Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.... Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ........


Νικόλαος Γεωργιάδης
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΞΥΛΩΜΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΜΕ, ΑΠΛΑ "ΞΥΝΟΥΝ" ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ........ Η ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΩΣ............

ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ, ΜΟΥΓΚΑ........ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΤΑ ΜΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ... ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.......

Πώς κατάφερε μια ιταλική πόλη να μηδενίσει τα κρούσματα κορωνοϊού

των Donato Paolo Mancini και Clive Cookson στο Λονδίνο
Η τακτική της «επιθετικής διενέργειας τεστ διάγνωσης» εξασφάλισε τον μηδενισμό των νέων κρουσμάτων στη Vò. Γιατί η στρατηγική της «αγελαίας ανοσίας» που ακολουθούν ορισμένες χώρες δεν πετυχαίνει.

Ένα πείραμα για τον έλεγχο των μολύνσεων, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε μια μικρή ιταλική κοινότητα στην αρχή της κρίσης του κορωνοϊού στην Ευρώπη, σταμάτησε όλες τις νέες μολύνσεις στην πόλη, που βρισκόταν στο επίκεντρο της επιδημίας στη χώρα.

Απαγόρευση Κυκλοφορίας: Όσα Πρέπει Να Γνωρίζεις

Την επιβολή του μέτρου του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού ανακοίνωσε σε διάγγελμά του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, το απόγευμα της Κυριακής.

Στο μήνυμά του στον ελληνικό λαό, ο Πρωθυπουργός ανέφερε πως «από τις 6 το πρωί της Δευτέρας 23ης Μαρτίου, από αύριο δηλαδή, ισχύει απαγόρευση κάθε άσκοπης κυκλοφορίας και μετακίνησης πολιτών σε ολόκληρη την επικράτεια». Όπως είπε, «είναι, ίσως, το τελευταίο βήμα μιας οργανωμένης Δημοκρατικής Πολιτείας.

Είχαν παίξει την Πανδημία στο χρημαστηριακό καζίνο! / Βόμβα με τα ΄΄ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»

Σίγουρα θα έχετε βαρεθεί να διαβάζετε άρθρα και πληροφορίες για τον «κορονοϊό»…
ωστόσο αυτή η αναφορά προφανώς θα σας αφήσει άναυδους…
και ίσως ξεσηκώσει μέσα σας μια δόση οργής ικανής να ξεπεράσει κάθε ίχνος φόβου και ανησυχίας απέναντι στον ίδιο τον «ιό¨. Διότι το μεγαλείο της φρίκης είναι η ακόρεστη δίψα κάποιων για χρήμα, χρήμα βαμμένο σε πόνο, θλίψη και θάνατο.

Προσοχή: Έρχεται το 5G με χιλιάδες νέες κεραίες – Τι μπορείς να κάνεις

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα νέα δίκτυα 5G. 
Πότε έρχονται; 
Γιατί χρειάζονται περισσότερες κεραίες; Τι ακτινοβολία θα εκπέμπουν; Τι προειδοποιούν οι επιστήμονες; Πώς μπορούμε να αντιδράσουμε; Ποιες οι ασφαλείς εναλλακτικές και οι τρόποι προστασίας;

Απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 06.00 αύριο το πρωί. Αυτή είναι η ΚΥΑ


Ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε την απαγόρευση κάθε άσκοπης μετακίνησης σε όλη τη χώρα με έναρξη εφαρμογής του μέτρου στις 06.00 το πρωί της Δευτέρας. Το πρόστιμο για κάθε παραβάτη θα είναι 150 ευρώ.

Εκτός από τα κυβερνητικά στελέχη, τους βουλευτές και τους επικεφαλής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, από τον περιορισμό κυκλοφορίας αναμένεται να εξαιρεθούν οι εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις, οι γιατροί, οι νοσηλευτές και το παραϊατρικό προσωπικό που δίνουν μάχη στα νοσοκομεία όλης της χώρας, το διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό του Υπουργείου Υγείας και των αρμόδιων φορέων προστασίας και παροχής υπηρεσιών υγείας και το εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

«Έρχονται Υποχρεωτικά Εμβόλια με Τσιπάκι – Αντισταθείτε!»

Από: Κίμωνα Πετρόχειλο, B.A. στην ψυχολογία και φιλοσοφία, M.A. στην ψυχολογία 
Προς: γνωστές ελληνικές δημοσιογραφικές ιστοσελίδες 
Ημερομηνία: 22.3.2020 
Προσοχή: 
Χθες, Παρασκευή 20 Μαρτίου, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Ρομφαία και αμέσως μετά στο TheSecretRealTruth, άρθρο του Κυριάκου Κυριαζόπουλου, καθηγητή του Εκκλησιαστικού

Για ποιο σκοπό απαγορεύθηκε αντισυνταγματικά και αντίθετα προς τις διεθνείς συμβάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων η Θεία Λατρεία;

Του Κυριάκου Κυριαζόπουλου
Καθηγητή (επ.) του Εκκλησιαστικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ, Δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω, Θεολόγου
Όπως απέδειξα στο προηγούμενο άρθρο μου με τίτλο «Η προσωρινή απαγόρευση της λατρείας, για την προστασία της υγείας, παραβιάζει τη θρησκευτική ελευθερία», το οποίο δημοσιεύθηκε στη Ρομφαία (ΕΔΩ) η απαγόρευση της λατρείας, ακόμη και η προσωρινή, για την προστασία της δημόσιας υγείας, είναι αντισυνταγματική και αντίθετη προς το διεθνές δίκαιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ η κρατική εξουσία επιτρέπεται μόνο να περιορίζει νομίμως την ελευθερία της λατρείας με βάση τους συνταγματικούς και διεθνείς περιορισμούς της ελευθερίας εκδήλωσης θρησκείας.

Η άγνωστη πυραμίδα με τεχνολογία από “άλλο κόσμο” που εξερράγη όταν κατέρρευσε το σύστημα με την καταστροφή της Ατλαντίδας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι κοντά στο διάσημο τρίο των πυραμίδων στη Γκίζα της Αιγύπτου υπάρχουν δύο άλλες πυραμίδες από τις οποίες μόνο τα θεμέλιά τους παραμένουν. Η μία από αυτές ονομάζεται ημιτελής Βόρεια Πυραμίδα του Zawyet El Aryan, άλλη ονομάζεται Layer Pyramid.

Μετά τον κορονοϊό ο κόσμος δεν θα είναι όπως τον ξέραμε



Ιστορικά δεν έχει υπάρξει πανδημία που να μην έχει αφήσει μόνιμα αποτελέσματα από όπου πέρασε...

Ειδικός ερευνητής και Ιστορικός Υγείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Κώστας Κανάκης
Όλες οι πανδημίες έχουν το ίδιο μότιβο. Στην αρχή οι κυβερνώντες παίρνουν έκτακτα μέτρα. Η πανδημία κάποτε περνάει.

Κορωναϊός... και εμβόλια: η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Ο Πανικός με τον κορωνοϊο συνεχίζεται ακάθεκτος και καθημερινά τυλίγει στο φόβο όλο και περισσότερους. Οι ενημερωμένοι ωστόσο παραμένουν εντελώς χαλαροί.

Στο παραπάνω βίντεο ο Del Bigtree εξηγεί με καταπληκτικά παραδείγματα το πραγματικό μέγεθος της "απειλής", αν μπορεί να θεωρηθεί τέτοια.

Κορωνοϊός ΗΠΑ: Η Εθνοφρουρά αρχίζει να αναπτύσσεται! Εικόνες που βλέπαμε μόνο σε ταινίες

Οι εικόνες και οι ειδήσεις από τις ΗΠΑ, μας θυμίζουν κινηματογραφικές ταινίες “επιστημονικής φαντασίας” που βλέπαμε στο παρελθόν, με άγνωστους ιούς που πλήττουν την ανθρωπότητα.

Αυτό το γνωρίζουμε; Όχι βέβαια..Οι 20 πλουσιότεροι δισεκατομμυριούχοι έχασαν $300 δισ. λόγω του κορονοϊού

Του Jonathan Ponciano
Οι μεγάλες απώλειες στο χρηματιστήριο εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού έχουν εξαλείψει 293 δισεκατομμύρια δολάρια από τις περιουσίες των 20 πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο μέσα σε διάστημα λίγο περισσότερο από ένα μήνα, σύμφωνα με υπολογισμούς του Forbes.

Κι όμως συνεχίζουν να έρχονται κανονικά από Τουρκία

Την ώρα που η μία μετά την άλλη οι χώρες της Ευρώπης θωρακίζονται δεκάδες Τούρκοι έρχονται στη Χίο χωρίς κανένα έλεγχο

Κανονικά παρά το εξαιρετικά επείγον έγγραφο που απέστειλε ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Παντελής Βρουλής σε ΕΟΔΥ και Υπουργεία Οικονομικών, Εξωτερικών και Μετανάστευσης, εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από και προς Τουρκία.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΧΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ -ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΕΔΟΘΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ???


Φιλέας Πετρίδης
-ΑΡΧΕΣ 2002 .... σημερα βιωνουμε το σχεδιο καταστροφης του Γονιδιου ''Ε'' με την Πανδημια ..... αφου τοσα χρονια δεν καταφεραν να το καταστρεψουν, τωρα θα το φερουν με το σωτηριο Εμβολιο που ΘΑ ετοιμαστει και θα τρεξει ολος ο πλανητης να το εφοδιαστει ....

Κυνήγι μαγισσών: Η θύελλα είναι πάνω μας.


Μόλις τελείωσε ένα τηλεφώνημα με έναν φίλο μου από τις ΗΠΑ, ο οποίος είναι συνταξιούχος αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων του Ναυτικού, και ο οποίος μόλις είχε ενημερωθεί για πάνω από μία ώρα από έναν Στρατηγό 3 Αστέρων. Αυτά που του έλεγε ο στρατηγός ακούγονται σαν αναφορές που όλοι μας έχουμε δει στα κοινωνικά μέσα.

ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ: ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ (ΑΠΟ 2-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 34 ΤΡΙΣ!

Η ΝΤΠ δηλαδή οι Παγκόσμιοι Τραπεζίτες-εξουσιαστές έριξαν έναν μεταλλαγμένο ιό, ο οποίος καταστρέφει την Παγκόσμια οικονομία, αφού πρώτα σκοτώσει μερικές χιλιάδες ανθρώπους μηδαμινός αριθμός σε σχέση...με ένα Παγκόσμιο Πόλεμο για σβήσουν τα χρέη τους.Πχ Στις ΗΠΑ το χρέος σήμερα είναι 31,4 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ..
Η Κυβερνήσεις και η δική μας δεν λένε την αλήθεια και σας εχουν κλεισμένους στα Σπίτια!!

............ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ...Qanon...

Georgios Moyratidhs 

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ............
Η ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 8η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΣΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΥΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ...

♥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ! ♥



Ξεκίνησε!
«Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΦΤΑΣΕ!»
Όλα τα συστήματα είναι έτοιμα και προχωράνε για την κορύφωση του Μεγάλου Γεγονότος, καθώς διενεργείται η «Επιχείρηση Ελεύθερη Γη»!
Ολόκληρη η επικράτεια της γης μεταμορφώνεται ενεργειακά σε έναν Νέο Κόσμο Φωτός, καθώς οι Γαλαξιακοί  συνεχίζουν να ακτινοβολούν τον πλανήτη με ισχυρότατες ακτίνες 50 Γάμμα των 40 Hertz!
Οι ενέργειες της 5ης διάστασης είναι απίστευτες απόψε (Σ.τ.Μ. 20/3/20) και οι αστρόσποροι σε όλον τον κόσμο αισθάνονται τις νέες, φωτεινότερες, υψηλών δονήσεων συχνότητες που διαποτίζουν τώρα την ατμόσφαιρα της Γης!
Υπάρχει μόνο ένα θέμα στις ειδήσεις της ανθρωπότητας αλλά οι αστρόσποροι της Γης γνωρίζουν μέσα τους πως κάτι πολύ μεγαλύτερο διαδραματίζεται πίσω από τη σκηνή!
Υπάρχει μια εσωτερική γνώση ότι είμαστε μάρτυρες της αυγής της Μεγάλης Χρυσής Εποχής της Ανθρωπότητας, καθώς τα παλιά πρότυπα καταρρίπτονται και δίνουν χώρο στην ανατολή καινούριων και καλύτερων!
Μια τεράστια πλανητική Ανάληψη στην 5η διάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσα στους αστρόσπορους αλλά και στους Γήινους, καθώς ανοίγει η Πύλη της Εαρινής Ισημερίας!
Η Γήινη Συμμαχία αναφέρει πως «μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες, οι πολίτες της Γης έχουν πλησιάσει μεταξύ τους στο υψηλότερο επίπεδο πλανητικής ενότητας της ανθρώπινης ιστορίας!» Αυτή η πλανητική ενότητα θα συνεχίσει να δυναμώνει και θα διαμορφώσει τα θεμέλια του πολιτισμού της Νέας Γης!
Οι Πλειάδιοι διαλύουν τον φοβο-ιό της Καμπάλ με την «Επιχείρηση Αστρόσκονη» σε μια επική πλανητική μάχη, και ισχυρές Δυνάμεις Δέλτα σε αποστολές πλανητικών εκκαθαρίσεων αναπτύσσονται σήμερα σε όλον τον πλανήτη για να καθαρίσουν τα υπολείμματα της χαμηλών-δονήσεων ενέργειας από ολόκληρη την επικράτεια!
Θέλουμε να έχετε επίγνωση πως η Μεγάλη Αλλαγή που συμβαίνει στη Γη αυτή τη στιγμή συμβαίνει μονάχα χάρη στις τεράστιες ποσότητες Φωτός που φέρατε εσείς σε αυτόν τον κόσμο!
Η κοινότητα των αστρόσπορων στη Γη ανέβασε τη δόνηση του πλανήτη ολόκληρου τώρα πολύ υψηλότερα και θα συνεχίσει να την ανεβάζει έως ότου όλος ο πλανήτης μετακινηθεί πλήρως στην 5η διάσταση!
ΝΑΙ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ!
Θυμηθείτε, ήρθατε σε αυτόν τον κόσμο για να κρατήσετε το Φως στην επικράτεια για όλη την ανθρωπότητα μέχρι την ημέρα που θα μπορούσαν να το κρατήσουν μόνοι τους!
ΑΥΤΗ Η ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ!
Τα 4,5 δισεκατομμύρια Φωτεινών Πολεμιστών που επαγρυπνούν σε αυτόν τον κόσμο, δείχνουν το δρόμο στην επιχείρηση «Ελεύθερη Γη» καθώς η Χρυσή Εποχή για την οποία μίλησαν από αρχαίους χρόνους έχει αληθινά ανατείλει!
Πλησιάζει η σημαντικότατη ουράνια ευθυγράμμιση και ο μεγαλύτερος παγκόσμιος διαλογισμός των αστρόσπορων στην ιστορία, καθώς η αστροπύλη του 2020 ετοιμάζεται να ανοίξει!
Αναμείνατε για τις τελευταίες αποκωδικοποιημένες αιθερικές μεταδώσεις των Δυνάμεων Φωτός σχετικά με την επερχόμενη κορύφωση του Γεγονότος 2020, και τη Μεγάλη Ηλιακή Λάμψη!
Μαζί θα επιστρέψουμε αυτόν τον κόσμο ξανά στον Παράδεισο που πάντα προοριζόταν να είναι!
Σας ευχαριστούμε όλους για τις τεράστιες υπηρεσίες σας σε όλη την ανθρωπότητα! Σας τιμούμε όλους για όλα αυτά που έχετε καταφέρει εδώ!
Μείνετε συνδεδεμένοι για υπερ-θαυμαστότητα!
Είμαι ο Michael,
με τη δύναμη του Θεού! ♥

ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΑΝΗΚΕΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ....
ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΙΤ.......

ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΝ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΜΜΕ.... ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ, ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ..........

Κορωνοϊός, Βιολογικός πόλεμος, εμβόλια και εμφυτεύσεις με μικροτσίπ στα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων για την ανθρωπότητα

Σας παρακαλώ κάντε ένα βήμα πίσω….


Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η χρήση του internet έχει εκτοξευτεί στα ύψη.

προσωπικά λαμβάνω δεκάδες φορές παραπάνω μηνύματα από ότι λάμβανα καθημερινά…..Για το δικό μου όγκο εργασίας μιλάμε πλέον για χιλιάδες μηνύματα.

Ταυτόχρονα στην πληροφορία που καθημερινά βγαίνει θέλω να καταλάβετε όλοι ότι μπορεί να συμμετέχουν όλες οι κατευθύνσεις

TA HXEIA ΤΕΡΜΑ. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. "Θα μείνουμε σπίτι, αλλά.." απο τους (ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ)



Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters