Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Πως οι κοσμοεξουσιαστές διέπραξαν ένα απίστευτο έγκλημα που ξεπερνά και την οποιαδήποτε μαζική σφαγή της ιστορίας

Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ Dr ROYAL RAYMOND RIFE

Ο ιδιοφυής επιστήμων Dr Rife (1888-1971) σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου John Hopkins και ανέπτυξε τεχνολογία που στις μέρες μας είναι ακόμη ευρέως διαδεδομένη στα πεδία της οπτικής, των ηλεκτρονικών, της ραδιοχημείας, της βιοχημείας, της βαλλιστικής και της τεχνολογίας πτήσεων.
Το 1930 ο Dr Rife ανακάλυψε τον κρυπτοϊό του καρκίνου, τον "Cryptocides Primortiales" (αρχέγονο κρυφό δολοφόνο), μαζί με την θεραπεία του. Στην διάρκεια των ερευνών του διαπίστωσε ότι ο ιός του καρκίνου αντέχει στους +400 °C και μέχρι το απόλυτο μηδέν, στους -273 °C. Οπότε χάνει το νόημα της κάθε έννοια αποστειρώσεως. Δημιούργησε όμως μια συσκευή, έναν ειδικό ταλαντωτή, ο οποίος με τις ταλαντώσεις του νέκρωνε τελείως τα καρκινικά κύτταρα. Εμβολίασε 400 εργαστηριακά ζώα με τον καρκινικό ιό και προκάλεσε 400 καρκίνους. Κατόπιν χρησιμοποίησε τους ταλαντωτές του και εξέθεσε τα ζώα σε μια μορφή ενέργειας που ήταν μοναδική για τον ιό του καρκίνου και κατέστρεψε όλους τους όγκους. Λεπτομέρειες αναφέρονται στο βιβλίο του "The Cancer Cure That Worked".
Το 1934 το University of Southern California δημιούργησε μια Ειδική Επιτροπή Ιατρικής Έρευνας, με σκοπό την θεραπεία καρκινοπαθών τελευταίου σταδίου, του Pasadena County Hospital, στο εργαστήριο του Dr Rife, στο Σαν Ντιέγκο. Η ομάδα περιλάμβανε γιατρούς παθολόγους με αντικείμενο την θεραπεία ασθενών επί 90 ημέρες, εφ' όσον θα ήταν ακόμη ζωντανοί μετά την προθεσμία αυτή. Στο τέλος των 90 ημερών θεραπείας, η επιτροπή έδωσε τα εξής αποτελέσματα:
- To 86,5% των ασθενών είχαν θεραπευτεί τελείως, χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια.
- Η θεραπεία συνεχίστηκε και στο υπόλοιπο 13,5%, το οποίο ανταποκρίθηκε στις επόμενες 4 εβδομάδες, με επιτυχία στο 100%.
Στις 20 Νοεμβρίου 1931, 44 από τις επιφανέστερες ιατρικές αυθεντίες των ΗΠΑ και της Ευρώπης, τίμησαν τον Dr Royal Raymond Rife με ένα επίσημο γεύμα που ονομάστηκε "Το Τέλος Όλων των Ασθενειών".
Ο Dr Royal Raymond Rife είχε πάρει τον δρόμο για το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής, αφού χαιρετίστηκε από επαγγελματίες γιατρούς ως ιδιοφυΐα για την καθολική νίκη του κατά του καρκίνου, ΑΛΛΑ μετά την επέμβαση της Ιατρικής Ενώσεως των ΗΠΑ, όλα άλλαξαν. Συκοφαντήθηκε, τα χειρόγραφα και όλες οι συσκευές του χάθηκαν όταν άγνωστοι (!!) διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του. Παρά τα κολακευτικά δημοσιεύματα των εφημερίδων και τις φωτογραφίες για το επίσημο δείπνο, οκτώ χρόνια αργότερα το 1939, σχεδόν όλοι οι γιατροί και οι επιστήμονες που συμμετείχαν, αρνήθηκαν ότι είχαν συναντηθεί ποτέ με τον Dr Royal Raymond Rife.
Ο Dr George Dock, εξέχουσα ιατρική μορφή των ΗΠΑ και στενός του συνεργάτης, σιώπησε κατόπιν μιας τεράστιας δωρεάς που έλαβε, μαζί με τις υψηλότερες τιμές που μπορούσε να του προσφέρει η Αμερικανική Ιατρική Ένωση, παθαίνοντας και αυτός επιλεκτική αμνησία.
Ο Dr Arthur Kendall, διευθυντής της Ιατρικής Σχολής του North Western School, που συνεργάστηκε στενά με τον Dr Rife, δέχτηκε δωρεά 250,000 δολ, ποσό εξωπραγματικό την εποχή της οικονομικής κρίσης και αποσύρθηκε σιωπηλά στο Μεξικό, ξεχνώντας και αυτός τον καθηγητή του.
Τα μηχανήματα του, όσα δεν κλάπηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν από την αστυνομία ως επικίνδυνα για την δημόσια υγεία, οι δε συνεργάτες του φυλακίστηκαν, ύστερα από μηνύσεις που υπέβαλαν εταιρείες κατασκευής ιατρικών μηχανημάτων.
Οι γιατροί που προσπάθησαν να υπερασπιστούν τον Dr Rife, έχασαν την χρηματοδότηση και τις συνεργασίες τους με τα νοσοκομεία, ενώ δαπανήθηκαν μεγάλα ποσά για να εξασφαλιστεί η σιωπή όσων είχαν θεραπευτεί με την μέθοδο του. Έπρεπε να την ξεχάσουν με οποιοδήποτε χρηματικό αντίτιμο.
Έτσι, ο Βίλχεμ Ράϊχ που θεράπευε τον καρκίνο με την οργόνη και ο Dr Royal Raymond Rife που θεράπευε τον καρκίνο με τις συσκευές ραδιονικής, εξουδετερώθηκαν με τον πιο ελεεινό τρόπο, φυλακίστηκαν και πέθαναν κατασυκοφαντημένοι, από τις φαρμακευτικές εταιρείες των ΗΠΑ.
Ο Dr Royal Raymond Rife πέθανε στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας το 1971, σε ηλικία 83 ετών και μετά από μία δεκαετία από τον θάνατο του, οι έρευνες και τα πειράματα του είχαν ξεχαστεί.
Η αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος για τη ζωή και το έργο του πυροδοτήθηκε το 1987, μετά την δημοσίευση του βιβλίου του "The Cancer Cure That Worked".
Τι θα σήμαινε η καθολική θεραπεία του καρκίνου για τα νοσοκομεία και τα ερευνητικά ιδρύματα; Τεράστιες οικονομικές απώλειες. Ας μην ξεχνούμε πως σήμερα η "θεραπεία" ενός καρκινοπαθούς κοστίζει 30,000 ευρώ, ενώ η θεραπεία του Dr Royal Raymond Rife δεν ξεπερνούσε τα 500 ευρώ.
Το μέγεθος ενός τέτοιου απίστευτου εγκλήματος ξεπερνά και την οποιαδήποτε μαζική σφαγή της ιστορίας και δείχνει την παράνοια των κοσμοεξουσιαστών για την απόκτηση υλικών αγαθών..


Nicos Kastanias



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters