Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ!!!

Crisis 🇺🇸 America - Mexico 🇲🇽 Boarder 
Η κοπέλα στο βίντεο για 10 χρόνια βρισκόταν στην διακίνηση, όπου ο Μπαιντεν την πουλούσε σε διάφορους.
 
Κλήθηκε να καταθέσει στα στρατοδικεία που γίνονται στον Λευκό Οίκο 100 φορές επειδή διακινήθηκε πολλά χρόνια και έπρεπε να δώσει κατάθεση εναντίον πολλών.

ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ-ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ PLACEBO COVID ΕΜΒΟΛΙΑ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Οι Ισραηλινοί λαμβάνουν εμβόλια εικονικού φαρμάκου και έχουν αλλάξει τα πρότυπα PCR για να δώσουν τη λανθασμένη εντύπωση ότι τα εμβόλια λειτουργούν

Εάν αποδειχθεί ότι με εικονικά φάρμακα εμβολιάζονται στο Ισραήλ, αυτό θα ήταν το χειρότερο σενάριο για τους παγκοσμιοποιητές.

Διατροφικός “σεισμός”: Εσωτερικό έγγραφο της Nestlé υποστηρίζει ότι το 60% των προϊόντων της είναι ανθυγιεινά

Αποκαλύψεις των Financial Times και παραδοχή και εξηγήσεις από την πολυεθνική
Ένα άρθρο των Financial Times ανέφερε τη Δευτέρα ότι η πλειονότητα των προϊόντων της παγκοσμίου φήμης εταιρείας Nestlé έχει κακή διατροφική βαθμολογία. 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters