Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

110 σελίδες η αγωγή των στρατιωτικών κατά του υπουργείου Οικονομικών!

Αγωγή - βιβλίο καταθέτουν οι στρατιωτικοί κατά της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών ,διεκδικώντας όσα το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε ότι παράνομα τους έκοψαν
από τους μισθούς τους. 110 σελίδες είναι το κείμενο της αγωγής που συντάχθηκε από τον δικηγόρο των στρατιωτικών . Οι πρώτες 50 αγωγές σύμφωνα με πληροφορίες θα κατατεθούν το πρωί της Δευτέρας. Η νέα δικαστική μάχη των στρατιωτικών ξεκινά.

Η τύχη αυτών των αγωγών είναι δεδομένη. Όλες θα γίνουν αποδεκτές, αφού υπάρχει η απόφαση του ΣτΕ που έχει δικαιώσει 100% τους στρατιωτικούς. Η απόφαση δεν μπορεί να εφαρμοστεί με …άλλα ποσοστά, ούτε με ερμηνείες που δίνει η κυβέρνηση. Το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστεί χρόνος για να υπάρξουν τελεσίδικες αποφάσεις. Σ΄ αυτό ακριβώς ποντάρει και η κυβέρνηση. Στην ψυχική κούραση των ενδιαφερόμενων που δεν θ’ αντέξουν να αναμένουν την έκδοση αποφάσεων.

Ωστόσο και σ΄ αυτό φαίνεται ότι η κυβέρνηση θα πέσει έξω. Το ενδιαφέρον για την κατάθεση αγωγών μέρα με την μέρα μεγαλώνει και το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι την πρόθεσή τους να συμμετέχουν σ΄ αυτή τη δικαστική μάχη έχουν εκδηλώσει υψηλόβαθμοι αξιωματικοί καριέρας.

Σύμφωνα με όσα είπε ο νομικός σύμβουλος των στρατιωτικών Γιώργος Αντωνακόπουλος στην συνέντευξή του στο Onalert, οι χρόνοι εκδίκασης των αγωγών θα είναι προφανώς ταχύτεροι από το συνηθισμένο.
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/10/110.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters