Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Σε επιφυλακή ο στρατός για τουρκικές προκλήσεις

Σε αυξημένη επιφυλακή έχουν τεθεί από σήμερα οι ένοπλες δυνάμεις στην περιοχή της μεθορίου με την Τουρκία, εν μέσω ισχυρών ενδείξεων ότι η Άγκυρα θα ακολουθήσει και πάλι τη συνήθη τακτική της, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την πολιτική ρευστότητα στη χώρα μας εν όψει εκλογών και τη χαμηλή στρατιωτική επιχειρησιακή ετοιμότητα λόγω περικοπών.

Σε μία κίνηση καλής θέλησης προς την Άγκυρα, το υπουργείο Εξωτερικών ενέκρινε αεροναυτική άσκηση δυτικά της Λέσβου και της Χίου.
Και η Τουρκία έδειξε την ευγνωμοσύνη της με … 11 παραβιάσεις του Ελληνικού Εναέριου Χώρου και οκτώ παραβάσεις των κανόνων του FIR.

Οι Τούρκοι στρατηγοί «μετρούν» τις ελληνικές αντιδράσεις, αναζητώντας κενά στα οποία θα μπορούσαν να πατήσουν για να εξυπηρετήσουν τις πάγιες βλέψεις τους στο Αιγαίο.

Μέχρι στιγμής όμως η ηγεσία των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων δεν έχει αφήσει περιθώρια, κρατώντας σκληρή γραμμή.
Η παραβίαση στο Καστελόριζο απαντήθηκε άμεσα με υπερπτήση επάνω από την τουρκική πόλη Κας, ενώ ελληνικά μαχητικά σηκώθηκαν και προσέγγισαν τουρκική φρεγάτα που κινούταν στα χωρικά ύδατα της χώρας μας.

Η ελληνική στρατιωτική ηγεσία προετοιμάζεται για ένα «θερμό» καλοκαίρι –ανάλογο του 2009- όσο αφορά τις εντάσεις στο Αιγαίο με την Τουρκία.
inews.gr

Επανεξοπλίζεται ο UCK στα Σκόπια - Πολεμική ατμόσφαιρα και φόβοι για Ελλάδα

Βαριά σύννεφα πολέμου για πρώτη φορά μετά το 2001, συγκεντρώνονται στα ελληνοσκοπιανά σύνορα: Αναγγέλθηκε από τον παλιό διοικητή του του UCK ο επανεξοπλισμός του "προκειμένου να υποστηριχθούν τα δικαιώματα των αλβανόφωνων στα Σκόπια που απειλούνται από τις σερβικές μυστικές υπηρεσίες".

Ο πρώην διοικητής του «Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσόβου- UCK» Τζεζάιρ Σακίρι ανακοίνωσε την εκ νέου ενεργοποίση και εξοπλισμό των μονάδων του, διότι όπως ανέφερε «μόνο τα μέλη του UCK, με την εμπειρία που έχουν στον πόλεμο του Κοσσυφοπεδίου, στα Σκόπια και στη νότιο Σερβία, είναι σε θέση να αντισταθούν στις σκοπιανές και σερβικές μυστικές υπηρεσίες».

Σύμφωνα με δηλώσεις του πρώην διοικητής του UCK στην ηλεκτρονική εφημερίδα ‘Τριμπούνα’, ο Τζεζάιρ Σακίρι συναντήθηκε με πρώην διοικητές της αλβανικής οργάνωσης και συζητήθηκε η δυνατότητα ενεργοποίησης των στρατιωτικών ομάδων προκειμένου να αρχίσουν ανταρτοπόλεμο για την προστασία του αλβανικού πληθυσμού στην περιοχή των Σκοπίων και της Κοιλάδας του Πρέσεβο σε άλλες περιοχές όπου "βρίσκονται Αλβανοί σε κίνδυνο και απειλούνται με εθνοκάθαρση".

Παράλληλα υπάρχουν πληροφορίες ότι Αλβανοί εξτρεμιστές συγκεντρώνονται σε περιοχές του Τέτοβο και κατά μήκος της γραμμής των συνόρων Σκοπίων- Κοσσυφοπεδίου, και στην περιοχή των συνόρων με την νότια Σερβία, στην περιοχή της Κοιλάδας του Πρέσεβο. Όπως η αλβανική εξέγερση στην πΓΔΜ το 2001 δεν θα είναι το τελευταίο αιματηρό κεφάλαιο στην νεώτερη ιστορία των Βαλκανίων.

Από τις ελληνικές στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών εκφράζονται φόβοι "μήπως η φωτιά περάσει και στην Ελλάδα". "Ποιος θα τους σταματήσει αν αρχίσουν επιχειρήσεις κατά μήκος των συνόρων όπως ετοιμάζονταν να πράξουν το 2001; Κτυπάνε και μετά επιστρέφουν στα Σκόπια; Κανείς!"

Την ίδια στιγμή η Ελλάδα οδεύει προς το άγνωστο χωρίς να γνωρίζουμε αν και πότε θα υπάρξει κυβέρνηση ενώ οι πιστωτές μας έχουν επιβάλλει εμπάργκο στις αμυντικές μας δαπάνες για να εξοφληθούν οι τράπεζές τους...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Επιχείρηση τρομοκρατίας από Τουρκία σε Αιγαίο και Θράκη - Αναπτύχθηκαν τεράστιες δυνάμεις

Μια τεράστια πολεμική μηχανή έχει τεθεί σε κίνηση στις τουρκικές ακτές του Αιγαίου, αλλά και μέσα στο Αιγαίο εντός του ΕΕΧ και των ΕΧΥ από το βορρά μέχρι το νότο εκτελώντας αποβάσεις, αποστολές αεροπορικής υποστήριξης (CAS) αεροπορικής περιπολίας και απαγόρευσης (CAP), ανθυποβρυχιακές αποστολές, αποστολές καταστροφής στόχων επιφανείας με την επωνυμία Beyaz Fertina (αεροναυτική) και Efes 2012 (αποβατική).
Οι ασκήσεις ξεκίνησαν την επομένη των ελληνικών εκλογών στις 7 Μαΐου και η μεν πρώτη ολοκληρώνεται στις 17/05 και η δεύτερη στις 24/05. Οι δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί είναι τεράστιες (μπορείτε να δείτε τους βασικούς σχηματισμούς παρακάτω), ουσιαστικά πρόκειται για επίδειξη ισχύος ή καλύτερα για επιχείρηση τρομοκράτησης της Ελλάδας, δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση διεξαγωγής ερευνών από την Τουρκία εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Την ώρα που στην Αθήνα οι δυνάμεις του Μνημονίου έχουν εξαντλήσει τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις με εξωπραγματικές οικονομικές περικοπές η Τουρκία έχει εξαπολύσει μείζονος έκτασης ασκήσεις-ψυχολογικές επιχειρήσεις.
Πριν δύο εβδομάδες, πραγματοποίησαν  στο κέντρο εκπαίδευσης πλωτών μέσων των Τουρκικών Χερσαίων Δυνάμεων, στην Πόζνα, απέναντι από το προγεφύρωμα της Αδριανούπολης (Κάραγατς), εκεί που επρόκειτο να εξαπολυθεί η τουρκική επίθεση στον «Βαριοπούλα», στη ζώνη ευθύνης της ελληνικής XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (XVI M/K MΠ), τεράστια άσκηση ζεύξης του ποταμού Έβρου.
Συγκεκριμένα μονάδες ελιγμού (τεθωρακισμένα, πεζικό) και υποστήριξης μάχης (πυροβολικό, μηχανικό) της Τουρκικής 1ης Στρατιάς, για πρώτη φορά ασκήθηκαν στην ανάπτυξη των συλλογών πλωτών γεφυρών εφόδου EWK FSB-E (από το σύνολο των οκτώ που διατίθενται συνολικά), όπως επίσης και εξίσου σημαντικός αριθμός ακτοδρόμων Faun Trackway.
Όπως έχει αποκαλύψει ήδη από το καλοκαίρι η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και το defencenet.gr  έχουν ολοκληρωθεί από τον Δεκέμβριο οι παραδόσεις 40 συστημάτων ακτοδρόμων βαρέος τύπου HGMS (Heavy Ground Mobility System).
Τα 40 συστήματα είναι τοποθετημένα επί οχημάτων τακτικών μεταφορών IVECO TRAKKER 8×8, και αποτελούν τη μεγαλύτερη παραγγελία συστημάτων του τύπου που είχε αναλάβει η κατασκευάστρια εταιρία.
Δέκα ημέρες μετά την άσκηση ζεύξης του Έβρου, ξεκίνησαν οι αποβατικές ασκήσεις.
Η τουρκική αποβατική άσκηση διεξάγεται κυρίως στην περιοχή του κόλπου Doğanbey/Seferihisar, αλλά αυτή την φορά περιλαμβάνει και απόβαση ειδικών δυνάμεων σε … βραχονησίδα! Τμήματα βατραχανθρώπων SAS και SAT και μία διμοιρία καταδρομών συμμετείχε στην άσκηση.
 Επίσης συμμετέχουν δύο LST κλάσης Osmangazi και Sarucabey , δεκαπέντε LCT κλάσης Ç-117 και δέκα LCM κλάσης Ç-302 και τα συνοδευτικά τους, ξεκινούν καθημερινά από τον ναύσταθμο της Φώκαιας, σε διάφορα σημεία, νοτίως της χερσονήσου της Ερυθραίας.
Η διοίκηση και ο συντονισμός των αποβατικών δυνάμεων ανατέθηκε στη Στρατιά Αιγαίου και πιο συγκεκριμένα στο στρατηγείο ΕMÖGK [(Εge Müşterek Özel Görev Kuvveti (∆ιακλαδική ∆ύναμη Ειδικής Αποστολής της θάλασσας του Αιγαίου). Στην αποβατική άσκηση Efes-2012 συμμετέχουν 7.500 προσωπικό άτομα τα οποία επανδρώνουν τις μονάδες και τα ναυτικά-αεροπορικά μέσα που ακολουθούν:
- 56 πολεμικά αεροσκάφη (F-16 και F-4), 4 μεταγωγικά αεροσκάφη, 2 αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου, 33 μεταφορικά και επιθετικά ελικόπτερα, καθώς επίσης και μη επανδρωμένα αεροσκάφη
- Πολεμικά πλοία (φρεγάτες, κορβέτες, υποβρύχια), 52 αποβατικά
σκάφη, 60 ελαστικές λέμβοι και σκάφη της διοίκησης ασφαλείας ακτών.

- 4 μηχανοκίνητα τάγματα πεζικού, 2 επιλαρχίες αρμάτων, 4 μοίρες πυροβολικού, 2 τάγματα πεζοναυτών, 4 ομάδες της ∆ιεύθυνσης Ειδικών ∆υνάμεων του τουρκικού ΓΕΕΘΑ (Bordo Bereli), τμήματα βατραχανθρώπων SAS και SAT και 2 τάγματα καταδρομών στρατοχωροφυλακής
Από το 2009, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις κατά το σχεδιασμό της ασκήσεως Efes εκείνου του έτους αποφάσισαν την ενοποίηση της αμφίβιας επιχείρησης με νυκτερινές επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα στις 25-5-2010 από την 20.00 έως την 23.00 ώρα να διεξαγάγουν για πρώτη φορά, στα πλαίσια επιχείρησης προκεχωρημένης δύναμης (Ön Kuvvet Harekati), μία συνδεδυασμένη νυκτερινή αποβατική και αεροκίνητη επιχείρηση παρουσία μόνο Τούρκων δημοσιογράφων και χωρίς να έχουν προσκαλέσει ξένους παρατηρητές, όπως έκαναν κάθε χρόνο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην εχθρική περιοχή που έλαβε χώρα η εν λόγω επιχείρηση δόθηκε η κωδική ονομασία "Νησί"
Σύμφωνα με το σενάριο της Ön Kuvvet Harekati, αλεξιπτωτιστές της ∆ιοίκησης Ειδικών ∆υνάμεων του τουρκικού ΓΕΕΘΑ (Bordo Bereli) πραγματοποίησαν νυκτερινή ρίψη με ελεύθερη πτώση από ύψος 10.000 ποδών προκειμένου να προσβάλλουν στόχους πίσω από την αμυντική τοποθεσία του εχθρού που ήταν είχε τις δυνάμεις του ανεπτυγμένες σε νησί.
Προβλεπόταν η καταστροφή του κέντρου διοίκησης και η δολοφονίας των επιτελικών αξιωματικών και εν συνεχεία η καταστροφή ηλεκτροπαραγωγικών σταθμών και η κατάληψη των … βενζινάδικων για ευνόητους λόγους: Οι πρώτες δυνάμεις δεν μπορούν να μεταφέρουν καύσιμα και τα τεθωρακισμένα και τα οχήματα χρειάζονται καύσιμα τουλάχιστον μερικές ώρες μετά…
Στη συνέχεια, το δεύτερο κύμα, ο 1ος λόχος της 11ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας (Denizli) που μεταφέρθηκε με 15 μεταφορικά ελικόπτερα σε 3 κύματα των 5 ελικοπτέρων έκαστο, πραγματοποίησε νυκτερινή αεροκίνητη ενέργεια υποστηριζόμενη από επιθετικά ελικόπτερα Cobra, τα οποία με τα όργανα νυκτερινής σκόπευσης έπληξαν εχθρικούς στόχους.


defencenet.gr


http://www.katohika.gr/2012/05/blog-post_9426.html

Μέρκελ προς Παπανδρέου: Θέλω οι Έλληνες να πονέσουν

Αποκαλύψεις για όσα έγιναν κατά τη συμφωνία εφαρμογής του δανειακού προγράμματος διάσωσης, κάνει η εφημερίδα Wall Street Jouranl σε ανταπόκρισή της από την Αθήνα…
Μεταξύ άλλων, εκτός από την επισήμανση της αδυναμίας των ελληνικών αρχών για εφαρμογή μέτρων καταπολέμησης κυρίως της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής, παρουσιάζεται η εικόνα -και μέσα από αναφορές για τις θέσεις Μέρκελ- ότι η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε ως πείραμα για μια πειθαρχημένη Ευρώπη στο δημοσιονομικό τομέα.




Στο δημοσίευμα καταγράφεται ειδικά η γερμανική πολιτική για τις χρεωμένες χώρες της νότιας Ευρώπης. «Είναι πρόγραμμα αυτοκτονίας, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για το ευρώ», δήλωσε η Λούκα Κατσέλη, σημειώνοντας ότι «στην Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, παντού, το ίδιο λάθος γίνεται», αναφερόμενη στην εμμονή της ΕΕ για περικοπή των δαπανών σε περίοδο ύφεσης.


Με αναφορά στις γερμανικές προειδοποιήσεις για πιστή εφαρμογή της δανειακής σύμβασης, σημειώνεται ότι το σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας από την ΕΕ και το ΔΝΤ είναι το πιο δαπανηρό στην ιστορία για τη σωτηρία μιας χώρας.


«Ήταν σχεδόν αδύνατη αποστολή», ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο «άτυχος», όπως σημειώνεται, Έλληνας πρωθυπουργός, ο οποίος διαπραγματεύτηκε την «αρχική διάσωση» και στη συνέχεια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, «από εξέγερση στο κόμμα του, το περασμένο φθινόπωρο». Ο κ. Παπανδρέου σημείωσε, κατά την εφημερίδα ότι όταν ζήτησε από τη Μέρκελ ηπιότερα μέτρα το 2010, η Γερμανίδα καγκελάριος του είπε ότι το πρόγραμμα βοήθειας έπρεπε να πονέσει, πως «θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως κανένας άλλος δεν θα θέλει αυτό».
Αναφορά γίνεται και στις θέσεις που είχε διατυπώσει ο τότε επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν για τον τρόπο αντιμετώπισης του ελληνικού προβλήματος, οι οποίες ήταν αντίθετες με τις ευρωπαϊκές, παρουσιάζοντας μια σειρά από αλλαγές που προέβλεπε το σχέδιο διάσωσης, όπως την καταπολέμηση της διαφθοράς, της φοροδιαφυγής και των προνομίων που είχαν διάφορες επαγγελματικές ομάδες.


Στο δημοσίευμα γίνονται αναφορές και στις προσπάθειες του τότε υπουργό Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος «βρέθηκε όλο και περισσότερο απομονωμένος στο γραφείο του», στις μαζικές αντιδράσεις που ακολούθησαν ενάντια στα μέτρα, στην όλο και αυξανόμενη διόγκωση της κρίσης με την αύξηση των ανέργων.


spirospero.gr,
24hNewsRoom


http://www.katohika.gr/2012/05/blog-post_8075.html

Le Monde: «Το ελληνικό δηλητήριο παραλύει την Ευρώπη» «Ελληνική θύελλα στην Ευρώπη»


Ο Ζακ Ντελπά μέλος του Συμβουλίου Οικονομικής Ανάλυσης επισημαίνει ότι «πρέπει να θυμόμαστε ότι η Ελλάδα έχει σύνορα με την Τουρκία, είναι κοντά στη Συρία, το Λίβανο και το Ισραήλ. Εάν την εγκαταλείψουμε η χώρα μπορεί να γίνει η Σομαλία της Ευρώπης».




Με πρωτοσέλιδο τίτλο «Ελληνική θύελλα στην Ευρώπη» η εφημερίδα Le Monde έχει πολυσέλιδο αφιέρωμα στην Ελλάδα, μιλώντας για την αδυναμία σύστασης κυβέρνησης και τις συνέπειες που απορρέουν για την Ευρώπη.


«Ανίκανη να σχηματίσει κυβέρνηση, η χώρα αυτή που είναι της κατηγορίας φτερού για την ευρωζώνη, βυθίζει και πάλι την Ένωση στην κρίση», γράφει στον υπότιτλό της, ενώ στις εσωτερικές της σελίδες με εκτενή αρθρογραφία και πίνακες, μιλάει για «το άρρωστο μέλος μιας εύθραυστης ευρωζώνης».
«Το ελληνικό δηλητήριο παραλύει την Ευρώπη» γράφει η Le Monde και υπογραμμίζει ότι «η εξέγερση των ψηφοφόρων εναντίον της λιτότητας, υποθηκεύει το ευρωπαϊκό σχέδιο βοήθειας, ενώ επανέρχεται στη σκηνή το θέμα εξόδου της Αθήνας από τη Νομισματική Ένωση».

«Το θέμα της Ελλάδος έχει μολύνει όλα τα τρέχοντα σοβαρά ζητήματα της Ε.Ε.» δηλώνει πρώην υψηλός αξιωματούχος της ΕΕ που εκτιμά ότι «η άτυπη Σύνοδος Κορυφής στις 23 Μαΐου ενώ θα έπρεπε να ασχοληθεί με το ζήτημα της ανάπτυξης, θα ασχοληθεί στην ουσία με το μέλλον της Ελλάδος στη Νομισματική Ένωση».

Με δηλώσεις τους άλλοι αξιωματούχοι μιλούν για «τον λαθρεπιβάτη» της ευρωζώνης και δεν καταλαβαίνουν γιατί θα πρέπει να παραμένει.

Υπάρχουν όμως και οι πιο μετριοπαθείς που δηλώνουν ότι «πρέπει να υπάρξει ψυχραιμία. Δεν υπάρχει καμιά επείγουσα χρηματοπιστωτική ανάγκη. Δεν είναι απαραίτητο να επισείουμε την απειλή της εξόδου από το ευρώ κάτι που θα μπορούσε να τροφοδοτήσει φήμες με καταστροφικές ψυχολογικές συνέπειες».

Ο Ζακ Ντελπά μέλος του Συμβουλίου Οικονομικής Ανάλυσης επισημαίνει ότι «πρέπει να θυμόμαστε ότι η Ελλάδα έχει σύνορα με την Τουρκία, είναι κοντά στη Συρία, το Λίβανο και το Ισραήλ. Εάν την εγκαταλείψουμε η χώρα μπορεί να γίνει η Σομαλία της Ευρώπης».

Ο επίτιμος καθηγητής της ανώτατης σχολής Πολιτικών Επιστημών Ζαν-Ζακ Ροζά θυμίζει ότι ήδη από το 2010 τόνιζε, ότι η έξοδος της Ελλάδος από το ευρώ ήταν αναπόφευκτη.

Ο Ανρί Στερντινιάκ από τον ΟΟΣΑ, παρατηρεί από μέρους του ότι «το σοκ θα ήταν τεράστιο για τη χώρα. Μπορεί να ανακάμψει όπως η Αργεντινή, μπορεί όμως και να βυθιστεί στο απόλυτο χάος».

Η εφημερίδα εκτιμά ότι με αυτές τις συνθήκες «τα περιθώρια ελιγμών για τον Ολάντ είναι ιδιαίτερα περιορισμένα».

Υπογραμμίζει ότι «η ελληνική κρίση κάνει πιο δύσκολη την είσοδο του Φρανσουά Ολάντ στη διεθνή σκηνή γιατί με τη σειρά του ο νέος πρόεδρος θα βρεθεί εμπρός στο ακατόρθωτο, την διάσωση της Ελλάδας».

www.kathimerini.gr Πηγή: ΑΜΠΕ

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2012/05/le-monde.html

“Αλλη μια ημέρα χαμένη για την Ελλάδα” γράφουν τα ξένα ΜΜΕ



Στις προσπάθειες σχηματισμού κυβέρνησης συνασπισμού στην Ελλάδα αναφέρονται τα ξένα μέσα ενημέρωσης, αναμεταδίδοντας την αποτυχία των συνομιλιών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και τις ευρωπαϊκές πιέσεις για λύση στο πολιτικό αδιέξοδο. Παράλληλα, θεωρούν επιτακτική την ανάγκη σχηματισμού κυβέρνησης. «Τρίτη προσπάθεια στην Ελλάδα  για τον σχηματισμό κυβέρνησης» είναι ο τίτλος του BBC. Το βρετανικό δίκτυο αναφέρεται στις άκαρπες μέχρι στιγμής προσπάθειες για συγκρότηση κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι το πιθανότερο είναι να αποτύχει και η προσπάθεια του Ευάγγελου Βενιζέλου που θα λάβει σήμερα τη διερευνητική εντολή. Τόσο το πρακτορείο Reuters, όσο και το Associated Press, αναμεταδίδουν την αποτυχία των συνομιλιών του Αλέξη Τσίπρα..
με τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων και την απόφαση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) να αποδεσμεύσει σε δύο φάσεις την ήδη εγκεκριμένη δόση του Μαΐου προς την Ελλάδα, ύψους 5,2 δισ. ευρώ. «Μόνη της η Ελλάδα πρέπει να αποφασίσει για την τύχη της» είναι ο τίτλος των Financial Times. Η εφημερίδα «βλέπει» νέες εκλογές στον ορίζοντα, ωστόσο, εκτιμά ότι το αποτέλεσμα δεν θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που εκφράστηκε στις κάλπες της 6ης Μαΐου. «Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν πλέον την επιλογή που βρίσκεται μπροστά τους. Ενώ είναι δημοκρατικό τους δικαίωμα να «σκίσουν» κάθε συμφωνία που έχει γίνει στο όνομά τους, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο θα είχε συνέπειες. Χωρίς την ανοχή των πιστωτών τους, μια τέτοια πράξη θα οδηγήσει τη χώρα σε χρεοκοπία και θα κινδυνεύσει να βγάλει τη χώρα από την Ευρωζώνη» γράφουν οι Financial Times. Η εφημερίδα τονίζει ότι σε περίπτωση που δεν σχηματιστεί ισχυρή κυβέρνηση στην Ελλάδα, «η Ευρώπη θα πρέπει να προετοιμαστεί για το απόφευκτο». Σε περίπτωση που η Ελλάδα βγει από το ευρώ, «θα πρέπει να γίνουν προσπάθειες για αυτούς που ακολουθούν προγράμματα (λιτότητας), προκειμένου να προστατευθούν από την τρικυμία. Αλλά η Ελλάδα θα πρέπει να αποφασίσει η ίδια για τη μοίρα της» καταλήγει το άρθρο. «Χωρίς ηγέτη, το μέλλον της Ελλάδας στην ΕΕ σε κίνδυνο» είναι ο τίτλος της USA Today. H εφημερίδα αναφέρεται στις αποτυχημένες προσπάθειες σχηματισμού κυβέρνησης στη χώρα. «Άλλη μια μέρα χωρίς κυβέρνηση ξεκινά στην Ελλάδα» γράφει το CNN, αναφερόμενο στις προσπάθειες του Αλέξη Τσίπρα για σχηματισμό κυβέρνησης και στο ενδεχόμενο νέων εκλογών. «Η Ελλάδα υπέγραψε το δημοσιονομικό σύμφωνο και τα υπεσχημένα πρέπει να εφαρμόζονται. Εξ άλλου δεν θα ήταν δυνατόν να χαραχθεί ευρωπαϊκή πολιτική αν κάθε νεοεκλεγμένη κυβέρνηση ανακάλυπτε εκ νέου τον τροχό. Προφανώς οι Έλληνες εταίροι μας δεν έχουν αντιληφθεί ότι η πολιτική του Βερολίνου έναντι της Ελλάδας είναι αμφιλεγόμενη εδώ. Τι θα γίνονταν, αν οι Γερμανοί σταματούσαν τη χορήγηση κάθε βοήθειας;» διερωτάται η Frankurter Allgemeine Zeitung. Οι διαβουλεύσεις που θα ξεκινήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος σήμερα είναι πρώτο θέμα στη γερμανική Süddeutsche Zeitung. Η εφημερίδα τονίζει ότι είναι η τελευταία ευκαιρία για να αποφύγει η χώρα νέα προσφυγή στις κάλπες. Σε σχόλιό της η εφημερίδα θεωρεί ως μόνο πιθανό σενάριο εξόδου από την μετεκλογική κρίση την εκ νέου προσφυγή στις κάλπες. Υπογραμμίζει ότι καταγράφονται δύο τάσεις που αποφασίζουν για την τύχη της Ευρώπης: ο λαϊκισμός και ο εθνικισμός. «Υπάρχουν δύο προϋποθέσεις για να σπάσουν οι δύο αυτές τάσεις» υποστηρίζει ο δημοσιογράφος. «Κατ΄αρχήν θα πρέπει ο Ολάντ να ενταφιάσει τη δήθεν εναλλακτική ανάμεσα στην πολιτική λιτότητας και την ανάπτυξη, και δεύτερον η Αθήνα θα πρέπει να πάρει σκληρές αποφάσεις τους επόμενους μήνες. Σε αντίθετη περίπτωση το ΔΝΤ θα σταματήσει τη χρηματοδότηση. Κι αν δεν σχηματιστεί κυβερνητική πλειοψηφία για να συνεχιστεί η προδιαγεγραμμένη πορεία προς τη σωτηρία, τότε δεν απομένει παρά το χάος, η οικονομική κατάρρευση και η ανεξέλεγκτη έξοδος από το ευρώ» αναφέρει ο Γερμανός σχολιαστής.  «Τι θα γινόταν η Ελλάδα αν συνέχιζε αυτή την τυφλή πολιτική λιτότητας; Αυτή η ερώτηση μοιάζει να μην απασχολεί τους κυρίους των χρηματαγορών. Θα έπρεπε όμως. Γιατί το ότι οι Έλληνες εξέλεξαν ακραία κόμματα οφείλεται ακριβώς σε αυτό. Αν λοιπόν οι χρηματαγορές ενδιαφέρονταν πραγματικά για σταθερότητα, δεν θα υποστήριζαν μια τέτοια καταστροφική πολιτική όπως ακολουθείται αναγκαστικά στην ευρωζώνη υπό την ηγεσία της Άνγκελα Μέρκελ» αναφέρει η αριστερή εφημερίδα TAZ.


http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/05/blog-post_1676.html

Μια οικογένεια που κυβερνά τον κόσμο: Rothchild` s Family…


Πολύ συχνά ακούμε να μιλούν για τους Rothchild, όμως οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ούτε ποιοί είναι, ούτε τι είναι. Αναρωτιέται κανείς, αν υπάρχει κάποιος μύθος, πίσω απ` το σκιερό οικόσημο της Κόκκινης Ασπίδας, απ` το οποίο προέρχεται η ονομασία της οικογένειας. Οι Rothchild είν` αυτό το περίεργο μάτι στην κορυφή της γνωστής πυραμίδας. Οι Rothchild είν` ο εχθρός της ανθρωπότητας, καθώς καταστρέφουν και τις ελάχιστες ελπίδες της ανθρωπότητας γι` ανεξαρτησία.

Αυτό το κείμενο σκοπό είχε να μιλήσει για την πραγματικότητα, σ` όλη την ένδοξη φρίκη της. Αόρατοι, πίσω απ` τις παχιές κουρτίνες της απέραντης δύναμής τους, είχαν κι έχουν την ικανότητα να επηρεάζουν συστηματικά, σχεδόν όλο τον πλανήτη… Κι επειδή έχουν γράψει ιστορία, ακόμη και στη δική μας πατρίδα, επιμελήθηκα το προηγούμενό μου κείμενο, ταξιδεύοντάς σας πίσω στο χρόνο, στην επιρροή τους στην πατρίδα μας, σχεδόν από τότε που απελευθερώθηκε, ως τελευταία…
Για να δούμε όμως την πραγματική τους δύναμη, θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω στο χρόνο, την εποχή της μάχης του Βατερλώ…
Ναπολεόντειοι Πόλεμοι

Κατά τους Ναπολεόντειους Πολέμους, ένας κλάδος της οικογένειας Rothchild χρηματοδότησε τον Ναπολέοντα κι ένας άλλος κλάδος τη Βρετανία και τη Γερμανία, γεγονός που καθιστούσε τους Rothchild επικυρίαρχους, ασχέτως της έκβασης των πολέμων.

Κογκρέσο της Βιέννης

«Αμέσως μετά τους Ναπολεόντειους πολέμους - τονίζει ο Myron Fagan - οι Illuminati, βλέποντας ότι όλα τα έθνη ήταν τόσο απογυμνωμένα και τόσο εξαντλημένα από τους πολέμους, πίστεψαν ότι θα δέχονταν ευχαρίστως οποιαδήποτε λύση. Έτσι, τα υποχείρια των Rothchild, έστησαν αυτό που αποκάλεσαν Κογκρέσο της Βιέννης και στη συνάντηση αυτή προσπάθησαν να δημιουργήσουν την Πρώτη Ένωση των Εθνών, την πρώτη τους προσπάθεια για μια υπερκυβέρνηση, βασισμένη στη θεωρία ότι όλες οι εστεμμένες κεφαλές των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, ήταν τόσο βαθιά χρεωμένες σ’ αυτούς, που με τη θέλησή τους ή όχι, θα έπαιζαν το ρόλο των πειθήνιων οργάνων τους.
Αλλά ο τσάρος της Ρωσίας “μυρίστηκε” τη δυσοσμία της συνωμοσίας και τη σαμποτάρισε εντελώς. Ο εξαγριωμένος Nathan Rothchild, τότε επικεφαλής της δυναστείας, ορκίστηκε πως κάποια ημέρα αυτός ή οι απόγονοί του, θα κατέστρεφαν τον Ρώσο Τσάρο κι ολόκληρη την οικογένειά του κι οι απόγονοί του πράγματι εκτέλεσαν την απειλή του αυτή το 1917».


Ο Myron Fagan, που υπήρξε Διευθυντής Σύνταξης της New York Globe και στέλεχος της 20th Century Fox, στο βιβλίο του «The Illuminati and the Council of Foreign Relations», αποκαλύπτει την αρχή του σεναρίου υποδούλωσης στη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Ο Fagan, όπως και πολλοί θεωρητικοί της συνωμοσιολογίας, θεωρεί ότι η σύγχρονη συνωμοσία ξεκίνησε το 1770, με ιδρυτή τον Άνταμ Βάισχαουπτ, έναν αποστάτη καθολικό ιερέα, ο οποίος χρηματοδοτούμενος από τον οίκο των Rothchild, δημιούργησε τη μυστική εταιρεία των Illuminati (Πεφωτισμένοι).
Η περιφρονητική στάση του Τσάρου της Ρωσίας κατά του Κογκρέσου της Βιέννης, δεν κατέστρεψε τη συνωμοσία των Illuminati. Απλώς ανέβαλε τα σχέδιά τους και τους ανάγκασε να υιοθετήσουν μια νέα στρατηγική, συνειδητοποιώντας ότι η ιδέα της παγκοσμιοποίησης, έπρεπε να «μετατοπιστεί» χρονικά.
Αναβολή των σχεδίων
Οι Rothchild σε καμία περίπτωση δεν απεμπόλησαν τα ηγεμονικά τους σχέδια, απλώς αποφάσισαν, ότι για να διατηρήσουν το συνωμοτικό σχέδιο ζωντανό, θα έπρεπε να ενισχύσουν τον έλεγχό τους στο νομισματικό σύστημα των ευρωπαϊκών κρατών.
Οι Rothchild υποστήριξαν τον γερμανό μεγαλοεπιχειρηματία Φρειδερίκο Ένγκελς (Friedrich Engels), ο οποίος υποστήριξε με την σειρά του τον Μαρξ κι έγραψαν μαζί το κομμουνιστικό μανιφέστο, για λογαριασμό των μυστικών οργανώσεων, που βρίσκονταν πίσω απ` αυτούς.

Σχέσεις Βατικανού – Oικογένειας Rothschilds
Στην οικογένεια των Rothschilds, έχει δοθεί από το Βατικανό, ο τίτλος «Φύλακες των Θησαυρών του Βατικανού»… Μ` αυτή τους την ιδιότητα (οι Rothschilds), έχουν πρόσβαση σ` όλα τα μυστικά του Βατικανού, αλλά κυρίως, έχουν τον διαχειριστικό έλεγχο των οικονομικών του Βατικανού.
Πιο συγκεκριμένα, στις αρχές του 19ου αιώνα, ο Πάπας κατέληξε στους Rothschilds για να δανειστεί χρήματα. Οι Rothschilds ήταν πολύ φιλικοί με τον Πάπα, σε σημείο που ένας δημοσιογράφος να πει σαρκαστικά «ο Rothschild έχει φιλήσει το χέρι του Πάπα … η συμφωνία έχει εκ νέου θεσπιστεί». Οι Rothschilds, στην πραγματικότητα με την πάροδο του χρόνου, ήταν επιφορτισμένοι με το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου του Βατικανού, στην Ευρώπη.
Ο ερευνητής Eustice Mullins, έγραψε ότι οι Rothschilds ανέλαβαν όλες τις οικονομικές επιχειρήσεις της Καθολικής Εκκλησίας, το 1823. Σήμερα, όλες οι μεγάλες οικονομικές και τραπεζικές επιχειρήσεις της Καθολικής Εκκλησίας, είναι ένα εκτενές σύστημα, συνδυασμένο με τους Rothschilds και το υπόλοιπο διεθνές τραπεζικό σύστημα!

Η Κοινωνία των Εθνών

Μετα τον Α΄ παγκόσμιο πόλεμο, ο Cecil Rhodes κι οι τραπεζίτες Rothchild, εργάστηκαν στενά με την άλλη ισχυρή οικογένεια των Rockefeller και τον υφιστάμενό τους Woodrow Wilson, Πρόεδρο των ΗΠΑ. Ο Wilson μαζί με τον στενό βοηθό του, Συνταγματάρχη House Mandel, υπό την επίβλεψη της Αδελφότητας και των χρηματοδοτών Paul Warburg και J. P. Morgan, εργάστηκαν για να ιδρύσουν την κοινωνία των εθνών, με σκοπό τον διακανονισμό των διαφορών μεταξύ των χωρών, προτού οδηγηθούν σε βίαιες ενέργειες. Θεωρητικά, ήταν μια έξοχη ιδέα, στην πράξη όμως ήταν η πρώτη δοκιμαστική κι ανεπιτυχής προσπάθεια δημιουργίας ενός συνασπισμού χωρών, πάνω στον οποίo θα βασιζόταν η παγκόσμια κυβέρνηση.
Οι αποκρυφιστικές προσπάθειες του Ηouse και του Wilson, όπως και των πεφωτισμένων διδασκάλων τους για την δημιουργία της κοινωνίας των εθνών, ήταν ήδη γραμμένες σε μια διάλεξη που είχε πραγματοποιήσει ο μεγάλος ελευθεροτέκτονας Foster Bailey, σύζυγος της γνώστης απο τα αποκρυφιστικά βιβλία της Alice Bailey.


Γένεση του κράτους του Ισραήλ

Το Ισραήλ είναι προσωπικό φέουδο των Rothchild – ο προσωπικός οικογενειακός στρατός τους, το πυρηνικό οπλοστάσιο κι οι μυστικές υπηρεσίες, όλα σ` ένα…
Η Ιερουσαλήμ είναι προορισμένη να γίνει το ειδωλολατρικό θρησκευτικό και διοικητικό κέντρο της Παγκόσμιας Κυβέρνησής τους.

Σχεδίασαν και πλήρωσαν για το ισραηλινό κοινοβούλιο (Κνεσέτ) και το νέο – γεμάτο μασονικούς συμβολισμούς – κτίριο του Ανώτατου Δικαστηρίου, που προορίζεται για να λύνει τις παγκόσμιες διαφορές. Τα πρόσωπά τους είναι αποτυπωμένες σ` όλα τα ισραηλινά νομίσματα.
Ο Εωσφόρος ανατέλλει
Κατ’ αρχάς, πρέπει πρώτα να διαλύσουμε τον ισχυρισμό ότι οι Rothchild είναι Εβραίοι κι αυτό είναι σημαντικό για δύο λόγους: Πρώτον, για να αποδείξουμε ότι οι επικριτές τους δεν είναι κακοί «αντισημίτες» και δεύτερον, για να εξαλείψουμε κάθε ιστορικό δεσμό με τον Ιουδαϊσμό.
Αν πρέπει να χρεώσουμε κάποια θρησκεία στην οικογένεια, αυτή θα ήταν ο «Εωσφορισμός».
Πολλοί αποδίδουν λανθασμένα το αστέρι του Δαβίδ στον Χίτλερ, ωστόσο η ιστορία πηγαίνει πολύ πιο βαθιά.
Ο Mayer Amschel Bauer (ο πατριάρχης των Rothchild) γνωστός και ως Mayer Amschel Rothschild, αναβίωσε το αστέρι του Δαβίδ, όχι εκ του μηδενός, αλλά μετά απ` τη μύηση του στις Απόκρυφες πρακτικές. Στην Αγία Γραφή συναντάμε το αστέρι στην λατρεία των Ισραηλιτών, που χόρευαν, καθώς ο Μωυσής κατέβαινε από το βουνό με τις Δέκα Εντολές (βιβλίο του Άμος).
Στο βιβλίο των Πράξεων, το αστέρι ονομάζεται Ρέμφαν (Remphan), το όνομα δηλαδή ενός Αιγύπτιου θεού, που λατρεύτηκε κι απ` άλλες θρησκείες, όπως ο θεός Κρόνος. Βλέπουμε, δηλαδή, ότι αυτό που αυτοαποκαλείται εβραϊκό, στην πραγματικότητα δεν είναι. Σχηματίστηκε στην Αίγυπτο και πιθανώς νωρίτερα ακόμη. Κατά τον Αιγύπτιο ιστορικό Μανέθωνα, οι «Εβραίοι», δεν ήταν παρά Αιγύπτιοι λεπροί αιχμάλωτοι, τους οποίους εξόρισε στην έρημο ο Φαραώ Αμένοφις ο Δ’ (ή Ακενατόν Akhenaton – Amenhotep IV)], για να `ξορκίσει το κακό απ` την Αίγυπτο. Ανάμεσα τους κι ο Οσαρσήφ, ο γνωστός σ` όλους μας Μωυσής.
Για να χωρίσουμε περαιτέρω τους Rothchild απ τους «Εβραίους», θα προχωρήσουμε και στη γενετική απόδειξη: Το ότι οι Rothchild ισχυρίζονται εβραϊκό αίμα, αποτελεί έναν ακόμη μύθο.
Η εξήγηση του μύθου θα μας οδηγήσει στην Τουρκία του 9ου αιώνα, όπου συναντούμε το βασιλιά Μπούλον (Bulon) των Χαζάρων. Ο βασιλιάς αυτός είχε ένα μοναδικό πρόβλημα… ήταν περιτριγυρισμένος από μουσουλμάνους από τη μια πλευρά και από χριστιανούς απ` την άλλη.
Αυτό αποτελούσε τεράστιο ζήτημα για το βασιλιά, καθώς φοβόταν την εισβολή, λόγω έλλειψης φιλικών σχέσεων μ` αμφότερους. Έδωσε λύση λοιπόν σ` αυτό το ζήτημα, δίνοντας στην αυτοκρατορία του μια ταυτότητα, που θα την προστάτευε απ` όλα τα εξωγενή συμφέροντα.
Η λύση αυτή ήταν ο Ιουδαϊσμός, καθώς ήταν διαπιστωμένο ότι οι Εβραίοι τα πήγαιναν καλά, τόσο με τους μουσουλμάνους, όσο και με τους χριστιανούς.
Από αυτή την μετατροπή γεννήθηκαν οι Ασκενάζι Εβραίοι.
Έτσι τώρα, επιστρέφοντας στους Rothchild, βλέπουμε ότι είναι οι απόγονοι αυτού του αναγκαίου «γάμου».
Πράγμα που σημαίνει ότι ο «εβραϊσμός» αυτής της οικογένειας ήταν και εξακολουθεί να `ναι απλά …ένα προπέτασμα…

Ο λάκκος με τα χρήματα
Είναι οι κλασματικές τραπεζικές συναλλαγές, που κάνουν τον κόσμο των Rothchild να περιστρέφεται.
Είναι η βάση της δημιουργίας χρέους και τους έχει προσφέρει τη δύναμη να ρίχνουν ακόμη κι ολόκληρες χώρες σε ανυπόφορες κρίσεις χρέους. Αυτό μπορεί ν` ακούγεται περίεργο, αλλά είναι ταυτόχρονα τόσο απλό, όσο και το ν` αποθηκεύεις πολύτιμα μέταλλα, όπως χρυσό ή ασήμι και, στη συνέχεια, ν` αποδίδεις την αξία τους σ` ένα άχρηστο χαρτί, που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί τα πολύτιμα αυτά μέταλλα.
Επιφανειακά, αυτό φαντάζει βιώσιμο, δεδομένου ότι αναιρεί την ανάγκη του να κουβαλά κανείς μαζί του όλα αυτά τα βαριά μέταλλα. Το πρόβλημα αρχίζει, όταν ξεκινάς να δανείζεις χρήματα για τα οποία δεν υπάρχει αντίκρισμα και συνεχίζεις να το κάνεις, με μεγάλη άνεση, γνωρίζοντας τα` αποτέλεσμα.

Αυτό το σύστημα χρηματοδότησης τελειοποίησαν οι Rothchild.
Η ιδέα του συστήματος αυτού δεν είναι δική τους εφεύρεση, αλλά πιθανότατα των Ναϊτών Ιπποτών, οι οποίοι το χρησιμοποίησαν ως μέσο για να αποκτήσουν πλούτο και δύναμη σ` όλη την Ευρώπη. Κι αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Rothchild τελειοποίησε το Κυβερνητικό Δάνειο, το οποίο χρησιμοποίησε ως βάση, προκειμένου να δημιουργήσει τη αρχική του περιουσία.

Κατάσκοποι, όπως εμείς (ή Μια απίθανη ιστορία)…
Ας επανέλθουμε πάλι στην αρχή της ιστορίας, του κειμένου…
Ο Ναπολέων, ο Ουέλινγκτον, καθώς κι η εξαγορά της Βρετανίας, είναι η επόμενη φάση της ανάπτυξης της οικογένειας.
Χωρίς να αναφερθούμε εκτενώς στην μάχη του Βατερλώ, είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι μέσω των συμφερόντων τους στην Ευρώπη, οι Rothchild είχαν αναπτύξει την πρώτη υπηρεσία πληροφοριών και μέσω ενός συστήματος ταχύπλοων πλοίων και μεταφορέων, δημιούργησαν έναν μηχανισμό, που διακινούσε πληροφορίες, μ` απίστευτη ταχύτητα.
Αυτό που συνέβη έπειτα, είναι η μεγαλύτερη υπόθεση χειραγώγησης της αγοράς στην ιστορία.
Οι Ρότσιλντ είχαν ήδη χρηματοδοτήσει και τις δυο πλευρές.
Ο Nathan Rothchild χρηματοδότησε τον Ουέλινγκτον στην Αγγλία κι ο Jacob Rothchild χρηματοδότησε τις ανάγκες του Ναπολέοντα στη Γαλλία.
Έτσι, επρόκειτο να κερδίσουν τον πόλεμο, όποια πλευρά κι αν νικούσε.
Ωστόσο, αυτό που κάνει μοναδική την περίπτωση αυτή, είναι ότι το σύστημα ταχυμεταφορών βοηθούσε τον Nathan Rothchild να λαμβάνει τ` αποτελέσματα της μάχης, πολύ πριν οι αγγελιοφόροι του Ουέλινγκτον μεταφέρουν σ` αυτόν, τα νέα της νίκης του επί του Ναπολέοντα.
Και το σημαντικότερο όλων είναι, ότι μέσ` απ` αυτές τις πληροφορίες ο Nathan Rothchild άρχισε να πουλά ομόλογα…
Όσοι ήξεραν τους Rothchild, γνώριζαν πόσο πονηροί είναι και τι εμπιστευτικές πληροφορίες είχαν στην κατοχή τους…
Έτσι, βλέποντας τον Nathan Rothchild να πουλά ομόλογα, υπέθεσαν ότι ο Ουέλινγκτον είχε χάσει τη μάχη κι άρχισαν κι αυτοί με τη σειρά τους να πουλάνε τα ομολόγά τους, τζάμπα, σχεδόν μια πένα στη λίρα! Όταν πια μαζεύτηκε επαρκής ποσότητα ομολόγων, ο Nathan Rothchild έκανε την κίνησή του, αγοράζοντάς τα όλα, σχεδόν τζάμπα..
Όταν έφτασαν τα νέα της νίκης του Ουέλινγκτον την επόμενη μέρα, ήταν πλέον πολύ αργά..
Το οικονομικό πραξικόπημα του Nathan Rothchild είχε ήδη ολοκληρωθεί και πλέον έλεγχε όλον τον πλούτο της Αγγλίας, για όποιο σκοπό ή χρήση επιθυμούσε…
Εντιμότατοι Απατεώνες
Φασισμός και Κομμουνισμός, δυο όμοιες αντιδιαμετρικές έννοιες, που οι Rothchild «έδεσαν» μαζί.
Οι Rothchild δημιούργησαν το φασισμό απ` τα γραπτά του Νίτσε.
Την ίδια στιγμή, ο Μαρξ (πραγματικό όνομα Μωυσής Λεβί Μόρντεκάι – Moses Levy Mordecai), συνέτασσε τα κείμενα του κομμουνισμού.
Κι οι δυο χρηματοδοτήθηκαν από τους Rothchild, με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία μιας «διαλεκτικής».
Ήταν το σχέδιο τους για να καταστρέψουν και τη θρησκεία και την πολιτική, σχέδιο που προβλήθηκε αρχικά από τον Adam Weishaupt το 1776 (επίσης σπέρμα των Rothchild) και που, ωστόσο, παρεμποδίστηκε απ` τη γερμανική (βαυαρική) κυβέρνηση το 1785, όταν διαλύθηκαν οι Illuminati.
Είναι τότε, που η Gutle Rothchild δήλωσε, πριν το θάνατό της, ότι: «Αν οι γιοι μου δεν ήθελαν πολέμους, δεν θα υπήρχε κανένας» (η Gutle Rothschild είναι η μητριάρχης όλων των Rothchild).
Μ` αυτή τη γνώση, πρέπει ν` αποδεχτούμε τη μοίρα όλου αυτού του κόσμου!!!
Κανείς δεν μπορεί να κάνει δηλώσεις, σαν αυτές, χωρίς να `χει τη γνώση ή τη δυνατότητα να τις υποστηρίξει.
Ο Μάγιερ Ρότσιλντ (Mayer Rothschild), μερικά χρόνια πριν, είχε εκδιωχθεί απ` τον Τσάρο της Ρωσίας κι είχε ορκιστεί εκδίκηση και τώρα, μετά τον θάνατό του, οι γιοι του, έκαναν την απειλή πραγματικότητα…
Ακριβώς, όπως με τον Ουέλινγκτον και το Ναπολέοντα, τόσο ο Κομμουνισμός, όσο κι ο Φασισμός, χρηματοδοτήθηκαν για να επιτευχθεί το «αναγκαίο σημείο βρασμού», που απαιτούνταν για ν` αρχίσει ο πόλεμος. Δεν υπήρχε πραγματικός λόγος για κανέναν από αυτούς τους πολέμους…, παρά μόνο «στα αποκυήματα της φαντασίας» του Οίκου των Rothchild!!!
Κάθε πόλεμος, απ` αυτόν του Ναπολέοντα και μετά, μπορεί ν` αναχθεί στ` όνομα των Rothchild.
Θα χρειαζόμασταν πολύ περισσότερες σελίδες, για να υποστηρίξουμε και να τεκμηριώσουμε κάθ` ένα απ` τα γεγονότα αυτά, ωστόσο παρέχουμε τ` απαραίτητο υλικό, που χρειάζεται κανείς για περαιτέρω προσωπική έρευνα…
Αεροπλάνα, τρένα κι αυτοκίνητα
Όλοι αγαπούν το μονοπώλιο.
Αυτό αποτελεί και τη βάση της ηθικής των επιχειρήσεων των Rothchild.
Γιατί «να διαιρείς και να βασιλεύεις» σε μια πραγματικά ελεύθερη αγορά, όταν μπορείς να λαμβάνεις όλα τα κέρδη;
Ας δούμε, λοιπόν, την Standard Oil, η οποία ανήκει στο αμερικανικό σκέλος των Rothchild, τους καλούς μας φίλους Rockefeller. Οι οικογένειες αυτές, μέσω ενδογαμίας καλύπτουν τον πλούτο τους και τα` όνομά τους, ώστε ν` αντισταθμίζουν τις υποψίες περί μονοπωλιακού ελέγχου τους.
Ο John D. Rockefeller, μέσω των τραπεζικών συναλλαγών του, που συνδέονται με τους Rothchild στην Ευρώπη, αγοράζει όλο τον ανταγωνισμό κι ιδρύει το πρώτο μονοπώλιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αυτό που οφείλουμε να σημειώσουμε εδώ, είναι ότι τα χρήματα αυτά στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν, η πραγματική βούληση αυτών των οικογενειών και των πρακτόρων τους, δεν είναι ν` αδειάσουν τους λογαριασμούς μας, εφόσον ήδη τους κατέχουν, αλλά ν` αποκτήσουν ακίνητη περιουσία με τα τεχνητά χρήματα, που έχουν δημιουργήσει (κι άρα κι απόλυτη εξουσία θα συμπλήρωνα…).
Έτσι, αυτό που αρχικά ήταν απλά μια εγγραφή σ` ένα φύλλο χαρτί, έχει μετατραπεί σε πραγματικό περιουσιακό στοιχείο, μέσω υποθηκεύσεων!!!
Κτήματα, οικόπεδα, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, όλα είναι υπό τον έλεγχο μιας εκ των εταιριών των Rothchild ή των πρακτόρων, που ενεργούν για λογαριασμό τους…
Σεξ, ψέματα και βιντεοταινίες
Δεν υφίσταται οικονομική εξαγορά, χωρίς την αντίστοιχη πολιτική.
Αφού σύστησαν την Τράπεζά τους, άρχισαν ν` αναζητούν ομοϊδεάτες τους, ανθρώπους δηλ. που θα δούλευαν για λογαριασμό τους.
Κι εφόσον οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την αίσθηση της ευπρέπειας, μερικές φορές στρατολογείται η πειθώς, η οποία θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όταν έπρεπε να ψηφιστεί ένα συγκεκριμένο νομοσχέδιο ή κάποια άλλη σημαντική νομοθεσία, οι πράκτορες των Rothchild παρείχαν τα` απαραίτητα κίνητρα, ώστε να ληφθούν οι απαραίτητες ψήφοι.
Κι όταν δεν μπορούσαν να εξαγοράσουν κάποιον πολιτικό, έμπαινε σ` εφαρμογή ο εκβιασμός για πορνεία ή δωροδοκία, που πάντα φέρνει γρήγορα αποτελέσματα (Βλ. υπόθεση Woodrow Wilson εναντίον Samuel Untermyer).
Γι` ακόμη μια φορά η συνταγή ανάγεται στ` αρχικό σχέδιο του Weishaupt το 1776, του οποίου η Συμφωνία Καταστροφής έχει ως εξής:
1) Χρησιμοποιήστε χρηματική και σεξουαλική δωροδοκία, προκειμένου να αποκτήσετε τον έλεγχο εκείνων, που βρίσκονται ήδη στα υψηλά κλιμάκια, στα διάφορα κυβερνητικά επίπεδα και σ` άλλους τομείς επιχειρήσεων.
Μόλις τα σημαίνοντα πρόσωπα υποκύψουν στα ψέματα, τις πλάνες και τους πειρασμούς των Illuminati, κρατούνται δέσμιοι με την εφαρμογή πολιτικών κι άλλων μορφών εκβιασμού ή απειλών περί μιας επερχόμενης οικονομικής καταστροφής, δημόσιας έκθεσης, φορολογικών ζημιών, αλλά ακόμη και θανάτου των ίδιων ή κι αγαπημένων μελών των οικογενειών τους.
2) Το υπαλληλικό προσωπικό των κολλεγίων και πανεπιστημίων υπάρχει για να καλλιεργήσει μαθητές, που διαθέτουν εξαιρετικές πνευματικές ικανότητες και που ανήκουν σε καλαναθρεμμένες οικογένειες, με διεθνείς κλίσεις και τους διαπαιδαγωγούν μ` ειδική εκπαίδευση στο διεθνισμό ή μάλλον με την ιδέα ότι μόνο μια παγκόσμια κυβέρνηση μπορεί να θέσει τέλος στους επαναλαμβανόμενους πολέμους και στις διεθνείς διαφόρων τύπων συγκρούσεις.
Η εκπαίδευση αυτή εξακολουθεί να παρέχεται, μέσω χορήγησης υποτροφιών, σ` αυτούς που έχουν επιλεχθεί από τους Illuminati.
3) Όλοι οι έχοντες επιρροή, που έχουν παγιδευτεί στον έλεγχο των Illuminati, καθώς κι οι φοιτητές, που έχουν δεχτεί μια ειδική εκπαίδευση και κατάρτιση, θα χρησιμοποιηθούν ως μέσα και θα τοποθετηθούν πίσω απ` τις σκηνές όλων των κυβερνήσεων, ως εμπειρογνώμονες κι ειδικοί σύμβουλοι.
Μ` αυτό τον τρόπο συμβούλευαν – και συμβουλεύουν – τα κορυφαία στελέχη να υιοθετήσουν πολιτικές, που μακροπρόθεσμα εξυπηρετούσαν -,κι εξυπηρετούν – τα μυστικά σχέδια της παγκόσμιας συνωμοσίας των Illuminati και που επέφεραν – κι επιφέρουν – την καταστροφή των κυβερνήσεων και των θρησκειών, που `χαν/ που `χουν εκλεγεί ή διοριστεί προκειμένου να υπηρετήσουν.
Αποκτήστε απόλυτο έλεγχο του Τύπου
Εκείνη την εποχή ο έντυπος τύπος (εφημερίδες, λ.χ.), ήταν το μοναδικό μέσο μαζικής επικοινωνίας, που διένειμε πληροφορίες προς ενημέρωση του κοινού, έτσι ώστε όλες οι ειδήσεις κι οι πληροφορίες συνέκλιναν, προκειμένου να πιστέψουν οι μάζες ότι μια παγκόσμια κυβέρνηση, είναι η μόνη λύση για όλα τα προβλήματά μας.
Αυτά τα επίσημα ανατρεπτικά συστατικά, μοιάζουν σαν κάτι γραμμένο απ` τον Όργουελ, αν είχε το χρόνο να μας εξηγήσει, πώς και γιατί έγραψε το Big Brother..
ΜΜΕ – Παγκόσμια επιρροή
Και πώς αλήθεια μπορεί να εννοηθεί παγκόσμια εξαγορά, χωρίς τα ΜΜΕ;
Όταν o Marlon Brando εμφανίστηκε στην εκπομπή του Larry King κι είπε: «οι Εβραίοι διαχειρίζονται το Χόλυγουντ», όλοι …ταράχτηκαν…
Ωστόσο γνωρίζουμε ότι τα ΜΜΕ κι η «ψυχαγωγία» μας, είναι μέρος του πακέτου βλακείας. Εδώ πρέπει να μπει στη σκηνή το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (Council of Foreign Relations), που δημιούργησαν οι Rothchild στο Hotel Majestic, στη Γαλλία. Να’ σου κι ο Jacob Schiff το 1921, με 1000 μέλη, αποτελούμενα από τραπεζίτες κι επικεφαλής της παγκόσμιας βιομηχανίας…
Το CRF ήταν επιφορτισμένο να υποστηρίζει οικονομικά, εκείνους των οποίων η θέση συμφωνούσε με των Rothchild, σ` όποιο αξίωμα κι αν βρίσκονταν.
Έτσι, αποφασίστηκε, ότι έπρεπε ν` αποκτήσουν κι άλλα μέσα ενημέρωσης, ώστε να επηρεάζουν την κοινή γνώμη διαχρονικά. Η αποστολή αυτή μοιράστηκε ανάμεσα σ` άλλους ισχυρούς και μ` επιρροή Εβραίους Ασκενάζι της εποχής, όπως – δώστε μέγιστη προσοχή στα ονόματα – : Kuhn Loeb, Goldman Sachs, Warburgs και Lehmanns.
Ευτυχισμένοι… ποτέ ξανά, δυστυχώς…
Το κείμενο αυτό είχε σκοπό, να εισαγάγει τον αναγνώστη έμμεσα στον Σιωνισμό και ν` αποδώσει τον όρο αυτό στον γονιό του, στον Οίκο Rothschild.
Ο Καμπαλισμός στην ιστορία της οικογένειας αυτής, δεν μπορεί να παραβλεφθεί κι όπως μπορούμε να συμπεράνουμε, αποτελεί τη βάση του Αποκρυφισμού και των Σιωνιστικών της στόχων, ήδη από το πρωτοξεκίνημά της.
Οι Rothchild ασπάσθηκαν μια θρησκεία, που ιδρύθηκε στην Αίγυπτο κι έπειτα έκλεψαν μια θρησκεία, με σκοπό ν` αποκρύψουν μια άλλη, ισχυριζόμενοι ότι χρήζουν προστασίας και συμπάθειας.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη φάρσα της ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ στα τελευταία εκατό χρόνια!!!
Κλείνοντας, ας δούμε έν` απόσπασμα απ` την Εβραϊκή εγκυκλοπαίδεια του 1925, το οποίο αναφέρει την ύπαρξη των Εβραίων Ασκενάζι (που αντιπροσωπεύουν περίπου το 90% των λεγόμενων Εβραίων), με την εκπληκτική παραδοχή, ότι ο λεγόμενος εχθρός των Εβραίων, ο Ησαύ (επίσης γνωστός ως Εδώμ, βλ. Γένεση 36:1), που τώρα αντιπροσωπεύει την εβραϊκή φυλή (στη σελίδα 42 του τόμου, V) αναφέρεται ως «Εδώμ», στα μοντέρνα εβραϊκά…
Έτσι, αυτό που λένε ουσιαστικά, είναι ότι οι Ασκενάζι Εβραίοι, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν το 90% του λεγόμενου εβραϊκού πληθυσμού, είναι στην πραγματικότητα εθνικοί ή γκογίμ.
Και λίγη …Ελλάδα
Ο γνωστός και αγαπητός στους Έλληνες οικονομικός αναλυτής Max Keiser, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του δορυφορικού τηλεοπτικού σταθμού Russia Today, όταν ρωτήθηκε, για το αν θα πρέπει να πιστέψουμε στις θεωρίες συνομωσίας για τους Rothschilds, σε συνδυασμό με την κρίση χρέους στην Ελλάδα, εξήγησε: «Δεν έχει σημασία το αν θα τις πιστέψουμε, αλλά το αν θα συνειδητοποιήσουμε πως η ύπαρξη αυτών των τραπεζών, είναι συνώνυμη με την απόλυτη ανομία.
Το είδαμε αυτό στην πράξη όταν, από την τράπεζα MF Global των ΗΠΑ, ένα δισεκατομμύριο δολάρια, που ανήκαν σε απλούς καταθέτες, έκαναν φτερά. Και δεν έγινε ούτε μια εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση! Δεν υπάρχουν νόμοι. Οι κυνηγετικοί νόμοι καταργήθηκαν και έχουν όλοι αρπάξει μια καραμπίνα και λεηλατούν. Η Γερμανία το ξέρει αυτό καλά και το απολαμβάνει. Στα χέρια της θα καταλήξει σε λίγο όλη η δημόσια περιουσία της Ελλάδας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας».

The House of Rothschild
Many rumours exist about the House of Rothschild, also known as the Rothschilds. They are a European dynasty of German Jewish descent and one of the founding families of banking and finance houses in Europe in the 1700s.
Myth has it that they are Illuminati or members of a similar sinister organization.
It has also been said that they are responsible for the assassination of several US presidents, as well as for instigating the Holocaust.
Segments from the 1934 movie “The House of Rothschild” were featured in a Nazi propaganda film called “Der ewige Jude” (“The eternal Jew”).
Some believe they manufactured avian and swine flu in a lab, with the intent of killing off a huge number of the world’s citizens.
During the 19th century, the family likely possessed the world’s largest private fortune. To this day it is claimed that they control global financial institutions.
The truth may never be known about this family shrouded in myths.

Επιπτώσεις σε όσους αρνούνται να υπηρετήσουν τη στρατιωτική τους θητεία Αναζήτηση τρόπων αντιμετώπισης της φυγοστρατίας από τη Βουλή

''Είναι αδιανόητο, ανεπίτρεπτο, απαράδεκτο κάποιος ο οποίος έχει ψυχολογικά προβλήματα τα οποία επικαλείται και τα οποία είναι ικανά να τον απαλλάξουν από τη στρατιωτική θητεία, να μπορεί να έχει άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου, άδεια οδήγησης και να μπορεί να σπουδάσει'' 
Λευκωσία: Τις επιπτώσεις τις οποίες ενδεχομένως θα έπρεπε να αντιμετωπίζουν όσοι επιλέγουν να μην υπηρετήσουν τη στρατιωτική τους θητεία, ώστε να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της φυγοστρατίας, συζητά η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Άμυνας.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γιώργος Βαρνάβα, μετά τη σημερινή συνεδρία, κατά την οποία ενημερώθηκε από τον Υπουργό Αμυνας Δημήτρη Ηλιάδη και τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Στυλιανό Νάση, είπε η Επιτροπή υπέδειξε στον Υπουργό και στον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς ότι θα πρέπει, σε συνεργασία με την Επιτροπή, να βρεθούν τρόποι αντιμετώπισης και, αν είναι δυνατόν, εξάλειψης της φυγοστρατίας.

Είναι αδιανόητο κάποιοι να εκμεταλλεύονται το σύστημα και εις βάρος κάποιων άλλων να απαλλάσσονται από την υπηρεσία τους στην Εθνική Φρουρά και παράλληλα αυτοί οι οποίοι απαλλάσσονται, προκλητικά να έχουν πλήρη δικαιώματα ως πολίτες της Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής.

''Τίθεται θέμα συζήτησης ενώπιον της Επιτροπής αυτοί οι οποίοι επιλέγουν να φυγοστρατήσουν να έχουν και τις ανάλογες επιπτώσεις, ώστε να είναι αποτρεπτική η κατάσταση σε σχέση με την σκέψη την οποία μπορεί να έχουν για να φυγοστρατήσουν'' ανέφερε ο κ. Βαρνάβα.

Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Σωτήρης Σαμψών είπε ότι κατέθεσε ενώπιον της Επιτροπής Αμυνας εισήγηση για τη δημιουργία ειδικού, συγκεκριμένου στρατοπέδου, όπου ''οι άνθρωποι αυτοί θα τυγχάνουν της απαραίτητης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ώστε να μπορέσουν μετέπειτα να υπηρετήσουν τη θητεία τους και να βγουν στην κοινωνία χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργήσουν προβλήματα''.

''Είναι αδιανόητο, ανεπίτρεπτο, απαράδεκτο κάποιος ο οποίος έχει ψυχολογικά προβλήματα τα οποία επικαλείται και τα οποία είναι ικανά να τον απαλλάξουν από τη στρατιωτική θητεία, να μπορεί να έχει άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου, άδεια οδήγησης και να μπορεί να σπουδάσει'' είπε ο κ. Σαμψών.

Η υλοποίηση της εισήγησης του θα έχει, όπως εκτιμά, θετικό αντίκτυπο στο θέμα της μείωσης της φυγοστρατίας.

''Τι πρέπει να πω στο νεαρό νοσηλευτή που ήρθε στο γραφείο μου και ζητά βοήθεια για να βρει δουλειά και μου λέει ότι παιδί της σειράς του, νοσηλευτής, ο οποίος απαλλάχθηκε από το στρατό είναι εδώ και δύο χρόνια στη δημόσια υπηρεσία'' διερωτήθηκε ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Ανδρέας Μιχαηλίδης.
http://www.philenews.com/
 
nfognomonpolitics.blogspot.com/2012/05/blog-post_3799.html

"Όχι" Ανεξάρτητων Έλλήνων στην πρόταση Κουβέλη

Αρνητική, εμμέσως πλην σαφώς, ήταν η πρώτη αντίδραση από το Κίνημα Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην πρόταση του Φώτη Κουβέλη για συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης, με ορίζοντα διετίας και στόχο την παραμονή της χώρας στο ευρώ.

Ο εκπρόσωπος τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, δηλωσε ότι ισχύουν όσα είχε πει στην πρόσφατη ομιλία του ο πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος στην ΚΟ.

Ο κ. Καμμένος είχε τονίσει πως θα πρέπει να γίνει κυβέρνηση εθνικού σκοπού «και αν τα κόμματα που στήριξαν το μνημόνιο αποφασίσουν να αναγνωρίσουν το λάθος τους, και αποσύρουν τις δεσμευτικές υπογραφές τους, τότε μπορούμε να
συμμετέχουμε σε μια οικουμενική κυβέρνηση κατάργησης του Μνημονίου, των δανειακών συμβάσεων, και άμεσης ανακήρυξης της ΑΟΖ, και βεβαίως τιμωρίας γι΄αυτούς που ενέπλεξαν τη χώρα σε αυτή την περιπέτεια».

Όπως είπε ο κ. Κουίκ αυτή η πρόταση θα έρθει στη διαβούλευση των αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και τόνισε ότι το κόμμα του θέλει να υπάρξει κυβέρνηση. Παράλληλα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούν την σύγκληση της Βουλής προκειμένου να καταθέσουν την «εθνική αντιπρότασή» τους στην κρίση των 300 βουλευτών



ta nea

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/05/blog-post_6059.html

ΚΟΥΒΕΛΗΣ… Ο ΝΕΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ… ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ…

Η επιλογή και το επικοινωνιακό «παίξιμο» του ονόματος του Φ. Κουβέλη, όχι μονάχα δεν είναι τυχαία, αλλά όλα δείχνουν πως είναι μια επιλογή επιβεβλημένη πιεστικά από εξωθεσμικούς και υπερεθνικούς παράγοντες.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Το παιχνίδι που παίζεται είναι ύπουλο. Και ο ρόλος των πρωταγωνιστών – αν τελικά υπάρξουν και αποδεχτούν να τον παίξουν αυτό το ρόλο – θα είναι ίσως περισσότερο ατιμωτικός και δόλιος, ακόμη και από το ρόλο που έπαιξε ο ΓΑΠ σε βάρος του τόπου.

Το σχέδιο τους είναι να κουκουλώσουν την ουσία ενός κορυφαίου πολιτικού αιτήματος πίσω από ένα επικίνδυνο φραστικό παιχνίδι.

Η λέξη κλειδί που επέλεξαν για να βάλουν οριστικά στο χέρι την πατρίδα και την αξιοπρέπεια αυτού του λαού, είναι η λέξη...

ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ...

Είναι η λέξη που διαφυλάσσει ευλαβικά την φιλοσοφία της ξένης κατοχής... και "διαπραγματεύεται" μεθόδους καταδυνάστευσης των κατεχομένων υπηκόων.
Με άλλα λόγια, η επιδίωξή τους είναι να ακυρώσουν πρακτικά το πολιτικό αίτημα της "καταγγελίας" του μνημονίου, όχι γιατί αυτό από μόνο του συνιστά θεμελιώδη πολιτική πράξη που εγκαινιάζει τον συνολικό πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό αναπροσανατολισμό των κυρίαρχων πολιτικών της επόμενης μέρας.

Αλλά γιατί αυτό που επιδιώκουν είναι να παρατάξουν το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του, σε πολιτικές διαδρομές που είναι προεγκεκριμένες από τις συμμορίες των ισχυρών.

Έτσι το κυρίαρχο αποκρυστάλλωμα μιας τέτοιας επιλογής, θα είναι να πλασαριστεί πως η ύπαρξη ενός μνημονίου υποταγής – με αυτές ή εκείνες τις υποσημειώσεις – αποτελεί αποκλειστικό μονόδρομο… Δηλαδή ολόκληρο το πολιτικό σύστημα να προσκυνήσει επί της ουσίας το καθεστώς της κατοχής....

Αυτό θέλουν... Το σπασμένο "τσαμπουκα" και το προκλητικό φασκέλωμα μιας κοινωνίας που έκανε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση της πολιτικής της χειραφέτησης.

Και από την άλλη, η κυρίαρχη πολιτική τάξη που ξέρει να βλέπει μακριά, έχοντας εξασφαλίσει την προεγκεκριμένη επαναδιαπραγμάτευση, επί της ουσίας θα έχει ακυρώσει οριστικά και στην πράξη το αίτημα της καταγγελίας της κατοχικής συμφωνίας…
Θα έχει ταυτόχρονα δρομολογήσει την έμμεση δικαίωση των πρωταγωνιστών που την προσυπέγραψαν…
Και όλοι θα έχουν συνομολογήσει ΚΑΙ τυπικά ΚΑΙ "οικουμενικά" το δικαίωμα των συμμοριών να βάλουν την Ελλάδα στο χέρι με τη βούλα και την «αριστερή» σφραγίδα ενός φιλόδοξου «αριστερού» Εφιάλτη.

Μια τέτοια εξέλιξη θα έχει καταστήσει τον Κουβέλη σε επικίνδυνο Δούρειο Ίππο για τον ελληνισμό, θα τον έχει αναγορεύσει σε εφιάλτη πολλαπλάσια επικίνδυνο ακόμη και από τον ίδιο τον ΓΑΠ...

Και φυσικά μια τέτοια εξέλιξη, θα πρέπει ο λαός την επόμενη κιόλας ημέρα να την ανατρέψει.


ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/05/blog-post_3581.html

Όταν λέμε ότι είναι ένοχοι όλοι, εννοούμε όλοι...

Αφού τους «ακυρώσαμε», σχεδιάζουν να μας εξοντώσουν

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, είναι γεγονός πως οδεύουμε σε πολιτειακή ανωμαλία, αφού τα στρατηγεία των κομμάτων (κυρίως των μνημονιακών) δείχνουν να επεξεργάζονται λύσεις οι οποίες δεν επαφίενται επακριβώς στο Σύνταγμα της χώρας....


Παρακάμπτοντας την λαϊκή εντολή, την οποία προσχηματικά και μόνο χρησιμοποιούν στις αναφορές τους, γίνεται πασιφανές πως το ένοχο και επί πολλά χρόνια διεφθαρμένο και άρρωστο πολιτικό σύστημα, θέλοντας να αποφύγει την επερχόμενη τιμωρία του, επιλέγει την οδό της ανομίας, προφασιζόμενοι τις απειλές που έχουν εξακοντίσει οι «φίλοι», οι «εταίροι» και οι «δάνειες δυνάμεις».

Γνωρίζουν πως βρίσκονται προ του οδυνηρού τους τέλους όλοι οι υπογράφοντες τα μνημόνια πως η επιλογή τους να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των οικονομικών δολοφόνων της χώρας, αντί να προτάξουν την ανάγκη διατήρησης της οικονομικής και κοινωνικής ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών.

Γνωρίζουν όλοι εκείνοι που παρέδωσαν την κυριαρχία της χώρας στην τρόικα, πως βρίσκονται ενώπιον των τεραστίων ευθυνών τους και πολύ σύντομα θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη για τις επιλογές τους.

Γνωρίζουν πως έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα στον εξανδραποδισμό πάρα πολλών Ελλήνων πολιτών, πως έχουν καταρρακώσει ηθικά και κατ’ επανάληψη το διεθνές κύρος τόσο της Ελλάδας όσο και των Ελλήνων, πως έχουν διαταράξει την εσωτερική ειρήνη και ασφάλεια και έχουν παραδώσει τον πλούτο της χώρας σε χέρια τοκογλύφων…

Γνωρίζουν όλοι εκείνοι που συνήργησαν στην μετατροπή της χώρας σε χώρο, πως παραβίασαν κατ’ επανάληψη το Διεθνές Δίκαιο, ενώ έχουν καταργήσει επί της ουσίας το Ελληνικό Σύνταγμα και λογικά τους αναμένουν οι μέγιστες (ίσως και πρωτόγνωρες για τα Ελληνικά δικαστικά δεδομένα) ποινές.

Προσπαθούν, λοιπόν, με νύχια και με δόντια να διατηρηθούν στις θέσεις «εξουσίας» που παρανόμως κατέχουν σήμερα, αφού έχουν ήδη χλευασθεί από τον Ελληνικό λαό μέσα από τις τελευταίες εκλογές. Αυτή ακριβώς την χρονική στιγμή, προφασιζόμενοι και πάλι την διάσωσή μας, λειτουργούν προς την κατεύθυνση δημιουργίας πολιτειακής ανωμαλίας, με μοναδικό στόχο την προσωπική τους διάσωση.
Είναι οι ίδιοι που αρνήθηκαν (με νόμο) την έρευνα του χρέους, είναι οι ίδιοι που αρνήθηκαν την έρευνα των οικονομικών των βουλευτών σε Ελβετικές τράπεζες, είναι οι ίδιοι που ξεπουλούν ακόμη και προεκλογικά τα λιμάνια και τις επιχειρήσεις ύδρευσης της χώρας!!!
Είναι οι ίδιοι που κατήργησαν την Αθήνα από πρωτεύουσα της Ελλάδας, αφού κατόρθωσαν να εισάγουν λαθραίους πολίτες από κάθε άκρη της γης, με απώτερο σκοπό την αντικατάσταση των Ελλήνων ιθαγενών πολιτών.
Είναι οι ίδιοι που υπέγραψαν την μεταβολή του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων, σε αυτό της Βουλγαρίας… και κυκλοφορούν προστατευόμενοι από δεκάδες αστυνομικούς…

Προ του πολιτικού πραξικοπήματος που επέρχεται, προ της πολιτειακής ανωμαλίας (που ευχόμαστε είτε να μην συμβεί είτε να είναι η μοναδική ανωμαλία που θα συμβεί), προ μίας τεράστιας κρίσης που έρχεται και θα χτυπήσει μέσα στο καλοκαίρι, οι «άρχοντες» με τις κίβδηλες εξουσίες, προχωρούν προς την αυτοδιάσωσή τους, με αντάλλαγμα ολόκληρη την χώρα.

Πόσο εύκολο θα τους ήταν, άραγε, να συλλάβουν τους υπεύθυνους της καταστροφής, να τους οδηγήσουν στην Δικαιοσύνη και με το χαρτί της ενοχής τους να ακυρώσουν τις υπογραφές τους, ως υπογραφές απατεώνων…! Όμως, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να διατάξουν την δική τους σύλληψη… Και αυτό, δεν προβλέπεται από τον προσωπικό κώδικα τιμής τους… Προτιμούν να ρίξουν την χώρα στο κλουβί των λεόντων, παρά να προχωρήσουν οι ίδιοι στην εντιμότητα…

Και αφού 56 λαθρομετανάστες μπήκαν στο στρατόπεδο της Αμυγδαλέζας, αφού εξαφανίστηκαν και οι πόρνες από την Αθήνα, αφού δεν έχουν άλλο τρόπο για να μας… κοιμίσουν… Ήρθε η ώρα να ετοιμαστούμε όλοι μας, για τα χειρότερα… Καλή δύναμη σε όλους και σε όλες.
Κωνσταντίνος
kostasxan


http://anti-ntp.blogspot.com/2012/05/blog-post_1750.html

O ΥΠΟΠΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ Γ.ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ

provopoulos-amoivi
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ

Έχουν λογαριάσει όλοι χωρίς τον ξενοδόχο. Στην προκειμένη περίπτωση ο λόγος για τον τραπεζίτη και επικεφαλής της Τραπέζης της Ελλάδος Γ.Προβόπουλο. Τα αντιμνημονιακά κόμματα ήδη τον έχουν απέναντι τους. Είναι ο πιο μεγάλος και ταυτόχρονα ο πιο επικίνδυνος αντιπαλός τους.

 Κι αυτό γιατί-κατά πληροφορίες-μετά το πέρας των άκαρπων διερευνητικών εντολών, ο μεγαλοδυνάστης του Ελληνικού λαού, ετοιμάζεται να ρίξει στο τραπέζι της προεκλογικής περιόδου, τα ψευτοδιλήμματα της πτώχευσης. Ή σταθερή κυβέρνηση υπέρ του μνημονίου ή πτωχεύουμε, στάση πληρωμών κλπ.

Επιχειρήματα που θα επιδιώξουν να εγκλωβίσουν τους ψηφοφόρους που επέλεξαν όχι στο μνημόνιο και μαύρισαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Ποιος εγγυάται ότι με τέτοια σκληρά διλήμματα, αγανακτισμένοι αλλά ταυτόχρονα βιοπαλαιστές που πρέπει εκτός από τον λαικό αγώνα να ζήσουν την οικογένεια τους δεν θα λυγίσουν για το υποτιθέμενο αλλά κίβδηλο "καλό" τους;
Αυτός είναι ο μεγάλος κλακαδόρος του συστήματος. Ο Προβόπουλος και ετοιμάζεται πάλι να δράσει.

Ήδη είχε σημάνει συναγερμό πριν τις εκλογές με περίεργες δηλώσεις: "Η τρέχουσα προεκλογική περίοδος έχει εκ των πραγμάτων επιβραδύνει την υλοποίηση των προγραμματισμένων αλλαγών. Αν μετά τις εκλογές τεθεί εν αμφιβόλω η βούληση της νέας κυβέρνησης και της κοινωνίας να εφαρμοστεί το πρόγραμμα, οι σημερινές ευνοϊκές προοπτικές θα αντιστραφούν και η χώρα κινδυνεύει να περιέλθει γρήγορα σε κατάσταση ιδιαίτερα δυσχερή με αρνητικό αντίκτυπο και στην ψυχολογία των πολιτών».

ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ
Οι τραπεζίτες όμως που θα προσπαθήσουν να διχάσουν τον λαό ώστε να κατευθυνθεί προς τους δύο δεινοσαύρους, σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιευτεί είναι και πιο πλουσιοπάροχα αμοιβόμενοι.

-Για τον Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Γιώργο Προβόπουλο έχει γραφεί από πέρσι ότι απολαμβάνει πολύ υψηλότερες αμοιβές από τον κεντρικό τραπεζίτη των ΗΠΑ κ. Μπεν Μπερνάνκε!
Ο μισθός του κ. Γ. Προβόπουλου; Αγγίζει τα 4.051.049 ευρώ το χρόνο, ποσό που αντιστοιχεί στους ετήσιους μισθούς 8.000 ανέργων.

-Την ίδια ώρα στην Εθνική δόθηκαν υπό τη μορφή των bonus περίπου 48 με 50 εκατ. ευρώ. Ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας, Απ. Ταμβακάκης, λαμβάνει 270 χιλιάδες ως καθαρή αμοιβή και 370 χιλιάδες υπό την μορφή bonus δηλαδή 640 χιλιάδες ευρώ. Οι απολαβές του αντιπροέδρου ανέρχονται σε 230 χιλιάδες και μαζί με το bonus στις 600 χιλιάδες ευρώ.

-Οι γενικοί διευθυντές κ.κ. Τουρκολιάς, Λεόπουλος, Χριστοδούλου κ.ά. λαμβάνουν βασικές απολαβές 250, 170 και 180 χιλιάδες αντίστοιχα ενώ μαζί με τα bonus θα φθάσουν τις 350 με 400 χιλιάδες ευρώ. Τα συνολικά bonus σε 16 άτομα αγγίζουν τα 2,5 εκατ. ευρώ. Παράλληλα πληρώνονται ασφάλιστρα στην διοίκηση τον χρόνο από 5 χιλιάδες ευρώ έως 28 χιλιάδες ευρώ (στην περίπτωση του κ. Τουρκολιά).

-Περίπου στα 3 εκατ. ευρώ διαμορφώνονται οι βασικές απολαβές του ΔΣ της Alpha Bank ωστόσο κατά καιρούς διανέμονται πολλά stock options (περί τα 2,9 εκατ μετοχές, οι οποίες μοιράζονται σε 245 στελέχη). Με δεδομένο ότι στο παρελθόν είχαν ασκηθεί δικαιώματα 1,8 εκατ μετοχών σε τιμή 20,6, δηλαδή περίπου 30 εκατ. ευρώ, είναι προφανές ότι λόγω της κρίσης και του νόμου δεν θα διατεθούν stock options.

-Στην Eurobank ο πρόεδρος Ξ. Νικήτας λαμβάνει 164 χιλιάδες ευρώ και bonus 250 χιλιάδων ευρώ. Ο διευθύνων σύμβουλος Ν. Νανόπουλος 135 χιλιάδες ευρώ βασικές αποδοχές και bonus 770 χιλιάδων ευρώ, ενώ οι αναπληρωτές διευθύνοντες σύμβουλοι Μπαλλής, Κολακίδης και Καραμούζης εμφανίζουν βασικές αποδοχές 135 χιλιάδες και bonus 650 χιλιάδες.

Στους γενικούς διευθυντές τα bonus φθάνουν τις 150 με 180 χιλιάδες ευρώ. Επίσης έχουν δοθεί και stock options 456 χιλιάδες μετοχές στον Ν. Νανόπουλο και 354 χιλιάδες σε κάθε ένα από τους αναπληρωτές διευθύνοντες συμβούλους.

-Στην Πειραιώς ο πρόεδρος Μ Σάλλας λαμβάνει 1,98 εκατ. ευρώ το χρόνο βασικό μισθό και 1,15 εκατ. έκτακτα, δηλαδή σύνολο περίπου 3,2 εκατ ευρώ. Επίσης διαθέτει και πρόγραμμα συνταξιοδότησης 22 εκατ. ευρώ. Μεταξύ των υπόλοιπων στελεχών της κορυφής της διοικητικής πυραμίδας, ο κ. Θ Πανταλάκης λαμβάνει βασικές αποδοχές 870 χιλιάδες ευρώ και bonus 530 χιλιάδες ευρώ.

-Στην Citibank o επικεφαλής λαμβάνει 20 χιλιάδες ευρώ ή 300 χιλιάδες ευρώ ετησίως και στην Aspis περίπου 600 χιλιάδες ευρώ ετησίως.


 http://makeleio.gr
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/05/o_10.html

ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΣ 10.000.000 ΑΝΙΕΡΑΡΧΗΤΟΥΣ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ


ΤΟ ΚΡΙΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΤΟΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΔΙΟΤΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΧΙΤΛΕΡ , Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΟΑ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΝΑΖΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ) ΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΩΣ ΘΕΜΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΛΑΤΣΙΔΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΣΤΗ Β’ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΙΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ (ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ) ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΙΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΚΡΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5/5/2012 ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΗ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΝΟΤΙΩΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΑΟΖ» (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΝΟΤΙΩΣ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ 2 ΔΩΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΑΝ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΟΛΟ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΗΔΗ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΜΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΑΝΕΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΗΤΟΥ ΠΡΩΚΤΙΚΩΣ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΜΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 360 ΑΡΜΑΤΑ LEOPARD ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ 120mm. ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΑΡΜΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΟΗΘΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΡΜΑΤΑ M-60 ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΦΟΡΑΝΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΠΟΛΕΜΟΥ MERKAVA-3 ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ M-60 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ «SCRAP» ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΑ ΧΥΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΡΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ. Η ΙΔΙΑ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΟΤΑΝ Η ΜΙΑ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ. Η ΙΔΙΑ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ F-16 ΕΧΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΥΦΑΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ F-16 ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΥΡΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΑΚΟΜΗ F-16. ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΘΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ F-16 TA ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΠΟΒΟΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΙΜΕΡΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΨΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΘΗΒΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ ΧΑΥΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ «ΜΜΕ» ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΑΒΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΖΩΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΞΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΑΝΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ – ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ «ΕΛΒΟ» ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ «ΕΑΣ» ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ «ΠΥΡΚΑΛ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΒΟ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΟΠΛΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΠΟΒΑΤΙΚΟ ΟΠΛΟ «ΑΡΤΕΜΙΣ – 30», ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ «ΕΑΒ» ΔΙΑ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΩΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΜΕΡΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΖΩΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΔΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΟΝΟΝ 20% ΔΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ. ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 80% ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» Ή ΑΛΛΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ, ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΛΠ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.

 ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ Η ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ. ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΕΚΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΗΤΙΣΙΜΕΣ.

 ΠΑΝΤΩΣ, ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΘΑ ΤΕΘΕΙ Η ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΕΠΙ ΣΤΕΡΕΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙ ΞΗΡΑΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (ΚΕΡΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ). ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΠΕΡΝΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ 1941 – 1945. ΗΡΘΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ «ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ» ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΠΗΞΕΩΣ. ΤΙΣ ΞΑΝΑ-ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ «ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΧΡΩΠΕΙ». ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΙΣ ΞΑΝΑΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΒΕΡΤ (ΕΒΕΡ) Ο ΑΠΑΙΣΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ, ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ Ο ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΝΤΟΛΜΕΣ Ο ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΞΑΝΑΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ Ο ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΔΡΥΣΕ ΤΟ «ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΤΥΧΕ ΛΟΓΩ ΚΑΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ-ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΥΝΕΛΕΞΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΥΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ο ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΩΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ CARBONICA, KAI H CARBONICA ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥΤΗ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟ ΕΠΩΛΗΣΕ ΣΤΗΝ AIR LIQUIDE, ΥΓΡΟ ΑΕΡΙΟ ΓΑΛΛΙΑΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑ-ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ.

 ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΝΤΙΜΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ «ΓΕΣ» ΥΠΑΡΧΟΥΝ 450.000 ΕΝΟΠΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥ «UCK» KAI TOY «UCC» ΔΗΛΑΔΗ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΩΣ ΝΟΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΥΠΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΛΕΙΨΕΩΣ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΤΟΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΟ ΑΞΟΝΑ «ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – (ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΙΑ)», ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ 450.000 ΕΝΟΠΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ. ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Η ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ «ΚΚΕ», ΚΑΙ ΤΟΥ «ΣΥΡΙΖΑ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΥΣΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ (ΑΦΟΥ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΡΟΝΟ), ΚΑΙ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΠΡΩΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΕ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΠΡΩΤΑ ΕΚΠΟΝΗΣΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ ΘΑ ΜΕΤΑΜΕΛΗΘΕΙ ΜΕ …ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ» ΜΥΣΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΪΜΟΥ «666» ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ Ή «PACT OF SHAGHAI», ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ «ΓΕΕΘΑ» ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ «ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ» ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΩΣΤΕ ΤΕΛΙΚΟΣ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ,Δ ΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ, ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΙΣΧΥΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ - ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ» Ή ΚΑΤΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» «888», ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΕΙΜΕΘΑ ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ «666».

 ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΩΣ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ" ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΟΣ "666" »
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/04/666.html
(ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΒΛΑΚΩΔΗ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΜΠΕΡΝΤΕ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»)

Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 666» ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΡΕΖΕΡΒΑ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666» ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/04/666-666.html

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΜΑΪΟ-ΙΟΥΝΙΟ 2012 (ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΩΝ "4+ ΔΥΝΑΜΕΩΝ") ΚΕΙΜΕΝΟ 186 ΣΕΛΙΔΩΝ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/03/2012.html

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΜΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΑΘΗΝΩΝ (ΜΕΡΟΣ 2)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/04/2.html
 
 
http://kerberos-hellas.blogspot.com/

ΣΟΚ: Τσιπάρονται όλοι οι Αμερικανοί πολίτες!

Το Νομοσχέδιο σχετικά με την Υγειονομική Φροντίδα στην Αμερική, ή εν συντομία το νομοσχέδιο H.R. 3200, μόλις εγκρίθηκε στο Κογκρέσο και ως εσωτερική του προϋπόθεση περιλαμβάνει το τσιπάρισμα όλων των Αμερικανών πολιτών!!! 
Τα σχέδια και οι ζυμώσεις για την «νομοθετική» και νομικά επικυρωμένη εμφύτευση μικροτσίπ στους αμερικανούς πολίτες είχαν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο του 2004. 
 
Το κείμενο της Αρχής Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA (Food and Drug Administration) που χρονολογείται από τις 10 Δεκεμβρίου του 2004 ονομάζεται Αρχείο Ειδικής Κατεύθυνσης Τάξης Β’: Εμφυτεύσιμο Σύστημα Μεταφοράς Ραδιοσυχνοτήτων για την Αναγνώριση των Ασθενών και την Υγειονομική Πληροφόρηση (“Class II Special Guidance Document: Implantable Radiofrequency Transponder System for Patient Identification and Health Information). 
Το δεκασέλιδο αυτό έγγραφο υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της Αρχής Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής και μπορείτε να το διαβάσετε εδώ!
 Το συγκεκριμένο έγγραφο δεν είχε νομική δεσμευτικότητα, αλλά έθεσε τις βάσεις για το τωρινό νομοσχέδιο-έκτρωμα και παρείχε το πλαίσιο για την «ασφαλή» τοποθέτηση των μικροτσίπ στους ασθενείς σύμφωνα με επίσημα πρότυπα ασφάλειας και υγειονομικών προϋποθέσεων!!! 
Πλέον η διατύπωση του Νομοσχεδίου για την Υγειονομική Φροντίδα στην Αμερική δείχνει τις σαφείς προθέσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων:
 Στην σελίδα 1001 του νομοσχεδίου βρίσκουμε τον Υπότιτλο Γ – Εθνικό Αρχείο Ιατρικών Συσκευών (“Subtitle C – National Medical Device Registry”) ο οποίος αναφέρει ότι: “Το Υπουργείο Υγείας θα καθιερώσει ένα εθνικό αρχείο ιατρικών συσκευών (σε αυτό το υποκεφάλαιο αναφερόμενο και ως το ‘αρχείο’) με στόχο να διευκολύνει την ανάλυση την ασφάλεια από την εμπορική του εκμετάλλευση καθώς και των αποτελεσμάτων των δεδομένων σε κάθε συσκευή....η οποία είχε χρησιμοποιεί μέσα ή σε έναν ασθενή...
”Με απλά λόγια, όποιος αμερικανός πολίτης τσιπαριστεί σύμφωνα με το Νομοσχέδιο περί Υγειονομικής Φροντίδας θα πρέπει να καταχωρηθεί στο Υπουργείο. Το Υπουργείο ορίζεται ως το Υπουργείο Υγείας και Ανθρώπινων Υπηρεσιών.
Η ημερομηνία κατά την οποία θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το αρχείο καταχωρήσεων (το απόλυτο φακέλωμα δηλαδή) περιέχεται στην σελίδα 1006 του νομοσχεδίου, δηλαδή 36 μήνες αφότου το Νομοσχέδιο περί Υγείας γίνει νόμος του αμερικανικού κράτους.
Έτσι, υπό τις ρυθμίσεις του Νομοσχεδίου σχετικά με την Υγειονομική Φροντίδα το οποίο εγκρίθηκε από το Κογκρέσο, το τσιπάρισμα των Αμερικανών πολιτών πρέπει να ξεκινήσει από το 2013.........


Η 'Χρυσή Αυγή' της Δημοσιογραφίας σε καιρούς ακυβερνησίας

@Η αποκάλυψη ότι κορυφαίοι Δημοσιογράφοιπληρώνοντας αδρά από τον κ. Τζοχατζόπουλο εγείρει ποικίλα ζητήματα για την διαπλοκή των Μέσων ενημέρωσης με κορυφαίους πολιτικούς παράγοντες. Αίσθηση όμως προκαλεί το γεγονός ότι τουλάχιστον 4 πρόσωπα πληρώνοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι δημοσιογράφοι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθούν να καταθέσουν και να.....
δικαιολογήσουν τα συγκεκριμένα ποσά, ενώ δεν αποκλείεται μετά τις απολογίες να ασκηθούν κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αλλά πιθανόν και άλλων. Πάντως, είναι αλήθεια ότι στη μια περίπτωση του δημοσιογράφου, βρήκαμε μετά από μια μικρή έρευνα, πλήθος δημοσιευμάτων, στα οποία υπήρχαν θετικά σχόλια, για να μην πούμε ύμνοι, υπέρ του πρώην υπουργού, φυσικά, όπως αναφέραμε και παραπάνω, με το αζημίωτο.
@Παράλληλα είναι γεγονός ότι οι Δημοσιογράφοι ασχολήθηκαν τελευταία έντονα με το θέμα του Εγέρθητι από μέλη του πολιτικού φορέα της 'Χρυσής Αυγής' που προκάλεσε σωρεία ανακοινώσεων έρχεται να αναδείξει το πρόβλημα στους κόλπους των media, μάλιστα συνάδελφοι μετά το περιστατικό χαριτολογούσαν λέγοντας ότι "υπάρχουν σήμερα δημοσιογράφοι που εγείρονται ή βαράνε προσοχή στους μεγαλοεργολάβους καναλάρχες ή μιντιάρχες για να κάνουν τα θελήματά τους ακόμα και να παραποιούν την αλήθεια". Οπότε τα...'πορνοκάναλα' όπως τα αποκάλεσε ο αρχηγός τους δεν απέχουν από την αλήθεια. ΔΕΝ ΣΗΜΑΊΝΕΙ όμως ότι συμφωνούμε με τις πρακτικές του κ. Μιχαλολιάκου σε καμία περίπτωση. Όμως άλλο η σάπια δημοσιογραφία και άλλο το καψόνι στους συναδέλφους γιατί περί τούτου πρόκειται με την φράση 'Ήρθα, είδα, νίκησα'.
@Θυμόμαστε πολύ καλά επίσης ότι 1ον υπάρχουν λίστες με επίορκους δημοσιογράφους όπως είχε γραφτεί στο Τύπο που ποτέ δεν δόθηκε στην δημοσιότητα με μίζες της Siemens η οποία ωστόσο κυκλοφορούσε σε σωματεία και 2ον ενθυμούμαι καλά τον δημοσιογράφο με τα πολλά εκ. Ευρώ που τα μετέφερε ως βόλτα στην Ελβετία όπου είχε συλληφθεί αλλά η υπόθεση ξεχάστηκε. Όπως οι μαύρες σακούλες επί Κυβέρνησης του..αμελέτητου που μεταφέρονταν σε εφοπλιστή που σήμερα θέλει να αγοράσει μέχρι και την φανέλα....Αυτά τα κάναμε delete από την μνήμη μας; Μήπως πρέπει να θυμίσουμε και όσα σπαταλήθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες; Μήπως τελικά τόσο σαπίλα δεν έχει ξαναζήσει ο τόπος μας;

http://www.greekmme.gr

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/05/blog-post_1782.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters