Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ Βαθύ κράτος καταρρέει. Τα καλύτερα θα έρθουν τις επόμενες εβδομάδες.

Η επίσημη ανακοίνωση στρατιωτικού νόμου και νόμιμης στρατιωτικής κυβέρνησης, σε ισχύ από τις 12:00 μ.μ. στις 20 Ιανουαρίου 2021, έγινε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 29 στις 18:00 μ.μ. EST (23:00 GMT) ..

Η επίσημη ανακοίνωση της σύλληψης του Μπάιντεν μαζί με 355 μέλη του Κογκρέσου και 109 γερουσιαστές (464 εκλεγμένους) στις 24 Ιανουαρίου και 25 έγινε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 16:35 μμ EST (22:35 GMT ή 1 Φεβρουαρίου στις 6:35 πμ). Μαλαισία / Σιγκαπούρη).
Οι εν λόγω ανακοινώσεις έγιναν στις προαναφερθείσες ημερομηνίες και ώρες σε όλα τα αμερικανικά ΜΜΕ (τηλεοπτικά, ραδιόφωνα και εθνικές εφημερίδες) καθώς και σε όλες τις δημοσιογραφικές εφημερίδες του κόσμου.
Όπως προβλέπει η νόμιμη στρατιωτική κυβέρνηση που κυβερνά την Αμερική, καθώς και ο Τραμπ και το Qforce, αυτή η επίσημη ενημέρωση έχει λογοκριθεί κατά 100 % από όλα τα επίσημα διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Η αμερικανική στρατιωτική κυβέρνηση το ήξερε και ήθελε να είναι έτσι.
Όπως και με τον Biden και το πραξικόπημα του κόμματός του, η νόμιμη κυβέρνηση των ΗΠΑ επιτρέπει στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης να διαπράττουν ευρεία προδοσία λογοκρίνοντας νόμιμες κυβερνητικές δηλώσεις για μέτρα εθνικής ασφάλειας και άμεσο κίνδυνο για το αμερικανικό έθνος.
Το 4ο Reich Illuminati media έχει πέσει σε παγίδα.
Τώρα η νόμιμη στρατιωτική κυβέρνηση μπορεί να πάρει (προσωρινά) τον έλεγχο όλων αυτών των τρομοκρατικών μέσων όποτε θέλει, όπως ορίζει ο νόμος και το σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η στρατιωτική κυβέρνηση των ΗΠΑ θα αναλάβει (με τη βία) τον έλεγχο όλων των επίσημων μέσων ενημέρωσης (ραδιόφωνο, τηλεοράσεις, εφημερίδες) στις ΗΠΑ αυτή την Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου στις 18:00 PM EST (23:00 PM GMT ή Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 7: 00 στη Μαλαισία / Σιγκαπούρη) ..
Αυτό περιλαμβάνει την εξαγορά όλων των αμερικανικών καναλιών σε δορυφορικά που μεταδίδονται ζωντανά στην Ευρώπη.
Αυτό σημαίνει επίσης ότι όλοι οι Ευρωπαίοι με δορυφορική κεραία υποδοχής που λαμβάνουν αμερικανικά κανάλια δεν θα μπορούν πλέον να λογοκριθούν και στη συνέχεια θα μάθουν την αλήθεια από την Παρασκευή το βράδυ 5 Φεβρουαρίου 2021 (Σάββατο πρωί 6 Φεβρουαρίου, Μαλαισία / Σιγκαπούρη) ..
Μεταξύ άλλων, ο αμερικανικός στρατός θα αναγκαστεί να μεταδώσει αποκαλύψεις για το πραξικόπημα του Μπάιντεν, τη σύλληψή του με εκλεγμένους αξιωματούχους την Κυριακή 24 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.
Τέλος, στις 12 Φεβρουαρίου, η αμερικανική στρατιωτική κυβέρνηση θα δημοσιεύσει επίσημα (τεκμήρια που παρουσιάζονται σε όλες τις διεθνείς κυβερνήσεις και τον διεθνή Τύπο) όλα τα στοιχεία της συνωμοσίας του Βαθύ Κράτους στη Γαλλία, την Κίνα και άλλες χώρες για να δημιουργήσει μια ψευδή επιδημία παγκόσμιας ανατροπής στην αμερικανική κυβέρνηση. Αυτό καταστρέφει την οικονομία της και καταστρέφει ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία.
Πρόκειται για μια πράξη πολέμου που παρέχει το νόμιμο δικαίωμα της Συμμαχίας Γης να γκρεμίσει το Βαθύ Κράτος και τις κυβερνήσεις απο τα τσιράκια τους σε όλο τον κόσμο.
Μακάρι εσείς και οι αγαπημένοι σας να παραμείνετε ασφαλείς και καλά κατά την αρχική κρίσιμη περίοδο της Παγκόσμιας Αφύπνισης!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Εμείς στις υπόλοιπες Χώρες πως θα τα μάθουμε όλα αυτά??

Τσοπάνος είπε...

Τελικά ρε λεβέντες από ότι έχετε γράψει για βαθύ ή ρηχό κράτος δεν έχει βγει ούτε ένα σωστό.... Μα ούτε ένα, μήπως εσείς προπαγανδιζετε υπέρ τούς; για να μείνει ο κόσμος ήσυχος μέχρι να έρθει ο Σούπερμαν να σκοτώσει τους 7 νάνους τής χιονάτης;

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters