην Ελλάδα δυστυχώς δεν το είδαμε. 
Είναι παραγωγή του ΡΙΚ και την έρευνα έχει κάνει η συνάδελφος Αίμιλη Μιχαήλ.
Μαρτυρίες πρωταγωνιστών, προσεγμένη δουλειά και ψύχραιμη προσέγγιση.

Bill Gates: Παρουσίασε Μοντέλο Προσομοίωσης Πανδημίας Από Την Κίνα: 33 Εκατ. Νεκροί Σε Έξι Μήνες (Βίντεο)

Ο γνωστός μεγιστάνας ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον πλανήτη, ο Bill Gates προχώρησε σε μια ζοφερή πρόβλεψη μιλώντας σε συνέδριο   που είχε διοργανωθεί από την ιατρική κοινότητα της Μασαχουσέτης δήλωσε ότι σε γενικές γραμμές είναι αισιόδοξος, αλλά υπάρχει ένα σοβαρό θέμα στο οποίο η ανθρωπότητα είναι απροετοίμαστη. Και αυτό είναι η προετοιμασία για μια πανδημία.

Έκρηξη Βαρυτικών Κυμάτων Ενέργειας έπληξε τον Πλανήτη μας. Οι Αστρονόμοι δεν έχουν ιδέα από πού προέρχεται.


Στις 14 Ιανουαρίου, ο πλανήτης μας δέχθηκε ενέργεια από ένα μυστηριώδες κοσμικό συμβάν. Οι αστρονόμοι ανίχνευσαν μία έκρηξη βαρυτικών κυμάτων, διαταραχή χωροχρόνου, αλλά οι ερευνητές δεν γνωρίζουν την πηγή της.

Το σήμα βαρυτικού κύματος, το οποίο ανιχνεύθηκε από τα συμβολόμετρα των  παρατηρητηρίων  βαρυτικών κυμάτων LIGO και VIRGO, κράτησε μόλις 14 χιλιοστά του δευτερολέπτου και οι αστρονόμοι δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν την αιτία της έκρηξης ή να προσδιορίσουν αν επρόκειτο για σφάλμα των ανιχνευτών.

Οι 800 «λογοκριτές» του Facebook στο Μοσχάτο



Νομίζει πολύς κόσμος ότι η λογοκρισία που επιβάλλει το Facebook πραγματοποιείται μέσω αλγορίθμων. Κι όμως όπως αποδεικνύει ρεπορτάζ της εφημερίδας Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ πίσω από τη ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ εικόνων ή λέξεων, φράσεων, άρθρων η βίντεο βρίσκονται άνθρωποι. Λένε βέβαια ότι δεν λογοκρίνουν προσωπικές αναρτήσεις αλλά μόνο διαφημίσεις.

Το ρεπορτάζ μας δημιουργεί εύλογες αμφιβολίες. Πιστεύουμε πλέον με ισχυρή βεβαιότητα ότι πίσω από τη λογοκρισία της φωτογραφίας του κάτισχνου παιδιού που πίνει νερό στην Αφρική δεν βρίσκονται οι απρόσωποι και χωρίς ιδεολογία αλγόριθμοι αλλά άνθρωποι που έχουν συγκεκριμένη άποψη, αισθητική και ιδεολογική προσέγγιση ” εικόνων” “τίτλων” ή “λέξεων”, “φράσεων”, “άρθρων” η “βίντεο.”

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters