Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Το QFS Ξεκινά Την Επόμενη Εβδομάδα! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ JFK

Γράφω εδώ και μήνες για το Quantum Financial System, το οποίο θα είναι το νέο Το Διεθνές Νομισματικό Σύστημα, του οποίου οι εργασίες, όπως έχουν ήδη γραφεί, θα ξεκινήσει από αυτήν την εβδομάδα ή από τις 18 Ιανουαρίου 2021 και οι τράπεζες που θα διαχειρίζονται τις πρώτες εκκαθαρίσεις μεταξύ των διαφόρων κρατών, είναι οι Wells Fargo, UBS και Barckley από τα γραφεία τους στη Ζυρίχη και τη Γενεύη, που θα είναι θωρακισμένο για την περίσταση.


Ας πάρουμε όμως μια περίληψη αυτής της ιστορικής επιχείρησης, η οποία στην πράξη είναι το εργαλείο / πλατφόρμα που θα ανοίξει τις πόρτες στο νέο Παγκόσμιο Οικονομικό Σύστημα GESARA (NESARA για τα κράτη), που είναι πολύ επιθυμητό από τον Πρόεδρο John Fitzgerald Kennedyκαι που του κόστισε τη ζωή του, καθώς και εκείνη του αδελφού του Ρόμπερτ.

Ευτυχώς, η «γενετική» και ιδεολογική του κληρονομιά έχει προχωρήσει, αλλά προφανώς καλά κρυμμένη , για τη μεγαλύτερη αλλαγή στη ζωή όλων μας.

Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του διεθνούς νομισματικού συστήματος είναι:

- Το Quantum Financial System (QFS) τερματίζει τη διαφθορά των Κεντρικών Τραπεζών.

- Το QFS θα καλύψει το νέο παγκόσμιο δίκτυο για τη μεταφορά χρημάτων που υποστηρίζονται από πραγματικά περιουσιακά στοιχεία (περιουσιακά στοιχεία) όπως χρυσός, ασήμι, ο πληθυσμός κάθε έθνους και η επικράτειά του .

Αντικαθιστά το κεντρικά ελεγχόμενο σύστημα SWIFT .

- Ο σκοπός του QFS / Διεθνούς Νομισματικού Συστήματος είναι να θέσει τέρμα στη διαφθορά, τον τοκογλυφία και τη χειραγώγηση στο τραπεζικό σύστημα. Οι "Τράπεζες" δεν θα μπορούν πλέον να κάνουν σημαντικά κέρδη.

- Το QFS εντελώς ανεξάρτητο από το υπάρχον «κεντρικό» σύστημα , θα κάνει όλα τα άλλα συστήματα μεταφοράς ξεπερασμένα.

ΔΕΝ είναι
κρυπτογράφηση - Στο QFS η εφαρμοσμένη τεχνολογία εγγυάται 100% οικονομική ασφάλεια και διαφάνεια όλων των κατόχων νομισμάτων.

- Αντιστοιχίστε έναν "ψηφιακό" αριθμό σε κάθε fiat δολάριο / ευρώ / γεν σε κάθε τραπεζικό λογαριασμό σε όλο τον κόσμο. Οι "ψηφιακοί" αριθμοί παρακολουθούνται σε πραγματικό χρόνο. πού πήγε, όταν καταχωρήθηκε, ποιος το έστειλε και ποιος λογαριασμός έλαβε.

Λειτουργεί σε έναν κβαντικό υπολογιστή που βασίζεται σε δορυφόρους "σε τροχιά" και προστατεύεται από το πρόγραμμα μυστικού διαστήματος .

Υπάρχει επίσης φυσικό νόμισμα , τυπωμένο για μήνες με έναν ψηφιακό κωδικό στο Blockchain, το οποίο έγινε διάσημο για τη λειτουργία Sting στα εκλογικά αρχεία των τελευταίων προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ για να αποκαλύψει τη διαβόητη απάτη.

Asset Collection Chain (ACC)

Πλατφόρμα ψηφιοποίησης στοιχείων που δημιουργήθηκε για την παγκόσμια κυκλοφορία ψηφιακών στοιχείων:

Με βάση τα περιουσιακά στοιχεία κάθε έθνους, τα κουπόνια που αντιπροσωπεύουν το κυρίαρχο νόμισμα κάθε λαού θα «κόβονται».

Η τεχνολογία Blockchain αναπτύσσεται ως "κατανεμημένο καθολικό" για την κοινή χρήση πόρων μεταξύ διαφορετικών κόμβων, ιδρυμάτων, βιομηχανιών κ.λπ.

Μετά την ψηφιοποίηση, την κωδικοποίηση και τον συμβολισμό των υλικών στοιχείων, όλα τα στοιχεία μπορούν να χαρτογραφηθούν και να κατατμηθούν.

Το ACC είναι επομένως ένα «κατανεμημένο γενικό καθολικό». Είναι ένα εργαλείο ψηφιοποίησης πόρων για παγκόσμιες εφαρμογές.

Το αντικείμενο ανταλλαγής ψηφιακών στοιχείων θα είναι το ψηφιακό νόμισμα SDR.

Κάθε παγκόσμιος «κόμβος» δημιουργεί ένα διακριτικό «περιφερειακού» γενικού καθολικού (GLT) για εδαφική κυκλοφορία και επομένως το ψηφιακό νόμισμα SDR θα είναι το κύριο νόμισμα συναλλαγών μαζί με τα σύμβολα κάθε διεθνούς κόμβου στο διεθνές χρηματιστήριο.

Σε αυτό το «οικοσύστημα», το σύμβολο κάθε κόμβου μπορεί να χρησιμοποιήσει GLT για να επιτύχει περιφερειακή κυκλοφορία και κάθε GLT μπορεί να χρησιμοποιήσει ACC για να επιτύχει διεθνή κυκλοφορία.

Ξέρω ότι είναι πολύ περίπλοκες έννοιες, αλλά το ίδιο το θέμα με το οποίο ασχολούμαστε είναι.

Τεχνολογία Κατανεμημένων Καθολικών (DLT) ή Τεχνολογία Κατανεμημένων Καθολικών.

Είναι μια «αποκεντρωμένη» βάση δεδομένων σε πολλούς υπολογιστές ή κόμβους .

Κάθε κόμβος θα διατηρήσει το καθολικό και εάν προκύψουν αλλαγές δεδομένων, το καθολικό ενημερώνεται.

Οι "ενημερώσεις" είναι ανεξάρτητες σε κάθε "κόμβο".

Όλοι οι κόμβοι έχουν την ίδια κατάσταση αρχής.

Δεν υπάρχει κεντρική αρχή ή διακομιστής για τη διαχείριση της βάσης δεδομένων .

Κάθε κόμβος μπορεί να ενημερώσει το καθολικό και άλλοι κόμβοι επαληθεύουν
την ύπαρξή του.

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ / ΟΧΙ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ

Οι κόμβοι επαληθεύουν τη συναλλαγή με τον αλγόριθμο συναίνεσης.

Μερικές φορές όλοι οι κόμβοι μπορούν να συμμετέχουν και μερικές φορές μόνο επιλεγμένοι κόμβοι.

Μόλις λάβουν όλοι οι κόμβοι "go", όλοι οι κόμβοι λαμβάνουν "ενημερωμένη" κατάσταση.

Το "Blockchain" είναι απλώς ένας τύπος κατανεμημένου καθολικού.

Το DLT είναι ο γονέας του Blockchain .

Στο Blockchain κάθε κόμβος λαμβάνει το δικό του αντίγραφο του καθολικού.

Όλες οι συναλλαγές κρυπτογραφούνται πριν προστεθούν στο καθολικό .

Το Blockchain δεν απαιτεί αρχείο κεντρικής αρχής. είναι πλήρως αποκεντρωμένο όπως το DLT.

Το Blockchain οργανώνει δεδομένα με όρους "μπλοκ" που είναι "συνδεδεμένα" και "κρυπτογραφημένα" για ασφάλεια.

Όλα τα δεδομένα (συναλλαγές) υπάρχουν στο ιστορικό και δεν μπορούν να αλλάξουν ή να διαγραφούν .

Στην πράξη, οι ουσιαστικές διαφορές μεταξύ του συστήματος Blockchain και του DLT είναι οι εξής:

-       Blochchain :

1) Η δομή αποτελείται από μπλοκ δεδομένων
2) Ειδικό μπλοκ «ακολουθία»

DLT :

1) Βάση δεδομένων κατανεμημένη σε πολλούς κόμβους
2) Καμία συγκεκριμένη

ακολουθία δεν είναι η διακριτική διαφορά στο BLOCKCHAIN.
Το Blockchain είναι απλά ένα "υποσύνολο" κατανεμημένων καθολικών.
Το Blockchain μεταφέρει το DLT στο επόμενο επίπεδο (στιγμιαία ψηφιακή αξία και διαλειτουργικότητα του ίδιου).
Η τεχνολογία κατανεμημένου καθολικού είναι η μητέρα της τεχνολογίας Blockchain .
Η χρήση του DLT σημαίνει «εξάλειψη» της εποπτείας της Τράπεζας, σημαίνει Διαφάνεια και ταχύτητα συναλλαγής. ΟΧΙ δεδομένα μπορούν να παραβιαστούν!

Το Blockchain είναι διαφορετικό από το DLT όσον αφορά την αρχιτεκτονική, αλλά παρόμοιο όσον αφορά την έννοια.

Η DLT επιλύει προβλήματα στον οικονομικό κόσμο

Το Blockchain είναι μέρος του κόσμου των κρυπτονομισμάτων.

Πώς να διαχειριστείτε τα «Νέα κεφάλαια» (Asset Backed) στο QSF; Πώς χρησιμοποιούνται τα κεφάλαια;

Στο νέο σύστημα, θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι τα "εγγυημένα κεφάλαιά σας" είναι έτοιμα για μεταφορά από το "βιβλίο" ενός συγκεκριμένου λογαριασμού που έχετε λάβει προηγουμένως.

Θα ακολουθήσετε τις "οδηγίες" που απαιτούν τον "παλιό" κωδικό πρόσβασης (κωδικό πρόσβασης).

Μόλις εισαχθεί, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα "Νέο αναγνωριστικό ασφαλείας".

Μόλις συμβεί αυτό, ο "παλιός τραπεζικός λογαριασμός σας" θα χρεωθεί από τα κεφάλαια "Fiat" και στη συνέχεια θα πιστωθεί με κεφάλαια που υποστηρίζονται από περιουσιακά στοιχεία (One-to-One).

Θα εμφανιστεί το επόμενο παράθυρο, οπότε θα εμφανιστούν τα υπάρχοντα κεφάλαια ως εξασφαλισμένο περιουσιακό στοιχείο, καθώς και το υπόλοιπο του «καθολικού» των κεφαλαίων που εξασφαλίζονται από προκαταβολικά στοιχεία.

Δεν υπάρχει "μίξη", το σύστημα είναι απόλυτα ασφαλές και οι λογαριασμοί σας είναι "εντελώς" υπό τον έλεγχό σας. επιστροφή στην κυριαρχία.

"Πρέπει να ξεκινήσετε την" ηλεκτρονική "συναλλαγή, ώστε να γίνει η επαλήθευση του λογαριασμού" αποστολέας "και του λογαριασμού" παραλήπτη ".

Κανένα άλλο "άτομο" δεν έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς.

Στην πράξη, οι τράπεζες είναι πλέον ξεπερασμένες!



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE


QFS ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ - ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ



Γράφω άρθρα εδώ και μήνες για αυτήν την ιστορική επανάσταση που θα αλλάξει τη ζωή μας προς το καλύτερο. Το τελευταίο παραπάνω πολύ τεχνικό άρθρο, ωστόσο, δημιούργησε κάποιες κατανοητές αμηχανίες μεταξύ εκείνων που, ως νεοφυτών, πλησιάζουν την κατανόηση αυτού του θέματος, θα έλεγα πόσο περίπλοκο (https://www.databaseitalia.it/).


Για αυτόν τον λόγο, αποφάσισα να συνοψίσω σε μερικά αποσπάσματα τα χαρακτηριστικά αυτής της χρηματοπιστωτικής επανάστασης που θα αφαιρέσουν την εξουσία από τους μεγάλους οικονομικούς και χρηματοπιστωτικούς ομίλους για να αποκαταστήσουν τελικά την κυριαρχία στους λαούς.
  •  Το QFS είναι ένα σύστημα ανταλλαγής χρημάτων που ονομάζεται Cross Boarder Interbank Payment System το οποίο διαχειρίζεται μια τεχνητή νοημοσύνη  που θα αντικαταστήσει το σύστημα SWIFT  (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication) ή το Society for World Interbank Financial Telecommunications με έδρα στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο.
  •   Στο QFS, το ψηφιακό και φυσικό νομισματικό νόμισμα (USN, EURO FLAT κ.λπ.)  θα συνδεθεί με πραγματικά περιουσιακά στοιχεία (Gold and Silver Standard και άλλους παράγοντες), ενώ στο παλιό σύστημα (ιδιωτικές) οι Κεντρικές Τράπεζες είχαν την εξουσία να εκδίδουν ρευστότητα , καθιστώντας τα κράτη χρεωμένα (Δημόσιο Χρέος) και ζητώντας τόκους επί του μεταβιβασθέντος κεφαλαίου. Στην πραγματικότητα, τα χρήματα δημιουργήθηκαν από ένα αιώνιο χρέος, το οποίο δεν μπορεί ποτέ να εξοφληθεί και να μπορεί να ρυθμίσει την παγκόσμια πολιτική. Στην Ευρώπη, το εργαλείο εκβιασμού, για παράδειγμα, ήταν η εξάπλωση του χορευτή, ανάλογα με την βαθμολογία έγκρισης για τις εσωτερικές υποθέσεις των διαφόρων εθνών. Ίδιο όπλο που χρησιμοποιείται από τους οργανισμούς αξιολόγησης.
  •  Με το QFS, η κυριότητα των χρημάτων επιστρέφει στους ανθρώπους και όχι στις τράπεζες και η διαφάνεια των ανταλλαγών θα αποκόψει όλους τους ελιγμούς της διαφθοράς, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της παρέμβασης στη νομισματική αξία των διαφόρων κρατών (ο Soros το 1992 πούλησε το Lire για ισοδύναμο άνω των 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων και προκάλεσε άμεση απώλεια αξίας του ιταλικού νομίσματος έναντι του δολαρίου κατά 7%, κερδίζοντας εκτιμώμενο ποσό περίπου 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια).
  •  Με το QFS το σύστημα θα είναι απολύτως ασφαλές και υπό τον έλεγχό μας και κανείς δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στον λογαριασμό μας ή να παρεμβαίνει, όπως κάνουν σήμερα οι τράπεζες σχετικά με τη ρευστότητά μας, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε πίστωση.
  •   Το QFS είναι επομένως εντελώς ανεξάρτητο από το υπάρχον "κεντρικό" σύστημα, θα κάνει όλα τα άλλα συστήματα μεταφοράς ξεπερασμένα, και επιστρέφω λέγοντας ότι ΔΕΝ είναι κρυπτογράφηση.
  •   Στο QFS, η εφαρμοζόμενη τεχνολογία εγγυάται 100% οικονομική ασφάλεια και διαφάνεια για όλους τους κατόχους νομισμάτων.
  •   Το QFS θα επιτρέψει την εφαρμογή του νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος GESARA, ή του Παγκόσμιου Νόμου για την Οικονομική Ασφάλεια και Ανάκαμψη που είναι ένα σύνολο οικονομικών μεταρρυθμίσεων που θα ενεργοποιηθούν αναλόγως, στο τέλος των διαφόρων πληρωμών του τρέχοντος νομίσματος και του συμψηφισμού του διάφορα εθνικά δημόσια χρέη, τα οποία με αυτόν τον τρόπο θα αποκατασταθούν.

 Για όλους τους ανθρώπους που λένε ότι στην πραγματικότητα τίποτα θετικό δεν συμβαίνει στον κόσμο, ειδικά μετά τα εγκαίνια του σφετεριστή πολίτη Μπάιντεν, με την ασταθή καρέκλα, πιστεύω ότι μπορεί να κάνει πραγματικά η κατανόηση του είδους του μετασχηματισμού, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας. προβληματιστείτε για τις εξελίξεις που θα πραγματοποιηθούν στο εγγύς μέλλον.


https://www.databaseitalia.it



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters