Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Ολόκληρος ο πλανήτης μας τα τελευταία χρόνια ζει σε κοσμοϊστορικούς καιρούς,ασχέτως αν η πλειοψηφία των κατοίκων του το αγνοεί εξαιτίας των εξουσιαστών του,οι οποίοι προσπαθούν μέσω κορύφωσης κοινωνικών και πολιτικών αδιεξόδων, που τεχνιέντως δημιουργούν τις τελευταίες δεκαετίες,να το αποκρύψουν.




Πόλεμοι,ιώσεις,οικονιμικές καταρεύσεις,φτώχια,πείνα και τεχνιτά δήθεν φυσικά φαινόμενα,δεν αφήνουν τον απλό άνθρωπο να παρατηρήσει και να ασχοληθεί με τις φυσικές αλλαγές που γίνονται στον πλανήτη μας ο οποίος διανύει μια φάση πρωτοφανούς ενεργοποίησης.
Σ'αυτό το άρθρο θα αναφερθώ στις αλλαγές που γίνονται στο άστρο που αποτελεί το ενεργειακό και βαρυτικό κέντρο του ηλιακού μας συστήματος,τον "Ήλιο",πηγή ζωής,ενέργειας και δημιουργίας,που θεοποιήθηκε και λατρεύτηκε απ'όλους σχεδόν τους ανθρώπινους πολιτισμούς,ως ο κύριος εκφραστής της θεϊκής αγάπης και δημιουργίας στο υλικό πεδίο.

ΗΛΙΑΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ
Πριν αναφερθώ στους ηλιακούς κύκλους,θέλω να αναφέρω ότι από το 1996 υπάρχουν στο διάστημα δύο ηλιακά παρατηρητήρια,τα SOHO (Solar Heliosphereric Observatory) που παρακολουθούν ανελλειπώς τον Ήλιο και μάλιστα οι εικόνες που λαμβάνουν πηγαίνουν και κατευθείαν στο διαδίκτυο.

Πριν από μερικές δεκαετίες διεπιστώθει από τους επιστήμονες ότι κάθε ένδεκα χρόνια,ο Ήλιος μπαίνει σε μιά διαδικασία αναστροφής των μαγνητικών του πόλων (ηλιακοί κύκλοι).Πρόκειται για μιά φάση έντονης αναστάτωσης,κατά την διάρκεια της οποίας εμφανίζονται στον Ήλιο πολλαπλές μαγνητικές εστίες (το 2003 καταμετρήθηκαν δεκατρείς τέτοιου είδους "πόλοι"),οι οποίες προκαλούν τις "ηλιακές κηλίδες" που μας δίνουν τις μεγάλες εκλάμψεις (εκρήξεις).Σύμφωνα με τους ηλιοσεισμολόγους οι μαγνητικοί πόλοι του Ήλιου θα παραμείνουν έτσι αντεστραμμένοι μέχρι το έτος 2012, όταν και πάλι θα αντιστραφούν.



ΗΛΙΑΚΗ ΚΗΛΙΔΑ
Το πλάσμα του Ήλιου, ένα υπέρθερμο αεριώδες σύννεφο μορίων, υφίσταται μόνον σε θερμοκρασίες άνω των 14.000.000 °C, όπου η ύλη δεν αναγνωρίζεται πλέον με τη μορφή στοιχείου, ούτε καν ατόμου! Με εξαίρεση τις στιγμιαίες λάμψεις των αστραπών,όταν η γήινη ατμόσφαιρα διαπερνάται από μεγάλες ηλεκτρικές εκκενώσεις, υπερθερμαίνεται και μεταβάλλεται σε "φευγαλέο" πλάσμα, αυτό το στοιχείο δεν υπάρχει εκ του φυσικού στη Γη.Κι όμως, "αν και μας είναι κάτι ξένο στον πλανήτη που ζούμε, ωστόσο όλη μας η ύπαρξη, κι ο ίδιος ο πλανήτης, ουσιαστικά οφείλεται στην ύπαρξη του πλάσματος. Η δημιουργία του κόσμου οφείλεται σε μια κατάσταση του πλάσματος", λέει χαρακτηριστικά ο Phil Efthimion, φυσικός του Πανεπιστημίου του Πρίνστον

Ερευνώντας την δραστηριότητα του Ήλιου οι ηλιοσεισμολόγοι ανακάλυψαν πως οι ηλιακές κηλίδες οφείλονται στους τρομερούς τυφώνες πλάσματος, που ξεσπούν κάτω από τη θυελλώδη επιφάνεια του αστεριού μας. Κάτω από τις ηλιακές κηλίδες βρίσκονται περιστρεφόμενοι τυφώνες και δίνες ιονισμένου αερίου, τόσο μεγάλες που μπορούν άνετα να καταβροχθίσουν τον πλανήτη μας. Στις περιοχές των ηλιακών κηλίδων τα μαγνητικά πεδία γίνονται πολύ πυκνά. Από αυτές τις "ενεργές περιοχές" εμφανίζονται οι ηλιακές κηλίδες, που είναι στην ουσία εκρήξεις-εκλάμψεις, κάτι σαν ηλιακοί πυρσοί που εκτοξεύουν ιονισμένα κύματα σωματιδίων προς τις εσχατιές του ηλιακού συστήματος επηρεάζοντας έντονα τον πλανήτη μας.

Παρά την ανθρώπινη επιθυμία για τελειότητα, ο Ήλιος δεν είναι τέλειος, αλλά αντίθετα εξαιρετικά ευμετάβλητος. Από την εποχή του Γαλιλαίου πολλοί άνθρωποι άρχισαν να παρατηρούν και να μελετούν τη μεταβλητότητα και τις διακυμάνσεις της ηλιακής δραστηριότητας, που επηρεάζει ζωτικά τον πλανήτη μας. Αυτές οι ηλιακές διακυμάνσεις προκαλούν κλιματολογικές και όχι μόνον διαταραχές στη Γη, που καμιά φορά διαρκούν για δεκαετίες.

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ 1859

Τι μπορεί όμως να προκαλέσει στον πλανήτη μας αυτού του είδους η ηλιακή δραστηριότητα και ποιές θα ήταν οι επιπτώσεις της αν η Γη βρισκόταν στο "πεδίο βολής"μιας πολύ μεγάλης ηλιακής έκλαμψης Χ20 και άνω ?



ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΑΜΨΗ
Η απάντηση έρχεται από ένα περιστατικό που συνέβη το 1859,κατά την διάρκεια του "ηλιακού κύκλου 10",το οποίο ονομάσθει "περιστατικό Κάρινγκτον"από το όνομα του Βρετανού αστρονόμου  που πρώτος το παρετήρησε Richard Carrington.Λιγο πριν το μεσημέρι της 1/9/1859,κάποια από τις πολυάριθμες κηλίδες που υπήρχαν στη επιφάνεια του Ήλιου,παρήγαγε μιά ισχυρή έκλαμψη(η οποία μεταγενέστερα εκτιμήθηκε ως Χ-10) εκτοξεύοντας ένα νέφος αερίων και πλάσματος,που 17 ώρες αργότερα χτύπησε την Γη.Το επιθετικό αυτό κύμα κυριολεκτικά σφυροκόπησε το γήινο προστατευτικό μαγνητικό πεδίο,προκαλώντας αυτό που οι ειδικοί ονομάζουν "ισχυρή γεωμαγνητική καταιγίδα ".Μιά πλημμυρίδα ηλεκτρονίων και άλλων φορτισμένων σωματιδίων κατέκλυσε την ιονόσφαιρα από δύση προς ανατολή,προκαλώντας ισχυρά ηλεκτρικά πεδία στην επιφάνεια του πλανήτη μας.

Από μαρτυρίες της εποχής γνωρίζουμε ότι κάποια από τα υποτυπώδη ηλεκτρικά μέσα της εποχής,όπως ο τηλέγραφος,καταστράφηκαν ολοσχερώς ή άρχισαν να λειτουργούν χωρίς καν να είναι συνδεδεμένα στο ρεύμα,ενώ πολυάριθμοι χειριστές τηλεγράφου υπέστησαν ηλεκτροπληξία από τις απότομες εκκενώσεις που δημιουργήθηκαν.Όλες οι χάλκινες τηλεγραφικές γραμμές έλυωσαν !!

Επίσης έγιναν ορατά με γυμνό μάτι,μαγνητικά φαινόμενα,όπως το Βόρειο Σέλας που σχηματίσθηκε σε τροπικές περιοχές όπως η Χαβάη και οι Μπαχάμες,συνοδευόμενα από αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και σημειώθηκαν κάποια ακραία καιρικά φαινόμενα,ενώ τις ίδιες ημέρες σχεδόν διπλασιάσθηκαν οι καταγεγραμμένοι θάνατοι από καρδιακές ανακοπές και εγκεφαλικά επεισόδια.

ΣΗΜΕΡΑ

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλα τα παραπάνω συνέβησαν σε μιά εποχή που η πλέον εξελιγμένη ηλεκτρική συσκευή ήταν ο τηλέγραφος.Αν σήμερα μια ανάλογη έκλαμψη χτυπούσε την Γη,αυτό θα μπορούσε να σημαίνει την επιστροφή του ανθρώπινου πολιτισμού στην προβιομηχανική εποχή,με ότι αυτό συνεπάγεται !!!

Οι παρατηρούμενες σήμερα ηλιακές εκλάμψεις είναι όχι της τάξεως Χ-10,αλλά μέχρι και Χ-45 !!!Οι ζημιές στο παγκόσμιο ηλεκτρικό δίκτυο θα ανέρχονταν σε δεκάδες τρις Ευρώ ή Δολάρια και θα χρειάζονταν να παρέλθουν χρόνια μέχρι να αποκατασταθούν,ενώ θα καταστρέφονταν σχεδόν ολοκληρωτικά τα δίκτυα μεταφορών,οι τηλεπικοινωνίες(επίγειες,εναέριες,διαστημικές),καθώς και όλες οι μη θωρακισμένες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.Όλοι οι σε λειτουργία μετασχηματστές μεγάλης τάσεως θα έλυωναν και η κατασκευή νέων απαιτεί τουλάχιστον δύο χρόνια,το δε κόστος καθενός είναι της τάξεως πολλών εκατομμυρίων Ευρώ.

Συγχρόνως,οι ζωές όσων π.χ.χρησιμοποιούν βηματοδότη για την καρδιά θα βρεθούν υπό την άμεση απειλή αναστολής της λειτουργίας του.Επίσης θα διακόπτονταν παροχές από τις οποίες το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας είναι άμεσα εξαρτημένο,όπως το πόσιμο νερό,η επεξεργασία των λυμάτων,οι αναλήψεις χρημάτων από τις τράπεζας,οι ανελκυστήρες των πολυορόφων κτηρίων,οι συγλοινωνίες κλπ.

Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο,αν μια μεγάλη έκλαμψη χτυπήσει την Γη,το γήινο μαγνητικό πεδίο θα μπορούσε να υποχωρήσει ολοκληρωτικά στα σημεία προσβολής του,αφήνοντας την επιφάνεια του πλανήτη απροστάτευτη στην κοσμική ακτινοβολία,που θα τον "έψηνε",με τρόπο με αυτόν που λειτουργούν οι φούρνοι μικροκυμάτων.Το σοκ που θα προκαλούνταν στην ροή της μαγνητικής ενέργειας του πλανήτη μας θα ήταν τέτοιο ,ώστε η τεράστιας κλίμακας γεωμαγνητική καταιγίδα που θα ξεσπούσε,θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμα και αναστροφή των μαγνητικών πόλων της Γης(όχι των Γεωγραφικών),με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Το 1996 ο δορυφόρος που στάλθηκε για να μελετήσει τον Ήλιο ανακάλυψε ότι το άστρο δεν είχε πια ούτε βόρειο ούτε νότιο πόλο. Είχε μετατραπεί σε ένα μόνο μαγνητικό πεδίο.Σύμφωνα με μελέτες, την ίδια χρονιά μια ισχυρή μαγνητική κίνηση έκανε το νότιο πόλο της Γης να μετακινηθεί κατά δεκαεπτά μοίρες από τη θέση του σε μία μόνο μέρα !!

Στις 2 Απριλίου 2001 μέσω SOHO παρατηρήθηκε κάτι που μέχρι τότε οι επιστήμονες της ΝΑSA θεωρούσαν αδύνατο.Η ενεργός ηλιακή περιοχή στο βορειοδυτικό άκρο του ηλιακού δίσκου,δημιούργησε μιά έκλαμψη πολλές φορές το μέγεθος της Γης που αξιολογήθηκε της τάξης Χ20(ο χαρακτηρισμός Χ αποδίδεται στις πλέον ισχυρές και επικίνδυνες εκλάμψεις).Ο Ήλιος εξαπέλυσε στο αχανές διάστημα (όχι προς την κατεύθυνση της Γης) ένα τεραστίων διαστάσεων κύμα ακτινοβολίας σωματιδίων και πλάσματος,το οποίο εκινείτο με ταχύτητα των 7,2 εκατομμυρίων χλμ την ώρα,ικανό να "ψήσει" ο,τιδήποτε βρισκόταν στο διάβα του.

Το άκρως ανησυχητικό φαινόμενο επαναλήφθηκε σε μιά σειρά εκλάμψεων απο 29/10 μέχρι 4/11 του 2003,που έφθασαν στο πρωτοφανές μέγεθος Χ45,δίνοντας μας μιά σαφέστατη προειδοποίηση για το τι μπορεί να μας επιφυλάσσει ο Ήλιος στο μέλλον.Μετά απ'αυτό ακολούθησε ένα εξ ίσου σπάνιο φαινόμενο, της "απόλυτης ηλιακής αδράνειας"ιδίως κατά το 2008 μέχρι το 2009.

Από το 2010,αλλά κυρίως από το 2011,ο Ήλιος έχει ξαναμπεί σε φάση έντονης
δραστηριότητας,διανύοντας αυτό που οι ειδικοί αποκαλούν "Ηλιακό κύκλο 24",για τον οποίο η NASA  προειδοποιεί για μία άνευ προηγουμένου "διαστημική καταιγίδα", καθώς ο ήλιος θα ξυπνήσει από έναν "βαθύ ύπνο" γύρω στο 2013, προκαλώντας 20 φορές μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή από αυτή του τυφώνα Κατρίνα της Νέας Ορλεάνης των ΗΠΑ.


Ανώτατα στελέχη της NASA πιστεύουν πως η μεγάλη αυτή καταιγίδα θα χτυπήσει σαν αστραπή και θα προκαλέσει καταστροφές παντού, από το νοσοκομειακό εξοπλισμό, τα τραπεζικά συστήματα και τα μηχανήματα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας μέχρι τις οικιακές μας συσκευές, τους υπολογιστές, τα iPods και τα δορυφορικά συστήματα πλοήγησης.

"Γνωρίζουμε ότι έρχεται αλλά δεν ξέρουμε πόσο άσχημα θα είναι τα πράγματα," αναφέρει χαρακτηριστικά ο Dr. Richard Fisher, διευθυντής του τμήματος Ηλιοφυσικής της NASA.
"Θα υπάρξουν σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις από ένα τέτοιο γεγονός. Το λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας."Ο Fisher ισχυρίζεται πως η καταιγίδα, κατά την οποία ο Ήλιος θα ξεπεράσει σε θερμοκρασία τους 5.500 βαθμούς Κελσίου, συμβαίνει ελάχιστες φορές στη ζωή ενός ανθρώπου.Κάθε 22 χρόνια, ο κύκλος της μαγνητικής ενέργειας του Ήλιου κορυφώνεται, ενώ ο αριθμός των ηλιακών κηλίδων φτάνει στα μέγιστα επίπεδα κάθε 11 χρόνια.Ο ίδιος πρόσθεσε πως αυτά τα δύο γεγονότα θα συμπέσουν το 2013, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τεράστια επίπεδα ακτινοβολίας.

Ήδη από τον Νοέμβριο του 2012 οι ολοένα και εντεινόμενες,σχεδόν καθημερινά,ηλιακές εκλάμψεις συνοδεύονται από την εκτόξευση ενός "κοσμικού κύματος"αποτελουμένου από αέρια,μερικώς φορτισμένα σωματίδια,έντονη ακτινοβολία και πλάσμα από το ηλιακό στέμμα,τα οποία κινούνται με τεράστιες ταχύτητες και είναι ικανά να διαταράξουν την γεωμαγνητική ισορροπία του πλανήτη μας,προκαλώντας ανυπολόγιστες καταστροφές στον σύγχρονο ανθρώπινο πολιτισμό.

Πολύ ενδιαφέρον είναι και το παρακάτω βίντεο,που μιλάει ο πρώην Ταγματάρχης της CIA Ed Dames σχετικά με τα επερχόμενα γεγονότα από τον Ήλιο :

ΦΑΕΘΩΝ
http://www.youtube.com/watch?v=qoPX4rQ66vk&feature=related

Αν όλα αυτά μας φαίνονται "υπερβολικά",δεν έχουμε παρά να θυμηθούμε τον μύθο του Φαέθοντα,σύμφωνα με τον οποίον ο νεαρός και άπειρος αρματηλάτης,γιός του Ήλιου,πέρασε με το άρμα του Ήλιου πολύ κοντά στην Γη και την κατέκαυσε,αναγκάζοντας τον φιλέσπλαχνο Δία,για να προλάβει χειρότερες καταστροφές,να τον γκρεμίσει με ένα κεραυνό στον Ηριδανό ποταμό, σκοτώνοντάς τον.Κάτι άλλο βέβαια έγινε και κατεγράφει σαν μύθος !!!


Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ ΕΡΕΘΙΖΕΙ

Περίοδοι με υψηλή ηλιακή δραστηριότητα σχετίζονται με μεγάλη αύξηση της ανθρώπινης δραστηριότητας και ευερεθιστότητας, που οδηγεί σε πολέμους, επαναστάσεις, διαδηλώσεις και καταστολές. Περίοδοι αντίστοιχα με χαμηλή ηλιακή δραστηριότητα σχετίζονται με ησυχία και απάθεια.

Υπάρχει άραγε μια σχέση ανάμεσα στην ηλιακή δραστηριότητα και στην τάση των ανθρώπων για μαζική δράση σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο ?
Για το σκοπό αυτό Ο Ρώσος  επιστήμονας Tchijevsky ερεύνησε την ιστορία 72 χωρών, καταγράφοντας σημάδια ανθρώπινης αναταραχής, όπως πολεμούς, επαναστάσεις, εξεγέρσεις, εκστρατείες και μεταναστεύσεις. Μελετώντας όλο αυτό το υλικό ανακάλυψε πως πάνω από το 80% των σημαντικότερων γεγονότων στην ιστορία της ανθρωπότητας, συνέβησαν μέσα σε μια το πολύ πενταετία από μια μεγάλη έξαρση της ηλιακής δραστηριότητας.Ας δούμε ορισμένα των τελευταίων 50 ετών και ευκαιρία να θυμηθούμε και ιστορικά γεγονότα:
1947-51 Ελληνικός εμφύλιος, Αραβο-Ισραηλινός Πόλεμος 1948, Πόλεμος στην Κορέα.
1957-60 Επανάσταση στην Κούβα, Γαλλο-Αλγερινός Πόλεμος, Ανεξαρτησία Κύπρου.
1967-69 Κορύφωση πολέμου στο Βιετνάμ, Αραβο-Ισραηλινός πόλεμος, Χούντα στην Ελλάδα, αντιπολεμικές διαδηλώσεις στις ΗΠΑ, «Μάης του ‘68» στο Παρίσι, εξέγερση στην Πράγα και εισβολή Σοβιετικών στρατευμάτων.
1979-82 Ισλαμική Επανάσταση στο Ιράν, Πόλεμος Ιράν-Ιράκ, Σοβιετική εισβολή στο Αφγανιστάν, πόλεμος Μ. Βρετανίας-Αργεντινής στα Φώκλαντ.
Περίοδος Ειρήνης ή Καταστολών 1984-1986
Οι Ισραηλινοί αποσύρονται από το Λίβανο, οι Φιλιππινέζοι απομακρύνουν το δικτάτορα Μάρκος, διαδηλώσεις στη Νότια Αφρική καταστέλλονται από το καθεστώς, οι ΗΠΑ επιταχύνουν τον πόλεμο κατά των ναρκωτικών.
Περίοδος Αύξησης 1987-1988
Έναρξη Παλαιστινιακής Ιντιφάντα (Εξέγερση), οι Σοβιετικοί αποσύρονται από το Αφγανιστάν, οι Ανατολικοευρωπαίοι διαφωνούντες οργανώνονται, ΗΠΑ και ΕΣΣΔ υπογράφουν συνθήκη για τους βαλλιστικούς πυραύλους.
Περίοδος Κορύφωσης 1989-1991
Αιματηρή καταστολή της εξέγερσης των Κινέζων φοιτητών στην πλατεία Τιαν αν Μεν, ειρηνικές επαναστάσεις στην Ανατολική Ευρώπη, διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, ο Σαντάμ Χουσείν εισβάλει στο Κουβέιτ, πόλεμος στον Περσικό Κόλπο, κατάρρευση του καθεστώτος του απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική, εμφύλιος πόλεμος στη Σομαλία, διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και πόλεμος στην Κροατία και στη Βοσνία.
Περίοδος Μείωσης 1992-1994.
Η Τσεχοσλοβακία χωρίζεται ειρηνικά σε Τσεχία και Σλοβακία, οι Αφγανοί αντάρτες καταλαμβάνουν την Καμπούλ, γενοκτονία στη Ρουάντα, ο Μαντέλα γίνεται πρόεδρος της Νότια Αφρικής, οι Ρεπουμπλικάνοι χάνουν τις εκλογές από τους Δημοκρατικούς, ο Αραφάτ επιστρέφει στην Παλαιστίνη.
Περίοδος Ειρήνης ή Καταστολής 1995-1997
Έναρξη διαδικασιών ειρήνευσης στη Βόρεια Ιρλανδία, υπογραφή της Συνθήκης του Ντέιτον για τη Βοσνία, υπογραφή Ενδιάμεσης Συμφωνίας Ελλάδας-ΠΓΔΜ, ειρηνευτικές συμφωνίες Ισραηλινών-Παλαιστινίων, αποτυχία των αιτημάτων των ακτιβιστών στις ΗΠΑ, το ποσοστό των κρατουμένων στις ΗΠΑ είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο, Κίνα και Βόρεια Κορέα μετριάζουν τις πολεμικές απειλές τους.
Περίοδος Αύξησης 1998-99.
Ινδία και Πακιστάν προβαίνουν σε πυρηνικές δοκιμές, αυξάνονται οι συγκρούσεις της Σέρβικης αστυνομίας με τον UCK, το ΝΑΤΟ επιτίθεται και βομβαρδίζει μαζικά τη Σερβία, οι Ρώσοι επαναλαμβάνουν τις προειδοποιήσεις τους για πιθανό πυρηνικό πόλεμο, εξέγερση στο Ανατολικό Τιμόρ, μεγάλες διαδηλώσεις στο Σίατλ, θρησκευτικές συγκρούσεις σε Ινδία και Ινδονησία.
Περίοδος Κορύφωσης 2000-2002.
Η συμφωνία ειρήνευσης στη Βόρεια Ιρλανδία καταρρέει, λαϊκή εξέγερση στη Σερβία και πτώση του καθεστώτος Μιλόσεβιτς, ο UCK ξεκινά ανταρτοπόλεμο στη ΠΓΔΜ, μαζικές διαδηλώσεις κατά της παγκοσμιοποίησης σε Πράγα και Γένοβα, αναζωπύρωση των συγκρούσεων Ισραηλινών-Παλαιστινίων, τρομοκρατική επίθεση στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης και στο Πεντάγωνο με χιλιάδες νεκρούς, Αμερικανική επίθεση στο Αφγανιστάν και πτώση των Ταλιμπάν, συγκρούσεις στο Κασμίρ ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν.
Περίοδος μεγάλης αναταραχής στον Ήλιο 2008-2012.
Δεν χρειάζεται να αναφέρω τίποτα,τα γνωρίζουμε και τα ζούμε όλοι μας (οικονομικές καταρεύσεις με προεξάρχουσα την χώρα μας,εξεγέρσεις,πόλεμοι,προετοιμασία του Γ'ΠΠ(?) κλπ, κλπ.

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Είναι γνωστό από την Φυσική ότι ο ρυθμός διάσπασης των ραδιενεργών στοιχείων αποτελεί αυτό που οι επιστήμονες αποκαλούν "σταθερά",παραμένει δηλαδή αμετάβλητος,ανεξαρτήτως περιστάσεων.Στο αξίωμα αυτό στηρίζεται και η χρονολόγιση αντικειμένων με βάση το στοιχείο του "Άνθρακα 14",καθώς και σε άλλες εφαρμογές όπως η λειτουργία των"ατομικών ωρολογίων",κλπ.

Τον Δεκέμβριο όμως του 2006,έγινε μιας ηπίας κλίμακος ηλιακή έκλαμψη που έστειλε ένα κύμα σωματιδίων και ακτινοβολίας προς την Γη.Σε πείραμα που γινόταν τότε στο πανεπιστήμιο Purdue της Ιντιάνας των ΗΠΑ,στο ραδιενεργό στοιχείο "Μαγγάνιο 54"διαπιστώθηκε ότι η ταχύτητα διάσπασης του, είχε μια μικρή διακύμανση κατά την διάρκεια της έκλαμψης και μάλιστα η διακύμανση αυτή ξεκίνησε περίπου 36 ώρες πριν εκδηλωθεί η ηλιακή έκλαμψη.

Μεταγενέστερες έρευνες που έγιναν σε εργαστήρια φυσικών επιστημών στις ΗΠΑ και στην Γερμανία,επιβεβαίωσαν την ύπαρξη μικρής εποχιακής διακύμανσης στη ραδιενεργό διάσπαση και άλλων στοιχείων,όπως αυτά του Silicon 32 και του Radion 226,με την αποβολή σωματιδίων των στοιχείων η οποία να επιβραδύνεται κατά τους χειμερινούς μήνες και να επιταχύνεται το καλοκαίρι,οπότε ο Ήλιος ασκεί μεγαλύτερη επίδραση στα εν λόγω στοιχεία.Όμως αυτό είναι κάτι που βεβαιωμένα δεν συνέβαινε μέχρι σήμερα.

Οι θεωρητικοί φυσικοί αμερικάνικων πανεπιστημίων (Purdue,Stanford)δεν κρύβουν την αμηχανία τους για τα παραπάνω,πιθανολογώντας ότι κάτι έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό με τα σωματίδια "Νετρίνο"που εκπέμπονται από τον πυρήνα του Ηλίου,καθιστώντας τα ικανά να προκαλούν μεταλλάξεις στα ραδιενεργά στοιχεία.Τα Νετρίνα είναι άυλα κοσμικά σωματίδια τα οποία κινούνται με την ταχύτητα του φωτός(ίσως και με μεγαλύτερη κατ'άλλους) και διαπερνούν όλα τα υλικά σώματα,χωρίς να προκαλούν καμία απολύτως επίδραση σ'αυτά.Σύμφωνα με τον καθηγητή Jenkins που πρώτος το παρατήρησε τον Δεκ.2006:"Αυτό που προτείνουμε ,είναι ότι κάτι το οποίο δεν αλληλεπιδρά με τίποτα(νετρίνο),προκαλεί μεταβολές σε κάτι το οποίο δεν μπορεί να επηρεαστεί από τίποτα(ραδιενεργός διάσπαση)".


ΠΑΙΔΙ ΜΕ 3 ΕΛΙΚΕΣ DNA
Φαίνεται λοιπόν ότι ο Ήλιος τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να συμπεριφέται διαφορετικά με τα ραδιενεργά στοιχεία απ'ό,τι έκανε μέχρι τώρα.΄Το ανθρώπινο σώμα διαθέτει οκτώ τέτοια στοιχεία,τα οποία βέβαια έχουν αρχίσει να συμπεριφέρονται και αυτά διαφορετικά(καθηγητής Peter Sturrock,πανεπιστήμιο Stanford).Άρα κάποιο νέο,πολύ σημαντικό βήμα εξέλιξης έχει συντελεσθεί σε κοσμικό επίπεδο,το οποίο μας επιρρεάζει,μιά κοσμοϊστορική αλλαγή !!
Σαν σε επιβεβαίωση των παραπάνω,τον Απρίλιο του 2011 ανακαλύφθηκε και η πρώτη περίπτωση ανθρώπου στην παγκόσμια ιστορία με τρεις έλικες στο DNA του.Πρόκειται γι ένα βρέφος δύο ετών στην Αμερική,με τους επιστήμονες για μια ακόμη φορά να μην μπορούν να κρύψουν την αμηχανία τους.Δείτε και σχετικό βίντεο:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vIt4L1_Tpvg


Πολλοί πλέον επιστήμονες λένε ότι το ανθρώπινο DNA μεταβάλλεται και τείνει σταδιακά να γίνει δωδεκαέλικο. (http://www.iathiein.gr/print.php?id=1286948088&archive
)

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ

Τα τελευταία χρόνια,το διαδίκτυο έχει κυριολεκτικά κατακλυσθεί από φωτογραφίες και βίντεο,των ηλιακών παρατηρητηρίων της NASA, που δείχνουν ξεκάθαρα,εκτός από τα πολυάριθμα τεράστια ΑΤΙΑ γύρω από τον Ήλιο,άγνωστα "σώματα"να βάλλονται από τις ηλιακές εκτοξεύσεις πλάσματος.Ενίοτε μάλιστα ο Ήλιος φαίνεται να εκτρέπει της τροχιάς του αυτά τα αντικείμενα κατευθύνοντας τα έξω από το ηλιακό μας σύστημα.Προσωπικά πιστεύω ότι είναι εξωγήινα σκάφη-αστροπολιτείες τα οποία παίρνουν ενέργεια από το πλάσμα του Ηλίου για την κίνηση τους.Έχουν ληφθεί και σχετικά μηνύματα από τους Ανδρομέδειους-Ολύμπιους ότι αυτό πράγματι συμβαίνει.
Σύγχρονοι ερευνητές έχουν συσχετίσει το παράδοξο αυτό φαινόμενο με αρχαίο χειροτέχνημα του πολιτισμού των Μάγια,το οποίο βρέθηκε στο εσωτερικό πυραμίδας τους.Απεικονίζει έναν αριθμό ΑΤΙΑ να βγαίνουν από μία τεραστίων διαστάσεων τριγωνική οπή από το ηλιακό στέμμα.Ιδιαίτερα εντυπωσιακό θα πρέπει να θεωρείται το γεγονόςότι τέτοιου είδους τριγωνικές οπές έχουμε δεί δύο φορές να σχηματίζονται στο πολύ πρόσφατο παρελθόν.Η πρώτη το 2005 και η δεύτερη στις 12 Μαρτίου 2012 !!!

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
Από το 2011 η NASA είχε ανακοινώσει ότι το ηλιακό μας συστημα εισήλθε σε ένα νέφος φωτονίων και "ήδη βρέχουμε τα πόδια μας",όπως χαρακτηριστικά είχε πεί !!Αυτό το νέφος φωτονίων βρίσκεται γύρω από το άστρο (ήλιος) "Αλκυώνη"του αστρικού σμήνους ή αστερισμού σαν πιό γνωστό,των Πλειάδων,γύρω από το οποίο περιστρέφεται το Ηλιακό μας σύστημα (άρα η Γη όπως έχω ξαναναφέρει ανήκει σ'αυτόν τον αστερισμό).


ΖΩΝΗ ΦΩΤΟΝΙΩΝ
Στο εγγύς μέλλον(πιθανώς τον Δεκέμβριο του 2012,χωρίς να είναι και σίγουρο) θα φθάσουμε στο κέντρο του νέφους όπου ο μεγάλος αριθμός φωτονίων θα εξουδετερώσει το φως του Ηλιου και θα έχουμε τριήμερο σκότος,ενώ συγχρόνως δεν θα λειτουργεί καμία ηλεκτρική ή ηλεκρονική συσκευή.Φυσικό φαινόμενο που συμβαίνει κάθε 12960 χρόνια.Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες λόγω μη υπάρξεως γραπτών στοιχείων από την προηγούμενη διέλευση.Σύμφωνα πάλι με τον τωρινό Αρχιερέα των Μάγια,το φαινόμενο αυτό δεν πρόκειται να συμβεί στις μέρες μας ,αλλά πολύ αργότερα.Ο καιρός είναι πολύ κοντά για να διαπιστώσουμε αν συμβεί ή όχι.Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ:
http://www.katohika.gr/2012/11/21122012.html#more



ΟΙ ΣΦΥΓΜΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ

Οι αλλαγές δεν περιορίζονται μόνο στον Ήλιο,αλλά και την ίδια την Γη,η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να ανεβάζει "στροφές".Σύμφωνα με τον μεγάλο επιστήμονα Νικόλα Τέσλα,η Γη σαν ηλεκτρικό σώμα αλληλοεπιδρά με την ιονόσφαιρα παράγοντας ηλεκτρικό φορτίο,οπότε πρέπει να διαθέτει και μιά συγκεκριμένη συχνότητα ταλάντωσης.Το 1954 δύο Γερμανοί επιστήμονες,οι φυσικοί Schumann και Konig,κατάφεραν να προσδιορίσουν με ακρίβεια την συχνότητα αυτή στα 7,8 Herz (Κύκλοι)το δευτερόλεπτο και με δεδομένο ότι η συχνότητα αυτή για πολλά χρόνια παρέμενε ίδια θεωρήθηκε από την σύγχρονη θεωρητική φυσική σαν μιά ακόμη "σταθερά". Από τη δεκαετία του 1980 όμως, και για κάποιον άγνωστο λόγο, οι ενερνειακοί παλμοί του πλανήτη μας άρχισαν να επιταχύνονται και το 2003 έδειξαν ότι η συχνότητα του πλανήτη μας έχει αυξηθεί και υπολογίζεται ότι στο τέλος του 2012 θα έχει φτάσει στα 13 Ηz .

Ως μόνη δυνατή εξήγηση για την εξέλιξη αυτή, οι ειδικοί πιστεύουν τον συντονισμό του πλανήτη μας με κάποιου είδους ενεργειακές ή μαγνητικές μεταβολές που έχουν συντελεστεί στον Ήλιο.
Ο ανθρώπινος εγκέφαλος συντονίζεται με τους ενεργειακούς παλμούς (κραδασμούς) του πλανήτη μας.Αυτό όμως δεν μπορούμε να το καταλάβουμε,αλλά το μόνο που αισθανόμαστε τους τελευταίους μήνες,είναι ότι ο χρόνος μας συνειδησιακά περνά πολύ γρήγορα,πολλές φορές νομίζουμε ότι βρισκόμαστε στην επόμενη ημέρα,καθώς επίσης μερικές φορές επιβραδύνεται(αυτό οφείλεται στο ότι ο εγκέφαλος μας αποσυντονίζεται μερικές φορές απο τους παλμούς του πλανήτη).Υπολογίζεται ότι συνειδησιακά το 24ωρο,σήμερα έχει γίνει 15ωρο και μάλλον θα έχουμε και άλλες ραγδαίες μειώσεις όπως ισχυρίζονται ορισμένοι ερευνητές.

Η αύξηση αυτών των παλμών έχει σαν αποτέλεσμα το ξεκλείδωμα της ληθαργικής κατάστασις του DNA μας και την αναβάθμιση του,ώστε να πραγματοποιηθεί η μετάλαξη μας και να είμαστε έτοιμοι για το τελικό άλμα σε μιά άλλη ανώτερη συνειδητότητα,σε μιά πολύ πνευματική κατάσταση ύπαρξης μετά το τέλος του 2012.Βέβαια όσο πιό νέος είναι ο άνθρωπος, τόσο πιο γρήγορα θα εξελιχθεί αυτό.

Πρέπει όμως να γνωρίζουμε ότι τα αρνητικά συναισθήματα (μίσος, φόβος κλπ) συντονίζουν τα δύο κυρίαρχα ενεργειακά όργανα του σώματός μας (την καρδιά και τον εγκέφαλο) σε χαμηλότερες συχνότητες, αποκόπτοντας τη φυσική μας σύνδεση με τους παλμούς της Γης (και κατ' επέκταση του Ηλίου), ενώ τα θετικά συναισθήματα (π.χ. αγάπη, ευγνωμοσύνη κλπ) έχουν την ικανότητα να ανεβάζουν κατακόρυφα τα ενεργειακά μας επίπεδα σε συχνότητες τέτοιες, που έχουν περιγραφεί σαν "καταστάσεις πνευματικής Φώτισης".

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ

Στο σημείο όμως αυτό, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι δεν είναι λίγες και οι παγκόσμιες "εσωτερικές" παραδόσεις που κάνουν λόγο για ένα τέτοιου είδους απότομο εξελικτικό άλμα, όπως αυτό που συντελείται στις μέρες μας και θα κορυφωθεί τους επόμενους μήνες, και μάλιστα εδώ και πολλές εκατοντάδες χρόνια.

Στο άρθρο μου "Τα σημεία των καιρών Νο 1"έχω αναφερθεί στο επονομαζόμενο "Το Μυστικό των Μυστικών"που με  μεγάλο σημειολογικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η "συμβολιστική" ανάλυση του υπάρχοντος κυρίαρχου ισοτόπου στο ανθρώπινο σώμα, του Άνθρακα 12, ο οποίος αποτελείται από έξι ηλεκτρόνια, έξι πρωτόνια και έξι νετρόνια (6-6-6).Σας θυμίζει κάτι αυτό ? Μήπως το "Θηρίο"είναι ο "Άνθρωπος"? Όπως γράφει η Αποκάλυψη:"Ο έχων νουν,ψηφισάτω τον αριθμό του Θηρίου.Αριθμός γαρ ανθρώπου και ο αριθμός αυτού,χξς'"Δηλαδή μας λέει ότι ο αριθμός του Θηρίου είναι συγχρόνως και ο αριθμός Ανθρώπου και ότι ο αριθμός αυτός βγαίνει αν μετατρέψουμε τα αντίστοιχα Ελληνικά γράμματα "χξς'"σε ψηφία,δηλαδή 666.Στο σημείο αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό πως ουδέποτε το 666 ήταν ο "αντίχριστος", αλλά ή ίδια η φύση και η δημιουργία,την οποία για "΄χαρη" των ιερατείων του ελέγχου, έπρεπε να δαιμονοποιήσουμε και να αρνηθούμε προκειμένου να μας διατηρούν "κοιμησμένους" Στην ουσία εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμη πάντρεμα επιστήμης και μεταφυσικής !!!

Σύγχρονοι μελετητές, μελετώντας την δραστηριότητα του Ηλίου, προβλέπουν τη δημιουργία ενός νέου ισοτόπου, του Άνθρακα 7 (στοιχείο που αποτελείται από 6 ηλεκτρόνια, 6 πρωτόνια και ένα νετρόνιο,6-6-1 ), το οποίο υποστηρίζουν ότι θα προκύψει ως συνέπεια των ηλιακών ενεργειακών μεταβολών,ύστερα από μεταστοιχείωση του Άνθρακα 12,του δεύτερου επικρατέστερου στοιχείου στο ανθρώπινο σώμα μετά το Οξυγόνο.

 Η συγκεκριμένη υπόθεση,θέλει το στοιχείο του Άνθρακα 7 να καθιστά εφικτή για την ανθρώπινη διάνοια,την πρόσβαση σε ανώτερα γνωστικά και συνειδησιακά επίπεδα και νέες πιo πνευματικές διαστάσεις και σφαίρες ύπαρξης.Στούς περισσότερους πνευματικά εξελιγμένους θα γίνεται συχνά εμφανής με λαμπρές νοητικές συλλήψεις ή και πραγματοποίηση καταστάσεων που μέχρι τώρα τις κατατάσσαμε στον χώρο των θαυμάτων,όπως εξωσωματικές εμπειρίες,τηλεπάθεια,κλπ !!!Κατά την διάρκεια αυτών των φαινομένων εάν κάποιος θα μπορούσε να παρατηρήσει την ακτινοβολία γύρω από το κεφάλι αυτών των πολύ εξελιγμένων ατόμων,θα  έβλεπε ότι αυτή παρουσιάζεται εξαιρετικά έντονη,πράγμα που οφείλεται στα πλεονάζοντα νετρόνια που παρήχθησαν όταν ο Άνθρακας 12 μεταμορφώθηκε μέσα στον εγκέφαλο σε Άνθρακα 7.Κάτι δηλαδή παρόμοιο με το φωτοστέφανο στις εικόνες των Αγίων !!!

Παρ'όλα αυτά ο Άνθρακας 7 γρήγορα αποσυντίθεται σε άλλες πιό σταθερές μορφές της ύλης και είναι έτσι σχεδόν αδύνατον να ανιχθευθεί μέσα στο ανθρώπινο σώμα.
Υπάρχουν δύο λόγοι που τα περί Άνθρακα 7 αποκαλύπτονται τώρα.Πρώτον,είμαστε προ των πυλών στην πιό σημαντική μετάβαση που έχει βιώσει η ανθρωπότητα και είναι καιρός να αποκαλυφθούν τα μυστικά.Δεύτερον,ειναι εξαιρετικά δύσκολο να συνθέσουμε Άνθρακα 7 σε εργαστήριο,εκτός αν έχουμε επιταχυντή τύπου CERN !!!

Όλη η αντίσταση αυτών που δεν θέλουν να έχει ολόκληρη η ανθρωπότητα πρόσβαση σε αυτό το άνοιγμα της συνείδησης εκφράζεται ακριβώς με τις πολλές και διαφορετικές μορφές μέσω των οποίων προσπαθούν να εκφυλίσουν και να  σπρώξουν τους ανθρώπους ακόμη πιο μακριά από την υγεία και την αρμονία. (Άγχος, οικονομική δυάλιση, χημικά δηλητήρια στην τροφή, χειραγώγηση του κλίματος, αεροψεκασμοί chemtrails, μεταλλαγμένα-αφύσικα τρόφιμα, εμβόλια, κοινωνική και ηθική εξαθλίωση, προπαγάνδα μέσω ΜΜΕ, χειραγώγηση μέσω του φόβου κ.α.)

Μπορείτε να δείτε και το σχετικό βίντεο :http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qcVo0vpJpB8

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ-ΕΠΙΦΥΣΗ

Ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει ότι η έκθεση του ανθρωπίνου σώματος στο φως του Ήλιου έχει σαν αποτέλεσμα την ανάπτυξη της ευεργετικής βιταμίνης D3,που εξαλείφει τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου,καρδιακών παθήσεων,οστεοπόρωσης,σκλήρυνσης κατά πλάκας,ενισχύσεως του ανοσοποιητικού συστήματος,αποφυγή κατάθλιψης,κλπ.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Επίσης ελάχιστοι γνωρίζουν για άλλη πολύ πιό "πνευματική"ευεργετική ιδιότητα του Ηλίου,την θεραπεία και την πλήρη αποκατάσταση της λειτουργείας ενός αδένα ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο του εγκεφάλου μας,την "Επίφυση",η οποία αποκαλείται και "Τρίτο Μάτι",λόγω των θεαματικών ιδιοτήτων της.Η Επίφυση ονομάζεται και "Κωνάριο"λόγω του κωνοειδούς σχήματος της που θυμίζει "κουκουνάρι".
Ο αδένας αυτός συνθέτει και εκκρίνει την "Μελατονίνη",μία ορμόνη που μεταφέρει πληροφοριες σχετικά με τον φωτισμό του περιβάλλοντος χώρου μας σε διάφορα όργανα του σώματος και ρυθμίζει: λειτουργιες όπως οι βιολογικοί μας ρυθμοί, οι κύκλοι και η ποιότητα του ύπνου μας, καθώς και τα επιπεδα εγρήγορσής μας κατά τη διάρκεια της ημέρας.Η ίδια ουσία έχει βρεθεί ότι επιδρά και  σε πλήθος άλλων λειτουργιών, όπως η θερμοκρασία του σώματός μας, η ψυχολογική μας διάθεση, η αναπαραγωγική ικανότητα, η αποτελεσματικότητα του ανοσοποιητικού μας συστήματος κ.λπ.

 Το γεγόνός ότι τα επίπεδα της παραγόμενης από την Επίφυση,Μελατονίνης μειώνονται με την πάροδο των ετών, έχει οδηγήσει πολλούς ειδικούς να συνδέουν τη δράση της συγκεκριμένης ορμόνης και με τη διαδικασία της γήρανσης! Είναι σημαντικό επίσης να γνωρίζουμε ότι η παραγωγή Μελατονίνης προϋποθέτει την ύπαρξη απόλυτου σκοταδιού κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Η Επίφυση συνδέεται απ'ευθείας με το οπτικό κέντρο του εγκεφάλου,όπως και τα μάτια μας,λειτουργώντας έτσι σαν "εσωτερικό μάτι",καθώς οι εικόνες που συλλαμβάνει και μεταδίδει στο κέντρο της όρασής μας δεν προέρχοvται από τον περιβάλλοντά μας χώpo, αλλά από "αλλού"! Ορισμένοι ερευνητές μάλιστα θεωρούν ότι ο συγκεκριμένος αδένας είναι το σημείο, στο οποίο καταλήγει και η "ασημένια χορδή",το "νήμα" που συνήθως λέγεται ότι ενώνει το υλικό μας σώμα με την ψυχή μεταφέροντας στον εγκέφαλό μας τις πληροφορίες από τα πνευματικά πεδία ύπαρξης.Επίσης η επίφυση συνδέται με τη δημιουργία των ονείρων και τις υπερβατικές εμπειρίες που συμβαίνουν σε ορισμένα άτομα.

Αυτοψείες σε εγκεφάλους αποθανόντων έδειξαν ότι στους περισσότερους ανθρώπους της εποχής μας ο αδένας της επιφυσης δεν βρίοκεται σε καθόλου καλή κατάσταση,καθώς υπόκειται σε μια μορφή "ασβεστοποίησης",με αποτέλεσμα να υπολειτουργεί ή να είναι ουσιαστικά αδρανής!
Αυτή την πάθηση, οι ειδικοί την αποδίδουν σε ένα πλήθος παραγόντων.Τέτοιοι είναι: 

-Το "στρές"που διαταράσσει τους φυσικούς μας βιολογικούς κύκλους. 
-Ο ύπνος σε ακατάλληλες ώρες. 
-Η "χημική διατροφή".
-Η υπερβολική κατανάλωση ζωικών προϊόντων ή κατεργασμένων τροφών. 
-Η Ανεπαρκής ενυδατωση. 
-Η μακροχρόνια έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία (κινητά τηλέφωνα,ασύρματα δίκτυα τηλεφωνίας και υπολογιστών, φούρνοι μικροκυμάτων,καλώδια υψηλής τάσης,κ.α.)
-Και κυρίως η λήψη μεγάλων ποσοτήτων Φθορίου,είτε μέσω των διαφόρων εξαιρετικά επικινδυνων οδοντικών σκευασμάτων, είτε από την εγκληματική καθιέρωση και πρόσθεση της τόσο τοξικής αυτής ουσίας στο πόσιμο νερό, σε πολλές χώρες. 
Τα καλά νέα ωστόσο, είναι ότι η πάθηση αυτή δεν είναι μη αναστρέψιμη. Αντίθετα, έχει βρεθεί ότι η επίφυσή μας έχει την ικανότητα να "αναρρώνει" σχετικά γρήγορα, μόλις απομακρύνουμε τους επιβαρυντυκούς παράγοντες και κυρίως, ότι το τόσο σημαντικό αυτό εσωτερικό μας "τρίτο μάτι" καθορίζει και ενεργοποιείται με την τακτική μας έκθεση στο ηλιακό φως !!!

Πρέπει να θεωρούμε βέβαιο ότι το συγκεκριμένο κέντρο εσωτερικής όρασης θα παίξει πρωτανωνιστικό ρόλο σε κάθε διαδικασία ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ,ΦΩΤΗΣΙΣ και ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ που ενδεχομένως να βιώσουμε στο εγγύς μέλλον ... 

Στούς εξουσιαστές όμως του πλανήτη δεν συμφέρει αυτή η φυσική εξέλιξη των ανθρώπων,καθόσον τους θέλουν υπάκουα "προβατάκια" και προσπαθούν να αντιτάξουν μιά σειρά από ενέργειες που μπορούν να καθυστερήσουν τις εξελίξεις.Τις βλέπουμε κάθε ημέρα ιδίως τον τελευταίο καιρο,όπως:

-Προβαλλόμενες και καλλιεργούμενες από τα ΜΜΕ συναισθηματικές καταστάσεις φόβου, οργής, ενοχών και αυτολύπησης, που "βραχυκυκλώνουν" κάθε προσπάθεια πνευματικής μας ανάτασης.
-Τεχνητή οικονομική κρίση που φέρνει μεγάλη ψυχολογική σναστάστωση στις κοινωνίες.
-'Εντεχνη και μεθοδευμένη καθιέρωση τρόπων ζωής που στερούν από τον άνθρωπο τις δυνατότητες πνευματικότερης ζωής. Αυτό επιτυγχάνεται βλάπτοντος και εκφυλίζοντας τα σωματικά όργανα που επιτρέπουν τέτοια ζωή ... Για παράδειγμα -και σε σχέση με τα όσα προαναφέραμε για την Μελατονίνη- πρέπει να ξέρουμε ότι αυτή η κοθοριστικής σημασίας για την σωματική και πνευματική μας υγεία, ουσία, παράγεται από την Επίφυση κατά τη διάρκεια του 'ύπνου των πρώτων πρωινών ωρών (3 με 6 το ξημέρωμα), αλλά μόνο εάν έχει επίσης προηγηθεί ύπνος και τις προηγούμενες ώρες της νύχτας.'Ετσι,είναι φανερό, ότι το ξενύχτι που ουσιαστικά έχει επιβληθεί ως τρόπος ζωής και διασκέδασης στους νέους, έχει καταστροφικά βιολογικά και πνευματικά αποτελέσματα!
-Χημικοί αεροψεκασμοί που παρεμποδίζουν την ηλιακή ενέργεια και ακτινοβολία να φτάσει ως εμάς,εκτός βέβαια και  από τα δηλητήρια που μας ρίχνουν !!!

-Εκτεταμένη χρήση γυαλιών ηλίου, μέσω ευθείας κατατρομοκράτησης των πληθυσμών για τις "βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας", ή έμμεσης καθιέρωσής τους,λόγω της χρήσης τους από αστέρες του σινεμά-μουσικής και από άλλες ομάδες κοινωνικών προτύπων, που ελέγχονται απόλυτα από την παγκόσμια ελίτ.
-Τεράστια γενικότερη εκστρατεία κατασυκοφάντησης του ηλιακού φωτός και των συνεπειών της έκθεσης του ανθρώπου σε αυτό (εδώ εντάσσεται και η τρομολαγνία περί υπερθέρμανσης του πλανήτη).
-Εγκληματική καθιέρωση από τις κυβερνήσεις πολλών κρατών, της φθορίωσης του πόσιμου νερού.

Τα παραπάνω είναι μερικά από τις μεθοδευμένες ενέργειες που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη αυτή την εποχή (Νοέμβριος 2012),για να αποτρέψουν ή παρεμποδίσουν την "αναβάθμιση της ανθρωπότητας" !!!Εμείς το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να απέχουμε από κάθε συναίσθημα φόβου,απόγνωσης,πανικού,έχοντας βαθιά πίστη μέσα μας ότι όλα θα εξελιχθούν προς το καλύτερο.

Επίσης αυτό που μας βοηθάει στην αναβάθμιση του DNA μας,όπως λένε οι ειδικοί, είναι να κοιτάμε τον Ήλιο κάθε ημέρα για 15 δευτερόλεπτα,με περαιτέρω αύξηση καθημερινά.Ο πλέον κατάλληλος χρόνος για την προστασία των ματιών μας είναι μέχρι μία ώρα μετά την ανατολή και μέχρι μία ώρα πριν την δύση.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Τι σημαίνουν όλα αυτά ?Ότι βρισκόμαστε ενώπιον μιας αλλαγής μεγάλου βεληνεκούς και ότι ο Ήλιος, ως ζωντανό πλάσμα, όπως και η Γη και οι πλανήτες, σύντομα θα εξελιχθεί.Από την μιά μεριά μπορεί να μας δημιουργήσει τεράστιες καταστροφές,άλλωστε αυτό έχει συμβεί αρκετές φορές στο απώτατο παρελθόν,από την άλλη είναι ο καλύτερος σύμμαχος μας για την πνευματική μας εξέλιξη.

Στις μέρες μας συμβαίνει μιά κοσμοϊστορική αλλαγή,συγκρίσιμη με το συμβάν που πριν εκατομμύρια χρόνια μετέτρεψε στη Γη τη χημεία σε βιολογία,όπως λεει ο διάσημος συγγραφέας-ερευνητής D.Wilcock.Tο ίδιο το Σύμπαν ωθεί την ανθρωπότητα ολόκληρη σε αυτό που λέμε συλλογικό συνειδησιακό άλμα. Οι μυήσεις του παρελθόντος δεν λαμβάνουν χώρα πλέον σε ειδικούς χώρους μυστηρίων αλλά γίνονται παντού και ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον πλανήτη μας. Το κέντρο του Γαλαξία μας στέλνει ιδιαίτερες συχνότητες, το ηλιακό μας σύστημα βυθίζεται για καλά ( 2012) στη ζώνη φωτονίων, ο ήλιος κάτω από αυτές τις επιρροές στέλνει τις συχνότητες εκείνες των ενεργειών που λούζοντας τη Γη προκαλούν τις απαραίτητες μεταλλάξεις για το συνειδησιακό άλμα της ανθρωπότητας!

 Ήδη διανύουμε την πορεία προς εκείνη τη μετάλλαξη μας που οδηγεί σε ένα νέο επίπεδο συνείδησης και ξεκλειδώνει μεγαλύτερο μέρος του εγκεφάλου μας, αλλά και ενεργοποιεί νέες ικανότητες και δεξιότητες. Ο ρόλος μας δεν πρέπει να είναι παθητικός. Οφείλουμε να βοηθήσουμε το σώμα και το πνεύμα μας να διατηρήσουν αυτό το νέο επίπεδο και αυτό γίνεται με τη συνειδητή ενασχόληση μας με την αρμονία στο πνεύμα, τα συναισθήματα, το σώμα, τη διατροφή κτλ. Ήδη περνούμε αλλεπάλληλες διαδικασίες εξαγνισμού και κάθαρσης, ώστε να “φύγουν” από πάνω μας τα “προγράμματα” που οδηγούν σε νόσο και εκφυλισμό.

19/11/2012  
                                                                                 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                                  ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΞ εα
http://perseasorion.blogspot.com/2012/11/blog-post.html
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
-Περιοδικό "ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ"τεύχος 204 Οκτ 2012,άρθρο "Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ"
του Χρήστου Βαγενά.
-http://perseasorion.blogspot.gr/2011/10/no-1.html "ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο1"
-http://ellania.pblogs.gr/2012/11/brethhke-anthrwpos-me-3-elikes-dna.html
-http://revealedtheninthwave.blogspot.com/2012/11/m-m-666.html#ixzz2C2E4PYNv
-http://www.katohika.gr/2012/11/blog-post_4513.html
-http://ellania.pblogs.gr/2012/11/o-hlios-anabathmizei-ton-anthrwpo-binteo.html
-http://www.youtube.com/watch?v=qcVo0vpJpB8-Wordpress.com/2011/12/14/%CF%84%CE%BF-%
-http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2012/11/3_16.html
-http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qcVo0vpJpB8
-http://www.katohika.gr/2012/11/21122012.html#more
-http://www.iathiein.gr/print.php?id=1286948088&archive
-http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vIt4L1_Tpvg
 
 
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/05/blog-post_8032.html

ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ "Ε" ΣΜΗΝΟΥΣ 13 ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ

ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΖΕΥΣ(ΔΙΑΣ).

ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΑΜΕ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ Ή ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΑ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ 5ης ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ,ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ<ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΟΙ,ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΣΑΤΕ ΕΤΣΙ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΑΤΕ>.ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ,ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΤΟ <ΟΛΟΝ ΦΩΣ>,ΤΟΝ ΘΕΟ !!!(ΟΧΙ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ).ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ,ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 125.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΧ,Η ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΓΗ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΜΕ ΓΕΝΝΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΑ,ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.Ο ΤΙΤΑΝΑΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΠΟΔΡΑΣΑΣ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΕΤΕΘΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ 4ης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ(26000 ΠΧ),ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΣΕ ΜΕ ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ (ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ-ΟΦΕΩΣ-ΚΗΤΟΥΣ-ε ΒΟΩΤΗ-ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ)ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΟΝΤΑ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ <ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ>'Η <ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ>.Ο ΚΡΟΝΟΣ ΠΑΡΕΞΕΚΛΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΓΕΝΝΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΡΑΤΑ.

ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΩΠΕΣ (ΓΙΓΑΝΤΟΜΑΧΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ),ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΘΑΣΕΥΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.
ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ (26000 ΠΧ)ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΤΕΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΖΕΥΣ.ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΗ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟΣ (ΣΕΙΡΙΟ ),ΩΡΙΩΝΑ,ΚΑΝΩΠΑ ΚΑΙ ΛΑΓΟΥ(ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ), ΕΛΛΑΝΙΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΑ) ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ.

ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ,Ο ΖΕΥΣ ΚΑΤΕΝΙΚΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ(25920 ΠΧ)(ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ, ME EΔΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΣΘΗΣΑΝ ΟΙ ΓΕΝΝΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ-ΓΕΝΝΕΤΙΣΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΑ.

ΤΟ 11665 ΠΧ,ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΦΕΩΣ,ΕΠΙΤΕΘΗΣΑΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ,ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ,ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ.(Η ΣΕΛΗΝΗ,ΤΕΧΝΙΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΕΙΧΕ ΑΦΙΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟ 26174 ΠΧ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΗΤΟΥΣ.ΚΑΤΕΛΗΦΘΗ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ 7 ης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΖΗΝΟΣ(ΔΙΟΣ) ΚΑΙ ΕΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΩΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ).

ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΥΡΑΣ(ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ)ΗΤΑΝ Ο ΚΡΑΤΑΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΖΗΝΟΣ ΑΝΤΕΠΕΤΕΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΣΥΜΑΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΥΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ(ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΗΜΙΘΕΟΙ).Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΕΙΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΑ,ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ.ΑΝΕΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΝΙΚΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ,ΣΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ,ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΖΗΝΟΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ (ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ) ΜΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟ ΑΦΙΧΘΕΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ Η ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΙΛΙΘ ΥΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ(ΤΟΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ) ΑΠΟ ΤΟ ε ΤΟΥ ΒΟΩΤΗ.Ο ΖΕΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ(10988 ΠΧ),ΤΗΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΥΠΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ,ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ,(ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ)ΓΙΑ 13000 ΧΡΟΝΙΑ.Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2012.

ΟΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ,ΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΖΗΝΟΣ,ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΣΑΝ ΘΕΟ.ΑΥΤΟ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΛΙΘ ΕΠΕΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ,ΒΟΡΕΙΟ ΑΦΡΙΚΗ (ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ)ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕ ΣΕ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ.Ο ΗΜΙΘΕΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΗΝΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ. ΤΟ 9560 ΠΧ.ΜΕ 400000 ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΑΝΕΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ. ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ,ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ,ΚΑΤΕΒΥΘΙΣΘΕΙ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ (ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΙΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΑΣ).ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ (ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΟΥ ΝΩΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ Π.ΔΙΑΘΗΚΗ) ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΕΒΥΘΙΣΘΕΙ Η ΑΙΓΗΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΘΑΛΑΣΣΑ.

TA ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΑΘΗΣΑΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΦΡΙΚΗΣ,ΕΥΡΩΠΗΣ,ΑΣΙΑΣ .ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.(ΙΟΥΔΑΙΟΙ-ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ-ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ).

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ Β.ΑΦΡΙΚΗΣ(ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΡΟΚΟ)ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΕΣΤΑΘΕΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ,ΟΙ ΜΟΥΡ (ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΣΤΑΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ).

ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΣΑΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΙΒΗΡΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ (ΙΣΠΑΝΙΑ)ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ <ΒΑΣΚΟΙ>.

ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ,ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ,ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΟ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ Η ΓΗ ΘΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΕΤΣΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥΣ "Ε",ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΗΜΙΘΕΟΥΣ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ,ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΖΗΝΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ,ΠΡΟΕΒΕΙ ΣΕ BIΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΟΝΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΦΥΛΗΣ.

ΠΡΙΝ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΚΤΙΝΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ,Ο ΕΠΟΝΟΜΑΣΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΘΕΙΚΗ,ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ.ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΕΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΓΟΝΟΝ ΤΗΝ <ΜΑΡΙΑ>(ΑΠΟ ΤΟ ΡΗΜΑ ΜΑΙΡΩ=ΛΑΜΠΩ,ΜΑΙΡΗ'Η ΜΑΙΡΑ=ΛΑΜΠΕΡΗ).ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ(ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ 115 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ),ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ,ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΜΕΤΕΒΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ.ΕΚΕΙ ΖΟΥΣΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ,ΚΗΡΥΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΟ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ,ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.
Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ(17 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 33)ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ,ΣΥΜΒΟΛΙΖΑΝ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ,ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ.
ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΝ 32 ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΣΤΑΥΡΩΘΗ !!!

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ
--------------

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΙΨΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ,ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1945,ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΝ.ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ,ΕΛΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ,ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ Η ΓΗ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ,ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ-ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ.ΟΜΩΣ Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΖΕΥΣ,ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΤΩΝ 13 ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ (32 ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ),ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ Η ΓΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ -ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ,ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ 120-140 ΕΚΑΤΟΜ.ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗΝ ΤΟΥΣ) ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟΝ 2,5-3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ "Ε' ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΕΧΕΙ Η ΘΕΙΚΗ ΟΥΣΙΑ<ΙΧΩΡ>.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ.

ΕΤΣΙ ΤΟ 1947,Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΙ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΛΟΥΤΩΝΑ) ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, <ΦΟΙΝΙΞ> ΚΑΙ <ΝΕΜΕΣΗ> ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΔΙΠΛΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ <ΤΕΛΕΙΟΤΗΣ> ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΚΑΘΕ ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 200000 ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ(ΜΗΤΡΙΚΑ,ΜΗΚΟΥΣ 250 ΧΛΜ-ΘΥΓΑΤΡΙΚΑ,ΜΗΚΟΥΣ 20 ΧΛΜ-ΥΠΟΘΥΓΑΤΡΙΚΑ,ΜΗΚΟΥΣ 3 ΧΛΜ-ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΩΣ ΜΑΧΗΤΙΚΑ),ΜΠΟΡΕΙ ΔΕ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ 120 ΕΚΑΤ.ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ,ΜΟΝΟΝ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΑΠΟ ΤΟ 1984 Η ΓΗ ΕΤΕΘΕΙ ΣΕ ΗΥΞΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ "ΠΗΓΑΣΟΣ" ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΘΥΓΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΘΥΓΑΤΡΙΚΑ.ΥΠ'ΟΨΗ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ 'ΕΨΙΛΟΝ",(Η ΨΥΧΗ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΝΕΟ ΣΩΜΑ).


ΜΗΤΡΙΚΑ

ΠΗΓΑΣΟΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΖΩΟΣ (ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ).

ΘΥΓΑΤΡΙΚΑ.

ΩΡΙΩΝ,ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΣΕΑ.
ΣΕΙΡΙΟΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ.
ΤΟΞΟΤΗΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΚΙΠΟ.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ.
ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ.

ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΡΙΑ ΥΠΟΘΥΓΑΤΡΙΚΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΝΙΣΠΑ,ΟΛΥΩΝ,ΔΟΝΕΥΣ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ.

ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ,ΚΑΘΟΣΟΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ 2012 ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΩΝ 13.000 ΕΤΩΝ.ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2010 ΕΙΧΑΝ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙ 100.000 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙ 52 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ,Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ <ΣΟΚ>,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ.<ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ> ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ.ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ"Ε" ΠΟΥ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ.

ΤΟ 2001 ΑΦΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ,ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕΓΑΛΟ ΗΛΕΚΤΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΔΙΑΥΛΟ(ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ) Ο ΚΡΑΤΑΙΟΣ ΑΡΧΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ,ΜΕ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ,ΜΟΝΟΝ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΖΗΝΟΣ.

ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2010,ΑΦΙΧΘΕΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑΣ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΟΣ ΙΝΔΟΚΟΥΧ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.ΤΟΝ ΔΙΑΥΛΟ ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΜΗΣ(Ο ΓΝΩΣΤΟΣ..ΘΕΟΣ)ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ !!!

ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΤΕΛΟΥΣ ΟΡΑΣΕΩΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΚΑΘΟΣΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΑ ΠΕΜΠΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΛΗ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ.ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΕΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ 2010,ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΜΑΔΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΩΝ,ΠΙΘΑΝΩΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ,ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΥΧΗΝΩΡ ΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΟ(ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΤΡΩΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ).ΣΤΙΣ 15 ΟΚΤ.2011 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΟΗΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΜΕ ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ(ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΡΕΡΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ)ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΤΟΝ ΔΕΚ ΤΟΥ 2012 !!!ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΡΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΥΧΗΝΩΡΑ,ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΒΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010.

ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2010 ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ.ΕΤΣΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ,ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΜΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010,ΑΦΙΧΘΕΙ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ,ΟΙ ΔΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ..ΗΔΗ Η ΝΑΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ "ΝΙΜΠΙΡΟΥ" 'Η "ΠΛΑΝΗΤΗΣ-Χ"(ΔΗΛΑΔΗ Η NEMEΣΙΣ) ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ.ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 10/11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011,ΗΤΑΝ ΟΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΙΣΚΕΤΟ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 2012 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ "ΛΙΛΙΘ' Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟ 2006.ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΟΡΟΜΠΟΤ (ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ)ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ,ΑΦΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ?Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΑΝ ΔΕΝ ΛΗΞΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΩΝ 13000 ΕΤΩΝ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΟΥΝ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ,ΟΠΟΤΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΑΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΖΗΝΑ.
ΑΛΛΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ,Ο ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ<ΕΦ'ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙΤΕ,ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ 60 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΜΟΝΟΝ Ο ΖΕΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ>.
ΑΛΛΟΣ ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ 1982 ?ΤΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ?ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ,ΤΗΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΗΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ,ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ,ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ !!ΠΡΙΝ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ <ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ> Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΤΙΤΛΟΣ.ΤΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ?ΟΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ !!ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 1982 ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΑ ΛΙΑΝ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΝΑ ΔΟΣΩ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ,ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΑΓΝΟΟΥΣΑΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΜΑΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ,ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΘΕΙΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ.
ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ.ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΦΑΝΙΣΘΕΙ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ !!!!

ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑ !!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ,ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ !!!

25/10/20011

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα
http://perseasorion.blogspot.com/2011/10/13_4996.html

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.
-ΒΙΒΛΙΑ <Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ>,<Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ>,<Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ>,< ΑΘΑΝΑΤΟ ΝΕΡΟ>,ΤΟΥ
ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.
-ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ..



Καλογεράκης, Γεράσιμος

Γεννήθηκε το 1940 στην Πλαγιά Αιτωλοακαρνανίας. Τελείωσε τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Συνέχισε τον κύκλο των σπουδών του σε όλα τα ανώτατα πνευματικά ιδρύματα του Στρατού και απέκτησε και πτυχίο Πανεπιστημιακού επιπέδου. Τιμήθηκε με όλα τα παράσημα και μετάλλια που προβλέπουν οι νόμοι της Πολιτείας και οι Στρατιωτικοί Κανονισμοί. Αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Υποστρατήγου. Από τριακονταετίας και πλέον ασχολήθηκε με τη μελέτη όλων των θρησκειών του κόσμου, την ιστορία και αρχαιολογία των λαών της γης. Έχει εκδόσει τα κάτωθι βιβλία:"Έλληνες οι γιοί των θεών" (1998), "Δίσκος της Φαιστού - Ιερές ελληνικές γραφές" (1999), "Η επιστροφή των Θεών" (2000), "Η διαθήκη του Προμηθέα" (2001), "Η άγνωστη αρχαιολογία των Ελλήνων" (2002), "Η ιστορία πρέπει να ξαναγραφεί" (2003), "Η μεγάλη προετοιμασία" (2004), "Η υπέρτατη μύηση" (2005), "Απολλώνιος Τυανεύς, Θεός στη γη".




Τίτλοι στη βάση Βιβλιονέτ
(2013) Το πέρασμα του Σειρίου και η 8η αποστολή του Δία, Δίον
(2012) Μέγας Αλέξανδρος, Δίον
(2011) Αθάνατο νερό, Δίον
(2010) Το ολοκαύτωμα του ελληνισμού, Δίον
(2009) 2012 αρχή και όχι τέλος, Δίον
(2009) Φως από τη μεγάλη πυραμίδα, Δίον
(2008) Η γη σε τροχιά θανάτου, Δίον
(2006) Απολλώνιος Τυανεύς, Θεός στη Γη, Δίον
(2006) Πόλεμος στον Ήλιο, Δίον
(2005) Η υπέρτατη μύηση, Δίον
(2004) Η μεγάλη προετοιμασία, Δίον
(2003) Η ιστορία πρέπει να ξαναγραφεί, Δίον
(2002) Η άγνωστη αρχαιολογία των Ελλήνων, Δίον
(2001) Η διαθήκη του Προμηθέα, Δίον
(2000) Η επιστροφή των Θεών, Δίον
(1999) Δίσκος Φαιστού, Δίον
(1998) Έλληνες οι γιοί των Θεών, Δίον




http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/05/13_22.html

Παράξενα contrails στον ουρανό πάνω από τη Χαβάη [Βίντεο]


Φωτογραφίες από παράξενα contrails στον ουρανό πάνω από τη Χαβάη καταγράφηκαν χθες. Πολλές οι εικασίες από τους κατοίκους για το τι μπορεί να ήταν αυτά τα περίεργα σχήματα στον ουρανό.
Το δελτίο ειδήσεων στη Χαβάη προσπαθεί να μας εγγυηθεί ότι ένας πύραυλος ή μία κρυφή πυραυλική δοκιμή που άφησε ένα contrail στον ουρανό και να απορρίψει όλα τα άλλα ως παράλογα.
Δείτε τα βίντεο και αποφασίστε μόνοι σας:






Αποκάλυψη
http://www.apocalypsejohn.com/2014/05/paraksena-contrails-ourano-panw-apo-xabah-video.html

Ομολογία Αμερικανών: Η Ευρώπη στρέφεται στον Πούτιν! -Λάσπη από τους New York Times

πουτιν



Τι κοινό έχουν οι ακροδεξιοί της Ευρώπης και οι ακραίοι λαϊκιστές; Στρέφονται στον Πούτιν, σημειώνουν σε άρθρο τους οι New York Times, σε μια προκλητική   ανάλυση για το τι συμβαίνει πραγματικά στην Ευρώπη.Οι New York Times δήθεν δίνουν μια άλλη διάσταση του φαινομένου της ανόδου των
ακροδεξιών κομμάτων στην Ευρώπη, λίγες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των Ευρωεκλογών.
Οπως αναμεταδίδει και το ΑΠΕ-ΜΠΕ στο δημοσίευμα γίνεται ειδική μνεία στο ακροδεξιό κόμμα της Γαλλίας, το Εθνικό Μέτωπο, αλλά και στο Βρετανικό Κόμμα Ανεξαρτησίας UKIP.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «οι δεξιοί λαϊκιστές της Ευρώπης έχουν κυριευθεί από έναν αντίθετο προς το ρεύμα πυρετό ενθουσιασμού για τη Ρωσία και τον πρόεδρό της Βλαντίμιρ Πούτιν και, μεταξύ άλλων, υποστηρίζουν ότι η Ευρώπη χρειάζεται να σπάσει την υποτέλειά της στις ΗΠΑ και να στραφεί στη Ρωσία ως δύναμη ειρήνης και ως προστάτη ενάντια στην ηθική παρακμή».
Ακρα δεξιά και Ρωσία, σχέσεις στοργής
Είναι φανερή, λοιπόν, η σχέση «στοργής» ανάμεσα στην άκρα δεξιά και τη Ρωσία. Οπως αναφέρεται σε μελέτη του Ουγγρικού Ερευνητικού Ινστιτούτου Πολιτικού Κεφαλαίου «Η επιρροή της Ρωσίας στην άκρα δεξιά είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται ανά την Ευρώπη». Για να εξηγήσουν οι NYT «τα ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης , με ”αιχμή του δόρατος” το Γαλλικό Εθνικό Μέτωπο, θα μπορούσαν να διαμορφώσουν ένα φιλορωσικό μπλοκ στο Ευρωκοινοβούλιο ή τουλάχιστον να ενισχύσουν τις μέχρι πρόσφατα περιθωριακές φιλορωσικές φωνές».
Επί του παρόντος αυτή η φιλορωσική τάση εμφανίζεται μόνο στους ακραίους της πολιτικής και δεν έχει πάρει ευρύτερες διαστάσεις. Και τούτο ακόμα έχει την εξήγησή του «τα φιλορωσικά αισθήματα περιορίζονται κατά μέγιστο λόγο στα άκρα του ευρωπαϊκού πολιτικού φάσματος, ενώ η συμπάθεια για τη Ρωσία και η καχυποψία έναντι της Ουάσιγκτον είναι εν μέρει επιλογές τακτικής», προσθέτοντας ότι «αντανακλούν ένα γενικότερο κλονισμό της λαϊκής εμπιστοσύνης στα πιστεύω και τους θεσμούς που κυριάρχησαν στην Ευρώπη από το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης της Ευρώπης με τις ΗΠΑ».
Η Ρωσία έχει ενισχύσει τη γοητεία που ασκεί στην Ευρώπη
Επίσης, σημειώνεται ότι «η Ρωσία έχει ενισχύσει αυτή τη γοητεία που ασκεί στην Ευρώπη, κυρίως, μέσω της χρηματοδότησης από επιχειρήσεις προς τα ΜΜΕ, ερευνητικά κέντρα και άλλους ευρωπαϊκούς οργανισμούς που προωθούν το πώς η Μόσχα αντιλαμβάνεται τον κόσμο».
Τέλος, προβάλλεται η θέση του διευθυντή πολιτικής της ερευνητικής ομάδας, με έδρα τις Βρυξέλλες, «Vote Watch Europe», Doru Frantescu, ότι «σε γενικές γραμμές, η συμπάθεια των Ευρωπαίων ακροδεξιών για τον κ. Πούτιν είναι μάλλον ευκαιριακή και όχι ιδεολογική, μία σύγκλιση συμφερόντων με στόχο την αποδυνάμωση της ΕΕ».
 


olympia.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/05/new-york-times.html

ΟΜΙΛΙΑ Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ 21-05-2014



Οι εξωγήινοι και οι πρόεδροι των ΗΠΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα



http://ei-end.blogspot.gr/2014/05/ei-end-21-05-2014.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters