Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Τα πικρά δάκρυα του Σαράντου Καργάκου για την Μακεδονία. Το αφιερώνω στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου... και σε όσους θεσμικούς παράγοντες συναινούν στο ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, σιωπώντας... (βίντεο)

Τα βίντεο που ακολουθούν, είναι από ελάχιστα που είχε πει  για την Μακεδονία και το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ο αείμνηστος ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ.

Τα αφιερώνω στην 
εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και στις ηγεσίες της Α- ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Το άρθρο 13 έχει σχεδόν ολοκληρωθεί – και θα αλλάξει το Διαδίκτυο όπως το ξέρουμε -#SaveYourInternet #CensorhipMachine

Οι διαπραγματεύσεις για τη μεταρρύθμιση των πνευματικών δικαιωμάτων  έχουν αρχίσει εκ νέου: Μετά τη λήξη της αρχικής προθεσμίας των Χριστουγέννων, οι διαπραγματευτές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο στοχεύουν τώρα στην οριστικοποίηση του κειμένου στις 21 Ιανουαρίου 2019.

Οι διαπραγματευτές έχουν καταλήξει σε συμφωνία σχετικά με τον πυρήνα του άρθρου 13, το οποίο θα αλλάξει το Διαδίκτυο όπως το γνωρίζουμε: θέλουν να καταστήσουν τις πλατφόρμες διαδικτύου υπεύθυνες για τυχόν παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων που διαπράττουν οι χρήστες τους.

Το σκάνδαλο των ληξιπρόθεσμων της ΔΕΗ

Οι εξαθλιωμένοι από την απάτη των μνημονίων Έλληνες Πολίτες έχουν δοθεί ως λάφυρο στις επιχειρήσεις της εγχώριας και διεθνούς ελίτ για να τους απομυζούν – στηρίζοντας προφανώς τη χώρα που δημιούργησε και τους προσέφερε αυτήν την πελατεία: τη Γερμανία.

Άποψη


Για να γίνει κανείς μέλος μίας εγκληματικής συμμορίας, όπως για παράδειγμα η Μαφία, θα πρέπει προηγουμένως να σκοτώσει κάποιον – έτσι ώστε να μην μπορεί ποτέ να την εγκαταλείψει προδίδοντας τους άλλους που τους δίνει αυτόματα το δικαίωμα του εκβιασμού. 

Απαγορεύονται οι διαμαρτυρίες, και οι συγκεντρώσεις άνω των δυο ατόμων.

Μόνο όσοι είναι υπέρ του ξεπουλήματος μπορούν να συναθροίζονται, πάντα με άδεια της αστυνομίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε είκοσι προσαγωγές έχει προχωρήσει η Κρατική Ασφάλεια έξω από το Μέγαρο Μουσικής, όπου στις οκτώ είναι προγραμματισμένη ομιλία του πρωθυπουργεύωντος Αλέξη Τσίπρα .

Πρόκειται για μέλη και υποστηριχτές της Επιτροπής Δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Pax americana: οι ΗΠΑ έχουν 800 βάσεις σε 164 χώρες, δηλ. στο 84% των χωρών του πλανήτη. Διαθέτουν το 95% των ξένων βάσεων παγκοσμίως.


Όπως μας υπενθυμίζει ο Nick Turse από την TomDispatch σήμερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν μια αυτοκρατορική στρατιωτική παρουσία, σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη – όχι μόνο σήμερα, αλλά και στην ιστορία της αυτοκρατορίας. Ποτέ μια χώρα δεν είχε τόσες πολλές στρατιωτικές βάσεις σε τόσα μέρη του πλανήτη.

Πόσες είναι οι βάσεις της;

ΗΠΑ: Μητέρες σοκαρισμένες καθώς οι κόρες τους έρχονται απ’ το κολέγιο με μουστάκια, έχοντας αφαιρέσει το στήθος τους

Για χρόνια, οι υπάλληλοι των Κολεγίων στις ΗΠΑ  έλεγαν στους μαθητές ότι το φύλο είναι μια επιλογή. 

Έχουν πιέσει όλους τους μαθητές να ανακοινώσουν τις προτιμώμενες αντωνυμίες τους καθώς η ρευστότητα των φύλων γίνεται κάτι φυσιολογικό. 
Έχουν επευφημήσει φοιτητές που επιλέγουν να κάνουν μετάβαση φύλου ως γενναίους πολεμιστές. 
Έχουν παράσχει τα απαραίτητα ιατρικά εργαλεία στους μαθητές για να κάνουν “μετάβαση”.

Φήμες ότι ο Τραμπ Ετοιμάζει το Στρατό για την «Μεγάλη Γεωμαγνητική Θύελλα»


Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Από τα μέσα του περασμένου έτους, η είδηση ​​ότι μια μεγάλη γεωμαγνητική καταιγίδα θα μπορούσε να χτυπήσει τη Γη και να προκαλέσει το απόλυτο χάος στον πλανήτη «έπαιζε» σε πολλούς συνωμοσιογράφους. Ωστόσο, τίποτα δεν συνέβη.

Φαίνεται, όμως, ότι εκτιμάται πως μέχρι το 2024 αναμένεται να συμβεί κάτι τέτοιο και πως η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών είναι σίγουρη για αυτή την κατάσταση, γι ‘αυτό προετοιμάζει το στρατό της για να αντιμετωπίσει το γεγονός, όχι μόνο γιατί θα μπορούσε να επηρεάσει τον πλανήτη μας αλλά, κυρίως, τα συμφέροντα του Αμερικανικού Έθνους.

Οι θεότητες του Κοτύλλου (Εισαγωγικό σημείωμα και Α΄και Β΄ Μέρος διηγήματος)!

Ο Επικούρειος Απόλλωνας πριν την αναστήλωση του 1902
Το παρακάτω διήγημα του Αλέξανδρου Βεϊνόγλου πήρε το Α΄Βραβείο στον διαγωνισμό της "Νέας Εστίας" και δημοσιεύτηκε στο τεύχος 13 της 1ης Ιουλίου 1928. Ένα εξαιρετικό διήγημα που με άγγιξε προσωπικά - κατ΄αρχήν - και μετά τοποιστορικά, και αυτός ήταν ο βασικότερος λόγος που το αναδημοσιεύω. Αφορά την εποχή της αρπαγής των αρχαιοτήτων του Επικούρειου Απόλλωνα στην Φιγαλία και την προσπάθεια αποτροπής της σύλησης από τον , μετέπειτα ιδρυτή και διοικητή της Εθνικής Χρηματιστηριακής Τράπεζας, του πρώτου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος στην Ελλάδα.

Ετσι θησαύρισε η Γερμανία από το «αίμα» των Ελλήνων

Εταιρίες της πήραν «τσάμπα» αεροδρόμια, τον ΟΤΕ, τον ΟΛΘ, εταιρίες start-up, ενώ έχουν στο στόχαστρο ενέργεια, real estate, τουρισμό και αγροτικό τομέα

Από τον Γιώργο Χατζηδημητρίου
Η Γερμανία ήταν η χώρα που επωφελήθηκε περισσότερο από την καθημαγμένη Ελλάδα στα χρόνια της κρίσης, καθώς όχι μόνο πέτυχε να διασωθούν οι τράπεζές της, με τη μεταφορά του ελληνικού χρέους στον δημόσιο τομέα, όπως έχει παραδεχθεί άλλωστε ακόμη και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, αλλά βρήκε την ευκαιρία να αγοράσει ένα προνομιακό οικόπεδο σε τιμές ευκαιρίας.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters