Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ή ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

Φτάσαμε επιτέλους στο τέλος ενός παλιού μονοπατιού και στο κατώφλι μιας νέας Χρυσής Εποχής, όπως έχει πει πολλές φορές ο Πρόεδρος Τραμπ, ή θα πρέπει να περιμένουμε πολύ καιρό;

Σας είπαμε ότι τον Αύγουστο, κατά τη διάρκεια της διάσκεψης στο Whirlpool, ο Πρόεδρος μίλησε με αυτούς τους όρους ανακοινώνοντας ότι θα φύγει για λόγους ασφαλείας.
Λίγες εβδομάδες αργότερα είχε κάνει tweet τις απλές λέξεις Rejoice, It Works (χαίρε, λειτουργεί!). 

Χωρίς τους Οπαδούς του να καταλάβουν την πραγματική σημασία αυτής της φράσης.
Αλλά ας αναλύσουμε πρώτα αντικειμενικά τι συμβαίνει οικονομικά με σημασία σήμερα.
Πολλοί καλά ενημερωμένοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αγοράζουν χρυσό και ασήμι, για παράδειγμα ο Warren Buffet για να αναφέρουμε ένα πάνω απ 'όλα και όχι μόνο ως ένα ασφαλές καταφύγιο για την κάλυψη της οικονομικής κρίσης μετά το Covid (τα γραφήματα δείχνουν μια ισχυρή ανοδική τάση).

Το petrodollar δεν είναι πλέον περιουσιακό στοιχείο, αλλά είναι επίσης χρέος λόγω της τεράστιας «τυπωμένης» ποσότητας της οποίας οι ακριβείς αριθμοί του εκκρεμούς ποσού δεν είναι καν γνωστοί.

Το ίδιο ισχύει και για τα ιταλικά κρατικά ομόλογα με τοποθέτηση BOT αρνητικών αποδόσεων , σε μια περίοδο κατά την οποία το spread θα πρέπει να ανεβαίνει στα ύψη.
Η Unicredit είχε μια σειρά Blackouts εντός δύο ημερών (14 και 15 Σεπτεμβρίου) προκαλώντας απρόσιτη πρόσβαση σε χρήματα και τρεχούμενους λογαριασμούς, παρόμοια προβλήματα και για την Intesa San Paolo.

Ένα νέο σκάνδαλο νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ξέσπασε για δισεκατομμύρια δολάρια από μεγάλες διεθνείς τράπεζες όπως η HSBC, η Barclays, η Deutsche Bank (η οποία αποφασίζει επίσης να κόψει πολλά υποκαταστήματα ), Commerzbank, JP Morgan και πολλά άλλα.

Πιστεύεις ότι είναι απλώς ασυμπτωματικές συμπτώσεις;
Σε προηγούμενα άρθρα σας έχουμε δώσει σημαντικές προόδους σχετικά με την επικείμενη Παγκόσμια Οικονομική Επαναφορά μέσω του Κβαντικού Χρηματοοικονομικού Συστήματος (QFS) που φαίνεται να έχει αρχίσει να λειτουργεί τον Αύγουστο.

Αλλά ας αναλύσουμε για πρώτη φορά αποκλειστικά στην Ιταλία, τι θα πρέπει να είναι παρά το γεγονός ότι επί του παρόντος δεν υπάρχουν επίσημες πηγές για το θέμα που να μπορούν να επιβεβαιώσουν δημοσίως τι είναι πραγματικά, επίσης επειδή δεδομένου του πεδίου του έργου δεν πιστεύω προσωπικά ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν το 100% των πληροφοριών.

Σύμφωνα με τις μελέτες μας και τις φήμες που ελήφθησαν από διαφορετικές πηγές, το QFS φαίνεται να λειτουργεί μέσω ενός «Διασυνοριακού Διατραπεζικού Συστήματος Διασυνοριακών Πληρωμών» που ονομάζεται CIPS, το οποίο είναι ένα ιδιωτικό δίκτυο το οποίο διαχειρίζεται μια τεχνητή νοημοσύνη, επομένως ένα ιδιωτικό εικονικό δίκτυο, το οποίο λειτουργεί μέσω ενός ψηφιακού νόμισμα (αλλά δεν είναι ένα Crypto νόμισμα) εγγυημένο από πραγματικούς πόρους (περιουσιακά στοιχεία) και θα επιτρέπει σε κάθε άτομο να λειτουργεί μέσω οποιασδήποτε μορφής υλικού (υπολογιστής, έξυπνο τηλέφωνο κ.λπ.) και να έχει μια σαφή και διαφανή ακεραιότητα λειτουργιών και κινήσεων χρημάτων από τις Κεντρικές Τράπεζες στους λογαριασμούς παραληπτών των κεφαλαίων, στη συνέχεια ένα νέο παγκόσμιο δίκτυο για τη μεταφορά περιουσιακών στοιχείων, το οποίο θα αντικαταστήσει το κεντρικό σύστημα ή το Σύστημα Swift, εμποδίζοντας αποτελεσματικά τη διαφθορά και την εσωτερική χειραγώγηση στο τραπεζικό σύστημα.

Το Swift σημαίνει «Εταιρεία Παγκόσμιας Διατραπεζικής Χρηματοοικονομικής Τηλεπικοινωνίας». Είναι ο παγκόσμιος πάροχος ασφαλών χρηματοοικονομικών μηνυμάτων. Όταν μιλάμε για "κωδικούς SWIFT" αναφερόμαστε σε μια σειρά τυπικών κωδικών που χρησιμοποιούνται για χρηματοοικονομικές τηλεπικοινωνίες μεταξύ τραπεζών.

Με το νέο QFS αντ 'αυτού, η διαχείριση όλων θα γίνεται μέσω ανταλλαγών αυτού του ψηφιακού νομίσματος με εγγύηση πολύ συγκεκριμένων πόρων (επομένως δεν θα είναι ένα Crypto νόμισμα, αλλά η διαχείριση των ανταλλαγών θα πραγματοποιείται στην πλατφόρμα Ripple που είναι ένα σύστημα μεταφοράς χρημάτων σε πραγματικό χρόνο , και το Token
XRP) με ταχύτητα υπολογισμού 3,5 τρισεκατομμύρια καρέ (όχι byte) ανά δευτερόλεπτο, επιτρέποντας έναν πραγματικό έλεγχο ταυτότητας Gps μεταξύ όσων στέλνουν χρήματα και ποιος τα λαμβάνει.

Η τεχνητή νοημοσύνη που θα ελέγχει αυτήν τη διαδικασία μεταφοράς, ελέγχοντας αποτελεσματικά το παγκόσμιο δίκτυο σε λίγα δευτερόλεπτα, θα εκχωρήσει έναν ψηφιακό αριθμό σε κάθε νόμισμα fiat (ευρώ, δολάριο, κ.λπ.) που κατέχει το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, τοποθετώντας το σε πραγματικό χρόνο επιτρέποντας ένα επίπεδο απαραβίαστο ασφάλειας σχετικά με ποιος στέλνει και ποιος λαμβάνει.

Κάθε τράπεζα και κάθε τρέχων λογαριασμός στον κόσμο θα έχουν σύντομα αυτό το νέο σύστημα και θα μπορούν να διαχειρίζονται από τον χρήστη απευθείας από ένα έξυπνο τηλέφωνο ή υπολογιστή.
Η ανταλλαγή που διαχειρίζεται αυτή η τεχνητή νοημοσύνη, το Asset Chain Collection ή το ACC θα έχει μια γενική λογιστική διανομής και τα Κουπόνια εντός αυτής θα επιτρέψουν μια άμεση μετατροπή ίσης αξίας (επομένως ισοτιμία μεταξύ όλων των νομισμάτων), για την αγορά αγαθών και υπηρεσιών σε όλον τον κόσμο.

Μόλις τα κουπόνια κοπούν με βάση το ποσό του χρυσού και του αργύρου που διατηρούνται ως περιουσιακά στοιχεία, δεν θα υπάρχουν πλέον νομίσματα που κόβονται (Χρυσό και Ασημί Πρότυπο / Μέσα) και αυτό θα ισχύει σε όλο τον κόσμο.
Έτσι, θα υπάρχουν ουσιαστικά "Cips Coins" με φυσική τιμή μετρητή και γραμμωτό κώδικα που θα αντιγράφονται ουσιαστικά στο σύστημα και θα παρακολουθούνται.
Αν λοιπόν έχουμε 100 ευρώ στον τρεχούμενο λογαριασμό μας, θα έχουμε πάντα 100 ευρώ στο QFS, το οποίο είναι ήδη λειτουργικό, αλλά δεν είναι πλήρως λειτουργικό έως ότου υπάρχουν όλοι οι κωδικοί του νέου χρυσού νομίσματος.
Το σύστημα θα είναι απολύτως ασφαλές και υπό τον έλεγχό μας και κανείς δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στον λογαριασμό μας ή να παρεμβαίνει όπως κάνουν σήμερα οι τράπεζες σχετικά με τη ρευστότητά μας (Modern Money Mechanics).

Έτσι, το QFS θα έβαζε τέλος σε κάθε διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος πίσω από το τραπεζικό σύστημα, και τα παραδείγματα που αναφέρθηκαν παραπάνω (HSBC, Barclays κ.λπ.) αποτελούν πρωταρχικό παράδειγμα αυτού, καθώς μόλις ξεκίνησε θα ανιχνεύσει αυτόματα όλες τις κινήσεις αναγκάζονται από ιδιωτικά τραπεζικά συστήματα, κατάλληλα για ξέπλυμα χρήματος.

Το δορυφορικό σύστημα επικοινωνίας που θα εγγυηθεί τη ροή αυτών των τραπεζικών δεδομένων και δεδομένων συναλλαγών θα προστατεύεται από την Αμερικανική Διαστημική Δύναμη, ένας από τους λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκε από τον Πρόεδρο Τραμπ, αυτή η νέα Ένοπλη Δύναμη κόστισε εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια https: // www.ilsole24ore.com/art/trump-fonda-l-esercito-le-guerre-spaziali-ACWsdr7?refresh_ce=1

Η έδρα του QFS, όπως αποκαλύπτουν οι προαναφερθείσες πηγές, πρέπει να βρίσκεται στο Switch στο Λας Βέγκας https: / / www.switch.com/ (φωτογραφία)
το μεγαλύτερο και πιο προηγμένο Data Center στις ΗΠΑ, που εδρεύει επίσης στο Tahoe Reno.

Για να καθοριστεί το ακριβές χρηματικό ποσό που είναι διαθέσιμο για κάθε χώρα, θα υπάρχει ένας τύπος που θα καθορίζει με ακρίβεια τη σωστή αξία με βάση τα περιουσιακά στοιχεία κάθε χώρας, επομένως , εκτός από την ποσότητα του χρυσού και του αργύρου που έχει μικρή σημασία, ο τύπος θα περιλαμβάνει επίσης το μέγεθος της περιοχής, τον πληθυσμό και άλλες παραμέτρους που σε κάθε περίπτωση είναι πολύ σημαντικά περιουσιακά στοιχεία.

Αυτή η φόρμουλα θα ισχύει για κάθε έθνος για να επιτρέψει αυτήν την Παγκόσμια Χρηματοοικονομική Επαναφορά, και υπάρχει ήδη και γι 'αυτό το τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό ίδρυμα φαίνεται να αγωνίζεται με όλη της τη δύναμη να εμποδίσει την ανάπτυξη αυτού του συστήματος εδώ και είκοσι χρόνια.

Σύμφωνα με αυτό το νέο σύστημα, μόλις τεθεί σε πλήρη λειτουργία, δεν θα πρέπει πλέον να υπάρχει το Banking Seigniorage ή η εξουσία ιδιωτών (Κεντρικές Τράπεζες) να εκδίδουν χρήματα χρέους (Δημόσιο και Ιδιωτικό Χρέος) ή προγράμματα Ponzi ή μορφές αυτοχρηματοδότησης η νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων κερδοσκοπικών χρηματοοικονομικών μέσων μέσω παραγώγων.

Σε αυτόν τον ειδυλλιακό κόσμο, προφανώς, ακόμη και η ανταλλαγή χρημάτων για την αγορά ή την πώληση ναρκωτικών θα σταματήσει αυτόματα, επειδή είναι διαφανή και άμεση, καθώς και διαφθορά. Όλα τα έθνη που δεν έχουν ενταχθεί στη GESARA ή στον Νόμο για την Παγκόσμια Οικονομική Ασφάλεια και Ανάκαμψη που είναι ένα σύνολο οικονομικών μεταρρυθμίσεων που φαίνεται να ενεργοποιούνται ως αποτέλεσμα, θα μείνουν έξω από το σύστημα QFS και όλες τις διεθνείς συναλλαγές.
Όταν το σύστημα λειτουργεί, κάθε νόμισμα θα υποβληθεί σε εικονική επαναφορά για επαναφορά εντός 60 ημερών με τις νέες μεθόδους.

Προς το παρόν, περίπου 97 από τις 100 μεγαλύτερες Κεντρικές Τράπεζες είναι έτοιμες να κυκλοφορήσουν και περίπου 82 μικρότερες Κεντρικές Τράπεζες που θα συνδεθούν σε 179 Κεντρικές Τράπεζες που απαριθμούνται από το BIS, Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών) με έδρα τη Βασιλεία.

Η Κεντρική Τράπεζα που θα έχει περισσότερη ρευστότητα θα είναι η Royal Bank of Zimbawe για τις τεράστιες καταθέσεις χρυσού που διατηρούνται υπόγεια (μια υπερβολική μορφή που προτιμώ να μην αναφέρω). Από σήμερα, η Τράπεζα της Ιταλίας φαίνεται να είναι μεταξύ των δέκα κορυφαίων Κεντρικών Τραπεζών στην παγκόσμια κατάταξη μετά το QFS, μετά την Ιαπωνία, την Κίνα, την Ελβετία, τη Γερμανία και τη Γαλλία.

Το τελευταίο έθνος που υπέγραψε τις συμφωνίες προσχώρησης της GESARA φαίνεται να ήταν ο Λίβανος που δυστυχώς πρόσφατα υπέστη τρομοκρατική επίθεση (βλ. Προηγούμενα άρθρα) και προφανώς αυτή η πραγματική και συγκεκριμένη νομισματική ένωση, θα έχει δευτερεύον αποτέλεσμα αλλά πρωταρχικής σημασίας, το τέλος κάθε σύγκρουση μεταξύ των υποκείμενων εθνών.
Η επίθεση εναντίον της Βηρυτού, της οποίας η πρόσφατα παραιτηθείσα κυβέρνηση ελέγχθηκε από τη Χεζμπολάχ, όπως έχουμε ήδη εξηγήσει, ήταν μια τελευταία προσπάθεια του Βαθύ Κράτους να ανατινάξει τις ειρηνευτικές συμφωνίες στη Μέση Ανατολή και την υπογραφή αυτών των σημαντικών οικονομικών μεταρρυθμίσεων.

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι το QFS, αν και επικείμενοι πολλοί δηλώνουν, μπορεί να τεθεί σε λειτουργία πριν από τις εκλογές των ΗΠΑ, αντίθετα πιστεύω ότι είναι ένα πολύ περίπλοκο έργο και πολύ καλό για να είναι αληθινό, εάν ήταν πραγματικό θα έπρεπε να έχει τρέχει σε πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Αυτό που πολλοί είναι σίγουροι είναι ότι με αυτήν την προσέγγιση θα υπάρξει μια άνευ προηγουμένου εποχική αλλαγή που θα μας συνοδεύσει προς μια αληθινή και σταθερή «Χρυσή Εποχή» στη μέγιστη έκφρασή της.

Μέχρι σήμερα, ωστόσο, αισθανόμαστε ότι μπορούμε να πούμε χωρίς να δώσουμε ψευδείς ελπίδες ότι το οικονομικό σύστημα, όπως γνωρίζουμε, έχει τελειώσει, δεν είναι πλέον βιώσιμο και πολύ ανισορροπημένο, προς τις παρεμβολές που είναι τώρα έξω από το ντουλάπι.

Αφορισμός της εβδομάδας:

"Υπάρχουν εκείνοι που ξυπνούν την αυγή για να απολαύσουν τις πρώτες πρωινές ακτίνες και εκείνοι που συνεχίζουν να κοιμούνται μέχρι αργά τη μέρα, αλλά αργά ή γρήγορα, όλοι θα δουν το φως του ήλιου"


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

ΠΗΓΗ:  https://www.databaseitalia.it



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters