Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Η «πραγματική Ιατρική» του Μέγα Ιπποκράτη μέσα από την Φύση.

Τι Πρέπει να Τρώμε για να Έχουμε Καλή Υγεία;
Θρέφονται δι' αλφίτων, αλεύρων, όψου, ελαιών, τυρού, βολβών, λαχάνων και τραγημάτων, σύκων, ερεβύνθων και κυάμων και ούτω διάγοντες βίον εν ειρήνη μετά υγείας, ως εικός, γηραιοί τελευτώντες άλλον τοιούτον βίον τοις εγγονείς παραδόσουσι.
Πλάτων
*** Σημείωση:
Στο προηγούμενο άρθρο με τίτλο: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ | H Ιπποκράτειος Αντικαρκινική Άμυνα διαβάσαμε για τις τροφές οι οποίες μας βοηθούν να καταπολεμήσουμε τον καρκίνο με τις μεθόδους του Μέγα Ιπποκράτη. Σε αυτό το άρθρο της εξαιρετικής επιστήμονος κας Αλεξάνδρας Ευθυμιάδου-Γρίβα, κόρη του Τηλέμαχου Ευθυμιάδη (στον οποίο οφείλεται η εισαγωγή της νεο-Ιπποκρατικής ιατρικής στην Ελλάδα), θα προσπαθήσει να μας εξηγήσει με απλά λόγια τις πραγματικές ιατρικές μεθόδους ή αλλιώς την «πραγματική Ιατρική» του Μέγα Ιπποκράτη, η οποία βασίζεται στην τροφή και ΟΧΙ στις βιομηχανίες χημικών φαρμάκων όπως πολλοί από εμάς πιστεύουμε έως τώρα.
Ό όρος «πραγματική Ιατρική» χρησιμοποιείται από εμάς μεταφορικά για να εκφράσει την διαφορά της σύγχρονης ιατρικής η οποία βασίζεται στην διάγνωση - συνταγογράφηση - εξάλειψη συμπτωμάτων με χημικά προϊόντα και στην Ιατρικη που βασιζεται στην πρόληψη - διαγνωση και θεραπεία η οποία προέρχεται αποκλειστικά από την Φύση, μέσω της διατροφής.
Τέλος σημείωσης ***
Γράφει η Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου-Γρίβα
Το ερώτημα από τι προκαλείται η ασθένεια απασχολούσε τον άνθρωπο από τις απαρχές της ιστορίας του και οι απαντήσεις που δινόταν ποίκιλαν ανάλογα με την ιστορική περίοδο. Για αιώνες οι άνθρωποι πίστευαν ότι οι ασθένειες είχαν θεϊκή προέλευση και η θεραπεία τους βασίζονταν στους μάγους-θεραπευτές που με θυσίες και εξορκισμούς στα πνεύματα προσπαθούσαν να τις αποτρέψουν. Με τη χρήση βοτάνων, νηστείας και άλλων θεραπευτικών μέσων προσπαθούσαν να παρέμβουν για ν΄ ανατρέψουν την αρρώστια και να επιτύχουν την ίαση του πάσχοντος.
Τον 5ο π.χ. αιώνα, με την Αθηναϊκή Δημοκρατία, είχαμε μια ανατροπή στην αντίληψη περί υγείας και αρρώστιας, εξαιτίας της -ιστορικά μοναδικής- ρήξης που σημειώθηκε στο δημόσιο επίπεδο σε σχέση με τα βασικά ερωτήματα πώς οργανώνεται, πώς νομοθετείται, πώς διοικείται η κοινωνία και ποιος θεσπίζει τους νόμους της.
Αυτή την περίοδο εμφανίζεται ο Ιπποκράτης, που έβαλε τον θεμέλιο λίθο για μια άλλη αντίληψη που έχει σχέση με την πρόκληση των νοσημάτων και παθήσεων στον άνθρωπο. Στο ερώτημα γιατί οι άνθρωποι αρρωσταίνουν απαντάει με τρόπο απλό και καταλυτικό: Αρρωσταίνουμε από αυτά που τρώμε. Η τροφή είναι το φάρμακο και το φαρμάκι μας.
Έτσι διαμορφώθηκαν οι κανόνες διατροφής που πρέπει να εφαρμόζονται για να είναι ο άνθρωπος υγιής. Οι παράγοντες που αφορούν τις εργασιακές συνθήκες και τις συνθήκες ζωής, το κλίμα, την ανάπαυση και τη διατροφή, αποτελούν την βάση για την πρόκληση των παθήσεων και την ανατροπή της υγείας αλλά και είναι οι προϋποθέσεις για την ανασύνταξη της υγείας στον άνθρωπο.
Οι κανόνες αυτοί ακολουθήθηκαν για πολλούς αιώνες μέχρι και τις αρχές του 20ου αιώνα, όπου άρχισαν να διατυπώνονται καινούργιες θεωρίες για την εμφάνιση των παθήσεων και την παρέμβαση για την θεραπεία τους.
Η ανακάλυψη των μικροβίων αρχικά και των ιών αργότερα είχε ως αποτέλεσμα να θεωρηθούν ως η βασική αιτία της δημιουργίας των νοσημάτων. Τα φάρμακα που χρησιμοποιήθηκαν και χρησιμοποιούνται έχουν ως στόχο την εξαφάνιση των μικροβίων και ιών από το ζωντανό οργανισμό.
Τον 19ο αιώνα, που είναι και αιώνας μεγάλων εφευρέσεων, κατακτήθηκε από τον άνθρωπο η δυνατότητα της παραγωγής ενέργειας με τις μηχανές εσωτερικής καύσεως. Η μηχανική μιμήθηκε την ανθρώπινη μηχανή, μέσω της οποίας η ύλη μετασχηματίζονταν σε ενέργεια που σήμαινε δυνατότητα κίνησης, θέρμανσης, ψύξης, κλπ. Η ποιότητα, το είδος και η ποσότητα της τροφής, του στοιχείου που όριζε ο Ιπποκράτης ως βασικό για την εύρυθμη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, θεωρήθηκε βασική για τις μηχανές αλλά όχι για τον άνθρωπο.
Ενδιαφερόμαστε για τη βενζίνη που θα βάλουμε στην μηχανή του αυτοκινήτου μας και δεν βάζουμε καμένα λάδια στο αυτοκίνητο μας. Αλλά, αντιθέτως, τηγανίζουμε τα λάδια που χρησιμοποιούμε για τη «μηχανή» του σώματός μας και τρέφουμε τα παιδιά μας με τηγανιτές πατάτες.
Στην εποχή μας, είμαστε φορείς μιας σχιζοφρενικής συμπεριφοράς: Από τη μια γνωρίζουμε πολλά για την λειτουργία του σώματός μας και από την άλλη δεν κάνουμε τίποτα για την υγεία μας.
Ποιες Είναι οι Κατάλληλες Τροφές για τον Άνθρωπο;
Η πρώτη ερώτηση είναι ποια τροφή είναι κατάλληλη για τον ανθρώπινο οργανισμό. Ο άνθρωπος είναι βασικά καρποφάγος, δεν βόσκει χόρτα ούτε τρώει θηράματα. Ο «Κήπος της Εδέμ» τον θέλει καρποφάγο. Η εκδίωξη του από τον «Παράδεισο» τον εξαναγκάζει να γίνει παμφάγος να μάθει να συντηρεί τις τροφές, όμως και παράλληλα ν΄ αρρωσταίνει σωματικά και ψυχικά.
Η βασική τροφή του ανθρώπου είναι τα φρούτα, οι καρποί και οι βλαστοί. Η τροφή πρέπει επίσης να είναι σχετική με τις κλιματολογικές συνθήκες, γιατί η τροφή θερμαίνει, ψύχει το σώμα μας και γενικά πρέπει να το βοηθάει να αντιμετωπίσει τις καιρικές συνθήκες στις οποίες επιβιώνει.
Το καλοκαίρι, που σημειώνονται ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες, εάν εξακολουθούμε να τρώμε τα βαριά λιπαρά γεύματα του χειμώνα, αντιμετωπίζουμε το ενδεχόμενο της θερμοπληξίας, γιατί μπουκώνουν οι αρτηρίες με καμένο λίπος και το σώμα δεν μπορεί ν ΄αποβάλλει την παραγόμενη θερμοκρασία.
Το χειμώνα, με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, εάν καταναλώνουμε κατεψυγμένα ζαρζαβατικά του καλοκαιριού, θα έχουμε πρόβλημα με την θέρμανση του σώματος, γιατί τα ζαρζαβατικά του καλοκαιριού περιέχουν μεγάλες ποσότητες νερού που συντελεί στη μείωση της θερμοκρασίας του αίματος τον χειμώνα. Το καταψυγμένο καλαμπόκι είναι επιζήμια τροφή τον χειμώνα, σ' αντίθεση με το αποξηραμένο ή το αλεύρι του που είναι εξαιρετικά ωφέλιμο.
Την άνοιξη, τα άγρια χόρτα και τα λαχανικά, οι αγκινάρες, οι καρδιές από μαρούλια, τα γαϊδουράγκαθα (βλαστοί) αποτελούν ιδανική τροφή για τον καθαρισμό και την κάθαρση του σώματός μας.
Ο Ρόλος της Διατροφής στο Ανοσοποιητικό Σύστημα
Κάθε έμβιος οργανισμός διαθέτει έναν ελεγκτικό μηχανισμό μέσω του οποίου αναλύει τα διάφορα στοιχεία που εισάγονται σ' αυτόν. Ο μηχανισμός αυτός ονομάζεταιανοσοποιητικό σύστημα και αρχίζει να διαμορφώνεται από την νεογνική ηλικία, μέσω ενός συνεχούς ελέγχου που ασκείται από τον οργανισμό στην πολλαπλή επικοινωνία του με το περιβάλλον.
Η επιφάνεια του βλεννογόνου του γαστρεντερολογικού συστήματος συντίθεται από ένα εξαιρετικά πολυδύναμο πληθυσμό από επιθηλιακά κύτταρα τα οποία έχουν υψηλή εξειδίκευση στην ικανότητα τους για διαμεμβράνια απορρόφηση και έκκριση ουσιών. Αυτές οι απεκκριτικές και απορροφητικές ικανότητες διευκολύνουν την ουσιώδη λειτουργία του πεπτικού συστήματος στην πέψη και στην πρόσληψη θρεπτικών ουσιών και υποστηρίζουν τον φραγμό μεταξύ του ξενιστή και των πιθανών παθογόνων παραγόντων καθώς και των μεταλλαγμένων που βρίσκονται στον εντερικό σωλήνα. Αυτό επιτυγχάνεται με τη φυσική ακεραιότητα των βλεννογόνων και τον μεγάλο αριθμό των κυττάρων της ανοσοποίησης.
Η δομή της εσωτερικής επιφάνειας του εντέρου περιέχει τα εξειδικευμένα Μ-κύτταρα που είναι υπεύθυνα για τον έλεγχο των δειγμάτων του αντιγονικού περιεχομένου του εντερικού σωλήνα. Η κυρίαρχη παρουσία των κατασταλτικών λεμφοκυττάρων στα επιθηλιακά κύτταρα (ενδοεπιθηλιακά λεμφοκύτταρα) υποθέτει ότι καταστέλλεται η ανταπόκριση του σώματος στα άπειρα δυνητικά αντιγόνα και είναι απαραίτητα για τη σταθερή και απρόσκοπτη δραστηριότητα του ανοσοβιολογικού και αμυντικού μηχανισμού. Κατ΄ επέκταση, η παρουσία ενός μεγάλου αριθμού helper λεμφοκυττάρων καθώς και άλλων κυτταρικών διεγερτών του αμυντικού συστήματος που αφορούν τον βλεννογόνο και το υποβλεννογόνιο τμήμα, συντείνουν στον σχηματισμό ενός στρατού έτοιμου να ανταποκριθεί, όταν οι επιφανειακές δυνάμεις αδυνατίσουν.
Η μεγάλη ποικιλία των πολλών κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος, που αντιδρούν όταν διαταραχθεί το σύστημα, αποτελεί το λόγο της εμφάνισης πολλών νοσημάτων του γαστρεντερικού συστήματος. Ο επιθηλιακός βλεννογόνος του γαστρεντερικού συστήματος διακρίνεται για την ταχεία ανανέωση των επιθηλιακών κυττάρων του (θεωρείται ότι το επιθήλιο ανανεώνεται ολόκληρο κάθε 24 έως 72 ώρες). Αυτό επιτρέπει αφενός την ταχεία αποκατάσταση ενός λειτουργικά ικανού κυτταρικού πληθυσμού όταν έχουμε εισβολή τοξικών παραγόντων και αφετέρου την παρεμπόδιση της ανάπτυξης κακοήθειας λόγω της ταχείας ανανέωσης των κυττάρων. Συνεπώς, το γαστρεντερικό σύστημα έχει τεράστια σπουδαιότητα για την σωστή ανάπτυξη και την καλή υγεία του οργανισμού.
Με βάση τη νεο-ιπποκρατική αντίληψη, όλες οι αρρώστιες (εκτός από τις μολυσματικές) οφείλονται σε χρόνιες δηλητηριάσεις του οργανισμού από διάφορα στοιχεία που προσλαμβάνονται με τις τροφές, τον αέρα, το νερό ή τη λήψη διαφόρων φαρμακευτικών ουσιών.
Σημαντικότερος νοσογόνος παράγοντας είναι ο αφύσικος τρόπος διατροφής (και, κυρίως, η κατανάλωση ζωικών τροφών, όπως, κρέας, ψάρια, κτλ.), που προκαλεί σοβαρές διαταραχές, δυσλειτουργίες και βλάβες στον οργανισμό.
Για να προστατευθεί απέναντι σ' αυτές, ο οργανισμός κινητοποιεί διάφορους έμφυτους αμυντικούς μηχανισμούς, με αποτέλεσμα να επιτελούνται και να εκδηλώνονται διάφορες αντιδράσεις (συμπτώματα).
Η χρόνια δηλητηρίαση του οργανισμού από τις ζωικές τροφές, σε συνδυασμό με την καθιστική ζωή, προκαλεί ένα πλήθος διαταραχών, ανάμεσα στις οποίες ο αρθριτισμός, οι ρευματισμοί και ο σακχαρώδης διαβήτης.
Συνεπώς, στόχος του γιατρού πρέπει να είναι το θεραπευτικό αποτέλεσμα που απορρέει από την εξάλειψη αυτών των νοσογόνων παραγόντων με κατάλληλα μέτρα, όπως η αυστηρά υγιεινή διατροφή σε συνδυασμό με υδροθεραπεία, γυμναστική, ηλιόλουτρα και βελτίωση των συνθηκών διαμονής.
Προτιμάτε Φρούτα και Λαχανικά και Όχι Ζωικές Τροφές
Η τροφή αποτελεί βασικό παράγοντα της συντήρησης της ζωής και της διατήρησης της υγείας. Ο άνθρωπος είναι καρποφάγος και όχι σαρκοβόρος ή μηρυκαστικό. Συνεπώς, ιδανική τροφή για αυτόν είναι τα φρούτα (καρποί), οι σπόροι (σιτάρι, κριθάρι, βρώμη, κ.α.), τα λαχανικά, οι βολβοί και οι βλαστοί και όχι οι ζωικές τροφές (όπως το κρέας, πουλερικά, τα ψάρια, τα θαλασσινά, τα γαλακτοκομικά, κ.α.)
Τις τελευταίες δεκαετίες συντελέστηκε μια σημαντική διαφοροποίηση στον τρόπο με τον οποίο νοσεί ο άνθρωπος με τη βιομηχανοποίηση και τις μεταλλάξεις της τροφής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της συχνότητας της εμφάνισης νοσημάτων όπως ο διαβήτης (ακόμα και σε βρέφη), ο καρκίνος, η κατά πλάκας σκλήρυνση, κ.α.
Σε συνδυασμό με αυτό, ο τρόπος διαβίωσης και η μόλυνση του περιβάλλοντος (μόλυνση της ατμόσφαιρας, του εδάφους και του νερού και η ανθυγιεινή κατοικία), συμβάλλουν στην εμφάνιση νοσημάτων σε όλο και μικρότερη ηλικία και με δραματικό τρόπο.
Συνεπώς, η αναθεώρηση των σημερινών συνηθειών μας αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη συντήρηση της σωματικής και ψυχικής υγείας σε καλή κατάσταση.
Η Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου-Γρίβα είναι ειδική παθολόγος, η οποία ζει κι εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.
«Ενδιαφερόμαστε για τη βενζίνη, που θα βάλουμε στην μηχανή του αυτοκινήτου μας και δεν βάζουμε καμένα λάδια στο αυτοκίνητο μας. Αλλά, αντιθέτως, τηγανίζουμε τα λάδια που χρησιμοποιούμε για την «μηχανή» του σώματός μας και τρέφουμε τα παιδιά μας με τηγανιτές πατάτες.»
Αφύπνιση Ελλήνων


http://www.katohika.gr/2013/02/ippokratis--to-mystiko-toy-aiona.html

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ

 (ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, 3 αμύγδαλα/ημέρα
Untitled1

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
Να τρώτε τρία αμύγδαλα την ημέρα και δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο.
Αμυγδαλέλαιο λαμβάνεται από τους καρπούς του αμύγδαλου. Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6 . Β17 και ιχνοστοιχεία
Η βιταμίνη Β17 δεν είναι βιταμίνη. Είναι η παλιά ονομασία της αμυγδαλίνης.
Η αμυγδαλίνη είναι το πικρό συστατικό των αμυγδάλων και μια πιθανή τοξίνη αφού μπορεί να απελευθερώσει κυανίδη στον οργανισμό. Η αμυγδαλίνη θεωρείται ότι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, αλλά αυτό δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά.
Έχει υποστηριχθεί, ότι με τον αποκλεισμό των πικρών ουσιών – μόνο ηδονή και ευχαρίστηση στο λάρυγγά μας είναι το σύνθημά μας – αποκλείσαμε μια από τις 4 βασικές γεύσεις: αλμυρό, ξινό, πικρό, γλυκό,. Πολλοί έχουν απορρίψει και το ξινό και έχουν επιλέξει το αλμυρό και το γλυκό. Έτσι έχει χαθεί η ισορροπία. Ο Ιπποκράτης τόνιζε την ισορροπία, επηρεασμένος από τον πατέρα της ελληνικής ιατρικής τον γιατρό Αλκμαίωνα. Αυτός θεωρείται η κορυφή της ελληνικής ιατρικής γιατί πρώτος αυτός ασχολήθηκε με ην ανατομία και φυσιολογία και διατύπωσε ως εξής τις αντιλήψεις του για την υγεία και την αρρώστια, που υιοθέτησε και ο Ιπποκράτης: «Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού.
Την Αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία). Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσας ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα δύναμη». Οι αντιλήψεις αυτές τις βρίσκουμε ακέραιες στον Ιπποκράτη. Η ακριβής μείξη, η ισονομία, η συμμετρία, η αρμονία, βρίσκονται στη βάση των δογμάτων των Πυθαγορείων και του Ιπποκράτη.

Γράφει χαρακτηριστικά ο Ιπποκράτης:
” Μέσα στον άνθρωπο υπάρχει και το πικρό και το αλμυρό, το γλυκό, το ξινό, το στυφό και το άνοστο και…
τα συστατικά αυτά όταν αναμειγνύονται και ενώνονται μεταξύ τους, ούτε φαίνονται ούτε βλάπτουν τον άνθρωπο.
Όταν όμως κάποιο απ΄όλα διαχωριστεί και μείνει μόνο του τότε φαίνεται να προκαλεί βλάβη.”

Αν τρώμε πολλά γλυκά και υδρογονάνθρακες και έχει γίνει το σώμα μας σοκολάτα και Ζαχαροπλαστείο, έχει επέλθει ανισορροπία. Η επικράτηση των γλυκών σε βάρος του πικρού θα το πληρώσουμε και μάλιστα ακριβά. Οι όγκοι είναι γεμάτοι από ζάχαρη.
Αυτό απέδειξε ο Warburg. Το 2001 ένα ιατρικό συνέδριο στην Καρλσρούη της Γερμανίας, επιβεβαίωσε την παροιμία: «ότι είναι πικρό στο στόμα, είναι καλό στο στομάχι». Τονίστηκε ότι οι πικρές ουσίες, συμβάλλουν αποφασιστικά στη συνολική διαδικασία της πέψης..
Οι κινήσεις του στομάχου και του εντέρου εντείνονται και επιταχύνεται η προώθηση της τροφής. Διεγείρουν την έκκριση χολής και παγκρέατος, βελτιώνουν την πέψη των λευκωμάτων, πρωτεϊνών και λιπών.
Μειώνεται η αίσθηση του φουσκώματος και εμποδίζονται οι διαδικασίες ζύμωσης και σήψης που συντελούνται στο έντερο. Μέσω της βελτίωσης απορρόφησης της βιταμίνης Β12, οι πικρές ουσίες υποστηρίζουν την παραγωγή αίματος, προάγουν την απορρόφηση των λιποδιαλυτών στοιχείων, όπως και του σιδήρου. Οι πικρές ουσίες υποστηρίζουν και τη δημιουργία βάσεων (αλκαλικό υψηλό ΡΗ) στον οργανισμό. Και δρουν μ΄αυτό τον τρόπο ενάντια στην υπεροξείδωση του αίματος. Σε περίπτωση συστηματικής λήψης των πικρών ουσιών, 1) δυναμώνει το συκώτι.
Το συκώτι θέλει πικρά για να λειτουργήσει. Η χολή που παράγεται στο συκώτι είναι πικρή. Πως λοιπόν θα έχουμε παραγωγή πρώτης ποιότητας χολής, να διαλύει τα λίπη, αν δεν τρώμε πικρά;
Τροφοδοτώντας με ζάχαρη το συκώτι δεν παράγουμε πικρή χολή. 2) Βελτιώνεται ο μεταβολισμός και με τον τρόπο αυτό μειώνεται και η χοληστερίνη. Με τα πικρά μειώνονται και οι τιμές του σακχάρου. Ο καθένας το καταλαβαίνει. Το σάκχαρο προέρχεται από την κατάχρηση υδατανθράκων, όχι από την κατάχρηση πικρών ουσιών και η θεραπεία γίνεται με τα αντίθετα, έλεγε ο Ιπποκράτης. Πικρές ουσίες, όπως η Clucosonalat Sinigrin, είναι αντικαρκινικές. Πως δρουν οι πικρές ουσίες;

Untitled
Η περίπτωση του βερίκοκου.
Το κέντρο για τον καρκίνο είναι το συκώτι.
Να το διατυπώσω διαφορετικά.
Το συκώτι είναι για τον καρκίνο , ότι η καρδιά για το κυκλοφορικό. Το συκώτι είναι το κέντρο.

Δυνατό συκώτι διώχνει τον καρκίνο.
Ζαχαροποιημένο και σοκολατοποιημένο συκώτι ίσον καρκίνος. Η άμυνα και ο τερματοφύλακας του οργανισμού εναντίον του καρκίνου βρίσκονται στο συκώτι και το συκώτι θέλει πικρά για να λειτουργήσει σωστά, να αποθηκεύσει τις βιταμίνες. Γιατί δεν παρουσιάζεται καρκίνος στο λεπτό έντερο;
Ρωτήστε κάποιο γιατρό. Πολλοί δεν γνωρίζουν. Άλλοι απαντούν το ΡΗ, η μεγάλη ποσότητα γ – σφαιρίνης ( επηρεάζεται από το σελήνιο), ή λόγω της ταχείας διέλευσης… Η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός, ότι – σύμφωνα με τη φυσιολογία- στο λεπτό έντερο χύνονται οι εκκρίσεις της χολής και του παγκρέατος που κάνουν αλκαλικό το ΡΗ του λεπτού εντέρου. Τα παγκρεατικά ένζυμα (θρυψίνη, χυμοθρυψίνη) και η χολή, είναι βασικής σημασίας για το περίεργο γεγονός, ότι στο λεπτό έντερο δεν εμφανίζεται σχεδόν ποτέ καρκίνος. Ο συνδυασμός και των δύο. Γιατί και στο πάγκρεας και στο χοληδόχο πόρο εμφανίζεται καρκίνος; Να θέσω διαφορετικά το ερώτημα. Αν είναι το ΡΗ ή η γ-σφαιρίνη η αιτία που το καρκίνου του λεπτού εντέρου είναι πρακτικά 0, γιατί δεν αυξάνουμε τις γ – σφαιρίνες ή δεν διορθώνουμε το ΡΗ του οργανισμού σε αλκαλικό; Ας θυμηθούμε τον Otto Warburg: 1) μεγάλη κατανάλωση γλυκόζης (γαλακτικό οξύ), 2) έλλειψη οξυγόνου, 3) χαμηλό (όξινο) ΡΗ. Η τριάδα των χαρακτηριστικών των καρκινικών κυττάρων. Πράγματι στο λεπτό έντερο υπάρχει αλκαλικό ΡΗ. Τα ένζυμα είναι πολύ ευαίσθητα. Η θερμοκρασία καταστρέφει τα εντελώς . Για να έχουμε λοιπόν πολλά ένζυμα, πρέπει να καταναλώνουμε ωμές τροφές. Έτσι θα ανεβάζουμε το επίπεδο των πεπτικών ενζύμων του εντέρου και θα έχουμε περισσότερα παγκρεατικά ένζυμα.
Κανόνας 2ος: Τουλάχιστον το 50% των τροφών ενός καρκινοπαθή πρέπει να είναι ωμές, για άριστη λειτουργία των παγκρεατικών ενζύμων.
Πώς το κουκούτσι του βερίκοκου σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα;
Η Β17 που περιέχεται στο κουκούτσι του βερίκοκου, στα πικραμύγδαλα και τα αμύγδαλα,
αποτελείται από δύο σάκχαρα (γλυκόζη) ένα βενζελδαύδη και ένα κυάνιο συνδεδεμένα μεταξύ τους. Όπως ο καθένας γνωρίζει, το κυάνιο είναι υψηλά τοξικό και σε μεγάλες ποσότητες θανατηφόρο. Όμως σ΄αυτή τη φυσική του μορφή είναι χημικά αδρανές. Υπάρχει μία ουσία, που μπορεί να ξεκλειδώσει το μόριο της βιταμίνης Β17 και να απελευθερώσει το κυάνιο του βερίκοκου. Η ουσία αυτή είναι το ένζυμο beta glucosidase (βήτα γλυκοσιδάση), που το καλούμε, το ένζυμο που ξεκλειδώνει. Όταν η βιταμίνη Β17, έρχεται σε επαφή μ΄ αυτό το ένζυμο, όχι μόνο απελευθερώνεται το κυάνιο, αλλά και η βενζελδαϊδη, η οποία είναι πολύ τοξική από μόνη της. Αυτές οι δύο ουσίες μαζί έχουν δηλητηριώδη ισχύ 100 φορές περισσότερο απ΄όσο κάθε μια χωριστά. Αυτό καλείται συνεργιστικό αποτέλεσμα. Ευτυχώς, το ένζυμο αυτό δεν βρίσκεται οπουδήποτε στον οργανισμό μας σε επικίνδυνο βαθμό, εκτός από τα καρκινικά κύτταρα. Κάποτε δε 100 φορές περισσότερο απ΄ότι στα περιβάλλοντα υγιή κύτταρα. Αποτέλεσμα: Το δηλητήριο που απελευθερώνεται από το κουκούτσι του βερίκοκου και του αμύγδαλου στοχεύει στα καρκινικά κύτταρα και μόνο και τα σκοτώνει.
Υπάρχει επίσης ένα άλλο ένζυμο, που καλείται ροδανάση. Το ονομάζουνε προστατευτικό ένζυμο, για την ικανότητά του να προστατεύει και να ουδετεροποιεί το κυάνιο μετατρέποντάς το σε υποπροϊόντα ωφέλιμα για την υγεία.Αυτό το ένζυμο απαντάται σε μεγάλες ποσότητες σε κάθε σημείο του οργανισμού μας, εκτός από τα καρκινικά κύτταρα, τα οποία δεν προστατεύονται.:
Με λίγα λόγια η ροδανάση προστατεύει τους ιστούς από το κυάνιο ενώ δεν υπάρχει στα καρκινικά κύτταρα. Β γλυκοσιδάση απελευθερώνει το κυάνιο που σκοτώνει τον καρκίνο. Βρίσκεται στα καρκινικά κύτταρα, δεν βρίσκεται στα υγιή. Προσοχή εδώ. Ένα παράδειγμα από την ιστορία. Οι επιστήμονες γνωρίζουν πως το αντίδοτο στη δηλητηρίαση από κυάνιο, είναι η ζάχαρη. Αναφέρεται στην ιστορική απόπειρα δολοφονίας με κυανιούχο κάλιο κατά του Ρασπούτιν, μισητό πρόσωπο στην προεπαναστατική Ρωσία. Μολονότι ο Ρασπούτιν δηλητηριάστηκε με κυάνιο, δεν έπαθε τίποτα, διότι το κυανιούχο κάλιο είχε τοποθετηθεί μέσα σε γλυκά και σε κρασί. Αν και η δόση ήταν μεγάλη παρουσίασε ελάχιστα συμπτώματα δευτερεύοντα της δηλητηρίασης, όπως λόξυγκα, σιελόρροια κ.λ.π. Η ζάχαρη είχε εξουδετερώσει τη δράση του πολύ δραστικού δηλητηρίου. Τη λεπτομέρεια αυτή δεν τη γνώριζαν οι επίδοξοι δολοφόνοι. Ας φανταστούμε λοιπόν σήμερα έναν καρκινοπαθή που έχει καταναλώσει μεγάλες ποσότητες γλυκών, αναψυκτικών, ποτών, πατάτας, ή που η διατροφή του περιλαμβάνει κυρίως υδατάνθρακες, αν είναι δυνατόν να πάθει κάτι με λίγα κουκούτσια από βερίκοκα, όπως τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ είπαν, ακολουθώντας τα κελεύσματα των κυρίων τους στου Μεμόριαλ. Όπως δεν έπαθαν οι Χούντζας, όπως λέει η παράδοσή μας με το μυλωνά, όπως επιστημονικά το ανέλυσε ο Krebs με τη ροδανάση και τη Β γλυκοσιδάση, τα κουκούτσια από βερίκοκα είναι απολύτως ασφαλή. Αρχίζουμε σε περιπτώσεις διαγνωσμένου καρκίνου με 5 την ημέρα, την πρώτη βδομάδα., με 10 τη δεύτερη και χωρίς περιορισμό στη συνέχεια. Η όρεξη, η πέψη, ο μεταβολισμός, θα βελτιωθούν. Τα βερίκοκα είναι φρούτα εποχής και τα προμηθευόσαστε από το μανάβη της γειτονιάς. Από αυτό το αντικαρκινικό φάρμακο όχι μόνο δεν κερδίζουν οι φαρμακευτικές εταιρίες, αντίθετα ζημιώνουν.
Κλείστε τα αυτιά σας στα παπαγαλάκια των φαρμακευτικών εταιριών.
Τρώτε άφοβα κάθε μέρα από Λίγα κουκούτσια βερίκοκου και αμύγδαλα.
Πίνετε χυμό σιταρόχορτου που είναι πλούσιο σε αμυγδαλίνη.

Κανόνας 3ος: Τα καρκινικά κύτταρα έχουν όξινο (χαμηλό ΡΗ). Το ΡΗ το ισορροπεί το ασβέστιο η βιταμίνη D, το μαγνήσιο, το κάλιο, το βόριο. Το λεμόνι, βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου. Καταναλώνετε πολύ λεμόνι κάθε μέρα, όπως συστήνει η αντικαρκινική δίαιτα Μοερμαν στην Ολλανδία. Τρώτε χέλια (τεράστια πηγή βιταμίνης Δ 5000 ΙΘ (μονάδες) στα 100 γραμ. . Φρούτα , ειδικά σταφύλι (τεράστια πηγή καλίου). Λαχανικά (μπρόκολο, λάχανο, μωβ – άσπρο) καρότα, λαχανίδες ( τεράστια πηγή αφομοιώσιμου ασβεστίου), βλήτα (επίσης τεράστια πηγή ασβεστίου, βορίου), μαϊντανό (ειδικά για καρκίνο του πνεύμονα, ρόκα (ειδικά για καρκίνο των νεφρών), ραδίκια (με το ζουμί τους).

Κανόνας 4ος: Η υποξία (χαμηλό οξυγόνο), είναι χαρακτηριστικό της καρκινογένεσης. H χλωροφύλλη δίνει το οξυγόνο στα φυτά. Σύμφωνα με το μεγάλο γιατρό Max Gerson (7) που θεράπευσε τον νομπελίστα Αλμπερτ Σβάϊτσερ και αποδεδειγμένα 50 καρκινοπαθείς σύμφωνα με τις ακτινογραφίες τους πριν και μετά τη θεραπεία.
Οι πράσινοι χυμοί, τουλάχιστον 5 την ημέρα, δίνουν το απαιτούμενο οξυγόνο και υγεία στα κύτταρα.
Έχουμε έτσι απόπτωση (θάνατο, κυτταρική αυτοκτονία) των καρκινικών κυττάρων. Οι χυμοί της τσουκνίδας, φύλλων ελιάς, σέλινου, μαϊντανού και καρότου παίζουν σημαντικό ρόλο.
Ο Gerson μάλιστα, χρησιμοποιούσε ειδικό, αποχυμωτή, για τη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών. Όταν παρουσίασε τις ανίατες περιπτώσεις στο Κογκρέσο με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που τις συνόδευαν (εξετάσεις, ακτινογραφίες κ.λ.π.). Αντί να τον συγχαρούν, άρχισε ένα ανελέητο κυνηγητό εναντίον του. Έτσι δρουν οι φαρμακευτικές εταιρίες. Καταδιώκουν την αλήθεια. Τα ίδια έγιναν και στη Γαλλία με τον Μπελανσονί, γιατρό του προέδρου Μιτεράν κ.λ.π.

Κανόνας 5ος: Τρώτε άφθονο σκόρδο και κρεμμύδι μέχρι «σκασμού».
Σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα.
Γιατί τεράστιες ποσότητες; Υπάρχουν πολλοί σκουπιδιάρηδες στον οργανισμό μας που τον καθαρίζουν από τις τοξίνες και τα δηλητήρια. Το γκλοκουρονικό οξύ, είναι ένα απ΄ αυτά. Έχετε ακούσει κάτι για την εξέταση Β-γλυκουρονιδάση; Ρωτείστε το γιατρό σας. Στα βιβλία της καρδιολογίας αναφέρεται ως εξέταση στο εγκεφαλονωτιαίο υγρό και πως συναντάται υψηλή σε σε αδενοκαρκινώματα, λεμφώματα, καρκινώματα από πλακώδη κύτταρα κ.λ.π. Τι κάνει η γλυκουρονιδάση; Καταστέλλει τη σύζευξη μεταξύ τοξίνης και του σκουπιδιάρη γλυκουρινικού οξέως με αποτέλεσμα οι τοξίνες να παραμένουν στον οργανισμό. Όσο περισσότερο σκόρδο και κρεμμύδι καταναλώνουμε, τόσο περισσότερο καταστέλλεται η δράση της β-γλυκουρουνιδάσης και αποβάλλονται οι τοξίνες από τον οργανισμό.
Το ασβέστιο παίζει επίσης σημαντικότατο ρόλο στη μείωση της δραστηριότητας της β-γλυκουρονιδάσης. Από την άλλη μεριά το γλυκουρονικό οξύ χρειάζεται μήλα μπρόκολα, ραπάνια, λάχανο (ειδικά μωβ), χαμομήλι. Επίσης τα κρεμμύδια μειώνουν σημαντικά τη γλυκόζη, όσο και την απάντηση της ινσουλίνης στη γλυκόζη. Το γλυκουρανικό οξύ συζεύγνυται με τη χολερυθρίνη από το ένζυμο UDT GT και απεκρίνεται στη χολή. Έχουμε καλύτερη λειτουργία της χολής και του συκωτιού. Ο γιατρός Χαβάκης έγραφε πως στην Τρασυλβανία, όπου οι κάτοικοι που στη διατροφή τους έχουν μεγάλη θέση τα κρεμμύδια, ο καρκίνος είναι σχεδόν άγνωστος. Επειδή η δράση των κρεμμυδιών στο σάκχαρο είναι γνωστή και στην ιατρική (βλέπε Βιοϊατρική, Κλινική Χημεία Ευάγγελος Σπανός, τόμος Α, σελ. 9).
Είναι αδιανόητο, οι καρκινοπαθείς και οι διαβητικοί να μην τρώνε πολλά κρεμμύδια. Ειδικά αν οι διαβητικοί τρώνε αρκετά φρέσκα κρεμμύδια, πέφτει ο δείκτης του σακχάρου.
Επίσης αν κάθε πρωί στίβουν ξερά κρεμμύδια και πίνουν μισό φλιτζάνι πέφτουν αισθητά η χοληστερίνη και το σάκχαρο. Ο δεύτερος ρόλος του κρεμμυδιού είναι ότι παρεμβαίνει στην τυροσίνη κινάση. Το κρεμμύδι, το μήλο και το γκρέιπφρουτ, περιέχουν κουερσετίνη, ένα βιοφλανοειδές. Η κουερσετίνη είναι σημαντικότατη, γιατί σταματά τη δράση μιας κατηγορίας ενζύμων που λέγονται κινάσες της τυροσίνης. Tα ένζυμα αυτά βρίσκονται στην κυτταρική μεμβράνη και στο εσωτερικό της και όταν ενεργοποιούνται εντέλουν τα καρκινικά κύτταρα να διασπαστούν και έτσι προκαλούνται οι μεταστάσεις. Για να μην δίδονται εντολές διαίρεσεις του κυττάρου και έτσι να αποτρέπονται οι μεταστάσεις, το μήνυμα είναι: τρώτε άφθονα κρεμμύδια. Υπάρχουν φάρμακα για την αναστολή δράσης της τυροσίνης κινάσης (Τυροφωστίνες). Ο στόχος των φαρμακευτικών εταιριών είναι σαφής: Θαυμάζουμε το Gleenvec ή τις τυροφωστίνες. Θαυματουργό το Gleenvec, καταπληκτική η επιστήμη! Μπράβο! Εμείς κερδίζουμε και οι καρκινοπαθείς είναι ευχαριστημένοι.! Κουβέντα όμως για το κρεμμύδι, που είναι το φυσικό Gleenvec. Πείτε μου!
Είχε άδικο ο Ιπποκράτης , όταν έγραφε: «Πιστεύω, ότι για να ασκήσει αποτελεσματικά το επάγγελμά του ένας γιατρός, είναι ανάγκη να γνωρίζει και μάλιστα να προσπαθήσει σκληρά να μάθει, όλα τα περί φύσης, δηλαδή ποιά επίδραση ασκούν στον άνθρωπο, ή τροφή, το ποτό και οι διάφορες συνήθειες σε κάθε άτομο ξεχωριστά. Δεν αρκεί να νομίζει απλά, ότι το τυρί είναι κακή τροφή, επειδή προκαλεί πόνο σε όποιον καταναλώνει μεγάλες ποσότητες. Πρέπει να μάθει, τι πόνο προκαλεί, για ποια αιτία και για ποιο , από όσα υπάρχουν μέσα στο σώμα είναι ακατάλληλο. Γιατί υπάρχουν πολλές άλλες τροφές και ποτά που είναι από τη φύση τους βλαβερά και επιδρούν στον άνθρωπο με ποικίλους τρόπους. Κάποιοι μπορούν να φάνε μεγάλες ποσότητες τυρί, χωρίς να τους πειράξει καθόλου. Αντίθετα τονώνει θαυμάσια όσους ωφελεί. Άλλοι όμως το αφομοιώνουν δύσκολα. Οι οργανισμοί είναι διαφορετικοί. Η γνώση αυτών θα θεράπευε τον άνθρωπο από τις αρρώστιες». Το ερώτημα παραμένει. Έχουν σήμερα γνώσεις οι γιατροί για τη θεραπευτική αξία των τροφών; Τι διδάσκονται για τη θεραπευτική τους δύναμη; Έχει άδικο ο Ιπποκράτης;
Κανόνας 6ος: Περιορίστε την Αποκρβοξυλάση της ορνιθίνης (ODC). Η Αποκαρβοξυλάση της ορνιθίνης είναι το ένζυμο κλειδί στη σύνθεση των πολυαμινών και παίζει σημαντικό ρόλο στη διαίρεση και ανάπτυξη του κυττάρου. Επανερχόμαστε στο μεγάλο ρόλο του συκωτιού.
Η εξίσωση, συκώτι = καρκίνος και καρκίνος = συκώτι, παίζει και εδώ το ρόλο της. Η αποκαρβοξυλάση της ορνιθίνης, είναι ηπατικό ένζυμο. Αν το σταματήσουμε, σταματούμε και την ανάπτυξη των όγκων.
Η αποκαρβοξυλάση της ορνιθίνης κάνει πολύ παρέα με την ινσουλίνη. Είναι στενές, πολύ στενές φιλενάδες. Επιρεάζοντας τις πολυαμίνες, προκαλούν αύξηση των όγκων, μεταστάσεις, αύξηση του βάρους. Επίσης ο συνδυασμός ινσουλίνης με σωματομεδίνες (IGF1 και IGF 2) είναι θανατηφόρος. Οι σωματομεδίνες (IGF1 και IGF 2) μοιάζουν με την προϊσουλίνη και παίζουν σημαντικότατο ρόλο στη ρύθμιση του πολλαπλασιασμού και της λειτουργίας των κυττάρων. ΣΕ υποκλυκαιμία, σχετιζόμενη με όγκο η ( IGF1) είναι υψηλή. Ο όγκος έχει καταναλώσει, όλο το σάκχαρο και ζητάει και άλλο. Γι΄αυτό έχουμε υπογλυκαιμία. Η IGF1, είναι ο κύριος παράγοντας για τη διέγερση των λιποκυττάρων, επιτάχυνση της ανάπτυξης των όγκων και πρόκλησης φλεγμονών. Η ινσουλίνη συνοδεύεται από την IGF1, που διεγείρει την κυτταρική ανάπτυξη. Μεγάλη αύξηση της ινσουλίνης και των σωματομεδινών, διεγείρουν την αύξηση των καρκινικών κυττάρων, αλλά και την ικανότητά τους να κάνουν μεταστάσεις (8). Μεγάλη κατανάλωση ζάχαρης, συνδέεται με αύξηση της ινσουλίνης με την παρέα της IGF σε μια προσπάθεια του οργανισμού να ρίξει το σάκχαρο.Τη σκυτάλη μετά την ινσουλίνη, παίρνουν οι σωματομεδίνες και αποκαρβοξυλάση της οπνιθίνης. Αποτέλεσμα: Μεταστάσεις, αυξήσεις των όγκων.
Ας δούμε μερικές έρευνες. Η S. Hankinson της ιατρικής σχολής του Χάρβαρντ, απέδειξε, ότι από μια ομάδα γυναικών, ηλικίας κάτω των πενήντα, εκείνες με το υψηλότερο IGF, είχαν εφτά φορές περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο του μαστού( ομάδες ερευνητών από το Xάβαρντ, το Mac Gill κ.λ.π. έδειξαν το ίδιο αποτέλεσμα στον καρκίνο του προστάτη με 9 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα στους άνδρες που είχαν ψηλές σωματομεδίνες (10). Άλλες μελέτες έχουν δείξει [παρόμοια αποτελέσματα στον καρκίνο του παγκρέατος, του παχέος εντέρου, των ωοθηκών κ.λ.π.
Πως μειώνουμε την ινσουλίνη και τις φίλες της τις σωματομεδίνες; Κόβοντας με το μαχαίρι στους καρκινοπαθείς γλυκά, πατάτες, ψωμιά και γενικά τις επεξεργασμένες τροφές. Η εξέταση ινσουλίνης και σωματομεδινών (IGF1 και IGF2) είναι απαραίτητες. Έρευνες έχουν δείξει, ότι η πλήρης αποχή από τροφές πλούσιες σε υδατάνθρακες μειώνει θεαματικά τα επίπεδα ινσουλίνης και IGF.
Για την αναστολή της ODC (αποκαρβοξυλάση της ορνιθίνης), το σκόρδο, το τσάι, το ρόδι ο χυμός από φύλα ελιάς, τα καρύδια, τα κρεμμύδια, τα κεράσια και όλα τα πικρά παίζουν σημαντικότατο ρόλο.
Όταν πέσουν η ινσουλίνη και οι σωματομεδίνες, ο οργανισμός αποβάλλει τα σάκχαρα. Το σώμα – ζαχαροπλαστείο, διώχνει τον καρκίνο πετώντας τα στοιχεία που τον θρέφουν.
Στη λέξη βερύκοκα..άστραψε στο μυαλό μου, ο λόγος, η αιτία της κουβέντας της.
Το 2000, είχα ασχοληθεί με μιαν εταιρεία, που προωθούσε καλλυντικά που βασίζονταν στο λάδι απ το κουκούτσι του βερύκοκου..Είναι γεγονός οτι ηταν πολύ καλά καλλυντικά, αλλά εξόφθαλμα ακριβά και με όχι καλό τρόπο προώθησης..Το ¨Μότο¨της εταιρείας, ήταν οτι : μπορείς να..τα φάς χωρίς πρόβλημα…Η κοπέλα με είχε ακούσει να επαινώ τα σχετικά καλλυντικά, κι έτσι μου μίλησε..Θυμάμαι οτι είπαμε αρκετά πράγματα, αλλά η προσοχή μου επικεντρώθηκε στο βιβλίο, και την έχασα..
Συναντηθήκαμε σε μιαν ημερίδα για τα αυτοάνοσα, το 2005. Ηταν πλέον γιατρός με ειδίκευση στην ανοσολογία, και μόλις είχε επιστρέψει απ το  Μοναχο.Η χαρά απ τη συνάντηση υπήρξε αμοιβαία, και το μεσημέρι αντί για φαγητό, καθίσαμε στο Βυζαντινό, και για 3 ώρες μου διηγήθηκε το δικό της ..παραμύθι..Με βεβαίωσε οτι δεν το έχει πεί σε πολλούς, απλά γιατί δεν την πιστεύουν, αλλά σε μένα θα το..εξομολογηθεί:
Α) γιατί ήξερε απο κοινούς φίλους οτι ήμουν..θιασώτης του ιχθυελαίου, και

Β) γιατί έπρεπε να μιλήσει για τα ταπεινά κουκούτσια του βερύκοκου..
Τα παρακάτω, είναι ..απομυθοποιημένα, έχουν γραφεί πάμπολλες φορές στο διαδίκτυο, έχουν γελιοποιηθεί το ίδιο πολλές φορές ως ανόητα μυθεύματα (;), και έχουν περάσει στην αφάνεια, γιατί έτσι το θέλουν οι ισχυροί..Ομως δεν παύουν να φωνάζουν οτι έχουν δυναμική, και το κυριότερο..ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, που να πάρει η ευχή!
Χαλαρώστε και διαβάστε με προσοχή..Ακόμα κι αν στο τέλος χαμογελάσετε..
Δεν θα μπορείτε, κάποια στιγμή στο μέλλον να πείτε, οτι δεν σας είχαν ενημερώσει..
Υπάρχει ένας λαός, ο μακροβιότερος στον κόσμο, όπου ο καρκίνος είναι εντελώς άγνωστος.

Untitled3 
 Πρόκειται για την φυλή των Χούνζα, που ζει στο Πακιστάν και ισχυρίζεται οτι είναι …σπορά..των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Το φαινόμενο αυτό της μακροβιότητος.. δεν άφησε αδιάφορους τους επιστήμονες όλου του κόσμου, αλλά κυρίως των αμερικανών..
Κλιμάκιο από το Μεμόριαλ πήγε στην περιοχή και μελέτησε τη διατροφή των Χούνζα.
Με έκπληξη οι ερευνητές, διεπίστωσαν, ότι οι Χούνζα έτρωγαν πολύ απλά φαγητά, αλλά και  πολλά βερύκοκα, μαζί με τα κουκούτσια τους ..
( εννοείται την ψίχα απ το κουκούτσι..)
Μάλιστα όσο περισσότερα βερίκοκα παράγει και καταναλώνει ένας Χούνζα, τόσο περισσότερο ανεβασμένη είναι η κοινωνική του θέση.
Όταν ένας δυτικός γιατρός επισκέφθηκε τους Χούνζα, του προσέφεραν βερίκοκα και αυτός έφτυνε τα κουκούτσια. Έτσι του είχανε μάθει.
Οι Χούνζα έκαναν όλοι έναν μορφασμό αηδίας, και του είπανε οτι: Πέταγε το καλύτερο.
Το κουκούτσι από το βερίκοκο είναι πάρα πολύ πικρό.        
Το πικρό ανοίγει την όρεξη
Οι καρκινοπαθείς, γενικά.. δεν έχουν όρεξη και πεθαίνουν από καχεξία (υπερβολικό αδυνάτισμα).
Το κουκούτσι από το βερίκοκο έχει βιταμίνη Β17.!



Αντιστεκόμαστε στις…τάρτες βερύκοκο..παρ όλο που είναι θεσπέσιες σε…γεύση!
ΟΙ φαρμακευτικές εταιρείες.. έθαψαν την εφαρμογή της επιστημονικής γνώσης στο πεδίο του καρκίνου ..και η ιστορία λησμονήθηκε..
Ο βιοχημικός Ernst Krebs ανεκάλυψε μέσα στα βερίκοκα, μιαν ουσία που ονομάστηκε Λεατρίλη ή βιταμίνη Β17.

Ο Διευθυντής ερευνών του Μεμόριαλ
(που είναι η Μέκκα του καρκίνου)
ο περίφημος επιστήμονας Κανεμάτσου Σιγκουίρα, πειραματίσθηκε με  ποντικούς, χρησιμοποιώντας λεατρίλη..



Ο Σιγκουίρα έμεινε έκπληκτος.
Ήταν η δυνατότερη αντικαρκινική ουσία του κόσμου που είχε δοκιμάσει ποτέ,όπως δήλωσε.

Η πιο δυνατή αντικαρκινική ουσία της γης: Β17 η οποία βρίσκεται στα κουκούτσια από βερίκοκα.
Τι θα κέρδιζαν αυτοί με την αντικαρκινική αυτή ουσία προσβάσιμη στον καθένα;
Απλά τίποτα, ίσως λίγη δόξα…

Άλλωστε τα μέλη του Δ.Σ. του Μεμόριαλ ήταν όλοι στο..μισθολόγιο ..φαρμακευτικών εταιρειών..
Του είπαν λοιπόν να συνεχίσει τα πειράματα και….
να αποδείξει πως.. ήταν λάθος.
Οι διαδικασίες τροποποιήθηκαν και σχεδιάστηκαν με σκοπόνα αποτύχουν και τελικά απέτυχαν. Αντικατέστησαν τον Σιγκουίρα με έναν κτηνίατρο, ο οποίος χορήγησε στα πειραματόζωα διαφορετική δόση από αυτή που χορηγούσε ο Ιάπωνας επιστήμονας και τα πειραματόζωα πέθαναν.
Τα αποτελέσματα αυτού του ψευδοπειράματος δόθηκαν στη δημοσιότητα.
Τα υπόλοιπα τα ανέλαβαν τα παπαγαλάκια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Φυσικά από το 1980 που συνέβη οι αποδείξεις ακόμη αναμένονται.
Δεν αποδείχθηκε !
Ήταν απάτη η Β17, έλεγαν οι γιατροί που… δεν γνώριζαν τις λεπτομέρειες.
Κανένας δεν θα μάθαινε την πραγματικότητα ….      
αν δεν επαναστατούσε η συνείδηση ενός θαρραλέου δημοσιογράφου που ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Μεμόριαλ γνώριζε την απάτη.
Ο Ράλφ Μοςς, δεν άντεξε το βάρος της συγκάλυψης ενός τόσο μεγάλου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας.
Εδώ παίζονταν οι ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων.
Βγήκε και κατήγγειλε ευθαρσώς τη μεγάλη απάτη.
Τιμή στον θαρραλέο δημοσιογράφο.
Τιμή στο Σιγκουίρα.

Τιμή στον Κρεμπς που βρήκε έναν πολύτιμο σύμμαχο στη μάχη κατά του για τον καρκίνου.

Από τις ελληνικές εφημερίδες μόνο «Το Βήμα» ανέφερεστις 23/5/1980 ακροθιγώς το θέμα, χωρίς να εισέλθει στην ουσία του….μην γίνουμε και πολύ…ρεζίλι..
Ποιος Έλληνας γνωρίζει αυτή την μεγάλη απάτη;

(σύμφωνα με τον Μοςς);
Τα κουκούτσια από τα βερίκοκα σύμφωνα με τον Σιγκουίρα:
α) σταμάτησαν τις μεταστάσεις,
β) βελτίωσαν την γενική υγεία,
γ) εμπόδισαν την ανάπτυξη μικρών όγκων,
δ) παρείχαν ανακούφιση από τον πόνο,
ε) ενεργούν πολύ σημαντικά στην πρόληψη του καρκίνου.

Επίσης η πρώτη επίσημη.. τονίζω επίσημη αναφορά.. του Μεμόριαλ υπογράμμιζε με ιδιαίτερη έμφαση

τα θετικά πλεονεκτήματα της Β17.
Κι όμως..Τα κουκούτσια από τα βερίκοκα στο μανάβη της γειτονιάς σας
έχουν την ίδια αξία με τα κουκούτσια από τα βερίκοκα των Χούνζα.
Προσοχή !1-2 πυρήνες από βερύκοκο ,αποτελούν ασφαλή προς κατανάλωση ημερήσια ποσότητα, δεδομένου ότι οι σπόροι αυτοί είναι δυνητικά δηλητηριώδεις και απλά πρέπει να ξέρουμε οτι δεν υπερβαίνουμε αυτη τη δόση..


Τί σημαίνει αυτό:



” τυχόν ίχνη κυανιούχων ενώσεων μεταβολίζονται
” η πρόσληψη κυανίου μέσω τροφής δεν έχει αθροιστικόαποτέλεσμα
(δεν είναι το ίδιο σαν να καταναλώνεις
λ.χ. βαρέα μέταλλα) -
με άλλα λόγια, μπορείς να ξαναφάς κουκούτσια βερύκοκου και αύριο, και ξανά

μεθαύριο, χωρίς βλαβερές συνέπειες

Αν λοιπόν αυτοί οι «κύριοι» έσβησαν έναν ερευνητή του κύρους του Κανεμάτσου Σιγκουίρα…

καταλαβαίνουμε όλοι πως ο πραγματικός καρκίνος για την υγεία της ανθρωπότητας βρίσκεται στα διοικητικά συμβούλια των φαρμακευτικών εταιριών.
Δεν μιλάμε βέβαια για ελληνικές μικρές εταιρίες, αλλά για σύγχρονα πολυεθνικά θηρία., που επιβάλλουν την άποψή τους με πανάκριβες χημειοθεραπείες.          
( θεραπευτικά..πρωτόκολλα τα λένε)


Όποιος ασθενήσει από καρκίνο, θα υποστεί από τις Φαρμακοβιομηχανίες τα μαρτύρια της κόλασης:
Γραμμικούς επιταχυντές κοβάλτια, χημειοθεραπείες, διαρκείς εξετάσεις που κρατούν τον άρρωστο σε διαρκή αγωνία, ανασφάλεια, φόβο πανικό, – σωστό θρίλερ.
Τώρα  νικήσαμε την..επάρατο νόσο… – δεν αναφέρουμε ούτε το όνομά του και χτυπάμε ξύλο, όταν ακούμε τη λέξηκαρκίνος.
Βέβαια τα κυτταροτοξικά φάρμακα, ακτινοβολίες κ.λ.π., είναι γνωστό – και κανείς δεν το αρνείται-,
ότι προκαλούν καρκίνο.
Είναι δηλαδή βασικές αιτίες ανάπτυξης καρκίνου.
Ο άρρωστος όμως, έκανε ότι ορίζουν η φαρμακοβιομηχανίες: Καλό για την τσέπη τους, κακό για τον άρρωστο.
Τα όρια της τσέπης τους, είναι τα όρια της σκέψης τους.
Κουβέντα αυτοί για τη διατροφή.
Ρωτείστε ένα γιατρό αν έχει κάτι διδαχτεί για τη διατροφή στις Ιατρική Σχολές.
Οι φαρμακοβιομηχανίες θέλουν τον ιατρικό κόσμο στοcσκότος της άγνοιας για τη διατροφή
και υπερήφανο για τις φαρμακευτικές του γνώσεις σε σημείο, που να υποτιμά τη διατροφή
Κανόνας Νο1:
·       Τρώτε πικρά, τρώτε βερίκοκα και τα κουκούτσια τους.
·       Τρώτε ραδίκια αγρια, πικρά.. και πίνετε το ζουμί τους με λεμόνι κάθε μέρα.
·       Τρώτε αγκινάρες, άγριες.. (πικρές).
·       Πίνετε ζουμί από άγριες αγκινάρες (πολύ πικρό). Τρώτε..Βολβούς (πικρό).
·       Βρέστε..Γαϊδουράγκαθο, υπάρχει στις εξοχές ,
σε κάθε βουνό της ευλογημένης μας χώρας.. (silybuns marianum), βράστε το και πιέστε το ζουμί του..αυξάνει
την παραγόμενη: γλουταθειόνη..
·       Είναι ένα.. Εξαιρετικό τονωτικό – αποτοξινωτικόγια όλες τις παθήσεις του συκωτιού.
·       Ας ακολουθήσουμε τη συμβουλή των καλύτερων γερμανών γιατρών,( Κι όμως , ό,τι κι αν λένε για τους γερμανούς, έχουν κορυφαίους..πραγματικούς γιατρούς, κι όχι φερέφωνα των φαρμακευτικών γιγάντων…) της περίφημης Επιτροπής Ε.
Η Επιτροπή Ε, κατατάσει τα πικρά βότανα ως εξής:
1) κάσσια (quassia amara)
2) γεντιανή
3) άγρια αψιθιά
4) Φλοιός Gonolobus cocdurango
5) Centantium pulchellum
6) cot αρπαγόφυτο (από την έρημο Καλαχάρη της Αφρικής (Το..βρίσκετε στα φαρμακεία)
7) ΦΛΟΥΔΑ ΝΕΡΑΤΖΙΟΥ
8) ΓΑΪΔΟΥΡΑΓΚΑΘΟ (cnicus benediktus)
9) ΡΑΔΙΚΙ
10) ΚΑΝΕΛΑ
11) κόλιανδρος.

Οι πικρές αυτές τροφές ανοίγουν την όρεξη…κι όχι μόνο.
Ο καρκινοπαθής συνήθως δεν έχει όρεξη και πεθαίνει από καχεξία.
Μια εξαίρεση..τρελλαινεται για γλυκά…τα ζητά το καρκινικό κύτταρο..
Τα πικρά τώρα..
Διεγείρουν την ορμόνη γαστρίνη, που με τη σειρά της διεγείρει την παραγωγή και την απελευθέρωσηυδροχλωρικού οξέως.


Όλοι το γνωρίζουν:
Τα πικρά βοηθούν στην όρεξη.
Αν το σώμα μας έχει μετατραπεί σε ζαχαροπλαστείο, από τα πολλά γλυκάποτάπατάτες, και κάθε είδους γευστικές βδελυγμίες …
που βασανίζουν το συκώτι και τρελαίνουν το πάγκρεας..
Ενώ έχουμε απορρίψει την πικρή και ξυνή.. γεύση..μετά…
αναρωτιόμαστε γιατί..έπεσε σε μας ο πρώτος αριθμός του λαχείου..
Το κλειδί είναι η ισορροπία..σε όλα..
(ομοιόσταση, το λένε στην ιατρική γλώσσα).
Κάπου εδώ τέλειωσε η κουβέντα με την φίλη απ το παρελθόν..
Ηταν 2005..
Σήμερα είναι μια κορυφαία ανοσολόγος, στη Γερμανία, δυστυχώς..
Εξακολουθεί να τρέφεται λιτά, και μου ζητά, κάθε χρόνο, συνήθως μέσα Μαϊου με μέσα Ιουνίου να της στείλω αρκετά κιλά κουκούτσια απο συγκεκριμμένη ποικιλία βερύκοκων..
Το κάνω με χαρά..άλλωστε τρώω τη σάρκα τους..
Πηγή: http://kosm/
H διατροφή των Χούνζα
Πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες μας δίνουν ο Νίκος Αγαδζανιάν και ο Αλεξέι Κατκόβ στο βιβλίο τους «Τα Εφεδρικά του Οργανισμού Μας» για τους αιωνόβιους, που ζουν στην πεδιάδα Χούνζα.
«Ο πληθυσμός αυτού του παραδείσου των 32 χιλιάδες κατοίκων δεν ξέρει τι σημαίνει αρρώστιες. Η μέση διάρκεια ζωής των Χούνζα είναι 120 χρόνια. Οι Χούνζα είναι χορτοφάγοι. 
Το καλοκαίρι αυτοί τρέφονται με ωμά φρούτα και λαχανικά και το χειμώνα – με αποξεραμένα στον ήλιο βερίκοκα, φύτρες δημητριακών και πρόβειο τυρί φέτα.

H διατροφή των Χούνζα

Γι αυτό δεν είναι παράδοξο, ότι οι γείτονες των Χούνζα, οι οποίοι ζουν στις ίδιες κλιματολογικές συνθήκες, υποφέρουν από πολλές ασθένειες. Η διάρκεια ζωής τους είναι 2 φορές λιγότερη.
Όταν ο Μάκ Κάρρισον γύρισε στην Αγγλία, έκανε ενδιαφέροντα πειράματα σε ένα μεγάλο αριθμό ζώων. Κάποια απ’ αυτά τρεφότανε με συνηθισμένη τροφή μιας απλής Λονδρέζικης εργατικής οικογένειας (άσπρο ψωμί, ρέγκα, ραφιναρισμένη ζάχαρη, κονσερβοποιημένα και βρασμένα λαχανικά). Στο τέλος σε αυτή την ομάδα άρχισαν να εμφανίζονται πολλές «ανθρώπινες αρρώστιες». Τα άλλα ζώα που ήταν στη διατροφή των Χούνζα σε όλη τη διάρκεια του πειράματος παρέμειναν εντελώς υγιή.
Έχει ενδιαφέρον ότι οι Χούνζα, αντίθετα από τους γείτονες, εξωτερικά μοιάζουν πολύ με τους Ευρωπαίους. Σύμφωνα με την άποψη των ιστορικών, ιδρυτές των πρώτων κοινοτήτων Χούνζα ήταν οι έμποροι και στρατιώτες από το στρατό του Μέγα Αλέξανδρου, οι οποίοι εγκαταστάθηκαν εκεί στη διάρκεια της εκστρατείας στις ορεινές πεδιάδες του ποταμού Ινδού.»
Βλέπετε, ότι και οι Ευρωπαίοι μπορούν να ζήσουν πολλά χρόνια, αν θα τρέφονται σωστά. Οι τροφές με μεγάλη βιολογική αξία – ωμά φρούτα και λαχανικά και το χειμώνα – φύτρες δημητριακών, αποξεραμένα βερίκοκα δίνουν τη δυνατότητα σε ΌΛΟΥΣ να ζήσουν πολύ περισσότερο.
Οι Χούνζα έχουν ένα ρητό: «Γυναίκα Χούνζα δεν θα πάει με τον αγαπημένο της εκεί που δεν ευδοκιμούν οι βερικοκιές»

Οι 10 top αντικαρκινικές τροφές
ΜΥΡΤΩ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΤΕΥΧΟΣ – Φεβρουάριος 2011
Πρόκειται για την ασθένεια που μας τρομοκρατεί περισσότερο από κάθε άλλη. Ευτυχώς, νέα φάρμακα, εξελιγμένα εμβόλια, πρωτοποριακά μηχανήματα έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας, με στόχο να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να απαλλαγεί από τον καρκίνο. Η λύση, ωστόσο, μπορεί να είναι πιο απλή από ό,τι φανταζόμαστε. Πρώτος ο Ιπποκράτης είχε πει «Η τροφή σου πρέπει να γίνει το φάρμακό σου και το φάρμακό σου να γίνει η τροφή σου». Και πιθανώς αυτή του η ρήση να μπορεί να εφαρμοστεί και στην προσπάθεια να βρεθεί ένα τρόφιμο-φάρμακο για τον καρκίνο. Σύμφωνα με πλήθος ερευνών, υπάρχουν τροφές με μεγάλη περιεκτικότητα σε ουσίες που φαίνεται να μειώνουν τις πιθανότητες εμφάνισης διάφορων μορφών καρκίνου. Φυσικά, η διατροφή δεν είναι πανάκεια. Η κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών δεν μπορεί να εγγυηθεί την πρόληψη ή την καταπολέμηση της ασθένειας, ούτε βέβαια να υποκαταστήσει τη θεραπεία της. Ένα διαιτολόγιο, όμως, πλούσιο σε τρόφιμα με αντικαρκινική δράση, όπως αυτό που προτείνει η μεσογειακή διατροφή, δεν μπορεί παρά να συμβάλλει στην προστασία από τον καρκίνο. Γνωρίστε, λοιπόν, τις 10 top τροφές κατά του καρκίνου και εντάξτε τις στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής.
Εχθροί του καρκίνου
Τα φυτοχημικά συστατικά θεωρούνται υπεύθυνα για την αντικαρκινική δράση πολλών τροφών. Ουσιαστικά, πρόκειται για στοιχεία που θωρακίζουν τα φυτά απέναντι στις μικροβιακές εισβολές και τις λοιμώξεις, ενώ προστατεύουν και το δικό μας σώμα, προφυλάσσοντας τα θρεπτικά συστατικά των τροφών στη διαδρομή τους κατά την πέψη, ώστε να φτάσουν ακέραια στο λεπτό έντερο και να απορροφηθούν από τον οργανισμό. Έχουν αντιοξειδωτική δράση και φαίνεται ότι συμβάλλουν στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρδιαγγειακών νοσημάτων, καρκίνου και άλλων χρόνιων παθήσεων. Στα φυτοχημικά συστατικά (περιέχονται κυρίως σε φρούτα και λαχανικά) ανήκουν, μεταξύ άλλων, οι πολυφαινόλες, τα φλαβονοειδή και τα καροτενοειδή.
Κουρκουμάς
Πρόκειται για μπαχαρικό γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Τα τελευταία, όμως, χρόνια γίνονται μελέτες που προσπαθούν να διερευνήσουν τη σύνδεσή του με την πρόληψη του καρκίνου. Οι επιστήμονες θεωρούν ότι τα χαμηλά ποσοστά ορισμένων μορφών καρκίνου στην Ινδία, σε αντίθεση με τα αντίστοιχα υψηλά ποσοστά στις δυτικές χώρες, όπως οι ΗΠΑ, οφείλονται στην αυξημένη κατανάλωση κουρκουμά από τους Ινδούς. Μάλιστα, ερευνητές από το Κέντρο Καρκίνου του Πανεπιστημίου του Τέξας απέδειξαν σε μελέτη που δημοσιεύτηκε το 2009 ότι η κουρκουμίνη (ουσία που περιέχει ο κουρκουμάς) έχει την ιδιότητα να «διαχωρίζει» τα καρκινικά κύτταρα από τα φυσιολογικά και να σκοτώνει τα καρκινικά.
Tip Προσθέστε ένα κουταλάκι κουρκουμά στις σούπες σας, στις σάλτσες των ζυμαρικών και στις σαλάτες σας. Κουρκουμά περιέχει επίσης και το κάρι (αφού πρόκειται ουσιαστικά για μείγμα μπαχαρικών).
Πράσινο τσάι
Η αντικαρκινική δράση του τσαγιού οφείλεται στις πολυφαινόλες που περιέχει, γνωστές ως κατεχίνες. Σύμφωνα με μελέτες, το πράσινο τσάι μπορεί να προλαμβάνει την ανάπτυξη όγκων, κυρίως σε καρκίνους του μαστού, των πνευμόνων, του οισοφάγου, του παχέος εντέρου και του δέρματος. Πρόσφατη έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα στο Μπίρμινγκχαμ των ΗΠΑ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι πολυφαινόλες του πράσινου τσαγιού προφυλάσσουν και από τον καρκίνο του δέρματος, χάρη στην ιδιότητά τους να «διορθώνουν» το DNA που έχει υποστεί βλάβες από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου.
Tip Εντάξτε στην καθημερινότητά σας 2-3 φλιτζάνια πράσινο τσάι.
Σκόρδο
Το σκόρδο, όπως και το κρεμμύδι, είναι τροφές πλούσιες σε πολυφαινόλες και ενώσεις με βάση το θείο, οι οποίες θεωρείται ότι αναστέλλουν την ανάπτυξη καρκίνου (κυρίως του οισοφάγου, του στομάχου και του παχέος εντέρου). Πρόσφατη, μάλιστα, έρευνα από το τμήμα Βιοχημείας του Πανεπιστημίου της Αλεξάνδρειας στην Αίγυπτο συνδέει την κατανάλωση σκόρδου με μειωμένη εμφάνιση καρκίνου του μαστού.
Tip
➜ Προσθέστε θρυμματισμένο σκόρδο στη μαγειρική σας και επωφεληθείτε από τις αντικαρκινικές του ουσίες.
➜ Οι περισσότερες αντιοξειδωτικές ουσίες βρίσκονται στα εξωτερικά στρώματα του κρεμμυδιού, οπότε ξεφλουδίστε το όσο το δυνατόν λιγότερο.
Κακάο
Οι κατεχίνες και οι προκυανιδίνες (ισχυρά αντιοξειδωτικά) που περιέχει το κακάο περιορίζουν το οξειδωτικό στρες και τη χρόνια φλεγμονή, παράγοντες κινδύνου για την εμφάνιση καρκίνου και άλλων χρόνιων παθήσεων. Αν και πρέπει να γίνουν περισσότερες μελέτες που να αποδεικνύουν την αντικαρκινική δράση του κακάο, η μαύρη σοκολάτα (που αποτελείται από κακαόμαζα σε ποσοστό που φτάνει το 75%) φαίνεται να έχει μια θέση στη λίστα με τις τροφές που θεωρείται ότι προστατεύουν από τον καρκίνο.
Tip Δύο κομμάτια μαύρης σοκολάτας την ημέρα μπορούν να αντικαταστήσουν άλλα γλυκά και ταυτόχρονα να συμβάλλουν στην υγεία του οργανισμού σας.
Λιπαρά ψάρια
Τα λιπαρά ψάρια (π.χ. οι σαρδέλες, ο σολομός, το σκουμπρί), όπως και οι ξηροί καρποί (κυρίως τα καρύδια), είναι τροφές πλούσιες σε ω-3 λιπαρά οξέα, τα οποία φαίνεται να έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες. Οι έρευνες συνδέουν τη συστηματική κατανάλωση των συγκεκριμένων λιπαρών οξέων με προστασία από τον καρκίνο του παχέος εντέρου, του μαστού και του προστάτη. Σύμφωνα, μάλιστα, με πρόσφατη μετα-ανάλυση από το Τμήμα Ουρολογίας του Πανεπιστημίου «Mc Gill» στο Μόντρεαλ, άτομα που καταναλώνουν συστηματικά ω-3 λιπαρά οξέα παρουσιάζουν 63% μειωμένη θνησιμότητα από καρκίνο του προστάτη.
Tip: Καταναλώνετε 1-2 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, επιλέξτε σαν σνακ μια χούφτα καρύδια ή προσθέστε 1 κουταλιά λιναρόσπορο στα δημητριακά του πρωινού σας.
Ελαιόλαδο
Ελληνική επιδημιολογική έρευνα από το Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Γραφείο Επιδημιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, το τμήμα Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και το Ελληνικό Ίδρυμα Υγείας, με επικεφαλής τον καθηγητή Δημήτριο Τριχόπουλο, δημοσιεύτηκε πρόσφατα σε έγκριτο αμερικανικό επιστημονικό περιοδικό. Σύμφωνα με τα αποτελέσματά της, η προσήλωση στην παραδοσιακή μεσογειακή διατροφή (η οποία βασίζεται κυρίως στην κατανάλωση ελαιόλαδου) σχετίζεται με μείωση του κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου του μαστού στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Για περίπου 10 χρόνια, επιστήμονες παρακολούθησαν 14.800 Ελληνίδες και διαπίστωσαν 240 νέες περιπτώσεις καρκίνου του μαστού.
Tip Χρησιμοποιείτε ελαιόλαδο και στη μαγειρική, αφού είναι ανθεκτικότερο στις υψηλές θερμοκρασίες συγκριτικά με τα σπορέλαια.
Μπρόκολο
Τα σταυρανθή λαχανικά (π.χ. το λάχανο, το μπρόκολο, το κουνουπίδι, τα λαχανάκια Βρυξελλών) θεωρείται ότι προστατεύουν από την εμφάνιση διάφορων μορφών καρκίνου, κυρίως του παχέος εντέρου, του πνεύμονα και του στομάχου. Οι επιστήμονες μιλούν για θεαματική μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου σε ανθρώπους με διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά και συγκεκριμένα σε σταυρανθή λαχανικά, λόγω των φυτοχημικών ενώσεων που περιέχουν. Πρόσφατη, μάλιστα, μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ουσία σουλφοραφάνη (πηγή της οποίας είναι το μπρόκολο) βοηθά τον οργανισμό να απαλλαγεί από τα καρκινικά κύτταρα που σχετίζονται με την ανάπτυξη καρκίνου του μαστού.
Tip Η κατανάλωση 3-4 μερίδων σταυρανθών λαχανικών την εβδομάδα θεωρείται ότι προστατεύει κυρίως από την εμφάνιση καρκίνου του παχέος εντέρου και του μαστού.
Ντομάτα
Η ντομάτα θεωρείται εξαιρετική πηγή θρεπτικών συστατικών χάρη στο λυκοπένιο που περιέχει (φυτοχημικό με έντονη αντιοξειδωτική δράση). Το λυκοπένιο, εκτός από το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα που προσφέρει στην ντομάτα, έχει την ιδιότητα να καταστρέφει τις ελεύθερες ρίζες, που προκαλούν βλάβες στο DNA των κυττάρων και οδηγούν στην εμφάνιση χρόνιων νοσημάτων. Πρόσφατες, μάλιστα, μελέτες συνδέουν την ουσία αυτή με την προστασία από διάφορες μορφές καρκίνου και ειδικά του προστάτη. Σύμφωνα με έρευνες, το μεγαλύτερο μέρος της ποσότητας λυκοπενίου που προσλαμβάνουμε προέρχεται από προϊόντα με βάση την ντομάτα (π.χ. ντοματοπολτός, ντοματοχυμός, σάλτσα ζυμαρικών, κέτσαπ).
Tip
➜ Το λυκοπένιο που περιέχεται στο χυμό ντομάτας απορροφάται ευκολότερα από τον οργανισμό, σε σχέση με το λυκοπένιο που βρίσκεται στις ολόκληρες ντομάτες. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν η ντομάτα τρίβεται σε χυμό ή πολτό, αποδεσμεύεται μεγαλύτερη ποσότητα της συγκεκριμένης ουσίας.
➜ Οι επιστήμονες υποστηρίζουν, επίσης, ότι το λυκοπένιο απορροφάται ευκολότερα από το σώμα μας κατά το μαγείρεμα της ντομάτας σε φυτικά λιπαρά (π.χ. ελαιόλαδο), γι’ αυτό και η σάλτσα ντομάτας θεωρείται ιδανική αντικαρκινική τροφή.
Φράουλα
Οι φράουλες, όπως και κάποια είδη μούρων (π.χ. βατόμουρα, μύρτιλλα), είναι πλούσια σε πολυφαινόλες, που είναι γνωστές για τις αντικαρκινικές τους ιδιότητες. Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο συγκέντρωσαν εργαστηριακές μελέτες και μελέτες σε ανθρώπους και παρουσίασαν τα αποτελέσματά τους, τα οποία αποδεικνύουν την προστατευτική δράση των φρούτων αυτών απέναντι στις οξειδωτικές και κυτταρικές λειτουργίες που οδηγούν στην ανάπτυξη καρκίνου.
Tip
➜ Φράουλες βρίσκουμε από τον Απρίλιο, ενώ υπάρχουν και εισαγωγής το χειμώνα. Επειδή είναι από τα πιο επιβαρυμένα σε φυτοφάρμακα και ορμόνες φρούτα, προτιμήστε βιολογικές.
➜ Προμηθευτείτε άλλα είδη μούρων από μεγάλα σουπερμάρκετ και καταστήματα υγιεινής διατροφής και σε μορφή χυμού. Προτιμήστε το χυμό βατόμουρου, ο οποίος είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά.
Πορτοκάλι
Τα εσπεριδοειδή (π.χ. πορτοκάλια, μανταρίνια, γκρέιπφρουτ, λεμόνια), πέρα από εξαιρετική πηγή βιταμίνης C, είναι πλούσια και σε φυτοχημικά συστατικά. Σε ένα πορτοκάλι περιέχονται περισσότερα από 170 διαφορετικά φυτοχημικά συστατικά και πάνω από 60 φλαβονοειδή. Ωστόσο, και η ίδια η βιταμίνη C εμφανίζει προστατευτική δράση, αφού έχει συσχετιστεί με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη, του δέρματος και του μαστού.
Tip Η καθημερινή κατανάλωση εσπεριδοειδών (ολόκληρου του καρπού ή με τη μορφή χυμού) είναι σημαντική για την προστασία του οργανισμού απέναντι στον καρκίνο.

2,33-ΟΜΑΔ-ΡΟΥ-ΣΙΔΕ-ΚΑΣΜ-ΤΖΑ-100-ΣΑΡ-ΑΓΓ-ΟΙΚ-ΗΛΙΑ-ΑΝΔΡΙ-ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ


http://aosimantron.com/2013/01/07/%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%B1/

Τα 10 γεγονότα που πρέπει να ξέρετε για τα ''αβλαβή'' εμβόλια!

Αυτά είναι τα 10 γεγονότα που όλοι οφείλουμε να ξέρουμε για τα ''αθώα'' και συνήθη εμβόλια που όλοι μας κάναμε...
Πριν τα δείτε όμως διαβάστε κάποιες απορίες...
Εννοείται ότι το 99.9% (ας ελπίσω ότι το ποσοστό είναι πολύ μικρότερο...!) του πληθυσμού παγκοσμίως εμβολιάζει τα παιδιά του γιατί τους τα πρότεινε ο καλός αυτός άνθρωπος που έδωσε τον όρκο του Ιπποκράτη και που λέγεται γιατρός ή καλύτερα παιδίατρος.
Δεν θέλω να επεκταθώ γιατί δεν είμαι γιατρός, αλλά σκεφτείτε μόνο πόσα δισεκατομμύρια βγάζουν οι εταιρείες κάθε φορά που εμβολιάζεστε ή εμβολιάζετε τα παιδιά σας.
Φανταστείτε μια καλή μέρα να σας έλεγε ο γιατρός (δυστυχώς σήμερα ορκίζονται πίστη στο ευρώ ή σε όποιοδήποτε άλλο fiat money) ότι τα εμβόλια είναι βλαβερά επειδή περιέχουν καρκίνους, αλουμίνιο, ψευδάργυρο, φορμαλδεΰδη, και προκαλούν αυτοάνοσες ασθένειες, ξαφνικό θάνατο εμβρύου, αυτισμό κ.α.
Τι θα κάνατε άραγε; Θα συνεχίζατε να τον εμπιστεύεστε επειδή είναι φίλος, κουμπάρος, συγγενής ή ακόμη και αδελφός; Μάλλον όχι!
Αν δεν σας εμβολίαζαν όμως θα έχαναν όλα τα χρήματα που έδωσαν για να τα αγοράσουν.
Θα μου πείτε ''πρέπει να μας τρυπήσουν εμάς για να μην τα πετάξουν''; Αυτό εννοείται και χωρίς καν να το σκεφτούν.
Να ξέρετε ότι στην Αμερική ούτε οι φαρμακοβιομηχανίες, ούτε οι γιατροί φέρουν ευθύνη εάν πάθετε κάτι από τα εμβόλια, αν και τελευταία σε κάποιες υποθέσεις μετά θάνατον κέρδισαν την δίκη...!
Είμαι σίγουρος ότι ελάχιστοι από εσάς κάνατε τον κόπο να ρωτήσετε και να επιμείνετε έτσι ώστε να σας πει, τι ακριβώς περιέχουν τα εμβόλια και ποιές οι παρενέργειες εκτός από την ''αναμενόμενη'' για εκείνους γρίπη ή ίωση.
Πιστεύω ότι ένα μεγάλο ποσοστό παιδιάτρων δεν θα ξέρουν τίποτα εκτός από την ονομασία και την εταιρεία του εμβολίου αλλά λόγω πείρας θα σας μιλήσουν ήρεμα για να σας κάνουν να τους πιστέψετε σε ότι σκαρφιστούν και σας πουν εκείνη την στιγμή.
Με μια πολύ σύντομη ανάλυση για να δούμε κάποια από τα συστατικά τους και αν βλάπτoυν τα λεγόμενα εμβόλια:
Υδράργυρος: Μόνο 1 mg (1 λαμπτήρας φθορισμού) μολύνει 5.3 τόνους νερού! Σκεφτείτε μόνο ότι η ''καλή'' ΕΕ απαγόρεψε τα θερμόμετρα υδραργύρου!
Καρκίνος: Δεν χρειάζεται να επεκταθώ.
Φορμαλδεΰδη: Είναι μία εξαιρετικά τοξική χημική ένωση. Σε πειράματα που έγιναν ανακάλυψαν ότι μπορεί να προκαλέσει καρκίνο των ρινικών (πλακώδες καρκίνωμα) σε αρουραίους. Επίσης, μπορεί να οδηγήσει σε συριγμό βήχα, πόνους στο στήθος και βρογχίτιδα. Και πολλά άλλα...
Αλουμίνιο: Η τοξικότητα του αλουμινίου μπορεί να προκαλέσει έντονα προβλήματα στον ανθρώπινο οργανισμό:
Έλκος στο στομάχι και στα έντερα, Γαστροεντερικές Ασθένειες, Νόσος του Πάρκινσον, Δερματικές παθήσεις, Υπερδραστηριότητα, Νοητική στέρηση στα μικρά παιδιά, Διαταραχές μάθησης στα παιδιά, Παθήσεις στο Συκώτι, Πονοκεφάλους, Έντονο κάψιμο στο στομάχι, Ναυτία, Δυσκοιλιότητα, Πόνους στον κολικό, Έλλειψη ενέργειας
Και σίγουρα τα εμβόλια δεν έχουν μόνο αυτά τα λίγα συστατικά...
Πατήστε στην εικόνα για να την δείτε καλύτερα αν δεν φαίνεται καλά:
Επιτέλους κάντε δική σας έρευνα για να καταλάβετε τι σας βάζουν με την ''συγκατάθεση'' σας.
Δεν θα το δεχόσασταν αν πρώτα δεν το έκαναν κάποιοι άλλοι, έτσι δεν είναι;;;
Οι φαρμακοβιομηχανίες με την βοήθεια των λειτουργών κατά τα άλλα γιατρών, (γιατί η ιατρική είναι λειτούργημα και όχι επιχείρηση), σπέρνουν τον φόβο και όλοι τρέχουμε να μας δηλητηριάσουν!
Όλα έχουν να κάνουν με το κέρδος! ΌΛΑ!
Άνθρωποι είμαστε και όχι προγραμματισμένες μηχανές που κάνουν ότι τους πεις!
Δυστυχώς αυτά γίνονται για να μας ξεπαστρέψουν και όχι γιατί μας αγαπούν.
Δείτε την ανάρτηση μου με τα μεγαλεπήβολα σχέδια τους και θα το καταλάβετε:ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΟΙ! Tο μυστικό σύμφωνο των Πεφωτισμένων (Illuminati)! (ΒΙΝΤΕΟ) (Update)Περισσότερα για τα κακά που μας ετοιμάζουν με την ταμπέλα ''εμβόλια''...
Καλή μας αφύπνιση...
 
 
http://www.katohika.gr/2013/02/deka-gegonota-poy-prepei-na-kserere-gia-ta-emvolia.html

Κυκλοφορούν παιδικά εμβόλια μολυσμένα;

Το Εθνικό Κέντρο Πληροφόρησης Εμβολίων (NVIC), μια μη κερδοσκοπική ομάδα ασφάλειας των εμβολίων, διεξήγαγε πρόσφατα μια ανεξάρτητη εξέταση του περιεχομένου των εμβολίων παιδικής ηλικίας και διαπίστωσαν ότι πολλά από αυτά είναι μολυσμένα με συστατικά που θα σοκάρουν τους περισσότερους γονείς...


Σύμφωνα με τον κατασκευαστή-που παράγεται το φύλλο οδηγιών που συνοδεύει κάθε παρτίδα του εμβολίου, πολλά εμβόλια γίνονται με συστατικά όπως ανθρώπινες εμβρυϊκές πρωτεΐνες, αλλαγμένο υλικό DNA, ακόμη και την γενετικά τροποποιημένη (ΓΤ) ανθρώπινη λευκωματίνη. Αυτές οι συγκλονιστικές πληροφορίες συντάχθηκαν ως μέρος της NVIC μια ανασκόπηση της ασφάλειας για το πρόγραμμα εμβολιασμού της παιδικής ηλικίας, η οποία έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση τα τελευταία χρόνια που οφείλεται σε μια σταθερή αύξηση των κρουσμάτων αυτισμού και άλλες μορφές απο νευρολογικές και εγκεφαλικές βλάβες μεταξύ των εμβολιασμένων παιδιών.

Όπως αποδεικνύεται, υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ, απο τα 23, εμβόλια που συνήθως χορηγούνται σε παιδιά τα οποία περιέχουν ένα ή περισσότερα από αυτά τα αμφισβητήσιμα συστατικά - κι εάν γενικά το κοινό πραγματικά γνώριζε γι 'αυτό, θα υπήρχε μια μαζική επίθεση κατά των εμβολίων με αποτέλεσμα την πλήρη κατάρρευση της βιομηχανίας εμβολίων.

Το 1966, οι ερευνητές εξήγαγαν τον πνευμονικό ιστό από ενα εκτρωμένο μωρό 14-εβδομάδων και ανέπτυξαν μια κυτταρική γραμμή από το γνωστό MRC-5, που εξακολουθεί να χρησιμοποιείται σε πολλά εμβόλια σήμερα. Το MRC-5 έχει ομολογουμένως χρησιμοποιηθεί για να αναπτυχθεί το εμβόλιο Varivax για την ανεμοβλογιά, τα εμβόλια ProQuad και για τα δύο ανεμοβλογιά, και για το MMR (ιλαρά,παρωτίτιδα, και ερυθρά), και διάφορα άλλα εμβόλια για την ηπατίτιδα Α, DTaP, Hib, πολιομυελίτιδα, και λύσσα. Ομοίως, μια γραμμή κυττάρων είναι γνωστή ως RA 27/3, η οποία προέρχεται από άλλο εκτρωμένο ανθρώπινο μωρό το 1964, και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται σήμερα για την παραγωγή τόσο του ProQuad όσο και του MMR II.

Το αμφιλεγόμενο εμβόλιο MMR II περιέχει επίσης πληροφορίες για μια γενετικά ανθρώπινη πρωτεΐνη γνωστή ως Recombumin, ή η ανασυνδυασμένη ανθρώπινη λευκωματίνη, όπου οι περισσότεροι γονείς δεν γνωρίζουν ότι εγχύεται στα μωρά τους. Το MMR II είναι το μόνο γνωστό εμβόλιο που περιέχει ανθρώπινη πρωτεΐνη της GM, σύμφωνα με το NVIC, αλλά η μοναδική παρουσία σε αυτό το αμφιλεγόμενο εμβόλιο θα μπορούσε να εξηγήσει την ασυνήθιστη άνοδο που προκαλείται από νευρολογικές βλάβες που συνδέονται με αυτό τα τελευταία χρόνια. Μπορείτε να δείτε το πλήρες NVIC γράφημα που δείχνει ποια εμβόλια περιέχουν αυτά και άλλα ειδεχθή συστατικά εδώ: http://www.vaccine-tlc.org/human.html

Είναι τα κρυφά συστατικά των εμβολίων υπεύθυνα για την αύξηση των ποσοστών της νόσου;

Σύμφωνα με το NVIC, υπάρχουν τρεις κύριες πηγές της ανθρώπινης πρωτεΐνης σε εμβόλια: οι εμβρυϊκές γραμμές κυττάρων, η ανθρώπινη λευκωματίνη που προέρχεται από το ανθρώπινο αίμα, και η ανθρώπινη λευκωματίνη απο ζυμομύκητα. Όσον αφορά την ανθρώπινη λευκωματίνη που προέρχεται από το ανθρώπινο αίμα, το NVIC λέει ότι "το ένθετο της συσκευασίας δεν περιέχει καμία πληροφορία σχετικά με το πού προέρχεται το ανθρώπινο αίμα". Λοιπόν, τι γνωρίζουμε είναι ότι οι ανθρώπινες εμβρυϊκές πρωτεΐνες , η GM ανθρώπινη λευκωματίνη, και ανθρώπινη λευκωματίνη και το DNA που προέρχεται από άλλες άγνωστες πηγές είναι όλα αυτά που χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη σε πολλά από τα εμβόλια που εγχέονται στα πιο ευάλωτα και ευαίσθητα μέλη της κοινωνίας σήμερα. Αν αυτό δεν είναι ένας σοβαρός λόγος ανησυχίας, αργότερα θα είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι είναι, καθώς κυρίως οι αλλεργίες, το άσθμα, το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, ο αυτισμός, και πολλές άλλες χρόνιες παθήσεις υγείας συνεχίζουν να επιδεινώνονται ανεξήγητα.



http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6376.html

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
σε ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ,
που ομολόγησε ότι εφάρμοσε λάθος πρόγραμμα σκοτώνοντας την Ελλάδα!
10.000.000 ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!
ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ:
Αυτή είναι η κίνηση που επιβάλλεται, μετά την κυνική ομολογία του ΔΝΤ, ότι "έκανε λάθος" καταστρέφοντας μια ολόκληρη χώρα, έναν ολόκληρο λαό, που ζούσε ευτυχισμένα, με αξιοπρέπεια, εργασία και χαμόγελο! Ένα ολόκληρο λαό, που έσυρε στην αυτοκτονία, στην απελπισία, στο χάος!
Μέχρι τώρα όλες οι κινητοποιήσεις, ήταν κατά των Κυβερνήσεων. Ποτέ δεν έγινε μια καθαρή, μεγάλη, γιγάντια κινητοποίηση εναντίον των πραγματικών δυναστών μας! Ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν όλοι, χωρίς κομματικές αναμίξεις, χωρίς αντιπαλότητες, αλλά με ενότητα και ομοψυχία, ενωμένοι σαν αδέλφια!
Σε ένα ΕΘΝΙΚΟ, ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που να στείλει την εικόνα των ενωμένων, αδελφωμένων, ειρηνικών και αποφασισμένων Ελλήνων σε ολόκληρο τον κόσμο!
ΟΧΙ ΛΑΘΗ: Δεν πρέπει να γίνουν τα λάθη της διχόνοιας και της αλληλοεξόντωσης:
Δεν θα πολιορκήσουμε τη Βουλή! Δεν θα διαμαρτυρηθούμε στην Κυβέρνηση! Δεν θα χτυπήσουμε τα Ματ! Δεν θα ματώσει μύτη, δεν θα αγγιχτεί βιτρίνα, δεν θα ραγίσει μάρμαρο!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ: ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΟΛΟΣ Ο ΚΛΗΡΟΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ, ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΔΕΡΦΩΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΛΟΓΩ ΛΑΘΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ…
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ: ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ, ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!
Σε ποσοστό τουλάχιστον κάτω του 60% του ΑΕΠ!
ΣΤΟΧΟΣ, είναι ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΞΩ και όχι να αλληλοσκοτωθούμε μέσα!
Εάν δεν διαγραφεί το Χρέος, όποια Κυβέρνηση και να αναλάβει, θα συναντά τα ίδια αδιέξοδα! Γι΄ αυτό πρέπει να παρέμβει ο Ελληνικός Λαός, στην μεγαλύτερη, δυναμικότερη και ειρηνικότερη, συγκέντρωση που έγινε ποτέ στον κόσμο, ώστε να..
περάσει και στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες!
ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
ΠΟΤΕ; Προτείνουμε το Γιγάντιο Συλλαλητήριο για την Ελλάδα μας, να γίνει στην Αθήνα, την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, ανήμερα της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας, ηρωίδας της Πίστης και της Πατρίδας, που αφιέρωσε και έδωσε και την ίδια τη ζωή της για να γλυτώσει το υπόδουλο γένος από την σκλαβιά και την τυραννία!
Την επομένη τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο! Ο αντίκτυπος διεθνώς θα είναι τεράστιος! Το Χρέος θα διαγραφεί! Γιατί πλέον έχουν πειστεί και οι ξένοι, ότι άλλη λύση δεν υπάρχει! Κι έτσι και εμείς θα βγούμε από το Πρόγραμμα Θανάτου, μια για πάντα!
Ελλάδα 2-2-2013 μ.Χ.
ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
facebook
πηγη
 
 
http://www.katohika.gr/2013/02/sigkentrosi-kata-toy-dnt.html

Γιατί "πάγωσε" η εκμετάλευση του ζεόλιθου στον Έβρο; Έχει σχέση με την ξαδέλφη του Παπακωνσταντίνου (της λίστας ... Λαγκάρτ);

Πριν έναν περίπου μήνα είχαμε πληροφορηθεί για το πάγωμα της εκμετάλλευσης του κοιτάσματος Ζεολίθου που υπάρχει στον βόρειο Έβρο. Ήμασταν οι πρώτοι που είχαμε αναδείξει το θέμα και την εμπλοκή συγγενούς πολιτικού υψηλά ιστάμενου πολιτικού προσώπου της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ το οποίο απαίτησε την πρόσβαση στα αρχεία ερευνών του ΙΓΜΕ. Μετά την άρνηση που εισέπραξε (και πολύ καλώς έπραξε ο αρμόδιος διευθυντής του ΙΓΜΕ), την επόμενη ημέρα ο κ. Πάγκαλος ζήτησε το...
κλείσιμο του ΙΓΜΕ.

Να θυμίσουμε πως εκατοντάδες έρευνες του ΙΓΜΕ αυτή τη στιγμή αγνοούνται, ενώ το ίδιο το ΙΓΜΕ έχει παύσει να υφίσταται, μυστηριωδώς, τη στιγμή που έχει γίνει γνωστό τοις πάσι πως η χώρα μας είναι πλουσιότατη σε ποιότητα και ποσότητα ορυκτών κοιτασμάτων, ενώ άγνωστοι επίσης είναι οι λόγοι για τους οποίους το αρμόδιο υπουργείο ενώ ενημερωνόταν για αποτελέσματα ερευνών του ΙΓΜΕ έστελνε (σχεδόν σε μόνιμη βάση) απαντητικό σημείωμα που έλεγε "τσιμεντώστε την τρύπα"...

Σύμφωνα, τώρα, με δημοσίευμα, το κοίτασμα ζεόλιθου επανέρχεται στη δημοσιότητα και όλως παραδόξως φαίνεται πως αυτή τη φορά φέρεται ως εμπλεκόμενα ένα άλλο (πρώην) πολιτικό πρόσωπο που ενδέχεται να απασχολήσει και τη Δικαιοσύνη. Το όνομα "Παπακωνσταντίνου", φέρεται να εμπλέκεται σε εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Βουλγαρία και εισάγει στην Ελλάδα ποσότητες ζεολίθου...

Τι λέει το σχετικό δημοσίευμα

Είναι γνωστό ότι στο βόρειο Έβρο, στα όρια του Δήμου Ορεστιάδας, έχει εντοπιστεί ένα από το πλουσιότερα και ποιοτικότερα κοιτάσματα ζεολίθου. Το συγκεκριμένο κοίτασμα στα Πετρωτά του Έβρου υπολογίζεται σε 100 εκατομμύρια τόνους, τη στιγμή που η Ελλάδα εισάγει ετησίως περίπου 50-60 χιλιάδες τόνους κυρίως από τη Βουλγαρία και την Τουρκία. Από το 2005 μία ελληνική εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη εκδήλωσε ενδιαφέρον για να εκμεταλλευτεί το κοίτασμα, δημιουργώντας πολλές θέσεις εργασίας σ’ αυτό το νευραλγικό σημείο της ελληνικής επικράτειας που μαστίζεται από τη μετανάστευση και την ανεργία και αναπτύσσοντας μια εξαγωγική δραστηριότητα με προφανή οφέλη για την εθνική οικονομία. 
Η πορεία του επενδυτικού σχεδίου εμπεριέχει όλα τα στοιχεία της κακοδαιμονίας που χαρακτηρίζει τη δημόσια διοίκηση στην Ελλάδα. Επί σειρά ετών δεν προχωρούσε τίποτα μέχρι τη στιγμή που η υπόθεση έφτασε στην Ομάδα Εργασίας για την Απεμπλοκή Επενδύσεων, υπό το συντονισμό του τότε Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως Θεόδωρου Πάγκαλου. Η απόφαση που πάρθηκε στις αρχές του 2011, έβαζε τις βάσεις για την προώθηση της επένδυσης, πράγμα που επετεύχθη λίγο αργότερα με ανάληψη πρωτοβουλιών από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης. 
Έτσι στις 22 Μαρτίου 2011 ο Γενικός Γραμματέας της ΑΔ Μακεδονίας – Θράκης κάνει δεκτή την αίτηση θεραπείας της συγκεκριμένης εταιρείας και στις 20 Μαΐου 2011 υπογράφεται πανηγυρικά η σύμβαση παραχώρησης από το ελληνικό δημόσιο και τη βορειοελλαδίτικη εταιρεία, με την παρουσία του ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, της Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, του Δημάρχου Ορεστιάδας, τοπικών Βουλευτών και λοιπών εκπροσώπων τοπικών φορέων. Λίγες μέρες μετά, ένας βουλευτής από τη Χίο, ο σημερινός Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, καταθέτει ερώτηση στη Βουλή θεωρώντας ότι υπάρχουν νομικά προβλήματα στην υπόθεση αυτή. 
Ο τότε Υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, αποφασίζει στις 14 Ιουνίου 2011 να ακυρώσει τη διαδικασία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης και την υπογραφή της σύμβασης (αν και όλα είχαν γίνει σύμφωνα με τις εντολές του προϊσταμένου του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης), θεωρώντας ότι έπρεπε να γίνει διαγωνισμός. Η υπόθεση κολλάει για μια ακόμη φορά και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα. Οι τοπικοί φορείς και οι κάτοικοι του βορείου Έβρου διαμαρτύρονται και θεωρούν ως απόλυτη κοροϊδία την πλήρη αδυναμία των εκάστοτε κυβερνήσεων να βρουν τρόπο ώστε να υλοποιηθεί μία αναπτυξιακή επένδυση στα σύνορα, με οποιοδήποτε τρόπο και διαδικασία. Πάμε τώρα να δούμε κάποια δεδομένα που αφορούν την υπόθεση αυτή και κάποιες .συμπτώσεις. Κοίτασμα ζεολίθου υπάρχει και στην άλλη πλευρά των συνόρων, λίγα χιλιόμετρα από τα Πετρωτά του Έβρου. 
Είναι το κοίτασμα στην περιοχή Κίρτζαλι της Βουλγαρίας, το οποίο εκμεταλλεύεται μια εταιρεία, που μάλιστα εξάγει το προϊόν και στην Ελλάδα. Άρα η εταιρεία αυτή έχει συμφέρον να μην υπάρξει εκμετάλλευση του συγκεκριμένου ελληνικού κοιτάσματος, για να μην έχει ανταγωνισμό στην αγορά. Η εταιρεία αυτή ανήκει από το 2003 κατά 96,8%, στον όμιλο S&B Βιομηχανικά Ορυκτά, ελληνικών συμφερόντων (Οδυσσέας Κυριακόπουλος). Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος (και η Ομάδα Εργασίας για την Απεμπλοκή Επενδύσεων) τα βρίσκει όλα νόμιμα και δίνει εντολή να προχωρήσει η σύμβαση. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης προχωρά και υπογράφεται η σύμβαση παραχώρησης από το ελληνικό δημόσιο. 
Η υπόθεση μπλοκάρεται μετά την ερώτηση που κατέθεσε ένας βουλευτής από τη Χίο, ο οποίος βρήκε χρόνο και τις κατάλληλες πληροφορίες να ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες μίας σύμβασης στα σύνορα του Έβρου. Πολύ καλά έκανε και αυτή θα έπρεπε να είναι η στάση όλων των Ελλήνων βουλευτών, αν και είναι πολύ σπάνια περίπτωση. Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος ακυρώνει τη σύμβαση στις 14 Ιουνίου 2011. Στις 16 Ιουνίου 2011 ανακοινώνεται ανασχηματισμός της κυβέρνησης, ο Υφυπουργός παραμένει στη θέση του, αλλά προϊστάμενός του Υπουργός Περιβάλλοντος τοποθετείται ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μέχρι τότε Υπουργός Οικονομικών. 
Ενάμιση χρόνο μετά και ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα, ο ελληνικός ζεόλιθος παραμένει στη γη, εισάγουμε ζεόλιθο από το εξωτερικό και λίγα χιλιόμετρα δυτικά μια εταιρεία ελληνικών συμφερόντων εκμεταλλεύεται το βουλγαρικό ζεόλιθο. Τελικά φαίνεται πως αυτή η εταιρεία είναι ο μόνος κερδισμένος από το «μπλοκάρισμα» της επένδυσης στο βόρειο Έβρο και τη μη εκμετάλλευση των 100 εκατομμυρίων τόνων ζεολίθου στα Πετρωτά Ορεστιάδας. Εάν προσθέσουμε ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο αυτής της εταιρείας φιγουράρει το όνομα της κυρίας Ελένης Παπακωνσταντίνου (εξαδέλφης του πρώην Υπουργού και εμπλεκόμενης στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ) θα εκπλαγείτε πολύ Τελικά ζούμε στη χώρα των πολλών συμπτώσεων και των πολύ μικρών «παρεών». Κάποια ονόματα τα συναντάς σχεδόν παντού.

Μετά από όλα αυτά, εμείς αναμένουμε να γίνουν έρευνες και -κυρίως- να αιτιολογηθεί το γιατί δεν εκμεταλλεύεται η χώρα μας το συγκεκριμένο κοίτασμα ζεολίθου, τη στιγμή που μία τέτοια ενέργεια θα αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη για την Ελλάδα.

Υπάρχει κανείς να απαντήσει, ή να υποθέσουμε πως οι φήμες που αναφέρονται σχετικά και που μιλάνε για "δόσιμο" σε ξένη εταιρεία που "αναμένει", είναι αληθινές;
 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/02/blog-post_2385.html

Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ¨ΑΛΛΟΣ¨ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ.

...ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟ-ΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΜΜΑΤΟ-ΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΟΥΝ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΕΘΑ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ – ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΩ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΙΤΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΕΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΔΙΟΤΙ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ.
ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ,  ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ¨ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ¨, ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ¨ΣΥΣΤΗΜΑ¨ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΕΝΑ ¨ΣΥΣΤΗΜΑ¨ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΕΔΙΑ ΕΝΑΝ ¨ΕΧΘΡΟ¨ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΑΣΗ. ΑΛΛΟ ¨ΣΥΣΤΗΜΑ¨ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ, ΑΛΛΟ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΛΗΓΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΕΧΘΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΟΥΤΕ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ (ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΤΟ «ΕΧΘΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ» ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ, ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ «ΕΧΘΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ, ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΤΑ ΣΗΜΕΙΑ!
ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ: «...ΜΑ ΚΑΛΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ...!», ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ: «... ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ¨ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ¨». ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΩΡΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ. Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
ΤΟ «¨ΕΧΘΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ, ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ, Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ! ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ (ΕΙΔΗΣΕΙΣ), ΑΣ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ "ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ", ΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΣ ΝΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΥΝΑΤΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ! ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ! ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: ¨Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΙΑΝΕΤΑΙ¨.
Υ.Γ.: ΙΜΙΑ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, SIEMENS, ΟΜΟΛΟΓΑ, ΜΙΖΕΣ, «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ», ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ¨ΑΥΤΟΥΣ¨ ? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ! ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ¨ΧΘΕΣ¨!


END.Όλη Η Αλήθεια Για Την Κύπρο.Στο Art FM Κύπρου,Παρασκευή 8/2/2013.ΩΡΑ 18.00

Εκπρόσωπος της Ε.N.D. θα είναι σήμερα στο Ραδιοφωνικό σταθμό της μεγαλονήσου Art FM και θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια για την Κύπρο. 

Μην χάσετε το live του Art FM, υπόσχεται πως θα σας συγκλονίσει!
 

Συντονιστείτε...
 

htt

 
 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters