Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Ποιος είναι ο καθηγητής Νομικής που χαρακτήρισε «σατανίστρια» την Κεραμέως

Ο καθηγητής με προσωπική του τηλεφωνική παρέμβαση σε ραδιοφωνικό σταθμό και αφού διατύπωσε ακραίες θέσεις σχετικά με την επιβολή του lockdown έφθασε στο σημείο να κατηγορήσει την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως  ότι ακολουθεί τις παγκόσμες σατανικές οδηγίες

Αντιδράσεις αλλά και πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες το παραλήρημα του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή της Κομοτηνής Κωνσταντίνου Βαθιώτη σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης για την πανδημία.

Το QFS Ξεκινά Την Επόμενη Εβδομάδα! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ JFK

Γράφω εδώ και μήνες για το Quantum Financial System, το οποίο θα είναι το νέο Το Διεθνές Νομισματικό Σύστημα, του οποίου οι εργασίες, όπως έχουν ήδη γραφεί, θα ξεκινήσει από αυτήν την εβδομάδα ή από τις 18 Ιανουαρίου 2021 και οι τράπεζες που θα διαχειρίζονται τις πρώτες εκκαθαρίσεις μεταξύ των διαφόρων κρατών, είναι οι Wells Fargo, UBS και Barckley από τα γραφεία τους στη Ζυρίχη και τη Γενεύη, που θα είναι θωρακισμένο για την περίσταση.

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ή ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

Φτάσαμε επιτέλους στο τέλος ενός παλιού μονοπατιού και στο κατώφλι μιας νέας Χρυσής Εποχής, όπως έχει πει πολλές φορές ο Πρόεδρος Τραμπ, ή θα πρέπει να περιμένουμε πολύ καιρό;

Σας είπαμε ότι τον Αύγουστο, κατά τη διάρκεια της διάσκεψης στο Whirlpool, ο Πρόεδρος μίλησε με αυτούς τους όρους ανακοινώνοντας ότι θα φύγει για λόγους ασφαλείας.
Λίγες εβδομάδες αργότερα είχε κάνει tweet τις απλές λέξεις Rejoice, It Works (χαίρε, λειτουργεί!). 

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΦΕ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ"

Ο Γιοσέφ Εζικιήλ Γιαχουντά  

ήταν δικηγόρος και καθηγητής τής Εβραϊκής.  Έγραψε  το  βιβλίο

Joseph Yahuda, LL.B., "HEBREW IS GREEK", Becket Publications, Oxford Unversity Press, 1982. Prefaced by professor Saul Levin, SUNY.
 O Γιαχούντα στην εισαγωγή ευχαριστεί τους πολλούς "ανωνύμους" δωρητές οι οποίοι τον ενίσχυσαν οικονομικώς ώστε να πραγματοποιηθεί η έκδοση αυτή.  

Πως οι κοσμοεξουσιαστές διέπραξαν ένα απίστευτο έγκλημα που ξεπερνά και την οποιαδήποτε μαζική σφαγή της ιστορίας

Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ Dr ROYAL RAYMOND RIFE

Ο ιδιοφυής επιστήμων Dr Rife (1888-1971) σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου John Hopkins και ανέπτυξε τεχνολογία που στις μέρες μας είναι ακόμη ευρέως διαδεδομένη στα πεδία της οπτικής, των ηλεκτρονικών, της ραδιοχημείας, της βιοχημείας, της βαλλιστικής και της τεχνολογίας πτήσεων.

Ντόναλντ Τραμπ. Αυτά όλα απαρνήθηκε ο άνθρωπος αυτός για να λυτρώσει όλη την Ανθρωπότητα από τους τυράννους.

Αξίζει τον κόπο να δούμε όλοι μερικά παλάτια που είναι ιδιοκτησία του Ντόναλντ Τραμπ, που ζούσε και μαζί με την οικογένεια του απολάμβανε.

Αυτά όλα απαρνήθηκε ο άνθρωπος αυτός για να λυτρώσει όλη την Ανθρωπότητα από τους τυράννους.

Στο δε ουρανοξύστη στην Πέμπτη Λεωφόρο Στην Νέα Υόρκη όπου τα τρία τελευταία πατώματα είναι η προσωπική του κατοικία όπου ζούσε με τη

ΩΔΗ ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Το DC είναι περιφραγμένο και ο πρόεδρος δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά στον Λευκό Οίκο. Όχι όμως για τους λόγους που ίσως νομίζετε.

Μη φοβάστε, θα υπάρξει ένα νέο κεφάλαιο και ένα τέλος στους φόρους εισοδήματος που καταβάλλονται στους φορολογούμενους της Εταιρείας που τώρα είναι στα χέρια μιας νέας διοίκησης. 

Έπεσαν στο πρόβλημα να κλέψουν μια εταιρεία της οποίας τα περιουσιακά στοιχεία βρίσκονται στη διαδικασία κατάσχεσης. 

Οι περισσότεροι από αυτούς δεν παρατήρησαν επειδή δεν γνώριζαν καν ότι το έθνος τους ήταν μια Εταιρεία. 

ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ Βαθύ κράτος καταρρέει. Τα καλύτερα θα έρθουν τις επόμενες εβδομάδες.

Η επίσημη ανακοίνωση στρατιωτικού νόμου και νόμιμης στρατιωτικής κυβέρνησης, σε ισχύ από τις 12:00 μ.μ. στις 20 Ιανουαρίου 2021, έγινε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 29 στις 18:00 μ.μ. EST (23:00 GMT) ..

Η επίσημη ανακοίνωση της σύλληψης του Μπάιντεν μαζί με 355 μέλη του Κογκρέσου και 109 γερουσιαστές (464 εκλεγμένους) στις 24 Ιανουαρίου και 25 έγινε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 16:35 μμ EST (22:35 GMT ή 1 Φεβρουαρίου στις 6:35 πμ). Μαλαισία / Σιγκαπούρη).

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ντε Σάντις, θα επιβάλλει κυρώσεις στους τεχνολογικούς κολοσσούς για αθέμιτες πρακτικές

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον Ντε Σάντις ανακοίνωσε τις συνέπειες που θα αντιμετωπίσουν οι τεχνολογικοί κολοσσοί όπως το Facebook, το Twitter και η Google, εάν παραβιάσουν το απόρρητο των κατοίκων της Φλόριντα και παρέμβουν κατά τη διάρκεια εκλογών στην πρόσβαση των πολιτών στους υποψηφίους.

Ο Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης επέκρινε τη χειραγώγηση ειδήσεων και τη λογοκρισία ορισμένων ατόμων, ενώ περιέγραψε λεπτομερώς τις αυστηρές κυρώσεις της νέας νομοθεσίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από το Καπιτώλιο της Φλόριντα την Τρίτη.

«Τα προσωπικά δεδομένα των κατοίκων της Φλόριντα, η δυνατότητά τους να συμμετέχουν σε διαδικτυακές πλατφόρμες καθώς και η δυνατότητά τους να συμμετέχουν στις εκλογές χωρίς την παρέμβαση των μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας πρέπει να είναι προστατευμένα», δήλωσε ο Ντε Σάντις.

Είπε ότι με την πάροδο του χρόνου, «αυτές οι πλατφόρμες έχουν αλλάξει και από ουδέτερες πλατφόρμες που παρείχαν στους Αμερικανούς την ελευθερία του λόγου έχουν μετατραπεί σε όργανα επιβολής συγκεκριμένων απόψεων. Κατά συνέπεια, αυτές οι πλατφόρμες διαδραμάτισαν ολοένα και πιο αποφασιστικό ρόλο στις εκλογές και επηρέασαν αρνητικά τους Αμερικανούς που διαφωνούν με τις καθιερωμένες τάσεις του καρτέλ των μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας».

Ο Ντε Σάντις υπαινίχθηκε ότι οι τεχνολογικοί κολοσσοί «έκοβαν» ειδήσεις που δεν ήταν ευνοϊκές για τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, ενώ ταυτόχρονα διέγραφαν λογαρισμούς πολύ γνωστών συντηρητικών, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, από το Twitter και το Facebook, αναφέρθηκε επίσης και στην κατάργηση της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Parler από τους διακομιστές της Amazon.

«Όταν 2,8 εκατ. Αμερικανοί επέλεξαν να κατεβάσουν την εφαρμογή Parler για να μοιραστούν πληροφορίες με φίλους, οικογένεια και συναδέλφους, ποιο ήταν το αποτέλεσμα αυτού; Καταργήθηκε από την Amazon, την Google και την Apple », δήλωσε ο Ντε Σάντις.

Ο Ντε Σάντις ζήτησε ανοιχτά, αξιόπιστα ντιμπέιτ για θέματα που επηρεάζουν τους Αμερικανούς και όχι την πλήρη λογοκρισία στην οποία συμμετέχουν οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας. Ο κυβερνήτης είπε ότι οι εταιρείες κάνουν διακρίσεις εναντίον των πολιτών όταν αλλάζουν τους κανόνες τους όπως τους ταιριάζει, χωρίς προειδοποίηση ή συνέπεια.

Σύμφωνα με το νέο μέτρο του νομοθετικού σώματος της Φλόριντα, οι εταιρείες τεχνολογίας που αφαιρούν από τις πλατφόρμες τους έναν υποψήφιο κατά τη διάρκεια των εκλογών θα αντιμετωπίζουν ημερήσιο πρόστιμο 100.000 $ μέχρι να αποκατασταθεί η πρόσβαση του υποψηφίου στην πλατφόρμα.

Εάν μια εταιρεία τεχνολογίας προωθεί έναν υποψήφιο έναντι κάποιου άλλου, η αξία αυτής της δωρεάν προώθησης πρέπει να καταγράφεται ως συμβολή σε πολιτική εκστρατεία που επιβάλλεται από την Επιτροπή Εκλογών της Φλόριντα.

Το νομοσχέδιο θα δώσει επίσης τη δυνατότητα στον Γενικό Εισαγγελέα της Φλόριντα να ασκήσει αγωγή εναντίον των μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας σύμφωνα με τον Νόμο περί Αθέμιτων και Παραπλανητικών Εμπορικών Πρακτικών της Φλόριντα, εάν παραβιάσουν τις νέες πολιτικές που ορίζονται στο νομοσχέδιο.

Οι εταιρείες τεχνολογίας θα πρέπει να ενημερώσουν τους χρήστες εκ των προτέρων για τις αλλαγές στους κανόνες πριν κλείσουν έναν λογαριασμό και να εφαρμόσουν τον κανόνα με συνέπεια.

«Και τέλος, [εάν] μια εταιρεία τεχνολογίας χρησιμοποιεί το περιεχόμενό της και τους αλγόριθμους που σχετίζονται με τους χρήστες για να καταστείλει ή να δώσει προτεραιότητα στην πρόσβαση οποιουδήποτε περιεχομένου που σχετίζεται με έναν πολιτικό υποψήφιο ή ψηφοθηρικούς σκοπούς, αυτή η εταιρεία θα αντιμετωπίζει επίσης ημερήσια πρόστιμα», πρόσθεσε ο Ντε Σάντις.

Ο Πρόεδρος της Βουλής της Φλόριντα Κρις Σπρόουλς είπε: «Με την πρότασή μας, θα φέρουμε στο φως αυτό που αποκαλώ τις πέντε οικογένειες του σκότους: Facebook, Twitter, Google, Amazon και Apple», προσθέτοντας, «Αυτοί οι συντελεστές δεν θα ενεργούν πλέον χωρίς έλεγχο εδώ στη Φλόριντα».

«Έχουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και την ικανότητα να ασκούν έλεγχο στον ελεύθερο λόγο των ανθρώπων», δήλωσε ο Σπρόουλς. «Πιέζουμε ώστε να φανερώσουμε επιτέλους τα περίπλοκα και ασυνεπή πρότυπα τους σχετικά με τη λογοκρισία, την αναστολή και το διώξιμο από την πλατφόρμα».

Το Twitter, το Facebook και η Google δεν απάντησαν άμεσα σε αίτημα για σχολιασμό.


https://theepochtimes.gr


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters