Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Θα χάσει τον έλεγχο η Fed το 2021; Το πιο σημαντικό γεγονός για τη νέα χρονιά είναι πιθανό η Fed να χάσει τον έλεγχο της σιδερένιας πυγμής στις αγορές.

Συντάχθηκε από τον Alasdair Macleod μέσω του GoldMoney.com,

Η πτωτική τάση του δολαρίου έχει ήδη καθιερωθεί έναντι άλλων νομισμάτων και εμπορευμάτων, οδηγώντας σε αυτό το αποτέλεσμα.

Τα γεγονότα το 2021 θα είναι συνέπεια ενός αναπτυσσόμενου υπερπληθωρισμού του δολαρίου. Οι ξένοι κάτοχοι δολαρίων και περιουσιακών στοιχείων σε δολάρια - σήμερα συνολικά 27,7 τρισεκατομμύρια δολάρια - είναι βέβαιο ότι θα αυξήσουν το ρυθμό μείωσης της έκθεσής τους. 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters