Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Σας παρακαλώ κάντε ένα βήμα πίσω….


Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η χρήση του internet έχει εκτοξευτεί στα ύψη.

προσωπικά λαμβάνω δεκάδες φορές παραπάνω μηνύματα από ότι λάμβανα καθημερινά…..Για το δικό μου όγκο εργασίας μιλάμε πλέον για χιλιάδες μηνύματα.

Ταυτόχρονα στην πληροφορία που καθημερινά βγαίνει θέλω να καταλάβετε όλοι ότι μπορεί να συμμετέχουν όλες οι κατευθύνσεις


Υπάρχουν αυτοί που ψάχνουν πραγματικά την αλήθεια, υπάρχουν αυτοί που δεν θέλουν να βρεις την αλήθεια, υπάρχουν αυτοί που θέλουν σώνει και καλά η δικιά τους αλήθεια να είναι η μοναδική, υπάρχουν αυτοί που δημιουργούν μιαν αλήθεια γιατί έτσι μπορούν να αφήσουν περισσότερο καπνό.

Εάν σε αυτό βάλουμε και τους νέους χρήστες που ξαφνικά ασχολούνται με την εναλλακτική πληροφόρηση οι οποίοι δεν έχουν εμπειρία να ξεχωρίσουν η να κατανοήσουν πώς δουλεύει η υπεροντότητα πληροφορίας…. Τότε φτάνουμε σε έναν νέο στρατό που μπορεί να αναπαραγάγει την ψεύτικη είδηση πιο εύκολα και έτσι με αυτόν τον τρόπο να δημιουργεί περισσότερο πανικό.

Σας παρακαλώ όλους λοιπόν κάντε ένα βήμα πίσω… Πάρτε λίγες βαθιές ανάσες ηρεμήστε και αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα από την μεριά του απλού παρατηρητή.

Έτσι κι αλλιώς ότι κι αν συμβαίνει έχει ήδη συμβεί, είτε είναι αληθινός ο ιός ή όχι είτε η παγκόσμια Χούντα ξεκίνησε έχει ήδη συμβεί και μας έχει πιάσει μέσα στη φάκα του.

Το να κινηθούμε και τώρα με εργαλείο μές τον πανικό και το φόβο θα είναι ένα μεγάλο λάθος…

Ενημερωθείτε διαβάστε κάντε την έρευνά σας αλλά μην τους αφήσετε να γίνεται η τροφή τους…. Θέλουν τον πανικό γουστάρουν πολύ το σοκ και το δέος ας μην συνεχίσουμε λοιπόν να είμαστε τα θύματά τους.

Ψυχραιμία από όλους μην αναπαράγεται εύκολα όποια είδηση βρεθεί κοντά σας γιατί σας δικαιολογεί με ευκολία αυτό που συμβαίνει κάντε λίγο υπομονή και η πληροφορία και το τοπίο πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσει.

Προσπαθώ να σηκώσω ένα βίντεο εδώ και τέσσερις ώρες για κάποιο λόγο που δεν αναγνωρίζω ακόμα ως φυσικό δεν τα έχω καταφέρει αλλά είμαι σίγουρος ότι τις επόμενες ώρες θα τα καταφέρω ακούστε το αυτό το βίντεο θα σας δώσει τα στοιχεία που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή για το πώς θα πρέπει να συμπεριφερθείτε σε αυτή την κατάσταση…..Αμφισβητείται με γιατί μπορεί να μην είμαι ικανός να σας συμβουλέψω αλλά από την άλλη ακούστε για να καταλάβετε αν αξίζει τον κόπo..

Πριν πολυ καιρο δημιουργησα ενα προσταγμα , οτι γνωρισα προστατευω κατακτω οτι με απειλει …

Μαλλον εχει ερθει η ωρα να το κατανοησουμε σε βαθος γιατι ο πολεμος που βρισκομαστε ειναι πολυπλευρος και πολυ καλα σχεδιασμενος , απο ολο αυτο νικητες θα βγουν αυτοι που θα δημιουργησουν το πεδιο της μαχης ..σας το λεω χρονια …δωστε στον χρονο το δικαιωμα πια να με κρινει ..και σε ολα πλεον θα πραξει ο καθενας σαν ιστορια της αληθειας του !

Stranger…

katohika


Σχόλιο από The Secret Real Truth: Τους καταλάβαμε Stranger και αυτός είναι ο λόγος που έχουν σκυλιάσει. Μια από τα ίδια σχεδόν όλοι. Υπομονή κουράγιο σε όλους τους Έλληνες αλλά και σε όλο το κόσμο.Καλή δύναμη να έχουμε θα μας χρειαστεί. Αυτό μπορεί δυστυχώς να είναι προάγγελος σε γεγονότα που όταν τα λέγαμε πριν 10 χρόνια (και τα λέμε) μας θεωρούσαν γραφικούς, τώρα τα ζούμε.

Υπομονή, κουράγιο και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε


https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters