Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Αποκαλύψεις για το φιάσκο του κορωνοϊου, εμβόλια, chip και η ατζέντα - DR. RASHID BUTTAR (βίντεο ελληνικοί υπότιτλοι)


Αρίστανδρος Ανδρομέδειος
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ...ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ.

Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε Ε Ε Ε Ε Ε!!!!!!!
ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ.

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΕΙΔΙΚΟΙ".
ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ...ΟΙ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ.

Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΣΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΟΚ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ...

Αρίστανδρος Ανδρομέδειος
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ.

ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ -ΑΚΟΜΗ- ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΤΗΛΕΫΠΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΥΘΙΖΕΣΤΕ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΣΑΣ.

Σώστε σας Lauren Daigle (ανεπίσημο) μουσικό βίντεο

Είναι δύσκολο να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο, αλλά πρέπει να το παρακολουθήσετε. 
Πρέπει να είμαστε σε θέση να συμφωνήσουμε με αυτό που πραγματικά συμβαίνει, ώστε να μπορέσουμε να σταματήσουμε να βλέπουμε αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και να αρχίσουμε να τα μοιραζόμαστε με όλους και να σώζουμε τα παιδιά. 
Ήρθε η ώρα να συμμετάσχουμε στον αγώνα  βάζοντας την πανοπλία του Θεού και αρχίζουμε να προσευχόμαστε!

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΞΕΚ@ΛΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ! “Αυτός ο δημοσιογράφος είναι και ερευνητής;” [ΗΧΗΤΙΚΟ]


Το παρακάτω ηχογραφημένο  βιντεο  ενός επιστήμονα μας εστάλη από αναγνώστρια και πραγματικά βάζει τα πράγματα σε μία τάξη χρησιμοποιώντας αποκλειστικά επιστημονικά δεδομένα και όχι αμίμητες φράσεις όπως αυτές του Ευαγγελάτου. 
Μάλιστα, απ ‘ότι βλέπουμε από τα σχόλια, κάποιοι τον απειλούν επειδή λέει την αλήθεια για τα εμβόλια.
Ο Πάνος Σκαρλάτος αναλύει τη συνθήκη της Νυρεμβέργης που αφορά τα εμβόλια και τους πειραματισμούς στο ανθρώπινο σώμα.
Ακούστε τον:

ΠΟΥ THN ΠANE🤭🤔 ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΑΡΑΓΕ.......?

Χωλίδης Κωνσταντίνος


ΤΗΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ?? 

ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ... 

ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ???

Ναβάχο, οι ναυαγοί Μινύες Αργοναύτες Ινδιάνοι!

Παιδιά των Ναβάχο φωτογραφίζονται ενώπιον παραδοσιακών
χειροτεχνιών της φυλής τους,
με μαιάνδρους, ηλιακά, κ.ά. αρχαία ελληνικά σύμβολα.
Του μουσικού Φώτιου Τούμπανου
Οι Navajo είναι ιθαγενείς των Νοτιοδυτικών Ηνωμένων Πολιτειών.

Σε περισσότερα από 300.000 εγγεγραμμένα φυλετικά μέλη από το 2015, οι Navajo Nation είναι η 2η μεγαλύτερη ομοσπονδιακά αναγνωρισμένη φυλή στις Η.Π.Α. (με το Cherokee Nation να είναι το μεγαλύτερο) και έχει την μεγαλύτερη επικράτεια στην χώρα.
Η επικράτεια περιβάλλει την περιοχή των Τεσσάρων Γωνιών και καλύπτει περισσότερα από 27.000 τετρ. μίλια γης στην Αριζόνα, την Γιούτα και το Νέο Μεξικό.
Την γλώσσα των Ναβάχο μιλούν σε όλην την περιοχή και οι περισσότεροι Ναβάχο μιλούν επίσης αγγλικά.

Άλλα 9.000.000 ευρώ από την Κυβέρνηση στα κανάλια Μαρινάκη, Σαββίδη, Αλαφούζου για την καμπάνια κατά του κορωνοϊού (ΦΕΚ)

Επιπλέον κονδύλι 9 εκατ. ευρώ για την καμπάνια κατά του κορωνοϊού διαθέτει η κυβέρνηση με υπουργική απόφαση που εκδόθηκε 25.04.2020/1583

Πρακτικά δηλαδή προστίθενται τα 9 αυτά εκατ. στα 11 εκατ. ευρώ που είχαν ανακοινωθεί αρχικά για την καμπάνια για τον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα το συνολικό κονδύλι της διαφήμισης που αφορά σε όλα τα ΜΜΕ εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας να φτάσει τα 20 εκατ. ευρώ.

ΗΠΑ: τέλος τα λεφτά για εκτρώσεις και τα δολοφονικά εμβόλια του ΟΗΕ στον τρίτο κόσμο

ΗΠΑ: τέλος τα λεφτά για εκτρώσεις και τα δολοφονικά εμβόλια του ΟΗΕ στον τρίτο κόσμο
ΗΠΑ: τέλος τα λεφτά για εκτρώσεις και τα δολοφονικά εμβόλια του ΟΗΕ στον τρίτο κόσμο
ΠΗΓΗ
Ο Τραμπ, το είπε και το έκανε. Κόβει την χρηματοδότηση του ΟΗΕ για εκτρώσεις, στειρώσεις και εμβόλια που προκαλούν στείρωση, μιά και ο σκοπός του είναι να μην έχει στο τέλος καμία επαφή με τον ΟΗΕ, για όσο τουλάχιστον ο ΟΗΕ εξυπηρετεί τα συμφέροντα αυοτύ που ονομάζουμε παγκοσμιοποίηση και νέα τάξη.
Είχε προτείνει μάλιστα στον ΟΗΕ, να μεταφέρει την έδρα του εκτός ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ ενισχύουν τον Χαφτάρ: CIA & Αμερικανοί κομάντος επιχειρούν στη Λιβύη

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητεςΒούλγαρης Βασίλειος
Η Ουάσινγκτον στηρίζει ενεργά τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης
Σύμφωνα με τον Τούρκο καθηγητή πολιτικών επιστημών και ιστορικό Mehmet Perinçek οι ΗΠΑ είναι ήδη στην Λιβύη στηρίζοντας τον Χαφτάρ εναντίον της Τουρκίας αλλάζοντας όλα τα γεωπολιτικά δεδομένα.

Ο υπόγειος πόλεμος συμβαίνει τώρα ανάμεσα σε μαύρα καπέλα και λευκά καπέλα. Τα λευκά καπέλα παίρνουν τον έλεγχο και κερδίζουν.


ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ.....

-ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ......
-ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ......
-ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.....
-ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ......
-ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ.....
-ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ....... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ......

Τα παιδιά της Νέας Υόρκης Ελευθερώθηκαν απο τις υπόγειες σήραγγες. Επιχείρηση Mercy and Comfort


Πρόκειται να σοκαριστείς και να ελευθερωθείς. Πρόκειται να συνειδητοποιήσεις πόσο λάθος έκανες όταν αναστατώθηκες ή φρίκαρες όταν άκουγες ανθρώπους να μιλάνε για σατανική παιδοφιλία, διεφθαρμένους πολιτικούς και τον Πρόεδρο Τραμπ να στραγγίζει τον βάλτο. Και πόσο λάθος έκανες όταν γκρινιαζόσουν, καταραμένος ή μισούσες τον Τραμπ χωρίς καν να έχεις χρόνο να το σκεφτείς λίγο σε περίπτωση που ήταν αλήθεια. Τέλος πάντων ελπίζω ο άπιστος να ζήσει με τον εαυτό του αφού συνειδητοποιήσει ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να είναι δίπλα τους. Ο Θεός να ευλογεί!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ GATES ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ)


Αυτό το βίντεο πρέπει να το δούν σε όλο τον πλανήτη.
 Είναι τα 15 πιο σημαντικά λεπτά για τον καθένα μας στο κομβικό σημείο που βρισκόμαστε.

«Lucy» μια ταινία για Μυημένους



«Lucy» είναι ένα αγγλικό και Γαλλικό θηλυκό όνομα που προέρχεται από το λατινικό αρσενικό που ονομάστηκε Lucius με την έννοια του Φωτός (που γεννήθηκε την Αυγή, η Φωτισμένη από το ολόλαμπρο φως του Ηλίου, λαμπερή, ολόλευκη με ελαφρώς φωτεινή επιδερμίδα). 
Οι εναλλακτικές ορθογραφίες είναι οι Luci, Luce, Lucie. Το αγγλικό Lucy επώνυμο προέρχεται από την Νορμανδική γλώσσα που βασίζεται στην Λατινική γλώσσα και προέρχεται από τα ονόματα των τόπων στην Νορμανδία με βάση το λατινικό αρσενικό προσωπικό όνομα Lucius. Μεταδόθηκε στην Αγγλία μετά την Νορμανδική κατάκτηση τον 11ο αιώνα από τους De Lucy. Στα νεοελληνικά Lucy είναι η Λουκία.
Η ταινία «Lucy» σε σκηνοθεσία του Luc Besson (2014) αφορά μια γυναίκα που ξεκλείδωσε το 100% του εγκεφάλου της, αντί του 10% που λέγεται ότι χρησιμοποιεί η ανθρωπόμαζα.

Τα Βαλκάνια και οι Αλβανοί

Τα Βαλκάνια και οι ΑλβανοίThe Balkans And The Albanians.
Τον 19ο αιώνα, η Ευρώπη γνώρισε την άνοδο του ρομαντικού εθνικισμού, ο οποίος δημιούργησε σύγχρονα έθνη. Πολλά ευρωπαϊκά κράτη ιδρύθηκαν τότε, βασισμένα στην έννοια της εθνικότητας (κοινή καταγωγή, πολιτισμός, ιστορία, γλώσσα και παράδοση), συμπεριλαμβανομένων των λαών που ζουν στα εδάφη της Σερβίας, του Μαυροβουνίου, της Βουλγαρίας, της Κροατίας, της Σλοβενίας και της Ρουμανίας. 

Ωστόσο, αρκετά σύγχρονα περιφερειακά έθνη παρέμειναν την εποχή εκείνη χωρίς εθνικά κράτη όπως οι Σλοβένοι, Κροάτες, Σκοπιανοί και οι Αλβανοί. Μερικά από αυτά τα έθνη έλυσαν προσωρινά τον 20ο αιώνα τις εθνικές φιλοδοξίες τους μέσω της δημιουργίας κοινών κρατών, όπως οι Κροάτες, οι Σλοβένοι και οι πολίτες των Σκοπίων (εντός διαφόρων τύπων πολιτικών οντοτήτων της Γιουγκοσλαβίας).

Επιδημιολογικά και Άλλα Στοιχεία για τον Κορονοϊό Covid-19 που δεν θα Ακούσετε στην Τηλεόραση (με βιβλιογραφικές αναφορές)


μετάφραση από: πηγή


* Δεν έχουν παρασχεθεί οποιεσδήποτε επιστημονικές αποδείξεις για την ύπαρξη ενός νέου, μοναδικού ιού [1] βασισμένες σε κεκαθαρμένα απομονώματα του ιού μέσα σε εργαστήριο, αποδείξεις που αποτελούν το κρίσιμο πρώτο βήμα πριν από οποιοδήποτε τεστ για την ύπαρξη ιού μέσα στο σώμα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters