Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Επιδημιολογικά και Άλλα Στοιχεία για τον Κορονοϊό Covid-19 που δεν θα Ακούσετε στην Τηλεόραση (με βιβλιογραφικές αναφορές)


μετάφραση από: πηγή


* Δεν έχουν παρασχεθεί οποιεσδήποτε επιστημονικές αποδείξεις για την ύπαρξη ενός νέου, μοναδικού ιού [1] βασισμένες σε κεκαθαρμένα απομονώματα του ιού μέσα σε εργαστήριο, αποδείξεις που αποτελούν το κρίσιμο πρώτο βήμα πριν από οποιοδήποτε τεστ για την ύπαρξη ιού μέσα στο σώμα.

* Μια μελέτη του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ [2] σχετικά με το τεστ PCR δηλώνει άμεσα ότι δεν υπήρξαν διαθέσιμα απομονώματα του ιού, και ότι το τεστ PCR στην πραγματικότητα συντίθεται με βάση έναν άλλο ιό.

* Όπως και να 'χει, το τεστ PCR δεν μπορεί να εντοπίσει ιικό φορτίο (μόνο γενετικές αλληλουχίες) [3] , λοιπόν είναι άχρηστο στο πλαίσιο εξέτασης για ιογενή ασθένεια. Αυτό δηλώνεται από τον ίδιο τον εφευρέτη του τεστ!

* Οι επίσημες οδηγίες για το τεστ PCR [4] λένε ότι ένα «θετικό αποτέλεσμα» δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το άτομο έχει μολυνθεί, και ότι ένα «θετικό αποτέλεσμα» μπορεί να οφείλεται σε άλλο κορονοϊό (κοινό κρυολόγημα)!

* Λοιπόν χωρίς απόδειξη για την ύπαρξη ενός νέου ιού, και με κατασκευασμένα τεστ που είναι ουσιαστικά άχρηστα, ο αριθμός των θανάτων που κατ' ισχυρισμό είναι «από» τον υποτιθέμενο «ιό» είναι εντελώς άνευ περιεχομένου.

* Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξέδωσε σε όλους την εξής επίσημη πολιτική σχετικά με την ισχυριζόμενη «πανδημία»: όλοι οι θάνατοι που συνοδεύονται από «θετικό αποτέλεσμα» στο τεστ για τον «ιό» να καταγράφονται ως θάνατοι «από» τον «ιό», ανεξάρτητα από την πραγματική αιτία θανάτου [5]· και οι εθνικές υπηρεσίες υγείας, όπως το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Λοιμωδών (CDC)[6], έδωσαν στη συνέχεια την ίδια οδηγία.

* Αυτή η πολιτική έχει συζητηθεί από υγειονομικούς υπαλλήλους [7] και γιατρούς [8] παγκοσμίως, πολλοί από τους οποίους έχουν καταστήσει εξαιρετικά ξεκάθαρο ότι ποτέ στη σύγχρονη ιστορία δεν τους έχουν πει τι να βάλουν ως αιτία θανάτου στα πιστοποιητικά θανάτου (καθώς αυτό είναι δόλιο).

* Το ότι η απλή υποψία για την ύπαρξη «ιού» είναι αρκετή για να καταγραφεί ο θάνατος ως «από» τον «ιό» δηλώνεται επίσης σε εντολές από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας / Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Λοιμωδών (CDC), με τα νοσοκομεία στις ΗΠΑ να λαμβάνουν 13.000 $ ανά ασθενή για τον οποίο καταγράφουν ότι έχει τον «ιό» και 39.000 $ για κάθε ασθενή με «ιό» τον οποίο έβαλαν σε αναπνευστήρα!

* Έτσι, άνθρωποι που πεθαίνουν από κάθε είδους θανατηφόρα πάθηση και αρρώστια ομαδοποιούνται όλοι υπό την κατηγορία "Covid-19", για να δημιουργηθεί μια ψεύτικη "πανδημία" με τη συσσώρευση δεκάδων χιλιάδων θανάτων που δεν προκλήθηκαν καθόλου από τον υποτιθέμενο νέο «ιό».

* Η βαριά απάτη στα πιστοποιητικά θανάτου συμβαίνει παγκοσμίως λόγω των εντολών, που σημαίνει ότι, ακόμα κι αν υπάρχει ένας νέος κορονοϊός, οι αριθμοί υπερβάλλονται ίσως κατά 10 φορές.

* Ως ισχυρό στοιχείο που υποστηρίζει τον δεκαπλασιασμό των θανάτων, αναλογιστείτε πως το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας στην Ιταλία εξέτασε χιλιάδες ιατρικά αρχεία τον Μάρτιο [9] και διαπίστωσε ότι το τεράστιο ποσοστό 88% των θανάτων που κατ' ισχυρισμό ήταν «από» τον «ιό» ήταν στην πραγματικότητα από κάτι άλλο! Αυτό το γεγονός είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο εδώ και μερικές εβδομάδες, ωστόσο η τεράστια διόρθωση στον ιταλικό αριθμό θανάτων δεν δημοσιεύτηκε ποτέ από κανένα μέινστριμ μέσο ενημέρωσης.

         -----------------
         Μια παρένθεση για την Ιταλία, από το Ελβετικό Κέντρο Έρευνας στην Προπαγάνδα (SPR).
         Από την ιστοσελίδα του:
         «Το Ελβετικό Κέντρο Έρευνας στην Προπαγάνδα (SPR), που ιδρύθηκε το 2016, είναι μια ανεξάρτητη μη κερδοσκοπική ερευνητική ομάδα που ερευνά τη γεωπολιτική προπαγάνδα σε ελβετικά και διεθνή μέσα. Το SPR διευθύνεται από ανεξάρτητους ακαδημαϊκούς και δεν λαμβάνει εξωτερική χρηματοδότηση.»
         Σε μεγάλη έκθεσή του με τίτλο «Στοιχεία Σχετικά με το Covid-19», γράφει, το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου 2020:

         << Σύμφωνα με τον Ιταλό καθηγητή Walter Ricciardi, «μόνο το 12% των πιστοποιητικών θανάτου έχουν δείξει μια άμεση αιτιότητα από τον κορονoϊό», ενώ σε δημόσια ρεπορτάζ «όλοι οι άνθρωποι που πεθαίνουν σε νοσοκομεία με τον κορονοϊό θεωρείται ότι πεθαίνουν από τον κορανοϊό». Αυτό σημαίνει ότι τα ιταλικά στοιχεία θανάτου που αναφέρθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να μειωθούν τουλάχιστον κατά 8 φορές, για να βρούμε τους πραγματικούς αριθμούς των θανάτων που προκαλούνται από τον ιό. Έτσι καταλήγει κανείς το πολύ με μερικές δεκάδες θανάτους την ημέρα, με υπόβαθρο τη συνολική ημερήσια θνησιμότητα 1800 θανάτων και έως και 20.000 θανάτων από γρίπη ετησίως.

         […] Αυτό εγείρει ξανά το ερώτημα εάν οι προϋπάρχουσες ασθένειες δεν είναι ίσως ένας πιο σημαντικός παράγοντας από τον ίδιο τον ιό. Το ιταλικό παράδειγμα έδειξε ότι το 99% των θανάτων που συνοδεύονταν από θετικό αποτέλεσμα στο τεστ του κορονοϊού περιλάμβαναν μία ή περισσότερες προϋπάρχουσες παθήσεις, και, ακόμα και μεταξύ αυτών, μόνο το 12% των πιστοποιητικών θανάτου ανέφεραν το Covid-19 ως αιτιώδη παράγοντα. (25 Μαρτίου)

         Σε μια νέα συνέντευξη, ο καθηγητής Sucharit Bhakdi, ένας παγκοσμίου φήμης εμπειρογνώμονας στην ιατρική μικροβιολογία, λέει πως το να κατηγορήσουμε εδικά τον νέο κορονοϊό για τους θανάτους είναι «εσφαλμένο» και «επικίνδυνα παραπλανητικό», καθώς υπάρχουν άλλοι πιο σημαντικοί παράγοντες που παίζουν, όπως προϋπάρχουσες παθήσεις και κακή ποιότητα αέρα στις πόλεις της Κίνας και της Βόρειας Ιταλίας. Ο καθηγητής Bhakdi περιγράφει τα μέτρα, που συζητούνται επί του παρόντος ή έχουν επιβληθεί, ως «γελοία», «άχρηστα», «αυτοκαταστροφικά» και «συλλογική αυτοκτονία» που θα μειώσουν τη διάρκεια ζωής των ηλικιωμένων και δεν θα πρέπει να γίνουν αποδεκτά από την κοινωνία.

         Ιταλοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι η ακραία αιθαλομίχλη στη Βόρεια Ιταλία, η χειρότερη στην Ευρώπη, μπορεί να παίζει αιτιακό ρόλο στην τρέχουσα επιδημία πνευμονίας εκεί, όπως και στο Γιουχάν νωρίτερα.
Σύμφωνα με την τελευταία ευρωπαϊκή έκθεση παρακολούθησης, η συνολική θνησιμότητα σε όλες τις χώρες (συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας) και σε όλες τις ηλικιακές ομάδες παραμένει μέχρι στιγμής (20/3/2020) εντός του φυσιολογικού εύρους ή ακόμα και κάτω από αυτό.

         Σύμφωνα με τις τελευταίες γερμανικές στατιστικές, η μέση ηλικία των θανάτων που συνοδεύονται από θετικό αποτέλεσμα στο τεστ είναι το 83
ο έτος, οι περισσότεροι με προϋπάρχουσες παθήσεις που θα μπορούσαν να είναι αιτία θανάτου.

         Μια μελέτη του Καναδά του 2006, στην οποία αναφέρθηκε ο καθηγητής του Στάνφορντ, Ιωάννης Ιωαννίδης, διαπίστωσε ότι οι κορονοϊοί του κοινού κρυολογήματος μπορούν κι αυτοί να προκαλέσουν ποσοστά θανάτου έως και 6% σε ομάδες κινδύνου, όπως στους κατοίκους γηροκομείων, και ότι τα τεστ εξέτασης του ιού αρχικά υπέδειξαν εσφαλμένα λοίμωξη με κορονοϊούς SARS.

         Νέες δορυφορικές εικόνες δείχνουν πώς η Βόρεια Ιταλία έχει τα υψηλότερα επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην Ευρώπη και πώς αυτή έχει μειωθεί σημαντικά από την καραντίνα.

         Ένας κατασκευαστής του τεστ για Covid-19 δηλώνει ότι πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για ερευνητικούς σκοπούς και όχι για διάγνωση ασθένειας, καθότι δεν έχει ακόμα επικυρωθεί κλινικά.

         Διάφορα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι περισσότεροι από 50 γιατροί στην Ιταλία έχουν ήδη πεθάνει «κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορονοϊού», σαν στρατιώτες στον πόλεμο. Μια ματιά στην σχετική λίστα, ωστόσο, δείχνει ότι οι περισσότεροι από τους νεκρούς ήταν συνταξιούχοι γιατροί διαφόρων ειδών, συμπεριλαμβανομένων και 90χρονων ψυχιάτρων και παιδιάτρων, πολλοί από τους οποίους μπορεί να πέθαναν από φυσικές αιτίες.

         Ο εσωτερικός καταγγέλτης της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας Έντουαρντ Σνόουντεν προειδοποιεί ότι οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν την τρέχουσα κατάσταση για να επεκτείνουν το κράτος επιτήρησης και να περιορίσουν τα θεμελιώδη δικαιώματα. Τα μέτρα ελέγχου που εφαρμόζονται επί του παρόντος δεν θα καταργηθούν μετά την κρίση. >>

         Κι επίσης από άλλη πηγή:
         «Στην Ιταλία, η μέση ηλικία των ασθενών με κορονοϊό ήταν λίγο πάνω από 60, αλλά η μέση ηλικία των 2.003 θανάτων ήταν 80. [...] Πάνω από το 99% των 355 περιπτώσεων για τις οποίες υπήρχαν διαθέσιμες πληροφορίες, είχαν σοβαρές προϋπάρχουσες παθολογίες [.. .] που θα μπορούσαν να εξηγήσουν τους θανάτους ..»
         Σφάλματα στη Θεωρία της Πανδημίας από Κορονοϊό (συγγρ. David Crowe, διάσημος Καναδός ερευνητής δημοσιογράφος σε ιατρικά θέματα, συγγραφέας και πρόεδρος της οργάνωσης Rethinking AIDS, μιας διεθνούς και ανεξάρτητης οργάνωσης που απαρτίζεται από γιατρούς, επιστήμονες και δημοσιογράφους. Επίσης ραδιοφωνικός οικοδεσπότης σε συναφή θέματα)
         https://theinfectiousmyth.com/book/CoronavirusPanic.pdf


         ----------------- τέλος παρένθεσης για την Ιταλία -----------------

* Στη Νέα Υόρκη λιγότερο από το 1% των θανάτων που ισχυρίστηκαν ότι ήταν «από» τον «ιό» ΔΕΝ ενείχαν υποκείμενες ιατρικές παθήσεις [10], το οποίο είναι εξαιρετικά όμοιο με την Ιταλία [11] , κι αυτό σημαίνει ότι οι περισσότεροι θάνατοι της Νέας Υόρκης οφείλονταν σε όποια ασθένεια κι αν ήταν αυτή απ' την οποία το άτομο ήδη πέθαινε.

* Παρόμοια στο Ηνωμένο Βασίλειο: 91% των δηλωθέντων θανάτων [12] περιλαμβάνουν προϋπάρχουσες παθολογικές καταστάσεις.

* Το λοκντάουν [καραντίνες/εγκλεισμοί] και η «κοινωνική απόσταση» είναι ο χειρότερος τρόπος να αντιμετωπίσεις έναν αναπνευστικό ιό [13], σύμφωνα με διάφορες δηλώσεις [14] από παγκόσμιους εμπειρογνώμονες στην επιδημιολογία και εξάρσεις ασθενειών.

* Τα λοκντάουν παρατείνουν την πανδημία άσκοπα καθώς οι άνθρωποι παραμένουν ευάλωτοι στον ιό λόγω μη έκθεσης σε αυτόν. Είναι πιο έξυπνο να επιτρέπεται σε έναν ήπιο αναπνευστικό ιό (π.χ. κορονοϊό) να μετακινείται μέσα από την κοινότητα, επιτρέποντας στη λεγόμενη «ανοσία αγέλης» να αναπτυχθεί γρήγορα.

* Τα λοκντάουν προκαλούν χιλιάδες θανάτους παγκοσμίως, λόγω έλλειψης κατάλληλης ιατρικής περίθαλψης. Στο Ηνωμένο Βασίλειο για την εβδομάδα που έληξε στις 3 Απριλίου υπήρχαν πάνω από 2.500 «επιπρόσθετοι θάνατοι» που δεν είχαν τίποτα να κάνουν με τον ισχυριζόμενο «ιό» [15], το οποίο δείχνει ότι τα λοκντάουν και η ακύρωση προγραμματισμένων ιατρικών ραντεβού [εγχειρίσεις σε νοσοκομεία] σκοτώνει χιλιάδες ανθρώπους παγκοσμίως.

* Με βάση μια διεξοδική στατιστική ανάλυση των επίσημα ισχυρισμένων θανάτων (στα μέσα Απριλίου 2020) «από» τον «ιό» παγκοσμίως, σε χώρες με αυστηρό λοκντάουν και σε χώρες χωρίς λοκντάουν (περιλαμβάνει Σουηδία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα και άλλες)– είναι αυτή τη στιγμή 7,7 φορές ασφαλέστερο [16] να είσαι σε μια χώρα χωρίς λοκντάουν, με βάση τους συνολικούς θανάτους που κατ' ισχυρισμό είναι «από» τον «ιό»!

* Αυτό αποδεικνύει οριστικά ότι τα λοκντάουν δεν έχουν καμιά σχέση με την προστασία των ανθρώπων.

* Πρόσφατα εκτεταμένα τεστ (ό, τι κι αν είναι αυτό που ταυτοποιούν) χιλιάδων ανθρώπων από το Πανεπιστήμιο Στάνφορντ [17] και το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας [18] βρήκαν πως υπάρχουν 28 με 85 φορές περισσότεροι άνθρωποι με «θετικό αποτέλεσμα» σε σύγκριση με τους επίσημους αριθμούς «κρουσμάτων».

* Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν υπάρχει ένας κορονοϊός που προκαλεί κάποιο αριθμό θανάτων παγκοσμίως, το ποσοστό θνησιμότητας είναι πολύ χαμηλό, όχι περισσότερο από τη «γρίπη» (0,1% έως 0,3% των μολυσμένων ατόμων μπορεί να καταλήξει να πεθάνει). Ωστόσο, ο κόσμος ποτέ δεν κλείστηκε μέσα λόγω της «γρίπης» μέχρι τώρα.

* Θυμηθείτε: έως και 650.000 άνθρωποι πεθαίνουν από «γρίπη» και πνευμονία [19] σε μια κακή χρονιά «γρίπης» (επίσημοι αριθμοί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας). Έτσι, ακόμη και αν 200.000 άνθρωποι πέθαιναν σε διάστημα τριών μηνών αυξημένων αριθμών «κρουσμάτων» από «γρίπη» και πνευμονία (σε μια κακή χρονιά «γρίπης»), δεν θα ήταν έκπληξη.

* Μέχρι στιγμής (24.4.2020), περίπου 195.000 άνθρωποι δηλώνεται ότι έχουν πεθάνει «από» τον ισχυριζόμενο καινούργιο «ιό», που σημαίνει ότι ακόμα κι αν όλοι οι θάνατοι οφείλονται πράγματι στον ιό, δεν είναι τίποτα ασυνήθιστο!

* Με βάση τα δεδομένα του αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου Λοιμωδών (CDC)μέχρι και τα μέσα Απριλίου [20], συνεχίζει να μην υπάρχει επιπρόσθετη θνησιμότητα στις ΗΠΑ ακόμα και με όλους τους υποτιθέμενους θανάτους στη Νέα Υόρκη, αποδεικνύοντας και πάλι ότι πρόκειται για μια εντελώς ψεύτικη πανδημία.


[1] 
http://theinfectiousmyth.com/book/CoronavirusPanic.pdf
- Μια εξαιρετική επιστημονική ανάλυση 34 σελίδων του γεγονότος ότι δεν έχει καθαριστεί απομόνωμα του ιού (δηλ. δεν έχει παρουσιαστεί απόδειξη εντοπισμού καινούργιου ιού) αναλύει πόσο άχρηστα είναι τα τεστ PCR για ιούς.

[ 2] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6988269/
- Σημειώστε την τελευταία παράγραφο της εισαγωγής, που δηλώνει ότι «απομονώματα ή δείγματα ιών από μολυσμένους ασθενείς δεν έχουν μέχρι στιγμής διατεθεί στη διεθνή κοινότητα δημόσιας υγείας», και στη συνέχεια αυτό: «Ο σχεδιασμός και η επικύρωση έγιναν εφικτά από τη στενή γενετική σχέση με τον SARS-CoV του 2003, και υποβοηθήθηκαν από τη χρήση της τεχνολογίας συνθετικών νουκλεϊκών οξέων». Έτσι, το τεστ έγινε μέσω της σύνθεσης μιας γενετικής αλληλουχίας εν απουσία πραγματικών απομονωμάτων ενός καινούργιου ιού!

[3] 
https://www.globalresearch.ca/the-ebola-test-let-the-tests-inventor-speak/5406779
- Σημειώστε τα λόγια του δημιουργού του τεστ PCR, του Kary Mullis (νόμπελ χημείας 1993) που λέει «αυτά τα τεστ δεν μπορούν καθόλου να ανιχνεύσουν ελεύθερους, μολυσματικούς ιούς» και αυτό: «Τα τεστ μπορούν να ανιχνεύσουν γενετικές αλληλουχίες ιών, αλλά όχι τους ίδιους τους ιούς.» Έτσι, το τεστ PCR είναι άχρηστο για την ανίχνευση ιικού φορτίου, μολυσματικότητας, ή ασθένειας, ακόμη και αν είχε επακριβώς φτιαχτεί με βάση πραγματικά απομονώματα ενός καινούργιου ιού (το οποίο δεν συνέβη, βλ. Σημείωση 2 πιο πάνω).

[4] https://blog.nomorefakenews.com/2020/04/08/corona-creating-illusion-of-pandemic-through-diagnostic-test/
- Μια εξαιρετική συζήτηση των επίσημων εγγράφων που σχετίζονται με το τεστ, συμπεριλαμβανομένου και του ακόλουθου από το FDA: «Η ανίχνευση ιικού RNA ενδέχεται να μην υποδηλώνει την παρουσία μολυσματικού ιού ή ότι ο 2019-nCoV είναι ο αιτιολογικός παράγοντας κλινικών συμπτωμάτων.» Λοιπόν ένα «θετικό αποτέλεσμα» στο τεστ δεν είναι επιβεβαίωση ότι το άτομο έχει μολυνθεί ή είναι άρρωστο. Μετά αυτό: «Κάποια [αποτελέσματα] ενδέχεται επίσης να εντοπίζουν άλλα στελέχη ... που είναι γενετικώς παρόμοια»! Το τεστ είναι άχρηστο.

[5] http://www9.who.int/classifications/icd/covid19/en/
- Δείτε το PDF «Διεθνείς Οδηγίες για την Πιστοποίηση και την Ταξινόμηση (Κωδικοποίηση) της COVID-19 ως Αιτίας Θανάτου» και την ακόλουθη δήλωση (σελ. 3): «Η COVID-19 θα πρέπει να καταγράφεται στο ιατρικό πιστοποιητικό ως αιτία θανάτου για ΟΛΟΥΣ τους αποθανόντες όπου η COVID-19 προκάλεσε, ή εικάζεται πως προκάλεσε, ή συνέβαλε στο θάνατο.» Οι λέξεις «ή συνέβαλε» είναι εξαιρετικά σημαντικές, καθότι σημαίνουν πως αντί να καταγράφει ο ιατρός την πραγματική, αληθινή αιτία θανάτου (π.χ. καρδιακή προσβολή), του ειπώνεται να καταγράψει τον θάνατο ως οφειλόμενο στην Covid-19 εάν έχει συμβάλει με οποιονδήποτε τρόπο.

[6] https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/COVID19/
- Προς το τέλος της σελίδας υπό τον τίτλο «Ταξινόμηση Αιτίας Θανάτου και Ορισμός των Θανάτων» βρίσκονται οι ακόλουθες σημαντικές δηλώσεις: «Οι θάνατοι κωδικοποιούνται στο U07.1 όταν η νόσος του κορονοϊού 2019 (COVID-19) αναφέρεται στο πιστοποιητικό θανάτου ως αιτία που συνέβαλε στο θάνατο. Αυτή μπορεί να περιλαμβάνει εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα, καθώς και κρούσματα χωρίς εργαστηριακή επιβεβαίωση. Εάν ο πιστοποιητής υποψιάζεται την COVID-19 ή αποφασίζει ότι είναι πιθανή ... μπορεί να αναφέρει την COVID-19 ως "πιθανή" ή "εικαζόμενη" στο πιστοποιητικό θανάτου.» Έτσι, χωρίς εργαστηριακή εξέταση και με απλή υποψία, η αιτία θανάτου μπορεί να ταξινομηθεί ως Covid-19, σε άμεση αντίθεση με το εγχειρίδιο του ίδιου του Κέντρου Ελέγχου Λοιμωδών (CDC) σχετικά με τις καταχωρίσεις πιστοποιητικών θανάτου, το οποίο καθοδηγεί τον πιστοποιητή να εστιάζεται στην αιτία θανάτου με τρόπο «ακριβή και συγκεκριμένο». ( "to focus on “precision and specificity”")

[7] https://swprs.org/facts-about-covid19-march-2020-archive/
- Βλέπε 24 Μαρτίου 2020 και την ακόλουθη δήλωση (τέτοια πρακτική συμβαίνει σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή): «Ο σκηνοθέτης του Γερμανικού Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (RKI) παραδέχτηκε ότι μετρούν όλους τους θανάτους, στους οποίους υπήρξε θετικό αποτέλεσμα στο τεστ, ως «θανάτους από κορονοϊό», άσχετα από την πραγματική αιτία θανάτου.

[8] https://www.foxnews.com/media/physician-blasts-cdc-coronavirus-death-count-guidelines
- Σημειώστε ειδικά τα λόγια ενός γιατρού της Μινεσότα και μέλους του Κογκρέσου, του Δρα Scott Jensen, ο οποίος λέει: «Ποτέ δεν κατέγραφα τη γρίπη ως την υποκείμενη αιτία θανάτου, κι ωστόσο αυτό μας ζητείται να κάνουμε εδώ». Αναφέρει επίσης τα ασυνήθιστα μεγάλα χρηματικά ποσά που προσφέρονται στα νοσοκομεία για ασθενείς με τη νόσο «Covid-19», με περισσότερα ακόμα να προσφέρονται εάν χρησιμοποιείται αναπνευστήρας.

[9] https://www.telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/have-many-coronavirus-patients-died-italy/ 
 
- Πιο κάτω στο άρθρο υπάρχει μια εκπληκτική παραδοχή: «Σε επανεκτίμηση από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, μόνο το 12% των πιστοποιητικών θανάτου έχουν δείξει μια άμεση αιτιότητα από κορονοϊό»! Και δεν το γράφουν τα πρωτοσέλιδα παγκοσμίως ;!

[10] https://www1.nyc.gov/site/doh/covid/covid-19-data.page
- Δείτε το τέλος της σελίδας στην ενότητα "Λήψη Δεδομένων" και στη συνέχεια "Περίληψη Ημερήσιων Δεδομένων COVID-19: Θάνατοι" PDF. Λιγότερο από το 1% των θανάτων ΔΕΝ περιλάμβαναν υποκείμενες παθολογικές καταστάσεις, πολύ παρόμοια με την Ιταλία (βλ. Σημείωση 11).

[11] https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-03-18/99-of-those-who-died-from-virus-had-other-illness-italy-says
- Δείτε αυτήν την ενδεικτική δήλωση στα μισά κάτω: «[Μόνο] το 0,8% του συνόλου [των θανάτων στην Ιταλία] δεν είχε προηγούμενη παθολογία. Σχεδόν τα μισά από τα θύματα υπέφεραν ήδη από τουλάχιστον τρεις παθήσεις και περίπου το ένα τέταρτο είχε μία ή δύο προηγούμενες παθήσεις.»

[12] https://www.bbc.co.uk/news/health-52308783
 
- Σημειώστε τις ακόλουθες παρατηρήσεις [για Αγγλία-Ουαλία]: «Στο 91% των περιπτώσεων τα άτομα είχαν άλλα προβλήματα υγείας. Το πιο συχνό ήταν η καρδιακή νόσος, ακολουθούμενη από άνοια και αναπνευστική ασθένεια. Κατά μέσο όρο, οι άνθρωποι που πέθαναν είχαν περίπου τρεις άλλες παθολογικές καταστάσεις.» Και πάλι, παρόμοια με την Ιταλία και τη Νέα Υόρκη.

[13] https://www.youtube.com/watch?v=lGC5sGdz4kg
 
- Ο καθηγητής Knut Wittkowski (ο πρώην επικεφαλής του Τμήματος Βιοστατιστικής, Επιδημιολογίας και Σχεδιασμού Έρευνας του Πανεπιστημίου Ροκφέλερ επί 20 χρόνια) δηλώνει με μεγάλη έμφαση ότι η κοινωνική απόσταση και το λοκντάουν είναι ο απολύτως χειρότερος τρόπος αντιμετώπισης ενός αναπνευστικού ιού. Περίπου στο πέμπτο λεπτό της συνέντευξης λέει: «Δεν πληρώνομαι από την κυβέρνηση. Λοιπόν δικαιούμαι να κάνω πραγματική επιστήμη. Εάν δεν είχε υπάρξει παρέμβαση, η επιδημία θα είχε τελειώσει.»
[14] https://www.youtube.com/watch?v=bfN2JWifLCY 
- Ο καθηγητής Johan Giesecke (ένας από τους πιο διακεκριμένους επιδημιολόγους στον κόσμο, πρώην επικεφαλής της σουηδικής κυβερνητικής υπηρεσίας για τη δημόσια υγεία, κι επίσης ο πρώτος Επικεφαλής Επιστήμονας του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων) λέει: «Η πολιτική της Βρετανίας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών δεν βασίζεται στα επιστημονικά αποδεικτικά στοιχεία» και «η σωστή πολιτική είναι να προστατέψεις μόνο τους γέρους και αδύναμους».

[15] https://globalcooperative.wordpress.com/2020/04/20/lockdowns-actually-amount-to-mass-murder-of-the-elderly-and-ill/
- O Δρ Vernon Coleman από το Ηνωμένο Βασίλειο συζήτησε στις 18 Μαρτίου (σε μια βιντεοσκοπημένη δήλωση) το πιθανά φρικτό αποτέλεσμα που θα είχε το λοκντάουν στους ηλικιωμένους. Οι παρατηρήσεις του αποδεικνύονται θλιβερά ακριβείς με βάση ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Χιλιάδες ηλικιωμένοι και άρρωστοι πεθαίνουν λόγω των λοκντάουν που κατ' ισχυρισμό τούς προστατεύουν! Εμφανίζονται ιστορίες τρόμου για τρομερή παραμέληση, όπως από το γηροκομείο στο Κεμπέκ, όπου 31 ηλικιωμένοι πέθαναν τραγικά, κυρίως επειδή παραμελήθηκαν (υποσιτισμός, έλλειψη νερού κ.ο.κ.). Όλο αυτό λόγω του "πανδημικού" πανικού.

[16] http://mileswmathis.com/covid.pdf
 
- Στη σελίδα 7 είναι αυτές οι πολύ κρίσιμες παρατηρήσεις που βασίζονται σε διεξοδική ανάλυση όλων των διαθέσιμων δεδομένων: «Οι χώρες όπου δεν έχει γίνει λοκντάουν έχουν μονάχα το 13% των θανάτων (ανά πληθυσμό) σε σύγκριση με εκείνες όπου έχει γίνει λοκντάουν, το 19% των κρουσμάτων εκείνων, και 50% των θανάτων τους (ως ποσοστό του συνόλου των κρουσμάτων). Αυτό σημαίνει ότι μακράν το ασφαλέστερο μέρος στον κόσμο για να είσαι αυτήν τη στιγμή, εάν δεν θέλεις να κολλήσεις Covid-19, είναι μια χώρα που δεν επιβάλλει το κλείδωμα!»

[17] https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.04.14.20062463v1
 
- Με βάση την εξέταση 3.330 ατόμων για αντισώματα, η μελέτη στην Κομητεία της Santa Clara διαπίστωσε ότι: «Αυτές οι εκτιμήσεις του επιπολασμού [ποσοστού εξάπλωσης στον πληθυσμό] αντιπροσωπεύουν ένα εύρος [...] 50 έως 85 φορές μεγαλύτερο από τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων”, το οποίο σημαίνει ένα ποσοστό θνησιμότητας που κυμαίνεται μεταξύ 50 και 85 φορών χαμηλότερο από τις προηγούμενες εκτιμήσεις.

[18] https://news.usc.edu/168987/antibody-testing-results-covid-19-infections-losangeles-county/

- Με βάση τα αποτελέσματα εξέτασης 863 ενηλίκων «η ερευνητική ομάδα εκτιμά ότι περίπου το 4,1% του ενήλικου πληθυσμού του νομού έχει αντίσωμα στον ιό.» Στη συνέχεια: «Αυτή η εκτίμηση είναι 28 έως 55 φορές υψηλότερη από τις 7.994 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις», που σημαίνει και πάλι ποσοστό θνησιμότητας που κυμαίνεται από 28 έως 55 φορές χαμηλότερο από τις προηγούμενες εκτιμήσεις. Λοιπόν δύο μελέτες που διεξήχθησαν σε πληθυσμούς που χωρίζονται από εκατοντάδες μίλια, κατέληξαν σε παρόμοια συμπεράσματα.

[19] https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/influenza-(seasonal)
   
- Υπό τον τίτλο «Σημάδια και Συμπτώματα» σημειώστε αυτές τις δηλώσεις: «Εκτιμάται ότι οι ετήσιες επιδημίες οδηγούν σε περίπου 3 έως 5 εκατομμύρια περιπτώσεις σοβαρών ασθενειών και περίπου 290.000 έως 650.000 αναπνευστικούς θανάτους.» Αυτή η δήλωση είναι πολύ σημαντική. Μας ενημερώνει ότι οι επιδημίες είναι στην πραγματικότητα ετήσια συμβάντα, με σοβαρή ασθένεια σε 3 έως 5 εκατομμύρια περιπτώσεις κάθε χρόνο! Μέχρι στιγμής υπάρχουν περίπου 194.000 θάνατοι παγκοσμίως (στις 24 Απριλίου) που δηλώθηκαν ως «από» τον «ιό» με περίπου 59.000 άτομα να δηλώνονται ως «σε σοβαρή ή κρίσιμη κατάσταση», συνιστώντας ένα σύνολο μονάχα 253.000. Αυτό συγκρίνεται με τα 3 έως 5 εκατομμύρια σοβαρές ασθένειες και έως και 650.000 θανάτους σε μια κακή χρονιά «γρίπης»!r />


[20] https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/COVID19/
- Στις ΗΠΑ έχουν καταγραφεί συνολικά 621.554 θάνατοι (από όλες τις αιτίες) για τις 11 εβδομάδες του διαστήματος 26 Ιανουαρίου -11 Απριλίου (2020). Στην εποχή της κακής «γρίπης» του έτους 2017-18, καταγράφηκαν συνολικά 678.677 θάνατοι στις ΗΠΑ 


(βλ. https://www.cdc.gov/flu/weekly/weeklyarchives2019-2020/data/nchsdata16.csv ) κατά τη διάρκεια της περιόδου 11 εβδομάδων μεταξύ 10 Δεκεμβρίου και 24 Φεβρουαρίου. Έτσι, ακόμη και με όλους τους θανάτους που αναφέρονται ως «από» τον «ιό», η συνολική θνησιμότητα είναι μονάχα το 92% μιας πρόσφατης κακής εποχής «γρίπης»!


http://youtubetranslations.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters