Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Νομικός Δρ Reiner Fuellmich:παραποίησαν τα στοιχεία. 500.000 Αμερικανοί πέθαναν μετά από ένα εμβόλιο covid19! BINTEO

Ο έγκριτος Νομικός Δρ Reiner Fuellmich καταγγέλει σε συνέντευξη στον Mike Adams (18/8/21)

Ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν μετά από ένα εμβόλιο για covid παραποιήθηκε. Mας είπαν ψέματα για τον αριθμό των νεκρών. Χονδρικά 500.000 άνθρωποι στις ΗΠΑ πέθαναν αφότου έκαναν ένα εμβόλιο για covid19.’‘ Δηλ. μιλάμε για μισό εκατομμύριο μετεμβολιακούς θανάτους μόνο στις ΗΠΑ. Καθαρή γενοκτονία. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ από τον Giannis Spyrou 08/09/21

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΟΞΕΚΙΝΗΣΩ!
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ; ΟΛΑ ΕΝΑ ΓΙΑΠΙ! ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΟΣΤ-ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Η KELLY BRADY ΣΤΟ ΦΒ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΡΙΣΕΡΒ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ [[ΠΑΝΤΟΥ]] ΟΛΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΠΙΑ!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters