Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

ΩΔΗ ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Το DC είναι περιφραγμένο και ο πρόεδρος δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά στον Λευκό Οίκο. Όχι όμως για τους λόγους που ίσως νομίζετε.

Μη φοβάστε, θα υπάρξει ένα νέο κεφάλαιο και ένα τέλος στους φόρους εισοδήματος που καταβάλλονται στους φορολογούμενους της Εταιρείας που τώρα είναι στα χέρια μιας νέας διοίκησης. 

Έπεσαν στο πρόβλημα να κλέψουν μια εταιρεία της οποίας τα περιουσιακά στοιχεία βρίσκονται στη διαδικασία κατάσχεσης. 

Οι περισσότεροι από αυτούς δεν παρατήρησαν επειδή δεν γνώριζαν καν ότι το έθνος τους ήταν μια Εταιρεία. 

Αλλά είναι πραγματικά, αλλά τώρα τα κράτη δεν υπόκεινται πλέον σε αυτό. Διαβάστε παρακάτω για να κατανοήσετε τη φύση της μάχης που βρισκόμαστε.

Το 1871 η κυβέρνηση πραγματοποίησε μια ηθική πράξη. Πραγματοποιήθηκε πραξικόπημα για να ξαναγράψουμε το σύνταγμα και να βάλουμε το WE THE PEOPLE σε όλες τις πρωτεύουσες, βάσει ενός νέου εταιρικού συμβολαίου που μετέφερε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στη νέα Εταιρεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που μετέφερε τη δύναμη του We The People και του ιδρύματος της νέας εταιρείας. Όταν το έκαναν, ισχυρίστηκαν οι πολίτες στις Ηνωμένες Πολιτείες ως ιδιοκτησία της Εταιρείας που εδρεύει στην Ουάσιγκτον. Αυτή η δράση έκανε την Ουάσιγκτον DC έναν ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΟΡΕΑ στο αμερικανικό έδαφος κυρίαρχων κρατών. Ιδρύθηκε με δάνειο από το Βατικανό, όταν η DC μεταφέρθηκε σε μια πόλη-κράτος, και αυτή η εταιρική οντότητα τότε κυβέρνησε τους ανθρώπους. Τα δικαιώματα των πολιτών έχουν αφαιρεθεί από αυτήν τη διαδικασία. Κανείς δεν πρόσεξε.

Όταν  ολοκλήρωσαν  τη  συμφωνία  με τον  μεσίτη  για να πάρουν το δάνειο από το Βατικανό, το έκαναν μέσω της Τράπεζας του Λονδίνου. Εκείνη την εποχή, μετέφεραν όλη την ιδιοκτησία στην DC Columbia στην DC Corporate οντότητα, μια ξένη εταιρεία. (  Δείτε το BACK STORY παρακάτω σε αυτό το άρθρο  ).

Ο σχηματισμός αυτής της εταιρείας DC είναι κρίσιμης σημασίας για να κατανοηθεί, καθώς όταν ο Πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε εκτελεστική εντολή το 2018 σχετικά με τις εκλογικές παρεμβάσεις / απάτες τόσο για ξένες όσο και για εγχώριες οντότητες, περιέγραψε πώς θα κατασχεθούν περιουσιακά στοιχεία. Ο πρόεδρος και ο λαός γνώριζαν και είχαν στοιχεία ότι ένα πραξικόπημα προέκυψε από την Εταιρεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής μαζί με άλλα ξένα έθνη και αγνοήθηκε από την Εταιρεία στο DC. Συνέχισαν με την παράνομη κλοπή τους και ο στρατός βρίσκεται στη διαδικασία κατάσχεσης των περιουσιακών στοιχείων αυτής της ξένης χώρας που είναι γνωστή ως ΗΝΩΜΕΝΗ ΚΡΑΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑ. Φαίνεται ότι η εκτελεστική εντολή του Προέδρου Τραμπ ήταν στην πραγματικότητα στραμμένη στο εταιρικό έλος της Ουάσιγκτον DC. Το DC είναι τώρα περιτοιχισμένο και γεμάτο με στρατιωτικούς φρουρούς.

Ο Πρόεδρος Donald J. Trump έχει μετακινηθεί μόνιμα επειδή δεν μπορεί να είναι πρόεδρος ενός κυρίαρχου έθνους σε μια ξένη γη, όπως είναι ο Λευκός Οίκος και το Καπιτώλιο. Ο Πρόεδρος Τραμπ ψηφίστηκε από το We The People. Όχι η Εταιρεία.

Μετά την έξοδο του Ντόναλντ Τραμπ από τον Λευκό Οίκο, το DC θα αποκλειστεί επειδή δεν θα είναι δυνατόν για έναν ξένο κυβερνήτη να κυβερνήσει μια κυρίαρχη χώρα, επομένως, ο ξένος κυβερνήτης πρέπει να αποκλειστεί. Σε αυτήν την περίπτωση, θα ήταν αυτή η νέα διοίκηση.

Τώρα καταλαβαίνετε τι σημαίνει ο Λιν Γουντ όταν λέει ότι βρισκόμαστε στη δεύτερη επανάσταση.

Βλέπουμε κυριολεκτικά τον ισχυρισμό των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Αυτό σημαίνει για εμάς τους ανθρώπους είναι πολλά πράγματα. Ένα από αυτά δεν είναι πλέον IRS. Δείτε πώς αποδεικνύεται. Είναι μια λαμπρή κίνηση.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ:

Η πόλη του Λονδίνου (δηλ. Το τετραγωνικό μίλι στο Greater London) δεν είναι τεχνικά μέρος του Greater London ή της Αγγλίας, όπως το Βατικανό δεν είναι μέρος της Ρώμης ή της Ιταλίας. Ομοίως, η Ουάσιγκτον DC δεν είναι μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών που ελέγχει. Αυτές οι τρεις οντότητες έχουν έναν στόχο και είναι να εξαλείψουν την παλιά παγκόσμια τάξη των κυρίαρχων εθνών και να οδηγήσουν σε μια νέα παγκόσμια παγκόσμια τάξη υπό μια κυβέρνηση με τη σιδερένια γροθιά της καμπάνας.

Αυτές οι κυρίαρχες και εταιρικές οντότητες έχουν τους δικούς τους νόμους και ταυτότητες, καθώς και τις δικές τους σημαίες. Θεωρείται κάτω από τη σημαία της Ουάσιγκτον. Σημειώστε τα τρία αστέρια, που αντιπροσωπεύουν την τριάδα αυτών των τριών πόλεων-κρατών, επίσης γνωστών ως City Empire. (Υπάρχει επίσης μια μεγάλη εσωτερική σημασία για τον αριθμό 3.)

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά και της Μεγάλης Βρετανίας είναι όλοι οι κλάδοι της κορώνας, όπως και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο κυβερνών μονάρχης στην Αγγλία εξαρτάται επίσης από το στέμμα. Το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό και νομικό σύστημα ελέγχεται από την πόλη του Λονδίνου από το στέμμα.

Το τετραγωνικό μίλι που αποτελεί το κέντρο του Ευρύτερου Λονδίνου είναι η έδρα της παγκόσμιας δύναμης, τουλάχιστον σε ορατό επίπεδο.

Η Ουάσιγκτον DC ιδρύθηκε ως πόλη-κράτος το 1871 με την ψήφιση του νόμου του 1871, ο οποίος καθιέρωσε επίσημα τις Ηνωμένες Πολιτείες ως εταιρεία υπό τον κανόνα της Ουάσιγκτον, η οποία με τη σειρά της υπόκειται στην   πόλη του Λονδίνου  .

Οι εταιρίες διευθύνονται από τους προέδρους, γι 'αυτό και αποκαλούμε το πρόσωπο που θεωρείται ότι κατέχει την υψηλότερη έδρα εξουσίας στη χώρα "ο πρόεδρος".

Το γεγονός είναι ότι ο πρόεδρος δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια φιγούρα για τους κεντρικούς τραπεζίτες και τις διεθνικές εταιρείες (και οι δύο ελέγχονται από τον Ύπατο Εκκλησιαστικό Τεκτονισμό) που ελέγχουν πραγματικά αυτήν τη χώρα.

Η Washington DC   λειτουργεί σύμφωνα με ένα σύστημα ρωμαϊκού δικαίου και εκτός των ορίων που ορίζει το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Σημαία της Ουάσιγκτον

Σημαία του Βατικανού

Τα παπικά κράτη είναι τα εδάφη στην ανατολική ακτή των πρώην Ηνωμένων Πολιτειών υπό την άμεση κυρίαρχη κυριαρχία του Πάπα, από την πτώση των Ηνωμένων Πολιτειών γύρω στις αρχές του 20ού αιώνα έως σήμερα. Το Papal State είναι μία από τις περιφερειακές δυνάμεις του Chesapeake Bay, που ελέγχει την πόλη της Ουάσιγκτον, καθώς και μεγάλο μέρος της γύρω περιοχής. Αρκετές πόλεις, βαρόνοι και άλλα αγαθά εκτός της Ουάσιγκτον κρατούνται επίσης από τον Πάπα, δημιουργώντας ένα σύνθετο δίκτυο εταιρειών χαρτοφυλακίου που αποτίουν φόρο τιμής απευθείας στον Πάπα.

Τα παπικά κράτη προέρχονταν από τις πρώην Ηνωμένες Πολιτείες, που θεωρούνταν από τον σύγχρονο κόσμο ως μια αρχαία αυτοκρατορία και μια κυβέρνηση ηπείρων. Μετά από ένα βίαιο πραξικόπημα στην Ουάσινγκτον, το παπικό κράτος ιδρύθηκε από τον Chester Hale Fitzgerald, βασισμένο στις πεποιθήσεις μιας νέας θρησκείας, η οποία αργότερα θα γίνει συνδικαλισμός. Ωστόσο, ο Πάπας ισχυρίζεται ότι η εξουσία του προέρχεται από την αμερικανική αυτοκρατορία, η οποία φέρεται να παραχώρησε στον πρώτο Πάπα πλήρη εξουσία επί της αυτοκρατορίας μέσω της δωρεάς του Λίνκολν, ενός πλαστού αμερικανικού αυτοκρατορικού διατάγματος. Το έγγραφο χρησιμοποιήθηκε έκτοτε για την υποστήριξη των αξιώσεων του παπισμού για πολιτική εξουσία. Γνωρίστε την ιστορία σας… διαβάστε περισσότερα εδώ:  https://althistory.fandom.com/wiki/Papal_States_(Days_After_Chaos)

Σημαία της πόλης του Λονδίνου

Πώς συνδέονται τελικά αυτές οι τρεις πόλεις; Πρέπει πρώτα να επιστρέψουμε στον Ναϊκό Ναό και την αρχική τους 200ετή βασιλεία εξουσίας. Το βλέπετε στη σημαία του Λονδίνου.

Κατώτατη γραμμή:  η εταιρεία που ονομάζεται Washington DC είναι πλέον ξένη οντότητα στο αμερικανικό έδαφος κυρίαρχων κρατών. Ιδρύθηκε μέσω δανείου από το Βατικανό, όταν η DC μεταφέρθηκε σε μια πόλη-κράτος και σε αυτήν την εταιρική οντότητα. Τώρα βρίσκεται σε πολιορκία για παρέμβαση στις εκλογές του We The People των Ηνωμένων Πολιτειών, μαζί με το Βατικανό και άλλα ξένα έθνη που παρεμβαίνουν, όπως η Γερμανία, η Ιταλία, η Κίνα. Τώρα είναι εχθρός του κράτους και τα περιουσιακά τους στοιχεία θα κατασχεθούν. 

Η ιταλική κυβέρνηση παραιτήθηκε: https://www.databaseitalia.it/draghi-lavvento-annunciato-da-tempo-che-distruggera-finalmente-il-m5s/

https://www.businesslive.co.za/bd/world/europe/2021-01-13-italys-government-in-crisis-after-matteo-renzis-party-quits/

Η πολωνική κυβέρνηση παραιτήθηκε:  https://www.dw.com/en/poland-jacek-czaputowicz-resignation/a-54633895

Η ρωσική κυβέρνηση παραιτήθηκε εκτός από τον Πούτιν:  https://www.bbc.com/news/world-europe-51120166

Ολόκληρη η κυβέρνηση του Κουβέιτ παραιτήθηκε:  https://news.yahoo.com/kuwaits-government-quits-deepening-political-161447092.html

Παραίτηση της ολλανδικής κυβέρνησης των Κάτω Χωρών:  https://www.cnn.com/2021/01/15/europe/netherlands-government-resigns-scandal-intl/index.html

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ παραιτείται:  https://www.wionews.com/world/end-of-an-era-german-ch Chancellor-angela-merkel-prepares-to-step-down-after-15-years- 357816

Η κυβέρνηση της Μαλαισίας παραιτείται:  https://www.bbc.com/news/world-asia-51716474

Ο Βαρόνος Μπέντζαμιν ντε Ρότσιλντ πέθανε σε ηλικία 57 ετών: https://heavy.com/news/baron-benjamin-de-rothschild-dead-billionaire-dies- ξαφνικά- of-heart-  attack/

Απόλυση πρωθυπουργών της Εσθονίας:  https://www.sandiegouniontribune.com/news/nation-world/story/2021-01-13/estonias-pm-resigns-over-corruption-scandal-in-his-party

Υποβαθμίστηκαν έγγραφα Obamagate: πολλά ενοχλητικά γεγονότα:  https://www.publishedreporter.com/2021/01/14/solomon-president-has-delivered-in-a-big-way-with-declassification-major-obamagate- έγγραφα -μπορεί να κυκλοφορήσει-ήδη-Παρασκευή /

Πάνω από 25.000 εθνικοί και στρατιωτικοί φρουροί στο DC και στις 10 πρωτεύουσες της πολιτείας παρακολούθησαν και αποκλείστηκαν:  https://abcnews.go.com/Politics/inside-25000-national-guardsmen-arriving-washington-dc/story?id=75299202

Washington DC μεμονωμένα και πανικός:  https://www.cbsnews.com/live-updates/joe-biden-inauguration-washington-dc-lockdown/

Και δείτε την Γκάγκα μέσα στην Αποθέωση (ανύψωση στις τάξεις ενός θεού) Καπιτώλιος Θόλος. Πιστεύετε πραγματικά ότι οι ιδρυτές πατέρες θα επέτρεπαν στους Έλληνες και Ρωμαίους θεούς να ζωγραφιστούν στον τρούλο της ροτόντας; Πιστεύεις ότι θα είχαν τη θεά της ελευθερίας της Άρτεμις στον θόλο τους; Πιστεύεις ότι ο Τζωρτζ Ουάσινγκτον θα ήθελε ένα άγαλμα του που του έθεσε ο Μπαφόμετ στον τρούλο του Καπιτωλίου, να τον ανεβάσει στις τάξεις ενός θεού; ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΧΙ!

Ολόκληρη η γη του εταιρικού κεφαλαίου σχεδιάστηκε από μυστικές εταιρείες σε σχήμα πενταγράμμου προς τιμήν του θεού που ακολουθούν, αυτή της παιδικής θυσίας του Baal. Λυπημένο, αλλά πολύ αλήθεια. Όλα όσα είναι κρυμμένα θα αποκαλυφθούν.

Και για όσους πιστεύουν ότι αυτό είναι πολύ μαλακίες, παραθέτω τη διάσημη φράση από την ταινία Gone with the Wind… .. "Ειλικρινά αγαπητέ μου, δεν με νοιάζει!"


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

ΠΗΓΗ: https://www.databaseitalia.it



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters