Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

QFS Κβαντικό Χρηματοοικονομικό Σύστημα έναντι του Χρηματοοικονομικού Συστήματος SWIFT - Τα πλεονεκτήματα του QFS έναντι του SWIFT

Το Κβαντικό Χρηματοοικονομικό Σύστημα (QFS) είναι ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα που κερδίζει εξέχουσα θέση στον χρηματοπιστωτικό κόσμο ως τεχνολογία που φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούνται οι χρηματοοικονομικές συναλλαγές. Ένας τομέας όπου το QFS έχει συγκριθεί με το παραδοσιακό δίκτυο οικονομικών μηνυμάτων SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication) είναι τα πιθανά οφέλη του. 

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε λεπτομερώς τα οφέλη του QFS έναντι του SWIFT.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters